A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Spanci, köszi a dicséretetKép

Szopi ügyben: nekem mindig "idősebb" emberek ajánlják hogy adjak mást is, köztük anyukám is. Valószinűleg azért mert régebben nem volt ekkora hangsúly az anyatejen. Anyukám pl. csak 2 hónapig szoptatott, utána már "igazi" kaját kaptam. Akkoriban ez volt a normális. Bár a szülésznő ismerősöm -aki nálam fiatalabb- is mondta, hogy adhatok már neki ezt azt. De minek??? Aztán én engedtem a sok tanácsnak és vettem olyan Hipp desszertet Lilinek. Finom volt, mert végül én ettem megKép Lili evett belőle kb. 2-3 kanállal, de mivel fele akkora élvezetet nem jelentett neki, mint a tejci, így nem adtam neki többet. Kicsit olyan volt a feje, mint mikor mondjuk Panadolt adok neki. Lenyelte, mert anya adta, de nem hiszem, hogy kajának minősítette. Szóval részemről ennyi volt a próbálkozás. Majd ha már nagyobb lesz, akkor újra adok neki, hátha majd akkor élvezi. Igazából azt vártam, hogy tetszi neki és kiválthatom a vacsit valami jó tartalmas kajával, hátha akkor alszik éjszaka. De ha nem látom az arcán az élvezetet, akkor inkább adok neki cicitKép

Angelani, írtam neked mail-tKép

Kép
Kép
hari

KépKépKépKépKépKép

Sziasztok!

BARBI!
kÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER, HOGY OTT LEHETTÜNK. Nagyon jól éreztük magunkat. Finom volt az összes ali és süti. Egy bánatom van csak , hogy a tiramisut nem tudtam megkostólni, mert jönnöm kellett.Az Kép
Minden kis pocok külön kis egyéniség.

Pár képet és is rakok fel.
Róki én készítettem olyat is amin nincs ott a telefonod és Zsuzsa is le van vetkőztetveKép
Akartam kérdezni, hogy a kávéfőzőt sikerült e elvinni a szervízbe?

Hari sajnálom, hogy nem tudtunk dumálniKép

Angelani, Te jó anyuka vagy, ne legyen kétséged efelől.

Jó fáradt vagyok, mert megjártuk Vácot is, elhoztuk a férjem lányát. No megyek még kicsit olvasni, utána meg durmolni.

Jóéjszakát

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Spanci,
Ne haragudj, de ha már tápizól, akkor az már nem csak szoptatás, és akkor már az alma is belefér4-5 hónaposan!

Én 6 hónapos koráig csak szoptatni akartam, de közbeszólt a két fogacska, amivel,már igen "kellemeseket" tud harapni, tehát valószínű, hogy így 5. hónap felé, már fogok almát is adni, és mi kb 2 napja köményteázunk, 1 nap 1x vagy 2 szer. Nekünk a hasa miatt jónak tűnik. Ha éjszaka felsír 2 órán belül, akkor teát kap, nem cicit.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Kriszta, aranyos vagy, én is sajnálom. Kicsit úgy érzem magam, mint mikor az ember kijön egy cukrászdából és még annyi mindent megkóstolt volna, de már tele a pocija és bezárt a cukiKép
Próbáltam mindenkivel beszélgetni, de Lili is lefoglalt kicsit, meg jó sokan voltunk.

Rókicával is akartam beszélni, meg Benianyuval is, meg mindenkivel, de hát minden nem sikerülhet egyszerreKép

Úgyhogy tényleg kéne havonta babatalit rendezni. Sajnos én nem tudom felajánlani a lakást, mert egyrész itt ez a 3 "koszos" cica, meg kicsi is a lakás még fele ennyi embernek isKép De ha elköltözünk (most úgy néz ki van rá esély) akkor házavató helyett babatali lesz!Kép

Jó éjszakát mindenkinek!! Kihasználom, hogy Lili alszik és a párom nincs itthonKép

Kép
Kép
hari

Bocsánat, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, nem mondom azt, hogy aki tápszerezik, az feltétlen adjon más kaját is...csak én szerintem a tápszer bizonyos fokig már "más" kaja, és ha azt "beveszi a kis gyomruk, akkor nem lehet akkora baj a többi fajta kajával, mint azoknál, akik csak anyatejesek.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
elég ritka ha kevés neki a lefejt tej, a tegnapi tápizás előtt talán 2 hónapja kapott utoljára. Vmi miatt tegnap kevesebb volt, vagy Kevin többet igényelt. Tehát folyamatosan nincs tápi.Kép

Mikor jöttek ki a fogacskák? Jó korai, kiváncsi leszek nálunk mikor jönnek ki az elsők, többiekhez hasonlóan nagyon nyálzik a lurkó, meg tömi a pelust ezerrel.

Zsu
spanci

Sis,
Miért nem jöttetek most?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu, Annamami!!!

Bocsánat, a Ti fiaitokat lehagytam az előbb!!! Kép
Így már jobbnak tűnik a fiú-lány arány! Kép

Nagyon jók a képek.
Vendég

Na jó,inkább megpróbálom feltenni ide a képeket,had gyönyörködjetek!KépKépKépKép
annamami

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép\popjpeg
{345252,}KépKép
KépKépKép

Jó éjt!Kép

annamami
annamami

Nemesek Katival mi van?
Rég nem járt erre.
Vendég

LÁNYOK!

Esetleg vki leírná, hogy melyik ruha melyik babát ill. anyukát takarja?
Van 1-2 babuci, akit nem ismerek fel. Kép
Vendég

Sziasztok,

Irigykedve nézem a talis képeket. Sajnálom, hogy nem jutottunk el, de majd legközelebb.

Mi holnap költözünk ki az új házba. Ott egyelőre nem lesz internet. Remélem sikerül majd minél hamarabb újra írnom. Meg persze képeket nézegetnem Kép

Addig is mindenkinek jó babázást!

Brigi

Benianyu Kép

Kép

Kép

Kép
b_brigi

Sziasztok!

Nekünk még este programunk volt, úgyhogy csak most tudtam jönni, és Maja is nehezebben aludt el, szegény már iszonyú fáradt és nyűgi volt. De egész nap szuper jó baba volt, nem győzött nézelődni és ismerkedni a sok gyönyörű babával.
Barbi!KépKépKép
Szuper volt a buli, köszönjük szépen a lehetőséget, már rég nem éreztem ilyen jól magam.Kép
Hari!
Látom hazaértetek és végül Lili is elaludt. Tök jó hogy eljöttetek és megismertelek, nagyon csipem a búrád.Kép
Mindenkinek nagyon örülök, akit ma megismertem, nagyon jófejek és aranyosak vagytok.Kép
Na, elég a dumálásból, jöjjenek a képek:

Eszti, Maja, Gergő, Julcsi (Zsuzsával), Nati, Dani alszik
Kép

Eszti, Maja
Kép

Pálma, Maja, Lili, Nati, Saci
Kép

Kép

Eszti, Dani
Kép

Eszti, Dani, Maja
Kép

Tündi, ?, Lili
Kép

Eszti, Dani
Kép

Nati
Kép

Hari Lilivel
Kép

Kuha Gergővel
Kép

Dani, Maja
Kép

EsztiKép
Kép

Dudukly Pálmával
Kép

Pálma
Kép

Maja, Dani
Kép

Marci, Maja, Nati alszik, Julcsi
Kép

Jóéjt,

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Annyit gondoltam ma Rátok, akik talin voltatok, és irigykedtem! Olyan jó lett volna ott lenni, mindegy, legközelebb! Tényleg lehetne havonta tali, márcsak azért is, mert nem mindenki tud ottlenni mindegyiken. Szívesen vállalnám a rendezést, már mondtam is, de közben eszembe jutott, hogy nekem is van két hülye macskám, és ez nem biztos, hogy mindenkinek tetszene. De ha igen, akkor nosza!
A képek nagyon jók, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Kicsit én is kikapcsolódtam ma. Mivel a bébiszittert beharangoztam Balázsnak, ezért nem is mondtam le, hadd játszon vele egy jót, én meg elmentem az Europarkba vásárolni. Gergőt megetettem,letettem aludni, és mentem. A bébiszitter eddig tartott a két gyerektől egyszerre, de nem volt gond, két és fél óra múlva otthon voltam. Jól kiköltekeztem magam, vennem kellett egy csomó ajándékot gyerekeknek, mert holnap vendégeink jönnek, valamikor mostanában pedig esedékes lesz egy babalátogatás is.

Ayse Kép Lili szövege csúcs, nagyon jókat nevettem, és a verseken is, örülök, hogy jókedved volt ma, és nekünk is adtál belőle!!!
És akartam írni, hogy a tegnapi/ csütörtöki/ párbeszédeid is tetszettek, és a maiak is Kép Kép Kép
Lilinek a feltámadás izgatja a fantáziáját? Balázsnál mostanában a halál a téma Kép Amikor a kis Rebeka meghalt, és bemondták a Híradóban, én nem tudtam elfolytani az érzéseimet, őt meg nagyon izgatta, hogy mi a baj, mi történt. Eddig nagyon finoman volt szó csak a halálról, és nem akartam részletezni, horror, meg ilyesmi, csak röviden válaszoltam a miértjeire. És ezekből annyi derült ki, hogy általában öregek és betegek halnak meg, meg akiket elüt az autó... Ez most kicsit megrázta, hogy gyerekek is meghalhatnak Kép Nekem ez olyan nehéz, nem akarom burokban sem nevelni, de legszívesebben elhallgatnám előle az élet rossz dolgait...

Én is kétgyerekes, igény szerint szoptató anyuka vagyok Kép / persze marha könnyű nekem, mi csak itthon vagyunk/. De hozzátenném, hogy ha Balázs iskolás lesz, és én a harmadikkal, vagy már a negyedikkel Kép leszek itthon, akkor is igény szerint fogok szoptatni, nekem ez így jó, és el sem tudom képzelni másképp. Nekünk is kell időre menni, nekünk is kell aludni, pihenni, de ez mind belefér az igény szerinti szopiba Kép

Spanci, ezt én sem nevezném kizárólagos szopinak, ha néha-néha befigyel a tápi is...
Asszem, ezt már párszor megbeszéltük: NINCS ROSSZ MINÕSÉGÛ TEJ!!!!!Nem ezen múlik, hányszor kel egy gyerek éjjel.

Angelani Kép Kérlek, ne adj tápszert kicsikédnek, semmi garancia nincs rá, hogy jobban fog aludni, de a szopiba nagyon bezavarhat.
És nagyon jó anyuka vagy! Úgyis tudom, hogy csak azért írtad, hogy rossz vagy, hogy mindenkivel leírasd, hogy ez nem igaz, és ez neked jól essen! Kép Kép Kép Kép

Jó éjt, jó hétvégét!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

JAJ,DE KÁR,HOGY NEM VOLTUNK OTT!!!!!!KépBarbi,miattad és a kiságyvisszafoglalás miatt különösen sajnálom!
nagyon jók a képek én sem ismerek fel mindenkit,majd legközelebb személyesen beazonosítom őketKép!

szerintem a mi lakásunk is ideális egy baba-talira,de egy picit tavasziasabb időben,mert szép nagy erkélyünk van,ami igencsak megnöveli a nappali terét és kőburkolat,ami hideg és nagyon meleg szőnyegeink sincsenek,ezeket addig beszerezzük és akkor már jöhet is mindenki ide...mondjuk áprilisban egy szép napsütötte napon!addig remélem még lesz valaholKépKépKép!

olyan éhes lettem a képeken látott kaják és falatozó mamák látván,hogy kirongyolok a konyhába pár falatért!
Nyúlné és a ma 4hónapos KisnyúlKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

JA ÉS EL A KEZEKKEL MAJÁCSKÁTÓL DANIBABA!!!!!!!!!!!KépKépKép

én is odavoltam a sok szoknya láttán,Kisnyúlnak meg sem mertem mutatni!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea,én is picit beleolvastam a tápszeres topicba és ugyanaz a tapasztalat,mekem is nagy felismerés volt,hogy a cicimet saját kezemmel tudom a legjobban lefejni,amikor kéziAVENTessel fejtem mindig kétségbe estem,hogy szinte semmi nem jön,aztán kiderült,hogy van ott csak nem paszentosKép a szerkezet!
az elején fáj egy picit és mocskos fárasztó,de egy idő után már bele is jön az ember és sity-suty megvagy vele és nem kell állandóan a fejőgépet fertőtleníteniKép

még egy kérdés a topiccal kapcsolatban!
mindenki a kevés tej miatt vagy a kb.féléves kor elérése miatt kezdett hozzá etetni?vagy van aki csak azért,mert miért ne?

Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕ!!!!!!!!!
aki a babatalin legény a talpán,az reggel is legyen legény!!!!!!
vagy mindenkinek a jó kis hétvége kezdődött el tele programmal csak mi vagyunk itthin egyedül Kisnyullal?Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mi is már fent vagyunk, Leon az előbb hányta rám a teljes reggelijét! Teljes ruhacsere a gyereken, én meg mentem zuhanyozni.Kép
Baromi ijesztő volt, de nem csinált ilyet már 6 hetes kora óta. Remélem csak túlette magát, azért.Kép

And!
Ezennel engedélyt kérek tőled Leon számára az udvarláshoz Kép
Egyszerűen odavagyok érte, meg Leon is persze Kép
Amikor Leon fent volt, csak az Esztivel barátkozott, ez is egy jel, nem?Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné!
Én is nagyon sajnálom, hogy nem voltatok itt Kép
Azért ha meggyógyultatok, eljöhetnétek ti is hozzánk vendégségbe, ha van kedvetek Kép
Mi azért kezdtünk el enni mást is, mert kevés a tej. Akkor inkább a gyümit egye du., mint a tápot. Este már így is kap pótlást.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

megyünk szivesen!Kép
áhá,mert van egy ismerősöm,két héttel elöbb szült egy csiniRebekát és neki is kevesebb lett a teje,a pici meg éhes és infókat szerzek neki!megpróbálom rávenni csatlakozzon a tápszeres topikhoz,de nem mindenki vevő rá!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Spanci, tápi ide, tápi oda, nekem adtál egy ötletet. És nagyon jó a fülhallgatós kép, tündérien mosolyog alatta a bébi. Julcsi is sokszor kel éjszaka (igazából pár napja van ez igy, eddig 1x vagy 2x), megpróbálok napközben fejni és este szopi után még megetetni még azzal is. Bár szerintem nem az éhségtől kel, de egy próbát megér. Bár lehet, hogy előbb megpróbálom két ciciből szoptatni, mert én csak egyből szoktam.
Cleo, az a kérdőjel ott az én pici alvó CsipkejulcsikámKép Na jó, belátom, biztos csak számomra egyértelmű, hogy ki fekszik a takaró alattKép
Azt hiszem, ő Gergőt nézte ki magának, ezt félre nem érthetően tudatta is az egybegyűltekkel. És már most titkolózik előttemKép Örülök, hogy barátnőket szerzett, Natit, Tündit, Sacit, meg másokkal is barátságos volt, remélem, megtartja ezt a jó szokását.
Bizony Maja és Dani félreérthetetlenül csipték egymást. Nem tudom, el lehet-e tiltani őket egymástól.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Lányok!

Szívből örülök, hogy jól sikerült a tali, látszik a képeken, hogy jól éreztétek magatokat.

Megann!
Ha lesz még, írok!
Ma reggeli szösszenet:

A MACKÓ SAJTot eszik és mézet...

Ayse

ayse

Jó reggelt!

Nagggyon jók a képek! Nekem annyira tetszik, hogy ennyi baba van egy helyen! Mindegyik bébi egytől egyig gönyörű!

Jucc!
Jól van, szuper vagy.

Dóri
Vendég

lemaradt az "y" = gyönyörű
és egy csomó Kép, meg olyan nehezen is küldte el, úgylátszik megint sz@arakodik a babanet. Kép
Vendég

sziasztok!

Harim mondta, hogy kukkantsak be talis képeket nézniKép

Lányok!
GYönyörű szépek a babák!!!!
Ti anyukák is szépek vagytok, bár a képekről sokmindenki nem ismerős.
Gondolok Rátok, jó egészséget kívánok nektek és a pockoknak!

Hari!
Lili csodaszép, nagy baba, gyönyörű, édes pofiKép
Remélem nemsokára talizunk!

üdv.
Zsófy és Lilla
Kép
nem szoktam ültetni még, ez csak a kép kedvéért volt!Kép Kép
zsofy

Sziasztok!

Nagyon szépek a képek, tisztára belelkesültem Kép

Benianyu,
apa nem tudott volna minket elvinni, Dunaharasztiról meg kicsit hosszú behévezni Kép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

ZSÓFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

De jó hogy jöttélKépKépKépKép
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaa mennyit változott Lilla!!!!!!!
Nagyon tünciKépKépKép

Hari!

Hoppp!!!!
Most megmutattalak téged és a lányodat apának és tátva maradt a szája, hogy MENNYIRE HASONLÍTANAK A GYEREKEINKKépKépKépKépKép

Lányok!
APÁTÓL AKKORA LECSESZÉST KAPTAM, MINT ÁLLAT!!!!
AZÉRT MERT NEM MENTEM A BABATALIRA....
LEGKÖZELEBB ÍGÉREM MEGOLDOM.....

MÁRCSAK AZÉRT IS, HOGY DANIBABÁT NEHOGY ELSZERESSÉK A LÁNYOMTÓL......

MEG SE MUTATOM LÉNÁNAK A KÉPEKET, MERT SZEGÉNY ROSSZUL LESZ, HA MEGLÁTJA HOGY A SZERELME ELPÁRTOLT TÕLEKépKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Szia Zsofy,jó,hogy jöttél! Lilla nagyon helyes, nagyot nőttKép
Most rohanok, megyünk sétálni, csak gyorsan üdvözöltelek.
Andi, köszönöm az útvonal-leirást!
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Olyan jók a talis képek tényleg. Kép

Angelani!

Ne má! Szerintem azért nincs időd semmire, mert még mindig te dolgozol az egész pereputtyra akik ott laknak veletek. Terhességed alatt is emlékszem csak te csináltál bármit is, most meg babával próbálod tartani az iramot, amit saját magad diktálsz, és aztán elkeseredsz ha nem megy! Szerintem lassíts! Ha mindig mindent elvégzel helyettük, sose fog senki se rájönni, hogy nekik is kéne! Szóval szerintem inkább hagyd a fenébe a takarítást meg a másoknak főzést/bevásárlást, pláne ha ez az alvás és ezáltal a babával való türelmed rovására megy. Nem lesz senkinek semmi baja ha egyszer nincs elmosogatva vagy feltörölve.

Ayse!

Ne is mondd... egész nyáron az autóval rohangáltam ide-oda, hogy minden rendben legyen vele mire baba lesz. Ennek ellenére állandóan csak a baj van vele...

Barbi!

Én nagyon szívesen bevállalom a következőt, csak nem akartam már megint valaki elé besorolni! Kép Szóval ha van valaki aki úgy érzi, a következő talit mindenképpen ő szeretné tartani, nekem az is jó. Én szinte bármikor bevállalom. Kép A helyszín Újpest Központ, szinte a metróállomással szemben, tehát a tömegközlekedés nagyon jó ide.

Prüntyi:

Azóta gondolkodom ezen a vakarózáson mióta mutattad. Megpróbálok róla infót felkeresni, de előbb azt akartam kérdezni, orvos mit mondott rá? Lehet naiv kérdés, de nem lehetséges hogy viszket a feje?

Spanci:

Tőlem még csak 1-2 ember kérdezte meg, hogy adok-e mást is Zsuzsának, de még senki nem rökönyödött meg azon, hogy mondom, 6 hónapig szoptatni szeretném csak. Anyukám poénkodik néha, hogy "Zsuzsa, kérsz egy kis rántott húst?" de mivel ezt én is szoktam, ezért sose bántódom meg rajta, meg nem is azért mondja, hogy bántson. Egyébként Zsuzsa olyan módon érdeklődik a kaják iránt (meg minden iránt ami a kezemben van), hogy lehet azért nem fogjuk kihúzni a 6 hónapot, mert egy óvatlan pillanatban kikap valamit a kezemből vagy a tányéromból, és a szájába tömi. Kép (Mint Dudukly is megjegyezte, olyan áhítattal nézte a salátát amit ettem, hogy szinte hallani lehetett hogy "add már ide azt a villát egy kis parival megtűzdelve!") De úgy vagyok vele, ha ennyire érdekli, és sikerül túljárnia az eszemen, akkor nem baj ha a szájában landol valami kaja. Ha nem ízlik neki, azt úgyis kimutatja. Kép

Bkrisztina!

Felraknád azokat a képeket is amin nincs a kezemben telefon? Kép Teljesen el vagyok kenődve, legalább az illúzió legyen meg, hogy mást is csináltam ott.

Jaj, visszatérve a babatalira... nálunk 2 "koszos" futóegér lakik, ha esetleg az ilyen állatkák zavarnak valakit. És lehet addigra a cicám is hazaköltözik, de ez már terhességem óta függőben van.

Prüntyi:

Meg is harapott téged? Most olvasgattam a harapásról és hogy hogy lehet leszoktatni a babákat róla. Ha érdekel, küldök róla infót.

Na most ezt órákkal ezelőtt kezdtem írni, úgyhogy most visszaolvasok.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok lányok,
Az éjszakánk szokásosan telt, de reggel 1/2 8 kor Apa kivitte Tüncsit a hálóból, mikor felkelt és így tudtam 1/2 10 ig aludni Kép Nem aludtam ki magam, de jó volt azért többet aludni a szokottnál.Kép

Spanci,
az első foga 15.én vasárnapm (13.-án múlt 4 hónapos), a második, 22. én vasárnap bújt elő.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Szia Róki,
3 orvos látta a fejét, ebből kettő azt mondta, hogy kicsit gyulladt, és antibibis kenőccsel kell kenni, a 3. meg azt, hogy ez a tűzfoltja, és nem kell vele semmit csinálni.

Mellesleg, mindenkinek igaza van, mert az a tűzfoltja, de a bőrfelülete néha száraz gyulladt, ekcémás, ez viszkethet neki, így minden nap testápolóval kenem a fejbőrét, és emellett is állandóan kaparja. De néha úgy tűnik, hogy pótcselekvés...
Nem tudom!

A harapás abban nyilvánul meg, hogy amit eddig is csinált néha, hogy összenyomta a bimbót a nyelvével, és kimosolygott mögűle, az most egy kis fogacskával teszi...Kép Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok,

Nagyon klasszak a babatalis képek. Annyira jópofa az a sok szép baba egy rakáson. Remélem legközelebb mi is képviseltethetjük magunkat.

Cleo,

Így nézve a képeket, már nem nagyon hiszem el, hogy tényleg csak Majáról vannak jó képek, Rólad pedig nem. Csini vagy a képeken, csak olyan szokatlan nem hálóingben, na meg a kórház falain kívüli életben látni.

Jucc,

Nekünk nem hülye macskáink vannak, hanem egy hülye madarunk.Kép Tisztességes neve Marcipán, és hullámos papagáj, de a nevén már nagyon régen szólítottuk. Egyszerűen csak hülye madár. Persze, csak szeretetből mondjuk. Kiscsajszi, ennek megfelelően elég vad tud lenni, de egyébként kézhez szokott madárka.

Dobok néhány képet. Tofi a napokban fedezte fel a jegesmaciját, mostanában előszeretettel nyúzza. Egyik reggel pedig így találtam rá babócámra, az ágy végében, keresztben randalírozva.
KépKép
KépKép

Bab és Tofi

Kép
Bab és Tofi
bab

szia ZYÓFY!!!!Pinklady nagyon csini csaj lett és látom sokat mosolyog!

Tofi-baba nagyon cukor,az én Kisnyulam is így szokott kalimpálni az ágy végibe!Képés nálatok minden olyan....olyan....pasztell(?),nagyon jó hangulata van a képeknek!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rókica, csak Neked!!?)
Kép

Zsofy, de jó, hogy írtál is!Kép
Lilla tényleg nagyot nőtt! És nagyon édin mosolyog.

Megann, uradnak igaza van, a legközelebbi talira kötelező eljönnöd!!! Csak el ne cseréljük a két lánytKép
Kiváncsi vagyok, hogy élőben is hasonlítanak-e egymásra, vagy csak a képeken.

Hát nekünk amilyen nehezen ment az elalvás tegnap, olyan könnyen ment a felkelésKép Már 6-kor kukorékolt és nem is akart visszaaludni.
Végül 9-10-ig aludtunk egy órácskát. Az is valami. Most már itt nyüszög mellettem, úgyhogy megyek, kicsit meggyömöszölömKép

Kép
Kép
hari

Ja, és Cleo, a szimpátia kölcsönös!!Kép
Még akkor is, ha nyáron nem Írországba mentekKép

Kép
Kép
hari

Hova tűnt mindenki?Kép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Nagyon super fotókKép
Édesek a babókKép Kép Kép

Hari!
Köszi, ma megy a válaszKép

Mindenkinek Köszönöm, egyszerűen ki vagyok merülve.

Spanci!
Van elég tejem és elég is neki, plusz tudok fejni is.
Állítólag (még itt is kibeszéltük ezt a témát), Nincs rossz anyatej!
Erhard napközben nem eszik annyit és alig alszik.
Minden érdekli.
Este csak cicivel alszik el és amikor megébred, akkor mindig keresi.
Rá is kap, szív belőle de utána elalszik.
Ez éjjel többször előfordul, de minimum 5X.
Tehát nem csak eszik, de felébreszt rendesen.
Próbáltam cumit adni neki, hogy ne legyen cicifügő, de attól öklendezik.
Én nem vagyok tápellenes, ezt aki ismer tudja.
Ne haragudj meg, de ha eddig csak anyatejet kapott és elegendő volt és még fejni is tudok, akkor miért most kezdjem el tápszerezni?
Lassan 5 hónapos és akkor inkább a bébiételt kóstoltatnám meg vele. Nem vagyok lusta, inkább többször szoptatom, csak fáradt vagyok.
De amint írtam, éjjel nem sokat eszik csak inkább cuclizik. Még így is túlesti magát és csak visszajön belőle.

Rokica!
Igazad van, de sajnos nekem kell a házimunkát vinniKép
Pedig így is van olyan nao, hogy "nem csinálok" semmit.

Majd még visszaolvasok, de ezt az üzit is már 11:15 óta írom.

Szép Hétvégét Mindenkinek!
Angelani&Erhard
20+4

Kép
angelani

Sziasztok!

Bocsi a helyesírási hibákért, de Erharddal a kezemben nehéz írni.
Főleg, hogy közben azt törölegetvissza amit Õ beírKép

Bízom benne, hogy ma még vissza tudok olvasni, mert anyám nem dolgozik.
Itthon van, csinálhat ebédet a fiának és magának.
Bár most is csak a "haverja" van fent és még nem csinált semmit a kajáláson kívül.

Erhard bealudt, de ez nála max 1 óraKép
Annyira fél, hogy lemarad valamirőlKép
Minden érdkeli és inkább nyűgizik, de nem alszik.
De olyan ügyes és okosKép
IMÁDOM!

Ha rá is kiabálok, akkor is a következő pillanatban meg már az ölemben puszilgatom.
Túlságosan elkényeztetemKép
Most is cicin aludt el.
Nem evett sokat, de álmos volt.
Dobok fel én is képetKép

Ja, még annyit, hogy voltunk csípőszűrés kontrollon és minden rendbenKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard
20+4

Kép
angelani

Sziasztok Kép

ZSOFY KépKépKép
DE jó látni téged,én is örülök neked!KépKépKép
Lilla cuki - már ő is hiányzott!KépKépKép

Angelani Kép

Nyugi!Kép
A következő talin pedig ott a helyed Megannal együtt!KépIRGUMBURGUM!!!Kép

Csajok,most indulunk a mamához egy kis kényeztetésre...a családomat épp most eresztettem szélnek Olaszország felé síelni....Kép.......lessz pihi!!!KépKépKép
Kedden benézek,mert akkor vissza kell jönnünk Pestre,mert viszem Mazsit csípőszűrésre!
Addig is puszi és jók legyetek!Kép

And,Cleo,Hari - annyira jókat dumálgattunk...nagyon örültem nektek!!!Kép

annamami

PS.: klassz hétvégét mindenkinek!KépKépKép
annamami

Sziasztok!

Gondolom ezért megint a nyakamat veszitek: nekem van olyan ismerősöm, akinek megvizsgálták a tejét, és sajnos nem volt megfelelő a tápértéke, így muszáj volt pótlást adnia a babájának.

Túlvagyunk a keresztelőn, Zita nagyon jól bírta. Nemrég értünk haza az étteremből, most szunyál, még arra sem ébredt föl, hogy levetkőztettem.

KépKép
Vendég

Sziasztok!

Zsófy!
Bocsi, nem akartalak kihagyniKép
Nagyot nőttetekKép
Tessék jönni sűrűbben vagy legalább képet feltenniKép

Lányok!
Tudom, már lefutott téma:
Ki rendel/rendelt kaját?
Esetleg a foodexpress-től?
Mennyi kaját adnak?
Nagyon keveset?

Valamiért nem sikerül feltennem képetKép
Lehet, hogy nem kellene foglalnom a helyetKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Havtunde, biztos van olyan, hogy valakinek nem megfelelő tápértékű a teje, de gondolom ritka. Másrészt azt viszont nem hiszem, hogy egy ideig jó, csak később romlik el. Angelani meg az elejétől szoptat és ha nem lenne jó a teje, akkor gondolom már kiderült volna, mert akkor nem nőne megfelelően a babója. Vagy rosszul gondolom?
Nekem nagyon sokat mondta a párom, hogy biztos rossz a tejem, mert Lili sokat sírt szopi után is és mikor a doki tanácsára tápot adtam neki, akkor abból többet evett mint a tejemből. Erre párom rögtön azt mondta, hogy vagy rossz a tejem, vagy kevés. Aztán kiderült, hogy egyik sem, csak a gyerek sírt és kész.
Viszont a táp adását én csak akkor javasolnám Angelaninak, ha nem lenne elég a teje. Mert én úgy vettem észre, hogy a táp után nehezen szokott vissza Lili a tejre. Annyira más íze van, hogy nem is csodálom.
Én inkább szoptatom éjszaka is többször a gyerkőcöt még ha néha nehéz is, előbb-utóbb szerintem csak leszokik majd róla.
Persze ezt Angelaninak kell eldöntenie, én csak okoskodomKép

Annamami, bár már gondolom nem látod, de azért neked is jó hétvégét!!!!

Hari

Kép
Kép
hari

Angelani! Kép
Csak ismételni tudnám a többieket, hogy felejtsd már el ezt a rossz anya szöveget! Kép Olyan rossz ezt mindig hallani! KépKép Strapás lehet, amit csinálsz az tény, én is hagynám a fenébe a mások utána takarítást, pakolászást. Lenne nagy kupi, amit szóvá is tennék nekik. ne hagyd magad!!!

Kaja téma: én Norbit rendelek, még a cégnél ettem Harmóniát (az nagy adag, és elég jó volt), Food-ot utálom, de a mennyisége tűrhető volt asszem. Bár a Harmóniáé a legtöbb. De mindenkinek más jön be.

Tünde! Kép
Éljen a megkeresztelt Zita! KépKép Apa de büszke a lyányra! KépKép Jók a képek, az ülősön meg milyen komoly arcot vág.. Viki viszont csak 10 percet volt hajlandó aludni ma össz-vissz (babakocsiban) és "végignézte" Gergővel a Közlekedési Múzeumot. Kép

Fáj a fejem meg a torkom rohadtul, a patikában adtak vmit, hogy azt ehetem: Septofort, este beveszem.

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Tzsuzsa!
Ezer bocs a kérdőjelért, nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy az ott Julcsi. A takarójára ugyan tényleg nem emlékszem, de a gyönyörű, mosolygós arcocskáját ezer közül is felismerném.Kép

Nyúlné, Megann!
Mint óvatos és elővigyázatos lányos anyuka, mindkettőtöknek garantálhatom, hogy semmi olyan nem történt Maja és Dani között, amiért nektek aggódnotok kéne. A jővőbeli félreértések elkerülése végett pedig legközelebb TESSÉK ELJÖNNI A BULIBA!!! KépKépKép

Bodza!
Saci tegnap teljesen levett a lábamról az édes mosolyával, csak azt sajnálom, hogy nem volt nálam a gép, mert hihetetlenül aranyos volt ahogy teli szájjal vigyorgott minden szavamra.Kép

Dudukly!Kép
Mail ment.

Ahhoz képest, hogy tegnap Majának a hangját nem lehetett hallani, mert egész nap csak a fejét forgatta és ámult-bámult körbe körbe, ma egy igazi nyűggép. Reggel még nagyon vidáman ébredt, szerintem arra sz'mitott, hogy ma is megyünk bulizni. Úgy néz ki én és a játakai már ingerszegény környezetté váltunk számára tegnap óta, neki legalább 15 másik baba jelenléte szükséges ahhoz, hogy jól teljen a napja.Kép

Most is nyekeg, úgyhogy megyek.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Egyébként ma megnyaltunk egy nagy édes, piros almát, és nagyon tetszett nekünk (bocs a királyi többesért):Kép
Kép

aztán meg ilyen képet is vágtunk:
Kép

Cleo + Maja

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

KöszönömKép

Hari!
Nem csalódtam bennedKép
Rendi vagyKép

Maja zabálni valóKép

Dori!
Én nem ismerem egyik kajást sem, ezért kellene nekem segítség.

Erhard ma összesen fél órát aludt!
Most mindjárt elalszik a kezemben, de szerintem az sem fog sokáig tartaniKép
Már áthúztam az ágyneműt csak a lepedő van mé hátra. Elég bonyolult, illetve nehéz.
De berakom majd a kiságyba és végre bevasalhatok.

Ma megint irtó dühös lettem a családra, de mind1.

Viszont most egy kicsit parázok.
Leraktam a gyűrűimet a pelenkázóra.
Utána tettem vettem és valamikor leestek onnan.
Nem találom a karikagyűrűmet.
Félek, hogy beesett a kiságyba és Erhard lenyelte.
Még keresem, de izgulok, hogy meglegyen.
Remélem, megtalálom.

Megyek megpróbálom letenni és végre iszom egy kávét.
Utána vasalok.

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Megpróbálok feltenni képet.
Ezt a dagi golyófejet nézzétekKép
Szerintem ez elárul mindent a tejemrőlKép
Kép

Kép

Kép

angelani&Erhard
20+4

Kép
angelani

Sziasztok!

Eddig tartott a kávészünetKép
Már 5 perce kukorékol Erhard.

Szerintem inkább alvászavara vanKép
Viszont előkerült a gyűrűmKép
A pelenkái közé estek hihihi....

A lepedő még sehol, de Erhard-Úrfi már a nagyágyban ellenőrzi, hogy megvan-e mindkét lábaKép Kép Kép

Mennem is kell, mert balhé van.

Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: