A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucus,
én is lehidaltam a lakásáraktól...Kép
Egy budafoki kb 70 m2-es lakás ugyanannyi, mint egy diosdi ikerház fél, ami 2x70 m2... Úgyhogy elmegyünk szétnézni Diósdon, és ha még ott is világvége filingem lesz, akkor marad csak a budai lakás megoldás.

Lányok!
Nektek is volt olyan, hogy miután szülés után ujra nagylányok lettetekKép, két menzesz között szinte végig az átlagosnál erösebb folyás jelentkezett???
Mert nekem az van 2 hónapjaKép, ha ez nem természetes, akkor be kell jelentkeznem BS-hez.

Most viszont megyünk gyerekdokihoz az Örsre (akit Fabrika ajánlott), mert Bálintnak szilveszter óta folyik az orra... Na, jó, volt 4 nap kihagyás...

KépKép
fibi

Na, csak egy leány van talpon e vidéken?Kép

Tegnap olyan palacsintát sütöttünk, hogy csak naKép Tojásfehérje helyett lenmagot föztünk a tésztájába, hogy B is ehessen velünkKép Teljesen jól bevált, uolyan nyúlós lett a végeredményKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Votiv, remélem ez a horrort valahogy hamar elfelejtitek. Nem csodálom, hogy kikészültél.Kép Most az a lényeg, hogy Isti gyógyulgasson és mire mi is kimehetünk, együtt róhassuk a biai utcákat a gyerköcökkel.Kép

Ha szeretnéd felhasználni a cikkedhez, én is tudok mondani saját tapasztalaton alapuló rémségeket a Lászlóról. Zsombival is voltunk bent egyszer, igaz csak kivizsgáláson, de már az is megér egy misét, illetve nekem is volt 'szerencsém' pár napot ott raboskodniKép Majd elmesélem, hogyan molesztált ez egyik orvos. Ha nem velem történik meg, el sem hiszem, hogy ilyen van.Kép

Én már javulgatok, szedem az antibiotikumot.

Tejcsiröl jut eszembe, Szabi már 120 ml-nél tart, 300 gr-ot gyarapodott 10 nap alatt. Van étvágya a kis zabagépnek.Kép

Sajnos most csak ennyire futotta.

Legyetek jók és minden beteg gyógyuljon meg gyorsan!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

sziasztok!
Jó reggelt, és gyógyulást mindenkinek!

A lakáskeresőknek jutott eszembe, hogy egy barátnőmék a péterhegyi lejtőn laknak és ő mondta, hogy ott az újépítésű lakások négyzetméterárai 400-450 ezer körül mozognak.

Ada!
Lehet, hogy nem olvasol vissza. Múltkor írtad, hogy Nestlé terméket ne adjunk a gyereknek. Miért? És a Sinlac se jó, mert az is Nestlé? Bocsi, ha már írtad, de mi sem voltunk itthon!

Piroska! Szabinak aztán jó huzata van! a kis haspók!

Fibi! Hogy csináltad a palacsintatésztát?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo,
Tettem a turmixgépbe graham lisztet, tojassargajat, kis tejet+ásv.vizet, kis sót és a megfözött lenmagot, és ennyiKép

KépKép
fibi

Ja, mégsem mentünk a dokihoz, mert felhivtam, és kiderült, hogy 2 hét szabin vanKép Bálint nagyon meg akarja uszni a doktornénitKép

KépKép
fibi

Zuzmó!
már a 400e/m2 is megfizethetetlen. legalábbis nekünk. Kép

Zsanci!
te meggyógyultál már?

Mása!
hova tűntél?

ancsipancsi

<font color="0000ff">Votiv!
Nagyon ledöbbentem a történeteden.
Elolvastattam a férjemmel, amit írtál a kórházról. Az ő volt fia is volt ott, kezdődő tüdőgyulladással került be, aztán átkerült egy másik kórházba, ahonnan visszaküldték a Lászlóba, mert szarmonellát kapott (a Lászlóban)... Azt mondta az írás alapján, hogy csak a nővérek hozzáállása változott (negatív irányba) a 8-9 év alatt...</font>

KépKépKépKép
proone

Kép

KépKépKépKép
proone

Proone!

Ez a kép gyönyörű!

Juc
20170114224602

Sziasztok.

Olvasom, hogy mi van a Lászlóban, sajnos én is csak megerősíteni tudom, bár nem a gyerek osztályt, hanem másik hármat.
Remélem, most már mindenki hamar meggyógyul.

Moose, köszi az infot (NatureCare Orange), megyek és megnézem a gyógyszertárban, remélem ez már hatni fog, mert Tamarinlax, Duphalac még nem igazán vált be.

Funny
funny80

Proone! Nagyon szépek vagytokKép

Ancsi! Szerintem nemcsak megfizethetetlen, de irreális is! Ha ilyen árakat hallok, mindig az jut eszembe, hogy ilyen lakásba még beépített szekrényt se csináltatnék, mert kb 1 millás helyet foglalna elKép

Kép
Kép
zuzmo1

Ma voltam a Göncöl turiban és nagyon helyes jelmezek vannak,de csak kölcsönözni lehet.

ZSEBI!

Van nagyon édes oroszlán is pl,Brúnónak bölcsibe jó lenne szerintem és valami minimális az kölcsönzési díj.
Pannának gey pillangószárnyat néztem ki,mert kértek minket az óvónénik,hogy aki megy farsangolni az öltözzön be.Már csak magamnak kekll találni valami nem nagyon gázos jelmeztKép

Juc
20170114224602

Juc! Én is voltam a Göncöl turiban, és szerintem is nagyon édes jelmezek vannak, írtam is múltkor. Az a katicás is nagyon aranyos, és a cápa jelmez is ötletesKép És tök jó mert van játszósarok is!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Remélem, minden beteg sokkal jobban van már!

Reggel voltam védőnőnél, és nem nézett rám csúnyán, hogy eddig mintegy hatvan dekát sikerült csak híznomKép Mondjuk nekem is vigyáznom kell a szénhidrátokkal, mint Jucusnak meg Bogárkának.

Jucus,
én megértelek szopiügyben: első gyerekkel három hónap sikerült, a második nyolc hónapig szopott ugyan, de olyan "csúnyán", hogy nem volt nagy élvezet. Én most abba reménykedem, hogy a harmadik már rendesen fog szopni, hátha megtapasztalom azt is, milyen az, amikor élvezet a szoptatás. Én csak attól tartok, hogy a szemem fog megint rendetlenkedni - én szoptatás alatt nem látok rendesen. Se terhesség, se közvetlen szülés után nincs ilyen problémám, csak pár hét szoptatás után kezdődik, pedig szedtem mindig vitaminokat is. Még a szuperjó szemész rokonunk se tudta teljesen megmagyarázni az okát, csak annyit, hogy a hormonok bekeverhetnek. Aztán mikor abbahagytam a szoptatást, pár hét alatt megint rendbe jött a szemem...

Ancsi,
a testsúlykilogramm x 150 gr az egy idő után nem igaz, szerintem 7 kilós gyereknél ez már nem szentírás! Ha szomjas lesz, úgyis inni fog. Nyugtasd meg a rokonokat, hogy szántszádékkal még egyetlen csecsemősem halatta magát szomjan vagy éhenKép Zsombor 10-11 hónaposan a 35 fokos nyári kánikulában alig volt hajlandó inni, és semmi baja nem volt. Egyszer sikerült vele megitatni másfél deci vizet a délutáni alvás előtt -mire felébredt, nyakig pisis voltKép

Piros,
Szabolcsnak nem semmi tempója vanKépKép
soosoo

Mi is visszajöttünk!

Votiv,
Én is sírtam, amikor olvastam a történeteteket! Szegény kicsi Isti! Nagy bátor voltál, és örülök, hogy most már Ti is jobban vagytok... Kép
És jobbul a többi beteg is!

Azt hiszem, mi nem is merünk elmenni a héten sehova pl. tücsökzenére, úgy megijdetem ezektől az agresszív vírusoktól...
blaye

Köszönjük a képes dícséreteket! Kép

KépKépKépKép
proone

Indi,
neked meg köszönet az újabb receptekért, gyűjtögetem ám őket!Kép

Votiv,
L-ról ugyan szerencsére nincsenek személyes tapasztalataink, de ha pl. aláírást kell gyűjteni, segítünk!

Kisün,
ugye te vagy még nagy palacsintasütő? Tegnap rád gondoltam sütögetés közben, hogy vajon te is koleszos voltál-e, s így kötelezően palacsinta-szakot is végeztél?KépKépKép
soosoo

sziasztok,
Proone,
szépek vagytok!
Ancsi,
igen, bizony, gyógyult! épp csokis kekszet eszem kávéval, pedig megfogadtam, h nem tömöm magam tele szeméttel, ha már ilyen szépen megtisztultam.
Neet,
nálam csak 3 kiló minusz lett...Kép
Soosoo,
60 deka rulez!!!!Kép

mondhatnék 1-2 dolgot?

1. szóval Levi lesz gyed-en április-májustól. Tehát, ha lenne angol forditásotok, lécci szóljatok!!! Igazából minden jöhet!!!

2. van eladó: uh-s és nem us-s hidegpárásitó, hauck tipusú kenguru, hauck tipusú pelenkázó táska, kiságy kókuszmatraccal. Ja, meg két babakocsi. Ha vkit érdekel...

Ja, és nem tudjátok, hol lenne szükség sok sok plüss állatkára??? Van egy csomó, de nem tom kinek adjam.

És: 90 napos diéta. Ki mit tud róla????

köszönöm. további szépet!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuzmo!

nem emlékeztem pontosan,hogy te mondtad a jelmezeket,de tényleg nagyon jók!Láttam cápát is,katicát isKép

ZSan!

Én sok plüss állatot Madarász utcai kórházba küldtem Mikulással,De utána kérdezek és mondom a tutit,jó?!

Juc
20170114224602

Zsan,
a kókuszmatracot külön adod-e, s hogyé'? (De csak ha 60*120-as) Bár eddig mindenki szivacson aludt/alszik...
soosoo

Proone, de jó kép! és aztán mi történt párod fiával?

Isti egyre jobban, hatalmas adagokat eszik/iszik, csak lesek! attól féltem, rosszabb lesz az étvágya, de szerencsére nem Kép kezdek megnyugodni, hogy lassan túljutunk a víruson, bár én most megint rákezdtem a cifraf...t Kép brrrr

de du. kimegyek kicst Istivel, elrobogunk a gyógyszertárba, Normaflore-ért...
Aki ette már elmondaná, milyen adagolásban kell?
és miben a a legjobb beadni (víz, tea stb)?

Ada, holnap tornára biztos nem megyünk, még tele lehetünk bacikkal Kép viszont a fogyással nincs gond (napi fél kg tuti lemegyKép) csak a kondim elég ótvar Kép

Juc, Clifford kutyának nincs gazdija? az lehetnél te! és Soma jelmeze nagyon profi Kép honnan szereztétek be? majd Pannapillangóról is rakj fel képet léci Kép

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Votiv!
Párom fiának nem is kellett volna oda kerünie, az derült ki végül, hogy az egyik oldalon nem működik a rekeszizma, ezért csak kb. fél tüdővel tud lélegezni. Évekig közgyógyot is kapott, de aztán megszntették, mert tulajdonképpen egészséges volt, nem okozott gondot ez neki.
De már vele nem tartjuk a kapcsolatot, mert sajnos vagy telánnem is sajnos kideült, hogy nem is a párom gyereke... Mindez gyermekelhelyezés megindítása miatt derült ki, különben még most sem mondta meg az anyja, csak beszart, hogy elveszik tőle a gyereket...

Megyek, mert majd megfullad, Klári, úgy ordít... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Zsan,
és otthon maradsz dolgozni, vagy el szeretnél menni munkahelyre?
Én tudok forditast, de az karitativ. (amit én is elvállaltam.)

KépKép
fibi

Amit kérdeztem reggel (erös folyás), ezek szerint senkinek nincs/nem volt???
KépKép

KépKép
fibi

Juc, szerintem az a fo problema, h a szoptatas - rengeteg pozitivuma ellenere - nem termeszetes resze az eletunknek. mert ha az lenne, akkor egyreszt nem kellene ilyen szinten propagalni, ami nyilvan rosszul esik annak, akinek valamiert nem megy; masreszt azt is teljesen termeszetesnek venne mindenki, h van akinek nem megy (ilyen-olyan okbol). nem tudom, ez igy ertheto-e. de nezzuk pl. azt, h az eleg termeszetes itt mifelenk, h buzalisztet hasznalunk uton-utfelen. namarmost vannak olyanokKép, akik ezt nem ehetik. es megsem erzik ettol (feltetlenul) szarul magukat: mivel ezt a tenyt masok is elfogadjak szo nelkul (termeszetesnek veszik, h van ilyen), es raadasul nem akarja oket senkisem rabeszelni (h dehat mas is ezt eszi)... hm?
szoval NE erezd magad szarul amiatt, ha nem ment tokeletesen (bar 6 honap az teljesen szuper!). te ilyen vagy es kesz. igy szeretunkKépKép es ez persze Moose-ra is vonatkozik! meg akiknek meg kopenye...

Zuzmo, azt nemt'om, miert nem jok a nestles cuccok, de a sinlacban rizs meg szentjanoskenyermag van. en nem latok ezekben semmi rosszat! foleg, ha van a csaladban esetleg tej-, szojafeherje- v gabonaallergia, v liszterzekenyseg...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Juc,
KÖSZI!
Soosoo,
sajnos nem a te méreted!!!KépKép
Ikejás ágyhoz lett szabva...Kép
Fibi,
én szeretnék szép lassan lelépni...Kép de csak lassan. van egy-két menekülő útvonalam már. Egyébként otthon is szivesen dolgozom. Ha lesz mit. És elég speciális vagyok, mivel rádiózni (is) szeretnék, a hagyományos munkahely nem játszik. Talán jobb is...
És sajnos a karitativ forditás nem jó. Attól éhenhalunk...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
megnyugodtam, akkor a harmadik gyereknél se engedek a reklámok kísértésénekKépKépKép
soosoo

Votiv,
de jó ezt hallani, h Isti zabbantó gép lett!!!!KépKép
És az sem rossz, ha minden erőfeszités nélkül fogysz, nem???KépKépKép Főleg utána...hidd el!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
dejó! Szerintem Isti most ösztönösen igyekszik gyorsan visszaszedni, ami lement róla a betegség alatt. Ilyen piciket még nem érdekel a fogyókúraKépKép

Na, mi megyünk husis-zöldséges palacsintát ebédelniKép
soosoo

ja es Juc, ne sajnald peterhegyet! nem is olyan jo helyKépKépKép
ja es kerunk am kepet majd a jelmezedrol!!!Kép

Proone, szepek vagytokKép

Votiv, dejo, h gyogyulgatKép kovesd te is a peldajat!Kép

Zsan, mi ez a nagy lendulet? tokjo, nem azer'Kép

Fibi, nekem meg nincs tapasztalatom ezugybenKépKép

Coolio
recca

Votiv:
jaj de jó ezt hallani!!!Kép
A másik 2 gyerkőc is javulgat remélem.
A normaflort Dorkának teába tettem és simán megitta.Szinte semmi íze!Napi 1 ampulla kell csak belőle.Felnőtteknek napi 2-3 adag ajánlott,de a dobozon minden rajta van.
Jutottál valamire topik ügyben?

Proone:
gyönyörű kis történet lehetett ez?!Kép
A fotótok nagyon édesKép

Zsan:
örülök,hogy Te is túl vagy rajtaKép

petergabi

Votiv,
mi meg tejbe tettük a normafloret! és RULEZ!
Gabi, Recca,
én is örülök, h jól vagyok, és sztem INNEN a lendület!!!KépKép

fiam két lábon akar járni és FOCIZNI, és arra gondolt, h én vagyok az idális sétázó pajtás. Most körbe körbe rójuk a köröket...derekam...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Csak beleolvasni volt időm! Voltam reggel Újpesten vérvételen, majdnem megfagytam!Kép

Fibi!

Nekem még akkor volt ilyen tapasztalatom, amikor még nem jött meg szoptatás alatt! Timi úgy 6 hós kora körül talán? Gombateszt negatív lett és el is múlt a folyás! Doki szerint hormonoktól! Lehet, hogy nálad is erről van szó!
Kérdés hozzád: Azt írtad, hogy valaki valamiért nem ajánlotta Szigetszentmiklóst! Miért?
Árakon én is tök el vagyok keseredve!Kép A mi távfűtéses panelunk meg alig ér valamit, ahhoz képest, amit venni szeretnénk!

Este jövök!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

SOS kérdés Macstól: mit lehet szedni magas lázra (39) ha az algopyrinre allergiás!

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv!

Éljen az étvágy!

Cliffordnak van gazdija,de az max Panna lehetne mert Clifford mindenkinél sokkal nagyobbKépJ aés varrta egy nőci,elküldtem neki képet és pont olyanra csinálta.

Recca!

Mondjuk nem is mennék Péterhegyre mert én itt a büdösben szeretek.Csak elképesztőnek találom az árakat.
SzoptatásKép

Juc
20170114224602

Zsanci!
én 90-napoztam 180 napig kb. nem tudom kinek kell, gondolom nem neked. a lényeg, hogy nem hittem a szétválasztás miatti fogyásban, de azért alkalmaztam. nem ettem kenyeret, habár 1 szeletet engedélyeztek, és nem ettem rizst, habár valaki ette keményítő napon. (marhára hízlal) gyümölcsnapon néha ettem nyers káposztát és paradicsomot (az úgyis gyümölcs), és víznapot csak 2x tartottam, a korábban leírt gyümölcsnapi ájulásom miatt. utána többé nem. szvsz szopi alatt nem csinálnám, ezért kezdtem most Norbiba. a 90 napos diéta igazi leírásában mennyiségek is szerepelnek (mondjuk CH napon ebédre max. 12,5 dkg tészta, meg ilyesmi), de ami kézről kézre jár, abban csak az van leírva, hogy mit lehet, és mit nem. abból indultam ki, hogyha 4 naponta 1 napon csak gyümölcsöt eszem, másik napon meg csak főtt zöldséget, akkor nagy baj nem lehet. fogytam is rendesen. a Norbis diéta szimpatikusabb számomra, de még nem tartok 1 hónapnál, hogy mondhatnék valami konkrétumot.

és valójában Levi lesz otthon a dedekkel? újabban férjem is álmodozik ilyesmiről, de nálunk ő a kenyérkereső, nem teheti meg sajna.

Fibi!
nekem ilyen gondom nincs, csak annyi, hogy mikor nagylány vagyok, akkor marhára tényleg az vagyok. akár tini koromban. ez marhára zavar, szerintem lassan vasat kell majd emiatt szednem.

ancsipancsi

Pocak!
épp hiányoltam Macsot, hogy mi van vele? csak nem beteg lett??? szerintem hívjatok fel gyorsan egy dokit, mert én eddig csak az algopirynt hallottam, hogy lehet, de lehet, hogy Rubophent meg ilyeneket is. csak bizonyosodjatok meg róla. majd tudósíts, hogy mi a gáz! izgulunk!

ancsipancsi

Rólunk annyit:
mindenki jól van, lányka lábadozik MamiéknálKép
Tornára még nem merek menni nehogy odaviyünk vmit, bár rajtunk nem jött ki (kop-kop-kop)
Balunak megindultak a fogak sztem, mert semmi baja "csak" nyűgösKép Ja, és forog meg gurul isKépKép
Éééééés: vettünk tesóbabakocsit!!! Majd csak jövő héten lesz meg, de alig várom, remélem Balunak is be fog jönniKép

kicsit böngészgettem:
http://www.tesz-vesz.hu/show_item.php?item=83744581
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=5514884

Na puszKép

pocakpacni

Majd jovok, csak addigis:

- Alexandra honlapjan most minden konyv 25%-al olcsobb!
- Coraban 13an minden fehernemu, 18an meg minden konyv 30%al olcsobb es ha februar1-marc 31 kozott vesztek hat bazinagy csomag pampers pelust meg harom quattropack pampers popsitorlot, akkor egy 105 centimeteres mackot kaptok ajandekba!
- Medimomban csak bogar van, de striakrem nincs...
- C&Aban viszont (MOMPark) vannak 2500ert pocisoknak nadragok es felsok, hallod Kisun? En egy felsot vettem ma, mert azert nem olyan sok volt es nem is mind az en meretem.

HELP!! Es ha lat valaki valamelyik C&Aban olyan piros gyerekpulcsit, amin egy sarga auto, egy kek teherauto meg egy kek busz van, 86os vagy 92es meretben, akkor azonnal szoljon, vagy hozza el legyszi es rohanok erte, mert enyem lany egesz nap ebben akar lenni, es ha kismosom (marpedig minden nap leeszi vagy leonti gyumolcslevel vagy valami), akkor palotaforradalom van, illetve mar attol sirogorcsot kap, hogy le akarom huzni rola, tegnap este meg a furdokadba is ruhaba akart bemaszni es uvoltott, mert nem hagytuk...
moose

Ancsi: mondtam neki én is, hogy telefonáljon, védőnő, házidoki, nődoki. A rubophent megnéztem a dr.info-n nem igazán ajánlottákKép Félek hogy Õ is ezt a sz@rt kapta el, mert hasmenése is vanKép
És írtam a múltkor, hogy van egy csomó norbis doksim, Másának elküldtem, te is kéred? vagy lehet hogy neked is megvanKép
90 napos diéta a mindmegette.hu-n van leírva, meg vannak receptek isKép

pocakpacni

Zsan!
Barátnőim csinálják ezt a 90 napos fogyókúrát. igaz, ők nem mondtak ilyen mennyiségi korlátokat, csak a szénhidrát napokra. És nagyon fogynak tőle! Nekem csak az enm szimpatikus, hogy tök gyorsan visszaszedték utána, de lehet, hogy nagyon el kezdtek zabálniKép
ha más nem mondja el addig a lényegét, megkérdezem tőlük.

Kép
Kép
zuzmo1

Véééééééégre!!!!!KépEsélytelen visszaolvasni az egészet Kép

Kb. több,mint egy hete nem műxik a net Kép Komolyan mondom, elvonási tüneteim voltak Kép Valami kütyü rossz volt és állandóan megszakadt a kapcsolatKép Ösz-visz két mélt tudtam elkűldeniKép A Babanet meg esélytelen volt. Mire megírtam, hogy szar a net, addigra megszakadt a kapcsolat Kép. De most már megcsinálta aZuram,és naon boldog vagyok Kép

Johi,
valamikor este a párom be tudna menni a rizsért, csak írd meg mailben a címet,jó?! és bocsi, hogy csak most jelentkezem. Mindenképp kell a rizs az OrsinakKép És ha lehet, írd meg a telefonszámodat is,mert akkor fel tudlak hívniKép A telcsi legalább nem romlik el Kép

Ancsííííííí,
kedves sorstársnőmKép, végre elújságolhatom, hogy ORSIM HASRA TUD FORDÚLNIKépKépKép Követi Lencsi-baba példájátKép csak még a foga nem látszik...
Visznt bekapja a lábújját és szopizza Kép ImádomKép

Votiv,
Borzasztóan elkeseredtem amikor elolvastam a lászlós h-sz. Nagyon ügyes és bátor dolog, hogy nem hagyod ennyiben KépKépKép"Le a kalappal" előttedKép Ha bármilyen módon tudok segíteni,szólj. Örülök, hogy Isti jobban vanKép Sok+++++++++++++++++++++++++++++ nektekKép

Proone,
olyan szépek vagytok KépSugárzik a szeretet a képenKép

Majd még jövök, most megyek fejni. Hallod AncsiKép(csak én kézzelKép)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

A legfontosabb: VOTIV!!! Örülök, hogy jobban vagytok!!! Csak így tovább, és minél hamarabb felejtsétek el azt a szörnyűséget!
Na jó, a cikket még várd megKép

pocakpacni

Manóka!
voltatok tornán? Mi nem mertünk elmnni, mert a doki azt mondta, hogy ne vigyem ki ilyen hidegbe a gyereketKép Bár már szerintem semmi baja!
Hogy vagytok? Mi si követünk ám titeket fogügyilegKép
Bazsó amióta először felült, azóta állandóan ülve akar játszani, én meg mindig kipárnázom, mert egyszercsak gondol egyet és eldől, mint egy zsák krumpliKép
azért csütörtökön megyünk tücsökzenére!

Kép
Kép
zuzmo1

B ma megint sziporkázott reggel:
pakoltak be a buzz lightyearos kajás táskájába, és apa meg leforditotta neki, h mit jelent a Lightyear.
apa: - A lightyear azt jelenti fényév.
B: - Igazából?
apa: - Igen.
B: - Jaaaaaaaaaaaj, akkor FORDITSD VISSZA!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

csajok, van valaki akinek van bt-je es/vagy nagyon otthon van ebben a temaban? megbombaznam nehany(?) kerdesselKép

Dora, te irtad, h tudsz tarhelyet jo aron? erdekelneKép

Coolio
recca

Juc! Láttam, a szoptatásról cseréltetek eszmét, de az első felvetést nem találtam. Recca üzenetéről jutott eszembe, hogy a Spektrumon volt egy műsor, amiben arról volt szó, hogy a szoptatással kapcsolatos problémák onnan erednek, hogy mindenki azt hiszi, hogy ez ösztönös dolog, pedig már nem az. A mi esetünkre ez pont igaz, én sem éreztem az elején ezt olyan természetes dolognak, csak nagyon akartam, mert mindenhol azt írták, hogy ez milyen jó. Hát nekem az első 5 hétben egyáltalán nem volt olyan jó! Tök gáz, de én pl könyvből tanultam meg szoptatniKép Aztán persze tök jól belejöttünk, de nem volt egyszerű!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo!

Megigértem a többieknek,hogy nem rombolom a kedélyeket itt a szoptatási tapasztalataimmal tovább,de ügyesek vagytok,hogy belejöttetek!

Juc
20170114224602

hahó,

nagyon jó olvasni hogy isti jól van és én is mindenben segítek meg támogatok mindenkitKép

és b teljesen jól van,eszik rendesen.....Képkutya baja a szentemnekKép

tegnap vettünk bútort a nappaliba szóval nomád körülmények kezdenek változniKépés nagyon teccik és ha apa hazajön összeszereljük és tökre rá vagyok gerjedveKép

és akartam még írni de kiakaszt egy hüle ügyfél és mindjárt nagon kiakadok és nagyon nem leszek intelligens veleKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: