Sziasztok Csajszik!
Megjöttünk és egyből le is feküdtem, mindjárt mesélem, hogy miért:
Olyan bagatell-marhaságnak gondoltam, hogy nem kérdeztem meg Pityesztől, hogy "és ez most mind bennt is marad?", erre kiszállok a kocsiból és azonnal csordogál a drága sarkköröntúlifolyadékbanúszó kiskatonák hada. Szóval bocsi, de valakinek volt hasonló? Remélem, csak a körítés folydogál ilyenkor ki és a lényeg bennt marad! Mondjatok valami bíztatót!
Most marha viccesen nézek ki, fejem és hátsóm alatt párna, de a sejhajom van feljebb, csípőmön meg a laptop, hogy tudjak nektek írni...
Az UH-ra, ahogy Timi írta (köszi a tudósítást) azt mondta dottorunk, hogy sem az óvszer, sem a kenceanyag nem tesz jót a spermiumoknak és a leendő embriónak. Ezek után hajlandó lett volna megnézni, de nekem kellett dönteni, hát nem kértem.
A Schwarzenegeres poént nem hagyta ki, pedig volt ellenlobbim egy Sanyi feliratú zokni

, szerintem észrevette, mégsem reagált rá...
Jucikám!
Jó gyorsan megszabadultál Kóbor Jánostól! Febr. közepéig még lehet, hogy újra találkozol vele..

Mindenesetre gyere majd a hírekkel a doki után!
Iszonyat jót röhögtünk a madártrottyos sztorin! Remélem, nem rázódott belőlem ki még több anyag...

És köszi, hogy a szerencsédből is küldtél, ha a madár erre jár, megkérdezem, mit kajált!
Vanda!
Nagyon csecse a kutyaruci! És szereti is a jószág? Mert a legtöbb eb nem szívesen fogadja el.
Wish, Erika!
Így is majdnem egyszerre vagytok.
Ez az időszak - érzem - nagyon sok zebrás tesztet fog hozni!
Hajnesz!
Mik a hírek? Megvolt a punkció? Gondoltam Rád a várakozás közben, hogy mennyire egy napon vagyunk!
Roxal!
Hát, nem találkoztunk, sajnos.

Remélem, ötös lett a vizsgád! Más jegyet nem fogadok el!
Lányok!
Köszi a drukkokat, a madárszart és a tanácsokat! Remélem, mindent jól csináltam. Most csak a holnapi napon agyalok, hogy hogy úszhatnám meg. De ha be is megyek, többet nem kockáztatok és csak az észt fogom osztani és majd valaki megcsinálja a dolgokat, nem érdekel.
Dia!
Nagyon sokat gondolok Rátok, remélem, mielőbb meggyógyultok!
Most pihenek csöppet, később még jövök.
Puszi: réka