A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kamilla szépséges, kész Naomi Campbell-alkat! olyan hosszúak és karcsúak a lábai, mint egy őzgidának Kép sok boldogságot mégegyszer Rylienak! és boldog, hosszú életet a kis csöppnek Kép

votiv 8)
votiv

Kata is szépséges és Balubaba naggyon kis hucut édibébi! Kép

votiv 8)
votiv

és Klári is elbűvölő Kép klassz, hogy ennyire teccik neki a fürdés Kép és hogy megy az idő, mennyit nőtt máris Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: A skarlát is így kezdődik meg torokfájással, meg az agyhártya gyulladás is! Nem megijeszteni akarlak, de nézesd meg dokival!!!

Kamilla nagyon aranyos!!

Proone: ugye hogy megy az idő, nemrég el sem hitted volna, hogy ilyen is leszKép Pedig minden rossz elmúlik egyszerKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Votiv, Istóknak nagyon gyors gyógyulást.

Zsan, rendelést felírtam.Kép

Lányok milyen szépek a fényképeken!Kép
zanza

Erre lehagyom Balu fiatalúrat!Kép Nagyon aranyos!
zanza

Pocak: Ne ijesztgesd Votivot, így este! Kép

Yeah, van szkájpom Kép Egy újabb tanulnivaló...

KépKép
oxigen
Györköny

Zanza,
majd lécci szólj, h mikor és melyik talira hozod, h "fel tudjak rá készülni" anyagilag!!!KépKép
köszi!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc,
ez teccett!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv:
ez szörnyű!KépSajnos nekünk is volt Orsimmal ilyesmi szőrnyűség.Tüszös mandulagyulladása volt és ebből vesemedence gyulladásba ment át.Szinte 24 órán keresztül hányt,ahogy Te is írod,mindent.Végül Õ sem tudott felkelni,úgy kellett bevinni a kórházba.Ez baromi rémisztő dolog,de hidd el ezeknél a cseppeknél ugyan olyan gyorsan jön a javulás,mint a kezdeti romlás.Az első éjjel 2 adag infúziót kapott és reggel rá sem lehett ismerni,szinte meggyógyult.Nem akarlak még én is stresszelni,csak szeretném,ha erre is felkészülnél,mert anno én teljesen bepánikoltam a kórháztól.Kár volt.Szorítok nektek nagyon!

petergabi

Zsan!

Örülök,hogy megnevettettelek!Kép

Juc
20170114224602

hahó,

csak gyorsan bekukkKépsagoya nekem sajna passzKépKépKép

MINDEN ÁGINAK ÉS VINCÉNEK BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT

SOMÁNAK BOLDOSÁGOT SZÜLINAPOT

FIC-ET SMS-BEN KÖSZÖNTÖTTEM MÁRKépKépKép

votiv,
istit nagyon sajnálom,szegény kicsi tündérke,jobbulást nekiKépés kitartást neked!!!!

moose,
ugye erre a hétvégére beszéltük meg a talit??????????????????

pocak,
ütős a képKépnekem is tök jó tápis képeim vannakKépKépKépde lehet hogy holnap cicire teszem b-t hogy nekem is legyen ilyenKép

még ezer dolgot akartam írni de sajnos nagyon hulla vagyok,ma voltunk ficéknél és nagyon jól éreztük magunkat,
köszi fic mégegyszer a vendéglátást és hogy olyan elnéző voltál,gyerek kirúgta a ház oldalát de ő mindenre csak azt mondta hogy "nem baj"KépKépKépszóval ha van új kecó megyünk oda isKépKép
fic még mindig tök jó nő és aranyos és én szejetemKépés vince is olyan édes és olyan furcsa volt látni egy gyereket(B) és egy babát(V) egymás mellett....és v-nek olyan puha és selymes bőre van és olyan jó "szaga"Kép

na és akkor folyt. köv. sztárolásban mert eldőlök a gép elől.

jaj macskusz,
füli gyönyörűséges és tök jó nőKépés gondolom senki nem lepődik már meg ha azt mondom én is AKAROKKépKép

én el,jó éjt és
cupp

gigi
Vendég

Proone!
látod! mondtam korábban, hogy babák hamar megszeretik a fürcsit! 1-2 hónap, aztán már lubickol. Lencsi lábát úgy kell helyeznem a kádban, hogy ne tudjon rúgdalni, mert minden csurom víz a szobában, ha beindul Kép elejében meg úgy bömbölt, hogy levegőt se vett néha!

Rylie!
Kamilla nagyon édes! Csak nem fülbevalója van?? Kérlek, azt le kell montírozni a képről, fess oda szívet, vagy ilyesmit, hogy Moose ne sejtse mit takar! Kép

Oxi!
Vikka nagyon ügyes! még Lencsém sem sírt az oltásoknál, de gondolom előbb utóbb el fog kezdődni ez is. én mindig úgy sajnálom, de olyan jókat dumálok hozzá, hogy észre sem veszi a szurkát.

Votiv!
ugye már elmentetek dokihoz? a saját nyugalmad érdekében is menjetek majd el, ha nem javul a helyzet. nagyon nem irigyellek Kép

ancsipancsi

Hello Lányok!

Votiv: szerintem Isti bekapta a rotát (vírusos fertőzés, általában 24-36 óráig tart), ne izgulj, de vidd ügyeletre ha nem javul.

Visszaolvastam. Érdekes volt a téma. Õszintén szólva dühös vagyok.DE. Mivel ez nem az a topik, nem fejtem ki oldalakon keresztül a véleményemet, úgyis megteszi más.

Ki is töröltem a hsz-em 90 %-át, de egy dolgot muszáj megírnom: Svédországban szerintetek pl. az októberi gyerekek 4 hónapig nem levegőznek ???????????????????????????????????????????????????? Megvárják amíg -5 fölé megy a hőmérséklet???????????????????? Hát, ez valami éktelen nagy baromság. Már bocs.

Bébik aranyosak.

Meggyet passzírozni érdemes. Egy perc sincs. (Én csak a táplálkozástudományban vagyok otthon, de abban nagyon! Még diplomám is van róla Kép, szóval kéretik nem vitatkozni velem és legfőképpen nem hülyeségeket írkálni ebben a témában.)

És szerintem (meg a SOTE gyermekneurológiai tanszék vezetője szerint!!!!) egy 8 hónaposnak nem KELL tudnia egyedül elaludni. Szerencsés az, akié elalszik, de a legtöbben valami segédeszközt (cumi, cumisüveg, rongyi, kispelus, ringatás, CICI, mittoménmégmi) használnak. Tehát, aki pl. cumizik, az nem egyedül alszik el, hanem cumival. Szerintem.

Na, elég volt ma belőlem, mert nem vagyok beszámítható és a végén olyan hosszúra sikerül a hsz-em, amilyeneket én át szoktam ugrani, mert megemészteni képtelenség.
Ada
ada007

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ada007

Az én Bazsóm fél órája ült föl először!!!!!
(ahelyett, hogy aludna)Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Ada: én szeretem a dühös embereket Kép a lendület viszi előre a világot Kép Én is ezt gondoltam az elalvásról meg szellőztetésről, csak mivel az enyém még pocakmelegben van, nem akartam volna okoskodni. Jó, hogy hozzászóltál Kép

Zuzmó: gratula a felüléshez Kép Hát tehet róla kőc,hogy ez volt a legalkalmasabb időpont erre? Kép

Votiv: Undorító járvány van itt mifelénk isKép de gyors lefolyásúnak látszik. GyógyulaKép

indianyo

Sziasztok!

Kép

Mara ennyi voltam,gyerekem meg mindig porog...

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ada,
én bírlak téged. Dühösen is, sőt! Kép Nekünk nincs is választásunk, ha menni kell, menni kell, lehet +/-30 fok, eső, szél, bármi, megyünk. Na persze, ha nem muszáj, és szélsőségesek a körülmények, nem megyünk. Ennyit a levegőztetésről.

Zsan,
ment magyarázkodó mél. Kép
Ennyit a körny. védelemről.
neet
neet

Zanza,
te mikor tapsolsz újra? Majd gondolok rád. (Én hétfőn)
neet
neet

Ada, a mai tornat kihagyjukKép elaludtunk kisseKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hol van, amit írtam, hé???
neet
neet

Áh, most meg látszik, érdekes, elvarázsolt oldal ez. Kép
neet
neet

Ada!
én is kivittem 5 percre a kertbe, de gondolom hogy 1 óra séta nem tett volna jót neki a hideg bábakocsiban. most meg lelkifurdalásom van, mert reggel óta tüsszög és tök furcsán köhög Kép eddig nem köhögött. remélem nem fagyasztottam meg.

a meggyet mindig héjjal adtam. most mit tegyek? mérges leszel, ha nem paszírozom?? Kép Kép

ancsipancsi

szép jó reggelt Kép

neet, zanza,
drukk nektek a vizsgára, bármikor is lesz Kép

Ancsi,
Kép de, baromira meg vok sértve Kép viszont nem írtam olyasmit hogy szelektálás=génkezelés, de mindkét módszert alkalmazzák.És Mo-n télleg nincs génkezelés, de az import cuccokban ( a spanyolban is) sajnos van. Erre céloztam az "importárú"-val. Sajna amikor Fr.O-ban voltam kint fejtágításon, pont az agrárkamarában volt szó a különféle engedélyezett génkezelési eljárásokról, meg hogy mely országban alkalmazzák őket.Nem akartam semnem ijjjesztegetni senkit, sem kormosra színezni a hazai zöldségpiacot. És remélem te sem sértőcc meg az én agyrágó bogaraimon, mer' te is szimpi csaj vagy. Ha mégis, akkor a legközelebbi mayán, amikor már mi is tudunk menni, jól kimegyünk a hóra Kép

Rylie,
mégegyszer gratula szépséges Kamilládhoz Kép

Proone,
tök édes, ahogy vigyorog Kép nálunk azóta nincs bömbi fürdéskor, mióta teljesen bele lehet tenni a vízbe. Azóta élvezi Kép

Ajánlom az alábbi linket, és a linkben található másik linket is ( ezt különösen csóróneetnek Kép )Kép nagyon találó.

http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=259037&start=66

Pocak,
kijön 1-re a dokinéni Kép

Pussz:

MacskésFülöpke
macskanyu

votiv!
Hogy vagytok? Aggódtam értetek!

Kép
Kép
zuzmo1

Macska!
dehogy megyünk a hóra! nem akarok én megfázni!!!!! Kép

jaaaaaaaaj, mit csináljak? Lencsi köhög!!!

Votiv!
Isti?

ancsipancsi

Macs,
nem tetszik a mese. Mert értem. Kép
A tejbegrízes viszont jó. Öröm az ürömben, hogy máshol is így van ez. Kép

Ancsi,
ha rendesen fel volt öltözve, nem attól az 5 perc levegőtől köhög. Reméljük, h nem lesz semmi komolyabb baja.
neet
neet

Én is voltam a Cseperkémmel tegnap a sarki boltba, de nem lett neki baja ( kopp-kopp-kopp)

Neet,
nem minden mese szép, de ez sajna nagyon is találó mese.. És én is ugyan úgy értem-játtszom,mint te, ha akarom, ha nem.. Kép Kép
macskanyu

Zuzmó,
gratula az első felüléshez! Kép
neet
neet

aranyosak vagytok!
ezer bocs, akiktől eltűntem messengeren, de egy anyára volt szükség a környéken Kép

tegnap reggel voltunk ám dokinál! (de írtam is, meg hogy kaptunk gyógyszereket isKép) annyira megijedtem, ugye Kép - dok azt mondta, h benyalt vmi vírust, másnéven vírusos-gyomor-bélnyárkahártya-gyulladás, és h pár nap alatt elmúlik, csak vigyül le a lázát, szüntessük meg a hányást, és szép fokozatosan tápláljuk, aztán vigyük vissza kontrollra, meg persze ha bármi van, és vigyázzunk, nehogy nagyon kiszáradjon...

jáccóház: azzal vádolom magam, hogy felelőtlen dolog volt Istókát bárhová is elvinni, hiszen előző héten influenzás volt, és biztos kissé le volt gyengülve az immunja Kép

éjszaka: mondhati egész jó volt, 4x kelt, ebből az utolsónál már tudtam neki úgy inni adni, hogy nem hányt! viszont iszonyú karikásak a szemei Kép de most már mindig egy kicsit többet merek inni adni neki

szörnyű, hogy nagyon szomjas, és ott könyörög, de tudod, h ha adsz neki rendesen inni, szinte azonnal kihányja. volt, hogy a két korty is soknak bizonyult, és akkor visszaáltunk cseppekre
és aztán úgy bőgött, mikor abbahagytam az itatást, hogy lehet, h attól hányt...
ma, ha kicsit jobban lesz, fogok neki adni vmi izotóniás italt, meg a doki felírt neki vmi probumilt, ami helyrerakja a bélflóráját, meg esetleg megpróbálkozom egy kis sós kexel

egyébként rá kellett jönnöm, hogy milyen tök jó, hogy máskor külön alszunk, mert ez a kis csipisz össze-vissza nyomkodott, háromszor körbeforgott egy óra alatt a tengelye körül, meg elkezdett markolászni és csipkedni, mintha a medvéje lennék Kép no és szegény apa is most megtudja, milyen a gyakori éjjeli kelés Kép

szóval remélem a gyógyulás útjára léptünk, csak hát szar nézni is, hogy legyengült Ezsván, csak fekszik, és kb annyit tud, mint egy krumpli, kivéve hogy a krumplik nem nyekeregnek.

megyek is, mert hallom!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Macs: örülök, mert azért Füli még a pici kategóriába tartozik és az nem csak öt perc, amíg odamentekKép És eszembe jutott mit felejetettem el elvinniKép (tejgyűjtőKép) Ha tuti okés lesz a család akkor megyek, addigra talán a hideg is enyhül picit!

A tejbegrízes családot ismerem, nlc-rőlKép

Ada: igazad van, de pl. -25 fok alatt lebénulhat a nyelőcsöve a gyerekekenekKép Persze ez csak a kintaltatásra vonatkozik, de akkor még a felnőtt sem megy ki szívesenKépKépEgyébként hiányzol, szeretnék már menni tornáraaaaaa!!!!

Már megint nem tudom utolérni magam, megyek isKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv!
szegény Isti!!! Egy felnőttet is kikészít egy ilyen betegség, pláne egy kisgyereket. Kitartás! Gyógyuljatok ezerrel!!! remélem a mai napotok jobb lesz!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Votiv!Kép Szegeny kicsi krumpli!Kép Remelem hamar rendbe jon es abbamarad a hanyas! Jobbulast!

Edesek a picibabak!KépKépKép

Zuzmo, tokeletesen aterzem az ejszakai kelesek faradalmait. Mi mar ket honapja kelunk ketorankent, kb. harom hete hajnal 3-tol nalunk is orankenti kelesek vannak. Van, hogy fel ora utan is felebred.
Nem gondoltam, hogy sokan masok is meg kuzdenek a sokszori felkelessel. Valahogy nem akarok belenyugodni, hogy ez igy van es kesz. Annal mar faradtabb vagyok. Sot. Mar Katin is eszrevenni, hogy napkozben faradtabb. Allandoan dorzsolgeti a kis szemet, nyuglodik.
Az elso fogacska teteje mar teljesen kint van, a masodik meg mindig csak enyhen rajzolodik.
Kép Kép

Petergabi, teged is sajnallak!Kép Migren tenyleg gaz lehet.Kép

No, jobbulast a betegeknek, pihenest a faradtaknak es igy tovabb!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!
Hát ti is ugyanebben a cipőben? Kati nagyon édesKép Egyébként Bazsó is nagyon fáradt napközben. Összeviszsza alszik. bíztasson az, hogy az alsó fogak után általában egy kis szünet szokott jönni. Nálunk úgy kb 2 hónap volt. Persze minden baba más, de háthaKép

Kép
Kép
zuzmo1

Petergabi!
Próbálok visszaolvasni. Te Esztergomban laksz?

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok,

hát nekünk sikerült három napot kórházban tölteni Kép Zsombi csütörtökön egész éjjel fulladozva vette a levegőt, nem aludtunk szinte semmit, péntek reggel el dokibácsihoz, aki rögtön küldött minket a kórházba rohamtempóban. Zsombor szombat délig infúzión volt, kapott három adagot, teljesen ki volt már száradva, mivel inni se bírt szegény, mellé injeciókat meg inhalálós gyógyszert. Szerencsére ezek a kis manók tényleg nagyon hamar magukhoz térnek, vasárnap már egész jól volt, s tegnap délután hazanegedtek minket. Csütörtökön megyünk még kontrollra, aztán meg el kellmennünk majd allergológiára is, bár szerintem Zsombornál határozottan a megfázáshoz kötődik az asztmás nehéz légzés (volt már neki máskor is, csak nem ilyen súlyos), úgyhogy ott remélhetőleg nem találnak mejd semmi gubancot.

Votivval teljes együttérzés, a hétvégénk miatt is, meg a nyári "élményeink" miatt, amikor Bendegúzzal kétszer is megjártuk a kórházat hányás miatt. Istinek jpbbulást, remélhetőleg tényleg csak valami csúnya vírus csinálta a bajt! Abban meg legalább az a biztató, hogy a vírusos betegségek nagyon gyors lefolyásúak.

Mindenkinek sok boldogságot, aki időközben nevet vagy születést ünnepelt!!!! KépKépKép

Kata
soosoo

Soosoo,
Kép
De lényeg, hogy most már Kép van!

neet
neet

Hulk Hogan lányom a lefékezett babakocsit tolja körbe. Kép
És megette a sajátján kívül az én ebédemet is... most örüljek, vagy sírjak? Kép Zabagép.
neet
neet

Dora,
így már én is elhiszem azt a fogat. Kép Jó szúrós, mi?
neet
neet

Hű,Isti,Zsombi!

NE ijesztgessétek már "vén"szüleiteket meg a babanyetezős néniket!

Ada!

MAi levegőzés adagot letudtuk.nem is van olyan hideg mint ahogy mondják.Amire végeztem az intézkednivalókkal,tisztára leizzadtam.

Pusz:
jucus
20170114224602

Ada és Bogárka ma a cukrászdában "tornázott"...
nem akarok árulkodni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Most értünk haza dévénytornáról igy még nem tudtam visszaolvasni, csak az ucsó pár hszt.

Soso: jobbulást nektek is. remélem nem lesz semmi nagy gubanc.

Votiv: Ti jobban vagytok?

Indi: köszi a mélt, válasz megy hamarosan.

Neet: szerintem örülj.

Moose most ne figyelj... Tegnap is ma is csodásat sétáltunk ebben a gyönyörű időben, szeritnem ilyen hétágra sütő napban nem hogy tilos, hanem kötelező kivinni a gyereket. Ettől semmi baja nem lehet. persze jól bebugyolálva stb... Fanni nagyon élvezi.... Meg aztán szegény osztrák gyerekek nem sűrűn mehetnének ki, ha nem lehetnek két vagy hány fok alatt kivinni őket. persze ha nem süt a nap, akkor borzasztó hideg van, de igy vétek nem menni. Jaj remélem senkit nem bántottam meg ezzel, és ez persze csak enyém vélemény.

Lesz Sagoya a héten?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Engem is érdekelne egy kis cukrászdában tornázás. Mondjuk egy kis sütikével, de fagyi is jöhet :o)))
funny80

Bogárka!
Ha befejezted a cukis tornát, akkor elárulod nekem, hogy doktorunk magánrendelőjében van lehetőségem UH fotót kérni?

Köszi,

Funny
funny80

Na, lebuktunk! Kép
És ott volt még Fic is Kép
Szal jót tornáztunk Kép
Persze én nagyon sajnáltam, mert úgy örültem, hogy végre eljutottam, és mozoghatok egy kicsit...de Ada cukibainvitálásának nem tudtam ellenállni...Petra sem Kép
Benyalt egy bohóc-marcipánfigurát Kép...az autóhoz visszafelé menet meg is lett az eredménye...vágta magát a földre rendesen...Kép ha nincs ott Ada, és nem segít, háááát....

Votiv!
Örülök, hogy jobban vagytok!!! Kép

Dora!
Nálunk is uez van éjszaka Kép Most Anyukám elhozta a szuper digitpáramérőjüket, nekünk csak ósdi mutatós van, és kiderült, hogy 32% a pára, ami baromi kevés Kép (mondanom sem kell a mi szerkenytyűnk 55-60-at mutatott). Úgyhogy reggel óta megy a pingvin...kíváncsi leszek az éjszakára...

...és tényleg gyönyörűűűű idő van, menjen ki mindenki, csak jól öltözzön fel!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Funny, nem lehet képet kérni...Kép régi a gépe....legalábbis tavaly még nem volt.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Votiv:
ne haragudj,ha este rád hoztam a frászt,csak kísérteties volt a hasonlóság!KépÉs nagyon sajnáltam Istit meg persze téged is.Bizzunk benne,hogy legalább a hányás elmarad,az már fél siker lenne.Aztán pikk-pakk meg is gyógyulKép

Soosoo:
jaj szegények,ez is borzalmasan hangzikKépAz a lényeg,hogy javul a kisfiadKép

Zuzmo:
igen,pár hónapja költöztünk ide pestről.Kép

Szerintem sem ellenség ez a hideg./csak a vízvezetékünk nem tudott ellenállni neki-reggelre nem volt melegvíz,mert lefagyottKép/Legalább szép tiszta idő van és elpusztul az összes kórokozóKépTavaly ilyenkor még javába róttuk a köröket Dorkával,mert csak a babakocsiban aludt kint a levegőn.Még sem volt tőle semmi baja.Kép

petergabi

Mi is kint voltunk, a kertben meg a környékén, Eszter be sem akart jönni, csak én fáztam úgy, hogy becibáltam szegényt. De 3/4 óra odavissza sétálás 2 fa között eléggé uncsi tud lenni. Kép

Johi,
korgó hassal nehezen örülök. De azért örülök persze. Kép
neet
neet

Szerencsére ma már nem gond Dorkánál az alvás!Bárhol,bármikor....Kép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: