A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Titati
Reméljük gyorsan gyógyul majd a lányod, és nem kapod el. De legalább nincs bárányhimlő Kép

Katicuska
Neked mi lett rossz a vérképedbe és vízeletbe?Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nici,
jók a képek, csak tényleg picit homályos! De jó!! Kép Hangulatos! Kép
A fenti kép akkor a zsebes tároló? Nem hasonló az ágynemű is?

nadine81

Nicika
Miért tők jól sikerült. És így milyen nagynak látszik a hasad!

Ildi
Hogy vagy?

Ma én pörgök csak úgy látom, mert nagyon csendben vagytok. Most már én is lelépek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Na és most megpróbálok visszaolvasni! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!
Új vagyok nálatok,azért remélem még beférek...:-)
NADINE 81: Szia!!! Remélem még emlékszel rám...tudod,megígértem hogy megkereslek a neten! Hogy vagytok a babócával? Dolgozol még? (..az "ágyszomszéd":-) )
barbara81

Ja,és Nicikát is üdvözlöm!
Barbara 32+1
barbara81

Sziasztok!

Csak lejelentkezem, hogy még vagyunk........Kép
Még 2 hetet kell kibírni, közben 6-án doki.
Ezen a héten egy kellemetlen vírussal küzdök , amit a gyerekektől kaptam elKép, de a nehezén túl vagyunk.
Nagyon figyelek ki kezdi meg a babaesőtKép
Közben pedig az ikrekben gyönyörködök mikor erre járok.KépBori! Mind a 4 csaj tündéri!

Babetta! a méhszáj miatt ne izgulj az tökéletes.Kíváncsi leszek összefutunk-e a kórházban, majd figyelem az óriás bébiketKép
A méteresed egy kínzással ér fel......

Nadine!
a 2000 azt jelenti, hogy a méhszáj teljesen zárt /ezek a 0-ák/ a kettes hogy megrövidült a méhnyak 3cmm-ről 2-re, ez sem baj.

Ja még Babetta!
A héten pakoltam a kórházi cuccost és voltál eszembe:tegyél be vékony sapit és 2-3 textilpelenkát.
Valami még volt eszembe de most kiesett.....

Jó hétvégét!

Sziasztok

Becsi 35+0Kép
becsi
Iklad

Szia Barbííííí!! Hát lehet elfelejteni azt az együtt töltött csodálatos pár napot? Együtt szabadultunk a fantasztikus Erzsébet Kórház rácsai közül! Na nem volt ám az olyan rossz.. Kép Most egy pillanatra kiléptem és amikor visszajöttem, láttam, hogy a tavasziaknál a legutóbbi hozzászólás egy bizonyos Barbara81-től jött. Ha hiszed, ha nem, azonnal rád gondoltam! És bejöttem, és lőn! Kép
Egyszer, még azon a héten, hogy hazajöttünk, felnéztem a NLC oldalára, megtaláltam a márciusiakat is, ott kerestem "Manó" nevet is korábbi hozzászólásokban, de akkor nem találtalak. Még regisztráltam is, de írni már nem írtam.. De majd benézek ám!
Dolgozni már nem dolgozok, mert Berkes dokika azt mondta inkább ne. Itthon punnyadok, de nem olyan rossz. Élvezem a lányka minden mozdulatát, immáron fenti tájékon! Szerencsére nem fordult vissza.. Kép Nálatok is minden rendben? Görcsök ugye nincsenek? Pontosan hányadikára is vagy kiírva? Úgy emlékszem kb 4 hét van köztünk...

Helloka: Viol. Kép

nadine81

Becsi,
akkor megnyugodtam, köszi! A doki mondott olyat, hogy zárt, de elbizonytalanodtam, amikor most megnéztem. De akkor nincs gáz. Kép

Barbi,
áá, látom, hogy a 32-ben vagy, akkor kb jó a 4 hét... A javatokra!! Kép

nadine81

Sziaaa!Örülök hogy jól vagytok! Jelenleg most én is okés vagyok,nekem is folyamatosan döngeti a hasam ez a kis manóka.Én most 32+1 hetes vagyok.Most már remélem szülésig nem kerülök be.Jövő héten megyek ultrahangra,mert képzeld visszarendeltek...:-( állítólag túlságosan tele volt szegénykének a húgyhólyagja...remélem nincs semmi baj...A férjed jól van? Apukád vadászik?...nem felejtettem ám el azt az isteni fánkot....:-)))))
barbara81

iiiiiiiigen 4 hét...:-) ...de hogy kell itt nálatok ilyen jópofa vigyorgós fejeket küldeni?
barbara81

Becsi
Sapik megvannak ,de a pelenkát kihagytam de jó hogy írtad. Nem választok szülésznőt lesz aki lesz, úgyse ismerem egyiket se. Ha választok és ő az ügyeletes, és ha hárman szülnek úgyse lesz ott velem végig. Mint a tegnapi példa mutatta.
Ha mindent bepakoltál leírhatnád nekem, hátha még valamit kihagytam.

Miért kell kibírni 2hetet? Van valami?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sajnos most mennem kell,de még jövök máskor is!:-) Sok puszi mindenkinek!
barbara81

Barbi,
beléptem megint a NLC-be, de elég nehezen találtam meg a márciusiakat... De megint nem írtam ám! Kép Ezeket a jeleket úgy csinálod, ahogy eddig is csináltad, csak hagyd ki az"orrát".
mosoly: kettőspont és egyből a zárójel záró része. Kép
röhögés: kettőspont és egyből egy nagy O betű Kép
szomorkás: kettőspont és egyből a zárójel nyitó része
Apu is és párom is megvannak, apu továbbra is hordja haza a fánkokat, csigákat, almás izéket. Kép Gáboromnak elkezdődtek az edzések, kint futnak ilyen sz.r időben... Brrr... Õ tudja!
Remélem veletek minden rendben lesz! De ez mikor derült ki? Voltál bent valamiért azóta? Mármint azt tudom, hogy nem feküdni, hanem valami más miatt. Hol és mikor vették észre? Ezt is UH-on látják? Én hétfőn megyek, akkor van a Berkes. Remélem minden okés. Majd írj, hogy mi volt! Itt is megtalálsz, illetve Nicivel ott vagyunk a soproni topikban is. Mindegy hova írsz, meglesz! legyetek jók, vigyázz magatokra! Puszi: Viol.

nadine81

Szia Barbara! Azt hiszem mi is ismerjük egymást futólag! Kép Hogy vagytok?

KépKép
nicika

Sziasztok, holnap jövök megint! Jó éjt!

Nadine és Dorka 28+1 Kép

nadine81

Nancsi! Nagyon édes a nagyfiú! Megint nagyon jól sikerültek a képek! Irigy-irigy! A tippem nem jött, be mert én ugye 2700 grammra tippeltem (ha jól emlékszem), a te babád pedig teljesen normális súlyú! Szerintem nem is lesz óriásbébi! Na de majd úgyis elválik!

Ildi! Ma is benyomtunk apával egy tábla Milkát! Azt hiszem lassan függő leszek! Kép

Adri! Örülök hogy ma ilyen jó kedved volt! Kép

Zsuzsófi! Nálunk is nagy szám ha apa este hozzám bújik! Alap esetben vagy festi a gyerekszobát, vagy focizik a számítógépen! És mindezt hajnali 2-3 óráig!

Anita! Ami a fürdést illeti, én eddig csak 2-3-szor fürödtem, ráadásul apával, mivel hatalmas kádunk van! De az olyan jól esett! És nem lett semmi bajom! Az óta is vacilálok rajta hogy valamikor meg kéne még egyszer csobbanni! Most már olyan nagyon rossz dolog nem történhet, max. megszülök! Kép Amikor írtál (11:54) akkor valóban azért nem volt elérhető a tábla mert frissítettem! Kép

Barti! Én imádom az ananászt! Főleg a sima gyümölcsöt nyersen! Nyami! Kép Csak kicsit macerás szétszedni, de megéri!

Na egészen 14:00-ig eljutottam a visszaolvasással, de most félben hagyom mert megy az Eltűntek!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Barni, üdv ittKép
Én szoktam lenni néha az nlc-n is, schusy a nickemKép
De a babanet jobban bejön...

Nici, nálunk a Diablo II a nyerő, de simán leköröz a zinternet isKép Mondjuk én se vagyok kevésbé függő, mert én most lent gépezek, Tamás meg fent játszikKép De inkább mint hogy tanuljakKép Még jó hogy anyuék nem vitték el Földvárra ezt a képetKép HOlnap Bence elmegy Füldvárra, csak vasárnap este, vagy hétfőn hozzák haza, szóval nincs mentség, lehet tanulni a hétvégénKép Mondjuk ezért küldtem elKép Meg azért hogy találkozzon Pankuccal, mert egész héten őt emlegette...

Titati, drukk a gyors szüléshezKép Mikor szeretnél szülni? majd akkorra időzítem a gyerekcsalogató ákom-bákomotKép

Mi is voltunk barátnőmnél Bencével, akinek a kislánya ovis, és a csoporttársuk bárányhimlős, igaz elég sok idő eltelt és Bogi még nem az. Én meg úgy voltam vele, hogy ha elkapjuk úgy is jó, ha nem, az se bajKép

Na lépek fel, tanulok kicsit, aztán hunyok, mert reggel el kell indítanom a fiúkat. Apát dolgozni, Bencét FöldvárraKép
No meg roppant hideg van itt lent a földszinten (18 fok) szóval megfagytamKép

Jó éjt mindenkinekKép

Zsu
33+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Barni helyett persze Barbi akart lenni...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kép
Lányok!
Köszi mindenkinek a poci dicséretet Kép
A súlyom miatt tényleg nem nagyon kell aggódnom, ilyen alkat vagyok Kép

Anita Kép
Gartula a finishez KépKépKép
Fürdéssel kapcsolatban nekem annyit mondott a doki, hogy lehet amíg nincs nyitva a méhszáj rövid ideig, nem túl forró vízben Kép

Tündi Kép
Én is a lánykám előle eszem el a nutellát Kép

Szelivi Kép
Gratula a 30-hoz Kép Jó utat nektek Kép

Adri Kép
Köszi, sikerült megőrizni az alakomat Kép Nem is a saját súlyom miatt aggódom, hanem a baba súlya miatt Kép

Bartika Kép
Avonos krémmel kenegetem ritkán, de szerintem ha nem kenném, akkor sem lenne semmi csíkom. A lányommal egyátalán nem kentem semmivel és nem is lett csíkom Kép
A bőröm alapvetően ilyen és jól tartja még a nyári szinét Kép

Nicika Kép
Akkor is kedves tőled Kép Szerintem is csúcsos a pocim Kép
Nagyon szép a tartó, ügyi vagy Kép A kép meg tényleg nagyon hangulatos Kép

Babetta Kép
Most aztán már ne ingerelj tovább Kép
Legközelebb csak úgy jöhetsz a talira, ha hozol egy méterest Kép
Majd átküldöd mail-en, hogy mi kell a kórházba? Köszi Kép

Nyúlanyó Kép
Dehogy untattál Kép
Köszi, hogy leírad a véleményed a szopiról. Még nem is hallottam arról, hogy lehet a gyógyszertárban 100 ml-is üveget kapni. Majd megkérdezem, hogy nálunk van-e Kép

Eszti Kép
Örülök, hogy ilyen jókedvű vagy Kép
Sajnálom az ödémát Kép, de vígasztaljon, hogy a szülés után elmúlik Kép

Mariann Kép
Örülök, hogy jobban vagy és hogy a vérnyomásod is rendeződni látszik Kép

Titati Kép
Köldök gyógyimanókat Kalinak Kép Remélem hamar meggyógyul Kép

Annácska 30+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Babetta! Hát ez fergeteges élmény volt, köszi!!! Ki is másoltam rendesen, majd jövő héten azt hiszem ezzel kezdem a hetet... Kép

A karfiolkrémleves nem egy nagy durranás, egy fej karfiolt rózsáira szedve felteszel főni vízbe, teszel hozzá egy zöldségleves kockát (egy kocka fél liter vízhez jó) és puhára főzöd. Ha megfőtt, a fele karfiolt érdemes kiszedni a többit összeturmixolni. Ettől sűrűsödik be, egyáltalán nem kell behabarni, vagy ilyesmi. Egy deci tejjel még hígitom, ízesítem sóval, borssal, szerecsendióval és pici kakukkfűvel, ez dobja fel. Visszateszem bele az egész darab karfiolokat (én elég kicsi darabokra szoktam szétszedni, így hamar megfő) és összerottyantom az egészet. ENNYI!!! Én tettem bele pirított sajtos zsemlemorzsa kockákat is, az nagyon feldobja. Kép

Nici! Én egy egész ananászt képes vagyok együltömben megenni, és már kifejlesztett technikánk van, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen kihámozni... Kép

Becsi, Titati, szegénykéim! Úgy tűnik ez a vacak vírus szedi az áldozatait rendesen... Kép

Mamacka! Jó hallani, hogy csak haladtok a rendezkedéssel! Az a legelős hasonlat nagyon tetszett... Kép

Mi ma voltunk UH-n, a kislányunk hozta a formáját, megint széttárt lábakkal mutogatta mi van a lába között. Minden kétséget kizárt... Kép Fejvégű egyébként, és 1700 g. A többi adatot nem jegyeztem meg és a papírom otthon maradt a nagy rohanásban... De jó nagy feje van arra emlékszem... Kép

Na mára ennyi, megyek elteszem magam holnapra! Kép

Jó éjt mindenkinek!

Puszi:

Barti+Pötty

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jó Éjt Mindenkinek!

Megint szépen végigolvastam mindent!

Mariann, Titatiék, Becsi: jobbulást továbbra is Nektek!!!

Babetta: 10 éve csináltam ilyen sütit, ha kész lesz a konyha (meg ne kérdezd, hogy mikor!Kép ) tuti ilyennel kezdek!!Kép

Annácska: tényleg nagy szerencséd van a bőröddel és az alakoddal!Kép
Nálunk a kicsi még nem evett Nutellát, mondjuk csokit sem nagyon, de ha meglátná akkor biztos nem hagyná szó nélkül olyan kis étkes!
Most nálunk a nyers répa a sláger.Kép

Fürdés: én sem merek itthon fürdeni, de november végén az Osztrák élményfürdőben szinte egész nap vízben voltam és nem lett semmi gond.

Zsu: tessék komolyan venni a tanulást!KépKép

Angi: mondtam én, hogy nem fogsz sokkal előbb szülniKép nálunk a lányok eddig szépen kivárták a kiírt időpontot és másnap születtek meg, erre számítok most is

Azt hiszem eszem egy kis!! fagyit!

Tünde 38+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggeltKép

Tünde, igyekszemKép

Látod már milyen korán fent vagyok?KépKépKép:KépKép

Babetta, én csak azt nem értem, hogy vágod a sütit, hogy keresztbe legyen csíkos??? lehet hgoy matematikus agyam van, és azért nem értemKép

Pusz

Zsu
33+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt Kép

Zsu: ha matematikus agyad van (Kép), akkor 45fokos szögben kell vágni Kép
De a fickómék lustán csinálják, és az elején a tésztát hosszában vágják, így kevesebbet kell kenni, és vágni is egyszerűbb.

cory 33+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, köszi így már tisztaKép

KépKépKépKépKépKép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra van időm, mert most kaptunk egy csomó ruhácskát és olyan naaagyon szépek, tiszta lázban vagyok, át is akarom nézni! Kép Olyan szép kislányosak!

Ebédet nem kell főznöm, mert maradt gulyáska tegnapról, de viszont vacsira finom új kaja lesz! Kép Tegnap Apa rákívánt egy főzőműsorban látott harcsapaprikásra.. Szóval vacsira azt kap galuskával, annyi különbséggel, hogy nem harcsa, henem hekk lesz. Mindegy, nem? Hal, hal. Ha jól néz ki (de már miért ne nézne ki jól??!! Kép), akkor lefotózom nektek! Kép

További szép napot Mindenkinek! Kép

Nadine és Dorka 28+2 Kép

Kép

nadine81

Sziasztok!

Babetta: nyam-nyam. Ez naggggyyyon jól néz ki, nekem is ki kell próbálnom.

A mai nap nem éppen a miénk. Én már jobban vagyok Kép, erre apa kezdte el a mókát. Kép Hiába, megfertőztem. Kép Szegénykémnak jártányi ereje sincs és inni sem akar. Úgy kell beleimádkozni minden korty vizet.

Próbálom bíztatni, hogy erős papára van szükségünk, de még tévézni sincs ereje. Kép

Asszem főzök egy kis sóba vízbe krumplit. Az talán nem árt neki sem.

Vigyázzatok magatokra, mert a gyógyszertárban mondták, hogy egyre több ilyen beteg van.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babetta!

Írtam privit!

Becsi
becsi
Iklad

<font color="119911"> Sziasztok,
örülök, hogy mindenki jól van! Illetve a betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok! Küldöm én is a gyógymanókat! Kép

Mi jól vagyunk. Lidi nagyon sokat mocorog, nyomkodja magát jobbra-balra!

Puszi. További kellemes 7végét!
Angi (39+4)</font>
angi79

Sziasztok

Becsi
Írtam, remélem megkaptad!

Annácska
Neked is ,remélem te is megkaptad.
Méterest nem viszek, mert már csak 10cm van belőle. Nővérkém elvitte a felét, ez volt a fizetség a varrásért. Õ varrt én meg néztem. de jókat röhögtünk közben. Jönnél talira?

Cory
Nekem legjobb a kedd lenne! Bár eddig nem sokan jelentkeztek. Mindenki el van tűnve!

Örülök, hogy tetszet a süti, csináljátok csak meg és még jobban fog tetszeni.Kép

És a mai varrás eredménye!
Még lesz egy kistakaró, csak anyaghiány miatt félbe maradt.

Kép

Sötétítő függöny két oldalra, csak most egymás mellé raktam.

Kép

Kispárna és ágyrácsra

Kép

együtt

Kép

Babetta és Levi 35+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: a kedd nekem is okésnak tűnik, de per pillanat annyira köhögök, hgoy nem merek mondani semmit.
Nagyon profin varrsz Kép Nagyon jók lettek Levi cuccai Kép

cory
Budapest

Hát szeretnék ilyen profin varrni, de nekem a sütés megy inkább,de legalább mindenki tud valamit a családba.
Sajnos fogorvos és nőgyógyász nincs a családba.Kép Sokat tudnánk spórolni.KépKépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta,
azért ez nem semmi ám! Kép És nekem ne szerénykedj! Kép Süticsodák, varrománycsodák! Mit rejtegetsz még?? .)

nadine81

Sziasztok! Megint beugrottam picit! Ma egy menetben már voltam a Tescoban is, vettünk pár dolgok hugommal, de inkább csak apróságokat! Egyébként csinálgatjuk a gyerekszobát! Picit már én is besegítettem a festéssel! Úgy élvezem! Kép
A visszaolvasással péntek 14 óránál tartottam tegnap, szóval onnan folytatom!

KépKép
nicika

Ja és ezeket vettük:

Kép

KépKép
nicika

Nicika
Remélem nem egy 5 kilós gyereket.KépKépKépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mariann! Nagyon aranyos babaruhákat kaptatok!

Babetta! Ez a méteres kalács nagyon guszta! Hú de megenném! Csak hát mostanában olyan lusta vagyok hogy tuti nem állok neki ilyesminek! Kép Egyébként már én is kezdem hatalmasnak tartani a pocakomat! Azok a ruha nélküli pocis képek mindig kisebbnek tűnnek! Kép Ja és nagyon szép dolgokat varrtál, igazán ügyi vagy!

Titati! Jobbulást a lányodnak! És kitartást a kiscsajnak a pociban, hogy még ne érkezzen meg!

Nadin! Az ágyneműnek is pont ugyanilyen szine van! Kép Szóval most már 4 részes helyett 6 részest varázsoltam! Kép

Becsi! Neked is jobbulást kívánok!

Bartika! Én úgy szoktam az ananászt meghámozni hogy először szeletekre vágom, aztán körbemetélem! Te hogy csinálod?

KépKép
nicika

Babetta! Azt hiszem le vagyok lassulva de az utolsó hozzászólásodat nem értem! Kép (18:02)

KépKép
nicika

BabettaKépKép

Az a sütike nagyon guszta Kép Csak a nézésétől hízik az ember lánya Kép
A varrományok nagyon jók!

Keddi tali: én úúúgy mennék, igérni viszont nem merek, mert én is köhögök Kép
(Legfeljebb elugrom reggel a Bártfaiig egy kis bacicserére Kép)

Nici! Sztem Babetta arra gondolt, hogy még Levit rejtegeti, aki remélhetőleg már kint szeretné elérni az öt kilót. Kép
Nekem nagyon tetsz a macis-zsebes tartó Kép Szintinek is biztos tetszeni fog Kép

Mariann! De jó, hogy jobban vagy! Párod is gyógyuljon! KépKépKépKép

És egyáltalán! Minden kis és nagy breteggyógyuljon KépKépKépKépKépKépKépKép

Borcsa 36+4

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: kedden én megyek uh-ra Kép

cory
Budapest

Nicika
Borcsa megválaszolta helyetem.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mindenki beteg?Akkor jobbulást mindenkinek

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Becsi
Megkaptad a második levelem ,mert lehet hogy elrontottam és elszállt ,mert nem mentetem el.
Jelezd ha nem kaptad meg.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory: kivételesen emlékszem.Kép Meg arra is, hogy te is köhögsz. Kép Végre nem dolgozom, úgyhogy ráérek mindenfele totyogni. A Bártfai meg még közel is van.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Na én megyek szunyálni! Jó éjszakát mindenkinek! Kép

KépKép
nicika

Izéé... A mosolygást a totyogni után kell képzelni. Bocsi!

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Mamik.Kép

Köszönjük szépen a bókokat Alex nevében is.Kép Apának hízik a mája.Kép
Eddig úgy nézett ki, h apa szája van, de most úgy fest anyaszája lesz.Kép Kicsit husikás, úgyhogy már nem merem szedni az Elevitet (eddig szedtem) Kép Megszületik, egyből fogyókúrázni fog! Kép
Szal most egy kicsit elbizonytalanodtunk, h kire fog hasonlítani.Kép csak nehogy fekete legyen a haja, mert nem magyarázom ki.Kép Örülök, h teccik a cerka mindenkinek.Kép
Amit még nem írtam, h fejvégű, bal oldalt, ami keményedik, meg feszit az a háta kis tökinek, és meszesedik a méhlepényem, de ez ilyenkor teljesen normális elvileg.

Annácska!
Szép a pocid, csini vagy nagyon.Kép

Ildi!
Remélem elmúlt a gyomorbántalmad.

Anita!
Én sem fürdök, nem merek. Mert én jó forró vízben szeretek, amibe meg lehetne, az hideg nekem.Kép

Adri!
Pasik!

Zsuzsi!
Igen, nagyocska egy picit a feje, remélem azért sikerül megszülnöm. Nem lesz könnyű, az biztos.

Babetta!
Nem kukackukkolni mentünk, csak kérdezte a dokinéni, h ki is lakik bent, mi meg mondtuk, h kispasi, de nem hitte el szerintem, úgyhogy gyorsan levadászta a kukacát. Szerintem Õ volt rá kíváncsi, nem mi.Kép
Látom, megint alkottál.Kép Nyami. Én 15. a szülinapomra kértem ilyen tortát, azóta nem is ettem.Kép

Én csüt csináltam kókuszgolyót, ma meg úgy megkívántam a madártejet, úgyhogy azt gyártottunk apával..Kép Olyan kis lelkesen verte a tojásait.Kép Most meg itt tolom be az arcomba.Kép Mármint a madártejet.Kép

Milyen tali? Megint nem olvastam el valamit okosan? Nekem a szerda nem jó, mert akkor megyünk a bankba szerződni! KépKépKépKépKépKép

Mariannka!
Örülök, h jobban vagy! Viszont akkor most apának kellenek a gyógymanók! Jobbulást neki!
Aranyosak a ruhácskák.Kép Mi tegnap vettünk egy anyukától pár darabot, aki ide írt valamelyik nap. Nagyon kis helyes rucikák, és nem volt drága!

Mamacka!
Drukk, h apósod ne tegyen még jobban keresztbe nektek!

Nadien!
Csak nem pirultál el???KépKépKépKépKépKép

Titati!
Remélem, jobban van a kislányod!

Niki!
Nagyon ügyi vagy! Szép lett amit varrtál! Kép Pocika is nagyon csini! Kép

Barbara81!
Üdv itt!Kép Érezd jól magad, és mesélj magadról! Kép

Becsi!
Neked/nektek is jobbulást! Vigyázzatok magatokra!

Pussz,

Nancsika & Alex 32+5</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Kedden a Bártfaiban lesz a tali? Mert lehet, hogy aznap fognak befektetni. Kép Ha meg nem Kép, akkor is ott leszek NST-n reggel 7-től. Szívesen találkoznék veletek. Kép

Mariann

KépKép
mariannka

Éppen jégfürdőzöm apát. Nagyon utál szegény, de felszökött a láza és a gyógyszer sem marad bent. Kép

KépKép
mariannka

Mariannka: én elvileg 8 körül megyek várakozni az uh-ra Kép

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: