A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok Kép

Vanda, tegyél le légyszi a tábla aljára 13c 2cn Kép

Köszi, Judit
judit
Heves

Sziasztok, hogy telt a hosszú hétvégétek?

A tábla:
Javítottalak Doris, és Judit Kép Kép

Citromsárgák merre vagytok, mizújs? Kép

Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Jade!

Köszönöm, remélem én is mielöbb elkezdhetem visszafelé számolni a hónapokat! Kép Sajnálom, hogy te is ebben a cipõben jársz! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szia VandaKép
Bocsi, de Alma még pénteken írta, hogy aznap jött meg Neki így Õ ma van az 5. napon....
Alma, most Te húzol engemKép

Puszi: Doris
doris

Karmen!

Milyen az a kétszravu méh? Hogyan vették észre?

Köszi!

Mamacs
mamacs

Sziasztok Lányok,
Minden citromsárgának nagyon drukkolok és persze a többieknek isKép

Voltam pénteken UH-n. Totál meglepödtem. A gyerköc 180 fokot elfordult, és most pont az ellenkezö irányban van a feje mint volt. A Kis szaros 14 hetes, több mint 8 centi, és már forgolódik! Mi lesz még ittKép

Alma, Doris,
Sajnálom, hogy megjött. Még egy kis kitartásKép

Doris,
Már alig várom, hogy túllegyél a hsg-n.Kép

Lányok,
Szeretnék egy pszichológiai tanácsot adni, ugye lehet? Szóval azt mindenki tudja, hogy a stressz, meg minden ilyen miatt felborulhat az ember hormonháztartása, a nagyon akarás is meddövé tehet. Amikor én babás lettem, pont az elött határoztam el, hogy nem fogok azon görcsölni, hogy megjön, nem jön meg, hanem kitüztem magam elé egy számomra reális idöpontot, hogy meddig szeretnék babás lenni. Ez februárban a szeptember volt. Azt mondtam, csinálom a vizsgálatokat, de nyugodtabban fogom kezelni ha jön a mensi, nem fogok kiborulni, mert a szeptember még messze vanKép És láss csodátKép Szóval próbáljatok meg kissé hosszabb távra elöre nézni és ne csak az elvesztegetett hónapokat lássátok.

Akinek pedig 40-50-80 napos a ciklusa az elöször azt tegye rendbeKép, de sürgösen. Úristen! Mit megadtam volna tinédzserként ilyen ciklusokért és nem 21-25 naposakért Kép! Még nyaralni se tudtam nyugodtan elmenniKép

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

MóniKép
Köszi a jó tanácsot meg a drukkolást is...nagyon rám fér. Tiszta lökött vagyok, úgy betojtam egy kis HSG miatt, hogy az csak naKép De nagyon örülök, mert annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az eredményKép Ráadásul a jövõ héten a Párom lelete is kész lesz és az is nagyon izgatKép Az egész hetünk izgi leszKép Gratulálok a Babácskához és a mozgolódásáhozKép Néhány hét és már Te is élvezheted a lubickolásaitKép
Nem tudod véletlenül, hogy hol csinálják helyileg a HSG-t? Csak azért kérdezem, mert a B épületben a felvételi irodán kell majd jelentkeznem de eddig mindig a Nõgyógyászaton jelentkeztem és mindent ott csináltak, kivétel a lézeres mûtétemet.

doris

Sziasztok!
Nekünk annyira nem telt nyugodtan a hétvége. Épp csütörtökön töltöttük be a 8. hetet, és gondoltam magamban, ha eddig nem gondolta meg magát, most már csak nem fogja, és ha eddig nem voltam rosszul, most már csak nem leszek. Na ehhez képest péntek reggel hánytam, majd egész nap hányingerem volt. Szombat dettó ugyanígy kezdõdött (még jó, hogy volt három napunk), aztán jobban lettem, de akkor elkezdtem egy kicsit vérezgetni. Fölhívtam az orvost, ahol az asszisztens mondta, hogy ezzel menjek be az ügyeletre. Na gondolhatjátok, a vér is megfagyott az ereinkben. Berohantunk az ügyeletre, ahol kiderül - hál istennek - hogy minden a legnagyobb rendben van. Legalább újra láttam a manócskát, primer pálnban a szívével, ami tökre vert. Vasárnap még egy kicsit vérezgettem, de aztán hétfõre minden rendbe jött és már biciklizni is voltunk.
Szóval, minden jó, ha a vége jó.

Moni,
Ez tök jó, hogy így mozgolódik. Igaz az, hogy a 12. héten már tudnak genetikai szûrést csinálni? Nekem azt mondta a doki.

Zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok!

Doris!
Akkor jövõ hétfõn gondolni fogok rád.

Alexandra!
Remélem nem jött meg!

Andy
Andy

Tidet!
Mivel én az endom. mütét után se estem teherbe, holott gyogyult voltam, az orvosom javasolta hogy a férjemet is nézzék meg. Kiderült, hogy neki is kevés a spremaszáma (2-3 millió) Mi is egyböl megkaptuk a Kaáliba a beutalót.
Az inszem ilyen esetben nem segit. AMugy akiknál nincs olyan indok, hogy a lombikra mehessen egyböl, annak valóban kell 6 inszem mielött lombikra küldik.

Mamacs! Nekem érdekes volt mert 30 éves voltam mire kiderült ez a kétszarvu méh. Simán Uh-n. Uj orvoshoz mentem, és ö vette észre (megjegyzem ez akkor volt amikor endo miatt 5 orvosnál is voltam mert nem tudták mi bajom van, és ez az orvos diagnosztizálta mindkettöt)
Azóta is Uh mindig látja és ha nem emlékszik rá akkor is észreveszi. Ha más orvos vizsgál akkor meg mondom, mert nem szokták látni.
Amugy nekem az endo mütét alatt meg is bizonyosodott erröl.
Ez a méh egy fejlödési rendellenessége, igy születtem.
Vetélést okozhat.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzso! igen, a 12. héten is tudnak genetikai vizsgálatot csinálni.

puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zsuzsó!
Mi az, hogy biciklizni???????????????? Szigorú ágynyugalom!!!!!!!!!!! Ezt nem mondták neked?????? A vérezgetés minden esetben fenyegetõ vetélést jelent, akármilyen kicsi is!!!!!!!! Ezzel nem megilyeszteni akarlak, ez a valóság! Van akinek nem okoz gondot, de nem szabad így félválról venni! Hivatkoznak arra is, hogy lehet az elmaradt menzesz is... Ne ijedj meg, de én tényleg csak féltelek benneteket! Sajnos az én babócámmal is így kezdõdött, arra is csak azt mondták menzi... De nem mindenkinél van így, légy nyugodt! Sokat tessék pihenni! Az kötelezõ, fõleg feküdni!

Üdv:
Gitta
gitta

ZsuzsóKép
Gittának sajnos teljesen igaza van... Én is vérezgettem anno, haza is engedtek de szigorú ágynyugalomra intettek. Aztán néhány hét múlva újra vérezgettem de akkor már be is fektettek a korházba... Nem szabad lezseren kezelni a dolgot. Hidd el megéri most ez a néhány hónap lemondás mert az eredmény kézzel fogható lesz. Én azt sem bánom majd, ha 9 hónapig feküdnöm kell és nem mozoghatok majd csak legyen egy egészséges gyermekem...
Vigyázz MagatokraKép
KarmenKép
Ezek szerint alapos orvosra akadtálKép
AndyKép
Köszi, ha gondolsz rámKép Majd SMS-ben üzenek valakivel, hogy tudjátok az eredménytKép

doris

Kedves Lányok!

Köszönöm, hogy a múlt héten elláttatok tanácsokkal és drukkoltatok nekem.
Pénteken bizonyossá vált, hogy van Valaki a pocakomban, igaz még nagyon pici és az UH-n még alig látszott, de a vérvétel alátámasztotta. Most a 6. hétben vagyok!
Nagyon-nagyon boldog vagyok, de izgulok, hogy minden rendben legyen a továbbiakban is.
A babás lányoktól szeretném kérdezni, hogy normális-e, hogy fájdogál a hasam? Az orvosomtól kaptam No-spa-t, azt mondta, hogy szedjem addig, amig el nem múlik.

Moni tanácsát én is alá tudom támasztani, én is lemondtam januárban egy idõre, arról, hogy összejöjjön és most váratlanul nem jött meg.

Mindenkinek mielõbbi babásodást kívánok!

Puszi
Hóvirág
Névtelen

HóvirágKép
Szívbõl gratulálok és kívánom, hogy problémamentes legyen ez a közel 9 hónapotokKép Nagyon vigyázz Magatokra és pihenj sokatKép

doris

Hóvirág

Gratulálok, és ne idegeskedj, az sosem tesz jót! Élvezd ki ennek a 9 hónapnak minden szépségét. Pihenj sokat, mert ha a baba megszületik, már valószínûleg kevésbé tudsz majd jókat aludni!
KépKépKép

Bea
Bea

Sziasztok Lányok!Kép

Hóvirág!Kép Szívbõl gratulálok és vigyázz nagyon magatokra!Kép
Doris!Kép Akkor jövõ hétfõn nagyon drukkolok!!Kép Ha gondolod nekem nyugodtan küldhetsz sms-t és én majd tájékoztatom a többieket!Kép
Zsuzsó!Kép Azt hiszem a lányoknak igazuk van, én sem kockáztatnék! Inkább légy most egy kicsit óvatosabb!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok Lányok!Kép

Elõszõr is köszönöm Mindenkinek a segítõ tanácsot a megfázásra (vagy mittudoménmireKép). Elutaztunk szombaton a Balcsira egy kicsit kifújni magunkat, de minek?
Végig nyomtam az ágyat magas lázzal, a fejem minden pillanatban szét akart szakadni, stb...
Most még itthon vagyok, mert nagyon gyengének érzem magam, de holnap munka.
Kicsit jobban vagyok, de még nem az igazi..Kép
Most láttam, hogy a 16. napon vagyok..Na ebben a hónapban se lesz babóca, mert az elmúlt napokban kellett volna akciózni, de a betegség miatt nem volt semmi.KépKép
Annak viszont nagyon örülök, hogy párocskám eredményei jók.
Egy nagyon rendes dokinál volt.Nagyon büszke voltam rá, mert nem csak a matyilakókat vizsgálták meg, hanem teljes körû urológiai vizsgálatot csinált neki a doki...Mindezt hõsiesen tûrte..KépKépKép

Zsuzsu

Nálatok mi a helyzet????????

Rohanok mert dolog van...KépKép

Pussz Mindenkinek
Ildi
hercegné

Hóvirág!
Én is szeretnék neked gratulálni!Kép

Doris!
Persze értesíts minket, hogy mi lett az eredmény! Majd szorítok!

Pussz

Andy
Andy

Kedves Tidet!

Tudnál nekem írni bõvebben errõl a Nyírõ Gyulás meddõségi központról? Árak, elérhetõség stb! Nagyon hálás lennék! Milyenek a tapasztalataid?
Írj magánba ha gondolod: mamacs2000@yahoo.com

Köszi!

Mamacs
mamacs

SienKép
Küldök majd SMS-t, köszi a felajánlástKép
IldiKép
Próbáld meg Timici cseppeitKép Tényleg nagyon jók és segít majd, hogy ne essél vissza a betegségbenKép
AndyKép KösziKépVeled mi a helyzet?
LányokKép
Edelweissnek annyi a munkája, hogy nincs ideje olvasgatni minket, remélem ez azért hamarosan javulni fogKép

doris

Zsuzsó,
A bringázást felejtsd el jó 7 hónapra nmég!!!! Azután meg úgyse lesz kedved bringázni jódarabig. Doris és Gitta jól mondják.

Igen, csináltak 12. heti genetikai UH-t. Nálam nyaki redöt nem tudott mérni mert olyan kis vékonyka volt a gyerek.

DorisKép
Fogom a kezedKép

HóvirágKép
Nagyon jó hírKép ÖrülökKép GratulálokKép Nem tudom, de személy szerint a nospát elfelejteném és minden gyogyit. Inkább vegyél magne B6-ot.

Marcsi
Hol vagy??? Hiányollak ám.

Üdv,
Moni
mj

zsuzso!
En most leszek 7 hetes, de iszonyuan hanyingerem van minden nap mar 5-6 napja. Eddig csak este lefekveskor, ma viszont mar reggel is Kép Vki azt mondta, hogy tokjo, mert a szervezetem ezzel jelzi, hogy rendesen beagyazodott a pici, plusz meg a megvaltozott hormonok. Igy tkepp orulok neki, mert folyamatos visszajelzest kapok, hogy van mar a pocimnak lakoja Kép

kamilla
kamilla

Köszönöm a jókívánságaitokat!
Örülök, hogy meg tudtam Veletek osztani, ugyanis nem akarjuk még világgá kürtölni.

Puszi mindenkinek!!!

Hóvirág
Névtelen

Doris!
Velem semmi a héten telik le a 7. hét az utolsó Zoladex óta.
Most már megjöhetne nem? Még megvárom a jövõ hetet és ha akkor sem elmegyek a dokimhoz. Kezdem unni ezt a várakozást, mert jó lenne már haladni elõre.

Andy
Andy

AndyKép
Igen, úgy gondolom most már elmehetnél orvoshoz. Gyógyszeresen segít majd meghozni a menzidet de ha jól emlékszem nálam is úgy volt, hogy két hétig szedtem a bogyókat és miután elfogytak rá egy hétre jött meg... Elég idegörlõ volt ez a várakozás, kitartásKép És ne ijedj meg ha esetleg csomós, darabos lesz a vérzésed...(bocsi) Én megijedtem és mivel el is húzódott ezért orvoshoz fordultam de megnyugtatott, hogy ez "normális". A következõ hónapok már teljesen normálisan zajlanak bár továbbra is darabos a menzim.
Móni, kösziKép

doris

Hóvirág!
Gratulálok a babócához!!! Kép

Ildi!
Jobbulást kívánok!

Üdv:
Gitta
gitta

Hóvirág Kép
Szívbõl gratulálok és nagyon kellemes, örömteli babavárást kívánok!
Lujza
lujza

Hóvirág! Én is gratulálok és vigyázz magatokra!
Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Nem tûntem el, csak elõbb a munka, utána a szórakozás a virtuális barátaimmal.

Doris, Gitta, Andy, Moni, Sien, Edi, Alice, és a többiek!
Köszönöm a vigasztaló szavaitokat. Már jobban vagyok lelkilegKép. Mindig azon vagyok és voltam hogy megvalósítsam amirõl Moni írt. Remélem idõvel sikerül is.

Jövõ héten taliKép Orsoly majd felkaptlak!

Doris!
Hétfõn nagyon drukkolok majd neked, minden rendben lesz! Párod eredménye megvan?

Hóvirág!
Szívbõl gratulálok! Most biztos nagyon boldog vagy!

Sziasztok Kép Marcsi
Marcsi

Szia MarcsiKép
Örülök, hogy jelentkeztélKép Írok majd magánban csak itt most egy kis káosz uralkodik, de majd eluralkodom felette és akkor bõvebben is válaszolokKép

doris

Lányok!

Én úgy döntöttem lelépek a munkahelyemrõl. Nincs egy fõnök se.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Hóvirág!
Én is nagyon-nagyon gratulálok nektek.

Doris!
Én a héten megyek átjárhatósági vizsgálatra, és nagyon félek tõle. Neked altatásban fogják csinálni? Van egy ismerõsöm, akinek úgy csinálták, mondjuk az pár éve volt.

Mamacs!
Küldöm magánba.

Sziasztok
Tidet
Vendég

Tidet!Kép Neked is drukkolok!Kép Mikor mész pontosan? Én nem hiszem, hogy altatásban végeznék a hsg-t, a legtöbb helyen vagy fájdalomcsillapító vagy görcsoldó injekciót szoktak adni elõtte. Én egyiket sem kaptam, mégis túléltem!Kép Úgyhogy nyugi, nem izgulj!KépHa fel akarsz készülni az érzésre, akkor én leginkább egy nagyon erõs menszis görcshöz hasonlítanám, de van aki szinte semmi fájdalmat nem érzett! Ha lehet, inkább kérj injekciót!

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok!

Hóvirág!
Nagy-nagy gratula nektek. Kép Vigyázz nagyon magatokra!

Tidet!
Nekem is elküdenéd az infokat a Nyírõrõl? Elõre is köszi.

Panka

panka

TidetKép
Nem, sajna nem alatatásban végzik...az orvosom szerint nem fáj...Na persze Õ férfi! Neki biztosan nem fájKép Szerintem kapok majd görcsoldót, legalábbis nagyon bízom benneKép
Neked mikor és hol csinálják? Megértem, hogy félsz tõle de gondolj arra, hogy a többiek is túlélték akkor mi is túl fogjuk.... Na most aztán jól megvígasztaltalak mi?Kép Beszámolsz majd a részletekrõl?

doris

SienKép
Mondjuk én is úgy készülök, hogy nem kapok semmit. Mennyi ideig tartott Nálad?

doris

Doris!Kép
Persze, hogy beszámolok! Péntek reggel az lesz az elsõ dolgom. Ha még élekKépKépKép A Nyírõ Gyula meddõség központjában csinálják csütörtökön.

Sien!Kép
Köszi a biztatást! Megpróbálok injekciót kérni, bár az orvos azt mondta, hogy majd úgy csinálja, hogy ne fájjonKépKép. Mert mondtam neki is, hogy félek tõle.

Panka!Kép
Elküldöm neked is magánba, mert hosszú.

Puszi
Tidet
Vendég

Doris!Kép A katéter felhelyezésétõl a röntgenig szerintem max.5-7 perc lehet. Nekem azért volt több kb.15-20 perc, mert miután felrakták a katétert utána még fel kellet öltöznöm és át kellett sétálnom a 3 épülettel arrébb lévõ röntgenbe. De ez az Istvánban volt és szerintem ennél mindenhol jobbak a körülmények!
Ne izgulj!Kép Gyorsan túl leszel rajta és utána gyorsan el is felejted!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Bocsánat! magánban
Tidet
Vendég

Lányok!Kép
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet az emil címet megváltoztatni?
A regisztráció, profil-ban már néztem, de ott csak nincs ilyen lehetõség.
Tidet
Vendég

TidetKép
Köszi a majdani beszámolót, persze, hogy túléled...Kép
SienKép
Köszi a bíztatástKép Remélem nekem nem kell majd "gyalogtúráznom" a katéterrelKép

doris

Doris!Kép Biztos, hogy nem! Én úgy tudom, hogy ez csak az Istvánban szokás!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Doris, Gitta!!!
SOS
Mennyire vérezgettetek és mennyi idõvel elõtte? Nem akarok parázni, de ma, most megint volt egy pár csepp. Tényleg nem sok, de most már kezd idegesíteni. Amúgy jól vagyok, egy egész picit érzem a hasam, de görcsökrõl szó sincs.
Menjek újra orvoshoz?
Ráadásul csütörtökön elutazom 2 napra.
Eléggé meg vagyok ijedve.
Zsuzsó
zsuzsó

Zsuzsó,
Menj el orvoshoz, vagy legalább hívd fel telefonon, hogy ez így nem jó. Csináljon valamit. Hova utaznál? Hosszú az út? Kérdezd meg a dokit, hogy elmehetsz e. Pihenj, pihenj és pihenj. Legjobb lenne, ha betegszabira mennél 1-2 hétre és szigorú ágynyugalmat rendelnél el magadnak.

Kérlek értesíts minket mit mondd a doki. Nem lesz gond, csak szerintem jobban kímélned kell magad mint az átlagnak.
Puszi,
Moni
mj

ZsuzsóKép
Én nem szeretnélek megijeszteni de én sem véreztem túlságosan inkább csak vérezgetés volt...amolyan bepiszkítós fajta ami elszinezi a betétedet és tudod, hogy nem normális folyásról van szó... Mindenképp fordulj gyorsan orvoshoz!!! Azonnal!!! Engem ezekkel a vérezgetésekkel befektettek korházba és utána is feküdnöm kellett otthon!!!

Felhívtad már az orvosodta? Biztos, hogy rögtön be fog rendelni a korházba. Írjál, hogy mit mondott!

doris

ZsuzsóKép
Nem tudom, hogy beszéltél-e már az orvosoddal de többnyire ilyenkor azonnal berendelnek. Szerintem készülj úgy, hogy vidd magaddal a korházi holmidat is mert valószínû, hogy bent is fognak néhány napra. Ezt nem ijesztegetésnek szánom... Én a helyetekben azonnal lemondanám a két napos utazást. Figyu a fekvés ilyenkor nagyon-nagyon fontos és nem szabad lezsren venned! A betegállomány ilyenkor autómatikus.

doris

Doris,

Hát persze, hogy húzlak és szorítok neked a hétfõi HSG-hez.
Köszi, hogy szóltál, hogy már le kerültem a táblázatban, sajna nostanában rengeteg a munka, így csak ritkán tudok ide járni.Kép Jövõ héten nagyon nagy lépést tesztek elõre! Szorítok, hogy minden eredményetek szupi legyen.
A Káliba minket a dokim küldött el, s már a páromat is sikerült meggyõznöm, hogy most semmit sem fognak vizsgálni nála, csak elbeszélgetünk. Nagyon kiváncsi vagyok mit mondanak.

Hóvirág,

Kép

Zsuzsó,

Tessék sokat pihenni és nem lesz semmi gond.

Tidet,

Neked is nagyon szorítok, én is túl éltem Kép

Erazmusz,

Nagyon köszönjük önzetlen segítségedet, nagyon sokan hasznát vesszük annak a tudásnak, amit tõled kaptunk, s reméljük még kapunk továbbra is.

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokatKép Voltam dokinál, kaptam egy csomó gyógyit..Szerencsére nem vírus, hanem csak megfázás.Holnap már megyek dolgozni is, bár még tudnék itthon lógni..Kép

DorisKép Aranyos vagy, köszi és kipróbálom..Nagyon szorítok a HSg-hez..Gondolatban Veled leszekKép Jövõ héten megkezdõdik az én kivizsgálásom is.Bár még csak megbeszélés lesz, mert 29.-én elutazunk Máltára, de nem is baj, mert a dokim is pont szabin lesz ez alattt a két hét alatt.
Kíváncsi leszek az eredményekre, remélem nem lesz semmi gond.
Remélem beszámolsz a HSG-rõl, ugye?

OFF: LÁNYOKKépKép Olyan boldog vagyok, ma voltunk az új lakásunk átadásán és meseszép, még sírva is fakadtam
kicsit a meghatottságtól.
Nemsokára költözés, amint hazajöttünk a nyaralásból indul a mókaKépKépKép
Bútorok többsége meg van rendelveKépKépKép
Tényleg a XIII. kerületbõl van itt valaki??????

HóvirágKépKép Nagy-nagy gratula, boldog babavárást kívánokKép

Zsuzsu: Szabin vagy???? Remélem nem vagy beteg.

Mindenkinek pussz: Ildi
hercegné

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: