!
Tessék Nektek Kállay Nagy Kriszta(imádom)2006.01.26 09:13
2006.01.26 09:43
Biztos a hideg miatt... A vitamin hozzászólásokat köszönöm mindenkinek, a 12.hétig biztosan szedni fogom. Tegnap meg lett a véreredményem, ahogy én látom minden oké, a neutro- és a lymphocita esik kívül minimális értékkel a tartományon,de pont összetalálkoztam a fogorvosommal, aki azt mondta, hogy biztos van egy kis gyulladás a szervezetemben és az okozza. Ma meg belgyógyászaton voltam reggel, kb.4 percig tartott ekg-val együtt a vizsgálat,és írtak róla egy oldalt
(a memóriám és aza gyműködésem ép, csak tudnám ezt miből gondolta, mert kb.két szót szóltam,az is a köszönés volt...)
Mondjuk ha magamból indulok ki, aki csak a kert leggöröngyösebb részén tologatva volt hajlandó elaludni, nem éppen leányálom vár ránk
2006.01.26 10:28
2006.01.26 13:56
2006.01.26 17:53
Õ ugyanis azt írta, ha jól értelmezem, hogy a vitamint nem a koraszülés megelőzésére szedjük, mert a 2 nem nagyon van összefüggésben. Persze ez az én olvasatom.
Ez jó!
2006.01.26 19:13
!
! 2006.01.26 20:41
)van esetleg valami ötlete?
2006.01.26 20:56
2006.01.26 21:03
Azót cseszegtet!
aztán jó, megnyugtató! Mi még együtt maradunk egy darabig, a nappalinkban egy tűt nem lehet már leejteni, Ádit nem raknánk oda, egy nagy ágy meg esélytelen. Majd Noszvajon...juhéjjjj!
2006.01.26 21:30
Hogy sikerult lanyok?
.
Nagyon lelkiismeretesen dolgozik, engem mindenben vegighallgatott es megnyugtatott szules utan is, csak jot tudok rola mondani
A hozzataplalasrol:en pont a fel eves szulinap utan kezdtem el kostoltatni Lehelket, biztos evett volna hamarab b is, de 4-5 orara jollakik a szopitol es nekunk egyszerubb volt igy
Mi varunk meg es ha nem mulik, megmutatjuk dokineninek)
2006.01.26 21:45
. 2006.01.26 21:49
2006.01.26 21:55
! 2006.01.26 22:01
Könny ritkán jön a szeméből, ez inkább hiszti, rosszul van a gondolattól, hogy aludni kell. Ha mosolygok, akkor ő is elkezd, és minden álom kipattan a szeméből... Ilyenkor 2 lehetőség van: vagy kínozom még az ágyban, egyszercsak kidől, vagy kiveszem, és az ölemben gyorsan elalszik, ha puszilgatom. Hol ezt, hol azt választom, mert nem mindig bírom hallgatni a sírását. Ha magára hagyom, hogy hátha elalszik, egy ideig gagyarászik, aztán kiabál utánam, és kezdődik minden előlről... A hétvégén próbáltam, hogy akkor nem alszik, ha nem akar, majd kidől egyszer. Nos, estig nem dőlt ki, de fürdés után olyan hulla lett, hogy 5 korty tej, és beájult. Ébresztgettem egy darabig, de 1 korty lett az eredménye, feladtam... Éjjel persze hamar jelentkezett, mert vacsi nélkül feküdt le... Ma este a fürdés előtt fél órával elaltattam, nehogy megint ne egyen. Most működött. Szóval szerintetek mi történt a kis angyal fiammal? Persze panaszkodni továbbra sem akarok, mert semmi gond vele, és jól eljátszik egész nap a szőnyegen vagy a hordozóban, csak legyek a közelében...Na, most jól beszámoltam.
Ádi tündéri baba, ha nem fordul, hát nem fordul. Majd megteszi, ha szerinte itt az ideje. Semmi okod az aggodalomra, majd hónapok múlva, ha akkor sem fogja csinálni.
Azóta előre szól.
2006.01.26 22:01
!
.
. Írunk valamit és aztán egy hétig magyarázgatjuk. Én már 2 perc múlva nem tudom mit akartam, nem még hogy mit írtam
.
).
? (Neked mi is az urad, hogy ilyen sajtkukac?)
. De, ezt Juditnál Ildivel hármasban megtárgyaltuk, csak Ti már elmentetek. 
2006.01.26 22:45
Megéri! 2006.01.27 08:43
Én is depis tudok lenni, ha apa nincs itthon, pedig ő nem hagy itt minket, csak addig, amíg munkában van.
2006.01.27 10:33
De majd kedden
A család is Miskolcon lakik, lehet, hogy az lesz, hogy sulinapokon ideiglenesen odaköltözünk? De egy 1 hónapos babával? Egyébként annyiból biztosan jó, ha gyerek mellett tanul az ember, hogy egy kicsit kiszakad a mindennapokból-új emberek, máson forog az agya....
2006.01.27 20:46
De ehhez el kene olvasni a konyvet, mert van meg egy-ket apro fogas..pl.napirend..stb.Egyebkent nalunk is gyonyoruen mukodik.Nagyban hozzajarul a nyugalmamhoz
A dackorszak viszont nem jarul hozza a nyugalmamhoz
Most ott tartunk, hogy anya rugdosasa megy, ha valami nem tetszik...sose gondoltam volna az angyali kisfiamrol, hogy ilyen is lesz.Erre en elkuldom, elszomorodom es fogalmam sincs hogy mitevo legyek.
Megvettem a Nok Lapjat...olvastam a folytatast.Erdekes... 2006.01.28 10:21
2006.01.28 14:41
2006.01.28 15:47
Karácsony óta megy ez a hercehurca, estére egyre kevesebb. Valamikor hajnal 4 óra után ébred fel először Boti, de meggyőződésem, hogy ha tudna még többet enni, akkor reggelig aludna. Ezért vettem tejpépet, és a jövő éten kipróbálom azt is. Egyébként ma barackot kapott, nagyon szereti. Mondjuk eddig minden ízkett neki.
Szóval írjátok már meg a sorrendet, jó? Kinek mi vált be? A könyvek mindegyike mást ír...
Csak azért kaptam meg mindig rajzból a 4-est, mert nem volt semmiből 3-asom... Meséltem, amikor kersztlányom megkért, hogy rajzoljak neki egy gólyát? Az anyja szuperül alkot, megszokta a gyerek, hogy normális alakokat rajzolnak neki... Amikor hosszas szenvedés után készen lett a gólya, (egészen elégedett voltam, nem volt rossz magamhoz képest...) keresztlányom rám nézett: "De keresztanyu, ez kispipi!"
2006.01.28 17:46
2006.01.28 22:07
2006.01.28 22:25
.
is, akkor nem lehet gond.
. 2006.01.28 23:46
)
!!!
Biztos kivárja, míg rábízod, hogy ő mikor is óhajtson megfordulni .
?
és ha még a nappal is rendben lenne, akkore az lenne a baj, hogy túl rendes ez a gyerek, beteg lesz???
2006.01.29 10:03
Mivel Lillcsi korababa volt, így csak ilyesmit adhattam neki. Elvileg még két éves koráig csak HA tápszert kaphatna, de ezt már nem vállaltam. A gyerekem ma sültszalonnát evett kechuppal.
) Sinlacom, ami 2006. 04. hóig szavatos. Szívesen odaadom, hogy kipróbáljátok! De természetsen másnak is, aki szeretne próbálkozni.
) Vannak még HA pépek, csak nagyon rossz az ízük. (receptre) Ezt nem igazán ajánlanám, keserű. 2006.01.29 12:34
2006.01.29 13:11
Lesz ez még így se! 2006.01.29 18:31
2006.01.29 21:26
Vagy ezel nem mindenki van így?
Mint az első menses, undorral vegyes érdeklődés
) aki, úgy látszik, nagyon élvezi az anyaságát! Erőt szoktam meríteni belőle, mint Borsi fergeteges humorából...és mindenkitől valamilyen szempontból! Jó hogy vagytok, Csajok! 2006.01.29 21:39
Ha szopi elott kinalod meg gyumolccsel, akkor annal kevesebbet szopik es annal kevesebb tej is termelodik.
Oromhir:megy a forgas oda-vissza, megprobalok tobbet nem aggodni, hiszen fejlodik Lehelke is a sajat tempojaban.
2006.01.29 22:05
).
.
).
), hogy én 5 hós koráig egyik gyermekemet sem mertem hozzátáplálni, csak tápival. Csengének Aptamil volt, ami HA, de Ambrusnak Nutrilon, ami nem HA, de nem is olyan drága és prebiotikumos.
), de nekünk fejlődéslélektanbó' azt tanította a tanárunk, hogy az első félévben a legfontosabb a "szopás", így szó szerint (most nem ecsetelem, hogy abban a szituációban mit robbantott ki ez a mondat, de gondolom el tudjátok képzelin
). A lényeg, hogy én, restellem bevallani, de valahol hiszek benne, hogy nem igazán egészséges ilyenkor az evés. Sietek leszögezni, hogy ez KIZÁRÓLAG az én, minden tudományosságot nélkülöző véleményem, és nem vonatkozik a néhány kanál hashajtás és kaki-gyártás céljából evett mennyiségekre. (Na, már látom, hogy ebből megint bunyó lesz
!)
! 
2006.01.30 10:57
Jó az a 2-3 nap, mert ilyenkor hétközben iszonyúan hiányzik...
Nálatok mi újság szopi ügyben?
Még olyat is olvastam, ami már szerintem túldimenzionálás, hogy fél éves korig olyan éretlen a gyerekek emésztőrendszere, hogy árt a szilárd étel. Nos, akkor nem értem, hogy a tápszeres babáknak miért nem árt, hiszen nekik korábban javasolják a szilárd kaják bevezetését...
Mi is lehet, hogy 3-at szeretnénk, de majd inkább a 2. után nyilatkozom.
Egyébként jövőre szeretnénk kistesót, mármint hogy jövőre foganjon.
A 3 gyerekkel az az egyetlen gondom, hogy tudom, sok lenne itthon az a 7-8 év, hiányozna a suli, ha meg visszamegyek a 2. után, akkor félő, hogy nem jövök újra gyesre. 1-2 évet tanítani...annak nincs sok értelme. Többet meg nem engedhetnék meg magamnak, mert 29 vagyok, 35 utánra nem akarom hagyni...Szóval sok mindenen múlik még ez.
Elkeserítő... (Újabb vitaindító?
)
2006.01.30 10:57
Szerettem volna képet kérni, de azt mondta a nőci, hogy ők azt nem tudnak nyomtatni
Akkor hogy fogom a családnak megmutatni? Én annyira biztos voltam benne, hogy ennél nincs egyszerűbb dolog... De közben gondolkodtam és lehet, hogy a fényképezést engedik, és akkor a monitort lefényképezem, utána meg kinyomtatom! Vagy Ti hogy csináltátok?
2006.01.30 11:13
Amúgy hülyeség, hogy nem tudnak nyomtatni, mert ha ismerős van, akkor ő kap képet. Én 2 embert is tudok, aki kapott...
Egri kórház...
Ha előtte olvastam volna, biztosan pánikoltam volna olyasmitől, ami nálam nincs...
Puszi2006.01.30 12:02
Ezért is írtam, hogy ízlelgetni a legjobb délelőtt két etetés között. Így nem zavar be a szopiba se. Aztán majd ha eljön az ideje, akkor vagy korábbra teszed, és tízórai helyett gyümi féle, vagy későbbre és akkor ebéd helyett zöldségféle. De addig szopizzatok sokat!
De én sem haragszom anyósra miatta. Mégiscsak nagyszülő.
2006.01.30 12:37
!