A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Nekem a 15 hét + 4. napon vették le az AFP-t, tehát a 16. hétben, de nem betöltött 16. hétre. Talán ezért lett alacsony???? Kép Jól kinézünk... Nem is értem, hogyan tudnak értékelhetö eredményt kihozni, ha ennyire összevissza csinálják...

Zita
ParaZita

Sziasztok Lányok!

Azt hiszem, én lassan elbúcsúzom tôletek, ma voltunk ctg-n, és meg is vizsgált a doki, egy ujjnyira kinyíltunk, azt mondta a héten anyuka leszek. Kép Mivel holnap fodrászhoz megyek, nem dolgozom, nem lesz net hozzáférésem. Kép Aztán ki tudja, mi lesz? A babáról majd a férjem megkérem, hogy értesítsen titeket, de beszámolót csak júliusra tudok ígérni, mivel akkor költözünk az új lakásba, ahol lesz net, de addig nélkülöznöm kell titeket. Kép Nagyon fogtok hiányozni Kép !!!

Halacska!
Ha nem sajnálod rá a pénzt, van a Lajos utcában (III. ker) egy bababolt, szoktak hirdetni is a pontos nevét nem tudom, de gyönyörì tapéták és bordìrök is kaphatók ott, meseszépek, nem giccses, és tényleg nagy a választék. Akár csak megnézni is érdemes, nekem leesett az állam a dolgaik láttán Kép (pl. kiságy) de az árak hallatán is Kép.

Mindenkinek további jó pocakosodást, és egészséget!

Margaréta 39+4 (Azért gondoljatok rám, nagyon be vagyok ...) Kép
margaréta

Pszi
Én is pont a 8. hónaptól leszek itthon, bár már a 7-tõl redukáltam a munkát, s egyáltalán nem bánom!
Hogy döntöttél?

Kamilla
Én ugyan nem voltam rosszul (ez a kilóimon meg is látszik), de a fent írottakon kívül hallottam még a gyömbér csodás hatásáról (keksz, üdítõ, stb).

Lányok
Nem emlékszik vki, hogy kb. mikor irogattatok a kismama és a bababoltokról? Holnap úgy néz ki, hogy felmegyünk pestre egy kismama barátnõmmel, s a jó és olcsó helyekre szeretnénk menni. Nem akarom még egyszer ezt a topicot terhelni ezekkel a címekkel, de ha vki tudja hogyan találom meg legegyszerûbben az archívban, légyszí írjátok meg! Köszi Kép

Ja, a Metróban hordozható kiságy 12500-ért (9000+áfa), aki sokat utazik, kicsira csukható. Ez akciós, bár nem tudom, meddig. Ha minden igaz, a párom ma vett egyet. Úgy döntöttem, nem leszek babonás Kép

Petra
Merre vagy?

bringa (27+1= 28. hét) Kép
bringa

Margareta!

Visszavarunk es sok boldogsagot az anyasaghoz! Konnyu szulest neked es sok tejcit kivanok a babadnak!

Edina 21+3
edina

Sziasztok Lányok!

Huhh, ha az ember két napig nem jut el ide, akkor igencsak csipkednie kell magát, hogy utolérje a topicot! KépKépKép Ez nagyszerû, hogy ilyen nagy itt a forgalom!

Kata! Kép
Csak röviden elmesélem az én születésem sztoriját. (Most mesélte nekem is anyukám.) Szóval én sem akartam befordulni. Jött a kiírás napja, én meg még mindig faros voltam. Anyunak beindultak a fájások. Na, azonnal felkészültek a császárra, anyut betolták a mûtõbe, de mire odaértek, és anyut leborotválták, addigra megfordultam, és minden jóslat ellenére mégiscsak hüvelyi úton születtem! Kép
Szóval még minden lehetséges! Nagyon szorítok Nektek!

Csipkebogyó! Kép
Igen, én vagyok a zenész... Az Operaházban játszom, és brácsázom. Idõnként megfordulok a Madáchban is, ahol fõleg musicaleket játszunk. Bizony mostanában már elég nehezen bírom a munkát. Részben azért, mert több órán keresztül ülni egyetlen pozícióban mostmár nagyon kényelmetlen. A pisilés-probléma határeset. Igaz, mostanában már nem kell a hosszú Wagner-elõadásokat játszanom. (A kollégáim télleg rendesek.) A hangerõ a legnagyobb gond! Tegnap este koncertünk volt, jó hangos mûsorral, hát a babuli folyamatosan fickándozott! Én meg már kínomban nem tudtam, hogy üljek...

Kamilla! Kép
Én kezdetben még éjjel is felébredtem arra, hogy hányingerem van, vagy ég a gyomrom, vagy mindkettõ... A Torecan nekem is bevált! Enyhébb esetben pedig egy kis falat Hamlet is segített...

Minden pocisnak kitartást, és boldog babavárást kívánok! KépKépKép

i_ancsa
19+3
i_ancsa

Margaréta

Nagyon szurkolunk, és nagyon várjuk a híreket! Olyan izgi! Könnyû, problémamentes szülést/születést és soks-sok tejcit kívánok!! Kép

bringa (27+2)
bringa

Margaréta

Nagyon szurkolunk, és nagyon várjuk a híreket! Olyan izgi! Könnyû, problémamentes szülést/születést és soks-sok tejcit kívánok!! Kép

bringa (27+1)
bringa

bocsi
bringa

Sziasztok Lányok!

Margaréta
Könnyû szülést, és sok-sok tejcit a picinek! Siess vissza hozzánk, várunk!

Kata007, Martina
Kitartás nagypocisok!Kép

Voltunk pénteken AFP-n. Háááááát, eléggé érdekes volt. Nekem szerdán a nõgyógyim azt mondta, hogy idõsebb a babócánk egy héttel, és legkésõbb pénteken muszáj levenni az AFP-t. Ehhez képest a körzeti orvostól kapott beutalót nem akarták elfogadni az SZTK-ban, aztán meg várattak 2,5 órát. Épphogy bejutottam a péntekei vérvételre. (mert ugye azt is csak 10-ig csinálják) Nem értem az orvosokat, meg az egészségügyet............
Azt sem értem, hogy az UH-n csinált videófelvételen a UH gép szerdán 16+6 napot jelölt meg, akkor én pénteken már 17+1 voltam......... vagy mégsem?????? NEM ÉRTEM!
Most tartsam magam az eredetihez, mert akkor holnap leszek 17+0, vagy az UH alapján számoljak? Mert akkor késõn vették le az AFP-t.
Egyébként mi a véleményetek a Megatoys-os 4D-s UH-ról. Mi pénteken megyünk. Ti voltatok már??

Szilcsike (fogalmam sincs mennyi) talán 17, de lehet, hogy 18
szilcsike

Margaréta!

Kismillió drukk csak [size=-1](na azért nem csak)[/size] Neked!!! Nagyon szoritok, hogy minden a legsimábban menjenKép

Puszi
sasha
21+0

Kép
sasha

Szia Szilcsike!

Ha a Gyôrfi Mátyáshoz mész uh-ra, szerintem nem fogsz csalódni, mi nála voltunk, és sokkal elégedettebbek voltunk, mint a Mammutban. Ha jól tudom, az uh a mért adatok alpján saccolja meg a baba korát, tehát nem biztos. Nálunk legutóbb az uh június 12-t írt ki, és látod... Meg vannak számlálva a napjaim. Kép

Köszönöm a jókivánságokat, 7-ig még bent vagyok, addig tudlak olvasni titeket, már most legszivesebben bôgnék, mit fogok csinálni a jótanácsaitok, együttérzésetek és szeretetek nélkül? Kép Kép Kép

Margaréta (39+4)
margaréta

Szilcsike!

Ha nem tudod pontosan a fogamzás dátumát, akkor támaszkodhatsz az Uh mért eredményre! Nekem fogalmam sincs hogy mikor fogant a manókám, ezért most a 21+0-át irom, egyébként 1 héttel nekem is 20+0 hetes lenne! De mivel már 2 hónapja 21+0 hetesnek néz ki ezért tartom magam ehhez! És különben is oly mindegy hogy most 3-5 nap az eltérés (AFP szempotntból nem tudom!) a baba a végén úgyis akkor jön amikor Õ jónak látjaKép Nekem meg mindenki szeptemberre "érzi" a babátKép Igaz hogy okt 4.-re vagyok kiirva, de nagyon nem szeretnék szept 22-ig megszülniKép

Ja Szilcsike! Még valami az AFP témához! Foggalmam sincs mikor fogant és az utolsó menstruációm idõpontját (dec28) is csak a hasamra csapva mondtam!!!! Mostanában viszont (kérdezgettem a párom, meg anyukámKép) úgy rémlik mintha elõbb lett volna meg! Anyukám aranyos voltKép mondta, hogy nem emlékszik hogy karácsonykor nyavajogtam volnaKép Szóval... lehet hogy nekem késõbb vették le...

Puszi
sasha

Kép
sasha

Bringa!

Szerintem egyszerübb, ha gyorsan ujra leirjuk, mintha megint keresgélned kell. Milyenre vágysz? A nagyokra???
A két legnagyobb (nem mindenben a legolcsóbb, viszont van aminek pl. a hazai forgalmazói):
- Brendon Babaáruház XIII. ker. Váci ut. 168 (Reno udvar)
- MegaToys Babaáruházak (ebböl több is van, a Brendonhoz legközelebb az ujpesti):
Ujpesti IV. ker. Aradi u. 16. (Ujpesti Városközpont)
Délpesti IX. ker. Soroksári ut. 160.

Kisebb bolt viszont nagyon sok van.
Szerintem ruha tekintetében a MegaToysban lévö Kenguru Gold boltokat érdemes megnézni (a Brendon nagyon szép ruhákat árul, de nagyon nem olcsón), viszont egyéb nagyobb felszerelés (babakocsi, ülés, ágy) már mindkettö "nagyban" sokféle (olcsóbbtól a nagyon drágáig) áron van.

Beszti
33+4

KépKép
KépKépKép
beszti

Margaréta!

Tündér vagy, hogy válaszoltál! Csak hogy mennyire mûködik Murphy: ebéd után elmentem a III. keri boltba, most értem vissza. A Kismamában láttam a hírdetésüket. Tényleg szép dolgok vannak de az eladó undok volt. Azért vettem lila elefántos bordürt. Kép
Sok sikert Nektek! És jelentkezz amint tudsz!
Halacska 32

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bringa!
van egy jo boltocska a Brumi-maci sokan dicserik, mi is votunk arrafele. pelenkadiszkontnak is hivjak magukat.
Arkategoriaban 20-30 %-al olcsobb a Megatoysnal....

www.bumi-maci.hu, amugy mester u.13, a Boraros ternel. Ha nem kocsival jottok, akkor celszeru szerintem a Borarosrol elobb ide benezni, felirogatni mindent, utanna 23-az busszal a Borarosrol elmenni a Soroksari uti Megatoysba.
Ott osszehasonlitani az arakat, padlot fogni ;)

puszka
M
martina

Martina!

Ne haragudj, de ki kell javitsalak, mert nem jó a link amit irtál... kimaradt egy "r" betüKépKépKép
www.brumi-maci.hu

cupppi
sasha

Kép
sasha

Halacska!

Hát szia-szia itthonról! Jó volt a nyaralás? Hogy bírod a tempót? Még csak egy hete, hogy eljöttem, de nagyon hiányoztok. Na, nem az este 7-es hazaérés, de a többi hülyeség igen Kép És nekem még csak hagyján, de mi lesz Veled ennyi év után? Elvonási tüneteid lesznek Kép Ezt a két hetet már simán kibírod, de utána PIHENJ! Nehogy egész napokat tölts mindenféle bababoltokban Kép
Vigyázz magatokra, írok még:

ildikó
ld

Kamilla!
Nekem az orvosom anno hanyingerre a gyomberbol vagy borsmentabol fott lehutott teat ajanlotta. Reggel, delutan, este vagy amikor a tunetek jelentkeznek egy nagy kanallal ihatsz belole. En nem probaltam ki, mivel mire ajanlotta addigra tulestem rajta.

Margareta!
Remeljuk mielobb hallunk jo hireket!

Kata007!
Dorika tenyleg szep ajandek lehetne a hazassagi evforudlotokra! Foleg ha meg be is fordulna. De ha nem akkor is csodalatos lesz. Tudom ez te is tudod. Szoritok, hogy minden jo legyen. Kar hogy az orszagban nincs egyseg es egyik reszen meg regi modszereket alkalmaznak a masikon meg mar ujakat, jo lenne ha mindenhol egyszerre fejlodnenek. Nalunk meg vegkepp mas a helyzet csaszar utan 72 oraval a kismama megy haza.
Utolag gratulalni szeretnek a lanyodek sikerehez! Bocsi, nincs mostanaban sok idom a neten logni. Hiaba szeretnek, mindig van valami.

Na most megint mennem kell. Madike felebredt es szorakoztatast ker.

Andi + a ma ket honapos Madison
andysj

Sasha:
hihi, igaz Kép
martina

Id!
Kép Kép Kép

Én is otthon akarok már lenni és lila elefántokat tenni a falra!!!Kép Ne vágyódj vissza!
Halacska 32

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Martina!
Ha van egy biztos tipped a beindításra, akkor mondd, és már ugorhatunk is!!!! KépKépKép

Sasha!
Sajnos ez Miskolc. Ez van. Kép
A drukkot köszi, de ha lehet mégsem várnám azért ki azt a napot, bár erre minden esély megvan. Kép

Törpi!
Nálunk fájásmérõt is tesznek a pocakra, így talán látszik valami a fájásokból.
Anno Dancsi lányommal semmit nem éreztem, csak a görbe alapján azt mondta a dokim, hogy ma szülünk. Kiírás elõtt 3 héttel.
Azóta több ilyen görbém volt Dórival, szinte tök ugyanolyan, fájás, szívhang ugyanolyan értékekkel, mégsem mondta senki, hogy szülünk.
Szóval nem tudom mit néznek igazából rajta. Dórival ráadásul ki is vagyok nyílva, Dancsival pedig teljesen zárt volt a méhszáj szülés elõtt 1 nappal is. Már minden papírt össszehasonlítottam a két terhességemmel kapcsolatban. Az NST-k és a nõgy. vizsgálatok tekintetében már régen meg kellett volna szülnöm.

Azért azt hozzáteszem, hogy az elõbb beszéltem Sheilával. Neki du. semmit nem mutatott az NST, a doki megvizsgálta, a méhszáj tejlesen zárt volt. Erre másnap reggel megszült. Szóval tényleg ennyit a CTG-rõl. Na jó, neki elment a nyákdugó. Azért az már jelentene valamit. De hát az igazi nálam sem akar elmenni, csak olyan átlátszó valami, de az gyakran.
A frontok nálam sem jönnek be, ahogy látom. Kép

Margaréta!
Talán már nem olvasod, de én azért leírom. Kép Szorítok neked, és egy ici-picit irigykedem is. Kép Ha tudsz, tényleg értesíts minket légyszíííííí! Aztán majd júliusban várunk az elsõ napokban. Akkor már én is babázni fogok. Kép Legalábbis remélem nem maradok örökre kismama. KépKép

Könnyû, gyors szülést kívánok neked. Sok boldogságot a babucihoz, és sok-sok tejcsit neki! Vigyázz magatokra!!!!!

Ancsa!
Köszi! Kép Hát azt hiszem teljesen mindegy, hogy ez hány éve volt, talán velem is elõfordulhat. Ebben nem számít az orvostudomány fejlõdése. Kép

Kata (39.)

KépKép

KépKép
kata007

Andi!
Elkerültük egymást!
Köszi a bíztató szavakat. Hát sajnos, hogy ilyen eltérések vannak még egy operáció terén is. Pedig csak 200 km. Kép
A gratulációt köszönjük, átadtam.Kép
Olyan jó neked, hogy Te már régen babázol. Emlékszel amikor Neked drukkoltunk úgy, mint ahogy most a lányok nekünk. Két hónapja!!!! De rég is volt... Kép

Most érzi az ember, hogy milyen jó amikor idegen, arctalan, hangtalan emberek izgulnak érted, nem? Legalábbis én most értem meg, hogy mit éreztetek Ti a szülés elõtt, amikor minden írásunkat azzal kezdtük, hogy xy! Mi van veled???? Csak nem????? Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Margaréta és a többi kedves éppen Befutó!

Sok sikert Nektek, könnyû, gyors szülést... és szép napokat!

Sziszike
30+5
sziszike13

Margaréta! Nagyoooon fogok szorítani Nektek és kérlek juttasd el a híreket hozzánk!
Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok!

Bá én mostanában megint nem jelentkeztem, azért követtem az eseményeket.

Sasha, légyszi javítsd ki az idõt, mert közben kétszer is voltam UH-on és a legújabb szerint 23 hét 4 napnal tartok ma. A kiírás dátuma nem változott. Lassan közelít egymáshoz a két szám, nem?

Kamilla!
Igazából a te leveled készetetett most írásra. Nekem elég durva volt a "reggeli" rosszullétem, néhány hetet sikerült is kórházban töltenem emiatt, infuzión. A B6 tabletábban semmit nem ért, infuzióban meg injekcióban már inkább. Viszont az én dokim azt mondta, hogy Torecant semmiképpen ne szedjek, én Daedalon kúpot kaptam helyette. ikor már csak napi 2* hánytam, akkor ki is engedtek, napi 3-4 kúppal, szükség szerint. Ami még elkeserítõbb az az, hogy még mindig hányok, csak most már nem napi rendzserességgel. Most pl már két napja semmi. És éedekes módon fõleg este jön rám a roszzullét. A hányingerem az még szinte mindenapos, de már nem mindenórás! De még mindig gyakran szorulok rá a kúpra, szóval így nem hanyok.Hát ez van.
Viszont, hogy valami jót is mondjak, eddig +2 kilot sikerult felszednem magamra. És sajna alig látszik felöltözve az áldott állapot.
Ennek ellenére élvezem ezt az idõszakot.
És szerencsére a baba nagyon jól van, ha minden igaz, kislány lesz. Most már sokat mozog és egyre erõsebbeket rúg.
Bár pont ezzel ijeszett meg tegnap, mert nem éreztem, hogy mozdulna, aztán este csak nagyon halványan. Volt már ilyen nálatok is?
Ma azonba behozta a lemaradástKép

Még annyit szeretnék kérfezni nálam tapasztaltabaktól. hogy mennyire normális ilyen idõsen a haskeményedés? Napomta sokszor és nem feltétlenül fizikai v idegi terhelés hatására.(PL a délutani pihi után volt ma olyan kõkemény a hasam, hogy megijedtem) Szedem ra a MagneB6-ot 2*2, hát nem tudom....

Az utolsó kérdésem: hova lehet a XI. ker-ben kismamatornára menni? És hova érdemes?

zsoka
zsoka

Zsoka!

kismama trona ügyben sajna nem tudok segíteni, kérdezd meg a védõnõt. Amúgy én is XI. kerületi vagyok. Merre fele laksz?

Norci
Norci

Kedves Csipkebogyó, Sasha, Kata007 és a Többi Kismami!

Nem is gondoltam, hogy reagáltok majd az irományomra, nagyon aranyosak vagytok. senkire nem neheztelek (tényleg nem!), különben nem olvasgatnálak Benneteket. Láttam, hogy a jelszóhoz jutásnak feltételei vannak (teljes mértékben meg is értem!), ezért is írtam azt, hogy a fiúkról küldöm a képet. Gondoltam, majd ha lesz szkennelési lehetõségünk, küldöm a sajátot is.
Mivel itthonról netezek, inkább csak estefelé jutok géphez, és azt sem lehet tudni, hogy meddig maradhatok itthom. Már a 30. héten járunk, tegnap elég aggasztó keményedéseket produkáltam 15 percenként. (De aztán szerencsére elmúltak.) Pénteken megyünk UH-ra és utána dokihoz, remélem, a méhszáj még rendben van, és elég lesz az, ha itthon pihengetek.
Most már tényleg kezd terhesség lenni, bár még így is nagyon élvezem. A mozgással vannak kisebb-nagyobb problémáim, de nagyon élvezem, ahogy egyszerre ficánkolnak. Nem is tudom, hogy férnek el, de most már fel szokták ébreszteni egymást. Ja, és felváltva csuklanak.
Pénteken az is kiderül, hogy hogyan fekszenek. Az egyikük nagyon lent csuklik, a másik baba viszont "változó".

Zsóka!
Most olvasom, hogy haskeményedéssel szenvedsz Te is. Én is a Magne B6-ot szedtem, de a dokim azt mondta, hogy nem tartalmaz elég magnéziumot még akkor sem, ha napi 3X2-es dózisban szeded. Én most a MagneVitált szedem (most már 3X1-et), nekem jobban bevált. A dokim még a Magnerot nevû készítményt ajánlotta, de az nem jött be.
Viki

Amúgy a 2. UH-n derült ki, hogy ketten laknak a pocakomban. Nem is számítottunk rá, mivel az elsõ UH-n csak egy babáról volt szó... Úgyhogy eléggé meglepõdtünk. A férjem nagyon örült nekik, én egy kicsit aggódtam (bár lehet, hogy csak a meglepetés miatt), egy kis idõnek el kellett telnie, mire felfogtam, hogy egy milyen szuper dolog.

Sasha!
Ha lehet, akkor légyszi írj be a táblázatba. 26 éves leszek, elsõ babák, a Margitban fogok szülni Dr. Sztanyik Lászlónál, a kiírt idõpont: 2002. 08. 02., a XIV. ker.-ben lakunk. Azt hiszem, más nem kell (ha jól emlékszem). Az utolsó mensi idõpontja 2001. 10. 26. De sosem tudom, hogy számoljátok a heteket és anapokat. Ha minden igaz, ma vagyok a 29. hét 5. napján. Remélem, jól számoltam.

Most befejezem a litániát, jók legyetek!

Sziasztok:
Viki
29+5 (?)
Viki

Beszti, Martina!
Nagyon köszi a címeket! Kép

Kata
Biztos naív vagyok, de jártál már a "babamegfordítási trükkök"' oldalon? A hasznos linkek topic elején van, én megnéztem, elég sokmindent ír.
Szorítok, hogy Dórika megforduljon, s elinduljon kifelé!

Zsóka
Én már korábban írtam, hogy nálam is volt ilyen (mármint, hogy nem mozgott 1 napig) (kb. 25. héten), még a szülészeten is voltam vele (az orvosom tanácsára), de szerencsére csak én nem éreztem, a manó attól még mozgott Kép Úgyhogy ne aggódj!

bringa (27+1)
bringa

Zsóka!
Nálam is volt ilyen, ebben a korban. Ki is nyílt a külsõ méhszáj miatta. Szóval szedd lelkiismeretesen a Magne B6-ot és nem lesz semmi gond. Én elõtte nem szedtem, de utána már igen, és szerencsére nem nyílt ki a belsõ.

Viki!
Örülök, hogy elnézted nekünk ezt az elnézést! Kép
A képeket megkaptam, máris rakom fel õket, és küldöm a jelszót.

Bringa!
Persze, hogy jártam már ott... Kép Szerintem nincs a neten olyan hely a babamegfordítással kapcsolatban, ahol ne jártunk volna a férjemmel. Kép

Épp az elõbb mondtam a férjemnek, hogy nem lepõdnék meg ha Dóri mégis Balázs lenne, hiszen hallottunk már ilyenrõl. Csak azért nem lepõdnék meg, mert csak egy hímnemû tud ennyi szenvedést okozni egy nõnek, nem??? KépKépKép

Kata (39.)

KépKép

KépKép
kata007

Lányok!

Felraktam Viki ikreinek UH képét, nézzétek meg!

Viki!
Kép

Kata
Kata007

Halacska!
Tündéri vagy, hogy Te miket számon nem tartasz! Apu küldött tegnap válaszmailt, de nem tudtam megnyitni, mert tele volt a postafiókom. Aztán pedig nem-igen voltunk elérhetök.
Az elöbb hívott a Férjem, hogy felhívtak apuék és beszélgettek. Ez náluk nagy szó, mert a párom nem tud sokat magyarul, ök pedig németül még kevesebbet. (Élöben egész folyamatos a társalgás, mert akkor lehet mutogatni, de sajna még nincs képtelefonunk) Szóval nagyon sajnálom, hogy nem éltem meg, hogy a kicsi párom hogy számol be a babás részletekröl! Apuékat meg egy óra múlva hívom vissza, mert csak most indulok haza, dolgozom a vizsgamunkámon. Szóval nagyon várom már, hogy beszélhessek velük!!!KépKépKépKépKép
Csipkebogyó 16+6
csipkebogyó

Kata!KépKépKép
Küldd el légyszi a képet a címemre!
Köszi: Csipkebogyó
csipkebogyó

Viki!Kép

SziaKép Táblázatba beirtalak és az ikreket meglestemKép Csudi aranyosakKép Jajj de jóKépKépKép Örülök hogy még benéztél, annak ellenére, hogy senki nem válaszolt neked Csipkebogyón kivülKép Ja a 21-22. hely környékén leszel már benne a pénteki táblicskubanKép Én is úgy reménykedtem hogy a 2. UH-on kettõt fog látni a doki és nem az alkohol miattKép

Edina! Lányok!

Képzeljétek a múlt héten "mintha" éreztem volna a babát! Ma viszont összetéveszthetetlen volt kétszer is "történt" valamiKép Kb onnan sejtem hogy Õ volt, mert annyira vicces érzés volt ahogy valami nyomkodKép Egybõl nevetni is kezdtem, teljesen önkéntelenülKép Párom meg nézett, hogy mi van? Örült neki õ is, de sajnos annyira hulla fáradt volt (egyébként már 21:00 óta alszik) hogy halvány mosolyon és boldog szemeken kivül másra nem volt képesKép Egyszóval nem is lehet elmondani milyen, de azok akiknek már mocorog azok úgyis tudják, akiknek még nem azok majd megtudjákKép

puszi
boldog sasha
21+0

Kép
sasha

Lányok
Én sajnos nem tudok képet küldeni, mert szkennerem nincsen, de megpróbálom valakivel beszkenneltetni Hanna képét. (Rólam nem nagyon van) Viszont Titeket nagyon megnéznélek, bár tudom, hogy így nem illik. Van megoldás? kerestem egyébként a Bemutatkozás oldalt, ahol elvileg mindenki ír magáról, de nem jártam sikerrel. Tudtok segíteni (biztos én bénáztam el...)
Köszke

Sasha
Szerintem ez a legjobb az egész várandósság alatt. Én mindig felnevetek, ha érzem a rúgásokat (melyek most már egész erõteljesek Kép ) Egyébként én is a "te korodban" éreztem elõször igazi rugcizást. A páod is nemsoká érezheti, s az is olyan, de olyan jó!

bringa (27+1)
bringa

Bringa!

Ha a nevemre kattintasz akkor elõjön az úgynevezett profil. Rólam van fénykép, igaz abból nem sokat látni, de mégis valamiKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Bocs, ha már tudjátok: a Corában akciós kismamaruhák vannak, 1800 Ft-ért.

Ildianyu
ildianyu

Sasha
Köszi, megnéztem, tök jó. Meg mindenkiét nézegetem. magamról csináltam, de egyelõre csak az e-mailem jelenik meg, majd képet is próbálok.
puszi
bringa
bringa

Csipkebogyó és Edina!

Kép

Sasha!
Ugye milyen csodálatos érzés????
A kispapán ne csodálkozz, amíg nem érzi egyértelmûen õ is, addig nem is igazán fogja majd fel, hogy számodra ez mit is jelent. Kép

Bringa!
Aranyos vagy, hogy mindig felnevetsz amikor megérzed. Kép Én már inkább feljajdulok, ha megérzem a drágát! Kép

Kata (39.)

KépKép

KépKép
kata007

Csipkebogyó!

Visszajött a mail: mailbox is full.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Jo reggelt mindenkinek!
Sasha örülök hogy most már te is érzed a pocaklako mozgását Kép .
ma megint megyek a dokihoz csak most Csepelre egy magánrendelöbe ha minden igaz akor megvan kinél szülök
nagyon örülök mert ma a kispapa is velem jönKépKép ami ritkán történik meg sajna de valakinek dolgozni is kell Kép
Na megyek Üdv mindenkinek Csics 30 hetes Kép
csics

Újra megpróbálom. Ha látjátok ezt az üzenetet, akkor egyszerüen felejtsétek el a mailemet! Csipkebogyó
csipkebogyó

Kata
El tudom képzelni, hogy késõbb már néha esetleg fájhat is, mert kb. háromszor volt olyan már, hogy nem felkiálltottam a meglepetéstõl Kép
Egyébként Te érzed mindenét, hogy hol van? Meg hogy mivel rúg (kéz, láb, fej, stb?) Kép

Csics
Akkor a várandósság alatt kihez jártál? Vagy eddig nem volt választott dokid? (lhete, hogy csak lemaradtam..Kép ) Tök jó, így már nyugodtabb utcsó 8-10 hét elé nézel

üdv,
bringa (27+2)
bringa

Sziasztok Lanyok,
Na vegre en is itt vagyok.
Meg nem tudtam visszaolvasni de majd a delelott fogok.
Sajnos hetfon nemhogy orultem volna a szabadnapnak erre elkapott egy kemeny hanyas ami egesz ejszaka es reggel tartott.semmi nem maradt meg bennem.Persze mindenki jol megijedt es kihivtuk az ugyeltets dokit aki azt mondta hogy szimpla gyomorrontas es most egy napig ne egyek-igyak.Hat az szornyu voltmert ugye a babuci evett belolem de en megegyre gyengebb voltam...Na mindegy mar amjdnem ok vagyok csak vigyaznom kell a hapzsolhapsaggalKép)))

Kata007,
latom Te meg itt vagy,irj mar legysi hogy mit mondott a doki,kihuzod a ballagasig???

Na megyek mert hat en elvileg dolgozni jottem maKép(

Puszi es szep napot
kataa
18+2

Kép
Kép
kataa

Kata küldtem egy mailt igaz kicsit megkésveKép

Bringa nem maradtál le semmiröl csak nekem nem volt választot orvosom csak az SZTKba jártam egy dokinöhöz meg járok is remélem most már érthetö a dolog KépKépKép
na megyek száp napot mindekinek Csics 30 hetes Kép
csics

Kata!
Megkaptam a mailt, csak volt egy átirányítás a beállításaim között, amiatt prüszkölt állandóan... Köszönöm, válasz ment.

Viki!
Nagyon jók a képek, elküldte öket Kata. Kár, hogy nem férnek rá mindketten egyre. Ti így már azt is meg tudjátok mondani, hogy kire hasonlítanak? Bocs, nem emlékszem, hogy egy vagy kétpetéjüek, lehet, hogy az okosabbak ezt a 16 hetes képeken is látják, én sajna nem... Úgy döntöttem, hogy otthon majd én is elmegyek egy 3D-s fényképészhez!

Sasha!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon örülök, hisz annyira vártad már!!! Ez fantasztikus! Nekem tegnap este 1/2 12 tájban volt olyan buborékos érzésem, nagyon intenzíven és sokáig. Az is olyan jó, de várom ám, hogy kis rugdalózásokat is érezzek már. Amikor néha-néha kis ideig lehelletnyi nyomást érzek, az olyan jó!!!

NOR!!!Kép
Szia, végre megtaláltalak az archívumban, csak azt tudtam, hogy üdvözölni akartalak, amikor nem volt sok idöm. Bö egy hete, hogy írtál, azt hiszem, akkor megkésik kicsit a válaszom és már úgyis tudod mi a helyzet, a többiek is biztos reagáltak. Engem a doki az elsö két alkalommal (6/7 és 8/9 hét) hüvelyi ultrahanggal vizsgált. Az Rh- faktornak tudomásom szerint csak a második babánál van jelentösége, de annak is tán csak akkor, ha az elsö Rh+. Olyankor adnak majd valami oltásokat, hogy a következö gyereket ne taszítsa el a szervezeted.
Én is nagyon babonás vagyok, de most már talán tényleg megnyugodhatok. Biztos minden rendben lesz, kíváncsi vagyok a beszámolóidra!
Boldog gömbölyödést: Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok Pocisok!
Én csak kukkoló Kép vagyok itt, de történetesen XI. kerületi.
Kedves Zsorka!
Mondjuk jó nagy a XI. kerület, úgyhogy nem biztos hogy használható az info: a Vahot utcai rendelõben bizti van pocaktorna, én is oda járok, szerintem jó. (Bár hely csak akkor lesz, ha Poci-Luci végre rászánja magát a kibújásra Kép)
Borcsa (39) és Poci-Luci

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok

helyzetjelentes: beke, csend, nyugalom. Azt igertetek lesz hidegfront, de nincs...
Pocok szeret bennt lenni. tegnap mindent kivasaltam, de akkor ma mit csinaljak?

a fuggonyt nem tudom feltettni, nem fer oda a letra... Kép
holnap este UH es meglatjuk.

m
martina

Sasha,
Örülök, hogy végre érzed a mozgást! Klassz, mi? Kép Nemsokára már a kispapának is meg tudod mutatni, és te is látod majd, hogy hullámzik a hasad. Én nagyon jól elszórakozom vele...

Terheléses vércukrom 6,4 lett, ami állitólag kicsit magas (5,8 a felsö normál határ). Az én "kutatásaim" alapján 6,7-töl kezdödik a nemjó tartomány. Diétázók, nektek mennyi volt?

Drukkoljatok, ma 11-re megyünk amnio eredményhirdetésre... Bár egyre erösebb a gyanum, hogy korán vették le az AFP-t, azért volt alacsony.

Üdv:
Zita
22+6
parazita

Jo reggeletKép

Kata
Te meg mindig egyben!!??KépMifele kinlodasrol beszelsz?meg mindig vannak fajasaid.Bocsanat de nagyon lemaradtamKép
Nagy keres lenne ha kernelek,hogy kuldd el Viki babainak a kepet??Tudod en nem latom az oldalt!!!

a most megmozdult babaknak uzenem,hogy bokdossek csak a mamit szorgalmasan mert tenyleg fantasztikus erzesKépKép

cupp Krisztinka/24/
krisztinka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: