A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Hajni!
Csak a büfiztetéshez,szájtörléshez kellene a pelus,vagyis nem feltétlenül kell a lejgobb minôség.Egyébként eddig csak a Tescoban láttam-bár még nem is nagyon kerestem...
Pankata!
Minikédet su˝ru˝bben kellene csajozni vinni hogy edzésben legyenKép Kép Kép Annál jobb minél hamarabb hozzászokik a strapához Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Dancsi!
Gratula a babócához. És sok türelmet igy kétgyermekes anyukaként.

Enikő! Utólag is boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni!
A Cserepesen az utolsó sor a szalámigyár felől. de a nagyáruházba az emeleten is árulnak kengurus cuccokat.
Zita
zita_29

Üdv!
Dancsinak nagy gratula!!!!
Kinga, az ár akkor is jó, mivel most a Tescoban most 1790/10 db. Mi mondjuk itthoni pelenkázásra fogjuk használni...de elég jónak tűnt (tetra pelenka).
Ezen a héten meglesz babóca későbbiekben használatos gyerekülése, új huzat kell rá ugyanis, de így menni fog a kocsihoz. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsinak hatalmas gratula!!!!!

Enikő ,boldog szülinapot!!!

Zsuzsi,a kisfiad arcán az a vigyor.........
Édes!!

Csibe várjuk az infókat!!

Lányok szerinteteek mennyi anyatejet fagyaszgasak a Barninak több mint 5 liter van!!???
Kb. mennyit kell beletenni a főzelékbe,ha majd ehet!!!
Ajáljam fell valakiknek a többit??
Naponta kb.80-100ml tudok lefagyasztani!

Pankata,nagyon kiváncsi vagyok a táblázatra!!,
Ez nagyon jó ötlet volt tőled!!!

Hajni neked is gyógyulást!!

Melinda,neked pedig mostmár órák vagy napok kérdése???

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Kinga Kép Örülök, hogy jobban vagy! A Coryzaliaról én is hallottam már, de még nem használtam.

Hajni_ Kép Továbbtanulásról annyit tudok, hogy elméletileg az érettségiig kísérik a gyerekeket, de érettségizős osztály egyelőre még csak Bp-n volt/van, itt Szegeden még "csak" az általános iskola 6. osztályánal tartanak, ha jól tudom, de ha minden jól megy, ez is el fog menni az érettségiig. Tehát eddig csak pesti tapasztalat van, ami szerint a továbbtanulási arány megfelel egy átlagos középiskolainak.

Csibe Kép Mi volt a Kaáliban?

Ha minden jól megy, holnapra elkészülünk a bababútor összerakásával Kép El sem hiszem Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Bibi! Én lefagyasztottam és mielött lejárt volna eladtam Pestre vitték.

Csibe! a 12. hétig kell szedni a Bromot, de ha nem mondaná a doki, ne kezd egész szemmel, mert hányinger, szédülés lehet töle. Negyeddel kezdd és fokozatosan szokj hozzá, nekem sajna nem mondták

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv!
Ma senki ismerős nem volt tornán... Kép Pedig jó volt, igaz labdás gyakorlatok nem voltak, mert megint viszonylag sokan voltunk...
Holnap utánaérdeklődünk a babaágynak. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exdeus!
De jó neked hogy voltál tornázni.Én ha így haladok csütörtökön sem megyek.Estefelé még mindig nagyon bedugul az orrom.

Csütörtökön megyek a Vasasba a védőnőhöz és akkor fogom megtudni hogy mikor kell mennem cukorterhelésre.Tudom hogy nem lesz nagy kaland! Ha minden OK,akkor ugye csak 1x csinálnak ilyet?

Tudja valaki hogy a Poci-Moci meddig van nyitva?6-ig ott vannak? nem sok jót írtatok róla,de azért megnézem hogy ott mi a felhozatal.
Vki azt írta hogy a NagyÁ emeletén is lehet kapni kismamarucikat.Pontosabban hol?
Timika!
Szuper lesz biztosan a bababirodalom!Hol sikerült a bútorokat megvenni? Milyen matracotok van?Mi kókuszmatracot szeretnénk venni.A Cora-ban láttam 9eFt körül(majdnem annyiba kerül mint egy kiságyKép )Nekem a nővérem fog segíteni kidekorálni a gyrekszobát.Ha minden igaz a hétvégén már lemérjük hogy mennyi festéket meg dekorcsíkot kell venni.Valamikor februárban tervezzük hogy kifestjük és jöhetnek bele a bútorok.Nálatok hamarosan lesz aki használja a kiságyat! Kép Kép

szszkinga

Sziasztok!
Csajok köszi a szülinapi köszöntést!

Lézi,Timi Nektek meg a Waldorf infókat!Kép
Lézi merre fele laktok?

Bibi: mikor küldöd a képeket?

Dancsinak mi is gratulálunkKépKép

Kinga: Megadod az emilcímed?????? Légyszives! Vagy ha nem publikus akkor írj az enyémre (profilomba)! Köszike

Kata Te is 74-es vagy TFIldi is és ugyanazon a napon születettek???Kép Kicsi a világ Kép

Most megyek altatni!
Jóccaka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kinga, hát jó volt...de azért jobb lett volna, ha több ismerős arc van, a 0-hoz képest könnyű lett volna a javítás. Kép
A cukorterhelés tényleg nem nagy kaland, de javaslom, ha kibírod, akkor kilenc táján menj csak oda először, mert akkor hamar sorra kerülsz, és addig is otthon vagy, nem a rendelőben. (Legalábbis én nem láttam, hogy előre vennék a kismamákat.)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Itt vagyok!
Köszönöm újra, hogy gondoltatok rám!Kép

Szóval:
nagyon szimpatikus dokival találkoztunk!
Beszélgettünk egy kicsit, megnézte a leleteimet (megdicsért, hogy milyen ügyes voltam, hogy minden eredményem megvan), aztán uh-gal megvizsgált.
A magas prolaktin szintem miatt csütörtökön mennem kell újabb vérvételre és ha az is magas, akkor egy kopony ct-re, mivel ezt az agyalapi mirigy termeli és meg kell bizonyosodnunk arról, hogy ez a mirigy az agyamban nincs megnagyobbodva. De azt mondta 99,9%,hogy nincs, úgyhogy nyugodjak meg.Ezután ezt majd gyógyszeresen beállítják, hogy ne legyen ilyen magas!
A köv. ciklusom 2.napjától fogamzásgátlót kell szednem, közben a 10-14. nap körül uh., és a köv. ciklusban jöhet a stimulálás, majd ha minden oké, a leszívás, megtermékenyítés és a beültetés.
Azért kell a fogigátló, hogy nehogy a stimuláláskor cisztáim legyenek.
Kaptunk még egy csomó papírt, amit ki kell tölteni és tul.képp ennyi volt.
Nagyon jó érzésekkel jöttem el!Kép

Karmen!
Még nem mondta milyen gyógyszert fog rá adni!

Hajni!
Csak vicceltem, hogy megmondom a főnökömnek! Nem vagyok és olyan bátor! És a főnök is elég nehéz eset!Csak itthon nagy a szám!

Nesszi!
Köszi az infót. Remélem én is olyan ügyes leszek mint Te!Kép

Jó éjt!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Kép

Íme a gyermekünk, csak ha összefutnánk felismerjetek bennünket! Kép Két hónapos, újabbak még a fényképezőgépben vannak.
Mellesleg a sport club felirat azt jelenti, hogy örökmozgó. Kép
hajni_

Kinga nagyon sok helyen van, az össze bababoltban.

Exdeus én még emlékszem amikor a tesóm pelusait mostam, hát elég nehéz feladat tud lenni, bár azóta profibb mosógépek vannak. Ill. eléggé be tud pirosodni a posi. Nem akarlak lebeszélni, de szerintem készülj fel minden esetre (ha esetleg túl fáradt lennél ahhoz, hogy hypózz, stb.). Szerintem...

Timika köszi. A tesómnak gyűjtöm az info-t, nei tetszik ez a módszer. Majd te is raksz fel a babszobáról képet?

Szszkinga igen, csak 1szer. Elég vacak az a trutyi...

Bibi köszi, de az én állapotom nem gáz. Jön - megy. utólag elég vicces tud lenni. Kép Szerintem főzelékbe eleinte 0,5 - 1 dl kellhet. Ami fontosabb, hogy úgy tudom fél évig áll el mélyhűtőben.

Jó éjszakát: Hajni
hajni_

Exi: 9 után már ne menjen senki cukorterhelésre, mert ha letelik a 2 óra az már 11óra és legkésőbb 10ig veszik le a vért a kismamáktól. Legalábbis amikor Bogival, meg Violával terhes voltam, akkor még így volt. Legkésőbb 8ig oda kellett érni, és én pofátlan módon szóltam, hogy vagy elájulok, vagy behívnak levenni a vért! Mondjuk nem különösebben érdekelte őket, de ha valaki hisztizik, akkor hajlamosak behívni.... Szvsz szólni kell erélyesen és balhézniKép Sajna ez van!

Csibe: Örülök, hogy jó élményeid maradtak a mai nappal kapcsolatban! Nagyon nagyon drukk továbbra is, hogy sikerüljön....Kép Sztem is menni fogKép

Hajni: Csodaszép DorkádKép Nagyon huncut a mosolya! Turbóbébi ő is??? Kép Hehe nemmondod???? Kép

ÚH képzeljétek mit kaptam a barátnőmtől szülinapomraKépKép. Nem mondom el (a konzervatívabbakra tekintettel, hogy mit akart venni, amiről lebeszéltemKépKép) és helyette vett egy szál vörös rózsának látszó tárgyat celofánba csavarva, de ilyen nagyon vékony tölcsér voltKép! Kibontottam és vörös csipkés tanga bugyi volt a rózsa szírmaKép Nagyon jópofa volt még sose láttam ilyetKép Most mostam ki holnap beizzítomKép
Meg kaptam egy táskát (ezt kértem a páromtól), meg virágot, meg bort, meg csokit ilyesmiket! És nem volt tortám, csak néhány szelet sütit vettem a cukiban, de fel is zabbantotta a család az egészet!Kép

JóccakaKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
Az emil címem: katonane@hotmail.com Kép
A barátnőd tud valamit...Kép Kép
Látom te is szeretsz sokáig kukorékolni.Reggelente hogy megy az ébredés?

Remélem nekem is lesz mit lefagyasztanom szülés után.Most attól félek a legjobban hogy nem tudok majd szoptatni.Nem tudom hogy van-e összefüggés,de anyukám sem tudott(engem,a nővéremet nem tudom hogy tudta-e)és a nővérem sem tudta a kisfiát.Jó lenne ha nekem menne.Nem igazán tudom hogy mitől függ és hogy lehet-e rajta segíteni??

Hajni!
nagyon tündéri csemetéd van!!! KépKép Turbóbébi...fárasztó lehetKépKépKép

szszkinga

Kata!

Hol születtél?

Enikő!

Nem rossz ajándékot kaptál.Milyen a táska?

Csibe!

Örülök,hogy jó élményekkel jöttél el a dokitól.

Hajni!

Nagyon édes a kis bébid.Az enyém is turbó...

Ildi
tfildiko

Kinga,

valahogy turbózd fel magad, mert én valószínű, hogy most csütörtökön fogok menni... Jó lenne, ha ott lennétek ti isKép)

Tegnap én sem voltam tornán, mert már nem volt lelkierőm elmenni egy egész napos rendezvény utánKép

Cukorterheléses vérvételre én január 30-án megyek, azt mondta védőnéni, hogy célszerű 7-re odamenni, mivel 1xleveszik a vért, utána meg kell innin a "csodalöttyöt;(", s két óra múlva újra megcsapolnak...

A mamaruha a Nagyában az emeleten van, a mozgólépcsőn felmész és ahogy felértél rögtön elfordulsz jobbra a mozgólépcső mellé: ott van egy fehérneműs és utána van a kismamarucis. Én is néztem a múltkor, de nem nagyon voltam elragadtatva a kínálattól...

Hova fogsz járni szülésfelkészítőre, ugye elárulod?? Mikor és hol indul?

Üdv:

vesm

vesm

Hajni! tényleg nagyon aranyos! Az orra sebes? elesett?

Enikö! Boldog szülinapot!!

Ildi! lakást eladtátok? kissé lemaradtam, bocs

Csibe! Nyugi, szinte mindig neg. a CT eredménye, gyógyszerrel meg beállitható a hormonszint. Amugy tudod hogy a stressz miatt is nagyon megnöhet?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kinga Kép A bútorokat és a kókuszmatracot a Faktumban vettük. A kókuszmatrac ára (140x70 cm) 12,500 Ft volt.
Cukorterhelés: szerintem is reggel 7-re menj oda, ha tudsz, hamar be fognak hívni és utána 2 óra múlva kell majd visszamenned. Nem tudom, hogy mondták-e, de a 2 óra leteltét majd neked kell figyelni és be kell kopogni, hogy letelt az idő akkor is, ha zárva lesz az ajtó, mert épp mások vannak bent. Egyébként én is úgy tudom, mint Enikő, hogy max. 9:30-10:00-ig vesznek le vért. Ja, és mikor előző este otthon elkészíted ezt a lötyit, facsarj bele 2 citromot, úgy egy kicsit ihatóbb.

Csibe Kép Örülök, hogy pozitív élményekkel jöttél el a Kaáliból Kép

Hajni_ Kép Nagyon édes Dorka! Teszek majd fel képeket a babaszobáról, de szerintem csak hét vége felé vagy jövő héten Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Kinga!
Azt mondták, hogy a cukorterhelésnél nyugodtan csavarjál bele a cukros lötyibe egy citromot.?
Szerintem igy sokkal elviselhetőbb az ize! Mint egy tömény limonádé.
Kismama ruhákat egyébként a Corába is láttam. Nem egy nagy választék, 3-4 fajta ing, illetve nadrágok, de ha arra jártok érdemes megnézni szerintem. Én vettem párat használtan annak idején a Lengyel utcai használt bababoltban is egyébként. Volt amelyik teljesen újnak tünt, és 2000 ft körül volt. Ez kb. 1 éve volt.

Enikő!
Sejtem mi lehetett a barátnőd első ötlete. De ez a második se rossz!!!!
Márknak irattam fel Isomilt, tegnap este 180 milli vizből kevertem neki, ami úgye kb.210- 220 készen. És megitta mindet. Illetve még éjszaka is ivott tápit. Remélem ez a fellángolás, nem csak 1-2 hétig tart.
Zita
zita_29

Sziasztok!

Dancsinak nagy -nagy gratula Boldizsárhoz!KépKép

Hajni, nagyon édes a lányod!Kép

Ildi, mikor mentek Zalába?

Gyerekruhák tekintetében én is a Nagyára szavazok, a Micimackóban is vannak szépek, csak nagyon drágák. Én most egyébként a Tescoban is vettem rucit, pizsamát Bencinek. Szerintem beválik, jónak néz ki.

Csibe, Nem gondoltál rá, hogy a stressz szintet egy hatékony meditációs technikával csökkentsd ? Lehet az megoldaná a problémádat és nem lenne szükség semmiféle beavatkozásra. Én leg' ezt tenném először. Drukk egyébként!Kép

Enikő, Isten éltessen így utólag is!Kép

Melinda, mi újság? Fájások?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Enikő,mentek a képek!!!!

Köszike!!

Kép
bibi226

Ceniko!
Makkosházán lakunk! Távol a világ zajától közel a töltéshez, csak a hó nem akar esni, hogy szánkózzunk végre!
Lézi
lézi

Sziasztok!

Dancsi!Gratula!Sok boldogságot!

A multkori segítséget köszi szépen mindenkinek!
Megnyugodtam kaki ügyben:-))

Suli választás engem is érdekelne.Én már ki is néztem néhány nyilt napot a netről.A Békéről tud valaki valamit?

Csibe:++++++++++++++++++++++Megy a drukk!!!!!

Bibi:Minden etetés után fejsz?Nekem nem igazán szaporodik a tejem:-(Épp,hogy elég és csak azért nem kap pótlást Balázs,mert nem fogadja el.Van valami bevált praktikád?Sajna már ott tartunk,hogy hízni sem igazán hízik.

Borzalmas hideg vaaaaaaaan!

Sziasztok:Évi
révi

Erika!

Szombaton megyünk,már nagyon várom.
Az építkezéssel hogy álltok?

Kármen!

Nem foglalkoztunk egy darabig a lakással,most kezdjük megint hirdetni.

Melinda!

Hogy vagy?

Évi!

Vasárnap óta nem voltam az utcán.Már félek a délutántól,mert el kell mennem a postára.Utálom ezt a hideget!!!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Először is Dancsinak nagy-nagy gratula!!!!!!!! Jó lehet már itt tartaniKép

Bár már előre sajnálom a pocakomat, főleg hogy tudom most aztán évekig biztos nem lesz megintKép Sőt lehet hogy egyáltalán nem. A férjem legalábbis nem akar.

Hajni nagyon édes a kicsiKép Jó lenne lassítani tényleg, de akkor megint elvesztek egy évet, és szeretném ha szakma lenne a kezemben mire a kicsi oviba megy. Utána szeretnék elmenni dolgozni. Sőt, ha minden jól megy, két szakma is leszKép

Waldorf: Amikor olvasgattam róla (mert én se akartam államiba vinni Bencét) valahogy olyan érzésem támadt, hogy jó-jó ez a Waldorf felfogás, de nem ártana hozzá egy Waldorf egyetem, sőt talán még egy Waldorf világ semKép Meg nem volt szimpi az sem hogy csak természetes, és leginkább saját készítésű játékaik vannak, valamint az sem, hogy eléggé vallásos a neveleésük.
ÉN nem vagyok hívő, egész pontosan nem járok templomba, mert Istenben hiszek, mint ahogy abban is hogy hinni nem a templomban kell...de a gyerekeimre nem szeretném ráerőltetni.

Iskolából, én mindenkinek nagyon ajánlom a Frené-módszert, Szegeden a Bálint Sándorban tanítanak ezzel am ódszerrel. Százszor barátságosabb mint a hagyományos suli. Nekem két testvérem járt oda, mindektten imádnak tanulni és minimális tnaulással érik el az 5-ös szintetKép Ha érdekel vkit, szívesen leírom a lényegét.

Majd dobok fel képet Bencéről én is, csak most lent vagyok, a képek meg a fenti gépenKép

Pusz

Zsu
33+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Hajni, a modern mosógép max. két óra alatt kimos 90 fokon. A hipó meg nem egy nagy vmi, és ha egyszer muszáj, én nem tudok fáradt lenni, akármi legyen is az. Kép
Enikő, na ezt nem értem én a vasasban... Mondjuk nekem mindegy, mert a Női Klinikán megcsinálták, és ők rugalmasabbak is. Meg nem az van, hogy már hajnalban ott kell ülni...
Ma megpróbáltunk babakocsit nézni, de egyszerűen kicsi a csomagtartónk...még van egy pár, amit kiszemeltünk, majd meglátjuk, melyik lesz a nyerő.
Ennyi voltam, még van mára egy órányi olvasnivalóm, hogy okosodjak péntekre. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Gyors bekukk lányok, visszaolvasni majd később fogok.

Szép hegy, völgy lett a ctg leletem. A méhszájam a korábbi 3.0.0.0 -ról 1.2.2.2.! Bármikor beindulhat a dolog!Kép

Legközelebb lehet már a kisasszony fotóival jelentkezek, most megyek pihizek.

Melinda
39

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
Ez tök jó!!
Ha addig már nem irnál sok szerencsét, és gyors szülést kivánok neked!!!!!!
Gondolni fogunk rád.!!!!!
Zita
zita_29

Sziasztok!

Melinda: Szorítok nagyon! Kép Gyönyörű, boldog szülést kívánok Kép

Vérvétel: Úgy tudom lehet menni a Madách utcába és a Budapesti krt-i rendelőbe is vérvételre. Legalábbis 1 éve még lehetett. Én a Budapesti krt-iban voltam, 3/4 7-ig oda kell érni, senki nem volt, csak én Kép Nekem anno a védőnő ajánlotta.

Ildi: Nem vagy egyedül a hideg-utálattal. Kép

Lézi: Mi is Makkosházán lakunk Kép

Csibe: Örülök, hogy ilyen jó benyomásod volt a Kaáliban, és nagyon drukkolok. Azért rendszeresen számolj be nekünk Kép

Szszkinga: Ne aggódj a szoptatás miatt, az nem segít. Gondolj arra, hogy minden redben lesz Kép Én annyit csináltam, hogy szülés után "vedeltem" a Laktoherbet....na ennek meg is lett a hatása....császár után nekem a 2. napon lett tejem, annyi, hogy ihaj...Kép Persze lehet, hogy nem a Laktoherbtől, nem tudom ezeket a dolgokat. Mondjuk én bizakodó voltam, mert engem sokáig szoptatott anyukám. Egy a lényeg: Nyugi Kép

Bibi: Nekem talán max. 1 liter fagyasztott tejem volt. Csak akkor fejtem amikor nagyon muszáj volt. Nem akartam túltermelődést. És töredelmesen bevallom, hogy én nem anyatejjel készítem a kajáit most. Na jó a spenótot azzal. De a többi főzeléket főzőlével hígítom (vagy higítom?!?!?!?). Én a helyedben nem gyúrnék arra, hogy minél több tej legyen a fagyasztóban, ha érzed, hogy van redesen tejed.

Hajni: Már alig várom, hogy lássam élőben Dorkát Kép Nagggggyon szép kislány Kép

Nekem ma volt az utolsó vizsgám ebben a vizsgaidőszakban, jól elhúzódott így, hogy van a Gréti Kép Fénykoromban volt hogy a 6 hetes vizsgaidőszakban 11 vizsgát tettem le 5 hét alatt...ehhez képest, most 6 hét alatt 3-at. Kép
Remélem sikerül a mai. Még izgulni kell az eredményért Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Exi, milyen kocsit néztetek ki? dobj egy mélt, hátha tudok segíteni. Én mint babakocsimániás, elég jól ismerem a legtöbbet.

Én is kérdeztem a Sikót hogy levetethetem e a klinikán a cukorterhelést, nekem azt mondta, hogy nem mert ők nincsnenek erre felkészülveKép
Pedig egyszerűbb lett volnaKép De már mind1, túl vagyok rajtaKép

Melinda, sok sikert, gyors, könnyű, alig fájdalmas szülést kívánok, és egy makkegészséges kislánytKép

Zsu
33+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Melinda!
Sok-sok sikert és szerencsét kívánok a gyors szüléshez!!!Kép Kép Sokan fogunk drukkolni neked!!!

Jégvirág!
Köszi a kedves szavakat a szoptatással kapcsolatban.KépTudom hogy a stressz az biztosan elepasztja az embert,de ugye sokmindenen elgondolkozik mindenki így szülés elôtt(még ha 3 hónappal van elôtte akkor is) Kép

Vesm!
Azt gondolom hogy megyek tornázni holnapKép Mivel ez fizikailag nem megerôltetô,néhány orrfújás belefér.(legalábbis szeretnék elmenni)
Honap megyek a Vasasba reggel a védônôhöz és akkor kapom meg a beutalókat.7-re odamenni??Jaj de korán van!!

Köszi a tanácsokat a cukorlöttyel kapcsolatban! Nem lenne baj ha nem há...nám ki Kép

Voltam egy varrónônél,aki 3eFt-tól varr kismamaruhákat.Számolgattam hogy egy hosszú ruha így sem lenne túl olcsó.Ha jó anyagot vesz az ember,akkor 7-8eFt-nál olcsóbban biztosan nem jön ki .

Ne utáljátok a hidegetKépNagy szükség van rá!!Nem akarok túl sok szúnyoggal küzdeni nyáron,hátha ez a hideg megritkítja ôket egy kicsit.

Ciao

szszkinga

Itt egy kép Bencéről:

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!
Zsu, amit Sikó mondott, az badarság. Simán leveszik, de általában csak a gyereknőgyógyi által beutalt betegeknél.
De engem se küldtek el, addig oda jártam...tehát felkészülve fel vannak ők is! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Szszkinga: Nekem kifejezetten jól esett a cukros lötty. De a citromot ne felejtsd el tényleg! Kép

Ja, és ha a szúnyogok elleni harcról van szó, máris jobban viselem a hideget Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsu, egyébként igazából tök mindegy lenne. Csak beférne a Fabia csomagtartójába, ami elég kicsi, mélysége kb. 50 centi, vagy annál nem sokkal több. Mi most egy mini CAM babakocsit néztünk, de az sem fért be. Most majd lemérjük pontosan, hogy mennyi az annyi, mert van egy kocsi, Babidel, ami elvileg 54 centi keréktől kerékig.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, és mennyit szántok rá? Ettől is függ...

Amúgy nekünk se fér be a Skodába a babakocsi, de mivel nincs benne hátul öv, így két gyerekkel úgyse ülnék bele. Így inkább eladjukKép

PP Pliko? Esernyőre csukható kellene nektek nem?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

SziasztokKép

MelindaKép
Drukk megy ezerrel!!!KépKépKép Várjuk a híreket!

BibiKép
Minden evés után fejsz? Mennyit tudsz egyszerre lefejni?
Én mostmár nem eröltetem a fejést, csak akkor fejek, ha érzem, hogy nem szívta ki rendesen (ez nagyon ritka!), vagy hajnalban azt a mellemet csapolom kicsit, amiből épp nem szopizik és nagyon feszül.
Egyébként csak cseppek jöttek sajna. De a lényeg, hogy Botinak elég legyen!
Azért nekem is van a hűtőben pár adag egyenként 50-70 ml-ek, és jégkockataróba is tettem. Azt hiszem 1 évig áll el a fagyasztóban.

RéviKép
Nekem is kicsit kevesebb lett a tejem hétvégén, meg is ijedtem!
De végül nem kellett pótláshoz nyúlni, hanem szószerint igény szerint szopizott Boti, ha 1 óra múlva kérte, akkor 1 óra múlva kapta a cicit. Ha kifogyott az egyik, tettem a másikra.
Emellé elkezdtem szedni az Urtica Urens homeos bogyót, ill. kaptam egy spécin összekevert teakeveréket - az alsóvárosi patikában lehet kapni - , és bioboltból vettünk alk.mentes mézes malátasört.
Ezek így együttesen meghozták 3 nap alatt a hatást, mostmár megint elég neki egyszerre 1 cici.Kép
Remélem, így is marad, de ha megint történne ilyen, megfogadtam, hogy nem pánikolok, megpróbálom újra ezt a módszert, így remélem megússzuk, hogy pótláshoz kelljen nyúlni!

HajniKép
Nagyon szép kislány Dorka!Kép

CsibeKép
Örülök, hogy minden jól ment a Kaáliban!Kép
Drukkolok a sikeretekért!Kép

KingaKép
Én vettem pár cuccot a Nagyában!
Nincs túl nagy választék, de ki lehet fogni jó cuccokat!Kép

KataKép
Már úúúúgy várom a táblit!!Kép
Képzeld, már kezdjük hordani a 62-es rugikat! Szóval "nemsoká" jó lesz a Némós rugi is!Kép

Pusz,
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Hol tudtál Némós rugit venni? Mert igaz, hogy nekünk most már nem nagyon kell, de az egyik barátnőm nemsoká szülni fog, és esetleg Õt érdekelhetné.
Üdv.
Drusza
zita_29

Sziasztok Kép

A tábli igazából kész, de olyan nagy Kép hogy amikpor beteszem ide, semmi sem látszik.... Szal még túrnézom rajta Kép

Ildi,
Én Debrecenben születtem, pontban 12-kor. És TE?

Hajni,
Dorka egy kis angyalka Kép És ez a vigyor Kép Szokott szomorkodni is???

Exi,
Hát babakocsiügyben én is kompetensnek érzem magam, Ádikával volt 7 (!) db babakocsink Kép
Most egyébként nekem is volt a nagysággal gondom, hogy beférjen az én kiskocsimba (Matizka), végül egy Pliko oldotta meg... De ilyen szempontból tök jó az Aria is, csak azt nem lehet vizszintesig fektetni, de a PP hordozó beletehető és mire azt kinövi, már úgysem kell a teljesen vizszintes.
Végülis nagykerekű vagy bolygósítható mellett döntöttetek?

Zituska,
Nagyon ügyi vagy a tejcsivel Kép nagyon szépen növekedtek akkor Kép
Éjszakáid hogy telnek?

Zsu,
Bence édes pofa Kép és a kis druszám hogy érzi magát a pocidban? Mit szól hozzá Bence, várja már?

Révi,
Én a Békéről jókat hallottam, az volt az egyik suli a 3 közül, amit "bennfentesek" ajánlottak Kép Csak van ott egy ismerős tanítónéni és mi ezért nem választottuk. Ti mikor mentek suliba?

Pusz,
Kata
pankata

Melinda Kép Nagyon drukkolok és gyors, probléma mentes szülést kívánok!

Zsuzsófi Kép Bence nagyon helyes kissrác!! KépKépKép Engem érdekelne a Frené módszer, tudnál írni róla? Priviben is jöhet, ha gondolod, írok majd mail címet Kép Nekem egyébként szimpik a természetes anyagból készült játékok, én az ilyen műanyag vackoktól vagyok rosszul, mint pl. Bionicle és társai Kép

Pussz: Timi

KépKép

KépKép
timika

Kata, köszi a dicséretet, Katica szvsz jól van, legalábbis nem hallom hogy panaszkodnaKép Esténként mozog nagyon sokat, ilyenkor csak néha jelzi hogy jól van. Úgy látszik előre szól hogy készüljek fel az éjszakázásraKép

Timi, engem egyszer dobott fejbe a hugom a fa építőkockával.....akkor látott olyat utoljáraKép Nem szeretem mert életveszélyesnek tartom. Persze fából készült kirakónk, fűzögetősünk van, de épitkezni nálunk csak Duplo-ból lehet. Ez műanyag az tény, de én imádom. Törhetetlen, örök élet, imádják a kicsik és a nagyok is.

Szívesen leírom priviben, a mélcímem: schusy@napnet.hu

Nem tudjátok hogyan kell mézes-mustáros-tejszínes szószt csinálni? Olyat amit árul készen a knorr... Nem találok receptet egyszerűenKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kata!

Nagykanizsán születtem,este 8h-kor.Az ország két végén láttuk meg aznap a napvilágot.SzuperKép

Zsófi!

Nagyon szép kisfiú a Bence.

Kinga!

Ki lehet bírni a cukros löttyöt.Én is nagyon féltem tőle,mert eléggé kényes a gyomrom.Volt tőle egy kis hányingerem...

Bea!

Örülök,hogy túl vagy a vizsgákon.Ügyes vagy,hogy tudsz tanulni a babád mellett.

Ildi
tfildiko

Melinda, drukkhegyek!Kép

Kata, melyik suliba szeretnéd iratni Ádit?
Karmen is azért nem foglalkozik mostanában a táblázattal, ha jól tudom, mert nem bírta feltenni.

Zitus, ez a mézes malátasör nyerő lehet. Kép

Erika

gerika

Bence-dicséreteket köszönömKép

Receptötlet vkinek? Meg szeretném lepni a párom, különben felhívnámKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!
Zsu, konkrét ötletem nincs, de szerintem főzőtejszín, méz és mustár ízlés szerint + fűszer. Sűrítésnek meg talán keményítő, de én a múltkor gombás szószt csináltam főzőtejszínnel, szvsz pont jó lett. Kép
Babakocsi: azért az árral sem akarunk elszállni... A PP Pliko esernyőre csukható nem OK, mert esernyőre csukható. És az meg hosszában gáz...nagy az igény. Kép
Kata, döntés még nincs, a nagykerekű viszont kapásból kiesett, mivel azoknak nagyon széles a nyomtávja.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Köszönöm a szép szavakat! nagyon boldog voltam, amikor olvastam... Kép

Enikő Viola is beindult? Sikerül azért Bogival kordában tartatnod néha? Kép Bogiszáj rég volt! Apa azt mondta ő ugyan nem vesz olyan rózsát, utálja a csipkét, inkább azt az első izét, ha már kell vmi. Kép Kép

Kinga nyugi semmi összefüggés nincs! Van egy barátnőm, akinek az anyukája nem szoptatott mégis rengeteg teje volt. Még tesójának is ő adott, így az unokatesók most tejtestvérek. Kép

Ildi te nem frissítesz képet? Így nehéz elképzelni a te turbósodat. Kép

Karmen jó-jó múltkor lemásztunk az ágyról, szerencsére már nyoma sincs! Remélem jobban vagytok!!!

Zita örülök, hogy ennyit esztek, aztán be nem előzzetek túlságosan! Kép A ruha info-t köszi, jövő héten elmegyünk a nagyához.

Révi alkoholmentes sör sem segít? Nekem mindig az volt a legjobb. de nem strapálom magam, most látom Zituska bővebben kifejtette. Kép

Pankata persze, hogy szomorú is, csak ugye igyekszik az ember a kedvében járni. Kép Mondjuk vannak olyan esetek amikor nem tudunk elcsórni bizonyos dolgokat és rosszul esik. Kép

Zsuzsófi akkor csak szorítani tudunk, ha ekkor a hajtás! Kép Gyönyörű a kisfiatok! Aranyhaja van. Kép

Exi neked is megy a szorítás, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd!

Melinda szorítás megy ezerrel! Pihenj tényleg amennyit csak tudsz!

Jégvirág Bea írj, ha van eredmény!

Remélem mindenkinek írtam!

Jó Született FeleségeketKép: Hajni
hajni_

Gerika,

Hát, délután is turnéztam rajta, alakul, de még mindig nem az igazi a tábli Kép Még futok pár kört, nehezen adom fel Kép

Úgy néz ki, a suliválasztás eldőlt, Ádika a Madách-ba fog járni, el volt ragadtatva sulitól és nyilván az ő véleménye a legfontosabb Kép A tagozat még nem biztos, egyelőre beadtuk a sportra és a kéttannyelvűre is. Majd a "felvételi" után kiderül.

Jut az eszbe, nem emlékszem az adataidra, lehet felraktad, és én elkevertem valamerre, akkor bocsi Kép
pankata

Zituska!
Az alsóvárosi gyógyszertár az melyik?Rákóczi utcai vagy a Sárkány utcai vagy a Borbás utcai?
A homeo bogyot is ott vetted?Az igény szerinti szopi megvan.

Előre is köszi!

Kata!Ha minden igaz szeptemberben már sulizunk.
Most fogunk a sás utcába menni iskola éretségi vizsgálatra.Mivel márciusiak a gyerekek nem igazán tudjuk,hogy menjenek vagy maradjanak az óvodában még 1 évet.
Ti mikor mentek a suliba?

Exedus!Ildikó milyen volt?Nekünk is kevés a hely az autóban,nekünk nagykerekű babakocsink van és összecsukva,az oldalára fordítva befér az autóba.Ha anyu golfjával megyünk ,akkor pedig lekapjuk a kereket(ami nem nehéz,mert csak egy pöcköt kell felhúzni és már lent is van) és befér.
Vicces,hogy mi is helyhiánnyal küzdünk az autóban,pedig a mi autonk VW Sharan 7 személyes,Csak hát mi rögtön 6-an vagyunk:-)

Sziasztok:Évi
révi

Kata, írom:

G-né Erika, 74.04.25
Péter,95.11.21, 3890g, 55 cm, Dr Vereczkey A.(Dr Daru J )
Dániel, 97.12.09, 3470g, 51 cm, Dr Daru J.
Benedek, 03.07.03, 3680g, 49 cm, Dr Nyirati I.

Kell még valamilyen adat?

Erika

gerika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: