Mit szóltok mennyi hó esett?
Csak ne kéne lapátolni.
Ma voltam először egyedül el itthonról azóta, hogy Molli megszületett. Jó volt
Sikerült eljutni a kozmetikushoz, most megint nőnek érzem magam
Nem is írtam még, hogy jan-tól Beni is jár judozni (muszáj követni a családi hagyományt
). Na azért nem kell nagy edzésekre gondolni, csak bukfencezik egy kicsit, bordásfalazik, labdázik a nagyokkal. De szokja a légkört, és a lényeg, hogy mozog. Annyi energia van benne, hogy csak na. Egy héten 3× mennek, így esténként két órát Mollival kettesben tudunk lenni.
Tokajkincse
És még csak tervezitek a babót vagy már beköltözött a pocakba?
Bea
Korod javítottam.
Korkülönbség: nálunk 2 év 2 hónap. Ha lesz 3. akkor őt is ilyen korkülönbséggel szeretnénk. Nem mondom, hogy néha nem fárasztó, de jó így.
Már most teljesen jól eljátszanak együtt. Neva
Ez a súly dolog biztos, hogy alkat kérdése, de azért remélem Molli majd kinövi
Beni pl. 15 hósan volt 10kg. De az apjuk 1 évesen 13kg volt, most meg... Ráadásul Molli még szinte mindig csak anyatejen él, 1× eszik gyümit vagy főzeléket, de abból sem olyan nagy mennyiséget. Davallia
E-mailed megkaptam, következő táblázatban ti is benne lesztek
Oltás után én egyből adtam a gyerkőcöknek a Germicid-C kúpot, meg este lefekvéskor is kellett adni egyet, másnap már csak akkor, ha láz lett volna. Szerencsére mindegyiket megúsztuk így láz nélkül
Fény
Most hajnalban mi is felvoltunk, Molli már 4 óra körül úgy gondolta, hogy már reggel van. Lehet, hogy a havazás nem tetszett neki. De utána szerencsére 1/2 6 körül még visszaaludt.
Na ez a felállás detto így van nálunk is. Csak új van nyugton ha ott vagyok vele és tud kapakszkodni belém, hogy felálljon, de ha elmegyek tőle egyből ordítás van. És állandóan csak állni akar. Most szerencsére találtam egy széket, aminek pont megfelelő a magassága, így annál is fel tudja húzni magát, de azért csak ott kell lenni mellette.
Hát én néha örülnék neki, ha Mollinak kevesebb lenne a súlya, azért egész nap cipelgetni egy 10kg gyerkőcöt nem túl könnyű. Van hogy estére már úgy görcsöl a hátam...
Anita
Máténak utólag is sok-sok boldog 3. szülinapot kívánunk!
Nagyon régen írtál már. Jól vagytok? Máté elkezdte az ovit? Neked sikerült munkahelyet találni?
Hú, megint sikerült regényt írnom
mostmár lelövöm magam
Puszi mindenkinek, Panka