A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bartika: nagyon szép a kép!és van belőle 300? Jó ötlet volt apától, hogy így is örökítsétek meg az áldott állapotot!Kép

Bori: csodállak, hogy a szopit nem adtad fel és nagyon drukkolok Nektek továbbra is!!!
Nekük van ikres ismerősünk, hát a lány két hét után úgy döntött, hogy ezt ő nem bírja és a tápszerrel könnyebb, éjszaka apa is tud etetni stb., azóta cigizik isKép
azért próbálj meg napközben pihenni, majd később az éjszaka is könyebb lesz!

Vikó: én olyan vagyok, hogy minden apróságot (gondot - örömet) szeretek teljesen kivesézni. Ezt főleg a férjemmel szoktam megtenni és a nagyon közeli barátaimmal. Én még soha nem irogattam egy fórumba sem, csak a mostani terhességnél találtam rá erre. Annak örültem, hogy hasonló cipőben járó kismamákkal tudok "csevegni". Szerintem az azért mutat valamit, hogy már kétszer találkoztunk és ha valaki bajban van, akkor ezerrel mennek a segítő szavak! Amikor Paga elvesztette a babáját biztos vagyok benne, hogy mindenki megsiratta, pedig alig ismertük.
Na szóval, azt akartam mondani, hogy bár az írások néha tényleg felszíneseknek tűnnek, de mindenki lelkében komoly gondolatok vannak!
Eddig bárki felvetett komoly témát, szinte mindenki a maga tudása - véleménye szerint reagált rá. puszi Neked!!!Kép

Tünde 37+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="aa00aa">NyfKép fogalmam sincs, milyen lehet a peanut-chutney, bár indiai neve van, de inkább valami keletebbre lévő országból való lehet...
Illetve Indiában is van száraz Chutney ami készülhet földimogyoróból is. erre gondolsz vajon? tudok egyébként néhány felhasznéláési módot mogyoróra, ha érdekel, kicsit bővebben írd meg, mit is szeretnél Kép

BabettaKép Olyan jó, hogy írtál, már épp kerestem a táblát a telefonszámodért, hogy megnézzem, mi van veled, amiért nem írsz. </font>

indianyo

Ezt a soproni topikba írta egy anyuka Kép

Mielőtt Anya lettem

Mielőtt Anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játekokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szivem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kivül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén
Minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat
A csodát
Vagy az Anyaság elvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.

nadine81

Vikó! Kép

Olyat szeretnék, ami szósz jellegű, tehát darált/őrölt mogyoró kell hozzá. Az íze pedig sós-édes és nagyon finom sültekkel. Olyan mint a mogyoróvaj, csak folyékonyabb és ízletesebb. A színe pedig -gondolom a főzéstől- sötétbarna.
Ha nincs ötleted, akkor lehet, hogy kikísérletezem és majd megírom az eredményt... Kép

Melitta

Kép
nyf

Nadine, ez nagyon kedves! Kép Már alig várom! Főleg, hogy az első picuri kibújt a családban... láttam a kis manókezeit, manószemeit, olyan más így ránézni egy újszülöttre, hogy az én hasamban is dorombol egy zseboroszlán! Kép Eddig a világ legtermészetesebb dolgának tűnt, hogy születnek gyerekek és azok aranyosak, szépek és cseperednek. De ez most valami teljesen más... nagyon izgalmas!

Melitta

Kép
nyf

Tudom én már hogy mi a baj! Az hogy írni kell, és én utálok, mert annyi mindent mondanék De az én gyorsírásommal 10 óra lenne.
Olyan kéne nekem, ahol egymást lehet hallani, és akkor lökném a sódert!KépKép
Most ettem egy egész karalábét isteni volt és Gyrost fogok csinálni .Ma csupa zöldség hegyek na azért egy kis pita is lesz.Kép

A kórházban ma három szülés volt egyszerre és az egyik anyukát akkor kisérték be a szülőszobára.KépKép Néha megállt, valahogy át tudtam élni az érzéseit.Kép Kicsit beparáztam ám.Kép
Angi
Lehet hogy tényleg van valami front? Lehet hogy lesz valami nálatok is ?KépKép
Bori
Örülök, hogy jól vagytok és küldhetnél képeket a lányokról, hogy mennyit nőttek.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Végre tudtam egy kis időt szakítani a munka közben rátok is Kép

Bori Kép
Jó hallani rólatok Kép Nem lehet könnyű a 4 kicsivel Kép Szerintem nagyon ügyesen oldod meg, hogy a féltékenységet elkerüljétek Kép
Kitartás az éjszakázáshoz Kép

Titati Kép
Oké, behajtom Kép

Babetta Kép
Örülök, hogy jelentkeztél Kép
Ha úgy érzed megosztanád velük a gondodat írd meg nyugodtan Kép Hátha tudunk segíteni Kép

Vikó drága Kép
Sajnos most nagyon nem tudok írni az érzéseimről, mert ma dolgozom, de este ha a lányomat ledugványoztam jövök és elmélkedünk, ha itt leszel Kép

Annácska 30+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

NadineKép
Megsirattál Kép
Itt volt a védőnéni!
Meghallgattuk, a szívecskéjét, Szófinak. 158/percet vert. Szófi nem értékelte, hogy elötte megtapogatták,nekiállt ellenkezni!
Sajnos magas vérnyomást mértKép
viszont azt mondta, ne vegyek semmi babaápolási dolgot, mert az önkormányzat évek óta összeállít a kismamiknak egy babacsomagot Kép
Abban fürdető, steril gézlap kamilla popsi krém,
testápoló stb minden van.
És nem minta termékek:
Ez Meglepetés volt!

KépKép
csema

Nadine, ezen a versen én mindig elsírom magamKép Imádom, és tényleg kifejezi azt hogy az anyaság minden nehézségével együtt a legcsodálatosabb dolog a világonKép Én soha nem lehetek eléggé hálás az égnek, hogy ezt átélhetemKép

Vikó, én nagyon szeretnéék a gondolataimról, aggályaimról, örömeimről írni, de sajnos nem volt mostanában időm. Pedig belül semmi máson nem jár az eszemKép

Most mondjuk eléggé ki vagyok borulva, mert megütöttem BencétKépKépKépKép: Fordult már elő, de iszonyatos lelkiismeretfurdalásom vanKép Az én áldott jó gyerekemet mintha ma reggelre kicserélték volnaKép eleve úgy kelt fel hogy hisztizett, és 2 órán keresztül üvöltött, hol ezért, hol azért. A türelmem akkor foyott el, amikor reggeliztünk, és kért kakaót, csináltam. Nem kellett. Kért felvágottas kenyeret, megcsináltam, nem kellett. Kért lekváros kenyeret, és egész egyszerűen mikor elé raktam, eldobta. Na itt volt az a pont, ahol nem bírtam tovább. Aztán meg együtt sírtunkKép Iszonyatosan rossznak érzem magam emiattKép (Tegyem hozzá, hogy azóta megjavultKép Játszik, mesét néz, beszélget, és nem nyavajogKép)

Most is sírokKép És ilyenkor jövök rá hogy mennyire nem vagyok én jó anyaKép

Folyt.köv. később mennem kell Bencéhez.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

ZsuKép
Ismerem ezt az érzést, bár én csak a nagyfiamat ütöttem meg, mikor úgy jött haza, hogy gyújtogatott az iskolában:
Akkor elsős volt, az én agyam meg elborult, akkor dühből ütöttem meg, de abban a pillanatban már meg is bántam!
Azóta ez nem fordult elő, bár ha kiborítanak kiabálok Velük4
Ilyenkor is nagyon nagy lelkiismeretfurdalásom van, s azt kérdezem meagamtól miért nem magyarázztam meg Nekik, mi a helyes...De ez nem könnyű, ha az ember feszűlt!

KépKép
csema

<font color="aa00aa">AnnácskaKép lehet, hogy este bébifelvigyázó leszek, de majd reagálok, ha megjöttem Kép KösziKép

Tünde Kép Igazad van, én is érzem ezt, sok ember áll angyon közel hozzám és fontos a véleményetek, ezrét is vettem rá magam a reggeli írásra. Nekem a segítségről Cory esete jutott eszembe, amikor a koraszülési félelméről ill. a szilveszteri baráti csalódásáról írt és azonnal kapott két ajánlatot is gyerekvigyázásra szülés esetére. Az ilyenek miatt (is) érdemes Kép

NYF, nem felejtettem el, töröm a fejem. Az édes földimogyorócsatni biztos, hgoy valami tájföldi-indonéz-maláj dolog... de írok majd neked nem édeset, jó? illetve megnézem az ázisai szakácskönyvemet, abban is vannak fincsiségek. </font>

indianyo

Nem könnyű szülőnek lenni, hogy ne rontsd el a gyermeked, szabj határokat, úgy, hogy az betartható legyen a kíváncsi gyermek számára is!
Néha nekik is van rossz napjuk, amikor nem akarnak azért se szót fogadni!

KépKép
csema

Na megyek, mert ez a bizonyos nagyfiam aki annak idején kiváltotta Nálam ezt a reakciót, itt áll mögöttem, hogy a géphez jöhessen!
Én pedig lefekszem picit, hátha lejebb kúszik a vérnyomim!

KépKép
csema

Nadine
Ilyeneket ne rakj fel, mert elég ha ránézek és elbőgöm magam. És akkor még el se olvastam. Ezek szerint nálam most jön ki a sírhatnék. A Nicika őzikéjén is elbőgtem magam mi lett volna, ha látom is .Szerintem lelöltem volna a vadászt.

Vikó
Jól esik, hogy hívni akartál ,de sok lenne a számlád, mert akkor nem tudnál lerázni .KépKépKép

Ha már így belejöttem az írásba :Apa drága egyik este beült a fürdőbe a fényképezőgéppel és egy egész sorozatot csinált rólam az elején röhögtem de a végén már úgy kelet kirúgni. Mondtam neki, hogy a kulcslyukon keresztül is csináljon ,erre 2 perc múlva kinyitom az ajtót, és ott van a kulcslyuknál azt hittem, becsinálok a röhögéstől.KépKépKépKépKép
Utána megnéztem a képeket hát kicsit kibuktam rajta. Teljesen más ha tükörbe nézem magam vagy ha fényképen. Erről nem rakok képet. De remélem dobtam egy kismosolyt az arcotokra!KépKépKép

Most elvonulok kaját csinálni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="aa00aa">Zsuzsófi! Itt egy link - tejbegrízest olvasd - ami pont a te tapasztalataidra hajaz. Nem könnyű, tudom én... És nem is akarok okoskodni, mert csak te tudhatod, hogy mi volt a baj. A kérdés csak az, hogy a kiabálás vagy pofon kinek fáj jobban? És mit old meg...

http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=259037&start=66
</font>

indianyo

Én nem szoktam verni a gyereketKép olyan van, hogy jelképesen rácsapunk a gyerek kezére, olyankor mikor tudja hogy vmit nem szabad, és mégis megteszi. De ez egy legyintés, nem fáj, és ő is tudja miért van. Bocsánatot is szoktott kérni. Megütni ezen kívül egyszer ütöttem meg, ennek is külön története van.

Ez abban az időszakban volt, mikor már egy ideje szobatiszta volt, és egyszercsak rájött, hogy ő nem akar bilibe kakilni. Állandóan a bugyiba kakilt, és utána büszkén jelentette hogy bekakiltKép Ekkor volt ez az eset, hogy szintén bekakilt, de csak egy kicsit, és tudtam hogy kell még neki, ráültettem a bilire. Ott hisztizett hogy neki nem kell, 10 perc után ráhagytam, felöltöztettem. Egy perc múlva újra bekakilt. Megint átöltöztettem, ráültettem a bilire. Újabb hiszti, majd felállt, és felmászott az (akkor frissen felhúzott ) ágyunkra és odakakilt. Na akkor vertem el a fenekét. De azóta minden rendben a bilizéssel. Kiabálni én is szoktam vele, még ő szokott odajönni, hogy anya, nyugi és símogat. De ez a két esett más volt, és ezért is van lelkiismeretfurdalásomKép Igaz mindkét esetben hatásosnak bizonyult, de nem idomaítani szeretném a gyereketKép

Na mind1 de jó volt kiírni magambólKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja és rákérdeztem: A védőnőnek 24órán belül kell kimennie az újszülöttet meglátogatni, kivéve ha hétvége van, de probléma esetén akkor is!

KépKép
csema

Vikó, elolvastam. Nekem erről a hugom jut eszembe. ez is friss eset, a múlt héten indultak haza földvárra, akkor esett meg. Panka nem akart felöltözni, hiszti. nem szoktam vele foglalkozni mert iszonyat hisztis, nem érdekelt, elkaptam felöltöztettem ott hagytam. 5 perc múlva játszott nyugiban tovább. Indulnánk, kabát, sapka cipő, nem nem kell. Mondtam neki hgoy ha kész vagyunk megkapja a cumiját. MOndta jó, én meg örültem hogy nem kell megint birkózni vele. Végeztünk megkapta a cumit, egy narancssárgát és egy rózsaszínt. A narancssárgát bekata a szájába, rózsaszín ak ézbe. Kicseréltem, mert minden rózsaszín volt rajta, gondoltam ne virítson már narisárga cumi a szájában. Na ezt nem kellett volna. 10 percig fetrengett a földön, dobálta magát, vert a lábával a földet, stb. Nem foglalkoztun kvele, tudtuk úgy hamarabb lenyugszik. Kinek arra volt dolga átlépte, kikerülte. Na de a bsuz ne mvár, muszáj volt menni. Végig üvöltöte az utat az autóig hogy neki nem kell a rózsaszínű cumi (már rég a narancssárga volt a szájában) vegyük el tőle. Kivettük a kezéből akkor üvöltött hogy adjuk vissza. Ha visszaadtuk, akkor üvöltött hogy nem kell. És ez így ment amíg ki nem borított mindenkit. Kiszáltunk a busznál, akkor üvöltött hogy ő kocsival akar menni, nem busszal. Megjött a busz, akkor ő nem fehét busszal akar hanem kékkel. Hát én kész voltam, mondtam anyámnak, hogy ennyi, itt fogyott el a türelmemKép Ha otthon lettünk volna lehet leöntöm egy vödör vízzel hogy lenyugodjon. De anya már immunis, lévén napi 3 hiszti a minimum....

Kicsit olyan ez mint a tejbegríz nem? Sehogy se jó....

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vikó! Nyami! Alig várom Kép Mogyoróvajam van, mint alapanyag... Minden finomságra vevő vagyok. És a mogyoróban sok a vas is Kép
Megyek a lányokkal előadásra + tornára. Majd beszámolunk! Kép

Melitta

Kép
nyf

Vikó
Eküldtem őket!
Vendég

Tünde!
A szopit semmi esetre sem adom fel, de be kell vallanom, hogy Lucánál az etetést egy-egy alkalommal (éjszakánként) mi is cumisüvegből oldjuk meg, de kizárólag anyatejjel és szopi után pótlásként. Számomra a fejés megterhelőbb, de Luca gyarapodása érdekében megteszem. Szerencsére, mint kiderült, nem a szopitechnikájával van gond, csak még gyengécske nagyobb mennyiség leszívására. De már erősödik!

Babetta!
Szívesen teszek fel újabb képeket, de sajnos a lánykáim nem nőttek még. Luca még a születési súlyát sem nyerte vissza, Eszter is épphogy elérte.
Kép Lucám
Kép Eszterkém
Kép összehasonlításként öcsémék 3 hónapos kislánya ugyanabban a kiskádban

Bori

Bori

Kép
borkadorka

<font color="aa00aa">Zsu: bocs, kimaradt a szövegemből egy rész: azt hiszem, hogy minden szülő dilemmája ez: hogyan lehet elkerülni, hogy elfogyjon a türelem és olyat tegyünk, amit megbánunk aztán, mert A kérdés csak az, hogy a kiabálás vagy pofon kinek fáj jobban? És mit old meg...

Alina: megkaptam, adj egy kis időt, túl van terhelve a gép, ahogy végez, nyomom a képeket Kép</font>

indianyo

Bori, nagyon édesekKép elhsizem hogy sok a gond, de megéri ugye? Kép

És ők még csak 3 hetesekKép ráadásul ikrekKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vikó, garantáltan nekem fájt jobban. testileg is (a kezem még mindig piros, neki meg nem látszik semmi) és lelkileg is. Épp az imént kaptam tőle egy sorozat puszit meg ölelést, és megint elbőgtem magamKép Annyira imádomKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bori! Olyan édesek a lányaid! Öröm rájuk nézni! Kép

KépKép
nicika

Untathatlak benneteket egy pár családi fotóval? Ha igen mindjárt feldobom őket ha a net is úgy gondoljaKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Bori!
A lányok cukik!
Sok örömötök van bennük, gondolom. Kitartást és egy kis pihi időt kívánok!

Nem olvastam vissza még, ezért bocsi, hogy a többiekre még nem reagáltam, igyekszem pótolni hamarosan.

Én ma voltam a 32 u.h-n
Minden rendben a Picivel!!! Megerősítették, hogy kislány.
Fejvégű, a kis feje teljesen lent van, fönt középen tolja ki a fenekét, és jobb oldalra vannak a lábai. Szépen dolgozik a szíve, láttam a gyomrát és a rekeszizmát is.
Adatok:
BPD:83
AC:260
FL:59
HC:281
OFD:90 mm.
A becsült súlya: 1793 g.

A lepény a hátsó falon tapad jó helyen. A magzatvíz mennyisége átlagos.

Úgy örülök, hogy minden oké!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Bori
Nagyon aranyosak a kislányok! Kitartás az éjszakákhoz.Kép

Rita
Szupi hogy nálatok is befordúlt már, és hogy minden rendben.Kép

A. 37.hét
Vendég

Alina!
Nálunk programozott császár lesz, úgyhogy ilyen szempontból mindegy hola fejecskéje.

Vettem a napokban egy csomó szupi ruhát Dalmának, de ez a ... babnet nem engedi felrakni a képeket, pedig egyesével mindet lekicsinyítettem.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok Lányok!

Hú, nagyon rég nem jelentkeztem megint, titeket visszaolvasni pedig...hát nem kis feladat! Kép

Látom, nagyon sok téma felmerült, amióta nem jártam erre!

Mariannka, őszinte részvétem a nagymamád miatt.

Csema, Angi gyönyörűek lettek a babaszobák! Kép
Angi, milyen szoptatós foteled lesz?

Ági, így (nagyon is )utólag, de Isten éltessen sokáig! Kép

Tünde, köszi a tippet bugyi ügyben, vettem 10 db-ot. Kép

Nicika, egyszer írtad, ha jól emlékszem(ha nem, bocsi! ), hogy vettél Tena bugyikat. Ezek eldobhatósak?

Bartika, akkor mi nagyon közel lakunk egymáshoz! Mi itt lakunk a Szatmár utcában, közvetlenül a pataknál. Azt szerettem volna Tőled kérdezni, hogy melyik gyerekorvosi rendelőbe tartoztok ? Van már orvosotok ? A Rólad (Rólatok !) készült kép nagyon szép lett! Kép

Nadine, nagyon szép a vers! Kép

Vikó! Én nagyon szívesen írnék Neked lelki dolgokról, mert ezek engem is nagyon foglalkoztatnak. Meg aztán egy kismama fejében annyi, de annyi gondolat van, öröm, bánat, aggódás, megannyi érzés 9 hónapon át! Aztán persze egy életen át, hisz az anyaság erről (is) szól. Nem könnyű feladat, de a legszebb a világon ! Csak akkor döbbentem rá, milyen hihetetlen és végtelen módon vagyok képes szeretni, amikor a fiam megszületett.
Most pedig, hogy újra Babát várok, az megint egy CSODA, hisz olyan sokat küzdöttünk Érte. Már-már kezdtem feladni a reményt, és most itt van a pocimban, és imádom!!!!!

Babetta, ez nagyon jó! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mamacka, nagyon szuper dolgokat készítettél ! A röfi tetszik a legjobban! Kép

Lányok, valaki írja meg nekem, hogyan kell egy kép méretét csökkenteni! Nem tudok feltenni egyet sem, mind túl nagy. Köszi!

Szandra és Marcika 34+2 Kép

KépKép
KépKép
foria

Bori! Kép

GYÖNYÖRÛEK a lánykáid, gratulálok hozzájuk! Kép

Szandra

KépKép
KépKép
foria

Alina 37. heti pocakképe, valamint ruhák, pelenkázó, babakocsi és ágyikó képei

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

indianyo

Rita
Nem baj, azért örülök nektekKépKép
Vendég

Vettem bébiőrzőt tegnap:
Kép

Ma vettem ezt a hálózsákot, jó puha, meleg 50-56-os
Kép

Turis bodyk, 250 Ft/db:
Kép
Kép
Kép
Kép

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="aa00aa">RitaKép a programozott a te esetedben azt jelenti, hogy ha jön a fájás, ha nem, te akkor is egy meghatározott napon bevonulsz a kórházban és megoperálnak? milyen szép eredményeid vannak!

AlinaKép ez a szőnyeg egészen különlegesKép Nekem tetszik, hogy nem babás, szép, meleg színei vannak.

BoriKép Annyit gondolok rátok, főleg, hogy én egy álomszuszék vagyok és sokat küzdök a fáradtsággal, néha nyavalygok, de ilyenkor mindig összerezzenek, hogy te mit csinálhatsz a 4 kicsi lánnyal egyedül Kép Nincsen segítséged egyáltalán? </font>

indianyo

Alina!

Nagyon-nagyon jók a babacuccok!!!
Milyen ez a babakocsi? Milyen márka, és mennyi volt, ha meg szabad kérdezni?
Nagyon tetszik, hogy teljesen vízszintes is és sportkocsi is, ráadásul nem túl nagy.
Szupi!
Én is ilyen paraméterekkel keresek, de még nem találtam meg az igazit.

Rita
32+3

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ja, láttom már PP Caravel?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Csema,
az, hogy nem mintatermékek, a mennyiségükre utal? Szóval nem kis tasakok, hanem egész flakonok, meg csomagok? Még sosem láttam ám egy ilyen csomi tartalmát.. Kép

Zsu,
sajnálom, hogy rossz napotok volt Bencével.. Kép De ahogy olvasom, már szent a béke. Kép Ez jó. Kép

Babetta,
aranyos a sztori a fotózásról! Kép

Rita,
gratula az eredményekhez, minden tökéletes! Kép Ne haragudj, hogy nem vagyok képben, de miért is lesz neked programozott császár?

nadine81

Alina,
nagyon szépek a babaholmik! Kép

nadine81

Vikó
Nagyon köszi a segítségetKép
Igen, szőnyegbe nem akartunk babásat venni, egyébként a Diegoban vettük tegnap.

Rita
A váz Caravel, a mózes résszel (aminek az alja 45 fokba dönthető), az ültetős pedíg, Primo Giro.
Köszi a dícséretet, a bodyk tüneményesek!Kép

Jaj olyan furcsa látni a pocim!

A.
A.
Vendég

Nadine
KösziKép

Rita
az árat elfelejtettem írni, hát nem volt a legolcsóbb: váz+mózes+ültetős-fektetős=95.000.-
DE beleszerettünk, nekünk annyira tettszik, nem bírtuk ott hagyni.
Vendég

Programozott császár:
Az első két gyermekem is császárral született, mert nem indultak be a fájások. Mindkétszer simán akartam szülni, a 2.-nál vártak-vártak, túlhordás 16 nap!, végül vszínű a lepény annyira elöregedett, hogy nem bírta tovább és se, szó se beszéd, semmi fájdalom levált, óriási vérzést okozva.
Ezek miatt, azt mondta a dokim, hogy sokkal veszélyesebb lenne próbálkozni simán szülni, mint ismét császár. Szóval ez van.

Vikó!
Igen, a programozott császár azt jelenti, hogy a betöltött 39.hét után a doki eldönti, hogy mondjuk csütörtök de. 9 óra császár. Egy nappal előtte be kell feküdnöm.
Ha mégis megindulna valamilyen módon a szülés hamarabb, akkor természetesen nem várnak, azonnal császároznak.

Teszek még fel néhány ruci fotót, ha nem untatlak vele Titeket.

Ezt a kis ruhát 450 Ft-ért nem tudtam otthagyniKép
A baba 48 cm

Kép

És ezeket sem:
Kép
Kép

Kép
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Bori Kép
Gyönyörűek a lányok Kép Még a párom szerint is, pedig ő nem igazán szokta dicsérni a pöttömöket Kép
Drukkolok, hogy Luca megerősödjön és hogy könnyebbek legyen az éjszakáitok Kép

Alina Kép
Nagyon szupi a pocid, szépen kigömbölyödtél Kép
Nagyon szép a szobácska Kép Olyan jó nézegetni ezeket szobákat, hamarosan már a porontyok is benne lesznek Kép
Tőled is megkérdezem hol sikerült beszerezni az ágyneműt és mennyiért?

Ritaa Kép
Gratul a jó eredményekhez Kép Jó nagy már a babád Kép
Ügyesen vásárltál Kép
Miért van nálatok progicsászár?

Babetta Kép
Jót mosolyogtam a fényképezős sztorin Kép

Zsu Kép
Néha ki tudják húzni a gyufát a gyerkőcök. Nálam is sokszor elszakad a cérna, a lányomnem egy könnyű eset. Õ is rengeteget hisztizett, most valahogy jobb a helyzet, de még nem az igazi.

Annácska 30+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Valószínű ebben az overálban jövünk majd haza a kórházból:
Kép

Kép
Kép
Kép

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Vikó!

Aranyos vagy, de azért nem olyan vészes a helyzet. Szerencsére András 2 hónapig itthon van velünk, csak néha ugrik be a munkahelyére. A nagyokat ő viszi és hozza az óvodából, intézi a bevásárlást, ő futkos a papírokért stb. Igaz engem teljes mértékben leköt a picurkák szoptatása és a házimunka, de mindez megoldható torlódás nélkül. Ha lenne is segítségünk, akkor sem tudnék a fenekemen ülni és pihenni. Az éjszakát pedig 1-2 hónap múlva átalusszák a lányok - addig kell csak kibírnom.
Valójában egy kis szellemi feltöltődésre lenne szükségem, az a fizikai erőnlétemet is növelné.

Végre kimozdulok itthonról: ma én megyek a lányokért az óvodába (reggel is én vittem őket) - egy kis tere-fere az óvónénikkel - kezdetnek ez is megteszi Kép

Bori

Kép
borkadorka

Annácska!

Kicsivel följebb írtam, miért lesz császár.
Te is nagyon jó kis ruhákat vettél, láttam tegnap a képeket.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Felteszem még a maradék ruha képet:
Kép
Kép
Kép
Kép

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

NadineKép
Igen teljes flakon.
Én is meglepődtem mikor mondta, hogy hozza a babacsomagot.Kérdeztem milyet?
S akkor mondta, hogy itt az önkormányzat minden újszülött számára összeállít egyet ajándékba.
Krisztián még nen ide született, így ez Nekem teljes ujdonság volt.
Rita: Nagyon aranyosak a cuccok!

KépKép
csema

Rita,
akkor megértem, miért lesz császár.
Az overallról jut eszembe, miben kell/szokás hazahozni a gyereket? Én úgy gondoltam (ápr. vége! Kép), hogy body, rugi, meg valami kis kétrészes nem vastag ruha (kabátka ß nadrág). És így bele a mózesbe. Jó ez így? Vagy sok? Vagy kevés?

nadine81

NAdine: attól függ, milyen az idő Kép
Ti nem autózni fogtok? Mert ha igen, akkor ne mózesbe rakd utána.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: