A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Titati,
ezek nagyon jó hírek! Kép Jó étvágyat! Kép

nadine81

Titati!
Én nem merek ígérni semmit, mert holnap ki kell mennem Gödöllőre a diplomamunka címe miatt. Azt se tudom, hogy érek haza. De azért igyeksezk odaérni előadásra.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Titati: szerintem semennyit. Ez a dolga.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nekem a gyermekápolóinál 2 év volt a suli, s félévente kb 350 óra gyaksi volt, de miután dolgozztam ennek egy része saját osztályon letöltött volt!
A hugom különben úgy oldja meg, hogy a Váci kórházban
megbeszélte, s éjszakánként is tölti a gyaki időt, de hogy ott mennyi?????
A suli 3 év az biztos!

KépKép
csema

Titati!
Sajnos pénz-ügyben én nem nagyon tudok segíteni. Én még sose adtam dokinak pénzt, kivéve a nőgyógyinak, de az magánrendelés volt. Keresztgyerekeim anyukája Avonozik, és ő mindig avonos cuccokat ad a dokinak és a védőnéninek is.

Kép
szelivi

Olyan jó kedvem lett tőlük! KépKép KépKép

elkészült röfi is...
KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

TitatiKép
Mikor hazamentek és kimegy semmit, de ha megkéred, hogy az oltást otthon adja be, vagy ha beteg jöjjön ki, akkor kell adni, de szerintem ez hely függő!
Pesten valószínű más a tarifa mint itt vidéken!

KépKép
csema

Lányok!
Sulival kapcsoaltban vegyétek figyelembe, hogy most eléggé változik a felsőoktatás, tehát ami tavaly volt, az már nem biztos, hogy az idén is úgy van. pl nálunk már az idén szeptemberben nem indul az a képzés, amire én járok (gazdasági agrármérnök), hanem helyette kb 11 egyetem és főiskola összefogásából indul valami közgazdasági képzés, és utána lehet majd szakosodni.

Kép
szelivi

A Rőfi is szuper!!!!Kép Kép Kép

KépKép
csema

Vikó: gondoltam én, hogy nem olyan egyszerű ez a tanulás témaKép

Csema: dobj ide is a milánóiból. Tudod főzni most nem tudok, anyu most rakottkrumplit csinál nekük, de a milánói most jobban bejönKép

Nadine: persze! nyugodtan mozgasd meg a pocidat, ha alszik NST közben. Ilyenkor tulajdonképpen azt figyelik, hogy mozgás közben hogy változik a szívverése. Normál esetben 120-150 között van, fájás- keményedés alatt feljebb megy.

Titati: jó étvágyat a puffasztókhoz!!Kép
Tök jó, hogy minden rendben volt a vizsgálaton!

Szelivi: a melltartóbetét is olyan, mint a pelenka,ki kell próbálni őket, aztán mindenki meglátja melyik válik be.

Angi: Te tervezed, hogy amikor beindul a szülés idejössz a géphez és megírod, hadd izguljunk??Kép
Tegnap mondtam Petinek, hogy mielőtt majd indulunk szülni, még írok a csajoknak pár sort, kicsit furcsán nézettKép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

RÖFI!
Nem hosszú

KépKép
csema

TündiKép
Virtuálisan ment, most fotót nem tudok mellékelni!
Ha választani kell én inkább a rakottkrumplira szavazok!

KépKép
csema

Áron barátai köszönik a bókokat!

Megyek adok enni a férjemnek! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csema: Nagyon kedvezően alakult nálad a munkahelyed miatt a helyzet akkor Kép Sajnos Andrea unokahúgom nem dolgozik, hiszen iskola befejezésekor szült, így neki nincs ilyen lehetősége. Közben is volt folyamatosan gyakorlaton, de van ez a plusz 5 hét teljes gyakorlat, amit szegényke egyszerűen nem tud megoldani- és ez feltétele a bizinek...Persze ez az ő sara, nem az iskoláé, csak hát ilyen vacakul alakult a dolog. Enélkül pedig nem tud elkezdeni dolgozni sem - meg hát hová is tenné a kisfiát, ha a bölcsibe nem veszik fel... Szülei még bőven nyugdíjon innen vannak, úgyhogy tényleg nem tudja senki elvállalni a babócát. Tényleg, te hogy tudtad a sulit és a munkát megoldani? Ráadásul neked nem csak egy gyerek elhelyezéséről kellett gondoskodnod... Nagyon csodállak ám Kép

indianyo

Az jó, ha jelzitek izguljunk, én szerintem ugyan gépközelbe nem leszek, de majd a lányaim álltal értesülök, ha van valakivel valami izgi, Nekik ki van adva a mindennapi helyzetjelentés, én pedig vagy Velük, vagy Vikónak írok sms-t, mert Õ mindíg gépközelben van, s fényképet, mert bizti csinálunk, majd msn-n elküldik a lányok annak aki épp fennt van!

KépKép
csema

Köszi mindenkinek!

Mamacka. hogy te milyen ügyi vagy! Hihetetlen! irigykedek ám Kép Miért is nem én vagyok Áron baba Kép
titati

Igen, szegény elég szomorú, hogy nem teszik neki lehetővé, hogy letőltse a gyakorlatát, s nem tudom nincs-e időhöz kötve, hogy X időn belűl meg kell, hogy legyen!

KépKép
csema

<font color="aa00aa">TündeKép Nem akartalak riogatni... Te egyébként is talpraesett vagy, biztos megoldod az ilyen problémákat Kép (unokahugikám fiatalka még, csak hát beugrott egy baba, papa meg lelépett,így nem tudta szegény befejezni a sulitKép)

Livi: ez egy középfokú iskola, itt nem változik a helyzet, csak a felsőoktatásban, mert ott áéttérnek az angolszász oktatási formára. </font>

indianyo

Hát sokszor nem jöttem haza 3-4 napig, de szerencsére volt egy barátnőm egy rendes anyósom ahol ott tudtam aludni, s nem utolsó sorban egy férjem, aki mindeközben ellátta a családot! Kép
Ha nem olyan lenne mint amilyen ezt a babát sem tudtam volna kihordani, hiszen gyakorlatilag szeptember óta, az Õ vállán van minden!Kép

KépKép
csema

Jó, hogy ezt most nem olvassa, mert még elbízza magát! Kép Kép Kép

KépKép
csema

Február 12.-én leszünk 23 éves házasok!

KépKép
csema

Sziasztok!

Angi: köszi a linketKép

Alina: jó vásárlást!

Mariannka: örülök,hogy még szabadlábon lehetszKép Drukk a továbbiakban is!

Titati: szuper,hogy nem kell diétáznod! Jó étvágyat a pufis-ebédhezKép Én úgy hallottam, hogy Bp-n, vidéken egyaránt 3000 Ft, ha kihívod az orvost pl. oltani! Az első kiszállásra (hazajövetelre) úgy tudom, ez nem vonatkozik.

Én is észrevettem, mennyire izgatja a kivülállókat a súlykérdés a várandósság ideje alattKép Nekem is vannak kedves ismerőseim, akik a hogy vagy, de szép kismama vagy helyett először is azt szeretnék megtudni, mennyit híztam... nem is tudok mit hozzáfűzni!

Cory: rókakoma? Fiúk? Várják már a tesót? (tipikus hülye kérdés...)

Tünde: persze, hogy bóknak vettem a tegnapitKép Patrícia jobban van? Édesek lehetnek a csajok nagyonKép

Mamacka: még mindig nagyon ügyes vagy!

Vikó: köszi neked is az infót! Ha nem kapok holnap ebben a nagy városban olajat, asszem igénybe veszem a kapott linkeketKép

Csajok! Kórházba indulás előtt, aki csak olyan állapotban van, tényleg írjon egy sort, hogy tudjunk izgulni! Vagy meg kellene szervezni egy láncot, hogy pl. akik Nicikával közel egyidőben szülnek (míg Nici nem tud olyan aktív lenni), azok kinek írhatnak infót, vagy vmi ilyesmi! Nos???

Bocsesz, akit kifelejtettem!

További szép napot!

Anita (35+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szép napot nektek, Anyucik!

Hát, mostanra sikerült visszaolvasnom benneteket, lassan írhatnánk egy többkötetes könyvet magunkról...Kép

Suli: én idáig folyton tanultam: eredetileg német nyelvoktató-tanító szakon végeztem, aztán marketing- és reklámmenedzseri diplomát szereztem, tavaly végeztem a Gazdasági Fősulin szálloda-idegenforgalom szakon, és mellette turisztikai tanfolyamot, hajózási ismereteket (jobban mondva foglalási rendszert luxushajókra, kompokra) tanultam. Sajnos, ebből nem sikerült levizsgáznom, mert Hamburgban volt a vizsga, utána egy hetes hajózás a Rajnán, de ide nem engedett el az akkori főnököm. Kép De a tudás megmaradt. Kb. 2500 kikötő 4betűs kódja van még ma is a fejemben a kabinkódokkal és a főbb útvonalakkal együtt.Kép

Most éppen kiadványszerkesztést tanulok autodidakta módon (könyvből és a programból, de majd utánanézek, hol lehet ezt tanulni kismamaság idején ingyér' is.Kép

Ahogy Vikó is írta, miondig szerettem tanulni, de most a baba mellett nem tudom, mennyi időm lesz.

Csema, Nici, Angi,
valami csodálatosak a babaszobák!!!

Mamacka,
rettentően ügyes vagy a varrásban! Mint egy vérprofi! Zsebes tartót én is varrtam, illetve a régi melegítőmet elvágtam felül, és pocaktartót varrtam rá, de azt inkább nem mutogatom. A zsebes még hagyján, de a naci!Kép Na, mindegy, tornázni az is jó lesz.

Szelivi,
nekem kellett üzkleti tervet írnom, azt hittem, nagyon jó lesz, mert már nem az elsőt írtam volna, de éppen, hogy kettest kaptam rá, ami miatt el is keseredtem, mert nagyon sokat dolgoztam rajta, és sok csoporttársam, aki csak lekoppintotta a korábbi évfolyamosokét, 4-5-öket. Próbáltam beszélni a tanárnővel a sajátomról, de szóba se akart állni velem, valszeg nem voltam szimpi neki.Kép

Tünde,
30 nm-ért nem sok egy kicsit a 9,5 milcsi? Ez szinte több, mint 300 ezer /nm! A miénk kompletten 150 ezer / nm-re jön ki, igaz, nem a Dunakanyarban. Én hihetetlenül soknak találom ezt az árat, ráadásul úgy eladósódik az ember, hogy egy életen keszetül nem nagyon tud nagyobbra váltani.

Szeretetteljes üdv az újaknak! Gyöngyi, nekünk is Lili lett volna a kislányunk, de úgy néz ki, hogy Kisbence "nyomakodik" odabent. (nagyon teccik Angi szóhasználata, már plagizáltam is.Kép)

Nancsika,
szép a lakás, legyetek nagyon boldogok benne!

Szombatn, a névnapomon Apa elvitt moziba, aztán meg a kedvenc görög éttermünkbe vacsizni (ott volt az eljegyzésünk is, már ismernek minket), és amíg elmentem csurgatni, a tányérom mellé, a terítő alá csúzstatta a kis meglepijét. Jött a pincér, hozta a 3deci friss narancslevet, simán kinézte magának a kis domborodást a nagy asztalon, rárakta a poharat, ami nemes egyszerűséggel végig is borult az asztalon.KépKépKép Szegény Apa nagyon megijedt, de tök rendes volt a pincér, hozta az újabb terítőt, narancsot, és nevetett, hogy az ajándék zajos sikert aratott. Egy doboz akvarell-színes ceruzát kaptam a Kedvestől. Szóval ezt centizte ki a pincér...

Mariannka,
megy a drukk az otthonmaradásért!

Mindenkinek jobbulást, a vizsgázóknak egy nagy halom sikert!

Lyly
34+0

Kép

Kép

Kép
lyly

Kép

Kép

Kép

Ezek a rucik jöttek meg, ma!

KépKép
csema

Sziasztok!

Olyan jót aludtam, hogy alig bírok magamhoz térni. Kép

Gyöngyi, látom már válaszoltak a kérdésre. Én a DM-ben vettem az ülőkét. Nagyon kellett a kórházba a múltkor is.

Mamacka: tetszenek ezek az állatkák. Olyan ügyes vagy. Kép

Csema: ahogy olvasom a soraid, Te is azt érzeheted, a férjeddel kapcsolatban, amit én.

Most megyünk a temetésre, holnap estig vidéken és net nálkül leszek. Vigyázzatok magatokra.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vikó!
Akkor vissza az egész, én azt hittem ez is valami felsőfokó képzés.

Lyly!
Nekünk kifejezettem felhívta a figyelmünket a tanár, hogy saját munka legyen. Akinek halvány gyanúját is látja a Copy-ra, azét lepontozza. Az eleje még menne a dolognak, de a pénzügyi számítások nem nagyon szimpik nekem, mert fogalmam sincs, hogy a pü-i mutatókból mi kellhet neki.
A mi Tündink is Bence lett volna, ha...

Csema!
Szerinted mi vegyünk ilyen baba-bundazsákot, ha áprilisi a baba? Remélem már akkor nem lesznek nagyon hidegek.

Ma délután megyünk keresztgyerek-látogatóba a kórházba, mert leesett egy emeleteságy tetejéről és agyrázkódása lett.

Kép
szelivi

Szelivi,

itt van néhány segítség az üzleti tervhez:
http://www.jegyzetek.hu/rate.php?ID=gzd0002a

uzletitervezes.lap.hu

Lányok,
lesz valakinél légzésfigyelő? Ha igen, milyen?

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

SzeliviKép
Szerintem ne vegyetek, mert áprilisban már termoba is tudod öltöztettni, ami alá szintén alá lehet adni plusz cuccot, hacsak olyat nem vesztek ami zsák is és
ha úgy cipzározod akkor sétálni is tud benne a babód, az jó mert pici babának is jó és egy-másféléves gyereknek is! Vagyis még a télen is tudjátok használni:

KépKép
csema

Lyly
Én az egyik barátnőmtől kapom kölcsön a légzésfigyelőt, néztem újonnan, de iszonyatosan drág. Azt mondják, hogy a kókuszmatrachoz az Angel Care (nem bizti, hogy így írják)a legjobb, amit én kapok még nem tudom a márkáját, de szerintem nincs sok külömbség.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Titati,
nemtom mennyit illik/kell adni a házidokinak, ez tényleg valószínű, hogy környéktől (főv. vagy vidék) /beállítottságtól/szokásoktól függ.
Én pl még azt sem tudom, hogy mikor jön először. Akkor kell hívni, amikor hazaérünk? Aznap? Vagy ráér másnap? És a védőnő? Õ is jön? Mikor?

Mamacka,
nagyon jó az a malac is! Kép Ma igazán aktív napod van! A farkincája hogy kunkorodik? Olyan módszerrel varrtad?

Tünde,
én úgy tervezem, hogy a szülés beindulásakor Nicinek írok egy sms-t, mert arra ő már jó pár hete otthon lesz, és tuti már újra itt lesz köztünk is, és vele bent vagyunk a soproni topikban is, és akkor majd oda is tud szólni, hogy indulandusz van! Kép Nemtom hogy indul az egész, lehet, hogy a gépet már nem fogom beizzítani... Hacsak nem épp előtte ülök, amikor kicsi lányunk kikívánkozik belőlem! Kép

Csema,
húúú, akkor még két év, és ezüstlakodalom! Kép Gratula ehhez is! Kép Már ez is nagyon-nagyon szép! Kép

Lyly,
ejha, de sok mindent tudsz! Az a hajós dolog érdekes lehetett! Kép
Kedves volt az ajándék Apától, biztosan sokat fogod használni! Kép
Nálunk én leszek a légzésfigyelő, amíg le nem ragad az álmosságtól a szemem! Kép De komolyra fordítva a szót, mi nem veszünk.

nadine81

LylyKép
Nadine nagyon jól megfogalmazzta,nálunk is én leszek a légzésmegfigyelő!
Anyagilag sem engedhetjük meg magunknak, de éppen ezért ragaszkodtam ahhoz, hogy Velünk legyen egyszobába a baba.
A légzésmegfigyelőnek igazából akkor van nagyon nagy jelentősége, ha pl kora a baba, problémás volt a terhesség.
Ugy tudom a Madarászból még mindíg lehet kölcsönözni,de ahhoz, hogy értelme legyen el kell végezni egy újraélesztési tanfolyamot, különben ott vagy ahol a part szakad, mire segítséged érkezik....

KépKép
csema

Voltunk szülőszobát látogatni! Itt Sopronban nagyon szuperek! 3 szoba van és mindegyik teljesen felszerelt! Viszont csak az egyikben van bordásfal! Amelyikben mi voltunk ott csak labda volt! A szülésznő engem rá is ültetett a labdára, apát meg mögém ültette! Szóval tetszett! Meg a szülésznő elmondott mindent!

KépKép
nicika

Megint eltünt az archivumból egy csomó oldal! Ez hihetetlen! Az első amit meg tudok nézni 01.24 12h 18p

Csema! Nagyon tutik a rucikák! A sapi döbbenetes! Kép Az overál meg írtó cuki!

Mamacka! Jók lettek a figurák! Nekem a röfi tetszik a legjobban! Kép

Gyöngyi! Én a papír wc ülőkét a DM-ben vettem! 179ft volt

Tünde! Aranyos a lányod beszólása! Édesek ezek a gyerkőc aranyköpések! Ja és majd én is be akarom írni nektek pár szóban ha indul a szülés!

Nadin! Én Szintinek aztán beszélhettem, meg nyomkodhattam a pocakom az NST-n! Egyik sem volt igazán hatásos!

Titati! Örülök hogy minden rendben volt NST-n! Szerencsés vagy hogy ilyen aktív volt a kiscsaj!

Lyly! Nagyon figyelmes férjed van! Kép

Nadin! Ha indul majd a szülésed akkor simán küldheted az sms-t és én felszólok a csajoknak mindkét topicba hogy mehet a drukk! Kép És én is üzenek majd neked ha van valami!

Mi nem veszünk légzésfigyelőt! Kicsit drága dolog ez nekünk! Meg aztán fogalmam sincs hogyan kell újraéleszteni egy kisbabát! Úristen, ezt még leírni is borzalmas volt!

Képzeljétek el Sopronból haza felé minek voltam a szemtanúja! Pár méterre az úttol egy őzike vergődött. Gondolom meglőtte a vadász és rosszul találta el, nem tudott felállni. Kértem magamban hogy lőjön már újra mert szegény ott szenved! Erre még egyet belelőtt! És még szegény utána is vergődött! Aztán többet nem láttam, de majd megszakadt a szívem&#8230;

KépKép
nicika

A kórházból hazamenetel előtt fel kell hívni a védőnőt és a gyerekorvost, hogy mikor mentek haza, másnap szoktak kijönni házhoz. Mi a védőnőnek semmit, az orvosnak 3000,-ot adunk.

Van ahol a kórház hívja a védőnőt, ezt a csecsemősök úgyis megmondják.

Szerintem is sok a 9,5 millió 30nm-ért, de maga a konyhabútor 700ezer körül volt és minden más beépített bútort is otthagynak. Viszont Nancsiék lakása 42nm körüli és 12 millió erkéllyel, tárolóval, kocsibeállóval!

Én is egy jót aludtam most délután, mert éjjel Peti szenvedett a gyomrával és ápolni kellettKépKép

Nicika: majd bordásfal helyett Patrikba kapaszkodsz!Kép

Nadine: én is úgy gondoltam, hogy felhívok valakit innen, hogy mondja el a híreket, vagy megkérem a férjem , hogy írjon Nektek!

Most már állandóan a szülés jár a fejemben, max. két hét és meglesz a babaKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika: nálam megvan a többi is, csak 2006 és 2005 fedőnévvel.

cory
Budapest

Nicika: mikor felétek voltunk mi is láttunk sok őzet, szerencsére csak élőt! Én nagyon utálom a vadászatot!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Én még mindíg bízom benne hogy Apa meggondolja megát és mégis bent lesz velem a szülésnél! De már lassan lemondok róla! Pedig annyira szeretném! Viszont erőltetni egyáltalán nem akarom! Nekem már az is nagy segítség lenne, ha legalább vajúdásnál bent lenne!
Durva belegondolni hogy két héten belül meglesz a kislányotok! Kép
Én minden állatot szeretek. Na jó, azért nem mindet, de a lényeg hogy nem szeretem a hálukat látni! Főleg ha egy ilyen szép állatról van szó mint egy őz!

Cory! Ja én úgy értettem hogy jan. 19-24 közöttiek nincsenek meg!

KépKép
nicika

Nicika: de azok is megvannak. Rögtön itt az oldal tetején.

cory
Budapest

Vok, Babetta, Maminti: mi újság???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika: kijavítanád: + 14kg
Köszi
Azért a múltkori 26-hoz képest ez jobbKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Megjöttem a fogorvostól. Semmit nem romlottak a fogaim a terhesség alatt. Annyira örülök neki, remélem, hogy ez a szoptatás alatt is így marad.
Csütörtökön megyünk 4D-re, már nagyon várom és aznap meglátogat a védőnő is.

Mikor kezdjem a málnalevélteát? A kismamajógán azt mondták, hogy a 34. héttől, de már annyi félét hallottam.

Scullyx
34+1

KépKép
KépKép
scullyx

Szia Tünde!

Nálunk minden rendben. Nekem még 2 hét és mehetek uhra. Kép Kicsit más a viszonytásunk. Kép
Egyébként a törpe jól van. Rendszeresen mozog és nő a pocim. Kép

Annyira jó, hogy ti már ott tartotok. Kép
Drukk, hogy minden rendbe legyen. Kép

Hogy van a párod? Konyha? Lányok?

Puszi:
Eszter
28+2

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Kép
Mariann Kép
Örülök, hogy továbbra is szabadlábon vagy Kép
Jókat vásárolgattál és egyátalán nem volt drága Kép
Tölem is folyton a hízást kérdezik, szerintem ez nép betegség Kép

Angi, Bartika Kép
Én is nagyon szemezek a sünis takaróval, de az ára nagyon húzós Kép

Alina Kép
Csavarogj csak bátran ha jól esik, használd ki ameddig csak lehet Kép De vigyázz meg ne fázz ebben a csípős hidegben Kép

Mamacka Kép
Édeseket gyártottál ma is Kép Nekem a béka tetszik a legjobban Kép
Anyósékkal meg ne törődj. A lényeg, hogy te jól érzed magad és akkor a baba is jól van Kép

Tünde Kép
Dorinának édes beszólásai vannak Kép
Meg kell zabálni az ilyen jányt Kép

Titati Kép
Örülök, hogy minden rendben van veletek Kép
Jó étvágyat, még a nyál is összzefutott a számban Kép Ezer éve nem ettem Kép
Bár pont ma hallgattuk a dietetikus tanácsait és ő nem javasolja a puffasztó ételeket a vége felé Kép

Lyly Kép
Hű nem semmi ismeretanyag van a fejedben Kép Gratula hozzá Kép
Örülök, hogy megint jelentkeztél Kép
Boldog névnapot így utólag is Kép Klassz lehetett a zajos ajándék Kép
Nekünk tuti lesz légzésfigyelőnk, apa ragaszkodik hozzá, de mi kölcsön kapunk egyet Kép

Gyöngyi Kép
Miért nem jó az Angel Care a kókuszmatrachoz?

Csema Kép
Igazad van a tanfolyamot illetően, anélkül tényleg nem sokat ér a légzésfigyelő Kép
A rucik nagyon édesek Kép

Nici Kép
Örülök, hogy ilyen szupi volt a szülőszoba látogatás Kép
Borzasztó, hogy a vadászok hogy kínozzák az állatokat Kép

Scully Kép
Klassz, hogy a fogaid nem romlottak Kép
Drukk a 4D-hez Kép

Ágival találkoztam délután, ment a dokihoz a hihetetlen CTG-jével. Drukkolojatok neki, hogy minden rendben legyen és hogy a doki ne utalja kórházba Kép

Annácska 30+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Megjöttünk!

Sikerült szőnyeget venni, függönyt viszont nem. Nem tudtam dönteni.
És vettünk a kiságy fölé pörgő-forgó-zenélőt.

Angi
Néztünk mi is hasonlót mint amit ti vettetek, de szerintem fiús színekben nem volt szép. Túl kék volt a kockás. A többi meg mind sárga+pink+piros varriáció volt. Hát azt talán kisfiúnak mégseKép
Amit vettünk holnap lefényképezem, a rucikakkal, meg mindennel együtt és megmutatom.Kép

Légzésfigyelő
Én Angel CAre-t fogok venni, méghozzá a kórházban veszem meg, mert ott legalább ki is próbáljuk egyből a 4-5 nap alatt.

Csema
Nagyon aranyosak a ruhák, a sapi a kedvencem!Kép

Nicika
Tök jó hogy tetszettek a szülőszobák! Nálunk a Schöfibe szerintem elég gázak, én csak belestem mert még nem mentünk végig rajta, de elég ilyesztőek voltak, bár lehet hogy csak első látásraKép

A.
Vendég

AnnácskaKép
NiciKép
Köszönöm a ruci dícséretet, a sapi engem is elvarázsolt!
ÁgiKép
Megy a drukk!!!
Az őzikét én is nagyon sajnálom, még jó, hogy nem kellett látnom! Olvasva is szőrnyű volt!

KépKép
csema

Beszabadultam ma az Astiba. Nagy akció van most, szerintem ha van rá időtök nézzetek be Kép
Ezeket vettem, összesen 10 ezret fizettem Kép
Kép
Ezek már 68-as méretűek
Kép

Annácska 30+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

AlinaKép
Nekem is! Csak lehet egy megkötőt kéne rá varrnom..

KépKép
csema

Annácska Kép
Nagyon szépek és nem is volt sok ennyi ruciért!
Apropó Kép
A kórházi védőnőnek hivatalból értesítenie kell az otthoni védőnőt, csak néha az értesítés késik pár napot, így nem árt ha apa, vagy anya odaszól a védőnőnek, hogy megszületett a baba, s kb mikor mehet haza.
Ha jól tudom a gyerekorvosnak és a védőnőnek is rövid időn belűl (tán 24-48óra?)meg kell látogatnia az ujdonsűlt kismamát és kisbabát!

KépKép
csema

Csema
Jó hogy írod a megkötőt...nekem van a sapin amit vettem, de paráztam tőle kicsit hogy nem-e fújtja meg a babát, és le akartam vágni. Most akkor ne vágjam le??

Védőnő, gyerekorvos
Aznap mikor hazajövünk a kórházból hívnom kell őket, mert kijönnek mindketten. Most akkor kell adni pénzt a gyerekorvosnak vagy nem??
Vendég

Annácska Mi az az Asti és hol van?
Egyébként a ruhák gyönyörűek!!Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: