A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Kata007 - remélem azért még Dóri esetleg meggondolja magát... hátha befordul...

Lámyok! Máté baba megtekinthetõ a http//:kep.tar.hu/byk címen a "Manó" bejegyzések alatt Kép

Köszönöm a gratulációkat.
Máté nagyon jó baba, csak ma volt nagyon nyügös, a pocakkal lehet gond. Sírdogál és nem igen tud aludni.

Üdv. Dojika és az 1 hetes Máté

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Sziasztok

Szilvi
Gratulálok Viktória kislányodhoz, sok-sok tejcsit neki!

Conti
Nekem napi 180g szénhidrátot lehet ennem. Mondjuk ez ma sem volt meg, nem megy ez a 6x együnk dolog. De rájöttem hogy a sok zsömlét meg ilyeneket helyettesítem, ma is az uzsi zsömi helyett egy kefir volt. Ez jobban esett. Igyekszem betartani, kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye jövõ hét pénteken.
Jövõ hét kedden készen lesz a sima vércukor vizsgálat eredménye is, és ha az normál érték, akkor kicsit megnyugodhatok.

Forti (28+1)

Kép
Kép
forti

Kataa!Kép
Ahogy mondodKép

Megyek és meglesem MátébabátKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Dójika!

Csodaszép a MátébabaKép Nagyon megható az a kép amelyiken látható, hogy rögtön a pocidra fektettékKép Percekig néztem és el vagyok ájulvaKép Még egyszer nagyon nagy boldogságot kivánok NektekKép

puszi
sasha
20+2

Kép
sasha

Sziasztok!

Nyuszi és Sasha!

Bocsi, hogy nem folytam bele a tegnapi, miattam kialakult vitába. Bár nem is vita volt ez, hanem inkább vélemény-nyilvánításnak mondanám.
Délután már itt volt anyukám, mert õ vitte ma a lányomat Pestre az aerobic versenyre, és hát én nem akartam a gép elõtt ülni, hogy õk meg készüljenek egyedül.

Szóval nem akarok megbántani senkit, de 1000 + 1 %-osan egyetértek Sashával.
Teljesen más amikor az ember arra készül, hogy császár, mert sajnos nincs más választása, vagy amikor az utolsó percig biztos benne, hogy hüvelyi úton fog szülni. A két lányomat 4,5 és 3,5 óra alatt szültem vajúdással együtt.
Dóri 3 hete még csak 2700 g volt, ezért a dokim is biztos volt benne, hogy lazán megszülöm farosan. Az szerintem még az õ fejében sem fordult meg, hogy 3 hét alatt hízik 1200 g-ot. Ha a "nagykönyv" szerint számolnánk, ami szerint ezekben a hetekben naponta 28 g-ot hízik a baba, ez akkor is 21 x 28 = 588, nem 1200!!!
Szóval amikor derült égbõl villámcsapásként fel kell fogni, hogy ez bizony császár, hát ember legyen a talpán aki ezt mosolyogva elfogadja! Fõleg ha az az ember még soha nem feküdt a kés alatt, kórházban is csak a két szülésekor volt!

Nyuszi!
Neked azért külön is írnék egy pár szót. Kép Természetesen igazad van a Te részedrõl, mert nem vagy ebben a helyzetben. Örülök, hogy leírtad a véleményed, mert azért arra mégis csak jó volt, hogy az ember, túl az elsõ "megrázkódtatáson" (nem is tudom mi lenne rá a helyes kifejezés), szóval az ember látja, hogy nem kell azért ettõl annyira félni, hiszen a baba és az én érdekemben fog történni. Tehát én köszönöm Neked, hogy õszintén elmondtad a dologról a véleményed. De hát azért vagyunk itt, nem?

Lányok!
Én ezt a szóváltást Nyuszi és Sasha között, én nem veszem vitának, és kérem, hogy más se tegye, hiszen azért vagyunk itt, hogy ilyen dolgokat IS megbeszéljünk. Eddig sem volt vita, vagy veszekedés ebben a topicban, és én ezt sem érzem egy picit sem annak!!!! Ha valaki annak látta, akkor én kérek érte elnézést, hiszen miattam alakult ki!!!!!!

Dojika!
Tüneményes a "leendõ võm"! Nekem már most tetszik, de hát nem mi döntünk majd, hanem Máté és Dóri! Kép

Kata (39.)

KépKép

KépKép
kata007

Én megint itt vagyok. Kép

Látszik, hogy egyedül vagyok ugye? A párom dolgozik, a lányomék már elindultak Pestre! Ráérek!Kép

Szóval van egy dolog amit megosztanék veletek a lábgörccsel kapcsolatban. Egy próbát megér.

Anyukámnak egy idõben állandó jelenség volt éjszaka a lábgörcs. A szomszéd idõs néni azt mondta neki, hogy igyon sok teát napközben és este lefekvés elõtt. Na nem sima fekete teát, hanem amiben nincs koffein. Hát nem tudom, hogy akkor ezt megtette-e, de az én emlékeimben ez a tanács megmaradt, bár nem foglalkoztam vele, mert nem volt ilyen gondom.
Viszont tegnap és tegnap elõtt éjszaka olyan lábgörcsöm volt, hogy sírni tudtam volna. Nem használt a visszafeszítés, maszírozni nem igazán tudtam mert nem értem el annyira. Felugrottam az ágyból, már amennyire lehet ugrani ekkora pocakkal Kép, és rá kellett állnom szép lassan, hogy elmúljon. Elmúlt, de fájt a lábam egész nap, sõt még egy kicsit ma is érzem. Igaz, hogy az egész terhességem alatt nem vágtam magam ilyen hamar négykézláb az ágyon és másztam le a földre, mint most! Kép

Szóval tegnap napközben villant be valami. Én borzasztó teás vagyok. Ha egy nap nem ihatok teát már hiányzik. Nem vagyok válogatós, de teában a Pickwick gyümölcsös teákat szeretem. Három napja viszont egy kortyot nem ittam, csak a jó hideg limonádét kívántam. Fel sem tûnt, hogy teahiányom van, ebben a melegben. És hát beugrott az anyukám szomszéd nénijének tanácsa. Gyorsan teát fõztem, még délután megittam kb. 1 litert. Mivel anyukám is itt volt tegnap rákérdeztem az õ egykori lábgörcsére. Hát szerencsére rég volt nála! Arra is rákérdeztem, hogy iszik-e napközben teát. Igen, iszik! Nincs olyan nap, hogy ne inna.
Tudom, hogy tudományos vagy orvosi magyarázat nem igazán létezik a dologra, de ha két embernél ez ennyire bejön, lehet benne valami, nem? Ugyanis ma éjszaka nem volt lábgörcsöm!!! Kép
Hát ennyit akartam, hátha másnak is segít a dolog!

Kata (39.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!

Miaz a BPD? Nekem az az uccsó uh-n 97. Ajjaja, szóval mi is az és honnan veszítek, hgoy olyankor császár?

Norci
Norci

jo reggelt mindenkinek !

Norci a BPD a falcsontok közötti távolság
pusz csics 29 Kép
csics

Norci!

Bocs, visszaaludtam! Kép

A BPD a fejméret. A falcsontok közötti távolság. Ne ijedj meg, nem császár ilyenkor, csak faros babánál. Sima szülésnél a fej kitágítja vajúdáskor a medencédet, így a sokkal kisebb popsi könnyen kifér. Farosnál a kicsi popsi jön elõször, így a medencéd még nem elég tág a fejhez, tehát beszorulhat.
Ha könnyen tágulsz, nálad sem biztos, hogy császár lesz. Gondolom azért szólt elõre a doki, hogy mivel elsõ baba, nem tudjátok mennyire tágulsz majd, tehát készülj fel a császárra is.
Viszont akkor Dóri sokkal kisebb mint Vilike? Neked mi a többi méret ha van?
Nekem van még AC= 376 mm (mellkas körfogat) és FL= 68 mm (combcsont hossza).

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok lanyok,

En is gep ele ultem mert tegnap annyit takaritottam hogy ma nem sok dolgom van,viszont eleg rosszul aludtam es mar most nem normal meretu a bokam,mi lesz itt este.Szerintetek ez normalis?Mi lesz velem kesobb???

Jaj de jo ez a hosszu hetvege,esen meg szerdaig meg is hosszabbitom,ugyhogy legkozelebb akkor jelentkezem:

Remelem addigra megint bovul majd a friss anyucik tablazataKépKépKépKép

Kataa
17+4

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

Kata007, Sasha

Én sem vettem vitának a dolgot, úgyhogy minden ok. Csak meglepett Sasha kirohanása.Kép De egyébként sejtettem Kata ,hogy azért szontyolodtál úgy el, mert nehéz ezt az utolsó pillanatban feldolgozni. Mégiscsak mûtét. Én meg sajna nem egyben részesültem gyerek koromban a lábam miatt. KépSzóval "hozzá vagyok szokva a gondolathoz")Persze azok nem ébren történtek,úgyhogy mégiscsak izgi lesz ez a mostani. Meg sokkal rövidebb.Állitólag 20 perc félóra az egész varrással együtt....Kép

Beszéljünk másról, most hogy jól lerágtuk ezt a csontot.Kép
Jó hogy mondod ezt a görcs dolgot Kata. nekem is volt már részem benne, csak attól félek, hogyha sok lét iszok, akkor meg sokszor kell majd kimennem a klotyóra éjjel.És én borzasztóan rossz alvó vagyok.Egyébként a Pickwick Gyümölcsvarázsra gondolsz,ugye nem a filteres epres meg ilyenekre Kata? Mert azokban is feketeteák, külön kiemelte a diabetikus nénim.

Forti,

Reméljük rendben lesz a vércukid eredménye a jövõ héten...KépNekem szerencsére nem kell számolni...azért nem irigyellek...de ez a napi hatszor evés nekem sem megy....hehe...fõleg ha eleve 9-kor kelek ,mert akkor nem 3 hanem 2 óránként kéne ennem, ahhoz hogy betartsam. És még a 3 is túl sûrû szerintem.Meg sem éhezem 3 óra alatt...Kép

Na most megyek, mert egykor össze kell szedjem Kispapát a reptérrõl...Kép..végre...egy hét után--KépKépKép

pusszantás

Nyuszi
29+5
Nyuszi

Nyuszi!

Ok, téma részemrõl lezárva! Kép
Teában nálam változó. A sima filteresben sincs annyi fekete tea, hogy ne tudnék tõle aludni. Mikor milyet kívánok meg a Corában. Kép
Szerintem mérlegelj, hogy melyik jobb: nem 1-szer hanem kétszer menni pisilni, vagy lábgörcsre ébredni, ami másnap is fáj egész nap. Kép

Kata (39.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata007

KépEz nem is kérdés..Kép

Na most már tényleg megyek .Délután jövök még.

Nyuszi
29+5
Nyuszi

Lányok !
én most fejeztembe a takaritást de sajna még hátra van a teregetés meg még egyszönyeg kimosásása de az már nem nagy ügy csak a gépbe kell beraknom .a teát én is nagyon szeretem föképp a gyümölcsteákat amibe igazi gyümölcsdarabok vanak csak sajna az nagyon drága a picwick gyümölcsvarázsa meg feketeteát is tartalmaz azt meg a pocaklakomiatt nem iszok ugy hogy maradnak a a gyümölcslevek meg a limonádé Kép én mindkettöt nagyon szeretem .na megyek teregetni majd este jövök további kellemes napot mindenkinek Csics 29+ Kép
csics

Sziasztok Pocakosok!

Most látom, hogy a tegnapi irományomat nem küldte el a gép. Hát, nem teljesen tökéletes még ez az itthoni rendszer.

Csics!

A Milford gyümölcsteáit kipróbáltad már? Filteres, gyümölcsdarabok vannak benne, nem olyan drága és nagyon finom. (Érdemes több helyen megnézni, mert változó az ára. A Pecsában a piacon egy 50 darabos 600 Ft.) Szreintem nagyon jó. Én hidegen is azt szoktam inni, mert imádom a teát.

Lányok!

Az elmúlt napokban elkezdett zsibbadnia a jobb kezem. Egész nap zsibbad, bármit csinálok. Ez még nappal nem is lenne baj, de éjjel nagyon zavaró. Nem tudok rendesen aludni, mert mindig felkelek arra, hogy semmit nem érzek a kezemben. A doki azt mondta, nincsen mit tenni, örüljek, hogy csak az egyikkel van gond. Nem tudtok valamit javasolni?

Kata007!

Mivel kihagytam egy hónapot, nem igazán tudom, hogy mi történt veled. Én még ott maradtam le, hogy Dóri baba rendesen befordult. Azért szerintem még van esély arra, hogy meggondolja magát. Neked milyenek az utolsó napok? Sokat mozog még a pici? Szoktál olyat érezni, mintha lent mindjárt kimászna, annyira kapar valamit?

HOGY BÍRJÁTOK A MELEGET?
Én néha úgy érzem, megfulladok.

Mindenkinek kellemes pihenést:

Törpi
(37+6)
Törpi

Sziasztok Drága Kismamik!!

Visszahúz Hozzátok a szívem...
Sokat gondolok Rátok ebben a melegben, nehéz lehet Nektek, de bírjátok ki, mert az erdmény megéri!!!!

Egy jó tanács: pihenjetek SOKAT, mert ha megvan a baba, még a legelemibb dolgok / fürdés, evés, házimunka stb. /
elvégzése is akadályokba ütközhet, ha olyan a bébi mint Melissa, aki olykor egész nap alig alszik...
éjjel viszont igen, szerencsére, leszámítva a 2x evést.

Kata, Sasha, hiányzik a chat Veletek??
Majd az elsõ napokban??

Edina!! Lella!!

Hogy vagytok? Hiányollak Benneteket!

Sok puszi Mindenkinek, a Pocaklakóknak is!!!

Sheila&Melissa

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Törpi!
Hát mi is nagyon bízunk benne, hogy még befordul menetirányba! Kép
A mozgással kapcsolatban: nekem elég sokat van fel, úgy érzem. Nem igazán mozog már, hanem inkább kidugdossa a lábacskáját, néha a bordámba, néha a gyomromba. De hát nekünk a kis lábacska van fent, így nem csoda.

Sheila!
Egy órája kaptam a telefont, hogy 19 ovis csoportból a lányomék elhozták az ezüst érmet!!!!!!
Persze a lányom elmagyarázta, hogy tudod anya az a 2. hely. Kép Olyan boldog volt a hangja, alig várom, hogy hazaérjenek! Kép
Velem semmi új, megvagyok. Délután már megint fájdogál a hasam, mint akinek mensis görcsei vannak. Néha fájdalmasabb, néha gyengébb. Most már kezdem nagyon unni, és ki tudja még hol van a vége... Kép

Kata (39.)

KépKép

KépKép
kata007

Szassztok Lányok!

Én is borzasztó nehezen viselem a meleget. Tegnapelõtt már azt vettem észre, hogy dagad a lábam is! Egész nap jól elvoltam a papucsomban, de este elõadásra fel kellett (volna) venni a szép cipõt, de nem ment. Úgyhogy paucsban muzsikáltam. ég jó, hogy van fekete papucsom Kép Még szerencse, hogy nyáron szünetel a színház...

Kataa, és a Többiek!

Én is benne lennék egy randiban, június második felétõl már szabad vagyok.

Bori!

Én nagyon jó kis ruhákat vettem a Szófia utcai indiai boltban! Jó bõvek, könnyû, szellõsek, és nem is voltak drágák!

Kata!

Nagyon szurkolok Nektek! Ha császárra kerül a sor, a Kismama márciusi számában nagyon sok infó van róla. Én is sokfelõl tájékozódtam, mert hát én is érintett vagyok... Ja és nekem megvan a Születéskalauz is, abban benne van, hogy melyik kórházban mik az érzéstelenítési, hazameneteli lehetõségek. Ha megírod, pontosan melyik kórházban szülsz, utánanézek szívesen!!! KépKépKépKépKép
Az emilemet azt hiszem tudod, de a biztonság kedvéért leírom mégegyszer: inhoffancsa@yahoo.com

Üdv minden Pocakosnak!
Pihenjetek sokat! Kép

i_ancsa
18+6
i_ancsa

Kata!

Most jutott csak el a tudatomig, hogy a táblázatban benne van a kórház...
De mostmár utána is néztem! Sajna a Születéskalauzban csak annyit írnak a Megyei Kórházról, hogy a "sem a szülészeti osztály vezetõjétõl, sem az itt szült anyukáktól nem érkezett információ" Kép sorry!

i_ancsa
i_ancsa

Törpi!
még nem probáltam de lehet hogy kiprobálom mert a teát nagyon szeretem én is hidegen is melegen is Kép köszi a tanácsot .
nekem is melegem van legszivesebben egy vizpártján ücsörögnék a páromal. de sajna ara egy kicsit várnom kell még Kép na megyek vacsizni mert már éhes vagyok
Pusz mindenkinek Csics 29+
csics

Ok, Sasha, semmi gond :-))

Lábgörcs: nekem is néha elõfordul a görcs éjszaka, de az ovosom tanácsára egy kis esti hideg mézes tej és még az alvás is jobban megy. Napközben sajt, Ca pezsgõtabletta, kinek mi válik be.

Lehet, hogy megint front van? Reggel annyira aktív a babuci, hogy egyszerûen nem tudok lemenni a boltba vásárolni, annyira fáj minden mozdulata. Olyan érzés, mintha belemarna a méh falába és kapargatná azt. Az biztos, hogy nem vagyok nagyon "kibélelve", hiszen nem híztam túl sokat, de ez már túlzás. Azért a napi 3*2 tabletta Magne B6 -t egy kicsit sok lenne méhösszehúzódás ellen.... Nektek mi a véleményetek errõl?
Ágota 31-2

Sziasztok Pocisok :o)
Jo olvasni Titeket (mar egy ideje ezt teszem:o) En a 9. hetben vagyok, es az elso baba. Bar a csaladban van egy-ket gyerek, megis olyan tudatlannak erzem magam...foleg az a sokfele vizsgalat...meg csak UH-n voltam. Lattam, ahogy luktetett egy kis pont...hat mit ne mondjak, nagyon jo erzes volt :o)
gombolyu (9 het 2nap)
gombolyu

Kata! Nyuszi! Lányok!

Elõször is sziasztokKép
Másodszor pedig nekem eszem ágába sem jutott, hogy vitázzak itt bárkivel és elsüllyednék szégyenemben, ha miattam "elkorcsosulna" a topikKép Kata nem kell elnézést kérned, hiszen a kérdés amit Nyuszi feltett az kifejezetten Neked szólt csak én ütöttem bele a nózimat olyanba ami hát nem rám tartozik, de persze tisztában voltam veleKép Csak és kizárólag a véleményem volt hallható, miután belegondoltam a szitubaKép Érdekes hogy 20 hete ez a képességem kifejezetten erõsKép És Kata nem Miattad alakult ki, hanem miattam!!!!!

Csics!

Ajánlom neked a gyömölcsös herbateát!!! Nem filteres, tehát több a "veszõdség" vele, de egy 200 g-os kb 250-300-ba kerül. Leginkább bioboltok, herbária ahol kapni lehet, de több közértben is láttam már.

Sheila!Kép

Örülök mindig mikor hallok rólad ámKépKép Az éjszakai "mûszak" nálam még nem múlt el, úgyhogyKépKépKép

Kata!KépKépKép
Gratulálok a leányodnak az ezüstéremhezKépKép

Gombolyu!KépKépKép

Szió! Dejó hogy jöttél, ilyenkor mindig úgy örülökKép Én 8 hetesen láttam elõször a pocaklakót és olyan hihetetlen voltKép Most meg a legutóbbi UH már a combcsontját is megmétrék az volt valami 28 mmKép Hihetetlen volt ahogy fickándozott, a kezét a fejéhez emelte, és a kis gerince mint apró gyöngysor,látszottKépKép Az hogy "tudatlannak érzed" magad teljesen ok. Ahogy elnézem valahogy igy van ezzel mindenki, talán a többedik gyermeknél nem annyira, de errõl talán az illetékesek tudnának mondani valamitKép

Hát ma egész nap nem voltam gépközelben, mert kint voltunk egy barát telkén Alsónémediben a kutyákkal szalonnátsütni, meg "levegõzni". Mentünk volna bányatóra is csak idén már kitiltották mindenhonnan az állatokat, pedig azt hiszem a "kissebséghez" tartozom abból a szempontból, hogy a zacsi mindig a zsebemben van ha az állatkának esetleg nagydolga akadnaKép Azért a slaggal adtam nekikKép meg magamnak, na meg a fiúknakKépKépKép

puszi
sasha
20+3

Kép
sasha

Kata007!

Ne ess kétségbe a császár miatt, nem olyan rossz, hidd el!
Kérdéseidre válaszolva, császár után nekem másnap reggel kellett felkelnem elõször. Nem volt könnyû, de sikerült! Nekem az nem sikerült EDÁ-val az érzéstelenítés, spinálissal viszont igen, így nem kellett altatni. Csak a spinális érzéstelenítéskor szokott mellékhatásként fejfájás elõjönni, de szerencsémre, olvastam itt az egyik topicban, hogyha a mûtét napján 4-5 l folyadékot iszunk, akkor nem lesz fejfájás. Sikerült az 5 l-t meginnom és másnap infúziót sem kellett kapnom emiatt és nagyon megdícsértek. A fejem pedig semennyit sem fájt.
Nálunk apuka benn lehetett a mûtét alatt.
Ha van még kérdésed, ne kímélj! Kép

Csilla1
Csilla1

Lányok mitörtént hogy ma még senki nem irt? mindenki kiment a szabadba? én idáig fözöcskéztem. meg csináltam egy tortát is a kispapának méghozá Krémes málna tortát nagyon gusztának nézki KépKép most ott ül a hütöben és várja hogy hazajöjön a kispapa .Üdv mindenkinek Csics 29+
UI: KATA ,SASHA hiányoztok KépKép
csics

Csics!

Nem mentem sehova, csak lustálkodtam, meg bambultam picit a tv-tKép Ez a krémes málnatorta istenien hangzikKép Szerintem Kata is valami hasonlót csinálhat, vagy esetleg kikapcsolódik valamerreKép SMS még nem jött tõle úgyhogy még 2 in 1 vannakKép
Ó lányok ha tudnátok hogy hogy szalad a lakás minden egyes területeKép A kutya megrágott két üres flakont, szétcincált egy gombolyag fonalat, egy papírpoharat, a konyha tegnap óta nem látott, ja és mosnom kéne, mert tegnap összekoszoltam az egyetlen normális nacimatKép Mert persze kismamabolta még lusta voltam elmenniKép Most megyek a kutyával teszek egy-két kört a futtatón és utána lehet hogy nekiugrom a feladatoknakKép Ehh a kutya most talált egy "üres" papirzsepit és nekiesett megenniKépKép Nahát találtam csipeszt is, persze darabokban aranyos fognyomokkalKép Ezen már csak nevetni tudokKép

Na megyek...
puszi
sasha
20+4

Kép
sasha

Sziasztok!

Még mindig....

Ancsa!
Köszi, sajnos én is majd csak kedden leszek okosabb, ha beszélek a dokimmal.

Csilla!
Hát a lényeget leírtad, köszi! Kép Az a baj, hogy nem egy városban vagyunk. Itt Miskolcon még sok minden a régi szokások szerint van, de majd kedden kifaggatom a dokimat.

Sasha!
OK, téma lezárva, de akkor is egy véleményen vagyok veled!
Mi egy kicsit csavarogtunk délelõtt, aztán jól bealudtam. Ne izgulj, sms megy azonnal ha történik valami. Én szívem szerint máris írnám... Kép
A gratulációt átadtam a lányomnak. Kép
Olyan fáradt volt szegény, hogy miután hazajött, lezuhanyozott és elment aludni. Nála nagy szó, hogy nem volt éhes sem, és a TV-jét sem kapcsolta be! Kép

Csics!
Hát mint látod, vagyok, de nem könnyû a ház urát elzavarni a gép mellõl... Kép

Martina, Norci, Margaréta!
Merre vagytok? Csak nem beelõztetek????? Kép

Kata (39.)

KépKép

KépKép
kata007

Szia Mindenkinek!
Birjátok még a meleget?
Ma végre készvagyok a kisruhákkal, átnéztem azokat amik a kicsi fiam után megmaradtak kimostam, vasaltam, elpakoltam, igaz elõtte kipakoltam a könyveket a szekrénybõl hogy a ruhák elférjenek, már mejdnem anyit pörögtem mint Martina szokott!
Remélem mindemki ezerrel élvezi a hétvégét, szép pihenést mindenkinek!!!!!!!!!
Sziasztok Kato 36-37
Ui: Sacha a lakás egyébként nálam is fut pedig nincs kutya akire legalább rá tudnám fogni.!
katalinka

Sziasztok Pocakosok!

Mi is kimentünk kicsit a szüleim telkére, hátha ott jobban esik ez a szép nyári napsütés. Olyan jó lenne egy jó nagyot csobbanni valahol. Képzeljétek, még fel tudtam venni a kétrészes fürdõruhámat. A Törpe így tényleg akkora volt, mint egy hordó.Kép

Nem tudjátok, hogy mikor jön egy kis lehülés???

Zsibbadásra semmi ötlet?

Én minden nap csak halogatom a rendrakást. Talán majd holnap rászánom magam. Pedig lehet, hogy az segítene megindítani a szülést. Minden reggel megkérdezem a Törpét, hogy nem akar e kibújni, de egyenlõre erõsen tiltakozik.

Kata007 gratulálok a lányodnak.

Sziasztok és kitartás mindenkinek:

Törpi
(38)
Törpi

Jo estét mindekinek!
szerencsére nálam nem fut semmi már mert tegnap kitakaritotam söt ki is vasaltam én nem takaritani utáluk hanem vasalni Kép azt az egyet nem szeretem sajna még nem találták fel a magátol kivasalodo inget ,farmert sajna Kép
a meleget szeretem csak a höséget nem meg a hideget.
na puszi mindenkinek Üdv csics 29+ KépKépKép
csics

Sziasztok!

Mi még egyben vagyunk, csak kispapa ma lefoglalta mindkét hálózatra kötött gépet.

Vilike már alig fér el bennem, apuci mondta neki, hogy kívül tágasabb, de nem érti. Most már két héten belül csak kibújik már. Kép Várjuk már nagyon Kép És már babakocsit is kapott.

Meg mivel nekem elsõ szülés jó lenne nem túlhordani, mert a végén bepánikolok, ha elõbb jönne, akkor nem lenne idõm
arra.

Kata007 és a többiek! Ti is õrülten sokat alszotok? Nem tudom, hogy ez most a szülés utáni depresszió elõjele, vagy a szervezet felkészülése a szülésre és az azutáni ébrenlétes idõszakra.

Mi holnap megyünk dokihoz, én is mindenrõl kifaggatom.

Norci
Martina elutazott, gondolom azért nem ír. Bár ki tudja.
Norci

Kata007!

Kitartás! Az utolsó pillanatban is befordulhat. Ha mégsem, akkor viszont könnyebb útja lesz Kép Most nem csak Téged vigasztallak, hanem magamat is, mert fiacskám ezidáig tudta a helyes irányt, kezdtem reménykedni egy gyors és könnyû szülésben, mert lent éreztem a buksiját és éreztem nyúlni az izmaimat is tõle (hülyén hangzik?), ahogy készíti elõ a nagy találkozást. Erre pár napja visszafordult, most haránt fekszik és igazán nem tudom, meggondolja-e még magát!
Az ultrahang meg csodára okos dolog, de lányomnál 90 dekát tévedtek - fölfelé. Nem mondom, jól beijesztettek, hogy milyen óriásbébi lesz, erre megszületett 3400-zal, 54 centivel.
Szóval, az egész csak akkor biztos, ha már a kezedben van a Kicsinyed. Ha nem fogadod el, hogy akár császár is lehet, csak magatoknak ártasz vele, mert idegeskedsz. De ezt nyilván te is tudod Kép
Ügyes légy, gondolok Rátok:

ildikó
ld

Sziasztok!

Mi még mindig....

Norci!
Az én lányom sem hallgat az apjára! Kép
Aludni én is nagyon sokat alszom. Már nincs olyan nap, hogy délután ne aludnék egyet. Igaz az éjszakák nem zavartalanok, mert vagy fájás ébreszt fel, vagy az illemhelyet kell meglátogatni, vagy csak egyszerûen felkölt a drága, hogy nem jól fekszem. Talán ezért alszunk napközben is, mert éjszaka nem tudjuk kipihenni magunkat, nem?

Ildikó!
Köszi a bíztatást, a Te nevedben is! KépKépKép
Én már belenyugodtam a császárba, de azért még nagyon bízom benne, hogy hátha megfordul... Kép
Az UH-on Dojikának is 4 kg-ot mondtak, aztán pár nap múlva meglett 3,5-el. Bár az én dokimnak a BPD volt a lényeg, azt viszont nem saccolják, tehát szerintem nem lehet elmérve. Ez van! Kép Ha nekem nem is, Dórinak könnyebben kezdõdik majd a kinti élet. Kép

Kata (39.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok,

Az éjszakáim nekem is elég érdekesek...van, hogy az egészet átalszom, pisilés nélkül..Kép..na ez persze nagyon ritkán...van, hogy alszom 3-4 órát és aztán hajnali 4-tõl meg vergõdés. Mint Neked Kata, felébreszt Kisnyuszi hogy rosszul fekszem, jól bekeményedik a pocim, vagy megfájdul a derekam, meg ilyenek. Kép Mi lesz még itt késõbb? AZt hiszem nekem is át kell állnom arra, hogy nappal pótolom az éjszakai nem alvást.

Ja ,Kata gratulálok a sportolós leányod nagyon ügyike!!!KépKépKép

Amúgy jól eltûnt mindenki ebben a három napban, gondolom a gyönyörû idõ a fõ oka!Kép

Nyuszi
30 (Jézusom, el sem hiszem!!!Kép)
Nyuszi

Sziasztok!!

Kata!!

ÓRIÁSI GRATULA és sok puszi Dancsinak!!!!
Légyszi küldj Róla versenyrucis képet, imádom az ilyen kis hölgyikéket, a férjem is el van bûvölve, hogy milyen kecsesen mozognak, mintha gumiból lennének...
el is határoztuk, hogy Melissa is aerobicozni fog!!
/ persze csak ha akar /

Mailt küldöm du.!!

Sasha Drága!

Te olyan aranyos, kedves csajszi vagy, alig várom már, hogy Te is babázz velünk együtt, sajnálattal látom, hogy erre még várnunk kell egy darabig...
de sebaj, élvezd ki a babásság minden pillanatát, néha én is nosztalgiával gondolok vissza, olyan hirtelen végetért...
még hiányzik Melissa a pocimból...
Sasha, pihenj, aludj sokat!!

Kato, Törpi!

Lám-lám repül az idõ...már Ti is finisben vagytok!!
Örülök, és szurkolok Nektek!!

Martina!!

Neked is, de õszintén szólva bízom benne, hogy Te már szülésstoryval jelentkezel...

Lányok!!

Még jelentkezem ma, megpróbálom kideríteni, mi újság a mi kedves Borinkkal, megígértem Neki, hogy tájékoztatlak Benneteket!

Puszi : Sheila és Melissa baba aki holnap már 3 hetes!!

Ui. látod, Kata így telik az idõ!!!Dórikának is...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szilvi!!!

Én is SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK Viktóriához,
sok boldogságot Nektek és Sok tejcsit a kisasszonynak!!!

Sheila&Melissa

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!

Gratulációt átadtam! Kép Ok, küldöm a képet, hisz meg is ígértem.
Igazad van, nagyon telik az idõ, de hát lassan egy hónap lesz a két lány között azt hiszem.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

SziasztokKép

SheilaKép

Jézusom, már 3 hete?Kép Úgy robog az idõ! Nemrég még itt hülyültünk azon a bizonyos éjszakánKép Arra még várni kell 20 hetet, hogy veletek együtt babázzak, de igérem "pár hónap múlva" ott leszünk együttKép Mostanában nagyon sokat tudnék aludni, de szolidalitásból felkeltem 10 órakorKép Na meg jöttek vendégek is úgyhogy muszály voltKép

Kata!Kép

Kitartás, most már mindjárt itt a "vég"Kép Azért szurkolok hogy beforduljon a legtökéletesebb pozicióba, mire sor kerül a születésreKép

ID!

Szintén szoritok, hogy a megfelelõ poziciót vegye fel a pocaklakóKép

Most mennem kellKép Még el kell mosogatnom, mert állitólag palacsintát sütünk! Igen sütünk, a fiúk segitenekKép

puszi
sasha
20+5

Kép
sasha

Sasha,

Ezt hivják telepátiának?Kép Mit gondolsz mit ebédeltem? Nekiálltam túrós palacsintát sütni...nyami....Kép

üdv
Nyuszi
30+0
Nyuszi

Sziasztok!

No meggyüttünk az orvostól. HÁt Vilikének még esze ágába sincs megszületni, nagyon jól érzi magát odabent. Keringés, lepény, magzatvíz még teljesen okés.Doktorúr szerint elég kicsi az esély a normál úton történõ szülésre, mivel Vilike hatalmas babának tûnik. Azért elõször megpróbáljuk normál úton, de majd meglátjuk.

Viszont rákérdeztem, hogy az új módszer szerint csinálja-e a császárt. Mire csodálkozott, hogy az nem olyan új módszer, mivel õ már 3 éve így dolgozik! (Úgy látszik a nemrégiben leadott riport a Fókuszban szokásáukhoz híven szenzáció hajhászás volt és nyilván az adott Péterfis dokinak is kellett egy kis önreklám, no comment)
Ja az orvosom el is magyarázta a dolog lényegét, ha jól vettem ki nem vágják át az izmot (széthúzzák) és csak a bõrredõn történik éles vágás, a többi rétegen ún. tompavágást csinálnak, és a hólyagot nem kell lepreparálni a méhrõl (korábban ezt is csinálták). Sokkal kevésbé fájdalmas mint régen és nagyon gyorsan gyógyul.

Félre értés ne essék azért ezzel senkit nem rábeszélni akarok a császárra, hanem akik olyan helyzetben vagytok mint én, hogy v.milyen oknál fogva kicsi a normál úton szülés esélye ne essetek kétségbe. És attól még ne érezzétek azt, hogy már nem is vagytok nõk, vagy nem vagytok jók anyának. Nem egy ismerõsöm pánikolt be és voltak ilyen érzései, mikor szülésnél derült ki, hogy nem megy hüvelyi úton és volt akit 16 órán át hagytak vajúdni, majd megmûtötték, azért ez elég durva. Részemrõl ha muszáj a császár, akkor a 16 órás vajúdást szívesen kihagynám elõtte. Mindenesetre fel kell készülni mindkét lehetõségre és ha úgy hozza a sors, ill. az orvos a baba és a mama érdekében a császárt látja jónak nem pánikolni miatta!

No ezzel a kis litániával magamat is jól meggyõztem.

Még annyit, hogyha a kiírásig nem indul be a szülés, akkor rendszeres ellenõrzés mellett max. 10 napot várnak mire megindítják.

Norci
Norci

jo estét mindenkinek !
Sasha a palacsintát én is nagyon szeretem és most hogy irtad most meg is tudnék enni egy két palacsintát Kép kivált ha turoval van megtöltve és tejszinhab van a tetején Kép nyammi Kép bár mostanába inkább málnát ennék sokat nagyon szerintem még a palacsintába is azt tenék tölteléknek
na megyek ÜDV Csics 29
UI:Sasha jo étvágyat a palacsintához Kép
csics

Sziasztok!

Én már alig várom, hogy a nagy nap eljöjjön. Az én párom is tegnap megadta az engedélyt a törpének a kibújásra, de eleddig nem élt a lehetõséggel. Sõt, ha lehet, akkor még többet mocorog.

Norci, Kata!

Ti is úgy érzitek magatokat, mint a farkas, miután kövelket varrtak a hasába? Nekem teljesen olyan érzésem van, amint felkeelek.

Az alvást én is nappal igyekszem pótolni, persze csak módjával. Szerintetek a szülés beindulására felkelti magát a szervezet? Nem fogom átaludni az elsõ pár órát?

Norci!

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Amikor a kórházban feküdtem, több olyan szülés is volt, ahol igen fölésaccolták a pici súlyát. Szerintem ezek a súlyadatok, mivel a fej, stb. méreteibõl becsülik, nem valami pontosak. Mert pl. mi van akkor, ha valakinek az átlagosnál nagyobb a feje? Attól még lehet átlagos súlyú, a gép mégis többet fog kidobni. Most ez lehet, hogy kicsit hosszú lett, csak engem is mindig a súllyal ijesztegetnek.

Részvétem mindenkinek, aki holnap dolgozni megyKépKépKép.

Vigyázzatok magatokra!

Törpi
(38+1)
Törpi

Sziasztok
Én is azt hittem, hogy e pár nap alatt majd nem gyõzök utánatok-olvasni, de aztán biztos sokan mentek pihenni más helyekre. Én is jól körbejártam az országot, de most már végre megint itthon!

Ez a hideg tej mézzel biztos mûködik a lábikragörcsre, mert én gyakran szoktam inni ilyet csak úgy, esténként, s eddig nem is volt görcsöm. Viszont kb. 1 hete nem ittam, s be is görcsöltem, pedig most már a kálcium pezsit iszom. Szóval a tej jobban bejött nekem. Kép

Sasha + nagyalvósok
Mostanság én is sokat alszom, meg is lepõdtem, hogy tegnap du. pl. 3 órát. Azért remélem, én még nem szülök egy-két hónapig! Kép

Norci
Pont én is így jártam a dokimmal. Rákérdeztem az "új" módszerre, s elõször fogalma sem volt, hogy mirõl van szó. Aztán persze kiderült, hogy már tök régóta így császároznak... Kép

Kata, Martina + nagypocisok
Szorítok, hogy minden jól menjen. Kata, gondolj arra, hogy már átélhetted a hüvelyi szülés élményét, de sajnos vannak, akik sosem élhetik át, s mégis ugyanolyan jó anyukák, mint a többiek. Ezt csak biztatásnak szántam! Kép

üdv,
bringa (26+6)
bringa

Norci!
Hát én is rá fogok kérdezni a dokimnál erre az "új" módszerre. Kép

Törpi!
Én tuti úgy érzem magam. Kép
A fájásokat, ne izgulj nem fogod átaludni! Ez biztos! Kép

Bringa!
Igazad van, már teljesen belenyugodtam! Csak hát tudod az elsõ sokk... Kép Most már teljesen mindegy, hogyan csak végre túl legyünk rajta! Kép

Feltettem BSzilvi Petikéjének képét a gyermekekhez! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

SziasztokKép

Fini lett amit fõztem, de hozzá kell tenni, hogy az egyik haversráccal közösen csináltukKép Õ állt a két palacsintasütõvel a gáz mellett én meg töltögettem a készeketKépKépKép Különben is neki jobban ment mint nekem és az én derekam!!!! már a felénél leszakadt és a lábam elkezdett fájni!!! Ilyen idáig még nem voltKép

Lányok nem figyelmeztettetek és majdnem elfelejtettem a hétfõi táblázatot feltenniKép Ugyanis most esett le hogy hétfõ vanKép

Na mindjárt dobom a táblázatotKép

sasha

Kép
sasha

És akkor ahogy megigértem itt a friss pocakos táblázatKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Margaréta 39 / 2 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]2.[/size] Mano 39 / 1 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Vicamama 39 / 1 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]4.[/size] Bori 38 / 5 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]5.[/size] Kata007 38 / 3 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]6.[/size] Martina 38 / 2 28 év/2.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]7.[/size] Norci 38 / 1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 06.02 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] Törpi 38 / 1 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Marcsi 37 / 0 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Blano 36 / 2 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]11.[/size] Any 36 / 0 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]12.[/size] Kato 36 / 0 27 év/2.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]13.[/size] Pucúr 35 / 5 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]14.[/size] Katesz 34 / 0 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]15.[/size] Gumicukor 33 / 4 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]16.[/size] Beszti 33 / 2 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]17.[/size] Dió 32 / 4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]18.[/size] Conti 32 / 3 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Ilke 32 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]20.[/size] Halacska 31 / 5 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]21.[/size] Ágota 31 / 0 30 év/1.b. Székesfehérvár 07.17 [size=-2]Mór[/size]
[size=-2]22.[/size] Nyuszi 30 / 0 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]23.[/size] Zsanci 29 / 0 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]24.[/size] Hetty 29 / 0 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] Malacka 28 / 4 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]26.[/size] Csics 29 / 3 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Forti 28 / 4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]28.[/size] Djeszter 28 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]29.[/size] Zsani 27 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]30.[/size] Bringa 26 / 6 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]31.[/size] Anda 25 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]32.[/size] Petra 27 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]33.[/size] Viktória 26 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Iddi 25 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]35.[/size] Nóra 25 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]36.[/size] lomis 24 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]37.[/size] Zsóka 22 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]38.[/size] Kriszti 23 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]39.[/size] Nyusza 22 / 6 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]40.[/size] Dec8 23 / 0 24.év/1.b Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Gyöngyöske 22 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]42.[/size] ParaZita 22 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]43.[/size] Ancsi 22 / 2 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]44.[/size] Lella 22 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Oi Clinic[/size]
[size=-2]45.[/size] Edina 21 / 1 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]46.[/size] Mona 21 / 1 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]47.[/size] Sasha 20 / 5 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]48.[/size] Bolegajudit 19 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]49.[/size] Sch_moncsi 17 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]50.[/size] I_ancsa 19 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]51.[/size] Kataa 17 / 6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]Nyírõ Gyula Kórház[/size]
[size=-2]52.[/size] Lora 17 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]53.[/size] Krizsi 17 / 5 30 év/1.b. Ócsa 10.24 <FONT SIZE="-2">Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.
[size=-2]54.[/size] Szilcsike 16 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 11.01 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]55.[/size] Csipkebogyó 16 / 4 26 év/1.b. Németország [size=-2](XVII.)[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]56.[/size] Bmaass 16 / 4 25 év/1.b. Stuttgart 11.03 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]57.[/size] Mj (Móni) 13 / 6 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]58.[/size] Pilinke 13 / 5 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]59.[/size] Kamelia 12 / 6 23 év/1.b. Helsinki 11.26 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]60[/size] Kisvakond 9 / 1 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]61.[/size] Kamilla 6 / 5 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]</FONT></pre>

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok! Ma végre eljutottam leendõ szülésem helyszínére, a móri kórházba. Tudom, most ez a város egy kicsit más okból híresült el (oda is elmentünk, tele van virággal a bank lépcsõje és emberek is ácsorognak az épület elõtt), de ez a topic nem erról szól. Szóval végre láthattam egy vajúdót, szülõszobát, bementem az újszülöttekhez, persze csak az ajtóból néztem õket. Majdnem kicsordult a könnyem a meghatottságtól. Jó dolog ellátogatni a leendõ kórházunkba, egy csomó kérdést fel tudtam tenni, sok minden tisztázódott a helyi viszonyokról. Nyugodtan mondhatom, hogy bár fehérvári vagyok, örülök, hogy ebben a kórházban fogok szülni és nem itt fváron. Kicsi, családias, nyugodt a légkör, szóval tökéletesen megfelel egy pici babának és egy "lábadozó" kismamának. Szóval egy kicsit nyugodtabban nézek az elé a bizonyos 5-8-12 óra elé. (Ki tudja, nemrég hallottam egy 20 perces vajúdási csúcsról is......)
Ágota 31

Ágota
Én is pont a múlt héten voltam a kórházban, megnézni a helyet a párommal. És mindkettõnknek pozitív volt, mert sokkal kellemesebb volt az egész, mint amire számítottunk. Persze, ehhez hozzájárult az is, hogy a választott szülésznõnk mutogatott meg mindent, s õ nagyon laza volt, meg aranyos. Még egy inkubátorba is bedughattam a kezem Kép (jó meleg)
Bár nekem még sok van a szülésig, (aug), de azért így már szeretném, ha közelebb lenne.

Nagypocisok
Mi újság a nedves fronttal? Történik vmi?

bringa (26+6)
bringa

Hali!

Na hazajottem videkrol.... sajna semmi hatasa a nevdes frontnak, pedig marhara varom mar....
A Pocok egy jo gyerek. kivarta majus 5-ot, kivarta a hivatalos ugyeim elintezeset, kivarta hogy megnezzem a csillagok haborujat.... de mostmar johetne! Kép

kata hol vagy?
hidegfrontot akarok Kép

m
martina

Sasha!
Ne izgulj, nekem is olyan vasárnapi hangulatom van ma egész nap! Kép

Bringa!
Itt semmi jele a hidegfrontnak! Kép
Meg sem lebben a függöny az ablakon, pedig sarkig nyitva van.

Martina!
Vagyok! Még mindig....
Már én is hiányoltalak!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: