A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Bibi

Oké, majd javítom, de még megvárom a mai híreket Kép
pankata

Bibi, Erika, szépek a gyerekek!Kép

Melindának drukk!!!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Melindának megy a drukk!!!
Gyönyörű a Barni és a Lili is.Rohanok,mert csomagolok.Legyetek jók,és vigyázzatok magatokra!Ma már nem tudok jönni,3 hét múlva jelentkezem.

Kata!

Köszi a táblát.

Puszi mindenkinek

Ildi
tfildiko

Zita,
Gondolom te is meg voltál elégedve a Csillával, nagyon rendes, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szülésznőt szeretne fogadni. A Mészáros is rendes volt, csak a végén az apukának nem ment oda gratulálni, és elmondani, hogy mi történt(sajnos komplikációnk volt:-(( ), pedig ez a minimum lett volna....de velem nagyon rendes volt.

Hajni,
A Lili még naponta minimum 2x szopizik, elég nagy evő a kiscsaj, mindent megeszik amit elé rakok, és hát a cici mindig jöhetne:-)) Szerencsére elég jó tejem van, és sok is, még mindig....én homeopátiás bogyót szedtem tejserkentésre és úgy tűnik be is vált, és az esténként megevett egy pohár kefír is meghozta reggelre a hatást:-))

Erika
erika29

Jó reggelt!

Melindának mennek drukkok nagyon nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++ Hajrá csajokKépKép

Kata: te mindig ilyen korán kelsz? Hogy bírod?Kép Szuper a táblázat Kép Mi kb 5 hónaposan dúrtuk le először Viola haját (fodrász), utána meg kb 9 hósan (én)! Nagyon szépen megerősödött a hajaKép

TFIldi: Szerencsés utat kívánok Nektek! Érezzétek jól magatokat otthon Kép

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
és mennyire, kopaszra?
Vendég

Pankata: Fogalmam nincs mi az a MIRENA Kép
Jót mosolyogtam magamban, mennyit tudunk segíteni egymásnak Kép Kép Kép
A kórházban lövettük ki Gréti fülét, a férjem fog telefonálni, ha minden igaz, neki hiányzik Kép

Erika29: 8 nap van a lányaink közt Kép

Ildi: Jó utat nektek! Vigyázzatok magatokra, és jó pihenést Kép

Melindának meg még mindig drukkolok....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Lányok! /elsősorban Hajni, Bea, Enikő, Erika/
Ti milyen főzelékeket adtok a babának? És, hogy készititek el?
Azért kérdezem, mert mindig olyan bajban vagyok, hogy mit adjak neki.
mindenkinek megköszönném a választ, azért irtam elsősorban nekik cimezve, mert nekik hasonló korú a gyerekük.

Erika 29!
A Csillával én is nagyon elégedett voltam!!!!!!!
A doki nálunk se gratulált az apának, pedig bennt volt a férjem. Meg én inkább a terhesgondozással nem voltam elégedett. Soha nem magyarázott el semmit a leletekkel kapcsolatban, és olyan gyorsan elintézett mindig. Milyen komplikáciok voltak? Jöhet privátban is!!
Kata!
Tök jó a táblázat!!!

Melinda!
Megy a drukk ezerrel!
Zita
zita_29

Sziasztok!

Melindának innen is mennek a drukkokKépKépKépKépKép Olyan jó így izgulniKép

Pankata, mindkettő Női klinikaKép
Beírod a táblicskuba?

Hajni, igen, pimaszul fiatal vagyokKép ne aggódj megkapom még, majd fiatal nagymama is leszekKép

Megyek mert későn keltünk, a férjem most csinálja a reggelit, és nagyon éhes vagyokKép

Cupp

Zsu
33+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zita: Főzelékek, amiket Gréti eszik:
répa krumplival (répát, krumplit feldarabolom, pici vízzel párolom, pépesítem, főzőlével higítom, adok hozzá 1 kiskanál olajat-tulajdonképpen minden főzeléket így csinálok)

alma krumplival (itt az a lényeg, hogy külön főzöm az almát és a krumplit, mert a krumpli nehezebben fől meg az almától vagy valami ilyesmi van, és az alma főzőlevével higítok)

alma-cékla krumplival (ugyanaz mint az alma-krumpli, csak adok hozzá 1 jégkockányi céklát, amit már korábban fagyasztottam, tele vagyunk céklával)

spenót krumplival (ez annyira nem csúszik Grétinek, úgyhogy spenótból is csináltam jégkockákat és azt adom mondjuk a répa-krumplihoz vagy máshoz)

sütőtök krumplival (sütőtököt is fagyasztottam, ugyanúgy készítem mint a répafőzeléket)
És kb. minden másnap szoktam egy jégkockányi húst is tenni a főzelékbe.

borsó krumplival

nem ízesítek, bár a spenótba tettem fokhagymát

Gréti imád mindent.

Majd akarok csinálni neki főzeléket ami más gyümölcsből készül, szilva, barack, csak végül nem olyant kap soha, mert délelőtt szokott gyümölcsöt enni, aztán inkább mást adok neki ebédre.

Szóval Gréti még nem eszik extrahiperszuper kajákat Kép És nem is túl változatos az étrendje, bár próbálkozom azért.
Már készülök adni neki gesztenyét is, csak kéne venni Kép

És mindig külön főzök neki.

Nézd meg ezt az oldalt, van pár recept: http://marci.co-net.hu/babaszak.htm

Remélem azért tudtam segíteni Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Pankata!
Szuper a táblázat.Persze utólag derül ki hogy mit felejtettünk el leírni neked! Én Dr Kalmár Lászlónál fogok szülni.
Egyébként most már engem is nagyon érdekel hogy mi az a MIRENA !? Kép

Hajni!
A dáthával kapcsolatban-magamból indultam ki hogy milyen szar benne lenni,de én a munkahelyen nem tudtam kikerülni,viszont ha lehet én nem fertôzök le másokatKép
Választott dokim van.Nekem az fontosabb mint a szülésznô,de tudom hogy egy jó szülésznô is csodákat tud tenni és megnyugtató lehet hogy ismerôs arc van végig az ember mellet.

Melindának sok-sok sikert és gyors szülést!!!!Kép))Remélem hamarosan olvashatjuk a jó híreket!!!

Képzeljétek most rajtam van a sor aggódásban.Volt egy cicánk,amit elvittünk anyukámhoz amikor kb 2 hónapos terhes voltam.Cukikám hamar meg is szokott ott,élvezi ezerrel hogy kimehet az udvarra.Csak az a baj hogy nagyon barátságos és sok más cicát is odaengedett a kajájához(anyu ott áll mellette amíg a nedves kajcsit meg nem eszi).Szóval sok lett a cica a háznál,ami nem is lenne túl nagy baj.Tegnap voltam anyunál és a szokásos módon meggyömöszöltem Cukit,anyu mondta hogy van egy cica amelyik a pincében alszik szinte egész nap,ahol Cukinak is van a fészke.De hát ez ugye nem nagy kaland. Viszont ma reggel anyu felhívta a páromat(engem nem mert)hogy az a cica elpusztult.Szerencsére nem Cukinak a helyén,hanem csinált magának egy másik fészket,de akkor sem túl jó!! Remélem Cuki nem ragasztott rám semmit és neki sem lesz baja. Cicázás után 2x is alaposan kezet mostam,de most pár napig aggódni fogunk az tuti.Anyu becsomagolta a cicatetemet és elviszi állatorvoshoz megvizsgáltatni.Remélem nem valami veszettség vagy más nagy baj vitte el. Szóval most aggódunk,nehogy rám is kihasson ez a dolog.
End of story...
Lehet hogy csak túlreagáljuk a dolgot? Kép Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Bea, igen láttam, hogy "egykorúak" a csajok:-)) Ahogy olvasgattam ti kajában picit előrébb jártok Grétivel, mint mi a Lilivel. Lili még nem kap husit. A védőnő és a dokinéni sem siettette a szilárd kajára való átszoktatátást, és így mi még csak egy hónapja kezdtük el a püréket, s majd pár hét múlva gondoltam husit is adni neki.

Zita, én is hasonló kajákat adok Lilinek, mint Bea. Alma-burgonya, cékla-burgonya, sütőtök-burgonya, banán-burgonya, brokkoli-burgonya, répa-burgonya. Eddig ezeket kapta, elkészítésük ugyanúgy ahogy Bea írta, bár én még az olajat kihagytam, de nyugodtan rakhatsz bele, mert csak pár csepp kell. Jó a napraforgó olaj, vagy az extra szűz oliva is. Minden nap kap uzsira valami gyümölcsdesszertet kap. Ez lehet alma, őszibarack, sárgabarack, banán, meggy, és ezek keveréke. Banánt egymás után max. 2-3 nap adj neki, utána hagyjál szünetet néhány napot, mert magas a kalcium tartalma! Én szoktam venni a Hipp-nek a gyümölcsdesszertjét is, és azt megfelezve feldúsítom még plussz valamilyen gyümölccsel és akkor így tovább elég, és nagyon finom!!
A Lili szerencsére nagyon jó evő, eddig még mindent megevett amit elé raktam, és persze minden kaja érdekelné, amit mi eszünk....kis haspók:-)
A szülésről:
A Mészáros a rendelések alatt nekem sem tünt egy szószátyár dokinak, magától nem nagyon beszélt túl sokat, bár amit megkérdeztem arra korrektül válaszolt. A szülésnél rendes volt, szombat délután/este szültem, és mikor bejött kb. 10-15 percenként rámnézett, dehát a Csilla volt a fő segítség és apuka. Az elején minden rendben ment, 3 és 1/2 óra alatt meglett a Lili, úgyhogy szépen haladtunk. A probléma akkor történt, mikor a tolófájásoknál besípolt a CTG, hogy elment a baba szívhangja, és a Mészáros azonnal bevitt a műtőbe, ahova ugye apuka már nem jöhetett. Szegényt kizavarták, és még csak annyit sem mondtak neki, hogy bakfitty ez meg ez van a felségeddel és a babával:-(((( Ott idegeskedett, hogy vajon hányan jövünk ki a műtőből. Mint kiderült beszorult a köldökzsinór a medencecsontom és a Lili koponyája közé...de hálistennek senkinek nem lett semmi baja. Szóval mindezek után a Mészáros se szó se beszéd elment haza, apuka le van tojva....a Csilla volt ott végig mellettünk, és próbált lelket önteni a férjembe!
Ezek után én azt mondom, hogy a szülésznő sokkal többet nyújt egy szülésnél, mint a doki. A klinikán egyébként nagyon jó szülésznők vannak!!
erika29

Erika: Mi főzelékekkel kezdtük a hozzátáplálást. Kép Azt mondta a védőnő, hogy akkor adjak húst ha már megeszik 1 adag kaját...nálunk ez elég hamar bekövetkezett Kép
Olajat meg a zsírban oldódó vitaminok miatt jó nekik adni úgy tudom. Én néha extra szűz olívát, néha sima napraforgó olajat teszek a kajájába, attól függ épp milyen kedvem van Kép Bár mostanában nem vagyunk jóban az olívaolajjal, mert nemrég véletlenül levertem, és kiömlött fél liter olaj, apró darabokra tört az üveg, volt dolgom utána.....nem egy leányálom üvegszilánkos olajat felmosni a földről....

Jó, hogy jó véget ért a szülésed. Borzasztó lehetett a vége Kép

Melindáékról még semmi hír?

Nem tudok nyugodtan takarítani, mert félóránként benézek, Lindi megszületett e Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

A Mirena egy méhen belüli hormonális fogamzásgátló és ezt ajánlotta a dokim. praktikusnak tűnik, mert 5 évig védettséget nyújt és, ami nagyon klassz: nincs mensike Kép De visszafordítható a folyamat. csak gondoltam, hátha vki érintett, bár a "second-hand" infók is érdekelnek Kép

Bea,
Ez a receptes oldal nagyon jó Kép

Zsu, Kinga,
persze hogy, pótolom Kép
pankata

Bea,
Az 1 adag kajákat már mi is megesszük, de a husit és az olajat azért nem sürgette a védőnő merthogy elég jól gyarapodunk, éshát ne legyen ez a gyarapodás még több. Vigyázunk a vonalainkra:-))) Nálatok van még szopi?
Én sem így képzeltem el a szülést mikor még csak gondolatban "csináltam" végig, dehát ennek így kellett lenni...azért még legalább 2 gyerkőcöt bevállalnék még így is, és legalább 1 remélem lesz is...:-)
erika29

Sziasztok!
Linda Dorottya 13.05-kor megszületett, sajnos leesett a baba szívhangja és császár lett.
Beszámolót majd Melinda ír, van mit........ Kép
Puszi
Meli
meli27

Enikő,
Akkor sztem jövő hónapban mi is nyiratkozunk Kép
Én ilyen hajnali típus vagyok, akkor még csend van, mert ha felkel a három Fiú, hááát, indul a nap, ezerrel Kép
pankata

Meli,
De jól vannak????
pankata

Sziasztok!

Pankata!
nagyon aranyos vagy, de még ne tegyél be a táblába, majd egy pár hónap múlva!Kép

Kinga!
Én úgy gondolom, ha a ti cicátok be van oltva veszettség ellen, ill. kapnak ők is kombinált oltást, akkor nem kaphatott el semmit!

Sajnos nekem a harmadik porolaktin szintem is nagyon magas, így mennem kell koponya ct-re. Kép
Viszont ha nem tudom a jövő hétig elintézni, akkor sajnos nem kezdhetem el szedni a fogigátlót és akkor csúszunk egy hónapot!
Na, nem baj, akkor majd áprilisban! Akkor már jó melegen süt majd a nap! Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Remélem azért Melindáéknál minden oké, és mostmár jól vannak mind a ketten.
Erika!
Én hétköznap délben szültem, ezért kicsit ritkábban nézett rám a doki, de ha kellett mindig ott volt. A Csilla pedig végig. Mondjuk összesen 3 órát tartott a-tól z-ig a szülés. De úgy emlékszem nekem a tolófájásoknál már nem volt a ctg a hasamon. Valamennyi ideig rajtam volt, de aztán levette a Csilla. Annak végig a hasunkon kell lennie?

Bea és Erika!
Köszi a recepteket. A céklát nyersen raktad el fagyasztóba?
Zita
zita_29

Melinda még félkóma volt amikor eljöttünk, Lindinek 10/10-es apgarja van, szóval a babucika ok. Egyébként most jött az info: a baba mellkasára és a homlokára is rá volt tekeredve a köldökzsinór, ezért esett le a szívhang.
meli27

Ja, egyébként a szülésznője Ilia Katalin volt. Nekem nagyon szimpi volt.
meli27

Melindának nagy nagy gratula!!!! Soksok boldogságot és jó egészséget kívánunk, az immáron 4 tagú családnakKép
Majd várjuk a beszámoltó, nagyon remélem, hogy jól vannak++++++++++++++++++++++++ Mekkora súllyal hosszal született Linda?

Zita: Én húslevest főztem (magunknak) és abból szedtem ki a puhára főtt zöldségeket és azt adtam Violának!Kép

Csibe: Nagyon jó a hozzáállásod, és hogy ilyen optimista vagyKép!! Menni fog ebben biztos vagyok Kép +++++++++++++++++++++++++++++++

Kata: Hajrá hajrá Kép

Enikő

ceniko
Szeged

Linda Dorottya 3280g és 49 cm. Az előbb elfelejtettem írni. Szóval ennyit a hatalmas gyerekről, szerintem éppen jó méret! :D
meli27

Meli!
Melindának és Lindának sok boldogságot és egészséget kívánok!!!!!! És persze mielôbbi kórházelhagyástKép

Csibe!
A mi cicánk minden ellen be van oltva a másik viszont csak odakeveredett anyuhoz,szóval semmit nem tudunk róla.Ami fontos az hogy a mienket beoltattuk.Nyilván nincs semmi gáz,de azért kicsit aggódtunk.Kép

szszkinga

Üdv!

Melindának hatalmas gratula!!!
Kinga, én nem hiszem, hogy lenne vmi bajod! Én azt mondom, túlreagálod, vagy legalábbis én nem esnék ennyire kétségbe...
Bibi, nincs mit a képekért.

A záróvizsgán túlestem, ötöst kaptam, mindennel együtt négyes az átlagom.

Ági és
KépKép
exdeus

Melindának hatalmas gartula, sok boldogságot, gyors felépülést és sok tejecskét kívánok nekik!
Jó, hogy végül minden redben volt!

Erika: Gréti szopik még hajjajjj....nagy cici bolond szerencsére. 1x kap főzeléket, meg 1x gyümölcsöt 1 nap. Nem iszik. Vizet próbáltam kóstoltatni vele, de nem jön be neki....

Kinga: Remélem nem lesz semmi baj! Nem értek az egészhez, csak messziről szeretem nézni a macskákat.

Zita: Cékla....uhhh ez 1 napos project volt, és céklában úszott az egész konyha. Vettem 5 nagy fej céklát. Ebből 2-t meghámoztam, kockákra daraboltam és úgy fagyasztottam, a másik 3-at héjában megfőztem, egy részét daraboltam és úgy fagyasztottam, másik részét pépesítettem és jégkockatartóban fagyasztottam.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Egy kép Lindiről:

Kép
meli27

Sziasztok!

Erika ezt a kefíres módszert nem hallottam!! Megjegyzem. Kép A szülésed nem volt semmi, sajnálom, hogy ilyen megrázó volt a férjednek!!!

Kata a MERINA-ról én sem hallottam. De lehet vmi jó, ha annyira felborítja a hormonháztartásod, hogy 5 évig nem menstruálsz?

Zsuzsófi fiatal anyós!!! Kép Lányok réme! Kép

Zita én a Beáét és Erikáét ennyivel egészíteném ki:
-én kb. 4 kruplihoz 1 céklát főzök (külön),
-spenót krumplit (fele, fele) tápival hígítom, így hasonló, mint a felnőtteké (spenótot nem szabad sűrűn adni),
- gesztenyét főzöm, krumplival, almával keverem,
- brokkoli, rizs kb. fele fele arányban,
- tök, krumpli.
Tökhöz, brokkolihoz, répához ált. főzök hagymát is, ebben is van vitamin. Persze én már mindenhez adok husit is (én is fagyaztom az előre lefőzött adagokat amiből lehet, így a husit is). Rizst sajnos nem szeretjük most annyira, de amihez illik főzni szoktam krumpli helyett, ill. tojásmentes tésztát pl. kecskemétis paradicsommal, husival turmixolom, imádja (már a diéta előtt). Mirelit zöldségféléket használok.
Kicsit sűrű, de remélem érthetően írtam le.

Kinga az aggodalom jogos, mivel az állatok a szőrükön hordozzák a bacikat, de ha alaposan kezet mostál, ill. most az anyukád kifertőtlenítetett (a cicád szőrét is), akkor szerintem nem lehet gond!!! Igazad van, jobb félni, és megelőzni a bajt!

Melindának gratulálok, remélem jól vannak szegények!! Az én szülésznőm is Ilia Kati volt. Kép Kép Sírtam olyan szép, törékeny a baba!!!

További szép napot mindenkinek: Hajni
hajni_

Melindának nagy gratula, olyan drága ez a baba!Kép
Meli, 1 óra körül már én is ideges voltam, miért nincs már hír Melindáról. Szegény, jól elhúzódott ez a vajúdás!...
Petit én is Ilia Katalinnál szültem, igaz, csak a végén vett már át.

Kata, én sem ismerem ezt a Mirenát, de osztom Hajni aggodalmát!

Szép hétvégét! Jövő héten valószínű Baján leszünk, a nagyoknak szünet lesz!Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Lindike nagyon édes Kép

Holnap módosítom a táblit, de jóóóóKép
pankata

Lindi gyönyörű! Kép

Dancsi is lassan hazamegy már, ha minden igaz...kedden szült. Várom már, hogy jelentkezzen!

Gerika: Jó pihenést nektek akkor jövő hétre Kép

Zita: Jah, meggyet is adok Grétinek. Kapott már alma-meggy krumpli főzeléket.
És a spenótot ha friss spenótból csinálod, akkor nem szabad a főzőlével higítani. Spenótot én is anyatejjel higítottam. Mégse ette úgy, csak jégkockányit másba keverve.

Ma már többet nem írok, ígérem Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Melinda, gratula, még egyszer, gyönyörű szép a kislányod. Remélem mindketten jól vagytokKép

Ilia KAti nekem is nagyon szimpi, jó lenne ha ő lenne bent, amikor én szülökKép

Annyira furi ez a hozzátápis dolog, olyan régen voltKép

Hajni anyum is fiatal anyósKép Szvsz nem rémségesKép 38 éves volt amikor szültemKép És akkor volt fél éves Panka hugomKép

Exi nagy gratula a vizsgádhoz. Én csütörtökön nem mentem be, mert nem voltam jól, de így nyertem egy hétvégét, van időm tnaulni. Főleg hogy Bence holnap elmegy anyuékhoz Földvárra, párom meg dolgozik, szóval mentség az nincsen. Jövő hétre van még magyar szóbeli, töri, írásbeli, szóbeli, plusz az elmaradt közgázKép
De aztán letudtam egy időre a tanulást:9

Jó éjt mindenkinekKép

Zsu
33+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<pre>
Pocaklakó Gyerkőc(ök)
Név Szülinap Neve Várható születése Hol? Kinél? Neve Mikor született ? Mennyivel született? Hol született? Kinél született?
Exdeus (Ági) 1982.12.18 Péter László / Nóra Anna 2006.06.04 Női Klinika - - - - - -
Szszkinga 1975.06.17 Kitti / Richárd 2006.05.20 Női Klinika dr. Kalmár László - - - - -
Timika 1977.07.21 Kristóf Dominik 2006.03.18 Női Klinika dr. Sikovanyecz János - - - - -
Vesm (Mónika) 1976.02.14 ???? 2006.05.27 II. Kórház dr. Tarnai László - - - - -
KnéRita - Prücsök 2006.05.25 - - Judit 2003.11.02 2840 gr / 50 cm Női klinika dr. Sikovanyecz János
Zsuzsófi 1985.01.13 Kata Kitti 2006.03.13 Női Klinika dr. Sikovanyecz János András Bence 2003.06.27 3770 gr / 51 cm Női Klinika dr. Sikovanyecz János
Zita_29 1976.05.19 - - - - Márk László 2005.03.31 3440 gr / 49 cm Női klinika dr. Mészáros Gyula
Jégvirág (Bea) 1980.02.25 - - - - Gréta 2005.05.20 3530 gr / 56 cm II. Kórház dr. Tarnai László
Zituska 1976.02.23 - - - - Botond 2005.12.21 3680 gr / 52 cm Női klinika dr. Sikovanyecz János
TfIldikó 1974.09.10 - - - - Noémi 2004.07.09 3200 gr / 48 cm Női klinika dr. Molnár G. Béla
Szilde (Edit) 1975.05.18 - - - - Hanna Krisztina 2004.02.10 2780 gr / 47 cm II. Kórház dr. Bódi Ferenc Éva néni
Bibi226 (Ibolya) 1979.07.23 - - - - Barnabás 2005.11.27 3340 gr / 49 cm Női klinika dr. Kormányos Zsolt Makovicza Barbi
Klzsuzsi 1977.08.09 - - - - Dénes Árpád 2006.01.11 3090 gr / 47 cm - dr. Vincze Emőke
Hajni 1975.11.27 - - - - Dorka Lenke 2005.03.09 3080 gr / 49 cm - dr. Sári Tamás Zsolt
Zozo 1978.12.07 - - - - Vivien 2005.11.10 3950 gr / 51cm Női Klinika Dr Kalmár L
Erika29 1976.07.05 - - - - Lili 2005.05.28 3600g / 50cm Női Klinika Dr. Mészáros Gyula Kerekesné Molnár Csilla
Melinda29 1974.01.26 - - - - Lotti Nikolett 2002.08.20 3100 gr / 49 cm Női klinika dr. Daru József
- - - - Linda Dorottya 2006.01.27 3280 gr / 49 cm - -
Romy1 (Dóra) 1975.07.01 - - - - Richárd 2004.08.12 2300 gr / 47 cm Női klinika dr. Sári Tamás Zsolt Szabó Szilvia
- - - - Dávid 2005.09.13 3860 gr / 56 cm II. Kórház dr. Tarnai László Szabó Katalin
Cenikő 1978.01.23 - - - - Boglárka Lilla 2002.03.25 2980 gr / 49 cm Női klinika dr. Vincze Emőke
- - - - Viola Róna 2005.02.04 2300 gr / 46 cm Női klinika dr. Vincze Emőke
Pankata 1974.09.10 - - - - Ádám Róbert 1999.12.15 3900 gr / 54 cm Nyíregy-háza dr. Orosz László
- - - - Dávid Roland 2005.07.13 3400 gr / 52 cm Női klinika dr. Sári Tamás Zsolt
Gerika 1974.04.25. - - - - Péter 1995.11.21 3890 gr / 55 cm - dr. Vereczkey A.
- - - - Dániel 1997.12.09 3470 gr / 51 cm - dr. Daru J.
- - - - Benedek 2003.07.03 3680 gr / 49 cm - dr. Nyirati I.
Révi 1975.12.17 - - - - Gréta 2000.03.16 3150gr / 49cm - Prof.Thurzó
- - - - Csongor 2000.03.16 3250gr / 50cm - Prof.Thurzó
- - - - Blanka 2002.12.18 3900gr / 51cm - Dr.Nyirati
- - - - Balázs 2005.10.27 3820gr / 51cm - Dr.Nyirati
</pre>
pankata

Sziasztok!

Karmen: Orsinak nagyon-nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!
Hogy van a kis ünnepelt?
Majd kérünk szépen a gyönyörűségről tortás képet, meg mindenfélét Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Melindának még egyszer gratula a gyönyörű kislányhoz!!!!!Olyan jó látni ezeket a képeket! Kép

Néztem a táblázatot-azt hittem többen vagyunk pocakosok...és egyre kevesebben leszünk Kép Kép
Nagyon jó hogy tudunk a tapasztaltabbaktól tanácsokat,ötleteket kérni Kép Kép

Kellemes szombatot mindenkinek!!!

szszkinga

Nagy-nagy gratula Melindának,a lényeg hogy megvan a pici és egészséges!!

Exi,gratula a vizsgádhoz!!

Pankata,mégegyszer nagyon ügyi vagy a táblázat miatt
(is)!!

Erika29, jó látom hogy a TÜndi-bündi csajszid szobája falán csacsis kép van??
HOl vettétek????

Puszancs:Bibi

Révi,jó hallani rólad!!
Sokszor eszembe jutsz!!

Kép
bibi226

Jó reggelt!

Meli: Nagyon édes Linda, szép kisbabaKép gratulálok mégegyszer! Majd kérnék szépen helyzetjelentést Melindáékról és soksok puszit küldünk Nekik!!!Kép

Karmen: Boldog szülinapot OrsinakKép

Kata: Egyet értek Hajnival,nekem is elég természetellenesnek tünik, hogy 5 évig nincs mensi.... De ha Te bízol a dokidban és ő válltig állatja, hogy ez pöpec, akkor hajrá....
A gugli keresőbe nem írtad még be? Kép

Szééép napot!
Enikő

ceniko
Szeged

Muszáj volt benéznem,pedig rögtön indulunk.Tudni akartam,hogy mi van a Melindával.Nagyon gratulálok neki!!!Gyönyörű a baba!
Nekem is az Ilia Kati volt a szülésznőm.

Kármen!

Orsinak boldog szülinapot kívánok!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Melindának gratulálok a gyönyörű kiscsajhoz, és jó egészséget mindkettőjüknek!!!

Zita,
Nem tudom, hogy a CTG-nek meddig kellene a pocakon lenni vajúdás közben. A dokinak nem nagyon tetszett már az elején sem a Lili szívhangja, s valószínűleg ezér kérte, hogy maradjon a hasamon...szerencsére!

Bea,
A vízzel mi is hadilábon állunk. Amióta kóstolt gyümölcslevet nem hajlandó a vizet elfogadni. Tegnap azt csináltam, hogy hígítottam az almalevét, így az íz becsapta, de többnyire víz volt az az almalé:-)) Volt, hogy lefejt tejet adtam neki pohárból, így tudtam kontrolálni, hoy mennyi tejet iszik, mert ha egyszer cicit kap, azt ugyan el nem engedi, míg ki nem ürül, és azért több, mint 200 grammnyi kaja után nem kellene, hogy még 1,5 deci tejet kiszívjon.

Hajni,
A kefírt a védőnő ajánlotta, s bejött, ajánlom mindenkinek!

Bibi,
Lili szobájának a falán azok a csacsis izék ilyen műanyag, falra ragasztható díszek. Lehet kapni a Faktumban is, mi ezeket Bécsben vettük. A Faktumban kicsit drágább, Bécsben nagyobb a választék is és olcsóbb is.

Erika
erika29

Karmen,
Boldog szülinapot a kis ünnepeltnek Kép
majd leírod az adatokat? Kép

Enikő,
De, megnéztem, a fizikális működését tudom is (megjegyzem, jóval kevesebb a hormontartalma, mint a tablettának és azért nincs mensi, mert elvékonyítja a méhnyálkahártyát, tehát a hormonháztartást sokkal-sokkal kevésbé borítja fel, mint a tabli...), csak a tapasztalatok érdekelnének, hátha vki "behatóbban" ismeri Kép
Lányok hogy vannak? és Te?

Bibi,
Köszike Kép

Pusz,
Kata
pankata

OFF: na Lányok, ma elsőzör és utoljára sütöttem a muffint papírral... Tuti én voltam a béna, de alig jött ki, egyenként lekapni a papírt és még a sütőforma is tsizta gány, már bocs.
maradok én a hagyomásnyos kivajazom-kilisztezem dolognál Kép
pankata

Kata: Bogi mamáéknál van tegnap hazavitték a hétvégéreKép Viola meg tegnap délután óta nem fosizott, de elég lehangolt. Éjjel volt fent 1x egy fél órát, teáztattam, Panadolt kapott, majd visszaaludt! Reggel 9kor amikor felkelt tök vidám volt, mosolygott ezerrel, de délutánra letört mint a bilifüleKép Elég melegnek tünik, épp az előbb mértük a párommal, de szerencsére nincs láza, 36,5 (normál) a hője! Adtam neki gyógynövényes köptetőt, hogy könnyebben ürüljön az orrából a váladék (nem köhög, csak a taki miatt kapta). Délbe letettük aludni de kb 20 perc után felsírt és most is sírdogál, nyűgösködik....
Szegénynek minden baja vanKépKép A foga is gyötri szvsz meg a fosi (valszeg vírus) is kikészítette elég szépen....Kép Ha semmi javulás akkor hétfőn doki, vagy ha addig rosszabb lesz akkor ügyelet!

Én is papír nélkül csinálom a muffint! Sztem is tök jól kijön a formából ha csak simán kivajazom kilisztezem!

A fogigátlóról nem tudok, ki a gyártó? Esetleg a gyártó honlapján ha van fórum.....csak 1 5let !!!

És azt nem tudod, hogy ha most 5 évig nem akarsz babát de pl 6 év múlva igen, akkor ki lehet venni? Vagy ez hogy működik??? És hogy történik a felhelyezés? Vagy ezt csak akkor javallják, ha már tutira nem akarsz több gyereket??

Zsuzsófi megszívta a fogigátló injekcióval, tudna mesélni....Kép

Pusz
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,

Szegény Viola, jobbulást!!!!

Schering a gyártó. A felhelyezés ugyanúgy műxik mint bármely spirálnál, szal mensi alatt vagy előtte max1-2 nappal. És visszafordítható, tehát tesó-projektnek nincs akadálya Kép, de csak azoknak ajánlják, akik már szültek.
és köszi az ötletet, már találatm fórumokat is Kép

Tegnap beizzítottuk a Flippert, íme Kép

Kép
pankata

Sziasztok!

Megszöktem Dorka elől. Kép Extrára tereget, járja körbe a lakást és közben rázza a kis vizes bodyját. Kép Ma sokkal anyásabb, mint szokott lenni, és eddig 15 percet volt hajlandó aludni. Azt hiszem érzi, hogy le akarom rázni...

Kata szerintem nyiss egy ilyen topikot, most már én is kiváncsi lennék vki próbálta-e. Milyen muffint sütöttél?

Karmen Orsikának boldog születésnapot kívánunk mi is!!!

Zsuzsófi persze csak vicc volt! Kép

Gerika te hivatásos anyuka vagy? Milyen jó lenne! Kép

Enikő sajnálom! Már bújt fog, vagy majd egyszerre az összes? Kép

Jajj a Matricám itt van, holnap már itthon van apa és rásózom a lovacska ill. kenderzsupp szerepeket. Kép Na majd legközelebb kérdezek.

Hajni
hajni_

A jövő Benedek Tiborja!
Dorkának tetszik! Kép
hajni_

Hajni,
Az Earl-grey-eset Kép Ádika már hármat benyomott Kép

Egyébként nálunk Ádi készül vizilabdázni, de ki tudja Kép
pankata

SziasztokKép

Mérges vagyok, mert tegnap írtam, és most látom, hogy sehol a hsz-em! Grrr..KépKép

MelindánakKép Óriási gratula!!!KépKép
A lényeg, hogy mindketten jól vannak! Gyönyörű baba Lindi!Kép

HajniKép
Nem a gép csal, tényleg ilyen barna Boti szeme!Kép

KataKép
Tábli tök jó!Kép
Minike nagyon édes!KépKép Mit tud az a szerkentyű? Bocs a bugyuta kérdésért, de tudod, még kezdő mami vagyok!Kép

ErikaKép
Sajnálom, hogy így alakult a szülésed, nagyon rossz lehetett!
De a lényeg, hogy végül minden rendben!

KarmenKép
Orsinak boldog szülinapot!Kép

Most mennem kell, mert ébredezik a Manóm!Kép

Pusz, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Köszönjük a köszöntést, oda meg vissza volt, Noddys tortát csináltattam, amugy japántorta volt, még evett is belőle. Naná édességet eddig inkább csak látottKép

Melindáéknak gratulálok, nagyon szép kislány!! Bár ezen nem csodálkozott, Lottika is gyönyörü!

Kata! Orsi, 2004.01.28 2940g/53cm, II. Kórház Dr. Sári T

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska,
Csak annyit "tud", de azt jól, hogy megtartja a kis Pockot fürdetéskor, ülve tud fürcsizni meg pancsolni, meg és ez a legfontosabb erénye, így tud együtt fürdeni a két fiú Kép

Karmen,
akkor beteszlek majd a tábliba, oké? és a Te szülinapod?
pankata

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: