A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Kobudo,
hogy lehet bekerülni a táblázatba?
virág
mvirag

Ser, köszi Kép. Hanna tényleg kis pocis, a karja is kis pufi, semmi gond nincs vele szerintem. Nagyon kis arányos. Hőemelkedést sajnálom Kép. Egyéb jele nincs? Hogy aludt? Esetleg köhögés? Mi jövő kedden megyünk oltásra, remélem addig nem kell mennünk a Bagolyba. Jobbulást!

Cukker, ezerrel megy a drukk! Most már tényleg itt a vége, a héten biztos meglesz a kicsid. Bence szegényke de nehezen lábal ki. Hogy van most? Láza volt?

Roz, köszi Kép, lassan Niki is négy éves lesz, ők egészen egyidősek Kép. Mi is megyünk délután szülőire, most éppen Milánhoz.

Kob, köszi Kép. Megy a drukk a vizsgához.

Nana, köszi Kép. Látom Danus szereti a lányokat. Nagyon helyesek. Rokon gyerekek vagy az oviból? Ugyanolyan ikeás égősorunk van. Jut eszembe még mindig nem vettem le Kép.

Lili, köszi Kép. Hogy vagytok? Zsófi kipihente a megpróbáltatásokat? Most már jobb az idő, megint lehet menni sétálni.

Virág, gyönyörűek az ikrek.

Bea, Lilla nagyon szép óriási, úgy látom ő viseli a nadrágot a családban, ő ül a főnöki székben... Kép.

Lina, kicsi Lili nagyon jól alszik, nagyon ügyes csajszi. Albumot megnéztem, szépek vagytok. Látszik, hogy apuci mennyire imádja a kicsi lányt.

Syg, hogy vagytok? Nevelés? Van még erőd? Hogy aludtatok?

Tegnapi kép Esztiről:

Kép
balim

Virág,
látod ezt elfelejtettem, pedig pont miattad raktam fel a táblázatot, hogy tudd, ki kivel van! Kép Szóval írd meg az adataitokat, és belerakom a táblázatba! Örülnénk Neki!

Cukker,
drukk!

Seriff,
sajnálom Hannát! Jó nagy pocija van Kép Mindig ilyen szép kis kerek, vagy csak most a fényképezés kedvéért? Kép
Neked jó, mert orvosként tudod, hogy mikor kell elvinni dokihoz, én már biztos vittem volna, de én túlaggódós vagyok. Kamillának egyszer volt (nem azért írom, mert ez a baja Hannának) tüdő és arcüreggyulladása volt, pedig még köhögni sem köhögött. Azóta elővigyázatosságból megmutatom a dokinak. De Hannának biztos nem az van, ok?

Emese ütögeti a billentyűket, elég nehéz így írni...
ffffffffffui d67556

Balim!
Milyen szép nagylány Eszti!

Nana,
vidám kis bulinak tűnik a party!

Roz,
délelőtt mennénk, 10 és dél között, jó?

Kép

Kép
kobudo

Tegnap este (végre !!) eltudtam olvasni a kismama újságot.

Rám, ránk nagyon igaz amit írnak benne. Pontosan így zajlottak Danussal is a dolgok és én pont úgy csináltam ahogy a csajszi is írja. Meg is nyugtatott ez a cikk!
Amikor Dani pici volt, senki, de senki nem értette meg, hogy van egy pont amikor el kell hogy altassam mert késöbb nem igaz hogy túl álmos és elalszik.
Egyelőre még mindenki "csúnyán" néz rám mert velünk alszik a Dani. Egy pár hónap óta sokszor én is aggodok, hogy nem jó ez így stb. Sőt amiota közeledik a kistesó, mégjobban félek mi lesz így. Néha meg is probálok "keménykedni" a Danussal ... igazából hosszútávon mindhiába.
Segített ez a cikk elfogadnom hogy továbbra se erőltessem a dolgokat. Legfeljebb majd 4-en alszunk a nagyágyban! Kép

KépKép
KépKép
nana09

kob

jó lesz persze Kép várunk Kép túró is itt vár apu ideért vele Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!
Balim csuda helyes fiad van.Kép

Nana úgy látom,hogy fergeteges hangulat uralkodott a partyn.KépDani megtáncoltatta a csajokat.Vagy fordítva?Kép

Kob. köszönjük a táblázatot.A recepteket majd egyszer elkérem.

Ser nagyon édes ez a leányzó,és mekkora pocija van.Képtényleg nem sovány.És milyen ügyesen mossa a fogát.Kép

Lilla éjszaka jól aludt.Most nem ébredt egyszer sem.Este 19.30-tól reggel 6.30-ig húzta a lóbőrt.
Most meg megint alszik.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Most láttam,hogy kicsi Esztiről is itt egy kép.És milyen bájos.KépNagyon szép.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Balim, Eszter csuda cuki nagyon jól áll Neki a fülbevalóKép! Ja, hát sz..ul aludtunk, de azért mert 1 és fél 3 között énekelt az ágyban, bababa, és jajajaj volt.

A kép éppen fél 7 és 8, 3x evés után készült, lehet, h azért ilyen pocakos? Néhány napja én is látom, h mintha megindult volna, biztos a SinlacKép!

Kép
seriff

Nana,
mi 4-en alszunk az ágyban! Kép Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Én ezt nem értemKép Ami nem ezen az oldalon van, az nálam eltűnt. Az archívban meg szerda az utolsó nap. Így nem lehet visszaolvasni. Nálatok is így van?
Még jó, h tegnap visszaolvastam, csak nem tudom, mi maradt meg.

Seriff,
reméljük Hanci gyorsan rendbejön!
Most aztán nem titkolhatod tovább, mekkora pocija van kicsi lányodnak! Így üldögél a kádban? De jó nektek. Mi alig tudjuk lefogni a kis bestiánkat, amíg megfürdetjükKép

Nana,
hát én is remélem, h nem rotád van/volt. Nekem is hányingerem volt a hétvégén, de ez nálam szinte már állandósultKép Jobban vagy már?
Buli nagyon jó lehetett a képek alapján! És nagyon csini kismama vagy, méghogy sokat híztál! Olyan szép a pocid! Én is akarok pocit...
Mi lesz ez a babakiállítás? Tudsz róla többet? Érdemes megnézni?

Cukker,
????
Vadárvácskát nem tudtam, köszi!

Lina,
sztem ne éjjel kezdd el a tápimegvonást, mert csak magaddal tolsz ki. Inkább nappal ne add oda neki, akkor nem baj, ha ébren is van. Aztán ha már nappal nem kéri, akkor éjjel is könnyebben lemond majd róla.
Jól van Lili? Nem lett beteg?

Kobudo,
nagyon jók ezek a kaják! El is mentem őket. Ha vannak még ilyen receptjeid, elkérhetem majd én is őket?
Kölesgolyót, bulátát hol lehet venni? Ugye a köles nem glutén tartalmú?
Szia EmeseKép

Dóra,
sztem a cataflamnal jobb gyógyszer a flector rapid. Ugyanaz és ugyanannyi a hatóanyaga és mégis jobban hat, nálunk legalábbis.

Bea,
látod megy ez a sütés isKép

Balim,
Milánnak boldog szülinapot! Nagyon szép kisfiú! Rád hasonlít?
Eszter meg olyan nagylányos, pedig még picikeKép
Nevelést feladtam, nem látom értelmét. Mit csinál erre az én kicsi anyabolond lányom? Szombat éjjel 2 óránként felébred, hogy cicizhessen. Aztán reggel és este is fél órákat cicizett, amit már 2 hónapja legalább nem csinált. Szóval be akarja pótolni, amit elvettem tőle.
Ma éjjel viszont este 7-10 5* felébredt, azt hittem, egész éjjel nem fogunk aludni, erre utána meg csak 3 óránként kelt fel.Így csak 1-kor és 4-kor kellett felkelnem hozzá.

Roz,
te otthon vagy allergia témában. Gluténos cuccokat se adjak neki 1 éves koráig? Csak mert azt írják, hogy 8-9 hónapos kortól adjunk kenyérhéjat, kiflicsücsköt (amiben ráadásul még tej is van) a kezébe, ugyanakkor ha a családban előfordul allergia, akkor 1 éves kora előtt ne adjunk allergéneket. Akkor hogy van ez? Kukoricát, kukoricadarát adhatok már neki?

Kép
sygnum

Syg. én mindent vissza tudok olvasni.
Azt nem tudom,hogy a kölesgolyó tartalmaz-e glutént,de a DM-ben lehet kapni,és bulátát is.

KépKép
KépKép
sbea

Syg,
tegnap én is kerestem az archívot egy darabig, mire rájöttem, hogy megfordították a sorrendet, és felül van az utolsóKép

Tudtok jó gyerek fül-orr-gégészt? A gége a lényeg. A szopis tanácsadó szerint az egész szopiprobléma Lili gégegyengesége miatt van.

Most csak ennyi, mert itt van az ölemben, és nagyon rossz fél kézzel pötyögni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ser, Balim, Nana szép kismókusok vannak mindenfelé...

Most dilemmába vagyok, mert én elég beteg lettem, de Benedeken nem látom igazán hogy baja lenne, kicsit köhécsel, de más nincs:menjek ezzel dokihoz vagy ne tegyem ki még jobban a fertőzéseknek a dokiváróban????

Ja és már akartam írni: úgy tűnik kismamaklubb lesz nagyfalunkban....kíváncsi vagyok meddig tart majd a lelkesedés és kik jönnekKép

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Ser, lehet, hogy Hanci ilyen kis éjjeli bagoly típus, akinek az éjszaka közpén van kedve bulizni. És elvolt két órát az ágyában? Mert akkor a körülményekhez képest még szerencsétek van. De lehet, hogy tényleg munkál benne valami és azért ébred többször. Majd írd meg mi volt a dokinál. Remélem megtalálod Kép. Jó ez a Sinlac Kép, lehet, hogy adok a hatévesemnek, olyan kis gebe Kép.

Syg, hát lehet, hogy tényleg jobb, ha nem próbálkozol tovább. Leo nagyon érzékeny kislány, rád van szüksége, ne vedd el tőle. Hosszú távon biztos beérik ennek gyümölcse még ha rövid távon oly fárasztó is. Mit nem írsz? Hányinger, poci hiány? Csak nem...?

Bea, de jó, hogy Lilla megint ilyen jól alszik. Remélem mi is eljutunk hamarosan ide Kép.

Lina, esetleg Sánta Bea, ő itt rendel a Bagolyban.

Bepa, nagyon helyes a kis Keszi, és milyen szöszi Kép. Szerintem ne szaladj egyből dokihoz a kicsivel. Ha nincs láza, nyugodtan alszik, és nincs egyéb tünet, akkor én nem mennék. Bár lehet, hogy én már kicsit lazábban kezelem a dolgokat. Hagyatkozz a megérzéseidre és aszerint cselekedj, ami neked megnyugtató. És vannak ismerős kismamák a nagyfalutokban?

Jaj még annyit akartam kérdezni, hogy nem tudtok jó gyermekszemészt? Marcit akarom elvinni még a suli előtt, mert nem tetszik hogy sokat hunyorog. Bár lehet, hogy csak rossz szokás.
balim

Syg,
már kérdezni akartam, probáltátok már hogy Leot magatok közé veszitek vagy elvből nem

KépKép
KépKép
nana09

Balim: vannak ismerősökKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok,

képzeljétek a másik topicban,ahol a gimis osztálytársaimmal "beszélgetünk",bepofátlankodott vki,és tök bunkóságokat ír,idiótának tart minket. De akkor minek olvassa,és minek ír? Nem értem az embereket.

Syg, sztem már adhatsz Leonak kiflicsücsköt, 6 hónapos korig nem ajánlott a glutén. Ha a tej a gond, kezd a vizes zsemlével,kenyérhéjjal. Vagy adj a kezébe nyers répát, még úgyis csak játszik vele, nem iagzából esziKép! Ebből is látszik, h nem makkegészséges Hanci, ezért ült így nyugtonKép! Elmúlt Leo arcáról a "kiütés" ? Nem is kérdeztem, h sikerült-e beszélni a kardiológián vkivel?

Balim, hát ne bulizzon ilyen kicsi korában, ráér még, de akkor nem hagyom ám másnap délig aludni!Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Kép Nana, ez a kis Casanova. Kép nagyon jót bulizhattak... Kép

Ser, szomorú....Kép Én sem értem néha az embereket.... Kép

Syg, szerintem is tedd azt amit jónak érzel... bár én a nagyágyban való alvásnak nem vagyok a híve....de ha a babának ez a jó.....

Bea, örülök, h. megint jól alszotok. Kép A doktornő nem ajánlja sajnos a babaúszást, mert most sok betegség van, és Zsófi így sem teljesen egészséges...csak mire mehetnénk, addigra meg már kinövi a búvárreflexet. Kép Na mindegy. Majd a következő babóval.

Mi ez a babakiállítás vagy micsoda? Tud erről valaki többet?
birolili

Lina,
ténylegKép Milyen vaksi vagyokKép
Én is Sánta Beát mondanám. Látod, azért nem mindig fölösleges a szoptatási tanácsadó, tudnak olyat is, amit mi nemKép

Bea,
köszi, ki is fogom próbálni őket.

Bepa,
én is várnék még.

Balim,
nem. Még nem. Csak nekem nagyon érzékeny a gyomrom és ha fáradt vagyok, ideges vagyok, izgulok..., akkor rögtön hányingerem van.
Én is úgy gondolom, hogy akármilyen fárasztó is nekem, kénytelen vagyok megadni magam, mert Leonának ez a legjobb.

Nana,
az lenne minden vágyam, hogy velem aludjon. De nem alszunk jól úgy, sajnos. Én tényleg nagyon sajnálom, úgy szeretnék odabújni hozzá éjjel, de ha ott van, akkor csak azt figyelem, hogy szuszog-e, ő meg minden mozdulatomra felébred.

Seriff,
ezt megnézem, a másik topikot.
Az a baj ezekkel az allergénekkel, hogy Robi családjában mindenki allergiás és nekem is van. Így Leona is biztos hajlamos rá, ezért inkább nem adok neki ilyeneket (ezért szarolok annyit a kajákkal, h mit adjak és mit ne). Én egyébként 8 hónapos kortól olvastam a glutént. Répára meg azt írták, hogy 2 éves korig ne adjuk nyersen, hogy miért, nem tudom. Gondolom azért, mert nagyon raktározza a nitrátot. De banánt, krumplit, brokkolit adtam már a kezébe. A banánt rögtön bekapta, a többivel csak játszik, gyurmázik vele.
Elmúltak a kiütések hétvégére.
Épp az előbb kértem időpontot kardióra, jövő hétfőre kaptam is.
Mentek dokihoz végül?

Kép
sygnum

Cukker már babázhat???? Jaj, annyit gondolok rá... Kép
birolili

És itt van egy kép: anya tanítja furulyázni Zsóficilát. Nem lehet elég korán kezdeni. Kép

Kép
birolili

Seriff,
ez egy idióta pöcs. Én úgy elkezdtem azon röhögni, hogy puncipuncipuncipöcöktető. Hogy a fenébe jut ilyen vkinek az eszébe????? Nem tudjátok, h ki lehet?

Kép
sygnum

Lili,
mit szólt Zsófi a furulyához? Én is fuvoláztam múltkor Leonának, de ő csak meg akarta szerezni a fuvolát és természetesen bekapniKép

Kép
sygnum

Lili,
Látom Zsófi már nagyon elmélyülten érdeklődik a muzsika iránt. Kép
Én sem voltam soha az egyágyban való alvás hive... de így alakult és most sikerült elfogadnom hogy ne erőltessem a dolgot.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Birkabunda!!!! KépKépKép Azaz JUHÉJJ!! KépKép

Gép műxik, ideig óráig, most várunk árajánlatot másik gépre, mert ezt már nem lehet foltozgatni!

Csajok!
Van kb. 20! oldal lemaradásom, bár párba már sikerült beleolvasnom.. Kép

Nem hiszem, hogy mindent visszaolvasok.

Köszönöm az emileket, fotókat, psp...
Mrege
Köszi az új számod, hívlak, ha egyenesben vagyunk.. (az emilben írtakat is nagyon köszönöm!!)
Annyi témáról beszélgettetek, szívesen hozzá is szólnék párhoz, de mire eggy-két oldalon (40-80 üzenet) túl vagyok, már nem emléxem dolgokra, vagy
Hírek:
picit később.. Kép

KépKép
mino

Sziasztok

Én még nagyon egyben vagyok és itthon.

Olyan aranyos minden baba. Daninál csak csajok voltak vendégségben? Én úgy szerettem nézni, figyelni őket az ilyen zsúrokon.
Milánnak nagyon sok boldog születésnapot kívánok utólag.

Lili

Időben el kell kezdeni a zenélést. Kép

Lina

Csak nézesd meg Lilit, de én nem hagynám, hogy hozzá nyúljanak. Még annyit változnak ilyenkor. Annak idején Bencénél volt, aki refluxxal ijesztgetett, mert sokáig bukott. Még akkor is, amikor már szilárd ételeket is evett. A szilárd ételeket nem hányta ki, de a folyékony sokáig visszajött. De ő egy zabagép volt, és nem volt neki elég semmi. Most meg olyan gizda, nem nagyon akar enni. Viszont egészséges.

Seriff

Hát én egyáltalán nem látom Hancit vékonynak, pont jó. Olyan kis szeretnivaló, mindig ennyit mosolyog?

Nana

Bence is egy ideig velünk aludt. Engem nem érdekelt, hogy elrontom, de nem akartam este megbolondulni. Utána meg úgy aludt el, ha hozzá bújt vki, de akkor már az ágyában. Most szoktattam le róla, ráfogtam a nagy pocakomra, de most már menni fog. Kicsit durrog, de aztán elalszik két perc alatt.

Syg

Vannak ilyen unatkozó majmok. Lehet, hogy pasi, lehet, hogy csak egy gyerek. Nem néztem, melyik topic ez?

Bencével ma megyünk vissza kontrollra, az az érzésem, hogy kap még egy szurit. Pénteken farsang lesz a suliban, addigra jó lenne, ha meggyógyulna. Most megyek vele olvasni, azt mondta a tanítónéni, hogy, ha ilyen jól megy, akkor vegyünk kézbe egy mesekönyvet, ne csak az olvasó könyvet. Olyan büszke vagyok ám rá.
39+6 Én holnap szülni akarok, de ez ügye nem így működik Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
nálam így működött, sőt, Seriff is a kívánt napon szültKép
erről-arról/napos oldal a topik

Kép
sygnum

csak egy sorra

mino z urara vársz csörögj rá mert szerintem elfelejtette 1 árat modott már ugye ?

syg
neked is irok majd csak most ezer a dolgom Kép nem felejtem el igéremKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Segítsetek!

Nagyon fáj a torkom! Kép Már tegnap is fájt, de még elviselhatő volt, de ma már! Hiába ittam rengeteg teát, ettem mézet, kötöttem be a torkom...Mit csináljak??? Mert gyógyszert ugye nem merek bevenni. Nekem ilyenkor a Strepsils szokott segíteni, de azt most nem lehet

Bocsi most ennyit önzözök. Kép

Cukker, nagyon Drukkkolok neked!

KépKép
KépKép
nana09

Nana!A szülinapi képek közül az utolsóelőttin a pici lányt nem véletlenül Blankának hívják?Úgy hasonlít a volt csoporttársam kislányára!
mrege

Lili, Zsófi édes, majd elalszik a muszika hangjairaKép!

Mino, az én mailemet is megkaptad? Mert már késő volt, mire rájöttem, h nem kellett volna kitörölni....

Cukker, igen, általában mosolygós,kivéve mikor hisztis, kezd iagzi nő lenni, és visít, ha kivesszük a kezéből a távirányítót, a szájából a telefont, stbKép. Majd ha mindenen csak nevetsz, an akor jön a szülés, legalábbis nálam így volt, ok nélkül röhögtem mindenen, másnap érkezett Hanci, és Syg-nél is így volt 8 hónapja. Bencének szorítok!

Kép
seriff

Mino!Szerintem elég ha az utsó 2 oldalt visszaolvasod.Képtelenség 80 üzenetet észben tartani.Egész nap a gép előtt ülhetnél,ha mindenre reagálni akarnál.Én nem várom el,h.a 2 héttel ezelőtti üzenetemre reagálj!
mrege

Mrege,
De igen!!! I. Gabi kislánya. Korábban már kérdezni is akartam hogy nem e ismered, hisz ő is logopédus.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
Corsodyllal öblögetni, homeósból meg homeogene 9.

Roz,
ráérKép

Seriff,
Leona is hisztizik, ha vmit nem kap meg. Na majd mikor egymás játékait veszik elKép

Kép
sygnum

Nagyon Köszi SYG!!!

A Corsodyl eszembe se jutott pedig milyen jó ötlet! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg,mail ment. Hisztikirálylányok!Kép

Kép
seriff

Szegénykék!!! Kép

Ne bántsátok már őket! Kép Nekünk sem tetszik ha elvesznek tőlünk vmit, csak mi már megtanultuk hogy ne kezdjünk el hisztizni Kép (pedig néha legszivesebben...)

KépKép
KépKép
nana09

Ma este megyek a dokibácsimhoz, remélem jó híreket mond, hogy már jó helyen van a méhlepényem.

KépKép
KépKép
nana09

Kobudo,
Az adataim.
Mvirag
Kecskemét
2005 02 19
37+3
Benedek Anna
11 hósak
2750 g 2490 g
mvirag

Birolili,
Nekünk meg amiatt nem ajánlották, mert szűk volt a füljáratuk, és begyulladt a külső hallójárat ha víz ment bele. De más kinőttük és szívesen mennénk pancsizni, persze a búvár reflexről már lekéstünk, de csak úgy szokni a vizet....

Tud valaki valami jó helyet ajánlani, ahová babákat lehet vinni pancsizni (elég tiszta és meleg a víz)?
mvirag

Sziasztok!

Úgy néz ki, Lili sem úszta meg a dolgot, neki is hasmenése van, gyakorlatilag ahogy szopizik, felemelem büfizni, és már jön is ki. Nemsokára indulunk az ügyeletre.
Szegény babócám még csak hat hetes, de komolyan többet lesz orvosnál, mint én idáigKép

Szurkoljatok, hogy ne legyen nagy gáz.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

akor kezdem az eljén Kép

balim
nagyon édes eszti szemész szerintem az egyik legjobb a barna katalin nem csak tudásilag hanem azért mert SZERETI a gyerekeket nem tudom magán rendelése hol nav de a sztk -ban rendel de kb 1 hónaőp mire kapsz időpontot és külön kérni kell hogy a dokinőhöz kéred én őt ajánlom nikivel is hozzá járunk és tényleg aranyos

syg
én uytudom hogy ha csalédbna bármilyen allergia előfordul pollen ,étel.... akkor óvatosnak kell lenni minden allergizáló anyaggal most ha azt szertnéd megtanítai leonak hoy rágjon mert kifli csücsköt általában azért szokták adni hogy tanuljon meg rágni meg hogy isemrkedjen ugy az étellel hogy ő fogaj és ő forgathatja majszolhatja meg ez az amivel talá nem kell teljes ruha cser és teljes külső mosás Kép egyébként a vízes zsmlében nincsen tej de többiben igen adri si ezt kapja van vizes kifli is de ha igázn jót akarsz szerintem bio boltban vegyél ott van glutén mentes és az tuti hogy glutén mentes minden féle süti meg keyér van bár az ize hát... szokni kell Kép a luther udvarban sok mindn evan ( malomban nem jártam nem tudom hol van és mi válszték ez tuti hogy itt kapsz )
kukorica
szerintem mehet azt hiszem talán de ez nem biztos hogy 10 hós kortól lehet sima főt kukoricát is adni ez egyszer olvastam valohol de ez márbaromi régen volt kölest bulátát szerintem mindhol kapsz dm,rossman bio bolt ,nem olyan drága 200 ft körül van ha jólemlékszem buláta van izesittek kókuszos csoki állítólag finom de tejporos nem tudom hogy kokusz ( teháét nővényi tejporos ) vagy állati eredetű tejpor
énmost kókusz tejporral vagyok dilemmában mert elvileg kókuszt lehet adni és én ákinak akarom kiprobálni kókusz tejporból készült "tejet vagy kakót " de nem tudom hoyg ki merejem e probálni vagy más növényi tejecsit csak egy pár kortyra gondoltam ert a tápi már nem nagyon jön be ákinak és arra godoltam ogy valami oehely meg növöényi tej reggelire hátha jobban tetszene neki
ha esteleg sikerül végre elintéznem a herba házat tudnék onnan rendelni olcsóün bio cuccokat és akkor nektek is meg bárkinek hozatnék szívessen mert itt kecsón baromi drágák bio boltok szerintem
alvásotok sajnálom ohgy nem sikerült de reméljük tanitás nélkül is hagyni fog leo aludi annyira sjnálom hogy iylen kis rossz alvó ez gyönyörű szemű csajszika reméljük nyáron már rájön jhogy milyen jó sétálni menni és akkor jól elfárad és szupereket alszotok Kép
ja arhíválás megváltozott fent vannak azujjak nem alul nézd meg ott van szerintem engem is megkavrt előszőr Kép

seriff
belenéztem a topikba hát... szerintem ezegy unatkozó tini ne foglakozz vele tudom nehéz de szerintem jól kezeltétek dolgot hogy nem vettétek figyelmbe
sajnálom hogy csipetnek még van hőemelkedése remélem hogy nem lesz belőle semmi komoly és nemm kell antib. vagy doki Kép

nana
várjuk bezsámolót mi volt dokinál Kép danus hogy van ?? mit adsz neki ,vitamint ....?

mvirág
milyen jó súllyok volt az ikreknek
meleg tiszta viz hát nem tudom baba úszásban nem vagyok otthon nikivel az epilepszi amitt mindn hol elutasitotak minket babuszásról
a többeikkel meg már végül nem mentünk
nyáron szoktunk járni sok helye cserkeszőlőre majsára ceglédre... de ez még odább van sajna Kép Kép

lili
zsófi cica szuper ügyi és látom anyának sem kell boldozásért menni szomszédba Kép
ő jobban van már ??
alvás azóta is tart ?

mino
meregével egyet értek szerintem inkább irj nekünk hogy vagytok mint a régiek olvasd vissza Kép tiborral beszéltél ??majd szólok már neki hogy hívjon fel
ti alvássla hoy álltok ??
cukker
nagyfiú hogy van ??
be kell feküdnöd ez már tuti ? mindn nap mész nst -re ? nagyon drukkolok neked Kép és várjuk híreket Kép

lina
remélem emlesz semmi ilyen jellegű gond lilivel Kép és ti jól vagytok már teljessen lili megusta nemkapott el semit ??

kob ?
enrgia ?? hogy vagy ?? csináltál palcsintát ?? hihetlten mesi milyen nagy és miylen gyönyörű Kép

bepa
szerintem ha csak köhécsel várj vel max amit mondaniszoktunk egy kis c vitamin és ha orra folyik orcspp orrszívás nem biztos hogy ő elkapja töled mertuyg szopizza sok-sok ellenanyagot Kép
remélem t eis gyosan meggyógyulsz Kép

valamit még akartam de lfeljttem
nálunk ma egész nap adrin volt szemem mert ma egész nap pelus nélkül volt 1 szr sikerült bepisilnie biliről hallani sem akr csak wc ről Kép nálunk szokás szerint kupi a kbön tibor kiatláélta hogy díszvilágitást csinl konyhában ez kb 2-3 héttel kihúzza festés és mindnet már előre utálom tavzt és az ujjab felujjítási áradatot egyébként sem vagyok abban lelki állapotban ez hideg kikészit

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana,
szívesen, remélem, segít is!

Roz,
sajnos sok az allergiás a családban, ezért problémázok rajta.
A buláta nem búzából van? Az is gluténmentes?
Melyik a Luther udvar? A Rossmann mögött?
Kukoricán csak azért gondolkozok, mert kalóriadús. A Kismamás táblázatban 6 v 7 hósan írják a kukoricadarát v lisztet, nem emlékszem. De mindegy, nem is olyan fontos. Gondolom uabba a kategóriába tartozik, mint a borsó, először héj nélkül...
Kakaóval vigyázz, mert nem kakaóból van!!! Feldolgozott vadak csontját darálják le és azt rakják ahhoz a kevés kakaóhoz. Ha az van ráírva, hogy feltárt, akkor az csont.

Kép
sygnum

Sziasztok, mi jól vagyunk, Hanci is, semmi hőemelkedés, remélem,mostmár vége lesz!

Kép
seriff

Sziasztok,
Syg,
a búza nem gluténmentes, a köles az. Itt van a lista:
http://www.taplalekallergia.hu/index.php?Menu_ID=9
A Kismama a teljes kiőrlésű dolgokat sem ajánlja, gondolom nehezebb emésztenie a babóknak. A répa szerintem azért nem okés, mert ugyan kemény, de a kis ínyükkel észrevétlenül el tudják "fűrészelni", és félrenyelheti. És a kókuszos bulátában karob van, szerintem fincsi. Roz, azt nem akarod próbálni Ákinak a kakaó helyett? Valamilyen tejjel?

Roz,
palacsinta volt szombaton, most túrós pogi van, nagyon finom lett, alig bírtam ki, hogy ne egyem magam degeszre a nyers tésztából. Imádom azt is Kép

Lina,
sajnálom Lilit, remélem tudnak rajta segíteni az ügyeleten, jól tettetek, hogy elvittétek.

Seriff,
éljen a gyógyult Hanna!

Virág,
felírlak, tényleg szép súlyúak lettek a gyerekek!!

Seriff,Sygnum,
láttok Ti még igazi hisztit! Visszasírjátok ezt a mostanit! Kép Kamilla ma nem akart hazajönni az oviból,mert én nem szoknyába mentem érte...

Mino,
ha még sikerülolvasni: szerintem se olvass vissza, rengeteget tudunk írni, inkább írj Magatokról! Bálcsi jól van? Szeret kajcsizni? Forgolódik rendületlenül? Ilyesmi, jó?

Lili,
édes Zsófi! Én is furulyáztam Kamillának, aztán egy idő után mindig a végét akarta elkapni, ahonnét a levegő jött... Most is mindig nekifekszik a porszívónak, ahonnan jön ki a levegő, és fújja a haját a szél!! Kép Kép

Szép álmokat Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Megvolt az ügyelet, nagy mák volt, hogy pont a mi gyerekorvosunk volt az ügyeletes, mert ugye nálunk egyben van felnőtt és gyerekügyelet. Ha felnőtt doki lett volna, mentünk volna Kecskemétre.

Szóval elkapta Lili a vírust, de nem olyan vészesen, szerintem már át is ment rajta 4-5 óra alatt. Megmutattuk a kakit, mondta a doktorbácsi, hogy tényleg nem ilyennek kellene lenni, és reméljük több nem lesz. Azóta benne maradt a tejcsi, szopizott sokat, csak a tápszerét kell lecserélni egy időre, kapott diétás tápszert.
Meg Smecta-t, szükség esetére.
Most meg durmol apán, szétdobta teljesen magát. Nem is csodálkozom, hisz ma délelőtt aludt egy órát, meg délután vagy 20 percet a babakocsiban, és ennyi, gondolom már bújkált benne a dolog.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziazstok Kép

kob
tud az a szépkiscsaj hisztizni Kép el sem hiszem róla Kép a kókuszos bulátában sajna tejpor van nem tudom hogy kókusztejpor vagy állati tejpor de azt nem mert de tudom hogy fini énis nagyon szeretem Kép

roszzul irtam tegnap vagyis jjól mert a kakót időzőpelbe ttem csak nem irtam hogy nem kakaót hanem karob port használunk egyébként megnéztem az itthoni szerencsi kakóport és tényleg benne van ez a feltát ( ezt robi mondta már nekem a multkor de akkor el is felejttem megnézni )

seriff syg
igen egyébként ezt énis mondani akartammár hogy lehet hoyg visszasirjátok még ezt a "hisztit " Kép

lina
örülök hogy lili nemkapta el nagyon Kép

seriff
ti jol vagyto kteljessen akkor nem is mentek dokihoz ugye

na megyek összevakarom magam és elcammogok szemcsimért tegnap smemi hangulatom nem volt meg vennem kel valamit dédinek szülinapja lesz vasárnap mit vegyek fogalmam sincs valami gicsi-micsit szeri az ilyeneket

Kép

Kép

Kép
roz23

az előbb elfelejtettem

erszényes
merre vagy????????

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lina,
szegény pici Lili-baba! Kép szorítok hogy tényleg túl legyetek rajta.

Mi is ma reggel már vittük a Danust a dokihoz. Kép 8 elött 5 perccel már odaértek a férjemmel, de azt mondják már akkor 7-en voltak. Kép A férjem persze be sem vitte Danit ennyi beteg gyerek közé. Majd probálkozunk délután is.

Tegnap este én is voltam a Dokinál. Sajnos a méhlepény helyzete semmit nem változott, A doki megmutatta végig a hasamon mettől-medig tart a lepény. Ahogy ő mondta, látott már rosszabbat is. Megnyugtató! Kép Kép
Láttam hogy az Uh 588 g-ra becsülte a mi kis Botondunkat! Ami szép súly, hisz mégcsak ma vagyok 21+5. Kisficánka volt (mint szerencsére mindig). Még integetett is nekünk, pont amikor a doki mondta hogy olyan mintha... Kép

KépKép
KépKép
nana09

CUKKER?????????????????????????????????

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: