A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Azt nem írtam, hogy nem "olyan" mensis görcsölés, hanem másabb. Még a pisilőm is fáj.
vanda978

Vanda
Lehet most ágyazodik be a baba.Attol görcsölhetsz igy.Igyál sokat és egyed a husit.

Kép
póci

Sziasztok!
Vanda!Kép
Jaj ez szörnyűn hangzik,remélem nem lesz baj!Pihizz sokat és nyugi.Puszi

GAbuska!Kép
Köszi,hogy "ismeretlenül"is aggódtál a kis hercegemért.KépPuszi átadva.KépTe hová írogatsz?Tarthatnánk a kapcsolatot ha van kedved.KépPuszi.dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
az István kórházi élményekben tanyázok, a kispesti topikok nem túl forgalmasakKép. Köszi, hogy válaszoltál!Kép
Persze hogy van kedvem! Csak nem tudom, hova írjak Neked, itt tényleg nem akarom untatni a többieket. Ha gondolod, megtalálod a mail címemet a profilomban.
Pussssz!
G.
Ja, én Deák u. (gyerekrendelő mögött), Ti?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bocsi, nincs a profilomban: gabizoli@hdsnet.hu

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Csajszik

ErikaKép
Nem semmi, hogy így kimondta Dévai az esélyeket. Bár azt már én is tudom, hogy nem az a köntörfalazós fajta. De talán pont itt olvastam, hogy már ő is ajánlott ilyen esetben andrológust, aki olyan igazolást ad, amitől jöhet a lombik... Vagy azért ő is reménykedik még? Kép
Neked mi a véleményed? Nagggyon drukkolok, hogy bebizonyítsátok, nincs igaza!! Kép

Póci!
Nagyon édes a kutyud! És végre megismerhettünk, ha csak fotóról is. Kép És tényleg tök ugyanolyan, mint Hédi.

Seszi!
Neked is van kutyád???!? Ez új!
És milyen jó, hogy tudok kicsit angolul... Kép

Hajni+Laosz!
SZUPER! Tisztelem a bátorságotokat és nagyon drukkolok a 4 kis Stöpszlinek, hogy kapaszkodjanak erősen! Kép

Vanda!
Megijesztesz ezzel a hasfájással! Nagyon remélem, hogy jó jel. Vigyázz magadra és írj, ha tudsz, hogy hogy vagy!

Stella!
Nem pakoltam semmit, főleg, hogy azért fájdogált a pocim akkor még. Most meg már az a bajom, hogy nem érzek semmit. De mindig megmelegítem a kezemmel a hasam, attól nagyon jól lesz.. Kép Kép

Timi!
Részvétem a nagymamád miatt Kép!!!
Micsoda focicsapat! És eddig is ennyien voltak? Hihetetlen! A babaesőtervben te is benne vagy!! Kép Kép

Gabi!
Azért itt is légy üdvözölve! Kép

Dia!
Ezek szerint odaért a sok buksimi Dominak és szerencsére Neked is! Vigyázz magatokra! Kép
Vendég

DudduKép
Nem baj, ha nem érzel semmit! Egyrészt korai, másrészt ez is egyénfüggő!!!

VandaKép
Remélem már jobban vagy!
Igyál egy pici vörösbort, feküdj sokat és ha nem javul, akkor vegyél be egy No spa-t. Jót tesz a méh simaizmainak, mert ellazít és a 12. hétig nyugodtan szedhető. Ja, és MAGNÉZIUM (Magne B6 vagy pezsgőtabi, mindegy!!!!

Szurkolok értetek!!!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt!

Stella!
Köszi, igyekszem! Kép
Nem mondom, hogy tökéletesen megy, de sokkal jobban, mint eddig Kép

Vanda!
Benéztem, hogy olvassam, hogy hogy vagy. Remélem, sokkal-sokkal jobban! Kép
Vendég

...nna most látom, ezt jól megaszon'tam... Kép
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek Oli is kórházba került ugyan azzal mint Domi.KépRáadásul abban a kórteremben és ágyban is van.Szegénykém fosizik,hány és sajnos nem fogadja el az inni valót.KépValószínű,hogy ezért infúzióra kötik.De azt mondják nem Domitól kapta el mert akkor Gigi is beteg lenne.Szorítsatok Neki,hogy minél előbb meggyógyuljon!Este hívom Gigit mik a fejlemények.puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ez hihetetlen! Mind a 2 kicsi fiúcskánkat ugyanaz a kór ragadja magával... Gig-Oli-Viktor! Nagyon ügyesek lesztek, tudom!!! Gondolok Rátok sokat!!!!
lkt

Vanda!!! Hogy vagy??? Jobban ugye????

Inari!
Tényleg kérdezzétek meg Pityeszt, hogy mi a megoldás, Enigma példája világosan mutatja, hogy igenis van, nemcsak a 6 végigcsinálása. Írok Neked mailt egy tippel.
lkt

Inari!Email cím???? ProfilodbanKép
lkt

Gigi, Oli!
Ez szörnyű! Jobbulást kívánok mielőbb!

Dia!
Te sem kaptad meg a kórságot Domitól. Ezt nem értem.
Egyébként tök mindegy kitől kapta, csak gyógyuljon meg hamar!!
Vendég

Olika szegénykém jobbulást minél előbb!

Vanda
hogy vagy?

Hajni
hogy érzed magad,fekszel?

Inari
mi sem csináltuk végig a 6 inszemet...

Réka
az nem baj hogy nem érzel semmit talán az a jo.

Kép
póci

Réka!
Én elkaptam Domitól.Igaz,Róka koma nem volt de pisilve fosiztam.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Helló csajok! Köszi az aggódást, bíztatást. Nagyon jól esik, de jó hírem nem nagyon van. Még mindig nagyon fáj a hasam, elképzelésem sincs róla miért. Olyan mintha lenne egész alul egy görcs, ami nem múlik. Kép

Olikának jobbulást kívánok, nem hiszem le, hogy mi megy a gyerkőcök között. Reméljük akkor Gigiék nem kapják el, legalább talpon tudjon maradni.

Réka! Ne sajnáld, hogy kimaradsz ebből a fájásos jóból, el képzelni sem tudom, hogy ez jót jelentene.

Hajni! Vigyázz magatokra, pihizz sokat, sokan vagytok,, kell az energia. Szurkolunk.

Stella! No-spa-t vettem be tegnap is, és ma is, mert nem írta az útmutató, hogy nem lehet. Bár ezt nem tudtam, amit te írtál. Meg algopyrint. Úgy emlékszem neked volt hiperstimud. Akkor nem görcsöltél igaz?
vanda978

Vanda,
remélem már jobban vagy. Tudom mit érzel, én is igy szoktam görcsölni. Valószinű, hogy te is érzékenyen reagálsz a hormon injekciókra, és esetleg a hasüregedben van egy kis viz. Ez a babákat nem akadályozza, sőt még segiti is a beágyazódást. Amit tehetsz igyál napi 3-4 liter vizet. Muszály!!! és egyél nagyon sok husit. A Magne B6-ot szedd.

Dia, örülök, hogy végre jol vagytok és rémes, hogy most Gigiék Olikája szenved ugyan ettől. Sok gyógypuszi.

Timi,
közben publikussá tettem az e-mai cimem a profilomban. Az az igazság, hogy Enigmával leleveleztük mi ezt az andrológus dolgot. Nálunk az a "baj", hogy a férjemmel tényleg minden nagyon ok, és nálam sincs semmi különösebb gond. Tudom, hogy Dévai segitene, ha tudna. (ahol ő javasolta az andrológust ott azért volt gond a kiskatonákkal)De nem tud. Most tényleg az tűnik a legkiméletesebb megoldásnak, ha ezt a másfél hónapot már kibirjuk, úgyis be kell szerezni egy csomó orvosi papirt újra a lombik előtt. addig legalább meg ezeket el tudjuk intézni. Plusz adunk még két esélyt kevés gyógyszerrel és inszemmel magunknak, ez mégiscsak "természetesebb", mint a lombik. Ezen mi már tényleg nem agyalunk, megbeszéltük, végigcsináljuk. Baba meg úgyis leszKép

KépKép
inari

Inari!
A lényeg, hogy ti fogadjátok így el, ahogy van. Szóval akkor HAJRÁ!! Csodára fel! Kép

Vanda!
Isten ments, hogy ilyen tünetekre vágyjak.
Sőőt, remélem, nálad is hamar elmúlik. Kívánom, hogy Inarinak legyen igaza! Kép

Dia!
Bocsi, ez kimaradt, hogy te is megkaptad... Kép

Hajni!
Drukkolunk! Kép

Wish, Inari, Timi!
Tüszőcskékel mizú'? (Jókor kérdem, mikor hétvégén senkit nem UH-znak.. nna mindegy, azért sem törlöm ki Kép)
Vendég

Oli híradó!
Belázasodott,jelenleg nincs róka koma,fosi 3x volt.KépInfúzióra nem kellett kötni.Gigi hulla fáradt mert már pár napja nem alszanak a fogacskák miatt,ráadásul ma egy székben kell töltenie az éjszakát.Remélem minél előbb haza mehetnek mert szörnyű ott lenni a kórházban!KépDe szerencse,hogy ők időben mentek,még az elején vannak a betegségben.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép
Dévai szavaival élve kezdésnek jók az eredményeim Kép Bár megjegyzem eddig sem a kezdéssel volt a baj, de majd most még jobban törekszünk a happy endre.
Jobb oldal: 5,5,6,6,8,8
Bal oldal: 5,6,10,10
A nyálkahártyára nem emlékszem, de biztos az is rendben van.
Inari még szerintem a sorára vár. Mi fél nyolcra értünk oda (rekord rövid idő alatt, ma nincs forgalom a városban) és mi már az ötödikek voltunk.

OlikámKép
Sok-sok gyógypuszi neked. Jobbulást, gyógyulj meg gyorsan!

wish

Wish!
Te győztél eggyel!Kép Nekem csak 9 tüszőm volt az 1 hetes UH-nKép
Majd estére meglátjuk, hogy hányan vannakKépKépKépKép
lkt

Hello Drágáim,

Vanda,
Mi az ábra? Hívd fel Dévay Istent, majd megmondja mi tévők legyetek!

Drága Olik Olija,
Reméljük már jobban vagy és elkezdtél enni, inni. Anyának, Apának kitartást és türelmet! Kevin is üdvözöl! LKT rabszolgát most nem tudjuk küldeni, de lélekben biztos veled van! Puszik, remélem megmutattad a néniknek a kutyás harisnyát!

Seszi,
Ez az maradjunk optimisták, én is kitartok a „3 gyerek” álmom mellett! Nem jött ma Viktor papírja? Még jó hogy te türelmesebb fajta vagy, én már kitéptem volna a hajam.

Hajneszkám,
Húzzál bele! Nem tudok jobbat írni, beszéld meg a szarosokkal, hogy maradjnak!

Wish,
Petegyáros szomszédom! Ez aztán a mennyiség! Várjuk a Happy Endet!

Duddu,
Remélem egymásra találtatok és bútoroznak bent is !

Dia,
Még nem volt érkezésem megköszönni a szülinapot csocsit, igaz még

Kép
farkasok

OliKép
Jobbulást kívánok, az anyukádnak, pedig nyugalmas napokat és picivel több pihenést!

VandaKép
Hiperstimu alatta nem görcsöltem. Csak annyi tünetem volt, hogy egy vízzel töltött lufinak éreztem magam!!!
No-spa-t szedd nyugodtam (asszem nekem 3*1-et mondott anno a doki görcsök ellen, de nem teszem rá a fejem) és persze husi, víz,MAGNÉZIUM-MAGNÉZIUM-MAGNÉZUIM!
A Magne B6 tényleg használ!
Nagyon drukkolok, hogy jó vége legyen!

WishKép
Nagyon szépen beindultak a tüszőcskék!
Csak így tovább!!!
Stella

Kép
stella9

Helló-belló!

Wish! Nem semmi a tüszök száma, reméljük szépen meg is növögetnek mindannyian, és holnapután is ennyien lesznek. Husikát enni bőszen!

Remélhetőleg mára az Oli család is jobban van, szurkolok a melőbbi hazamenetelhez!

Dia! Domival mi a helyzet? Végleg kiment a kórból?

Én nem hívtam Dévait, úgyis csak azt mondta volna mint Inarinak, hogy nincs semmi baj. Azért picit megnyugodtam, hogy másnak is volt már hasonló problémája, nem csak nekem. Ma már nem fáj annyira, csak olyan szokásosan. Elküldtem apát venni Magne B6-ot, ha már annyian írjátok, akkor szedek azt is. Ártani végül is nem árt. Még mindig nem vérzem, de már nagyon érzem az előjeleit, sajni...
vanda978

Sziasztok Kedves Babavárók!
Eddig csak olvasgattam az írásaitokat,de hamarosan (febr.ban)megyek a Dévai Int.be az első megbeszélésre.A vizsgálatok és a folyamat nagyjából összeállt már.Kérdésem az anyagiakra vonatkozna,leszámítva a gyógyszereket.Azt szeretném megkérdezni,hogy az Uh,vérvétel, egyéb vizsgálatoknál milyen költségekre lehet számítani.Válaszotokat előre is köszönöm!
Ui:lehet,hogy még kérdezget az aktuális dolgokról.
És mindenkinek nagy DRUKK!!!
capuccino

Sziasztok!Kép
Oli és Gigi ma hazament a kórházból!Kép

Judit!Kép
Szivesen csináltam az ajcsit.KépRemélem mindenki szereti.Úgy voltam vele,hogy olyan mint egy bonbon de mégis személyes.Kép

Vanda!Kép
Igen,Domi már teljesen jól van kop-kop!Ma már kifejezetten rosszcsont volt.KépKöszi.

Hajnikám!Kép
Megy a drukk!KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

DiaKép
Szerintem olyan kedves ajándék volt a dobozkád, hogy szinte sajnáltam, hogy én nem vagyok szülinapos... Kép

CapuccinoKép
Szia! Az első beszélgetés és vizsgálat 10e Ft, a további UH-k 7e. A vérvételre elküld majd, az nagyon változó lehet attól függően, hogy milyen értékeket néz. Azt hiszem az andrológiai vizsgálat 6e Ft volt. (Lányok, javítsatok, ha hülyeséget írok)
Kérdezz nyugodtan, bár nem én vagyok itt a legokosabb Kép

VandaKép
Örülök, hogy jobb a pocifájásod végre! És nagyon szeretném, ha azt jelentené, amit akarok! Kép
Ugye pihengetsz?
A mensis tünetek pedig becsaphatnak, láttunk már ilyet... Egyébként milyen hosszú szokott lenni a ciklusod? Szokott késni?

Lányok!
Jól tudom, hogy a closty miatt késhet a mensi?

WishKép
Micsoda tüszőhalom! Kép Kép Szép kezdés!! Legyen ilyen a folytatás is! Fehérjefogyasztás megy?

Timi, InariKép
Titeket is várunk a tüszőhíradóval!

Gigi, Oli, ViktorKép
De jó, hogy már otthon vagytok! Aztán mostmár nem ijesztgetni szegény topiklakó néniket tovább! Kép

Katácska, EnigmaKép
Hogy vagytok?

JuciKép
(mindig annyira szeretnélek Jucinak hívni, csak eddig nem mertem, mert féltem, hogy nem tetszik neked)
Köszi, hát én is remélem, hogy már rég egymásra találtak a kicsikék odabennt és tudják a dolgukat!

HajniKép
Hogy vagy? Remélem, pihensz és azért nem jössz írni... Kép
Vendég

Lányok,
a t...öm tele van a babnettel, már kétszer elstállt amit beirtam. Szóval, tüszőhiradó::Kép

Bal oldalon két 12*13-as
Jobb oldalon 3 db ugyan ekkora.

A jó benne, hogy Dévai agyondicsért, mert ilyen szépek még sose voltak, mindig ennyi volt, de a méretük 6-13-asig szóródott. Pedig én nem csináltam semmit másként, ráadásul most csak clostyt szedek. A ciklus elején azt mondta, hogy nagyon leharcoltak a petefészkeim, erre megkérdeztem a patikában, hogy van-e valami természetes reparáló. Ajánlották a méhpempő kapszulát napi 2X1. Nem is nagyon hittem, hogy látványosan segiteni fog, de mégis. Kép

Réka,
igen késhet, de remélem nem késik, hanem meg se jönKép

Vanda,
jó hogy jobban vagy, kitartrásKép

KépKép
inari

SziasztokKép

Itthon vagyunk!! Még nem akartak minket hazaengedni mert tegnap lázas volt Olika de én mondtam, hogy akkor saját felelősségre viszem el. Közben anyósom telefonált a főorvosnak aki teljesen normális volt és mondta, hogy akkor menjünk nyugodtan haza. A kórház borzasztó lepra hely. Egész éjjel egy kerti széken ültem. Szóval eléggé ki vagyok, de az a lényeg, hogy a szélhámos jobban van. Igaz még megy a hasa, de az már nem veszélyes. Megyek is. Köszönjünk a jókívánságokat. Mindenkinek drukkolok!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sorry, de ma nincs időm írni.

Gigi!
Örülök, hogy Oli jobban van, aggódtam értetek.

Dia!
Remélem, rosszcsontnak sincs már semmi baja.

A tüszőnövesztőknek hajrá, sok husi és víz.

Hajni!
neked meg megadrukk. Az inszemeseknek szintén.

A többieknek meg simán puszi Kép (így biztos senkit nem hagyok ki)

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Réka!Kép
a következő talira csinálok Neked is olyan nasit.KépJóóóóóó???

Eszter!Kép
Rosszcsontnak kicsit folyik az orra de más baja nincs.KépTeszek fel máról 2 képet.KépPuszi.Dia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:59-kor.
seszi

Szia Seszi!Kép
Mi anno a babás projektet az I-es Női klinikán kezdtük.Engem mindig az borított ki,hogy hónapok múlva kaptunk az endokrinológushoz időpontot/Szabolcs utca/ majd az eredményre is heteket kellett várni.KépKivánom,hogy a Tiétek gyorsabb legyen!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányokKépKép!!

Hát úgy látszik, én már csak olvasó és a háttérben drukkoló üzemmódban tudok működni a babanetenKép. Szinte naponta olvaslak titeket, és együtt örülök, drukkolok, aggódom, vagy sajnálkozom veletek. Tartós levelezésbe nem merek belekezdeni, mert meglehetősen időigényes dolog, ha igazán szívvel-lélekkel szeretném mindenki felé a legfontosabb gondolataimat megírni. Azért tudjatok róla, hogy az éteren mennek ám az energiák!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WishKép, HajniKép, TimiKép, DudduKép, InariKép, VandaKép, és még akit esetleg kihagytam, nagyon-nagyon drukkolok!!!

OliKép és DomiKép, felejtsétek el a rossz napokat, nevessetek, kis csibészek!!

Wishnek küldenék pár fotót Andriskáról, hátha megint megtenné, hogy lekicsinyíti a pixeljét, mert megint nem engedi feltenni a rendszer. Wish, mennyi gyönyörű tüszi!!

Sok puszi, lányok, ti olyan rendszeresek és törődőek vagytokKépKép!!! Klassz csapat!!
szani

SzaniKép
Én nem felejtem, hogy a te reklámszövegedre érkeztem ide a topikba. Azért remélem, néha írsz egy picit és köszönjük a drukkokat! Várjuk a képeket Andrisról! Kép

DiaKép
Nem azééért írtam, hanem azééért írtam, mert meg akartam dícsérni az aranyos ajándékodat! Kép
Domi nagyon édi, nyoma sincs már a betegségnek!

GigiKép
Ugye Olit is így látjuk hamarosan?? Ugye??

InariKép
Gratula az 5 szép tüsszencshöz! Kép Meg ahhoz, hogy Pityesz megismert és emlékezett, hogy korábban milyenek voltak... (ha jól tudom, ez nem erőssége)
A méhpempő a másik topikban is nagyon menő én is szedtem egy időben, de mióta Dévaihoz járunk, nem szedek semmit Zuram utasítására. Kép

SesziKép
Az még odébb van, hogy nem kellene megjönnie, kb. jövő csüt-péntek. Azért annyira nem radarozom magam Kép Kép, de azért néha nem bírom ki... Kép
Én is kertes házról és kiskutyiról álmodom, de nekünk is még elég távoli a dolog.
Húúú, a kérdésedhez olyan hülye vagyok, mint a tök! Talán telefonon próbálnék mindenhol kotnyeleskedni, hogy mit tehetnék... nem tudom, ne haragudj!
Remélem, azóta az igazak álmát alszod! És NE dolgozz sokat! Nem éri meg! Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Réka,

hát én épp az ellemkezőjét tapasztaltam Dévaival. Mindig megismer és abszolút képben van hogy hogy állunk. Néha persze nem napra kész, de én se lennék, ha napi 30-50 nőnél csinálnám ugyanazt.Kép
Te most még otthon pihensz?

Dia,
Domika már megint csibészes sármör. Tényleg nem hagyott rajta nagy nyomot a kórház. Remélem már te is kezded kiheverni a megpróbáltatásokat.

Szani,
jó hogy néha be tudtok nézni. Nem ragaszkodunk ám ahhoz, hogy mindenkinek irj, elég ha beszámolsz Andris fejlődéséről. Képeket....!!!Kép

Seszi,
remélem ez az andrológus ügy megoldódik. Rémes mennyit kell várnotok.

Timi holnap te is jösz UH.ra. Mi Wishel ott leszünkKép

KépKép
inari

ErikaKép
Dehogy! Már csütörtök óta dolgozom. De szigorúan csak ülőmunka (ettől nő úgy a sejhajom...)
Micsoda topiktali lesz megint Dévainál!

Szép napot:
réka
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

wish

SzaniKép
Nagyon édes a fiadKép Nyugodtan küldjél képeket szívesen felteszem Kép
Kár, hogy nem tudtatok eljönni a talira, Enigma mondta, hogy nem értetek rá éppen. Remélem, azért majd valamikor úgy jön ki a lépés, hogy ti is tudtok jönni.

ErikaKép
Nagyon ügyin növeszted őket. Hátha mégis ez lesz a befutó hónap. Drukkolok!

wish

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy kis problémám a bőrgyógyászati vizsgálattal. (AIDS, Hepatitis B, sifilis) Szóval az egyik bőrgyógyász azt mondta, a háromból csak kettőt tud megcsinálni, azt is négy hét átfutással, a másik meg azt, hogy hat hét. Már azon is gondolkodtunk, hogy elmegyünk egy magánrendelésre, de ott, ahol szerológiai vizsgálatokat csinálnak, csak három hét múlva tudnak fogadni. Nincs valami tippetek?
grillázs

GrillázsKép
A szifilisz az egy nap normál laborban, az AIDS és a hepa kb 10 nap. A háziorvosod is fel tudja írni hozzájuk a beutalókat.
Nekünk az AIDS és a hepa volt az, amit levettek a laborban a kezünkbe nyomták a kémcsövet és a háziorvos beutalójával elvittük az ANTSZ-hez. két hét alatt a háziorovosnáél volt az eredmény, bár volt egy kis kavar.
AIDS-et pénzért akár aznap délutánra is csinálnak a Mária utcai bőr és nemibeteg gondozóban, azt nem tudom, hogy hepa szűrést csinálnak-e ott, de ha odatelefonálsz megmondják.

wish

Wish
Köszi. Az a bőrgyógyász, akihez elmentünk (normál szakrendelő - újpest)azt mondta, ő a hepát nem tudja. Õ is a Mária utcába küldött. Ez lesz. Amúgy ma voltam hormonon (gyűlölöm a vérvételt és a tűt, rettenetesen fosok tőle) de a párom rendes volt, elkísért. Kicsit aggódom is ettől az egész baba-projekttől, mert ugye ezt nem nagyon lehet megúszni bökdösések nélkül, én meg meglátok egy tűt és kapásból dobok egy hátast. amúgy a jövő héten kell visszamennem a Dévaihoz, akkor már a paksaméta vizsgálataimmal.
grillázs

Grillázs,
Háziorvosodtól kérj beutalót, és azzal menj az ANTSZ-be. Nekünk mindháromra ott levették a vért és 1 hét alatt eredmény is lett. (Székesfehérváron legalábbis igy volt).

Wish,
akkor mi most jól eldrukkolgatunk egymásnakKép

Szani,
Andris gyönyörű, nagyon mosolygós baba. De jó lesz nektek tavasszal, mikor végre nagyokat sétálhattok a napsütésben......

KépKép
inari

Grillázs,
ráadásul Dévais vagyKép üdv közöttünk. Nálatok mi lesz és mi a gond?

KépKép
inari

Inari - ez is jól hangzik, ma amúgy is el kell mennem a háziorvosomhoz, mert úszok a takonyban. Közben meg hívogatom a Mária utcát, de állandóan foglalt.
grillázs

Inari - még nem tudjuk mi lesz, mert először össze-vissza álltunk neki a baba-projektnek. Mondhatnám azt is, hogy a város két végében kezdtük el az egészet, (urológus, nőgyógyász) aztán én meguntam és elmentem a Dévaihoz. Mondjuk igaza volt, azzal kezdte, hol a férjem, de legalábbis miért nem vittem el a leleteit. Szimplán mondtam neki, hogy hülye vagyok. Ennek ellenére felírta a vizsgálatokat és a jövő héten megyünk vissza. Amúgy a probléma nem nálam van (legalábbis az eddigi leletek alapján, hanem a férjem kiskatonái (ahogy ti nevezitek) nem elég fürgék és elég kevesen is vannak. Olyannyira kevesen, hogy az urológus kapásból biopsziát ajánlott, de még annyira az elején járunk a dolgoknak, hogy egyelőre nem akarok semmit se elkiabálni, majd a jövő héten okosabbak leszünk
grillázs

Jótanács mindenkinek, aki még előtte áll a bőrgyógyászati vizsgálatoknak: most beszéltem a Mária utcával. Minden nap 8-12 között lehet menni (mármint munkanap)
Beutalóval a szifilisz ingyenes, anélkül 2000 forint. Az AIDS-ért és a Hepatitis B-ért 4000, illetve 1500 forintot kell fizetni, ha gyorsan akarod. A nő azt mondta, 3 napon belül minden megvan, ha valaki fizet. Ez jól hangzik, mert akkor a jövő héten már ezt a vizsgálatot is tudom vinni a Dévainak. Juhééé
grillázs

GrillázsKép
Mennyire kevés az a kevés? Ha már van pár tucat mililiterenként, akkor nem kell biopszia, ICSIvel menni fog a dolog.
Viszont arra készülj fel, hogy szuri az biztos, hogy lesz rendes mennyiségben. De jó hírem van, nem fáj, alig lehet megérezni, annyira kis vékonyak már a tűk. A vérvétel sokkal rosszabb, de abból meg kevesebb van Kép
Dévai nem mondta, hogy ők is megnézik a spermaképet. Egyébként nem fog tökölni, ha férjednél van a baj, akkor ahogy megvannak a vizsgálatok és ti is készen álltok rá kezdhettek is.

wish

Wish - nem bírtam kisilabizálni a leletéről, de az urológus elzavarta a SOTE-ra. A dokitól kapott egy időpontot három héttel későbbre, amikoris órákat várt és mire beért, nem történt semmi, hanem megbeszélték azt, hogy másfél hónap múlva visszamegy és akkor ilyen meg ilyen vizsgálatokat csinálnak meg rajta. Na, itt szegénykémnél elszakadt a cérna, akkor mentem el a Dévaihoz. El is meséltem neki mindezt szőrnyülködve, amikoris mondta, hogy azért azt a spermaképet ő is megnézi, mert egy spermakép nem spermakép. Amúgy nekem nagyon szimpi volt a Dévai. Kérdezte is, hogy hogy találtam meg, mondtam neki, hogy rákerestem a neten aztán kész. Ráadásul akkorát nevettem nála, amitől feloldotta a gátlásaimat. Azt mondta, így első ránézésre olyan a méhem, hogyha sperma lenne, csak ilyenbe harapna. Erre felröhögtem, már ott az asztalon. Mondtam neki, hogy ilyen bókot még az életben nem kaptam férfitől Kép)
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: