A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Csema,
kaptok pénzt is az önkormányzattól? Azt hallottam, hogy itt nálunk 30.000,- Ft jár minden családnak a baba életkezdéséhez. Akkor ez olyasmi lehet, mint a csomag? Csak önkormányzatja vákogatja, hogy mennyit szán a dologra?

Rita,
maradt még holmi, amit nem fényképeztetek le? Kép Kép Nagyon szépek! Kép

nadine81

Cory,
de tütűvel jövünk, de úgy tudom újszülöttnek nem olyan jó a hordozó. Vagyis az az izé. Nekünk Maxi Cosy van. Abban lehet?

nadine81

Sziasztok!!!!

Bori, örülök, hogy jól vagytok, biztos nehéz az éjszaka,kiscsajszi meg csak belejön egyszer a szopibaKép
Nagyon aranyosak a képenKép
Alina, Rita, nagyon heyes dolgokat vettetek, szép a szoba is,, kocsi is.
Nekünk még mindig nincs semmi új, de ha belegondolok, ha semmit sem veszek, akkor se lesz semmi gond , elvileg minden vanKép
(csak a rózsaszín rucik hiányoznakKép )

Csema, milyen rendes az önkormányzatotok.Kép

Babetta, urad meg milyen kis cselesKép
Paparazzi-zik a kulcslyukon át????
Vigyázz vele!!!!KépKépKépKép
A végén még itt találod magad a világhálónKép

Nekem tegnap nem mértek mérteket Natasáról, csak orvosi ellenőrzésen voltam, uh. csak febr.-ban lesz, (az utólsó).
Meg majd a streptococcus szűrést is akkor veszik le.
Laborba meg nem is kaptam beutalót, lehet, ki is marad az utólsó vérvétel.Nem is bánnámKép

Nadine, neked is sokat nőtt a pocidKép
Én is ma csináltam új képeket, fel is dobom mindjártKép
KépKép
Az első 3 hete készült a fekete-fehér a maiKép

Puszi
Ildi
vas

Rita Kép
Annyira édes a Zsebibabás rugi Kép
Mi is minden kistesó ruhát felpróbálunk a babánkra Kép
Mindjárt elolvasom, bocsi Kép

Bori Kép
Már ez is nagy dolog, hogy ennyire ki tudtál szabadulni Kép Nem sokára majd sétálhatsz a lányokkal is egyet, amit jobb idő lesz Kép

Csema Kép
melyik kerület ez? Átköltözöm Kép

Annácska 30+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Igen ilyenkor előny, ha az embernek már van egy lánya, neki pedig újszülött méretű babája.
Nadine!
Több kép már nincs és cucc sincs, egyenlőre.

Ildi!
Jó sokat nőtt a pocid!

Csema!
Jó nektek, hogy ad az önko. nálunk itt Borsodban nincs ilyesmi.

Elbúcsúzom, mert indulunk nemsokára vendégségbe Ágnes napra.

Mindenkinek további jó netezést!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Nadine: hát biztonságosan csak autósülésben lehet hazahozni! Az csak apró részletkérdés, hogy szabályosan is. Én nem mernék kockáztatni egy max fél órás út miatt. Másrészt meg elég masszív vita van arról, hogy árt-e a hordozó vagy sem. Egy dolog biztos, életet menthet.

Babetta: a fotózkodáson kifeküdtem Kép

Ildi: neked is nő jócskán a hasad Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok! Nem tudtok vmi mézes-mustáros pulykareceptet, ami tejszínnel vna? Én olyat szeretnék csinálni....

SOS mert főznékKép Ha nem tudtok semmit akkor kisérletezek majdKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csajok, profi szoptatók segítsége kéne nekem.
Annyira tanácstalan vagyok mellszívó ügyben.
Vegyek, ne vegyek?
Mivel Leventét midössze egy hónapig tudtam szoptatni, az is kínszenvedés volt, Olivért 3.5 hónapig bimbóvédővel.
Volt először egy medela mellszívóm, az kiszedte a tejet, de annyira fájt, olyan vákumot képzett, az egész mellem bennt volt a szívórészébeKép, majdnem besz*rtam.
Aztán Olivérrel vettem avent isist, na az egy cseppet nem szedett ki nekem.
Viszont most mit csiáljak?
Megint vegyek egyet tizenvalahányezerért, aztán ha megint nem tudom használni?Viszont azért a lelkemnek megnyugtatás, hogy van(lehet, hogy csak én vagyok túl BÉNA????)

Na, tanács......
Várom..
vas

Ildi: van a közeletekben dm vagy tesco, ami vészhelyzetben gyorsan elérhető?
Én az avent isis-re esküszöm, de ha minden szépen és jól megy, akkor nincs rá szükség.
Én inkább egy profi szoptatási tanácsadó telefonszámával szerelkeznék fel, és még a szülés előtt beszélnék vele, hogy mi az amit esetleg másképpen kéne csinálni most.
cory

cory
Budapest

Hát ez, az, hogy nem ment minden szépen és jólKép
Van egyébként a közelben hely, ahol lehet venni, de ezt már Olivér születésénél is eljátszottam.Az uramat szombat reggel zavartam, hogy hozzon már valamit, akkor vette az isist, de nekem semmi sem jött ki belőle, Olivér nem akartam kiszopni, viszont akkora volt a cickóm, mint egy fél ház.Előtte nap jöttünk haza a h.-ból.
Aztán valahogy csak kiszedtük azt a tejcitKép
Én is gondoltam iylen tanácsadó segítségére, de ők kijönnek személyesen is, vagy csak telefonon osztogatják a tanácsokat.
Mert az nekem nem segítség.Legyen itt valaki, aki segít.
Ez az egyetlen egy dilemmám, nem izgat se a szülés, se a gyereknevelés, csak a szoptatástól félek.Tudom, ha félelmekkel állok neki megint, akkor lehet, megint kudarc ér.

Ildi
vas

Ildi: van, aki kimegy személyesen is (Rózsa Ibolya, Schneiderné Diószegi Eszter), meg van aki csak telefonos. Az ő számuk tuti benne van a Kismama újságban.

cory
Budapest

Kösz, CoryKép

Most kilépek, mindjárt itthon a család többi részeKép

Sziasztok
Kép
vas

Örülök, hogy tetszet a fényképezős történetünk.Most mondtam a Lacinak, hogy leírtam a lányoknak mit művelt velem. Most megint röhögtünk egy jót. Mert ez azért élőben nem volt semmi. KépKépKépKépKépKép

Ildi
Kaptam ám csokis Hobbidkát vagy mi a neve! Finomabb, mint a sima! A kórházi táskámba már eldugtam egy csomaggal.KépKépKép

Annácska
Élek a lehetőséggel majd, szülés után nem győztök a kérdéseimre válaszolni.Kép
Na ahhoz képest, hogy ma beállítottam magamat depisnek egész jól pörgök.:KépKép

Csoda szépek a cuccok lányok egytől egyig.KépKép

Rita
Mérd már le légyszi hogy mekkora a baba BDP-je?KépKépKépKép Már csak úgy poénból.
És mennyibe került a bébiőrző ?

Vikó
Örülök hogy hívni akartál, de ráment volna a gatyád, mert ahogy felpörögtem biztos nem, ráztál volna le.KépKépKépKép

Nancsi
Mi volt a 4D-n?

Bori
Nagyon édik a lányok.Kép Lucának milyen kis vékony lábacskája van zabálni való.KépKép Majd utoléri Esztert. Tesódék kislánya is tündéri és jó nagynak látszik a lányok mellet.Kép Hát biztos nincs könnyű dolgotok,de az írásod alapján csak a boldogság sugárzik belőletek.:KépKépKép De ha lesz időd a szülést még fejezd be mert érdekel továbbra is.
Tényleg mi van a vágással már nem fáj?

Lányok
És gratula a 30.héthez aki betöltötte.

Babetta és Levi 34+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nem tudom hogy írta e már valaki ezt a szopis oldalt LLL.hu Jó sokat lehet olvasni! Hajrá!!

Nektek van olyan hogy? Valamit megnyom a baba és egy pillanatra úgy belenyílal a hüvelyembe vagy ez jelent valamit?

Ja Nadine
A fényképezősnél voltak valami számok betűk az valami kép lenne?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nincs senkinek ötlete??? Mézes-mustáros-tejszínes pulykamellcsíkok

Ilyen nagyon szószos kajcsi

Nincs vkinek receptje???

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Olyan mint a Knorr mártása, amit készen üvegben lehet kapni...

Lécci vkiKép

Meg akarom lepni az uram, különben már megkérdeztem volna tőleKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Rita! Nagyon jók a rucik!

Nadin! A babát autóban csak hordozóban szállíthatod!

Ildi! Neked is jól megindult a pocinövés! Kép

Babetta! Nekem is szokott lenni ilyen nyilallás! Néha akkor is mikor felkelek a székről!

Zsófi! Én nem tudok ilyen receptet! A neten nem nézted?

KépKép
nicika

Zsuzsófi
Én nem tudok ilyen receptet.

Rita
a többi ruci is nagyon jó, mindegyik!!Kép

Annácska
Ez 3 részes Billerbeck (lehet hogy nem jól írom, de most luta vagyok megnézni) ha jól emlékszem, 12.000.-Ft volt az RS bútoráruházba.
Viszont a Megatoysba 4 részest vettünk 6.000.-Ft-ért. Épp akciós volt. Mondjuk nem Billerbeck, de allergiamentes.
Vendég

Mézes mustáros pulykamell (Csak ezt találtam egyenlőre!)
http://naturalap.freeweb.hu/konyhatunder//mezesmustarospmell.html

KépKép
nicika

<font color="119911"> Zsu,
keress rá a www.mindmegette.hu -n.
Alina,
csinos lett a szoba és a ruhácskák is vagányok. A babakocsi szintén klassz.
Ritaa,
nagyon kis helyes ruhákat vettél.
Vas,
jó nagyot nőtt a pocakod. Csini!
Babetta,
jó fej a párod. Kép
Bori,
sokat gondolok Rátok. Helyesek a lányok! Drukkolok, hogy hamarosan hízásnak induljanak és hogy az éjszakák is kicsit nyugisabbak legyenek. A szopihoz kitartást!

Puszi.
Angi</font>
angi79

Nici, igen néztem a neten, nincsenKép

Mind1 felhívom a barátnőmetKép Õ is szakács

Egyébként Zöldségleves,
Pulykamellcsíkok mézes-mustáros szószban
Püspökkenyér lenne a vacsi, vagy holnap az ebéd. Attól függ mikor ér haza a páromKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tejszínes-mustáros szósz:
Hozzávalók:
1/2 csésze (1,25 dl) friss tejszín, 1 evőkanál csípős mustár, só

Forralja fel a tejszínt a sóval. Keverje bele a mustárt.

KépKép
nicika

Zsuzsófi! Ezt a két receptet nem tudod felhasználni?

KépKép
nicika

Ildi
Tényleg nagyot nőtt a pocid.Kép

Babetta
Nekem volt ilyen szúrásom többször is, nem tudom mi lehet, de az biztos a méhszájam zárt, úgyhogy baj nem lehet belőle.
Mostanában meg olyaan pontot nyom, amitől teljesen elzsibbad a lábam, és gyorsan le kell guggolnom, ha nem akarok összeesni. MI lesz még?Kép
Vendég

Zsu
Sajnos nem tudok. Csinálj Gyrost bár, kell hozzá a fűszer. Nekem isteni lett most kicsit rosszul vagyok a hagymától, de megérteKépKép

Ildi
Milyen vékony vagy a képen csak a pocak nő!
Látom a csíkod ,ilyenkor is piros vagy bőrszíne van? .Én is akarok fekete-fehér képet!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="aa00aa">BabettaKép ez a hüvelybe belenyilallás ismerős Kép úúúúúúúúúú de tud fájni! Na látod, megspóroltál nekem egy telefonkártyát a jelentkezéseddel Kép

NadineKép ahhoz képest, hogy nem szeretsz és tudsz lelki dolgokról beszélni - elmondásod szerint-, szép hosszút sikerült írnod Kép Én annak is örülök, ha csak úgy beszélsz mindenféléről, ahogy régebben is tetted Kép

AlinaKép nagyon szívesen máskor isKép

IldikóKép Szerintem is minél előbb kezdj el szopitanácsadóval beszélni, hogy ne stresszeljen ez a dolog. Szerencse, hgoy nekünk itt van Cory és Borcsa házi szopitanácsadónak Kép Mert a Szent Imre ugyan szerelmünk közös tárgya, de azért ha bizonytalan kismama akad szopiügyben, ott is jól össze tudják kavarni az embör lányát... Ha hiszel az ilyesmiben, én ajánlom neked, hgoy esténként úgy feküdj le, hogy elképzeled a gyönyörű és békésen a ciciden szopizó kisbabádat, vizualizálod jó hosszan, beszélgetsz hozzá, és csak úgy csorog a tejcsi... Ez nagyon hasznosKép</font>

indianyo

<font color="aa00aa">Zsu: mézet mmustárral, sóval és borssal és egy kis olajjal összekeversz,a csakokra vágott husit beledolgozod és hagyon öszeérni - elég hosszú ideig, de legalább egy órát - a hűtőben.
Forró serpenyőbe beleöntöd az egészet és folyton keverve sütöd, majd ha megpuhult a hus, tejszínnel dúsítod a szószt. Rizzsel tálalod.</font>

indianyo

És ha már így belejöttem olyan szokott lenni hogy? Vagy a gyomrom van a cicim alatt középen, és ott van a bélműködésem, vagy a gyerek fingik a magztvízbe.Mert olyan érzés, mint amikor a vízbe pukizol, mondjuk a kádba.Ciki ilyet írni? De biztos mindenki csinált már ilyet.KépKépKépKépKép

Kezdek megijedni magamtól miket írok!KépKépKépKép

Azt hiszem 1 hétre megint eldugulok!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="aa00aa">ZsuKép én ezt oldalassal szoktam, de a pulyka, mivel nincs jellegzetes íze, úgyis felveszi a szósz ízét, tehetsz bele fokhagymát is (nincs olyan sós étel, amit egy ksi fokhagym a dobna fel Kép)

Babetta, nem lehet, hogy ez egy csuklás? egyébként pedig miért is ne pukizhatna a baba? hiszen ő is emészt... Egyébként pedig te csak nem menj sehová, kell nekünk a vidámság Kép</font>

indianyo

Babetta
Ezt most nem értem ...mi a kérdés?
Vendég

ZSUKép helyesbítek: Nincs olyan sós étel, amit egy kis fokhagyma ne dobna fel Kép és a mustáros ételekhez a tárkony vagy majoránna nagyon kellemesen passzol Kép

indianyo

Bori: amit írtál az éjjeli etetésről az teljesen természetes! Ikreket amúgy is sokkal nehezebb etetni, az pedig külön dícséretes, hogy lefejt tejcit adsz neki!! Nagyon drukkolok Nektek továbbra is!!!

Ildi: próbáld ki azt, hogy a kórházban is éjjel-nappal magad mellé veszed a babát és csak cicit adsz neki kezdettől fogva. Ha sosem találkozik cumisüveggel, akkor "nem jut eszébe" hogy ne szopjon. Így mire hazamentek természetes lesz mindkettőtöknek az igény szerinti szopi. ez kezdetben jelentheti azt, hogy etetés után 1 órával is enni kér, vagy csak egyszerűen cumizik egy kicsit a cicin, de ez sem baj! Néhány hét eltelével rövidebb ideig - hatékonyan és ritkábban fog szopni, míg beáll majd egy etetési rend, amit majd a baba alakít ki!! nekem legalább 6 hét kellett, mire rendeződött a kezdeti "őrület". A kórházban is jelezd szerintem, hogy csak szoptatni akarsz és ne adjanak a babának pótlást, bőven elég neki az első napokban a fincsi előtej!!

Babetta: www.lll.hu tényleg ők a legjobb tanácsadók szopi témában! Én sem magamtól vagyok "okos"Kép

Zsu: www.mindmegette.hu itt nincs??

Csema: holnap felhívom az Önkormányzatot hátha itt is van ilyen! Iskolakezdéskor is minden gyerek után kapunk 8000,-otKép Hátha...

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Nálunk az önkormányzat 15000ft-ot ad! Ez valami életkezdési támogatás!

KépKép
nicika

Sziasztok lányok Kép

Anno írtatok egy rakat pesti babaturi címet...már egy csomót visszalapoztam de sehol nem találom...Tudna segíteni valaki? Legalább egy pár címet ha tudnátok.. Kép
Előre is köszönöm

faby

Vikó
A csuklást egyértelműen érzem de lent.

Alina
A két cicim alatt, de középen sokszor érzek glugyogást ,vagy mintha, mennének a buborékok. Azért írtam ,hogy olyan érzés mintha te mondjuk, bele pukiznál kádba és ahogy feljönnek a buborékok és talán még a hangja is olyan. Nem tudom máshogy leírni már így is elég gáz.
De Vikó megértette, na majd meglátjuk a többiek értik e? Vagy én írok ilyen hülyén, de nekem olyan egyértelmű miről beszélek.De akkor másnak biztos nincs ilyen

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kérdés Mindenkihez:
Ti írtok babanaplót?

Én mindhárom lányomnak írok. A terhesség kezdetétől fogva adatokkal, érzésekkel, történésekkel, betegségekkel...
Mit mikor csinál, aranyköpések, nyaralások, kirándulások, ünnepek...

Már Patrícia olvasgatta az övét és nagyon örül, hogy minden fontos dolgot leírtam vele kapcsolatban. Nekem is jó, amikor valamit kérdeznek nem azt mondom, hogy jaj azt már elfelejtettem, hanem fellapozom és ott van mindenKép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: értem énKépKép, de nekem nincs ilyen!
szerintem ez te vagy (mármint a gyomrod mondjuk) és nem a babától jönKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde

Én is írom az elejétőlKép Most a sógornőmtől, kaptam egy ilyen kisfüzetet, amibe születés után kell írni. Fogom használni.Kép
A szüleim vettek fel minket filmfelvevővel mikor kicsik voltunk ,akkor az volt a videó. A nővéremnek sikerült a régi szalagokból majdnem egy 2 órást dvd-t írni belőle,Kép sajnos hang nincs hozzá, mert akkor nem volt. KépDe karácsonykor ezt néztük, és halálra nevettük magunkat, ahogy tanulok járni és hogy a nővérem mit művel velem stb.KépKép Örülök, hogy megörökítetek minket, ahogy felnőttünk. A hangunkat meg külön vették fel nagyon édi hangom volt. Kicsit elkalandoztam.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

AnnácskaKép
Ez vidék Táborfalva, katonai falu.
Pénzről nem tudok, erről szólt csak a védőnő, de mellettünk lakik az önkormányzaz szoc.intézője rákérdezek majd!
Csak kicsit tudtam jönni, amíg a srácok vacsiznak, de nagyon fáradt is vagyok.
TündiKép
Én mióta megtudtam, hogy terhes vagyok, azóta vezetek babanaplót, képekkel, ultrahang leletekkel, az adott terhességi hétre jellemzőkkel, az érzéseimmel stb, s a baba születése után is folytatom.
Épp most olvastuk el Krisztiánét, s annyira jó volt visszaemlékezni,Krisztián élvezte!

KépKép
csema

Tünde! Én írok babanaplót! De azt hittem hogy csak nekem van ilyen türelmem hozzá! Már a második kötetnél tartok és ez is mindjárt betelik! Szóval vehetem a harmadikat! Mindegyik naplóm amúgy A4-es és kb. 2-3 cm vastag, szóval az a vendégkönyv tipus! És imádom írni! Tele van képekkel meg minden!

KépKép
nicika

Tünde: én babanaplót nem írok. Kamaszként 7 évig írtam naplót (9 spirál lett tele), de most papírosra képtelen vagyok, úgyhogy blogolok Kép

cory
Budapest

Itt egy kép róla! Amint éppen a macskám bitorolja! Kép
Kép

KépKép
nicika

A kapcsolatunk első éveiben a páromnak is írtam 4-5 spirálfüzetnyi naplót! Olyan muris beleolvasni! Tiszta rózsaszínben láttam a világot! Kép

KépKép
nicika

Babetta
Nem ilyenem nem voltKép

Na megyek fürcsizni, megpróbálok hamar lefeküdni, mert holnap a 2.CTG-re megyek, és baromi korán kell kellnem.

Sziasztok

A.
Vendég

Nicika
Én azért ennyit nem írokKép

Alina
Jó CTG-t holnapra.KépNagyon hideg lesz megint.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta Kép
Szerintem az amit érzel az összepréselt gyomrod működése Kép De azért jó volt a hasonlat Kép

Ildi Kép
Előszöris bízni kell abban, hogy seóikerülni fog szoptatni, szerintem ez az egyik legfontosabb.
Annó nekem anyum tanított meg kézzel fejni. Olyan jól sikerült, hogy fél év alatt megtöltöttem egy 3 fiókos mélyhűtőt lefejt tejjel Kép Most biztos veszek egy elektromos fejőt, mert nem hiszem hogy mindig lesz időm kézzel pepecselni Kép Tegnap láttam a kismamában, hogy az Avent ISIS-t elektomossá tették, ISIS IQ néven. Kiváncsi vagyok rá milyen lett, mert eddig csak jókat hallottam az Aventről.
A másik ami fontos, hogy sokat pihenni, enni tartalmas ételeket. Nekem a szopi végére már herótom volt a húslevestől Kép
Aggódni én is aggódom most, de megpróbálom elhesegetni a rossz gondolatokat Kép

Alina Kép
Drukk a holnapi CTG-hez Kép
Komolyan nem értem miért ilyen korai órákban csinálják a ctg-t. Az én kicsi fiam 10 előtt fel sem kel Kép

Babanapló Kép
Olyan klassz, hogy irogattok Kép
A pocakosodás alatt én nem írtam, de amint megszületik a baba újból tollat ragadok Kép Lányomnál is volt naplónk, és most nagyon jó visszaolvasni Kép

Annácska 30+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Itt van a leírás az új Aventről:
Avent ISIS IQ UNO elektromos mellszívó

Alapul vettük mindazt, amit az édesanyák szerettek a klasszikus kézi ISIS mellszívóban – a lágy, szirom alakú masszázs párnát, az ujjbegy érintésére is érzékeny szabályozást, amitol a fejés annyira finommá, természetessé és kényelmessé vált – és intelligenciát adtunk hozzá elektronikus memória formájában.

Az ISIS IQ Öntol tanul. Kezdje el kézzel a pumpálást, majd érintse meg a gombot és hagyja, hogy az ISIS IQ csendben folytassa a pumpálást ugyanabban a ritmusban.

Bármikor változtatni szeretne a ritmuson, nyomja meg ismét a gombot és váltson át kézi pumpálásra. Az ISIS IQ teljes mértékben reagál az Ön igényeire.

Engedje el magát, hiszen a fejés élménnyé válik ezzel a készülékkel. Ne felejtse el, mindig Ön irányít. Amikor Ön nyugodt, kényelemben érzi magát, több tejet lesz képes lefejni, sokkal gyorsabban.

Az ISIS IQ UNO elemmel és elektromos árammal is üzemeltetheto, ezért hordozható és változatosan használható .

Ára elég húzós: 31 490.-

Kép

Annácska 30+2

annácska

Nicika: most vannak cicáid?

Ildi: Mi bízunk benne, hogy Neked sikerülni fog!!Kép Tényleg neked is bízni kell benne, ne félj tőle, tedd sokszor cicire, majd a baba megoldja!!Kép

Jó éjt Mindenkinek, bár még nem alszom, de ma már nem fogok írni.

Tünde (holnaptól 39. hét!)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Bocsi, kicsit lemaradtam, annyit írtatok, és én meg nem is jelentkeztem.
De átnéztem a termést, beleolvasgattam.
Gyönyörűek a ruhák, amiket vettetek, a pocakok is egytől-egyig nagyon szépek!Kép
Én most kicsit depis vagyok, így inkább olvasó-üzemmódban maradok egy ideig, nem baj? Semmihez nincs kedvem...KépKép
Mostanság az egyetlen élőlény, akitől némi törődést kapok, az a macskám.Kép

Na, nem is rontom a közhangulatot, legközelebb akkor írok, ha tudok valami építőt is mondani.

Jó éjt!
Adri+Levike
28

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Tünde! Jujj már 39! Tök jó! Kép Tűkön ülök, hogy ki fog előbb szülni. Kép Én még ugye nagyon ráérek, ezért megtehetem. KépKépKép

Anna!
Profin hangzik a gép, de azért tényleg húzós az ára.... Kép

Csajok: Kávé jövő héten az Árkádban?

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: