A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MandaKép
KösziKép

TizaKép
Ne már! Négyen is jó lenne. Kár, ha mégse mentek.

BarbiKép
Én még nem tudom, hogy el tudok-e menni. Amúgy jó a Mammut.

Kép
mofly

Ja, Krisz, azt akartam mondani, hogy vígasztaljon az esküvőd. Biztos szuper lesz, ha már ilyen különleges. Ilyen butaságot meg ne gondolj, hogy a párodnak "így" kell elvennie. Téged szeret, úgy ahogy vagy, nem a szervezeted egy részét. Ha körüljárod ezt a témát, biztos nyugodtabb leszel, és látod, hogy van rá megoldás.

Kép
mofly

Manda Én úgy tudom hogy csak az egyik nap?!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Csajok!

Megint egy gyors bekukk, persze, hogy a nővéremtől. Sajna még mindig nincs netünkKép de már csak röpke 2-3 hét és remélhetőleg lesz.
Nem igazán tudok visszaolvasni de azt láttam, hogy:

TüncsíííííííííííííííííííííííííííííííííííKépKépKép
Most látom, hogy sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira örülök neked, hogy csak na!!!!!!!!!!!!!!!! Biztos nagyon boldog vagy!!!!! és hogy érzed magad? Hányinger meg ilyenek?

Én ma vagyok a 8. cn-on, WishKép légyszí írd be a táblicskuba. A múlt hónapban úgy néz ki végre elkezdett beállni a szervezetemKép itt lenne már az ideje. Remélem Tüncsike nemsokára követhetlekKép

Ezerrel tanulok a vizsgáimra, most pénteken lesz a következő.

SzilcsikeKép
Megjött piri!!!! végre!! nagyon drukkolok neked!!!

Sackólány, Manda, Barbi és mindenkiKép nagyon sokat gondolok rátok!!! Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok és ahogy tudok megint jövökKép

Kép

KépKép
babcsi

Vizkrisz
Írtam neked az endós fórumra, ha tudok segíteni valamiben, vagy kérdeznél, akkor mélt is írhatsz nyugodtan!

Tündi
Vendég

Babcsi Kép de jo !!! bar (titkon) azt hittem, hogy pl Barbadoson nyaralsz KépKép. irjal nekunk neha !!!

Barbi Kép Akkor a Mammutban talalkozunk? es melyik nap vegul?
es a mammuton belul hol? azt hiszem a legfelso emeleten vannak a kavezok, sorozok...

Tunder Kép ez egy jel!!!! Gyongy ! +++Kép Tuncsike Kép jol kinezte neked

Karcsi Kép mondtam mar, hogy isten vagy, egyszer. De most megint ra kellett jonnom, ez a terkep, meg diagram...Kép MAnda Kép megfogtad az isten labat..Kép
Latod Manda , most en vagyok lent, de mar szedem ossze magam. 24 orat adtam az onsajnalatra, de azt jol ki is hasznaltam. 20 zsepi, par oras telefon, pizsamaban itthon..stb.
Holnapra mar uj ember leszek.

Gyugyi Kép sielni nehez? en is szeretnek megtanulni !!

Wish Kép... ne mozgasd..nem vettel be vmit ? panadol?

Krisz Kép en is igy voltam a laparral, ahogy te, (marmint a tapasztalat a dokival ). azt nem irtad viszont: hogy hogy vagy? faradtan? vagy mar semmi bajod? mihamarabbi felepulest. meddig nem lehet sexelni? azt mondta?
saci

Tundi30 Kép reg nem hallottunk.. hogy vagy? hogy alltok a projettel?

s.
saci

Krisz Kép de hulye vagyok - mar megint. Kép
az irasod vegen volt, amit kerdeztem: nekem olyan nem volt, csak alt. gyenge voltam, de nagyon. En is ovatosan mosakodtam csak. Amikor kiveszik a varratokat, akkor jobb lesz. Kitartas ! Kép ++++meg jo hogy ilyen hideg van, ugysem lehet semmit sem csinalni ilyenkor..
te pontosan mennyit voltal altatasban?
saci

SaciKép
Köszi, ha akarod priviben szívesen beszélhetünk, email: m pont anda kukac freemail pont hu
Szívesen felvíditalak, ha gondolod!Kép
Tudom az én férjem főnyeremény!!!Kép

BarbiKép
Nem reagáltad le a hétvégi üzimet, de most már mindegy!Kép
Akkor gondolom majd szombaton lesz a tali?

SzilvaKép
Nem is írtam meg, hogy nagyon ügyi voltál Piri ügyben! Jól beelőztél!Kép Nem baj a bébi ügyben is beelőzhetsz, de csak ha megígéred, hogy követni foglak!Kép

manda

Sziasztok!!

Tündér! Kép

Én vetettem fel a kérdést szappan ügyben.
Végülis azt szerettem volna megtudni, hogy nem -e semlegesíti a ph értéket. Mi legtöbbször fürdés után foglalkozunk egymással. Kép

Kép
lara26

Babcsííííííííííí!!!!!
Végre-végre!! Képzeld, sikerült és spontán. El sem hiszem. Jól vagyok, nagyon. Émelygés csak reggelente van, cicifájás folyamatosan. Jössz a talira, ugye?!?
A vizsgára egy vagonnal!!!

MandaKép
Szerintem szombaton lesz a tali, mert sokunknak az jobb. Pl. nekem isKép
gtünde

SaciKép
Mit néztem ki Tündérnek???
gtünde

Sziasztok!
Nekem 26 naposak a ciklusaim.Peteérésem a 10., 11. napon szokott lenni.Előfordulhat az, hogy vkinek egy hónapban több peteérése van?
Amikor éreztem, hogy van a peteérésem, akkor nem voltunk ugy együtt.A 20.ciklusnapon voltunk ugy együtt.Pénteken meg kellett volna jönnie.
Ma csináltam egy tesztet, negatív lett.
Egyáltalán lehetséges, hogy terhes lennék?
Ha nem jön meg, akkor mikor menjek orvoshoz?
ildike25

IldiKép
Elvileg lehet. A tesztek nem 100%-osak. Esetleg menj el dokihoz.
gtünde

IldiKép
Nekem a dokim anno azt mondta, ha tíz napot késik, akkor jelentkezzek.
gtünde

Tuncsi Kép a Gyongy nevet...

Manda Kép irok majd
saci

LányokKép

Most láttam a TV-ben, hogy a végtelenül szimpatikus Anettka is terhes. Véletlenül.Hát nem lett jobb a kedvem.
Vendég

gyugyi - viszont ahhoz kepest, hogy 33 eves, 43 nak nez ki Kép
hihiih
saci

GyugyiKép
Pont most akartam írni Anettkát. Nem tervezték, ja. Hiszi a piszi.

SaciKép
Nem is én találtam.Kép
gtünde

SaciKép
Az igaz.Kép

Naponta jelentik be, hogy valaki bebabásodott. Eddig is ez volt,csak nem tűnt fel nekem? Vagy most jött meg a kedve mindenkinek? (Ja meg a "véletlenek")
Vendég

Amúgy is elég gáz a csaj (Anettka)Kép
gtünde

GyugyiKép
Nekem is az tűnt fel, hogy mostanában megsokasodtak a bebabásodó ún. sztárok.
gtünde

Sziasztok Lányok!!!Még nem "ismerjük "egymást, de a sorstársatok vagyok én is.3 éve nem jön a baba, most voltam az orvosnál, ráadásul egy csunya felfázásom van, először ezt kell kezelni.Áprilisba lehet nálam a petevezeték átjárhatóságot vizsgálni,addig fel kellene gyógyulnom.Anettkát én is láttam, még az űrutazásra való felkészítő tréning sem nehezítette a dolgát.Nem mintha másnak rosszat kívánnék, de őt mégis inkább az Ûrbe.....
andisuti

Na, most meg a Tatu csajon akadtam ki. Van egy 1 éves lánya, aki a dadusokkal lakik, a csaj meg otthon a szüleivel. De mindennap átmegy meglátogatni a kislányát. Hűha, de jó anya! Vazze, ilyennek minek gyerek?!
gtünde

Szia AndiKép
Jót szóltálKép
gtünde

TüncsanyuKép
Nem semmi az a Tatus csajszi, minek szült gyereket, ha nem ő neveli?

Bocsi, ha kicsit durva voltam!

manda

TüncsanyuKép
Most látom te is ezt írtad, de vak vagyok!Kép Még kontaktlencsével is! HIHIHIKép

manda

Sziasztok Lányok, Szia Tünde! Örülök hogy reagáltál,ugyanis tegnap még nem sikerült elküldenem a "levelet". Ez most legalább egy kis sikerélmény, majd remélem belejövök.Nem emlékszem hogy pontosan ki írt Dobó Katáról, de mintha a számból vette volna ki a szót. Ugyanezzel a szavakkal jellemeztem a kollegáimnak,lehet hogy úgy gondolták hogy túlzásba estem,de látom más is ezen a véleményen van.Egyébként ettől eltekintve nagyon jót szórakoztunk a koncerten.Ennyi nekem is jár/legalábbis remélem/
andisuti

AndiKép
És a baba is jönni fog, nekem is 3 év után sikerült. Hidd el, gyorsan belejössz a babanetezésbe is.Kép

MandaKép
SebajKép De legalább látlak nevetniKép

Lányok, most megyek fürcsizni, aztán irány az ágyikó. Jók legyetek! jóéjt!
gtünde

Hú, most meg az Anyátokban ez a Klaudia a gyerekvállalásával. Anyám! Na, télleg lépek.
gtünde

TüncsanyuKép
Jó éjt és szép álmokat!Kép

manda

Szép álmokat Tüncsimami!KépKép
Vendég

Szia Tünde! Kösz a lelkesítést, most tényleg jól esett. Én is készülök a holnapi napra, jó éjt Mindenkinek!
andisuti

Jó éjt Andi!Kép
Vendég

Szia Tünde! Kösz a lelkesítést, most tényleg jól esett. Én is készülök a holnapi napra, jó éjt Mindenkinek!
andisuti

Köszi Gyugyi, viszont Neked is! Mindenkitől bocs a "dupla" küldésért, tényleg béna vagyok, kész röhej Kép Jobb lesz ha kipihenem magam, hogy holnap tudjunk dumcsizni!
Sziasztok!
andisuti

Szia Andisuti Kép udv itt

Tuncsi Kép akkkor ki irta? (majd megnezem,,,)

Manda Kép ment a mail..
saci

Sziasztok!

Hát igen ezek a mai sztárok belendültek manapság.
Némelyik úgy adja elő a dolgot, mintha ő szülné az első gyereket a Világon ( mintha ilyen még senki mással nem esett volna meg).
Sajnálom de csak ismételten hányni tudnék én is az ilyenektől.

- A munkahelyemen is van egy nő aki már nagyon régen szeretett volna baby-t de a párja eddig nem. A csaj elment vizsgálatokra és mondta a doki, hogy hogyan csinálják a DOLGOT. Kép
Kispárna, hőmérő stb.
Azt mondta ez mind hülyeség! "Nekünk hamar összejött. " (Persze azért baszogatták a párját is a munkahelyen, hogy mi van nem csináltok baby-t?)
Szerencsére az idősebb kollégáim lehurrogták a csajszit!!! Kép
Azt mondták neki: Ez bizony müködik!!

Kép
lara26

Szilva KépKépKépKépKép
Nagyon örülök, hogy megjött! Drukkolok, hogy szerdán minden ok legyen az UH-on, és a transzfert meg tudják csinálni! Mégis csak Mandával és Mary-vel együtt babásodtok? Kép ez a legjobb hír ma! Továbbra is küldöm a drukkokat!

Manda Kép remélem hozzád is bekopogtat Piri, és akkor nincs mese, szülni kell Kép

Mary Kép dettó, már annyira várom, hogy sikerüljön nektek!

Barbi Kép nagyon sajnálom, hogy a doki a kismamikkal együtt hívott be, a szövettanon nálunk sem találtak semmit, de talán így is a jobb. Adj időt magadnak, és az idő visszaad belőle. Én is jönnék a talira, nekem bármelyik nap jó, péntek is, szombat is. Már alig várom, hogy találkozzak mindenkivel Kép

Plussz Kép úgy eltűntél! Nagyon örülök a csíkodnak! Egy hét múlva már látszani fog a petezsák! Tudósíts majd! További drukkokat küldök!

Potter Kép én teljesen egyetértek veled. És a többiekkel is sajnos. A döntés nem a mi kezünkben van, a két fél egyformán szenved. Én nagyon tisztelek mindenkit, aki az eü-ben dolgozik, én biztosan nem lennék rá képes. Különben hogy vagytok? Babucival minden ok?

Tündi Kép Kismami Kép hogy smint? Hiányolom a neved alatt a számokat! Tessék má' odaírni Kép

Andisuti Kép üdv, remélem hamar kerülsz eggyel feljebb Kép. Mi is 3 évet vártunk a babára, inszemmel sikerült.

Wish Kép de jó lenne! Halk drukkokat küldök, hogy ne jöjjön meg! Kép

Sackólány Kép remélem a hormonok játszanak az idegeiddel Kép. Már csak 10 nap. Szerintem még korai bármilyen jel. Nekem volt egy, amiből szinte 100%-ra sejtettem. A méhszáj mensikor előrébb csúszik, de legutóbb nekem - és azóta is - nagyon fenn van. Az utrok miatt ezt nap, mint nap éreztem. Ez az egy pozitív volt az utroban.
További babatapasztókat küldök!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündér Kép remélem most már kislányotok lesz! Szép név a Gyöngy! Problémamentes pocakosodást kívánok neked!

Szülés téma: Csajok Kép nálunk nincs tévé itthon, egy csomó szar dologtól megkímélem magam. De ne higgyétek, hogy csak most van sztár-kismama-eső, én emlékszem ám, néhány éve, amikor az én fejem volt tele mindenki terhes hasával. A Barátok köztből 3-an, szinte egyszerre, a feketebőrű időjárásjelentős csajszi, aki azóta a másodikat várja, Bárdos Andrásék, Stahl Judit, Julia Roberts lombikkal, G, Paltrow, Zeta-Jones és a többiek, több magyar most nem jut hirtelen eszembe. Sajnos túl kell ezen jutni, csak nagyon nehéz. És akkor az ismerősökről még nem is szóltunk. A lényeg, egyszer majd ti is mind a próbálkozókba öntitek a lelket, hogy nektek is sikerült!!! KépKépKépKépKépKépKép

Na, megint sokat írtam.
Puszi mindenkinek

Noémi
12+4 Kép
Vendég

Jaj Manda Kép elfelejtettem neked válaszolni.
Táppénzen vagyok, de már egy hónappal az inszem előttől, és az inszem alatt is végig. Azóta is. Én otthagytam a munkahelyemet, adtam magunknak fél évet, hogy sikerüljön a baba. Talán emlékszel, nagyon kiborultam az ősszel, erre volt szükségem. De nem bántam meg, pláne, ha az eredményt nézem, aki már nem fér bele egyetlen nadrágomba sem Kép. Hála a pszichológusomnak és a férjemnek, akik végig mellettem voltak.
Persze ez nem jelenti azt, hogy e nélkül nem sikerül. Én úgy látszik már nem vagyok kötél idegzetű, sok volt a 3 évet feldolgozni minden szempontból, és közeledett a kiírt dátum napja, a szüléshez, ami csak az én fejemben volt ott végig.
És akkor jött a mi pocaklakónk Kép.

Még egy történetet hadd mondjak el, csak untatásképp Kép. Van egy közeli barátunk, akiknek november 1-jén született a kislányuk, 3 héttel volt előttem csak. Mikor elmondtuk nekik januárban, hogy babát várunk, és minden ok, elsirta magát a lány a 8 hetes babával a kezében, és azt mondta, végig olyan rosszul érezte magát, hogy nekik sikerült és nekünk nem, azt se tudta, hogy mit csináljon és mit ne. Én nem is gondoltam, hogy egyáltalán foglalkozott ezzel. Végtelenül jól esett amit mondott.
Ezért drukkolok mindenkinek olyan nagyon, mert szeretném, ha már nektek is sikerülne. Nagyon szeretném.

Puszi!
Vendég

Sziasztok lányok!

Mindenkinek jó reggelt! Hogy vagytok ma?
Kép

Kép
elizabeth25

Szia ElizaKép
Köszi jólKép És te?
gtünde

WishKép
Ne csigázz minket sokáig!!! Várjuk a jó hírt!
gtünde

Jó reggelt Mindenkinek! Kép
mot

Jó reggelt!
Én voltam már jobban is, de nem panaszkodom. Elindultam az úton. Kép
Bár pihengetnem kellene, amit meg is teszek, ma délután kimegyek anyumékkal a városba esküvői ruhát nézni. Kép Van egy szalon a városunkban, Christina a neve és jan 25-ig 15% engedmény van a ruhákra, meg ajándékok, ilyenek. Már csak a neve miatt sem hagyhatom ki, hogy benézzek. Kép
Tényleg sok a babás mostanában. De engem nem zavar. Kép Mi is babásak leszünk hamarosan. Kép
Mindenkinek szép napot!

Kép
vizkriszisback

Noémi Kép
Még mindig meg tudsz lepni az írásaiddal! Megint olyan szépeket írtál. El sem tudod képzelni milyen erőt adsz nekünk ezzel! Köszi!
Nagyon örülök, hogy jól vagytok, és főleg, hogy minden rendben van! Hurra Kép

Manda Kép
Lehet, hogy 1 héttel beelőzlek, de az semmit sem számít. Majd a szülésnél behozod. OK?

Lara Kép
A fürdéssel kapcsolatban: Én úgy hallottam, hogy jobb ha nem frissen mosakodva sexel az aki babára gyúr!

Andi Kép
Üdv a topicban!

Wish Kép
Ma nekem esik szét hajnal óta a fejem Kép

Mary Kép
Szia!!!!!!!

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Még 1 hét Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Bizony!!!!

Hogy vagy? Tuti szerdán jössz Te is?
mot

Köszi Gtünde, én is jól! Kép
És milyen kismamának lenni? Kép Láttam, ti is már jó régóta próbálkoztatok! Kép

Kép
elizabeth25

Mot Kép
Már írtam feljebb, hogy nem túl jól. Nagyon fáj a fejem. Egyébként egyre jobban...
Én biztos, hogy szerdán megyek, de én reggel korán 8 körül, mert jövök utána dolgozni. Azért ha mégis sokáig kell maradnom, akkor találkozhatunk. Írd meg priviben a mobil számodat, ha fél 11-kor még ott vagyok, akkor rád csörgök. OK?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: