2006.01.27 23:38
2006.01.28 08:15
2006.01.28 08:53

2006.01.28 09:04
2006.01.28 10:42
, bár szerintem ezek még nem igazi lépések. Bár egyetlenegyszer csinált már olyat, hogy megindult magától, tőlem függetlenül, 2 lépés után hasra is vágódott
, 7 és fél órát aludtam, de nem ám akárhogy, hanem egyhuzamban!!!És mélyen, egyszer félálomban majdnem felébredtem, gondoltam meg kéne néznem Manót, aztán úgy voltam vele, hogy úgyis alszik, ígyhát befordultam és horkoltam tovább
Ilyen rám nem szokott jellemző lenni

Na ehhez mit szóltok? Nem semmi vagyok!!!

El vagyok szállva magamtól
, ha minden éjszakám ilyen lenne, talán egy szavam se lenne
Csak sajnos ehhez Manó közreműködése is szükséges.
2006.01.28 12:12
). Nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntőket!!! Már minden készen áll, várjuk a vendégeket
). 2006.01.28 15:49
Majd tegyél föl képeket róla!
Én sem alszom egyhuzamban annyit.
, Marci után most már én is lebetegedtem, folyik az orrom, egész nap tüsszögök, fáj a torkom, fejem... És sokkal rosszabbul viselem, mint Marci...
Õ egyébként szerencsére elég jól van, néha leszippantjuk az orrát, de egyébként vígan van.
2006.01.28 16:26
Szupi a szőnyeg.
És kiselőadást tartott, hogy kell elalváshoz szoktatni a gyereket, a bizonyos hagyd bőgni módszerrel
Mondtam neki, hogy majd meglátjuk, legközelebb beszéljünk erről, ha lesz gyereke, hogy hagy bőgni egy 1-2 hónapos gyereket, aki szerinte már akaratos, és tudatosan ki akar cseszni a szüleivel (nem pedig fáj a hasa vagy egyéb, spec a mama óvó karjára vágyik)...
Ááá, kiaksztott rendesen. 2006.01.28 17:28
Ma hideg és undi idő volt, így nem volt kedvünk várost nézni, majd talán holnap! 2006.01.28 19:04
Hát majd kipukkadtam, úgy nevettem én is. Szóval ilyen vidáman telnek itthon napjaink...
2006.01.28 21:01
2006.01.28 21:38
Jobbulást Nektek! Ha meggyógyultatok, megyünk a MOMba? Érdelek a torna, írsz róla nekem? Fanka1@yahho.com a címem. A kiállítás: Velazquez, Goya...stb. Ha tényleg érdekel, tetetek félre jegyet Nektek, amit a pénztárnál tudtok átvenni (egyébként asszem 1500 huf).
. Ettől függetlenül én úgy tudom egy éves korig nem ajánlják a tejet önmagában, de a többi tejtermék mehet. Az allergia nem feltétlenül egyből jelentkezik, hanem évekkel később is elő jöhet a túl korai tejivástól. Persze ezt mondják az okosok, én nem tudom, így van-e?
2006.01.28 22:10
Régen nagy divat volt, hogy 1/2 éves kortól szoktattak a bilire. Kulabácsi 
Ha így haladtok Fanni nyárra szobatiszta lesz. Csak 3 db cipő volt?!? Nem mondták mikor hoznak többet, mi is megnéznénk. Egy cicátok van? lakásban? Hát megmondom őszintén én kicsit irtózom tőlük, inkább kutyapárti vagyok, bocsi. Anyósomnál van legalább 3 Garfield méretű. Elég szemtelenek és mindent lespriccelnek, minden tiszta macskaszőr. Adrit nem lehet sehova letenni olyan macskás az egész lakás. És így, hogy mászik elég rossz. Az összes fotel, szék, ágy, asztal, hogyis mondjam macskás, nem szőrös, macskás stb... Ti ezt hogy küszöbölitek ki? A szomszédban van egy kutya, ott egyáltalán nincs így, igaz nem is mászik fel a székre, asztalra, főleg nem spriccel. Bár nálatok, ha belegondolok, azért nem spriccelhet, mert egyedül van, nincs kinek jelölgetni.
2006.01.29 09:32
2006.01.29 11:25
2006.01.29 11:56
2006.01.29 12:12
).
. Engem is érdekel hogyan sikerül a cicusokkal boldogulni. Nekünk az udvaron van Szindi kutyus, de így is folyton parázok, hogy nehogy behozzuk a cipőkkel a kutyaszőrt, folyton feltőrlöm a követ. Főleg mióta betegeskedik, nagyon hull szegénykének a szőre. De egyébként, jelentem, hogy már sokkal jobban van
. Kétszer is eszik napjában (ez nagy szó az utóbbi időben) és már szaladgál is. 2006.01.29 17:50
, remélem, nem Marci jövőjét látom...
, de mi sajnos pont akkor leszünk Ausztriában (akkorra tettük át a telelést), úgyhogy a közös berúgást nem tudjuk megvalósítani...
Na, majd jövőre!
, a Diegoban vette a férjem, hát ez sem volt túl olcsó, 22 ezer (170*230 cm), de van egy kisebb változata is (120*170), az csak 11 ezer.
, akkor meg még megmaradt Marci a járókában. Timka, ti hogy csináljátok? Nem féltek, hogy megfázik, ha elmászkál és leül csupasz popsival? A balesetekről nem is beszélve...
Mi pont most vettünk szőnyeget (a nappaliba is), mert kicsit ridegnek (és sajna hidegnek is) tűnt a lakás anélkül. Lehet, hogy nem kellett volna?
Én már abban sem vagyok biztos, hogy a talira tudunk menni.
Marci is jó taknyos még, és most kezd a férjem is krákogni és tüsszögni...
A kiállítás tényleg érdekelne, de csak akkor tetessél félre jegyet, ha ez nem gond neked! Meg azt sem mostanában, illetve nem tudom, meddig van ez a kiállítás? Ráérünk még? 2006.01.29 19:59
Bár még bilink sincs, majd most beruházunk mind a két helyre!!! Jó is ez a kétlakiság!
2006.01.29 20:21
2006.01.29 21:19

Engem soha senki nem visz!!

2006.01.29 21:51
szülinapos képet, írásra sajna már nem futja, de holnap ígérem azt is bepótolom
Na ezt kapjátok ki

2006.01.29 21:58
2006.01.29 22:56
. Szülinapos képek Ákosról és Kristófról
. Kristóf egy vad motoros lesz, majd meglátod
. Sok alvás
!
.
. Így nálunk is kimarad mindenféle tejterméj mindkettőnk étkezéséből. Sőt még olyan is, amiben bármiféle tejszármazék, savópor vagy tejfehérje van. Sőt tengeri halat, olajos magvakat és semmilyen tojásos ételt sem ehetek. De gondolom ez ismerős. Te milyen szülinapi tortát fogsz majd sütni? Mi az allergiagyanú miatt még a glutént is csak most lehetett elkezdeni bevezetni. Ti ezzel hogy álltok? Tojást nem tudom, hogy mikor kaphat. Ti voltatok már gasztroenterológusnál? Volt már vérvételetek, ahol az étellargiát vizsgálták? Nálunk még semmi ilyen nem volt.
. Mostanában azért már előfordul egyszer-egyszer, hogy két és fél órát alszik Marci egyhuzamban. Képzeljétek! Reggelente amikor felébred és látja, hogy mi még aludnánk, legalább egy negyed óráig próbálkozik azzal, hogy visszaaludjon. Forgolódik közöttünk jobbra-balra, odabújik hozzánk, végül teljesen körbeforog, de nem megy neki
. Azért meg kell zabálni, ahogy jót akar nekünk
! Ja, és folyton puszilgat reggel
! Annyira hálás, hogy végre hajlandó vagyok hozzá szólni és Vele foglalkozni, hogy odabújik hozzám és először a karomra ad cuppanós puszikat, aztán az arcomra, végül egy puszit adok neki én, majd ő ad nekem egy puszit és ezt ismételgetjük. És mostanában úgy csimpaszkodik belém, mint egy kismajom
. Nagyon élvezem. Főleg a puszikat
! Ja, és kibújt Marci 8. fogának a csücske! 2006.01.30 00:32
De jó, hogy már így közlekedik. A végén elmarad a babatali?!
Mindenki kidőlt?
Bevállt a Fanka gyógyszer?
De édes... Adri is az utóbbi hetekben nagyon bujizós lett, pedig előtte még a puszikat, öleléseket sem bírta, mindig eltolt magától, ne nyaggassuk ilyenekkel
2006.01.30 07:13
Bár azért Babus 8 órás alvásaival még nem versenyezhetek...
Tényleg, Babus a Valeriána-csepp ilyen jó hatású?
Írjál magatokról, küldjél adatokat is (születési, fél éves, 1 éves adatok stb.) és beraklak a táblázatba téged is.
Attila lesz a legidősebb topikbaba!
Általában ketten kellünk hozzá, de ha nagyon muszáj, megcsinálom egyedül is napközben. De olyankor rajtam kék-zöld foltok lesznek...
Marci meg úgy ordít, mintha nyúznák...
2006.01.30 09:16
Örülök a sok alvásodnak, csak így tovább!
2006.01.30 11:02
Most aztán már teljesen kétségbe estem ugyanis nekem most legalább 7 kilo plusszom van,és valahogy nem tudok töle megszabadulni már elkezdtem fogyozni de valahogy nem megy annyíra éhes vagyok hogy nem birom ki kaja nélkül!! 2006.01.30 11:16
Marci is olyan fakockát fog kapni szülinapjára!!!
Mi biciklit nem veszünk, mert már ezer éve itt van a kismotor, amit az unokatesójától örökölt, lassan használni is tudja már.
Mostanában pl. tolja maga előtt.
2006.01.30 11:22
8700Ft körül volt.
, a múltkor azt beszélgettük Apucival, hogy legkésőbb 2 év múlva, óvodás korára talán jókat fog aludni éjszaka, mert ki hallott még olyan óvodásról, aki zombi volt másnap az oviban, mert előző éjszaka nem aludt

2006.01.30 11:29
2006.01.30 11:41
Nem semmi lett az alvókád, maradjon így!
(elképzeltem)
)!
2006.01.30 12:15
).
.
.
, még jövök.2006.01.30 12:22
. Apát már többször is puszival ébresztette
.
. Kapaszkodva legugol, hogy ne lássam (így eltakarja a fotel karfája, amiben ülök), aztán hirtelen feláll és visít
. Egy hete szinte egész nap ilyen kiegyensúlyozott és jókedvű
. Egész nap nevet sőt kacag
. Remélem így marad sokáig. Nem szeretném soha többet szenvedni látni. Rota, majd bárányhimlő, közben 2 fog... Erre az évre úgy döntöttem ez elég volt
. Persze fogak jöhetnek
.
. Ritkán Apa. Tárgyakat nem nevez meg sehogy, csak mutat rájuk. 2006.01.30 13:03
NA a kg-ról én nem nyitok vitát, nálam jönnek mennek, de sajna mindig marad elég sok, szóval majd ha lesz kistesó, megint jobban odafigyelek! 2006.01.30 13:07
Sajnos a tavsziaknál volt a konfliktus és már nem áll szándékomba oda írni,pedig nagyon rossz volt elszakadni.Na mindegy.Maja imádja az állatokat,Francit is,de ő viszont oda csapna neki sajnos,így vele távolságtartóan játszhat csak.Külön szobája van Boninak?Nem semmi
2006.01.30 13:14
Én meg se merem mondani, mennyi vagyok, pedig annyira nem vagyok elégedetlen a súlyommal, 3 plusz kiló van rajtam a terhesség kezdetéhez képest. Na, de 46 kiló utoljára 12 évesen voltam... Jó, hogy majdnem 180 centi vagyok.
Édesség-ügyben hasonló a helyzet nálam is, én leginkább túró rudi-függő lettem, meg reggelire mindig édes péksüteményt kell ennem, meg jó cukros tejeskávét...
Akkor biztos kiheverte már a betegségek okozta izgalmakat, és ezentúl már mindig ilyen lesz!
Úgy látszik, elkapta tőlem a függőséget...
Férjem lelkesen mesélte. Én épp bevásárolni voltam, és itthon hagytam a telefonomat. Marci is gyakran csinál ilyeneket, férjem kollégáit sorra hívogatja, néha tök ciki magyarázkodni. Gondolom, Kristóf is többször csinál ilyet. Még jó, hogy minket hívott!
), hogy neki már szép hosszú haja van, a miénk meg kis kopaszka
. De asszem, ilyen név alá rakható kép itt nincs a babaneten, meg a jó kis lilypie-vonalzó sincs, kár.
Tényleg sokkal jobban nyomon lehetne követni mindent. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint