A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Stella Kép
Bizony, már az uccsó. Irtó gyorsan eltelt az idő eddig. Jaaaajjj játszótársak, hát igen, ami késik nem múlik Kép

Pancsi Kép
Te begyűjtötted a gólyákat? Kép Eddig azt hittem elmentek délre melegebb helyre. Hát van neked szived, itt fagyoskodnak a –20 fokokban? Hoyg lesz itt babaeső 2 hónap múlva? KépKép

Réka
Mért nem nézett meg UH-val? Nem értem. És a napokban sem fog? Ez így kicsit lutri nekem. Meddig maradsz otthon pihi? Drukkolok nagyon-nagyon! Kép
Hát nem tom pontosan mi következik és mikor, de majd hétfőn szuri után megírom jó?

Adri
Megdöbbenve olvasom amit írtál. Kívánom a legjobbakat, hogy mielőbb rendeződjön a kapcsolatotok, és újra a vidám, boldog kismama Adrit olvassuk! Kitartás!

Ors Kép
Aranyos ez az utolsó mondatod: "de durva, kisbabánk lesz" Kép Állítólag ilyenkor esik le a felelősség meg minden.... de ez tök jó KépGratulálok, problémamentes áldott állapotot kívánok neked!

Brill Kép
Kedves vagy, köszönöm szépen, bíztatásnak sem utolsó! Kép Igaziból talán csak arról van szó, hogy feltankoltam cudar mód energiákból, mert nem tudhatom, mi vár még rám, és legyen miből táplálkozni. Remélem, kitart addig, mindenesetre bizakodom továbbra is!

Szegedi mini topiktali résztvevők Kép
Irtó jó dumcsizást kívánok nektek! Majd elképzelem du hogy ott álltok a cuki előtt, megy majd egy piros kesztyűs, egy kedves szőke, és egy naaaagy pocakos Kép Na meg gondolatban én is... Kép

Tündi
Vendég

Pancsi
-20 fokban akart lenni Kép
Vendég

Tündi nyug-inyugi meleg van nálunKKép)) de csak azért gyűjtöttem be, hogy tuningoljam kicsikét a babákra. No így már ok?
pancsi20

NikiKép

Azt hiszem, Duddunak (ha tévedek, bocsi) volt régebben az a trükkje, hogy nagyon éles ollóval, vagy valamivel, de ami tényleg éles, hosszában kettévágta az LH tesztet.

Így lett az öt darabból tíz darab. Azért fontos, hogy éles legyen, mert én is próbáltam már egyet kettévágni, de életlen volt az ollóm, és nagyon elgörbült, meg lejött róla az a vékony hártya. Használhatatlan lett, mert ferde csíkok lettek rajta használat után Kép. A pengét ajánlanám.

Próbáld ki.

KatiKép
Vendég

Kati!
Köszi a tippet, majd megnézem hogyan van, még egyébként meg sem vettem a horror ár miatt.

A kampányszerűen jelentkező meló miatt asszem most evesebbet leszek, de megpróbálok mindig képben lenni. Kisfőnököm három hét táppénzen van, így nem tudom miért de kimondatlanul is engem avanzsáltak elő helyettesének, ami amúgy tök jó lenne, ha nem fél éve lennék csak ebben a munkakörben és ha a saját végzettségemben maradtam volna, na mindegy szeretem a kihívásokat. Tegnap este is boltból rendeltek vissza este fél hétre értem haza aztán vacsikészítés és nyolckor meg elaludtam a tv-n. Na így kell nem görcsölni a babakérdésen, mert időm sincs rágondolni, nehogy csinálni Kép

Pusszantás: Niki

kancellárka

Unique!

Megkaptam a listát, nagyon-nagyon köszi! Nagy buzgalmamban ma elkezdtem beszerezni a dolgokat.

Pusszancs: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok képzeljétek.

Mini topik tali véget ért. Tök jó volt. Remélem a februári nagy is jó lesz nektek.

Csibe csodaenergikus csupapozitív nemsokára babát váró leányzó.

Timika nagypocakos (és a bébi rugdosott is, én látni véltem valami mozgást), csupabáj, nemsokára babát szülő leányzó.

Én jól éreztem magam, remélem Csibe, Timika azért ti is.

CSupapara Junko.

(hiteles intéztem, és mindjárt dolgozni is elkezdek)
Vendég

Sziasztok:
Mátra!

Nem én tudok 1500 Ft-ért LH tesztet sajna!Kép

Kancellárka!

Az internetről Babymark-ot rendeltem, anak 2500 Ft az ára+ 800 Ft postaköltség. Ezt követően fedeztem fel a DM-ben 2300 Ft-ért. Olcsóbbat nem tudok. A gyógyszertárban 5800 Ft-ba került!!! őRÜLET!!Remélem nem is lesz már csak terhességi tesztre szükségemKép

Ors! Gratulálok!Kép De jó neked!

Kép
Kép
sosi

annak két n, bocsKép

Kép
Kép
sosi

ÉviKép
Szívesen! Ha valami nem megy, írj! Szívesen segítek! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Most csak egy nagyon gyors bekukk, mert én mindjárt elalszom Kép

Junko Kép Csibe Kép Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk! Kép Ha gondoljátok, márciusig még megismételhetjük Kép

Unique Kép Én is nagyon szépen köszönöm a listát! Kép

Jó éjt!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Ja, Junko, remélem nem volt nagyon mérges a hiteles! Ne parázz, minden rendben lesz!

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Junko,Csibe,Timika!
Gondoltam du a "hármas" talitokra!KépÚgy látom, jól sikerült!Érdeklődő külső tekintetek? Kép

Niki!
Nagyon ari vagy!Az ilyen vélemények miatt vagyok topikfüggő!KépOlyan sok erőt ad!KépHiába csak egy mondat...
Húúú, hamarosan látunk a táblában?
4 cn napon még nem baj, ha alszol!Kép

Monyóka!
Örülök, hogy sikerült mindent megbeszélnetek!És az este is kedvedrevaló volt!Kép

Tündi!
Azért nehogy túlságosan leértékeld azt, amit végigcsináltál!"Feltankolni" is csak akkor tudja magát az ember, ha pozitív az alap!Kép

Dudu!
Hogy vagy?Pihengetsz?

Dido,Mátra,Junko,Niki,Tündi,Monyóka!(és persze Mindenki, aki gondolt rám)
Rendben ment minden a HSG-n.Átjárható vagyok!Kép
Egyáltalán nem fájt és nagyon gyorsan lezajlott a vizsgálat.Az adminisztráció és a várakozási idő százszor hosszabb volt...Soha ne legyen rosszabb és fájdalmasabb élményem a "babakészítés" alatt!KépMég a korai ébresztő is jobban megviselt Kép
Kicsit véreztem utána, de úgy tudom, ez normális...

Puszó Mindenkinek!Szép álmokat!Kép
BrillKép

Kép
brill

Brill!

Hát tele volt a cukrászda és mindenki roppant gyanús volt. Kép.

Timika!

Részemeről találkozhatunk még, természetesen.
Hitelest végül is kimagyaráztam-bár vagy ötödszörre vette fel-nem haragudott úgy tűnt.
Viszont dolgozni már nem tudtam, de most mindent megcsinálok pikk-pakk.

J.
Vendég

Junko Kép Azért aludtál is vmennyit? Kép

Brill Kép Köszi, hogy gondoltál ránk! Örülök, hogy átjárható vagy és nem viselt meg nagyon a vizsgálat! Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Amint hazaértem rá egy fél órára elaludtam a kanappén. Viszont ma fél négykor keltem. Sajnos egyébre - gondosan kidolgozott terveimmel ellentétben- nem volt lehetőségem, férj hiányában.Kép Na de majd ma!

Ja Brill! Azt még akartam írni, hogy örülök nagyon a jó hírnek, hál Isten, hogy ezzel nincs gond.

Dudu!

Te merre?
j.
Vendég

Brill
Szuper hírek, de jó hogy átjárható vagy! Na ez is megvolt, ki lehet pipálni Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Évi77!
OkKép, csak néha úgy érzem, hogy túl hosszúra sikerül az üzim, és nem is sikerült rendesen leírni amit szerettem volnaKép.
De Te is gyakrabban mesélhetnél Magatokról, DórirólKép, mostanában már nem kaptok UH képet? Pedig úgy szeretem nézegetni Õket.

Brill!
Örülök, hogy minden rendben ment a vizsgálaton, és hogy nem is fájtKép.

Timika, Junko, Csibe!
Biztos nagyon jó lehetett találkozni, és dumcsizni egy kicsiKép, már én is úgy várom az itteni topik talitKép.

Dudu!
Ugye pihengetszKép?!?!, és csak azért nem jösz?

Évi79!
Megkaptad a kiskönyvedetKép? Mesélj mi volt a védőnéninél?

Juca!
Már reklámozzák a filmet a TV-ben, bár azt még nem hallottam, hogy mikortól játszák majd pontosan. Egyébként melyik mozira gondoltál, hova menjünk?

Nárcisz!
Veled mi újság? Már régen írtál, elmentél végül a dokihoz?

dido

dido
dido

Kicsit le vagyok maradva! De aztért átfutottam a híreket.

Brill,
örülök hogy túl vagy a HSGn de annak megjobban hogy minden OK. Pihengessél és remélem hamarosan hoz egy kis csomagatot a gólya Nektek.

Dudu,
szorítok ezerrel, biztos megrepedtek a csoda szép tüszőid, hisz ez a dolguk!! már csak 2 és 1/2 és meg van az eredmény !! :o)))

Monyóka,
örülök hogy minden tisztázódott köztetek, jó lenne ha ennek a nagy beszélgetésnek a gyümölcse 9 hónap múlva ott szuszogna a karodban :o)))

Ors,
gratulálok és írigy kutya vagyok!! :o))) További kellemes gömbölyödést kívánok!!

Lányok lehet hogy hülye voltam de majd Ti megmondjátok: tegnap megemeltem a mobilomat és felhívtam 3 nőgyógyászt biztos ami biztos :o))) köztük a régit is ma voltam is nála konzultáción a régi leletekkel, apát megint elküldték spermavizsgálatra mert anno 1éve megállapították hogy volt egy kis fertőzése és kapott vmi antibiotikumot ami után összejött a babó, bár lehet hogy semmi összefüggés de ettől egy kicsit jobban érezzük magunkat. Sőt a Kaali-ba is kértem egy időpontot bár az csak február végén lesz de összegyűjtöm a papírkáinak hátha tudnak vmi nagy okosságot és talán a köv. terhességre nem kell várni 1 és 1/2 évig.

Holnap reggel meg irány Galyatető!! Meg vannak a cuccok, szállas, tökre be vagyok sózva remélem hó is lesz!!! :o)))

puszó
Jó hétvégét mindenkinek!!
Kivi
kivi2

Majcsi,
jól vagy?! Remélem igen!! Sokat gondolok Rád!
puszi
kivi2

Sziasztok Lányok!Kép

Van valakinek tapasztalata hogy milyen a Brendonban a 4D ultrahang?
Én jókat hallottam róla,de jó lenne ha valaki megerősítene.
Jövő héten gondoltam hogy kérek időpontot,mert már nagyon szeretnénk látni a kis picurt.
Tudtok segíteni?
Előre is köszi!KépKépKép

Sysy
sysy77

SysyKép

Nekem nincs, de én is megnéztem az interneten. Ott fogok nadrágot venni magamnak, mert már minden szorít.

Egyébként hány hetes kortól érdemes menni erre a 4 D-re?
Vendég

Sziasztok Lányok!
Néha benézek, de végigolvasni nincs időm benneteket. Már dolgozom, tegnap is dolgoztam, de csak ülőmunkát végzek, viszont közben nem tudok benézni, mert mindenki látja a gépemet.

Köszönöm a kérdéseket, jól vagyok, tegnap délelőtt nagyon fájt a hasam. Azt tippelem, akkor repedhetett meg az utsó kis tüszőm, így otthon a kötelező programokat azért nem hagyjuk ki! Kép Kép Jók legyetek és később még jövök!

Puszi:
réka
Vendég

Kati76!Kép

Én is vettem ott egy kantáros farmernadrágot,és nagyon jól érzem benne magam.

Nekem azt javasolták hogy a 28.hét körül menjek,mert akkor már szépen kivan fejlődve mindene és jól meglehet figyelni.
Ma vagyok 27 hetes azért gondoltam hogy jövő héten kérek időpontot és elmegyünk a férjemmel.
Én már annyira kíváncsi vagyok rá,mert azt mondják hogy akik már voltak hogy jól kivehetők a vonásai.

Egyébként ha elfogadsz egy tanácsot,olyan nadrágot vegyél amiben a hasadnál puha ,nyúlós anyag van,mert nekem azok jöttek be,azok nagyon kényelmesek.

A Westendben is van kismama ület azt hiszem Gólya a neve,én ott vettem a többi nadrágomat.

Sysy
sysy77

Sysy!

Mi a Brendonban voltun 4D UH-n, és legközelebb se mennék máshova! Én nagyon meg voltam elégedve, árban sincs különbség a többihez képest. Nagyon szépen látszott minden, Dóri minden kis alkatrészét megmutogatta a szonográfus néni, szóval hagyott nyugodtam mozizni. Az albumomban vannak képek fent, talán már láttad őket. Referenciamunkának kiválóKép Csak ajánlani tudom!!!

Brill!

Ez nagyon jó hír, hogy átjárható vagy, és hogy nem fájt nagyon. Eggyel kevesebb dolog, ami miatt izgulni kell! Ügyi vagy!

Kati!

Dorka 21 hetes volt, mikor mi voltunk 4D-n, és még szépen egyben látszott. Ha később mentek, akkor már csak részletek férnek a képre, de pl. a pofiján sokkal jobban fognak látszani a vonások.

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!Kép

Köszi az információt!Kép
Milyen napokon lehet ott menni 4D-re és mennyivel előtte hívjam fel mint ahogy menni szeretnénk?
Gondolom sokan vannak ott igaz?

Sysy
sysy77

Évi77!Kép

Hogy tudom megnézni az albumodat?

Sysy
sysy77

Sziasztok!!!

Réka
Nagyon nagyon drukkoltam érted/értetek szerdán!
A drukkjaim most is mennek!
Nagyon szorítok! Kép

Druszám (Brill ) Kép
Jajj, úgy örülök, hogy a HSG jól sikerült! Kép
És akkor most hogyan is tovább???

Ors
Gratulaaaa! Kép

Niki
Én LH teszttel kapcsiban csak annyit tudok, hogy párom 5000 Ft-ért vette nekem gyógyszertárban.
Rossmannban asszem 2000 Ft körül láttam.

Monyóka
Örülök, hogy minden ok nálatok!!!

Junko, Csibe, Timika
Örülök, hogy jól sikerült a talitok!!! Kép

Most sajna többre nincs időm, de később még jövök!!!!

Szisz

szisszka

Sysy!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6377
Nekünk kb. egy hetet kellett várni, mert tényleg elég sokan vannak. De megérte!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Junko, Timi!
Én is örülök a találkozásnak!
Az ismétlésben benne vagyok!!!Kép

Brill!
Nagyon örülök a hírnek!Kép

Sajnos nekem a harmadik porolaktin szintem is nagyon magas, így mennem kell koponya ct-re.Kép
Viszont ha nem tudom a jövő hétig elintézni, akkor sajnos nem kezdhetem el szedni a fogigátlót és akkor csúszunk egy hónapot!Kép
Na, nem baj, akkor majd áprilisban!Kép Akkor már jó melegen süt majd a nap!Kép

Most megyek vissza a suliba!
Pusza:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Évi77!Kép

Köszi szépen!Kép

Még azt szeretném kérdezni,hogy csak hétköznap lehet oda menni 4D-re ugye?

Sysy
sysy77

Évi77!Kép

Milyen drága volt Dóri a 4Dn,hát meg lehetne zabálni!!!!!!!!Kép
Köszi hogy feltetted a képeket,kigyönyörködtem magam bennük!Kép

Sysy
sysy77

Sysy!

Ezt sajnos nem tudom, mi hétköznap voltunk. Köszönjük szépen a dicséreteket, ilyenkor el tudnék olvadni. Imádom ezt a kis tündért...

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem, de most pótolom a mulasztásaimatKép

Adri!
Nagyon nem volt jó olvasnom a soraidatKép

Duddu!
Minden drukkom a Tied!

Dido!
Mozi bemutató február 2. Utána mehetnénk majd de nálunk mostanában elég nagy az idegbaj a munkahelyemen. Nekem minden mozi jó, Bogihoz kellen igazodni, ő jön messziről.

Csajszik!

Nagy újság van, amikor nem dolgozok (este hétvége) ingatlant nézünk. Junko te vagy szintén zenész, tudod mennyi energia és fáradság, de megéri remélem. Szóval még szülés előtt be kellen költözni, ezért most nagyon hajtunk. Úgy néz ki, hogy találtunk, de babonából még nem árulok el róla semit. Drukkoljatok, hogy sikerüljön:-)

Unique!
Ugye nem estem ki a pixisbőlKép Nekem is küldesz listát? jucitel@freemail.hu

Stöpszli jól van, szerintem ő élvezi, hogy az anyja meg apja annyit lót fut, amikor vízszintesbe dőlök egyből bököd rúgkapál, hogy mi van már miért nem ringatszKép Még azért is odavan, ha rohanok a buszhoz, na jó most lebuktam. Még mindig nincsen cucca, majd az uccsó pillanatban, most előbb a mi lakunk legyen meg. Kicsit fatalistának érzem most magunkat, de jó ez így is. Max. megszületik, és az apja viszi, hogy ennek a gyereknek kell ágy meg kocsi, és bele tudja próbálniKép Na jó remélem idáig nem fajulnak majd a dolgok!
Szerintetek mennyit lehet használt lakáson alkudni? és hogyan? Mi nem vagyunk azok a bizniszmenek, akikkel úgy van az eladó, hogy szabaduljon mindegy mindegy alapon a végén már az életéért könyörög, pedig most lehet, hogy ez lenne a nyerő taktika.

Na jó egyelőre ennyi, ja még valami
WISH???? MIZU????

Juca

tjuca

Juca!

Szorítok hogy rendben legyen az ingatlan vásárlás (ház, vagy lakás? ). El is hiszem, hogy kivagy én gyerek nélkül alig bírtam ezt a nézegetést, nemhogy nagy pocakkal. Úgy gondolom, 05,-max 1 millát azért le lehet alkudni. De inkább a fél milla mozgásteret szokták ráhagyni szerintem. Mi most a milyenkből egyébként olyan 0,75 millát szeretnénk lealkudni és van rá fülesünk hogy ennyit engednének is valószínű. Meg kell mondani, hogy márpedig nektek ennyi van és kész. Ha komolyan gondolja 1-2 nap gondolkodás után visszahív és odaadja. Ám sajnos én is már most be vagyok parázva, hogy amit mi kinéztünk, ha nagyon elkelzdek alkudozni elviszi más.
Szóval nem tudom, de sok sikert mindkettőnknek. Kép Babonából most én sem árulok el többet (kiv. Timka és Csibe), de majd ha írásos dokumentummal megtámogatott helyzetben leszek, elmondom mi mit néztünk ki.nehogy úgy járjak mint annak ideján a nagy HÁZ-al. Kép

Kivi!

Neked jó kiránulást és sztem nem baj, hogy belevágtok egy kis kivizsgálásba. HA ez megnyugtat már nyersz vele.

Csibe!
Sajnálom a prolaktint, (ejj aza főnök) de hátha el tudod intézni a héten. Ha meg nem azért az az 1 hónap már nem oszt nem szoroz.
De azért hátha.

Jó hétvégét mndenkinek:
junko
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon pörög a topik. Kép

Junko,Timika,Tündi,Dido,Kivi,Évi77,Sziszka,Csibe!
Köszi az "együttörülést"!Kép
Most bezzeg már nagyon várom, hogy megjöjjön és rohanhassak a vérvételre...Kép

Csibe!
Remélem sikerül elintézned a kopnya CT-t, ha már úgy alakult, hogy kell.Időpontkérős renszerben működik?Hátha...Kép

Kivi!
Érezzétek jól Magatokat!Kell a kikapcs...Kép

Junko,Juca!
Kép

A babás témákra nem tudok reagálni...Egyenlőre!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!
Nnna végigolvastalak Benneteket! Háát nem volt egyszerű... Kép Most meg annyit akarok írni, hogy ti nem fogjátok győzni!

Junko, Juca!
Szép csendben küldök drukkokat az ingatlanokhoz!
Szerintem bátran lehet alkudni, maximum nem jön be, szóval nem kell félni. Én úgy csinálnám, hogy vinnék egy nagyszájú ismerőst, aki tud alkudni és mindenbe belekötnék, hogy még mennyit kell rászánni a falakra, parkettára... illetékre..stb. És alulról indulsz és onnan felfelé, ha az fenyeget, hogy másnak adja, akkor feljebb mész, nem?

Juca!
Igazad van, szerintem is igazodjuk Bogihoz a mozival! Bogi???
Ja és Wish nem igazán jut oda, hogy benézzen hozzánk, mert már alig bírja követni az eseményeket. E-mail-en, vagy a Dévais topikban megtalálod. Egyébként most kezdték a stimulációt, úgyhogy nagyon kell neki drukkolni, mert a télvégi babaesőben Neki is ott a helye! Kép

Junko!
Ne aggódj a closty miatt, gyorsan elszalad az a néhány nap, míg szedni kell és a zebrád úgyis felejteti majd az ellenérzéseket! Kép
Idővel egyébként szerintem is meg kellene ismételni a párod vizsgálatát.

Adri!
Ne ijesztgess! Gondolok Rád sokat és akkor biztos sikerül megoldani a problémákat! És várunk! Kép

Niki!
Összegyűjthetnéd az adatokat az LH-tesztekről, ha van kedved. Én is netről rendeltem innen: http://www.infertility.hu/bm.htm illetve egyszer találtam akciósan 1.000 Ft-ért a Rossmann-ban. Az elvágással kapcsolatban Kati minden fontosat leírt. Lényeg az éles olló! Kép

Brill!
Gratulálok a tökéletes átjárhatóságidhoz! A cseppnyi vérzés teljesen normális, én belázasodtam délutánra, még az is belefért... Kép

KoRéka!
Merre jársz? Mizú' veled?

Mátra!
Köszönöm a fotót, aranyos vagy. Kép
Az a módszer, mit írtál, az a biopszia, de azért az nem olyan egyszerű ám, hogy bárkin elvégezzék. Sok feltétele van. De legalább tudjuk, hogy lehetőség VAN, igaz?

Dido, Junko!
Most lehet, hogy bolondnak gondoltok majd, de egyre inkább biztos vagyok abban, hogy ez így van rendjén, hogy nekünk ennyit kell várni és küzdeni. Én valahogy mostmár elfogadom ennek a dolognak a sorsszerűségét. Én magamban annyi mélyen ülő problémát oldottam meg az elmúlt időszakban, hogy ha mindezt a gyermekem életében kell tennem, ő biztos, hogy megsínylené ezt.
Nna abbahagyom a szentfazékosdit, mert persze most is minden nap el kell mondanom magamnak, hogy "persze, hogy készenállok és már semmi akadály nincs előttünk és úgysem lesz újabb inszem.."

Tündi!
Nagyon örülök az utolsó szuridnak! Kép Várom a híreket..
Ja és azért nem UH-zott meg, mert az ahhoz használt óvszer anyaga, ill. az a kenőanyag, amit ráken, nem tenne jót a spermiumoknak.
Persze bennem is felmerült, hogy és akit reggel UH-z, azzal mi van? Ne kérdezd. Ezek után választhattam, hogy megnézzen-e és én azt választottam, hogy ne. Ennyi titkot meghagytunk a jövőre... Kép

Kivi!
SZerintem is nagyon jól tetted, hogy több vasat tettél a tűzbe.
Nagggyon jó síelést kívánok! Kép

Csibe!
Drukkolok, hogy gyorsan megold a koponya CT-t!
Úgyis minden rendben lesz!!
Sajnos nekem is át kellett élnem, hogy a vizsgálatok ismétlése és a Karácsony miatt 2 ciklussal később indultunk. Háát eleinte elég rosszul bírtam, aztán elfogadtam. Kép (volt más választásom?? Kép)

Sziszka!
Köszi a drukkot, jó hogy jöttél! Kép Remélem, jól vagytok! Kép
Vendég

Lányok!
Bocs, hogy ennyire durván sok voltam, de így jár, aki lemarad... Kép

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Kivi!
A Mátrában van hó, úgyhogy nagyon jó síelést, és kikapcsolódást kívánok NektekKép. Én azért drukkolok, hogy ne kerüljön sor a továbblépésre, és ez a hónap a Tiétek is legyenKép!!!!!!!!!!

Csibe!
Sajnálom, hogy a prolaktinoddal ennyi baj van, és nagyon drukkolok, hogy a koponya ct eredménye negatív legyen, és csak a stressz okozza ezt a rossz eredményt, amit gyogyival lehet majd kezelni!!!!!!

Juca!
Mennek a drukkok az új otthon megszerzéséhezKép!!! De azért csak óvatosan azzal a nagy szaladgálással, és főleg a BKV-val ebben a bacis időbenKép.
Nekem is mindegy melyik moziba megyünk, úgyhogy Bogi rajtad a sorKépKépKép.

Junko!
Neked is szurkolok, hogy a mostani bejöjjönKép. De ha meg van akkor szért egy fotót kaphatunk majd rólaKép?!?!

Brill!
Akkor mostantól a menzihozó energiák mennek Neked, bár azért ha jól látom ez még csak 2-3 hét múlva lesz aktuális.

DuduRéka!
Továbbra is mennek a drukkok NektekKép!!!!
A talira már tudni fogjuk az eredményt is, ugye? ami persze nem is kérdés, hogy nagy öröm leszKép inkább csak az a kérdés, hogy hány babának örülhetünk majdKép

Úgy néz ki, hogy febr. 11-én megyünk Mátrafüredre, egy Bálint napi bulira, ahová az az étterem-panzió hívott meg minket ahol tavaly volt az esküvőnk. Én már alig várom, olyan jó lez egy kicsit pihizni. Persze attól a talira eltudok majd menni, legfeljebb egy kicsit korábban kell majd eljönnöm, de mindenképpen ott leszekKép.

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!
Kint voltam Ausztriában 2 napig és azért nem jelentkeztem. Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat szükségem is volt rá, de mostmár jól vagyok Kép.
Duddu
Szorítok érted reméljük ezvolt az utolsó insemed és lassan jön az első I I teszted. Jön a tavasz és sok cuccal jönnek a gólyák és ha elfáradnak a kéménybe pottyannak a csőrökből a csomagok.
Aszem teszek is a kéményre egy P táblát. Szóval szurkolok, hogy minél hamarabb február legyen.

Évi77
2. insemen vagyunk túl. Nyírő kh-ba járok Fülöp doktorhoz. Nagyon rendes és lelkiismeretes, megbízok a véleményében. Sajnos nem hittem eddig a beavatkozás sikerében és ezért kértem ellen példákat. A következőnek úgy fogok nekiindulni, hogy el kell hinnem, hogy nekem is sikerülhet. Képes vagyok terhesnek lenni. Az utóbbi időben elég pessszmistán álltam a dolgokhoz, és lehet hogy igy szúrtam ki magammal.

Lányok! Ugye mindenki hisz a saját sikerében. Minden nap közelebb vagyunk a csíkokhoz!!Kép
cinca

Sziasztok!

Végre idejutottam a gép elé, már kezdtek elvonási tüneteim lenni...Kép Ugyanis tönkrement a régi monitorunk, úgyhogy kénytelenek voltunk tegnap másikat venni... De most aztán jövök!!!Kép

Cinca!
Szia, azt hiszem, én még nem üdvözöltelek, de most bepótolom: üdv köztünk!Kép Remélem, hogy minél előbb sikerül a babó Nektek is. Mikor várható a köv. inszem?

Duddu!
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Neked, de szerintem ezt már írtam vagy pár ezerszer. Mikor lehet izgulni a teszt miatt?

Csibe!
Kép, azt hittem, megúszod... De nem baj, legalább kiderül, hogy minden rendben van, max. egy hónappal később fogsz szülni!Kép

Kivi!
Jó pihit!!!

Brill!
Örülök a jó HSG-nek, legalább tudjátok, hogy ezzel nincs probléma!

Tündi!
Akkor most már vége is a szurizásnak? Mikor léphettek tovább? S egyáltalán mi lesz a következő lépés?

Mi szerdán voltunk genetikai uh-n. (Ezért voltam sík ideg, hogy nem tudtam jönni és beszámolni Nektek!) A helyzet a következő: Mazsolával minden rendben, BPD-je 42 mm, combcsontja 26 mm, vagyis a korának megfelelő (a CRL-jét nem mérték, fogszim sincs, miért.) A lepényem mellső fali, és jó helyen tapad, a magzatvíz mennyisége is átlagos. Megvan és működik mindene, és a dokibácsi szerint fütyije van!!! Úgyhogy Duddukám, ha megkérhetlek, a tábliban kicserélnéd a rózsaszín babát kékre? Kép Persze a doktorbácsi nagyon finoman fogalmazott: azt mondta, hogy "inkább kisfiú, mint kislány", de apa is bent volt, és látni vélte a kukacát, én meg a combja mérésénél szerintem a golyóit fedeztem fel...Kép
Azért majd kíváncsi leszek a 28. heti uh-ra, hogy ott mit mondanak, akkor már biztosan jobban lehet látni mindenét a kicsinek!
S hogy ne csak lássam, hanem érezzem is, tegnap este egy jól érezhetőt rúgott (vagy bokszolt) a hasamba, jelzett, hogy "anya, itt vagyok!".Kép Azóta még így nem éreztem, de ami késik, az még jöhet...Kép

No, jók legyetek, mindenkinek szép napot és drukk, akinek kell++++!

Sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Szia Lányok!
Ma vagyok a 26. cn-on. A hőm fent van, de teljesen olyannak érzem a hasam, mintha meg akarna jönni a mensim. Pedig a fertility szerint 32. napra kéne esnie.
Mindenkinek megy a drukk!

Kép
Kép
sosi

Wish
Annyira drukkolok!!!
Ti is annyira megérdemelnétek már egy (két-három...) kis csöppséget! Kép

Tündi
Gratula az utolsó szuridhoz!
Nagyon büszke vagyok rád!
És akkor most hogyan tovább? Indulhat is a project?

Réka
Úúúgy drukkolok neked!
Erre a hónapra neked külön drukkjaim vannak, ugye tudod??? Kép
Köszike, hogy átírtál a táblicskuban Kép

Norwell
Gratulálok a lehethogykukisMazsolához! Kép
Gondolkodtatok már neveken???

Cinca
Üdv itt a topicban!
Sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. Kép
Mikor lehet a következő?

Brill
Akkor hajrá, most előre a menziért! Kép

Juca
Nyugi mi sem vagyunk alkudósak!
De azért finoman lehet megjegyzéseket tenni, na meg hangosan gondolkodni Kép Kép Kép
Remélem sikerül valami szép kis kuckót találnotok! Kép
Nálunk ez még csak terv, ha minden jól megy akkor idén veszünk egy házikót...

Csibe
Mizujs???

Korek
Nálad mi a helyzet???

Szisz

szisszka

Sziasztok Lányok! Teljesen új vagyok. Nekem az a problémám,hogy nem sikerül teherbe esnem.Kb 7-8 hónapja próbálkozunk. 2hónapja voltam dokinál ezzel a problémámmal,premens gyógyszert szedek azóta. Múlthéten pedig clostilbegyt vettem be, mert nem volt rendes peteérésem. Jan.26-án voltam UH-on,és úgy nézett ki,hogy van peteérésem. Ma van a 15-dik napom,és egy kicsit depis vagyok,hogy sikerül-e.

Kép
Kép
Ági279

Dido!
Még nem mondok semmit a tesztre, majd meglátjuk... Kép
Megijedtem, mikor írtad a BÁlint-napi programot, de örülök, hogy találkozunk!

Cinca!
Tudom, min mész keresztül. De amíg nem hiszed el, nem fog menni. Az a szörnyű az egészben, hogy ördögi kör. Hisz mi más győzhetne meg bennünket arról, hogy képesek vagyunk teherbe esni, mint maga a tény. Viszont amíg nem hisszük, hogy menni fog...

Norwell!
Gratulálok a (valószínű) kisfiúhoz! Kép Javítottalak.

Sziszka!
Nagyon jól esik Tőled és a Többiektől is a sok külön drukk, de azért félek, hogy nem tudom (zebrával) meghálálni... Bár idővel biztosan lesz zebrám, ez nem is kérdés. Kép

Ági!
Üdv. itt. Jó helyen jársz, itt a depiből mindig van, aki kihúzzon... Kép

réka
Vendég

Sziasztok!Duddu, Juca,Dido!
Nekem mozi szempontból a Westend lenne a legközelebb,mert a nyugatiba megy a vonat.Mikor is nézzük meg a filmet?Kép
Én jól vagyok,aluszékony, fáradékony, mellfeszülős.
Duddu!Drukkolok nagyon!!
Wish!
Neked is drukkolok!
Ors!
Gratulálok!
Brill!
Jó, hogy a vizsgálattal renben volt minden Veled!
Most megyek, majd jelentkezem.
Bogi
dbogica

Sziasztok,

Évi77, SysyKép
nekem a Brendon nem jött be ruhaügyileg, pláne miután megnéztem a Megatoys-ot és kb. féláron kaptam meg amit szerettem volna és kinéztem a Brendonban. Kép De nem tudom, egy gatya a brendonban kb. 15-18e Ft. A Megatoys-ban kb. 10-11e Ft. Lehet, hogy csak én éltem meg így... Kép

SysyKép
A 28. héte teljesen jó szerintem. Hogy rohan az idő... Még csak most volt, hogy mondtad, hogy + lett a teszt! Kép

JucaKép
Vigyázz magadra, ne erőltesd túl magad, mert az nem jó a pocoknak! Kép Persze, h nem estél ki a pixisből, csak azért mondtam, hogy szóljon, akinek szólnia kell, mert szitává kezd alakulni a kis kobakom Kép Semmi vész, mail megy! Kép

DudduKép
Nagyon drukkolok!!!!!!

NorwellKép
Gratula Mazsolakukishoz! Kép Örülök, hogy minden rendben és szépen fejlődik! Vigyázz magatokra! Kép

Kismamik (nagyobb pocakkalKép
Nektek is van olyan, hogy felálláskor meg sétáláskor olyan furi érzés van a pocikban? Mintha megmozdulna vagy kicsit megkeményedne vagy mittomén... Kép

Ja, és a pocakom elérte a bűvös 110 cm-es határt... No comment. Hova növök még???? Kép

Puszi

Unique
31+3

KépKép
unique

Úristen Unique!

Te már nemsokára szülsz! Ilyen régóta vagyok én már a babanten?
Hát sokkolt ez a 31+1. Kép
De nem azért írom, nagyon jól van ez így, csak úgy hirtelen, hogy szalad az idő, és én csak egyre öregebb leszek. Kép

ÉS Norwell és Sysy! Kép

Nemsokár a bébikről fogtok írni. Remélem, majd néha jelentkeztek...

Dido, Sziszka, Brill, Dudu!
Ház ügyben még puhatolózás van, de amint egy kicsit kokrétabb a dolog, azonnal jelzem.

Dudu!
Talán igazad van, azt nem tudom, hogy én minden akadályt kiiktatok-e, de igyekszem. És reméljük bizony, hogy nem lesz új inszem.Bár utlsó leveledben érzek egy kis megingást. Ez így is van rendjén, mert hát kétesélyes sajnos, de azért bízz benne. Miért ne sikerülne?

Sosi!
Ha fent van a hőd, az jó. Szorítok.

Ági!
Szia. Én jövő hónapban fogom elkezdeni a clostil-t. Kérlek járj elöttem jó példával! Kép

Cinca!

Ugye te is hiszel a sikeredben? Nagyon szorítok hogy a következő sikeres legyen.

Narco!
Te merre vagy? Tényleg iylen sokat dolgozol? Látod én is mikor kelek, mégis írok. Kép Na mer' dógozni nem igen akaródzik csak kávéturbó után.

Termékeny hetet!

junko
Vendég

Jó reggelt!

Nem tudtaím visszaolvasni, de Duddu továbbra is mennek a drukkok!
Dina remélem jössz a héten, nem tudtam mail-t küldeni, mert betelet a postafiókod. Remélem manócskával minden rendben!
Ha valakinek van még egy kis drukkja készleten, elküldhetné, mert 9-kor állásinterjú Hatvanban, kettőkor pszichológia szigorlat Pesten. Kocsi apánál....SZERETNÉM ezt az állást!!!!

Legyen szép napotok!
mátra

Jó reggelt!

Mátra! Drukkhegyek neked! Hát ezért nem hallani rólad? Tanultál, mi?Kép

Kép
Kép
sosi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: