Nekem a középiskolában soha nem volt beteg a matektanárom. Minket csak a jelenlétével szívatott. Kellett nekem az emelt matekra menni.
Magánbölcsibe jártok? Éljen a kiscsoportos foglalkozás
Bella,
Egyetértek azzal, hogy mértékkel minden jó. Szerintem nagyon rosszul érezné magát egy kisgyerek, ha csak ő nem ehetne csokit vagy nézhetne tv-t, miközben az összes ovis/iskolás társa igen. Nekem volt egy Cartoon Network-ös tanítványom, tökéletes angol kiejtéssel. Én csak azt nem tudom megérteni, amikor a tv elé napi jelleggel leteszik a gyereket és csak fürödni és enni viszik ki. Vagy még akkor sem.
Szia Mese,
Látom, egy teljesen újszülött vagy a babaneten. Ebben a topicban én is.
Irigylem azokat, akik akár főzésben akár rendrakásban, takarításban jók. Én sajna nem álltam sorba, amikor ezeket a készségeket osztogatták. Pedig még időm is lenne
Ehelyett, mint most is, internetezek. Ha ennyit szánnék takarításra naponta, apuci rém elégedett lenne. Edit,
Sajna nem tudok, én is csak itthon tanítok. Nemigazán vagyok mozgékonyabb
Az ELTE angol szak az Ajtósi Dürer fasorban van, ha kiteszel egy hirdetést, szerintem aznap találsz valakit. Tudsz valamennyire? Unalmas délelőttjeimen beszélgethetnénk non profit angolul
De csak akkor, ha nem árulod el, milyen rendetlenség van! Kópé,
Ha vonz a pálya, igazgatónak még jó lehetsz. Azok nálunk úgysem tanítanak.
Klara,
Nekem egy angol nyelvtanárim van a Kodolányiról, angliában éltem egy darabig és tanultam a nyelvet.