Judit
Üdv újra itt, írjál gyakran!
Monee
Nem, nem jól számoltál, 30-án lesz az uccsó szurim, az 2 hét múlva esedékes. De igen, rohadt gyorsan telik az idő, de amilyen szerencsées vagyok, a február majd ólomlábakon kullog...
Ami az esküvősdit illeti, tényleg állati jó a szervezkedés, de jobb ha a kedvesnek még ki sem ejted ezt a szádon
Legalábbis egyenlőre
Évi
Én sem értem a sógornődet. Leginkább azt kérdezném meg tőle, hogy biztos, hogy akar gyereket??? Mert akkor tényleg mindent megtenne érte! Még a rohadt endót is kezeltetné, mert igen, gyógyítható, még ha csak addig is, amig teherbe nem esik. Szerintem gondolja át az életét és a céljait! Talán nem is az endó kezeléstől fél, hanem attól, hoyg mi lemondással jár a terhesség, a gyerekvállalás, a felnevelése? Hisz az endó kezelés néhány szuri, ha szerencsés, ennyit egy nőnek bőven ki kell bírnia!!!
Tudod, ilyenkor egy kicsit mérges szoktam lenni, de ígérem, visszafogom magam... Én biztosan tudom, hogy amig a férjemmel mindketten szeretnénk a babát és ez az életünk célja, NINCS AZ AZ AKADÁLY, ami eltántoríthatna minket a cél elérésétől. Remélem, előbb utóbb a sógornőd is átgondolja ezeket a dolgokat. De ha valóban csak a kezeléstől fél, akkor nyugodtan add meg neki az emilemet, és írjon bátran, segítek, ha tudok!
Marcsy
Kis prücsöknek mielőbbi gyógyulást kívánok, és drukkolok, hoyg senki ne kapja el a családból! Vigyázz magatokra!
Szép napot kívánok mindenkinek!
Tündi

elnézést!