Szia Mindenkinek
Potter
Szerintem van felvétel bohócéknál. A férjem járt ki hozzájuk gépet karbantartani, míg fent dolgozott. CSuda aranyosak. Egy holland férfi a vezetőjük.
Mofly
Köszönjük a gratulát
Nekünk mindegy, hogy fiú/lány, csak lenne már. Bár ha már női nevet sikerült neki adnunk, talán nem lenne ciki, ha lány lenne
Igen, az ott - a görbémen

Menstruációkor olan testhőmérsékletem szokott lenni,mint akit azonnal hőpárnára kell tenni és intubálni

Általában 35.2-35-4, amikor megjön. Ha Gyöngy ki akar majd bújni, szerintem a hőmérsékletemből fogom tudni: ha lemegy 35-re, akkor fázni fog bent és inkább kijön
Amit írtam, nem azért tettem, hogy bárki sajnálkozzon. Épp most beszéltem a szomszéd csajjal, első munkahelyén elhelyezkedett és két hét után eljött: kiabált vele a főnöke...
Szerinte én is otthagytam volna...
Errre közöltem, hogy rosszabb helyen is dolgoztam már, mint egy ügyvédi iroda és rondább dolgokért is tartottam a számat, mert a lakbért ki kellett fizetnünk (és épp terhes is voltam, de ezt nem mondtam). Majd rájön, talán vissza is sírja még. Otthon lakik a vőlegényével meg az anyukájával. Fogalma sincs az életről. Nyáron próbáltam volna neki "súgni", mit hogyan érdemes csinálnia, ami törvényes de nem reklámozzák. Hülyének nézett, most meg szívja a fogát...
Tudod, inkább élek úgy ahogyan most, mint ahogyan ők.
Manda
Te nekem gyanús vagy...
Krisz
Eszembe jutott, mit mondott a férjem esküvő előtti éjszakán
Egyikünk sem bírt aludni, annyira izgultunk.
Járt az agyam.
Rákezdtem a szokásost, őrlődtem.
Mi lenne, ha várnánk, amíg baba is lesz?
Felkelt, rám nézett: "Akarod, hoyg felsoroljam az anyakönyvvezető előtt az összes testrészedet?"
Saci
Igen, mi is jelnek gondoljuk. Az unokanővéremnek meséltem déletlőtt, csak vigyorogni bírt
A Gyöngy-öt én találtam ki egy éjjelen, amikor izgoltam az uh miatt. Talán pont 10-én? Úgy képzeltem el a petezsákját, mint egy kis gyöngyszemet. És pont akkora is volt másnap a képernyőn
Gyugyi
Egy Anettka, egy MArsi Anikó nem véletlenül lesz terhes...
A LÉNYEG hogy beszéljenek róluk.
Akkor mnég Gregor Bernadettet nem is említettem...
Meg BB-Évit.
HOnnan tudják, hogy megmarad, hogy világgá kürtölik 5-6 hetesen?
Szinte mindegy mi történik, csak hír legyen.
Andisuti
Üdv

lehet, hogy nem is lesz szükség arra a vizsgálatra
SÓS FÜRDÕ + CICKAFAK BELE!!!
Noémi
Köszi
Szilva
Egy biztos, utána ne rohanjon mosakodni
Lara
Próbáljátok meg a sós ülőfürdőt és a Johnson's 5.5-öt vagy a Baba szappant
Ildike
Mindkét kérdésedrea válaszom: igen.
Nekem kéthetente volt, Gyöngyöt pedig már a 27. cn-en éreztem.
A férjem még hamarabb, csak azt nem tudom hogy csinálja
Wish
Csak megmutattad a tesztet, vagy meg is csináltad?
Milli
++++++++++++++++++++++++++++
Mot
Tiza
Ha bírsz várni egy negyedórát, addigra visszaérek a dokitól és leszek
6+5