A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Márti!

csak a Te kedvedért:

Volt egy hölgy, lakhelye Bréma
"Lefogyok - gondolta - még ma!
Pá süti, pá csoki,
tudom, hogy ez kéne,
Ó csak ne lennék ilyen b(r)éna!"

ayse

Megann!

Köszi az infót!

ayse

Köszi!!Kép
(most ettem aranygaluskát,
"pá, aranygaluska"Kép )

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Nyúlné!
És aki a szárát szereti?
Kép

KépKép
KépKép
oréka

Sziasztok!

Most jöttem meg a taliról, ahol sajnos túl kevés ideig maradhattunk csak. Kép A nap úgy keződött, hogy az autó nem indult el, lemerült benne a vadonatúj aksi. Mindezt persze miután pelepakoltam a kb 10 liter innivalót amit vinni akartam a talira. Na akkor Bodzát felhívtam hogy hogy is legyen, merthogy ők velünk jöttek volna... Megegyeztünk, hogy akkor inkább tömegközlekedéssel megyünk, de külön, mert már túl komplikált volt megszervezni, hogy hol és mikor találkozzunk. Magamra kötöttem Zsuzsát aki addigra belefáradt a nyűgibe és elaludt, és nekivágtunk, tök jól oda is értünk meg minden, de ahogy odaérek, telefonál a kliensem, hogy neki most és azonnal és még ma szüksége lenne egy időpontra, ő nem tud hétfőig várni. Na akkor vad egyeztetésbe kezdtem Daviddel, hogy mikor is tudná átvenni a babát hogy én el tudjak menni. Ezt végre sikerült letisztázni, akkor telefonál az autószerelőm (ismerős) hogy ő 1-re jönne feltölteni az aksit az autóban. Úgyhogy mire ezt a sok telefont lerendeztem, szinte már indulni is kellett hazafelé (és még egyszer nagyon szépen köszönjük a fuvart!) Úgyhogy utólagosan is bocsánatot kérek mindenkitől, mert tök úgy érzem, nem sikerült igazán beszélgetni, olyan sok érdekes beszélgetés szakadt félbe! Most itthon ülök és várom mikor ér haza David hogy el tudjak indulni a kliensemmel találkozni. Olyan szívesen maradtam volna tovább!!!

Mi lenne ha mondjuk havonta-kéthavonta tartanánk talit?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Én pedig fánkot eszem. Most hozott át a szomszéd néni egy nagy tányérral. Olyan kedves!

KépKép
KépKép
oréka

Rokica!

Szívből sajnálom! Mi is jártunk így az aksival, a hét elején elkésett a férjem a munkából, mert nem indult be a zsír új aksi. Ez a hidegtől is van.
Én is bevállalok egy babatalit tavasszal vagy nyáron, ha vállakoztok rá, hogy kijöttök hozzánk (még a BKV jár erre is!), meg minden csak szervezés kérdése.

ayse

Vrucsinca:

5 hos oltasnal kaptok/kaptatok szabin cseppet az Infanrix Hib melle? Mi nem. Kellett volna szted? Csak azert merult fel bennem a kerdes, mert multkor is kis hijan elfelejtkeztek rola es mintha ugy remlene, mostanra is igertek.

Ha vki mas is az uj rend szerint kap vagy tudja a valaszt, nosza, ne tartsa magaban! Kép

Mimi 5 es fel honapos
falina

Sziasztok!

Rokica
Nagyon szívesen, máskor isKép

Barbinak köszönjük szépen még egyszer a vendéglátást!
Nagyon jól éreztük magunkat és mi is sajnáljuk, hogy ilyen hamar indultunk, csak sajnos Apukámnak időre kellett mennie vhová és a tömegközlekedést szívesen kihagytuk.
Nagyon aranyos volt az összes baba. Egész nap elnézegetném őketKép

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok. Remélem azért sok szép képet csináltok a talin, nekem eszembe se jutott most a tali, mert sokat járunk orvoshoz Kép
Ma elmentem a Heim Pál bemutatóra (bölcsöhalálos) mivel van légzésfigyelőm és úgy gondoltam nem árt mellé tudni, hogy mit csináljak ha baj van. Szóval egy játékbabának adtam mesterséges légzést stb...
Remélem sose lesz rá szükségem.
MÁS... Falina, mi az új oltást kapjuk, és a 4 hósnál is kaptunk szabin cseppet és ugy tudom most is fogunk kapni, de ez majd kedden derül ki Kép
Rolika folyamatosan forog, nagyon tetszik neki, és nekem is hogy ilyen ügyes. Kép
Tényleg, van valakinek tapasztalata a gyomorszondázásról? Mert Rolika sokat köhög, de nem beteg és ezért megnéznék, hogy nem reflux- vagy más baja van-e. De ma megmutatták mit dugnak le a kis orrán keresztül a gyomrába Kép egy napot bent kell lenni vele. Nem tudom, hogy érdemes -e, mert nem bukik látványosan. Hétfőn este elvileg hívnak időpont miatt, de most megbeszéltem vele ha addig nem köhög akkor nem megyünk. Nem akarom feleslegesen szenvedtetni.
Megann, nekem is ilyen etetőszékem van, és Újpesten vettük decemberben mert akkor akció volt mindenre ott. Tök tuti babaszék, mi előtte Peg Perego, Prima Pappa Rocker-t akartunk venni, de ez sokkal jobb, mivel a Peg P.s egyben dönthető hátra ez meg külön a lába és a háttámlája így majdnem hogy feküdhet benne. Szóval csak ajánlani tudom annak aki etetőszéket akar venni. Ott vettünk autósülést mert le volt akciózva 40 ről 30-ra... Igaz még nem kell, de karira kaptunk pénzt és kenyeret nem kér ... Kép
Remélem a következő babatalira már mehetünk mi is. Márciustól akarunk menni babauszásra is, ha van valakinem egy jó uszoda ismeretsége akkor szóljon.
Mea, ne legyél elkenődve a szopi miatt, te mindent megtettél amit lehetett és nem a te hibád, hogy nem tudtad szoptatni sokáig. Szerintem már az nagyon jó dolog, hogy két hónapig kapott anyatejet. Hidd el. Nekem az volt a célom, hogy legalább annyi ideig szoptathassam és ez sikerült is bár én még most is szoptatok, de már nem attól lakik jól.
Egyébként az én anyukám egyik tesomat se tudta szoptatni a tesom is csak egy hónapig. És gyönyörű egészséges lánya van.
Szóval fel a fejjel Kép
Kriszti
U.i. : Babák gyönyörűek

KépKép
Kép
csikken

két kicsit pixeles kép (telóról)
KépKép

KépKép
Kép
csikken

Lilinél még mindig téma a feltámadás:
- Tudom, hogy már kihaltak a dinoszauruszok és felmentek a menyországba, ezért nagyon kell ott vigyázni!

ayse

OrékaKépKépKép!

na mi van már,hol vannak a képek??????ott alszik mindenkiBarbiéknál?????HAHÓÓÓÓÓ!!!!!!

Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Halihó!

Mi is szerencsésen hazaértünk, nagyon jól éreztük magunkat!
Barbi, köszönjük még1x a vendéglátást!Kép
Manka! Neked a pelust!Kép

Csináltam egy 2005. őszi babatali 2. albumot. Elkezdem felpakolni a képeket.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

ja és lányok,meg kell várni amíg megjön és csak aztán vehetem be a fogamzásgátlót?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi, köszönjük még egyszer a vendéglátást! Isteni volt a tiramisu. Meg minden, és különösen a feketeolivás fetás sali.
Nagyon jól éreztük magunkat, ha Julcsi beszélni tudna, biztos ő is mondaná. Azóta rávetette magát a textilkönyvecskéjére, most már vagy félórája gyúrja.
Andi, szuper, hogy már fel is tetted a képeket, nagyon jók lettek.
Úgy örülök, hogy személyesen is megismertelek benneteket! És sajnálom, hogy nem mindenkit! Göndörzsóf, titeket különösen hiányoltalak.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!Kép
A 133-as busz megáll a Csanády u-ban, a Pannónia u-ban, a Gogol u-ban,(nem tudom, hozzátok melyik van közel) és a végállomása az Árpád-híd.
A 120-as buszra pedig ha felszálltok az Árpád-hídnál, az 5. megálló a Gyöngyösi utca, ott kell leszállni. Átmentek az út túloldalára, elsétáltok a sarokig és már ott is a kórház!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok,

Barbi, mi is köszönjük szépen a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon szépek a babák!
Én úúúúgy elfáradtam, alig bírtam hazatolni a babkocsit a villamosmegállótól.

Hari,
Remélem ti is szerencsésen hazaértetek és Lili úgy alszik majd éjszaka majd a kisangyal, a mozgalmas nap után. Ja és köszi szépen, hogy megvártad amíg találok egy alkalmas fiatalembert aki segít felcipelni a babakocsit a lépcsőn.

Andi,
Jó volt végre megismerkedni, Nati élőben is gyönyörű.

Cleo,
Koncentráljunk a felmelegedésre és a napsütésre, aztán lehet nagy sétákat szervezni.
Ja és tök jó, hogy Maját nem kell körülmetélniKépKép. Ugye HariKépKép??

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Örülök, hogy jól sikerült a tali!Kép Úúúúgy sajnáljuk, hogy nem tudtunk menni.KépKépKépKépKépKép
Zsuzsa, köszi.Kép

Tényleg jó lenne, havonta egy tali!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Hazaértünk, minden rendben volt.

Manka,
Nem ér viccelődni azért mert pillanatnyi elmezavarom voltKép

Barbi, tényleg köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat, remélem nem csináltunk túl nagy rumlit.

Én majd csak holnap teszem fel a képeket, bár nincs sok. Viszont én nem tudom hogy kell az albumba tenni, úgyhogy majd ide teszem. Aztán lehet hogy még ma sikerül, de még most kezdünk csak fürdeni. Ha elaludt a gyerkőc, akkor talán felteszem.

Hari

Kép
Kép
hari

Jaj Hari, nem akartalak megbántani!! Különben is, én aki bepanthent kenek a csokira jobb, ha meg sem szólalokKép.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Noel most vacsizik apjával, közben mesél neki a buliról.
Olyan jól érezte magát, hogy mondta, legközelebb is hívjunk meg titeket!!!!
Apa kérdezte, ki volt a buli főszereplője? Erre a valasz: babák. Nagyon tetszettek neki, már a képeket is megnézegettük.

Duda!
Köszi, nagyon jók lettek, annak külön örülök, hogy Leon is rajta van. Mert ugye nem sokat szerepelt........

Hari!
Dehogy csináltatok kupit, egy fél óra alatt elpakoltam mindent!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!
Na megyek fürdetni, majd még jövök.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Milyen volt a tali?
Képek?

Nekem nincs soha semmire időmKép
Valamit nagyon rosszul csinálok.
Biztos, mert rossz anya vagyokKép

Állandóan agresszív vagyok és nincs türelmem semmihez.
Már Erharddal is ordítok néha.
Nem tudom kipihenni magam, nem tudom a kiságyba szoktatni, mert éjjel legalább 5X eszik.
Nem tud cici nélkül elaludni a cumit messzire kiköpi.

Teljesen kifordulok magamból.
Jó lett volna a talira eljutni, akkor legalább kikapcslolódtam volna a sok szép Babától.
Biztos kaptam volna sok jó tanácsot is, de így jártam.

Ja!
Köszönöm a hozzászólásokat mellszívó ügyben.
Tényleg sokkal jobb a Medela mini electric.
Sokkal több tejet tudok kifejni és könnyebb isKép

Na eldugulok, mert csak magamban beszélekKép
Sziasztok!
Angelani&Erhard
20+3

Kép
angelani

Puszi!

Barbi, nagy köszönet a vendéglátásért, gondolom, még most is takarítasz utánunkKép.

Én a salikat kóstiztam, mindenkinek nagy gratula, finomak lettek. (Csoda, mennyi energiátok van...Kép.)

Úgy örülök, hogy ennyi szép mamival és babával (újra) találkozhattunk!

Hari! Jó, hogy eljöttél, fel a fejjel, nagyon jól csinálodKép!!!

Cleo, dobjál rám egy mélt, a címeim a profilban.

Andi! Jók a képek, dobd fel a felhasználó/jelszót is, hogy a többiek is tudjanak töltögetni.

Tündi! Igen, nálunk is úszik a konyha (legalább a lakás eme pontja rendszeresen van takarítvaKép). Úgy élvezi, hangosan kacag, pajkosan néz, ki nem hagynék egy estét se.

Dóri! Én írtam annó, hogy nekem a doki azt mondta, ne csodálkozzak, ha nem jön meg. Nekem azóta se jött meg (lassan 3 hónapja). Te írtad, hogy Neked viszont megjött... esetleg beszélj a dokiddal, ha bizonytalan vagy.

Nyúlné, ha cerazette, akkor nem kell várnod, és mindig megszakítás nélkül kell szedni. (Asszem benne van a dobozban is.)

Fürcsitime!

Dudukly+Pálma
dudukly
Isaszeg

Sziasztok,
mi kb. 1/2 4 re értünk haza, aztán jöttek anyósomék babázni, most jutottam a gép elé. Kép
Barbi köszönjük a vendéglátást!!! Kép Nagyon jól éreztem magam!

Duda, mivel te hoztad létre az albumot, csak te tudsz rátölteni, ugye? Küldenék neked képeket, felteszed azokat is?
Hova küldhetem?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, nagyon helyesek a babák. Kész vagyok a sok szoknyás lánykától! Kép
Jól látom, hogy Jack-re és Gergőre volt nemtom milyen sok kiscsaj? Bírták a strapát? Kép Kép Kép
Vendég

Na, tékozló mami hazatér... vagy hogyisvan ez! Kép

Barbi, először is köszönjük szépen a vendéglátást! Remélem nem fáradtál ki túlságosan! A kaják MIND isteniek voltak! Az összes salátát végigpróbáltam, meg a macisajtos pogit is, meg a keksztekercset... magyarul jól belakmároztam amíg a babámat mások felügyelték. :D Így kell ezt csinálni, besurransz, ledobod a gyereked, gondolván hogy ennyi anyuka között csak lesz aki ellátja, aztán te magad ellógsz enni. :D

A képek nagyon jók! Én egy darabot se csináltam. Kép Tipikus, hogy az egyetlen képen amin rajta vagyok, még a nadrágját se hámoztam le Zsuzsáról, de a telefon már ott van mellettem. Kép Lehet ki kellett volna kapcsolni...

Mikor lesz a legközelebbi tali? Ki vállalja be? Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!
Nem vagyok nagyon fáradt, csak egy kicsit, köszi az érdeklődést.
Én azt hittem TE vállalod be a köv. talit.........vagy tévedtem????
Tőlem lehet minél hamarabb, bárhova szívesen megyünk!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lányok!
Aki képet szeretne feltenni az albumba, küldjön nekem egy emilt és elküldöm a jelszavamat, jó?Kép
A hétvégén sokat csavargunk, de igyekszem gyorsan reagálni minden emilre!
Mindenkinek jó pihenést!
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Jaj a képek szupi jókKép
Nagyon édik a kicsikKép
Kár, hogy már megint nem voltunk ott.

Én olyan szívesen látnálak vendégül titeket de messze vagyunk TőletekKépKépKép
Pedig jó lenne.

Most már én is elmegyek legközelebb, már ha akartok egyáltalán látni a múltkori után....Kép

Mea
mea

Na, én felteszem ide a képeket, aztán majd lesz velük valami. Én nem adtam címeket nekik, és remélem mindegyiket csak 1x teszem felKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
hari

Angelani, ne butáskodj!! Dehogy vagy te rossz anya! A legközelebbi talira mindenképpen gyertek el, jót fog tenni neked is. Mint ahogy nekem. A csajok nagyon rendesek voltak, engem is majdnem sikerült meggyőzniük, hogy jól csinálom a dolgokat és nem vagyok reménytelen eset!Kép
Viccen kívül ne gondolj ilyen butaságokat. Te vagy a fiadnak a lehető legjobb anyuka!!!

Kép
Kép
hari

Falina!

Kaptunk Sabin cseppet a szuri mellé.

Valaki feltenné a linket, ahol meg lehet nézni a talis képeket?

Ildi

Kép
vrucsincá

Megann, tényleg jó lenne, ha végre egyszer ti is el tudnátok jönni és Léna találkozna Lilivel. Meg persze a két anyuka találkája se lenne rossz ugyeKép

Hát a mai nyüzsi után azt hittem könnyű lesz elaltatni Lilit, de nem. Lehet, hogy túl fáradt volt, minden esetre nehezebben ment, mint máskor. Most úgy néz ki végre alszik, de nem akarom elkiabálni, mert már 3x ébredt fel mióta először azt hittem, hogy alszik. Biztos sok inger érte és nehezen dolgozza felKép

Kép
Kép
hari

Angelani, visszatérve rád: én is agresszív vagyok, néha kiabálok is Lilivel. Én sem tudom magam kipihenni és csak pár órát alszik a saját ágyában, utána nálam van a nagyágyban. Õ is sokszor szopizik éjszaka és kiköpi a cumit. Akkor én is rossz anya vagyok mégis? Ha az ember nem tudja magát kipihenni, akkor eleve sokkal türelmetlenebb. Ne várj el magadtól túl sokat. Ki fognak alakulni a dolgok. Van akinek könnyebben megy és van akinek kicsit tovább tart a dolog. Mi úgy látszik a második csoportba tartozunk. De előbb-utóbb mi is bele fogunk rázódni!!!!Kép

Kép
Kép
hari

Ayse!

Még-még!!!(gyerekszáj)KépKépKépKépKépKépKép

Megyek képeket kukkolni...Kép

Én is bevállalnék babatalit, de Csömörre szinte csak autóval lehet kijutni, illetve van busz meg hév, de minden elismerésem annak aki felgyalogol hozzánk(hdombtető), úgyhogy sajnos én nem vagyok jó potenciális alanyKépKépKép

na megyek lesekedni!

Angelani!
Nem vagy rossz(ismétlem NEM) vagy rossz anya....csak kimertült...
Nem akarok okoskodni, de nekem nagyon soknak tűnik az az éjjeli 5szöri etetés...
Pedig gondolom ha van tej(mert fejni is tudsz), akkor annyit eszik Erhard amennyi belefér, vagy tévedek????

Mondjuk Lénával is pont ez volt a baj, hogy csak annyit volt hajlandó szopni hogy félig lakjon jól..Ami dupla rossz (lett volna), mert én is óránként kétóránként etettem, no meg fejtem hogy benn ne maradjon a tejcsi..Ördögi kör kerekedett belőle, szopi+fejés mindig.....aztán már csak fejés, és cumisüveg akkor viszont nem keltem csak max 2szer...
Én nem bíztatlak semmire, de az biztos hogy én nem bírtam volna ezt a 5ször kelést éjszakánként..

M.

Kép

Kép
megann

Hát ezek a képekKépKépKépKép

Nem lehet betelni velükKépKép

Harika drágám!KépKép

Leszel szíves megbeszélni a kislányoddal, hogy EL A KEZEKKEL BENIANYU DANIBABÁJÁRÓL(ugyanis mi már Benianyuval összeboronáltuk a kölyköket...KépKép)
Micsoda szemtelenség hogy csak azért mert nem vagyunk ott, és mert Lili hasonlít Lénára te össze akarod kommendálni a Te lányodat az én lányom udvarlójával...KépKépKépKépKépKép

Na most ezért öri-HariKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Egyébként cukorfalat Lili...úgy birom a kis pufók arcukat(Lilinek is pont úgy pufók mint ahogy Lénának), imádom szétcuppogni a kis hörcsögpofit...KépKépKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Lányok! Kép

Hol van az album a képekkel???? Ha már mwgint csak nem lehettem ott..
Vendég

Sziasztok!

Most jutottam ide a géphez. Kép

Barbi,
Mi is köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat. Kép Kép
Dani úgy elfáradt, hogy már a liftben aludt. Még a vetkőzetésre is alig ébredt fel és két és fél órát aludt egyhuzamban.

Benianyu

benianyu

Angelani,
ne butáskodj! Nálunk ugyan ez a helyzet, de nekem volt mire fognom, most biztos a hasa, majd a foga, mindig lesz valami...Kép

Néha (mikor már véresre vakarja a fejét) én is rákajabálok Tüncsire, és olyankor néz a nagy szemeivel, és már nem is haragszom...ha meg netalán sírás a válasz, akkor jön és levált apa! És olyankor mást csinálok egy kicsit.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Megann,
Fel sem merem tenni a képeket, hogy Dani Esztivel és Majával is kikezdett, nem csak Lilivel. Lénával csak plátói egyelőre a kapcsolatuk. Kép Kép Kép

Ayse,
Lili gyerekszájai és a versek nagyon jók!!! Kép

benianyu

Megtaláltam! de lökött vagyok. Kép Nagyon jók!!! Legközelebb mi is megyünk!!!!!!!!!!! Kép
Vendég

Bocsi, egy két kép homályos...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Megann, ne tedd ezt velünk!!!Kép
Esküszöm épp csak egy pillanatra fordultam el és máris elkezdett pasizni. De holnap megmondom neki, hogy Danibaba TABU! Így jó lesz? Biztos depis lesz pár évig szegény lány, de nem akarom, hogy haragudj ránkKép

Én speciel most altattam el ma este talán 4-edszerre Lilikét. Még nem vagyok ideges, de már kezdek az lenniKép Remélem most már tényleg nem ébred fel.

Kép
Kép
hari

Barbi KépKépKép

Nagyon Köszönjük Neked a lehetőséget és a helyet!!!!!Kép
Szuper házigazda voltál,nagyon jól éreztük magunkat!Kép
Kisfiaid tündérek!!!!KépNoelért különösen odavagyok!!!Kép

Hari Kép

Annyira örülök,hogy eljöttél!!!Kép
Marci is nehezebben aludt ma el(9-kor) és én is arra gondoltam amire te,hogy sok volt az inger...de akkor is szuper volt már én is alig várom a következő talit,mint Róki.....Kép
Szerintem állati klassz volna ha havonta legalább egyszer össze tudnánk jönni!!!!nem?

Duda Kép
Akkor én is neked küldöm majd át a fotókat!Kép

MINDEN BABA CSÚCS SZÉP ÉS OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VOLT!!!!KépKépKép

Na,tűzök zuhanyozni!!!!Kép

annamami
annamami

De jók a képek!!! Tündériek a babák. Julcsi jól helyezkedett Tündi mellé. Azt még mindig nem értem, hogy távollétemben miért akarta leszedni Gergőről a nadrágot, de ha nagyobb lesz, majd megbeszélem vele.
Hari, azt hittem, kicsi lányomat fotózod, és magamat látom a képeken. De rájöttem, hogy olyan rég volt ilyen, hogy valaki csak engem fotózott le, baba nélkül. Jólesett.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok,

Angelini,
az 5x-i etetés éjjel nagyon soknak találom.Lehet, hogy a tejed minőségével van baj? Én azt javasolnám neked, hogy estére adjál neki inkább tápszert,próbáld meg, hátha több ideig kitart. (Ne bántsatok ezért a javaslatért)

Én nem igény szerint szoptatok, hanem 2,5 - 3 óránként. És emellett ha észreveszem, hogy kevés, mert még szopi után nyüffög, akkor nem restellem, csinálok tápit. Pl. tegnap este is, cicizett mindkét mellből, utána cumisüvegből kb. 140 ml-t és még mindig éhes volt! Ezután csináltam tápit 60 ml-t, aztán ebből hagyott vlamennyit és igy teljesen jóllakott, aludt is egyből a pókhas, kifeszült rajta a ruci is, este 9 től 6-ig, utána pedig visszaaludt még 10-ig, de 10-kor én keltettem, mert nem akartam, hogy az éjjeli alvás rovására menjen. Napközben sem hagytam aludni, próbálom rászoktatni, hogy ebéd után aludjon inkább többet. Vmikor ez össze is jön.

Örülök, hogy talin jól éreztétek magatokat!Kép
Meg is nézem a fotókat.

Hari,
Lili csodaszép kislány, de komolyan!!!!KépKép

Rókica,
ez akkor nem a te napod volt!KépKép

Kérdés:
Aki csak szoptatni szeretne 6 hós korig. Felétek nem irányulnak a kérdések, hogy miért nem adtok a babának mást is??!! Én már ettől megőrülök. Állandóan azt hallom, hogy adjak neki egy kis almát, miért nem adok neki teát, nem lesz tőle semmi baja,meg ilyenek. A falra mászok tőlük.!Kép
Nem bántom a nem szoptatókat, de akiktől jönnek ezek a kérdések azok a mamák mind nem tudtak szoptatni, és tápszerezik a babájukat.
Miért nem lehet megérteni, hogy én 6 hós koráig kizárólag szoptatni szeretném?! Ráér még annyi almát, meg krumplit enni.Kép Ezen mindig elszomorodom.

Kevin hála isten még nem volt beteg, talán annak köszönhető, hogy minden nap kint vagyunk a levegőn min. 2 órát, még ha anya meg is fagy, akkor is. Semmi nátha, semmi orrfolyás, nagyon szerencsésnek érzem magam,mert irtó rossz lehet, ha beteg a bébi, hiszen még nem tudja "megmondani" hol fáj.

Tényleg nem jó, ha babaverseny indul itt, hiszen a fejlődés babafüggő. Én sem vagyok megijedve, hogy Kevin még nem forog ide-oda. 3szor fordult át mégcsak, de szerintem azok mind a véletlennek köszönhetőek.

Na eldugulok, talán már alszotok is.
Egy fényképet teszek fel, szerintem nektek is tetszeni fog.

Zsu,Kevin
spanci

Csajszik!

Képek királyak, örülök, hogy jól sült el a buli!

Legközelebb mi is mehetünk, ugye? Lééécciiiii KépKépKép

Én is szeretnélek titeket IRL látni.

Pusztok

Sisotris és Máté
15+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

ez a kép akkor készült, amikor éppen sirós-baba volt, nekem még főzni kellett nem tudtam vele foglalkozni, igy apa rátette a fülhallgatót, amiből Michael Jackson-Billie Jean cimü száma szólt, és erre teljesen megnyugodott. ezt a számot már többször hallotta amúgy.Kép
spanci

imád a járókában játszaniKép
spanci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: