A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc,
én is Juc-féle sütőnő vagyok!!CSak sütit, és azt is ritkán!!!Kép
Votivék még otthon! Egyelőre maradhattak!!!

Petra és Isti és Ákos legény gyógyulgasson!!!

UGye netfüggő vagyok???

éééés, nem volt ott a doki. Holnap du lesz. De addigra már kutya bajom lesz. Iszom, mint gödény és ez segit!!! Remélem.
de utálom az éjszakákat, ha beteg vagyok...KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

drágák vagytok, hogy aggódtok értünk! Oxi, bocs, csak most néztem meg a telómat! és a frászt hoztam rátok Kép bocs!!

jesszus, most olvasom, Petra is beteg?? KépKép Zsancinak is és drága kicsi Petrának is jobbulást! szegénykéim!!! jaaj, bárcsak a többiek megúsznák!!!

nálunk úgy állnek a dolgok, hogy 2óránként langyos kamillás vízzel beöntést kap Istók
gyógyszertárban kellett venni kis pumpát, és azzal

ez dokink szerint kiszáradás ellen is jó (az első adagból alig jött vissza vmi!) meg jól át is mossa
és holnap megyünk kontrollra, és akkor doki eldönti, hogy mi legyen, H vagy se.

és ma este megevett végre féldeci tápot! ez nagyon jó jel, dehát reggel is nagyon bíztam, aztán du-ra megint szarul lett Kép

és kegyetlenül lefogyott, ne tudjátok meg! egymáson keresztbe tudom ragasztani a pelus ragasztócsíkjait, és a féléveskori ruhái jók csak rá Kép szóval 7 kiló alatt van KépKép kegyetlen...
kicsit próbált ma mászkálni, de folyton összetörte magát, 2 lépést nem bírt megtenni, össze van töpörödve és le van gyengülve teljesen Kép

majd írom, hogy mi van, de per pill semmire sem tudok válaszolni, mert nem látom csak az 1 órával ezelőtti hszeket, utána meg a 20-ai archívot! úgyhogy bocs mindenkitől, akinek nem válaszolok Kép

és köszi, hogy gondoltok Ezsvánkára! jól esik a szívemnek Kép

votiv 8)
votiv

Csajok, miért nem tudom elolvasni a tegnap esti hozzászólásokat? mér csak a 25-e látszik meg a 21-e. brühühü Kép

igy nemtom ki írt nekem valamit Kép
zsebi2004

Zsebi, én most írom neked, hogy ha 100%-osan meggyógyult Istipók, majd elugrunk a DVD-ért Kép
(és Moose-hoz is, sok-sok DVD-vel Kép)
de sajnos most nagyon beteg Isti Kép és mások is Kép és vszínű az eleven center jáccóházban kaptuk el mind Kép és egész nap azt hallgathattam anyámtól meg nagyanyámtól meg apafejtől, h minek viszem ilyen helyre, meg minek viszik a vírusos gyereküket ilyen helyre egyes galád szülők, meg különbenisbakkker, és akkorisvazze, és nehogymán, hö. tökkész vagyok (szemeössze-visszaáll szmájli)

Indi, nekünk a dokibácsi a Probinult ajánlotta, ami rendberakná Isti bélflóráját. csokis, és be is szloppantotta szépen. csak aztán kihányta, én meg frászt kaptam, hogy mit hány a gyerek!!!!!!

dug-dug, eldulok

votiv 8)
votiv

Votiv:
nagyon szorítok nektek!!!Egyáltalán mit mond az orvosotok?Én nem bírnám ezt a várakozást,tuti már a Bethesdában lennénk.Nálunk nagyon bevállt,olyan gyerekkórház szinten,mint a szentimre szülészet!Komolyan,volt hozzá "szerencsénk" többször is,sőt 1 hétig bent is volt Orsi és persze azóta vagyok csak ilyen bátor,de ez már nagyon rémísztő! 3napja se kaja,se ital?Az nagyon durva,bízol a dokitokba?Csak azt nem értem,hogy ha semmi nem marad benne,akkot ugye gondolom a gyógyszer sem.Viszont akkor mitől lenne változás?Mire vár vajon a doki?Szerintem ezt érdemes átgondolni!

petergabi

Zsebi,
nézd meg az archiv2006 nevű foldert, ott lesz, amit itt nem találsz!

Votiv,
Istiért nagyon aggódunk! Mondjuk én ilyen állapotban már nem merném otthon kezelgetni, meg azt se értem, hogy három nap hányás után mit kell még kimosni belőle, de mindegy, csak gyógyuljon meg végre!!!

Moose,
az én pólóm fekete, de lehet, hogy van más szín is, majd megkérdem. És a 36/38 az S vagy M? (Nem bimbóvédőben, arról lövésem sincsKép Én is vennék mindkettőt, aztán valamelyik csak jó lesz, de hátha nem is lesz szükséges rá!) Majd rakok fel egy képet a pólómról, különben április elején megy apa újra a norvégokhoz. Addig majd a fizetést is kitaláljukKép
soosoo

Persze a többi kisbetegnek is gyors gyógyulást kívánok!Borzalmas ilyeneket olvasni.
Zsan:neked is minden jót kívánokKépRemélhetőleg az éjszaka nem lesz nagyon gáz!

petergabi

Jaj én is őrületbe kergetem a szeretteimet az aggodásommal!És ez csak egyre rosszabb lesz az idő múlásával,ahogy anyukámat elnézemKépSzóval ne haragudj Votiv,ha túl direkt vagyok,de úgy érzem magam én is,mint Soosoo.Ha beteg gyerekről van szó...

petergabi

Gigi,
na most kajaügyben egyetértünkKép Én mondjuk a virslit csak egy éves kora után adtam, pedig nekem is mondogatták a rokonok. Ha biztos sikert akarok vacsorára, akkor virsli: tegnap megfőztem 11 darabot, hármat én is meg tudtam enni, a többit a srácok nyomták be. Bár azért tecso gazdságos virslit már nem vennék, igyekszem valami "nemesebb" fajtát választani. Ja, és Bendegúz utálta a pépet, csak rágni volt hajlandó. Az első borsófőzelékét is egész borsószemekkel ette. Ilyenkor mi van?KépKép
soosoo

Votiv, kitartás, abár nem értem, hogy a doki mire vár. Ilyen idős gyerekek nagyon hamar kiszáradnak. Én nem várnék, nem vagyok szívbajos, de egyetlen egy dolog amire szinte rögtön rámozdulnék és ha beteg akkor azt sasolom, az a folyadékbevitel.

Petrának is jobbulást, meg Zsancinak is.
zsebi2004

Votiv: Ezsvánt puszilom....nagyon aggódom érte Kép

INDI: NORMAFLORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (mi megjártuk a hadak útját a pocakkal; protexin drágább sokkal és egyik orvos meg gyógyszerész sem nagyon ajánlotta, mert nem igazán szívódik fel....ill. rossz hatékonyságú....állítólag....de nem értek hozzá)

huhh, most mennem kell még pakolni...

Csajok!
Szerintem ha így folytatjuk hamarosan összerendeződik a menstruációnk is (már aki nagylány, annak Kép).....ennyi nyűgös nőt egyszerre...Kép (velem az élen)

Vera: a netes vitát nem kedvelem, mert nem látom az eszmecserélők arcát, írásban pedig könnyű félreérteni egymást....mint láthattad Kép

Na, eldugultam.
Puszmák
Ada

u.i.: Ancsi, a mikróval nincs semmi ciki, meg a fagyasztással sem, a Nestlé termékeket pedig ha javasolhatom mindenki dobja ki a kukába! Kép
ada007

Visszaolvastam Kép
Ada, Brúnónál mi próbáltunk arra törekedni, hogy ne legyen teljesen steril környezetben, erre nagyon jó volt nyáron a játszótér, ahol volt minden, mászkálás, homokevés, kavicsnyalogatás. Mondjuk a játszóház és társai nem összehasonlíthatóak a bölcsivel, mert a játszóházban ott vagy te is és rajta tartod a szemed, és figyelsz arra, hogy ne nyalja/rágja meg a játékot. A bölcsiben ez már nincs, persz a gondozónők szólnak ha látják, de nem látják mindíg ezeket a dolgokat. Én a bölcsikezdéskor elkezdtem immunerősítőt adni neki, és egész jól bírja a dolgot.

kajatéma: tudjátok én mindíg azt mondom, mindenki másképp csinálja, és ez így jó. Mindkét szélsőséges oldalról látok példát az ismerőseim között, de ők meg vannak győződve, hogy az a helyes ahogy ők csinálják, és ez így van jól. Én néha elbizonytalanodom ugyan, mint most is amikor Brúnó reggel délben este kefírt és joghurtot akar enni, de most ilyen korszakát éli, a hütőben lassan csak tejtermék található Kép
zsebi2004

Zsebi Kép
puszmákollak, de mostmár tényleg megyek
és köszönöm
ada007

Protexin ha jól emlékszem több mint 2000 forint, a normaflore pedig 700 Ft. Mi is az utóbbit használtuk amikor kellett és nagyon bevált. Ja és a múltkor kiváncsiságból tudatlannak tetettem magam ebben a témában és megkérdeztem, hogy mit tudnak ajánlani,rgtön a méregdárgát ajánlották, majd rákérdeztem, hogy hallottam a normaflore-ról is akkor érdekesmód előkerült az is. De mindkét dokinénik erre esküszik.
zsebi2004

Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltok Petrára is, de azért ő szerencsére nem beteg, csak szegénykémnek nagyon be van dugulva az orra, este elalvás előtt folyamatosan fújtuk, alig bírt elaludni, most is hallom, hogy alig kap levegőt, és félek éjszaka ébred majd néhányszor, de szerencsére emellett nincs más baja, remélem nem is lesz!

Votiv!
Ez olyan szörnyen hangzik, szegény Istók egyébként sem volt egy nagydarabb gyermek, most milyen kis madárka lehet Kép Remélem hamar összeszedi majd magát!!!

Zuzmo!
Mi Petra születése óta nem a "körzeti" dokinkhoz járunk, hanem a szomszédos körzetéhez, és még terhesség alatt maga a védőnő ajánlotta, hogy hozzá menjünk inkább, mert ő jobb. (pl. épp a hozzátápis tanácsai miatt: 6 hónapos korig csak szopi versus 6 hetesen gyümölcslé) A tanácsadáson (bár mi csak oltásokra és éves státuszokra jártunk) ott van a dokink, és egy másik védőnéni, de ebből nincs semmi gond Kép

Ezzel az archívval nem lehetne valamit csinálni??? Olyan rossz így visszafelé!
Kisün, Te a múltkor írtál valamit Apának, nem tudod neki jelezni ezt is!

Honlap készül, cím (végül: szentimresbabak) regisztráció alatt, de még több hét mire működni fog Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!

És beöntést hogy tűri Istók?

Juc
20170114224602

soosoo,
helyesKépKépKép

zsebi,
van olyan hogy b napokon keresztül csak gyümit eszik.......mást nem hajlandó.ez van.popijába nem dughatom a kaját ezért megvárom míg elszáll a zizi és eszik megint.én is hallottam már szélsőségekrőlKép
én igyekeztem a középutat választani,remélem azon voltamKép

normaflor-t megjegyeztem,legközelebb én is ezt veszekKép

mindenkinek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jó éjt
gigi
Vendég

Én továbbra is csak annyit tudok írni, hogy nagy-nagy drukk Istinek!!!!!!

(Szálka-ügy: nem tudom kihúzni, próbáltam, de túl mélyen van, ezért akarta a sebész is kiműteni, amit nem engedtem. De nem fáj, csak tudom, hogy OTT van.)

Vincének nő alul az első örlőfoga! Olyan édi kis duzzanat, és nem látom, hogy fájna neki szerencsére.

Kép Blaye
blaye

Blaye!

Előbb-utóbb kilöki magából a bőröd(remélem).HA nem gyullad akkor az azt jelenti,hogy fakír vagyKép

Juc
20170114224602

Zsebi,
nekem tökérdekes volt, hogy Dóci a mostani betegsége alatt csakis tejtermékeket volt hajlandó enni néhány napig, semmi mást Kép

Votiv,
csak azt tudom mondani, hogy nagyon szorítok, hogy kicsiIsti gyorsan jobban legyen!!! Magadat meg ne hibáztasd, sajnos nagyon könnyű párodnak, nagyiknak ilyen helyzetben okosnak lenni, és téged hibáztatni, hogy miért cipeled ide vagy oda, próbálj meg nem hallgatni rájuk!!!

Ada,
félreértések akkor is adódnak, ha látjuk a másik arcát Kép de igazad van, ha neked nem fexik, akkor ne eszmecserélj írásban.
Én egyébként egyáltalán nem vagyok nyűgös, rég nem éreztem magam ennyire jóóóóóóóól Kép

Bogárka,
megpróbálhatom, bár apa tesz rám magasról... a két szentimrés topikot is már hónapok óta vonja össze és egyre összébb...
Ja, és szerintem abszolút nem volt baj, hogy nyíltan aggódtál Kép én is izgultam, vajon merre lehet Zsan és Votiv!!!

v
kisün

Gabi, Kata, Zsebi, bízom a dokiban. kimosni a bacikat kell, más már úgysincs... állítólag 4-7 nap alatt magától is kiürül ez a fajta baci. gyógyszert csak kúpot kap, azt kevésbé tudja kiadni, bár így is van, hogy kitojja még bőven a felét, dehát akkor már nem adok újat. már csak a sumetrolimot veszi szájon át, és olyankor kap egy dedalonettát (hány. csill.kúp) is mellé. de reggelre már tényleg jobban volt, ivott is nyugodtan, és este már evett is, szóval az is lehet, hogy du. olyat adtam neki inni, ami nem smakkolt, vagy túl sok volt, mert nagyon felbátorodtam, hogy végre nem hányja ki a piát. most meg már 6 óta alszik édesen, szóval hiszek benne, hogy gyógyulunk Kép aztán majd szép lassan visszanyeri az erejét Kép

és Juc, beöntés persze nem teccik neki, ahogy a kúpozás sem, de annál nem kellemetlenebb. és utána viszont vígan rotyogtat Kép - az jutott eszembe, h a középkorban is vhol itt tartott az orvostudomány, nem? beöntés, érvágás etc Kép

votiv 8)
votiv

Vera,
de te nem is menstruálsz!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisün, nem is azért simfölöm magam, hogy oda vittem Istókot. hanem mert talán várhattam volna még pár napot a lógással, hogy az immunja megerősödjék az előbbi kórság után, de bennem volt a kisördög, hogy menni akarok, meg találkozni babanetes barátosnéimmal Kép szóval őszintén nem bántam ám meg Kép

és mégegyszer köszi a drukkokat, szerintem 6!!! Kép

votiv 8)
votiv

köszi mindenkinek az aggódást, aranyosak vagytok!!!KépKép
ha gyógyszer van bennem, egész jól vagyok (mint most is), ha meg nincs, gyorsan beveszek egyet...
jóéjt mindenkinek!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
persze, emléxem rá, hogy írtad, hogy esetleg nem kellett volna vinni! De ezt a döntést apja/nagymamája ugyanúgy meghozta volna, utána könnyű másnak okosnak lenni Kép
Egyébként valószínűleg én is rágtam volna magam miatta, mert ugye egy "egyszerű" betegség azért más, egyszerű lerendezni, hogy hja, hát ezt-azt benyal a gyerek, de ez a hányós dolog nagyon durva Kép

Zsebi,
igen, én most egyenletesen és kiegyensúlyozottan terhes vagyok Kép

v
kisün

Zsan,
rád is gondolok ám, csak lukas az agyam!!! Szóval gyógyulj meg!!! Kép
kisün

A topikban meg sztem normális, ha hullázó a hangulat, mert soxor épp az a jó, hogy ahányan, annyifélét, soxor meg magányos harcosként papolja az ember az igazát, és mintha mindenki ellene beszélne Kép
de szerintem nincs itt olyan, aki kifejezett bántó szándékkal tenné ezt, csupán csak eltérő véleményen vagyunk. például én nem értek egyet Kisünnel, hogy Ada ne eszmecseréljen, mert Ada igenis eszmecseréljen Kép én már nagyon sokat tanultam az eszmecseréiből, és szükségem van rájuk Kép

Ada, hallod? semmi rossz nincs abban, ha neten vitázunk! és abban sincs, ha élőben, de lehet, hogy most épp páran szuperszenzitív hangulatban vannak, de MINDIg lesz valaki, aki érzékeny, vagy aki félreért, még akkor is, ha látja az ártatlan kis pofidat meg a nagy kék szemeket, amiket a csajod mázlistán örökölt Kép (én is akarok olyat!!Kép)

most az jutott eszembe, hogy tök gáz arról szövegelni, hogy nincs gáz Kép

úgyhogy süvítek is a kis odúmba Kép

votiv 8)
votiv

Zsan,
és természetesen ZSEBI helyett is ZSAN(CI)-t akartam írni... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kép
kisün

Votiv,
egyetértek. beszélgetni KELL Kép de ha ada nem akar, attól még SZERETEM Kép és sűvííííííííts mint szél Kép
kisün

Kisün, igaz, hogy mindig okosabbak nálam Kép főleg apa Kép és végülis ezért szeretem Kép
de a mai nap télleg tele lett a hózsizmám, nemhogy bíztattak volna, meg nyugtatgattak volna, még jól a nyakamba varrták az egészet, mintha csakis én tehetnék róla. ez pedig nem szép tőlük, és igyexem eleresztenia fülem mellett, de nektek jól kipanaszkodom magam Kép

a csúcs 1ébként anyóspajtás volt, mikor megtudta, h Isti hányt: "mert Ti mindig azokban a szar szupermarketekben vásároljátok az ennivalót!!!!" KépKépKépKépKép

na, mostmár tényleg L

ja és van vmi régi mondás, h sose térj nyugovóra haraggal a szívedben Kép písz Kép

votiv 8)
votiv

Nagyon szépen köszönöm szegény kis beteg ördögfióka nevében is a segítségetKép

A ti babáitoknak pedig továbbra is sok gyógymanót, nektek pedig kitartást!

indianyo

háhhá, végülis kiderült, hogy Kisünnel mindenben egyetértünk Kép
Áj szink, disz iz di biginning of ö bjutiful frencsip... KépKép

votiv 8)
votiv

ARCHIVOK VISSZAFELÉ TALÁLHATÓK, FELJEBB!
(írtam annak, aki nem találta)

Gigi!
te nagyon hasonlítasz egy lányra, akivel korábban leveleztem. ráadásul ő is adott babatejet a fiának. Kép (de ő kb. 5-6 hónaposan Kép

Bogárka!
lehet, h a XXII-be költözünk 1 éven belül. és lehet, hogy a mostani dokink nem vállalja így a praxist. akkor szerinted megkérdezhetjük a tiéteket? én sem akarok valami őrültet a gyerekem mellé. Kép
orrcseppet szoktál néha Petránál használni? tudom, hogy elég drasztikus, de én gyerekkoromban kértem anyucitól cseppet, pedig akkor még csak a keserű novorin volt Kép, ő utálta, de adott. olyan jól aludtam mindig utána.

Lencsémnél, aki még egy csecsszopó lenne, ha nem lenne lusta, azért maradok a pépeknél. majd ha nagy lány lesz ő is, akkor kaphat darabosat. (mikortól is? 7-8 hónapos korától?)

Soosoo!
virsli rulez, én is szeretem sajnos, pedig ám telis tele van nitritekkel, amivel tartósítják. most, hogy Norbizom, folyton virslit eszem. Kép (Így Lencsi is a tejjel)

Macskaanyu!
pont ma ahogy bekapcs. a tévét elkaptam egy hírt, hogy az EU be fogja engedni a génkezelt kukoricát. ezt is megszívtuk.

Vera!
én már nem bánom, hogy nem mentünk a játszóba. nem lenne ilyen lélekjelenlétem, mint a mosolygós Votivnak.

BETEGEK BULJATOK!

fejés befejezve, megyek alvadni. Kép

ancsipancsi

Jucus!!!

még ezt leírom...
eszembe jutott éppen fél órája, hogy mennyire aranyos volt az a kép, amikor Pannikó még csak a hasadban volt, és Soma oda bújt "hozzá". úgy tűnik, mintha tök régen lett volna, pedig én csak 10+5 hónapja járok ide.

ancsipancsi

ISTINEK tovabbra is DRUKKDRUKK! Votiv, majd tudosits! Es ne is figyelj anyosra (kulonbensem az, nemdebar?), szerintem valami genetikailag kodolt dolog, hogy allandoan kotekednek es baromsagokat csinalnak/mondanak... remelem en nem leszek ilyen (bar anyam sem ilyen, szoval jo eselyem van ra, bar en mar most is kotekedo vagyok, szoval megsem).

Gabi, a szambol vetted ki a szavakat, nagyjabol (mert gyerekHat szerencsere meg nem ismerek).

Soosoo, ha van olyan, ami nem fekete es nem rozsaszin, akkor olyat kerek. Kulonosen a zold es a barna szimpatikus, plane egy mivel egy szarvasrol van szo Kép Szerintem S. Mar ahogy a norvegokat elnezem, de biztos M is jo, ami akad.

Virslit en is szeretem, de gyereknek nem merek adni, mint ahogy a tobbi felvagottat sem igazan, csak rendes komoly sonkakat, amiket marhara imad is. Es zoldborso es kukorica nagyon tetszik neki, mert allati dolog jo kis zold meg sarga golyocskakat a szajaba pakolni, abszolut nem mindegy, hogy nez ki, amit az ember eszik, ugyhogy ha valamilyen kajat nem szeret a gyerek, csak vagjatok ki emberke-, kutya-, haziko-, hajo- stb. formakat belole vagy rendezzetek el ugy a tanyeron, hogy ilyen mesesen nezzen ki es mindjart be fogja nyomni. (Mert enyem gyerek eddig utalt minden zoldborso tartalmu etelt, de most, hogy egeszben eheti, az mar egeszen mas.) Kukoricat viszont nem tudja megemeszteni, egy az egyben ott kuksoltak a pelusaban. Es babot is csak ha pl levesben megfott, de az apa chilis bab konzervjebol lopott darabokat nem.
moose

Tkp ezt akartam Adatol kerdezni, hogy ugye nagy hulyeseg lenne hagyni, hogy ketpofara tomje magaba a kukoricat, mikor egyaltalan nem tudja megemeszteni. Csak feleslegesen terheljuk a kis szervezetet, nem? Illetve mi az, amivel meg igy jarnank? Ja, meg hogy olyan fura dolog van, hogy ha paradicsomos fott etelt eszunk (paradicsomos husgomboc, paradicsomos kaposzta stb.), akkor ugy kopi ki rogton, hogy orom nezni, de az uveges bebietelekbol viszont csak paradicsomosokat eszik es azokat meg nagyon szereti. Mi a kulonbseg? Melyiket mibol csinaljak? Lehet, hogy a suritett paradicsom konzervben van valami, amit utal?

Ja es Indi, kepzeld rajottem, hogy van am itthon Psyallium Husk (jol irtam?). Mikor multheten dogrovason voltam, anyamek hoztak, csak mivel mar elkezdtem a lekvarat, nem mertem egyszerre tobbfelet benyakalni (igy pocival ovatosabb vagyok). Szoval valami narancsos "italpor" (azaz vizzel vagy gyumolcslevel higitva kell benyomni) es az utbaeso gyogyszertarban kaptak. Amint elfogy a lekvarom, nekilatok. Mit is irtal? Ezt lehet kuraszeruen, azaz minden nap megiszom egy poharral, vagy csak ha ugy erzem, hogy szukseges? (Bar attol tartok, akkor mar keso lenne.)

Na huzok, mert hajnalban cukorverkinzasra kell mennem...
moose

Bajdovej, korhazban van fodrasz? Vagy mellette?
moose

Moose,
most a kúraszerűvel megfogtál, nem tudom. Nekem soha nem volt ilyen nyavalyám korábban és msot sincs gyakran, úgyhogy én bátran használtam szükség szerint. Nincs a csomagoláson semmi róla? Megkérdezem férjemuramat erről Kép

indianyo

Moose,
az jutott még eszembe, hogy az olaszok a nagyobb babáknak kivit adnak, ha ilyen problémájuk van... és használ! Az modnjuk kérdés, milyen az a kivi, amit nálunk lehet kapni, mármint mennyire van tele mindenféle hormonnal... én most azt eszem a vastablettámmal. Napi 1.

Gyógyulás jókedv móka kacagás mindenkinek!

indianyo

Moose,
a kukoricából az egyben lenyelt szemeket nem tudja emészteni, mert jó vastag cellulózba van "csomagolva".De amit megrág és így kijön a belseje, azt igen. És sztem igazad van, ha nem nagyon felvágottazol (ez csak enyém vélemény), mert pl.a virsli hústartalma 4%.Jogos lenne a kérdés, hogy akkor mi a többi 96?

Ancsi,
mondom én Kép

Votív,
Istóknak mennek drukkok ezerrel.Éjjel is eszembe jutottatok Kép Kép Kép /csak azér' is szmájli/

Kriszta,
méltet megkaptam, köszönöm Kép Remélem beválik nálunk, de a múltkori kontrollon kissé hülyének nézett..na mindegy Kép

Normaflor-téma:
nekem is ajánlotta hasfájásra a dokinéni ( már úgyértem Fülöpkének Kép) Ezexerint beválik? Mert esténként szokott pityeregni a leányzó 2-3 órácskát és felmerült, h esetleg a pocakja fáj.

Pussz:

Macsés jóllakottanszunyálóFülecske
macskanyu

Jóóóó reggelt!!!

Rosszul alvó csemeték mamáinak ajánlom, hogy olvassák el a februári Kismama alvásos cikkét!!!! Én teljesen megnyugodtam tőle (bár persze ddig is nagyjából azt gondoltam, amit írnak, csak jó volt látni így "igazolva"), és lőn: ma éjszaka tök jól aludtunk. Doni csak "alapjáraton" ébredt, és nem ötszázhuszonnyolcszor, Petra se ébredt az orra miatt, csak 1x hajnalban Kép Kép Kép

Úgyhogy most végre kipihentem magam!!! Kép Már nagyon rám fért!!!!!

Ancsi!
Petra sem orrcseppet, sem orrfújót, se semmit nem enged, a legtöbb amit tenni tudtam, hogy 30 centire az ágyától ráraktam a radiátorra egy sós vízzel teli cartedoros dobozt Kép De úgy tűnik bejött Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Macs,
Ki ne mondjátok, mi az a 96%, mert én is szeretem a virslit. Kép

Votiv,
basszuskulcs, ez a 7 kiló csak becslés, vagy mérted? Jajjdenagyondurva!!! Kép Most már aztán tényleg ideje, hogy jobbra váltson minden. Családdal nem lehet egyszerű, de biztos vagyok benne, h nem te tehetsz róla. Egyfolytában nem lehet arra figyelni, h a gyerek ne nyaljon meg semmit (éljen az orális ismerkedés korszaka...), így aztán bármikor bárhol bármit benyalhatnak. Neki biztos le volt gyengülve az immunrendszere az előző betegség miatt, és ez biztos rásegített, de nem okoskodok, mert nem értek hozzá. És ismétlem, Eszterrel mi úgy lettünk betegek, hogy a kapun ki se tettük a lábunkat vagy egy hétig!

Zsan,
te is jobbulj, de én egy ilyen belevaló csajért nem aggódom, ha nem baj, tartalékolom Istire a féltésemet, jó? Kép

Blaye-ről már nem is beszélve! Kép

Darabosat is midnenki akkor ad a dednek, amikor jónak látja, én azt hallottam, ha van már foga, mehet a darabos, csak jól megfőzve, ha zöldségről van szó. És nincs is annál jobb, mint egy átszakadni igyekvő fogínyt egy kekszhez dörzsölni. Kép
neet
neet

Jó reggelt!

Votiv,
Istóknak drukkolok!!!!!!!!!! állandóan ő jár az eszemben, az aranyos pofija, süsüsárkány mosolya KépKépKép én is csakazértis!

Bogárka,
örülök, h kipihented magad, és h megtaláltad az "orvosságot" az alvásproblémára! Kép nálunk is megy most folyamatosan a pingvin

Moose,
van fodrász a H alaksorában! Kép és kivétel erősíti az aranyszabályt ... Kép

Kriszta,
igen, a tanácsadáson beadta a dokinéni. felvette a szemüvegét, mert ennél nagyon fontos, h a bőr rétegei közé kapja. asszisztens lefogta, ez nem tetszett Vincsenzónak, de tényleg csak rámnézett, lebiggyesztette a száját, legörbítette a szeme sarkait, és egy áááááááááááááá hagyta el a száját, és már kész is volt, én felkaptam, és már puszilgattam is. nem izgultam, nem idegeskedtem, hisz ezen túl kellett lenni. persze sajnáltam a kiskrampót, de az rosszabb lenne, ha megtámadná a betegség, mert nincs védettség ... érdekes, h miért nem adja be a doki a tanácsadáson. nem értem.
fic
ficánka

Jó reggelt!

Votiv:
örömmel olvastam,hogy éjjel már bizakodó voltálKépRemélem szegény Isti tényleg túl van a nehezén!!!!!Ez még egy felnőttet is padlóra küldött volna,hát még egy csöpp gyereket?!Sok erőt kívánok neked a lábadozáshoz,a családot pedig én már kiosztottam volna rég!Ez egy abszolút elkerülhetetlen eset,sajnos!Nem is kell ahhoz elvinni a gyerekeket,hogy összeszedjen valamit.Bárki,akár ők is hazavihették volna a kórságot.Na akkor magukat is okolnák vajon?Kép
Szóval fel a fejjelKép

petergabi

Bogárka:
tök jó,hogy remélhetőleg ennyivel megúsztátokKép

Zsan:
veled mi újság?Az éjszaka gázos volt?

petergabi

Neet, Kép
dehogy mondom Kép pedig én is megeszem olykor Kép
Látom a wiw-ről is sikeresen leléptél, eltűntél az ismerősök közül

Üdv, a kipihent Bogárkának Kép
macskanyu

Moose, férj szerint nem szabad minden nap, mert ugyan nem okoz olyan függőséget, mint a szenmna, de azért mégiscsak befolyásolja a szervezetet és a béltevékenységet lustává teheti. De igény szerint használható.

indianyo

Oxi,
de jóóóóóóóóóóóóóóó! Kép jövő hét hétfő/szerda/péntek?
ficánka

Oxi:én is szeretnék masszázst...:-)

Tali mikor lesz?

Lányok: Ti mit csináltok az ellen, hogy a gyerkőc ne mindig azt csinálja amit nem szabad? Fanni állandóan videjót szerel, növényeket tépked, földet eszik és fiókot huzogat. Ez utóbbi még csak oké, valahogy tudok ellene tenni, de összes növényemet nem tudom elrakni, nagyok és sokan vannak. help mííííííí.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!
Indi, Moose,

mi ez a narancsos italpor, amiről beszéltetek? Csak nem valami emésztéssegítő csodalötty? Mert akkor engem is érdekelne a dolog, ugyanis a tamarinlax nemigen segített.

Köszi,

Pussz,
Funny
funny80

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: