A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

syg

jaj de jó lenne ez igy mardna náltok nagyon szurkolo Kép
nálunk adri
hát most este 1 szer volt fent nem is tudom hogy tegnap vagy tegnap előtt volt nagyon kaka éjszakánk meg ált a nyitott ajtó előtt és csak üvöltött teli torokból pedig csak annyit kelet volna csinálni hogy odabujjon és aludjon tovább mikor aztán odaszoltam neki hogy ne álljon már ott jöjö oda akkor meg elnémult és folytta az utját Kép szerintem még aludt mikor felállt és megijedhett hogy ő most hol is van vagy nm tudom

virág
értem egyébként fiúk lustibbak is szoktak lennni legalábbis én azt veszem észre Kép
de torna sokat segit nagyon Kép nekünk legalábbis hazsnált Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
nm probáltátok máég odadni neki meg hogy ő dugja össze ... nálunk ez bejött bár adri nem egy alkalmazkodó tipus de nikit egyből rálehett igy venni az orszívásra ha ő csinálhatta bár nem mindig eléggé teszi oda de hagyjuk hogy ő szívja és igy megengedi

jaj ma lesz szemcsim Kép Kép ujból megyek vissza végül visont választottam nagyon dicsérik nagyköröst de most ugy sem tudnék átmemni mert igy is tegnap mire hazaérünk nikivel dokitól a dédi volt kicsikkel hát nem volt smei 1/ 2 11 kor értünk haza adri még pizsiben az ESTI pelusában és olyan kakás volt hogy már ő maga ment be kitörölni wc re fenkét közben gonodlhtjtok hogy miket művelt egyedül a tele kakás pelussal közebn a dédi hol volt azt nem tudtuk megfejteni áki meg ugy megütötte az arciját hogy tiszta lila lett én meg tiszta ideg mikor meglűáttam ugyhogy ma visszem maggamma szemvizsgálatra őket niki meg ovizik este meg ogdoki de már anyumat kértem meg hgy jöjjön át

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Már rengetegszer probáltuk odaadni neki, de mindhiába. Kép Nem rakja oda rendesen és ordit hogy fáj neki.

SZegény gyerekek Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, miert porszivoval csinaljatok? Nekunk nagyon bejott Syg otlete, hogy szajjal kell megszivni!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
Hát a masodiknál már mi okosabbak leszünk. KépDanusnak kevés lenne már a mi tüdőkapacitásunk. Õ már rég óta nagyon ügyesen és erősen kitudja fujni az orrát és csak azért kell este egyszer kiporszivoznim, hogy ami mélyebben van is feltudjon jönni, nehogy megint tüdőgyulladást kapjon. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz!

Azért jövök ritkábban,mert egyre jobban vagyok.Ami azt jelenti,h.több programot szervezek magamnak/magunknak,és nincs annyi időm leülni.Az internetünk meg továbbra is percszámlálós,és így,h 2 naponta tudok legjob esetben is leülni,mire végre végigolvaslak titeket,hogy be tudjak kapcsolódni a beszélgetésekbe,egy csomó idő eltelik.Fogalmam sincs mikor lesz korlátlan netünk,de érezni fogjátok,mert akkor biztos sűrűbben beugrok!

Sbea!

A napjaink viszonylag máég csendesen,de azért mindig egy kicsit mozgalmasabban telnek.Kicsi lány kb.1,5-2 órát tud ébren lenni 2 etetés között,addig fekszik a hátán,és magyaráz,nézegeti a játékait,ha megunja odaültetem az ölembe és hintaszékezünk,vagy sokszor az is elég,ha cumit adok neki,és attól elálmosodik.Jó esetben az alvása összefüggő,de van amikor felébred és kis ébrenlét után visszaalszik.Általában az uzsi után szoktunk kimozdulni,h.a napközbeni alvásában ne zaklassam,de van amikor délelőtt is,és akkor a kendőben szunyókál,miközben én ügyeket intézek.Ennyi!Megyünk val.leg babaúszásra Ballószögbe vasárnap.Remélem Regének tetszeni fog!

Lina!

Én a fejést nem erőltetném,mert azt hallottam,h.tönkretetszi a tejmirigyeket.Én kb.2-3 napig fejtem a szülés után.Borzalmas egy művelet.Inkább sűrűbben szoptatnék.Mindig mindkettőből,és várnék,h.történik-e változás.

Syg!

A Kossuth rádióban szoktak reklámozniegy Revitalin(vagy Revitalid)nevű gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt,ami orbáncfűt tartalmaz,és stresszoldásra használják.Innen gondoltam.De azt hiszem,h.Maria Treben is azt írja róla,h.nyugtató hatású.

Pity!

A félegyházi kórház előnyei:
-családias,nincs sok szülő nő;
-a szülésznők mind nagyon kedvesek;
-2 baba-mama szoba van,az egyik 2 a másik 4 ágyas(én a 2 ágyasban voltam főként egyedül)helyes baldahinis kiságyakkal,és színes macikás függönyökkel-nagyon hangulatos)
-egy szinten van a csecsemőosztállyal(sőt a kétágyas közvetlen mellette,így gyakran még azt is hallottam mikor sír Rege)
-szülés után közvetlenül- meg lehet beszélni a szülésznővel-mellre lehet tenni,néhány másodpercre(a hőmérséklet nem megfelelő,h.hosszabb ideig otthagyják),csak addig,h.a szopóreflexet rögtön kiváltsuk(fontos a későbbi szoptatási nehézségek megelőzésére)
-Ha mérésekre,vérvételre ..stb.jár az ember nem kell olyan sokat várni.
-Apuka bármikor bejöhet,a babás szobákba csak akkor,ha nincsenek ott a babák.A látogatás is korlátlan,csak szoptatási időben nem lehet.

Ami nem annyira jó:
-éjszaka nem lehet velünk a baba
-csak a 3.naptól kaphatjuk meg a picurt
-a csecsemősök szemlélete,még mindig inkább az,h.a babás szobákkal csak a plussz munka van,de ha az ember elég határozott,akkor mindent el lehet érni náluk(nem szabad hinni nekik,ha aggodalmat akarnak ébreszteni.Ha az első napokban minimálisat eszik a baba,az normális,és minden beáll,ha veled lesz egész nap!Azt kell elérni,h.minél hamarabb.)
-Amíg nincs veled,addig a hiányt tápszerrel,vagy más anyák tejével pótolnak,így gyakran mire megkapod alszik.Ha alszik a gyerek,amikor éhesnek kellene lennie,akkor tuti,h.megetették!Ezért is fontos,h.minél hamarabb veled legyen,mert ha a gyerek nem szopik(mert megetették),akkor a tejcsitermelés is nehezen indul meg!)
-az 5-ös út gyakran forgalmas,de lehet pályán is menni.Én éjjel szültem,így kb.15-20 perc alatt a szülészeten voltunk.Nappal a pályán szerintem kb.ugyanennyi.
Ezek a dolgok Pesten máshogy vannak(MÁV Kórház,Szent István-ezekről hallottam jókat).

Ha eszembe jut még valami leírom,de kérdezz,ha konkrét dolog eszedbe jut!Kép
mrege

Nana,
én nem kínlódnék vele, ha ennyire utálja. Ha már ki tudja fújni magának, akkor hagynám. Olyan sok trutyi nem maradhat benne. Max. cseppentenék bele Euphorbiumot (homeós orrcsepp). Ettől tüdőgyuszija nem hiszem, h lesz, bár melléküreggyulladás lehetne, de ha kifújja...akkor az se nagyon.

Roz,
sok erőt a napodhoz!!

Már megjelent a Kismama? Én még a januárinak sem értem a végére. Már megint eltelt egy hónap.

Kép
sygnum

syg
én még decemberi kismamát sem olvastam ki Kép Kép a sógornőm mindig ideadja mert tudja hogy szertem de nem érek rá elmenni érte ujságoshoz de csak itt gyülik lépcsőn porfogónak éppenm jó Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hát Syg az az igazság hogy amikor 2 év körül volt és már ennyire jó kitudta fujni, mi sem porszivoztuk ki neki soha. Úgy tünt mindig nagyon jól kiürül, aztán jött a szörnyű tüdőgyulladás, a doktornőnk szerint ami besürüsödik, az éjjel visszafolyik, letapad stb. Hát ma ezért probáljuk meg a porszivot, de majd meglátjuk. Mi gyengék vagyunk a férjemmel és annyira sajnáljuk olyankor hogy sokszor a végén nem lesz belőle semmi.
Viszont köszi a tippet, ezt a hmeos orrcseppet kiprobáljuk, eddig soha nem kapott orrcsepet, csak sterimar sprayt.

KépKép
KépKép
nana09

Nana, latod erre nem is gondoltam.
Infralampazni szoktatok?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nem az infralámpát még nem probáltuk, nekünk nincs is. Bioptron lámpáztuk amikor a tüdőgyulladás volt.

KépKép
KépKép
nana09

nana
nektek be jöttez sterimar én vettem a legnagyobb dobozzal valmi 2500 ft körül volt hát.. nekünk nem vált ráadásul anyiszor le fel tteük már rá a fejet amit ugy kikell mosni hogy nemleht rendessen megnyomi mindig inog és egyszer meg hirtelen befúj utálják gyerekek majd megkapja a szénanáthás papa

viszont

syg
jó hogy mondod ezt homeost én most nasivint bettem ákiak mert folyik az orra meg egy kicsit köhögött már köhögni nem köhög de za orra folyik és szem is eléggé könnyezikmost adok neki c vitamint orcseppet bérest kalciumom elfogyott azt most nem kapja mig nem lesz lázas én sem viszem el dokihoz

Kép

Kép

Kép
roz23

És milyen volt a abioptron lámpával? Hatott? Én most vettem, azzal lámpázom a kezem, meg az ekcémám. Zsófit is lámpázom.A fülét meg az orrát, meg az arcát. Azt mondják megelőzésre is nagyon jó. Én bízom benne, már a csuklóm sem fáj annyira. Meg az ekcémám is múlik, úgy látom. Kép
birolili

Erszényes,
ezt a nem lesz nagy baba című dolgot én is megkaptam szülés előtt 2,5 héttel, és Lili kibújt, 3950 g-osan, szóval fenntartással kezeldKép

Képzeljétek, ma csináltattunk útlevelet Lilinek, kicsit sírós, kicsit égbenézős lett a kép, de képKép
Nagyon ügyes kislány volt.
Délután megyünk tanácsadásra, meg doktorbácsihoz, hátha már nem kell szedni ezt a sok gyógyszert.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili,
Ezt nehéz lenne megitélni, nem tudhatom hogy annak vagy csak a szuriban kapott antibiotikumnak köszönhető-e vagy mindkettőnek, de 1 hét alatt meggyógyult.
Egyszer viszont be volt picit gyulladva a füle, arra nagyon jó volt, akkor 3 nap alatt meggyógyult. Nekünk nincs, de ha vmi baj van, kölcsönkérünk. Ha jól tudom nagyon drága.Kép Vagy már nem annyira?

KépKép
KépKép
nana09

Seriff!
Csak nem TENISZ???

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
mi szeretjük a Sterimart, Kamilla a szájába is fúj egyet az orra előtt Kép Két külön fej van a két gyereknek,és nem mossuk ki...

Lina,
hajrá a tanácsadáson! Majd írj, hogy mi lett a betegséggel!

Kép

Kép
kobudo

Nana, nekünk van, hát, nem volt olcsó, de az egészségre nem sajnáljuk. Részletben vettük meg.
birolili

Hé, valaki! Láttok engem az msn-en? Kitörölt mindenkita gépem. Vegyetek vissza, plííííííííííz. Kép Köszi.
Nem tudom, h. melyik e-mail címmel vagyok, de próbáljátok meg a b.lili@freemail.hut vagy a lilizsofi@msn.commal is. Köszi. Kép
birolili

Mi az a Sterimar?

Kép
sygnum

Syg,
tengeri sós oldat orrsprayben

Kép

Kép
kobudo

Porlasztott tengersó-oldat (vagy vmi ilyesmi, a pontos kifejezést nem tudom)
Nagyon kiméletes, amig nem nagy a baj szerintem bőven elég, főleg picibabáknál. A mi elöző dokibácsink (aki egy tündér volt) mindig ezt javasolta. Õ hallani sem akart arról hogy egy babának orrcsepp.

KépKép
KépKép
nana09

Megértem. Persze Lili mi sem. Mi több helyről tudunk kölcsönkérni és szerencsére nagyon ritkán kellett eddig. Kép

Ha már itt tartunk, mármint hogy az egészségre nem sajnáljuk a pénzt... szóval NEKTEK mi a véleményetek az őssejt levételről, "raktározásról". MINDENKI véleménye nagyon érdekelne.

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok
most nincs időm visszaolvasni
jól avgyunk csak sokminden dolgunk volt...
Kedden Pesten voltunk tesóéknál (akkor még kismamam volt) tegnap este 21-kor szültKép
Aztán oltást is kaptunk (4 hós) semmi baja nem volt a legénynek...

Ha esetleg valaki írt nekem ismizze meg lsziKép
Köszike Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

na meg jöttünk hétfőn lesz meg szemcsim 43250 ft volt ebből 11000 ft volt keret többi lencs ár kis csii vékony keretet választottunk gyorsan mert áki már unta banánt Kép ma aztán drága vagyok ám Kép szerintem 4 évalatt nem költöttem magamra ennyi pénz mint ma még fogdokihoz is megyek

rohanok mert áki már uuutálja ezt a mai napot Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Ennyibe kerül egy szemüveg? Nem semmi...

Tengerisó-oldat jó lehet, a sós pára minden légúti betegségre jó.
Nem lehet utántölteni?

Bepa,
gratulálok tesódnak!

Nana,
sokat gondolkoztam rajta, vmelyik Kismamában volt sok pro és mégtöbb kontra, úgyhogy elvetettem az ötletet. Kevés betegség van, ahol fel tudják használni. Az olyan őssejtbanknak sztem több értelme lenne, ami "nyilvános", tehát bárki kaphat belőle.

Természetesen mikor máskor fúrtak volna megint, ha nem akkor, amikor éppen elaludt. De szerencsére még ott voltam és visszasusogtam. Költözni akarooooook!

Kép
sygnum

Köszönöm Syg. na ezt eddig nem tudtam, mármint hogy csak kevés betegség van ahol fel tudják használni. Én egyébként sehol nem olvastam róla ilyen pro és kontra véleményeket, amit olvastam ott mindenhol éltették.

Fúrás... Kép

Bepa,
Én is gratulálok a picihez!

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
sajnos nem lehet utántölteni, pedig de jó is volna... Mi is rengeteget használjuk, inkább, mint az orrcseppet.

Éljenek az alvásidőben-etonba-fúrók!

Kép

Kép
kobudo

Nana,

itt van a Kismama cikk az őssejtbankról:

http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=17101

Kép

Kép
kobudo

Bepa, én is gratulálok. Kép

Anyukáménknak is ennyibe kerül a szemüvegük. Tudom, mert különleges lencséje van. Közelre is látsz vele, meg távolra is. Anyának és apának nagyon jó, ők szeretik.

Nana, mi is gondolkodtunk, de én is sok +, és - hozzászólást olvastam. Aztán arra gondoltunk, hogy mégsem.

Syg, visszasusogtad? Ez tetszik. Kép
birolili

bepa

hatalmas garatula az ujabb babyhez Kép

syg
és képzeld még a lencse ára akciós is volt 20 % al a keret meg igazán közép kategóriás ár mert legolcsobb olyan 5-6000 volt de csakmutaott 27 000 is mondtam hogy azt végkép nemmivel állandóan kell használom ez lecse uv szűrős is tehát napszemüveg is egybene de lencsén ez alig látszik eg ynagyon -nagyon halvány leheletnyivel sötétebb csak

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa!Mi lett a gyermek?Fiú vagy leányzó?Jól vannak?

Nana!Az őssejt mizéria ha jól tudom több 100ezer Ft.Mi ezért nem is nagyon beszéltünk róla.Úgysem lett volna rávalónk.Kép

Roz!Részvétem a szemüvegárak miatt.Peti receptje lassan egy éve pihen a kocsi kesztyűtartójában.Csak kicsi látásproblémája van,meg néha fáj feje a szám.gép miatt,így nincs nagyon motiválva.Meg aztán az árak sem túl csábítóak!

Syg!Most iszom az orbáncfűteát,h.az esti szopizásnál már kapjon belőle.Holnap beszámolok róla,h.aludtunk.
mrege

Lili!

A Bioptron nagyon jó a légúti és a bőr-dolgokra.A kórházba úgy mentem be szülni,h.fájt a torkom.Féltem,h.nehogy ne adják oda emiatt Regét,ezért naponta 4*lámpáztam.Meg a gátsebemet is.Ragyogóan bevált mindkettőnél.A doki el volt ájulva varratszedésnél!

Nana!Erszényes!

Javaslom mindkettőtöknek a bioptron lámpát a szülés után a gátsebhez!Nekem nagyon sokat segített.Bár kicsit hülye a póz,ahogy lámpázza az ember.Kép
mrege

Sziasztok!

Roz, nekem mázlim volt, olyan keskeny a fejem, h csak egy gyerekkeret volt jó, és így olcsó volt, de vagy 10éve, azóta ebben cserélgettük a lencsét.

Nana, igen teniszt néztem, nagyon jó meccs volt, és nagyon szurkolta, a BaghdatisnakKép. Õssejtet mi sem vetettünk, én is olvastam, amit Syg és Kob írt, és főleg az győzött meg, h az ottdolgozó sem vetette le....

Syg, lassan kezdem én is megunni a szomszédban zajló állandó fúrást.....

Bepa, gratula tesódéknak!

Lili, Zsófi nagyon ügyi,h így aludt, Te meg pihenj,és töltődj fel ezalatt!

Kob, Sterimar-Kamilla nagyon jóKép! Köszi amailt! Levelet még nem kaptam.

Lina, mi újság a dokinál? Meggyógyult kicsi Lili teljesen?
most mennem kell

Kép
seriff

Köszi Mrege!

Az egyik barátnőm is azt használta (neki be is volt gyulladva Kép ) nekem nem kellett, nagyon gyorsan gyógyult. Az ősi módszer szerint, Nem kíméltem, ráültem stb. Kép

Pont ma reggel jutottál eszembe, hogy hasfájással hogy álltok? Megszünt már?

KépKép
KépKép
nana09

Seriff, én is odakapcsoltam egy pillanatra, láttam hogy ő játszik, de én teljesen le vagyok maradva, őt nem is ismerem. Beteg Dani mellett nem is lehetett nézni, minden baja volt. Kép
Egyszer sírva rohant hogy "begyulladtak a hangszálai" (szószerint) ??? , ömlött a szájából a nyál... Kép fogalmam sincs mit érzett vagy hogy jött ez rá.

KépKép
KépKép
nana09

Syg, azt szeretném megtudni,h milyen üveget vettetek Leonak,ami uolyan,mint Minoéké, és amiből isznak is a babyk?

Nana,nem csoda,h nem hallottál róla,eddig 56. volt a világranglistánKép. Azért ha ezt mondta Dani és nem rekedten,akkor "átvert"Kép!

Kép
seriff

Ja, ezt én is sejtettem. Kép A kis piszok! Kép de egyébként nagyon rémisztő volt, először azt hittem hogy lenyelt vmit és marja a torkát.

Üveg? Milyen üveg?

KépKép
KépKép
nana09

Syg, hát mik történtek ott a Gerébiben?

Kép
seriff

Lányok, csak gyorsan, amíg birok.
Nagyon rosszul vagyok, hányok, hasmenésem van, két óra alatt lement két kiló, gyakorlatilag képtelen vagyok Lilit is ellátni.
LEHET ÍGY SZOPTATNI?

Szegény Szláva kettőnket ápol, gyakorlatilag Lili nem aludt ma, ő is csak sír. Lehet, hogy anya hiányzik?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Termeltetek rendesen a nap folyamán. Kép

Lina: sajnálom hogy beteg vagy. Kép Jobbulást kívánok!!
Lilibaba biztos érzi hogy anya nincs rendben. Kép

Bepa: gratulálok tesódéknak, most biztosan nagy az öröm. Kép

A bioptron lámpáról már én is hallottam jókat, de az nem drága dolog??

Nekem ma gyorsan eltelt a napom. Nem volt vizünk reggeltől du. 3-ig mert szétfagyott a mérőóra meg a csövek. Bácsvíz kijött és megcsinálta 11270 Ft-ért. Pedig az ő hibájuk, miért nem rakják mélyebbre hogy ne fagyjon meg. Kép

kimostam az első babacuccokat, holnap vasalás! Annyira cuki igy a szárító a sok ici-pici cuccal. Kép

KépKép
erszényes

Zsolti!

Sziasztok!

muffinsütőt (12 db-os) 898-ért lehet kapni a metroban, szilikonosat (6 db-os) meg 1200 Ft-ért. van olyan is, hogy 2X6-os fém forma is, két különböző mintával az is 1200 forint.

Fém sütőformába kell papírt rakni, vagy ki kell vajazni? (Bea kérdezi) Ha kell papír, akkor hol lehet kapni?

Lillának annyira megtetszett tegnap az állás, hogy ma egész nap azt gyakorolta. Nagyon drága volt.

Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Lina, lehet! Igyál sok folyadékot, ha enni nem is bírsz, mindenképp igyál!A két kiló- is főleg folyadékvesztés miatt van! Gyógyulj meg hamar!

Erszényes, télleg nagyon cuki ilyenkor a szárító, és ez így is marad még hónapokig!Kép

Kép
seriff

Bea
A fém muffin sütő az teflon lenne.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea,lehet vajazni is, de papírt is belerakni. A papírt (kapszlinak hívják) pl. az Alföldi alján lehet kapni, 100 db 400 ft körül van. A baj vele, hogy nem mindegyik fajta muffinról jön le, viszont nem kell annyit pepecselni vele. A szilikonos tök jó, asszem én is veszek belőle.
Nagyon édes Lilla. Hátul az új ülésetek? Használtátok már?

Lina,
gyógyulgass!

Kép

Kép
kobudo

Lili,
a susogás elnyomta a fúrástKép

Lina,
én szoptatnék, ha bírod egyáltalán.

Seriff,
Robi is neki szurkol.
Honnan tudtad, h a Gerébi? Egyébként semmi különös nem folyik ott, birkóznak, boxolnak a lányok bugyiban, a vén kéjencek meg csorgatják a nyálukat. Semmi szex, meg megerőszakolás meg ilyen baromságok. Nem lettek volna akkor olyan jókedvűek azok a lányok.
A cumisüvegre gondolsz? Ez egy MAM antivákuumos cumisüveg, a dm-ben vettem, ez volt a "biztonsági cumisüvegünk". De Leona csak játszik vele és nem iszik belőle. Bálint viszont csak ebből. Cicire hasonlít a cumija.
Nem is láttalak még szemüvegben.

Bea,
Lillán látszik, h nagyon élvezi.

Erszényes,
Bioptron bazi drága, én már régóta pályázok rá.

Roz,
akkor is nagyon drága a szemüveg. Mennyi pénzt legombolnak az emberről ilyenekért, ami muszáj, de nem tehetsz róla.Kép
Nekem eszembe se jutott gátsebre a Bioptron, de hülye vagyok. Pedig jó lett volna. Na majd legközelebb.

Jó éjszakát!

Kép
sygnum

Most lehet, hogy nagyon utalni fogtok:
Olvasom, hogy sokakanak van problemaja az alvassal altatassal. Hat honapos kor felett at kell tudnia aludni az ejszakat a gyerekeknek szerintem, max egy felkelessel. Ha mar nagyon terhesnek erzitek az alvasi problemakat, erdemes megprobalni az aludj jol gyermekem cimu konyv modszeret. Nem tudom ismeritek -e? En hat honapig nem aludtam 2-3 oranal tobbet egyfolytaban, es mar egy zombi voltam, de ezzel a modszerrel 3 nap alatt ataludtak az ejszakat. Ebben bizony az van hogy sirni kell hagyni eloszor 1 percig bemennni megvigasztalni mjd 3, stb, amig el nem alszik, az a lenyege hogy ra kell jonnie hogy segitseg nelkul is el tud aludni illetve vissza tud aludni. Kicsit kegyetlennek hangzik, ugyhogy csak annak erdemes belekezdeni aki tenyleg elszant es faradt illetve a gyerek napkozben is nyugos, faradt. De nem annyira veszes mint amilyennek hangzik. Es az eredmeny: Mosolygos kiegyensulyozott kipihent gyerekek es mama:-)) Este 8-tol reggel hetig alszanak.
mvirag

Szia Virág!

Én nagyon nagy ellenzője vagyok ennek a könyvnek, lehet csak azért mert én nem szorultam rá, de senkit nem itélek el akinek ez alapján sikerült megtanitani a gyereket aludni. Sőt örülök neki hogy nektek bejött. Kép

Megkérdezhetem, hogy szopiznak még az ikrek?

Mert szerintem ez szoros összefüggésben van a szopizással. Amig a baba szopizik, addig két okból is felkellhet. 1. Mert tényleg éhes, hisz sokkal rövidebb ideig laktatja jól a tejcsi, mint pl. tápszer, tejpép, 2. A mama közelsége miatt, hisz általában szopizos babák nem cumiznak. Persze ez mind csak általánoságban értendő. A saját tapasztalatomból és a rengeteg kisbabás, kisgyerekes ismerősöm taőasztalatából indulok ki.

Van egy barátnőm. Áprilisban született a babója. Gyönyörű, egészséges kisbaba. Egész a múlt hétig szopizott és éjszaka bizony kelt. Aztán észre vette a mamája hogy elforditja a fejét a cicitől, ő nem erőltette neki. Aznap elkezdtek vacsira - a már korábban itt is emlitett - tejpépet adni neki. Azóta végigaludja az éjszakákat.

Az én kisfiam is pont addig kelt éjszakánként, amig szopizott, utánna nem.

Bocs, hogy ilyen hosszú lett. Okoskodásnak tünhet, nem az akart lenni, csak személyes tapasztalat, de csinálja mindenki úgy ahogy jónak látja, de mások véleménye, tapasztalatai esetleg segithetnek a megfelelő írányt megtalálni. Kép Kép

Ja és a nyüszizni hagyás tényleg szükségessé válhat én itt csak a sírásról beszélek.

CUKKER????

Ma reggel már a férjem is megkérdezte hogy mi van vele. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

A köldökzsinorvérrel kapcsolatos infokat mindenkinek nagyon köszönöm. okosabb lettem. Kép
Remélem a férjemet is sikerül majd megyőznöm.

Lina,
HOGY VAGY??? És Lili baba?

KépKép
KépKép
nana09

sziazstok Kép

seriff
sajna nekem nincs ilyen szerencsém Kép Kép
de hátha most Kép most egy teljessen uj diétát csinálok és már 3 kg lement tudom ez még csak viz ... de akkor is kicsit erőt ad

CUKER!!!!????

lina
nagyon sajnálom hogy beteg vagy Kép gyors gyógyulást eked Kép tényleg probálj inni és hátha sima főt krupli bent mardan probáld ki vagy probálj ropit rágcsálni reméljük gyorsa felépülsz

syg
alvás ?? szemcsi miatt tibor fogta is fejét Kép Kép

erszényes
jó vasalást mára Kép de azért gyere is Kép

mnnem kell még irni akartam de nem birják nélkülem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: