A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

És Mindenki hozna magával Milkát!!!! Kép Kép Kép

nadine81

Ildi! Szombathelyen egyetlen egyszer voltam ennél a dokinál, a neve Mosonyi Tamás! Tök rendes volt és tényleg csak azért mentem hogy valaki tetőtől talpig megvizsgáljon és levegye a kókuszt is mert itt Sopronban nem igazán erőltetik meg magukat a dokik! De most másodjára már nem tűnt olyan szimpinek ez a doki se! Pedig állítólag nagyon jó orvos!
Ja és hogy mi lett a Milka másik felével! Már a kocsiban megbontottam, apa is és nagypapa is kapott egy egy csíkot, meg én is ettem egyet! Úgyhogy mire hazaértem már csak fele volt meg és azt pusztítottam el két perc alatt! Amúgy nálam sem téma egy tábla csoki, simán el tudom tüntetni pillanatok alatt! Na meg például a narancsot is! Kép

KépKép
nicika

Szia Mindenki!!
Teljesen el vagyok ájulva a 4D-s fotótól. Nekem azt mondták, hogy 28-30. hétig érdemes ilyent csináltatni, mert utána akkora a baba, hogy nem látszik belőle semmi.... ehhez képest azért elég cuki a kiscsaj!!!

Nicika,
én nem nagyon szerettem régen a csokit, de most bú vagy öröm, becsúszik egyszerre egy egész tábla... Szóval nyomjad csak.

Ja és aki NST-n járt már: mikor van az első?? Én csak itt irigykedve figyelem, hogy ki mikor megy, milyen eredmények, nekem meg még semmi ilyesmi. A kókuszomat is a 36. héten akarja a doki megnézni. Ez még normális?

Móni+Marci 33+2
kmoni

Nadin! Szombathelyen nem ismerik a borítékot! Itt Sopronban szóba sem került a kókusz! Terhesgondozóban utoljára 33 hetesen voltam, akkor lett volna érdemes levenni a kenetet, de az orvos nem akart megvizsgálni sem úgyhogy nem erőltettem! Utána meg már csak az NST volt, a doki csak egy percre tudott velem foglalkozni! Szóval így történt hogy Szombathelyre kényszerültem saját magam megnyugtatására! Kép De majd lehet hogy megkérdezem a szülésznőt hogy itt Sopronban mégis hogy működik ez a kókuszos dolog! Már csak kíváncsiságból is!

KépKép
nicika

Móni! Az NST-ket általában a betöltött 36. hét után kezdik!

Hajrá Milka csoki! Éljenek a kilók! Kép Na meg a Depis Klub tagok! Kép

KépKép
nicika

Ettem két narancsot is, most meg állítólag haverjaink pizzát hoznak! Szóval nálam hízókúra! Ki fogok durranni! És ha kidurranok akkor nem kell szülni! Kép

KépKép
nicika

Móni, a streptococcust, ha leveszik, akkor a 36. héten szokták, és az NST is akkor indul. Még egy kicsi, és lassan te is mehetsz. Kép
Vendég

Most olyan jó itt a hangulat de azért leírom nektek hogy mi történt szegény öcsémmel tegnap délután! Öcsém 21 éves és tegnap 5 csávó jól megverte! (Előzőleg öcsém elhupált valakit és most bosszút álltak! Szóval öcsém sem egy angyal!) A bal kárja látta legnagyobb kárát a verésnek mert azt hiszem kificamodott, meg a szalagok elmozdultak! Szerencsére el nem törött! Viszont ma reggel meg kellett műtteni mert azt mondták az orvosok hogy a kitágult és elmozdult szalagok miatt később nem tudná rendesen használni! Egy jó fél órás műtétben valami fém bigyót építettek a karjába ami a helyén tartja a szalagokat és majd 3 hónap mulva kiveszik! Szegényemnek annyira fáj, hogy még sírt is! Pedig ez nála nagy szó! Úgy sajnálom szegényt! A menyasszonyának meg szombaton lesz a szalagavatója, már öltönyt is vett és most ugye nem fog tudni elmenni! Kép

KépKép
nicika

Nici,
azért én inkább szülnék, mint durrannék... Kép Kép
Öcsédet sajnálom, szar lehet most. Kép Ne tessék verekedni! Kép

nadine81

Ezek a fiúk már csak ilyen hirtelenek! Legalábbis öcsém! Előtt cselekszik, aztán gondolkodik!

Nadin! Amúgy meggyőztél és én is inkább szülni szeretnék! Kép

KépKép
nicika

Akkor én is mondok vicceset.. :-)
Hétvégén elkapott a kutyánk egy másik kutyát, és le kellett térdelni, hogy valahogy szétszedük őket. Mindez vendégségben, a kutyák körül két kisgyerek. A férjem a kutyánk szájába dugott egy partvisnyelet, azzal sikerült nagy nehezen kiszabadítani a ház kutyáját a miénk fogságából. Közben nem vettem észre, hogy míg térdeltem a betonon, szépen lenyúztam a térdem, és kiszakad a kölcsön kismamanadrág. Amikor kölcsönkaptam, a barátnőm a lelkemre kötötte, hogy nagyon drága volt.
És azt is mondják, hogy ha a kismama valahol megsérül a terhesség alatt, akkor a kisbabának ott lesz valami foltja vagy valami. Ti hisztek ebben?
Ha ez igaz, jó nagy flekk lesz a gyerekem térdén!! :-)
kmoni

AlinaKép
NadineKép
Kép Kép Kép Kép
NiciKép
Oké a depis klub, de én mit egyek Milka helyett????

KépKép
csema

Sajnálom az öcséd, de hát Õ is ludas voltKép
Azért jobbulást Neki, szegény megfizette a tanulópénzt!

KépKép
csema

Vas Kép Kép
Az ételremeked láttán ment ám fel a cukrom! Kép Kép

KépKép
csema

Tünde!

Még ne irigykedj, mert még csak a megbeszélés fázisánál tartunk és ez még sokat alakulhat. Kép De lélekben veleed leszünk otthon, hidd el. KépKépKép Egyébként is te vagy jobb helyzetben, mert te hamarabb babázol, mint mi. Kép

Zsuzsó! Sajnálom, hogy fáj a fogad! Segített a szegfűszeg?

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="ff0000">Futok 4D-re, majd gyüvök.Kép (majd olvasok vissza, eddig aludtam)
Jah, emlékeztek, amikor anno mindenki kókuszgolyót gyártott? Rámjött és most csináltam megint.Kép Erre apa kitalálta, ha anyagilag nem úgy fogunk állni, akoor csinálok ilyet, és azt fogjuk árulni jópénzért.Kép Üzletiérzék rula.Kép

Na pusza, majd jövök!

Nancsesz</font>

Kép

Kép
nancsika

Angi Kép
Gratula a nst-hez Kép Szui, hogy nincs kókuszod Kép

Scully Kép
Hatalmas a pocakod Kép A kiscsajnak nem semmi méretei vannak Kép

Eszti Kép
Remélem most már úgy érzed telejesn összepakoltad a kórházi cumót Kép Kiváncsi leszek mi az ami felesleges lesz a csomeszből Kép

Anita Kép
Ügyi vagy a súlyoddal, akkor te csak pocakot növesztettél Kép

Csema Kép
Elhiszem, hogy mindennel kész akarsz lenni, de azért vigyázz magadra!
Sajnálom, hogy emelni kellett az inzulint Kép Remélem hamarosan jobb lesz Kép

Mariann Kép
Hű, ez nagyon nem jó Kép Jobbulást és nagyon vigyázz magadra Kép
Tényleg az egyetlen megoldás a kortyonkénti ivás. A gyógyszerre szükséged van! DRukkolok! Kép

Nici, Nadin Kép
Én már reggel egy tábla mogyis milkával indítottam a napom depiűzésként Kép
Így én is belépek a klubba KépKépKép

Nici Kép
Az öcsédet sajnálom Kép

Annácska 30+3

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nancsika Kép
Még a végén cukrász leszel Kép
Várunk ám a képekkel Kép
Kiváncsi vagyok Alex mekkora Kép

Annácska 30+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Csema! Van diabetikus Milka is! Kép

Nancsi! Várjuk az UH beszámolót és a képeket a nagy fiúról! Kép

KépKép
nicika

Nancsi! Ja és tippelek, mondjuk 2700 grammra! Kép

KépKép
nicika

NiciKép
Oké! Diabetikus Milka! Kép Kép

KépKép
csema

Mariannka!
Vigyázz magadra! Tessék sok folyadékot inni, csak kicsiket egyszerre! És persze pihikézni!

Nicika!
A depis klubban én is benne vagyok, de csak a csoki miatt!

Kmoni!
Anyukám hisz az ilyen babonákban, én nem! A mi Tündinknek akkor tiszta foltos lesz a két combija, mert én lépten-nyomon nekimegyek valaminek.

Csema!
Szőlőcukrot? Azt szerintem lehet enni. Vagy van canderel diabetikus csoki.

Ja és megjöttünk a dokibácsitól. A lényeg: a BPD 80, FL 60. A doki szerint pont 30 hetesnek felel meg. A baba feje lefelé volt, legalábbis ott tartotta a vizsgálófejet, amikor a bababuksit mérte. Láttuk, ahogy kinyitotta a kicsi száját, és megjegyeztem, hogy biztos ásított. Mire a doki: Á, csak nyalakodik. És a múltkori mérlegeléshez képest fogytam fél kilót, úgyhogy a doki mérlege szerint 80,0 kg vagyok, az itthoni szerint 82. Szóval szerintem híztam a 77-hez 5 kilót, a dokié szerint 75-höz 5-öt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kmoni,
én nem hallottam még effajta babonát, vagy hiedelmet, de attól még lehet... Kép Majd meglátjuk illetve meglátod! Kép

Szelivi,
gratula a jó eredményekhez, szuper, hogy minden a heteknek megfelelően alakul! És hogy nyalakodik vagy ásít?? Kép Mindegy, láttátok! Kép

Jó éjt Mindenkinek, mindjárt kezdődik Fábry bácsi! Kép És mi szeretjük. És Apa holnap szabadnapos, itthon leszünk egész nap! Kép

Legyetek jók és vidámak! Kép

Nadine és Dorka 28+0 Kép Kép Kép

Kép

nadine81

Sziasztok
Gyors beszámoló aztán Lacinak átadom a helyet , majd holnap reagálok.

Vizelet minden királyKép
Vérkép minden király Képcsak vasat kell szednem.Kép
A méhszáj viszont 2100Kép
BDP 93mm más méretet nem mondott. De nekem is azt mondta a doki, mint Mariannak, ha most megszületne, nem lenne nagy baj ,mert nagy baba. De még nem akarjuk, hogy megszülessen. Csak a szívét láttam és a nagy zacseszt, még mindig fiú.KépKép
És még mindig fejvégű a drága.Kép Norm magzatvíz. Február. 8-án NSTKép
Ja és nem lesz kokusz vizsgálat ,mert itt nem szoktak.Kép

Hirtelen ennyi

Sziasztok
Babetta és Levi 34+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Aki fogyizik, vagy ilyesmi, most ne figyeljen ide!

A fél kiló fogyás örömére kidobáltam a maradék főtt krumplit és palacsintát ettünk. Barackot és túrót turmixoltam össze, meg volt vaníliapuding meg csokiszósz. A tejszínhabot elfelejtettük rátenni, de így is király volt!

Kép
szelivi

Sziasztok!

Na átválogattam a babaruhákat, hát nem kell venni az tutiKép

Csak nincs túl sok igazán kislányos, de hát ez vanKép Most sok másra kell a maniKép

ráadásul a páromnak ebben a hónapban egy teljes munkanapja se volt, mindig hazaküldték 2-3 órával hamarabbKép Az meg neki óránként 500 ft minuszKép És meg kell venni a Kata bútorát (15 hiányzik hozzá, 30 el van téve,) meg az utiköltséget hogy elmenjünk érte, meg a kórházi cuccomat, meg ágyneműt Katának, lepedőt, stb. És persze enni se ártana Kép
Kicsit megint elkenődtem, mint minden hónapban mikor kiszámolom hogy mennyi pénzünk is leszKép

Jó lenne már végre egyenesbe jönniKép De majd csak lesz vhogyKép

A fogam nem fáj, kopp-kopp-kopp
használt a szegfűszeg.

De ettől függetlenól ramatyul vagoykKép

Depis is vagyok, de milkát nem kérek, nem bírná a fogam....
én inkább egy light-os vörösboroskólát kérek depi ellenKép

cupp

Zsu
33+3KépKépKépKép:

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Látom, megvan a legjobb búűzőszer!KépMilka, mmm! Nálam a Nutella jön be! Még mikulásra kaptam egy óriás üveggel, esténként azzal ülök le a tévé elé, és kanalazgatok belőle... Valóban jobb lesz a kedvem tőleKépKép

Egyébként meg pont ma olvastam a legújabb Kismamában, hogy a kismama által elfogyasztott csoki jótékony hatással van a magzatra. Mivel boldogsághormont termel. Szóval mértékkel jótékony hatású!Kép És hát mi kismamik már csk ismerjük a mértékletességet, nemigaz???KépKépKépKép

Apa ma kitesz magáért, engedi a fürdővizemet! Kíváncsi vagyok, holnap is tart-e még a lelkesedése. Jövő héten szerdáig szabin lesz, és remélem kapok egy kis plusz törődést.

Na, kész a fürdővizem, indulok.Kép
Jóéjt, szép álmokat!
Adri+Levike( a f*sza kiscsávóm, igaz, Ildi??)

Kép

Kép
adriana

Zsuzsófi! Egye fene, kaphatsz light-os vörösboros kólát is! Kép És örülök hogy most jobban van a fogad! Az anyagiak nálunk is bonyolult dolgok!

KépKép
nicika

Adriana! A Nutella sem rossz! Én nem rég Snickerses krémet vettem! Nem tudom kóstolta-e valamelyikőtök de nem rossz! Kép

KépKép
nicika

Adriana!
Én is szeretem a nutellát, de nem veszünk, mert akkor pár nap alatt betermelem az egészet. Ugyanezért nem tartunk itthon kockacukrot. Régen a heti 1 kg kockacukor (csak úgy magában) volt az adagom. Porcukrot se tartunk, mert azt meg éjszaka kanalaztam be.

Sajnos annyira be voltam tojva a dokitól - hogy beszól a súlyom miatt, pedig amúgy tök kedves - hogy fáj a fejem.

Kép
szelivi

Szelivi Kép
Gratulálok a jó eredményekhez Kép Végülis teljesen mindegy melyik mérleg mennyit mutat, a lényeg, hogy csak 5 kiló jött fel rád Kép
Klassz lehetett látni a babucit Kép
Nem semmi vacsit csaptatok Kép

Babetta Kép
Nem semmi a fiad mérete Kép Jó nagy baba lesz az tuti Kép
Szobácskájával hogy álltok?
A méhszáj miatt ne aggódj, legfeljebb most már nem ugrálsz annyit Kép

Zsu Kép
Sajnálom, hogy a párodnak kevesebb a munkája Kép
Valahogy majd csak átvészelitek ezt az időszakot Kép

Adri Kép
Nutella nálam is gyakran kerül a kezembe egy kanál kiséretében Kép
Ezekszerint a babám nagyon boldog lesz, sok csokit eszem Kép
Jó, hogy apa otthon lesz veled Kép Biztos fincsi fürdőt csinált neked Kép

Nici Kép
Snickerses krémet még sosem kostoltam, de biztos az is fincsi Kép

Annácska 30+3

annácska

Mariannka: jobbulást!!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nici Kép
Annyira kedves vagy Kép
Most látom, hogy betetted a képeket a táblába Kép Nagyon köszönöm Kép

Itt a 30 hetes pocakkép Kép Ezt még hétfőn csináltuk Kép
Kép
Ez meg szemből Kép
Kép

Annácska 30+3

annácska

Ez nagyon szép:
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?cid=48431&id=95
(És a végén van link az előző részekhez.)
Borcsa
36+2

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok!

Nah, megjöttünk jól.Kép Minden rendben van a kis Tökössel.Kép Kis dagadék.Kép UH szerint kereken 34 hetes.Kép 2222 gramm.Kép BPD 8,65 cm, a pocija kerülete 29,18 cm, pocak alapján 36+4.Kép Jah, és hatalmas a cerkája.Kép Tiszta apja.KépKépKépKépKépKép

Válogatás nélkül a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 32+3</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Hűűűű, kicsit sok lett a cerkás kép.Kép Bocsika.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 32+3</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nancsika Kép
Nagyon édesek a képek Kép Annyira aranyos ahogy a kiskezeivel öleli magát Kép
Gyönyörű kis pofija van Kép Kiváncsi leszek mennyi lesz a hasonkóság Kép
A méretei nem kicsik, de nem is túl nagyok Kép
Gratulálok hozzá Kép

Annácska 30+3

annácska

Annácska: helyes a pocid!Kép

Nancsika: édes a baba! most még mutogathatod a cerkát, később már úgyseKépKép

Annyit beszéltek itt a csokiról, de nincs itthon! Aztán jött a Nutella és eszembe jutott, hogy a csajok elől eldugtam. Most nekilátok, gonosz anya vagyok mi?!!Kép

Apának lenyírtam a haját, nehogy már Bettina nagy lobonccal lássa meg!Kép

Tünde 38+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt!

SzeliviKép
Így éhgyomorra a vacsitok megbizergette a fantáziám!
Esküszöm, ha megszülök az lesz az első, hogy egy nagy adag gesztenyepürét bevágok, vagy gundel palit, vagy valami hasonlót, s adok a leadott kilóim-nak!

NancsikaKép
Nagyon édes Alex, nagyon szép a pofija, a cerkáról ugye nem is beszélve!Kép

AnnácskaKép
A te babaszobád is nagyon szép kerek!

BabettaKép
A 2100-as méhszáj ennyi idősen már nem gáz!!!
Mindenkinek szép napot!
Csema 33+6

KépKép
csema

<font color="119911"> Jó reggelt!
Annácska,
csini a pocak, szépen növöget! Kép
Nancsi,
cuki a kisfiatok illetve a nagyfiatok! Jók a képek!! Király, hogy minden rendben van vele!
Babetta,
a 2100 tényleg oké, így a végén. És akkor lassan Neked is NST? Izgi!
Livi,
jó kis kajcsit nyomtatok. Ügyes vagy a kilókkal. Kép
Tünde,
ez a hajvágás jó. Kép Nutella?

Puszi. Angi 39+3</font>
angi79

Jó reggelt!

Scullyx, Nancs: nagyon édesek a babókKép Mindkettő kis husi pofis! SzépekKép

Csema: majd mindjárt írok mail-t!Kép

Annácska: nagyon helyes a pocidKép

Tünde: akkor már nagyon készülődik a család Bettina érkezéséreKép

Angi: Veled álmodtam, így izgatottan jöttem olvasni, hogy mizújs... Kár, hogy még csak álom...!
Úgy olvastam, hogy ma a te névnapod is van, igaz? Mindenesetre NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép

Anita (36 - juhhééé KépKépKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Cuki vagy Anita, de nem ma van, hanem májusban. Azért köszi. Kép
Gratula a finishez!!!</font>
angi79

Jó reggelt!!!!

Nancsika, nagyon édes Alex, és micsoda képdömpingKép!!!!
És a méretei is pont jókKép

Annácska, szuper pocakKépKép

Anita, éljen a finish!!!!!KépKépKép

Babetta, tök jó, hogy minden rendben volt a dokinál, azt a vasat meg szedd csak, hadd legyen erős gyerek LeventeKép

Nici, mégsem ismerem a dokidat, régen volt már, hogy ott tanultam.
Azért látom elvásott a csokiKép

Hú, csajok, lehet engem is elkapott valami hasmars.Az előbb úgy kellett szaladnom a wc-re, de semmi bajom nincs, se hasgörcsök, se hányinger, csak ez a csúnya reggeli eset, amit egészségesnek abszolút nem mondhatokKép
Most én is tömhetem magamba a krumplit, almát...
Remélem , nem kapja el senki itthon.Vagy csak egy egyszerű gyomorrontás.
Ki tudja, majd kiderül.Megyek is,eszek valami kímélőtKép
Mariann, te hogy vagy??????

Ildikó
31+0KépKép

Livi,grat. a betöltött 30-hozKép
vas

Angi:
Origo: 2006. január 27. péntek, Angelika, Angéla

Akkor majd májusban isKép

Köszönöm a gratukatKép

Ildi: neked meg a 31-hezKép

Livi: éljen a 30!!!

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita Kép
Válaszoltam

KépKép
csema

Megkaptam, már írok inkább ideKép Ahogy nektek könnyebb! Küldhetem rózsaszín csekken, de utánvét is jóKép Ha csekken, mondd az összeget és címet, és már zavarom is az uramat a postáraKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ráér, mert nem tudom a postaköltséget, csak ha feladták, akkor hétfő du megírom!

KépKép
csema

Ok! Rendben, váromKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

AnitaKép
Ok. Kép
Megyek bepótolom az éjszakai nem alvásom, pocsék éjszakám volt!

KépKép
csema

Szép álmokat!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: