2006.01.22 21:29
2006.01.22 21:29
Nagyon szep kiscsaj mar most!
Szegyellhetne magat.
)4 nap mulva nagy bekesen fekudtunk otthon az agyban kettesben (Csani es en),amikor is siro-vadlo hangon nekem szegezte a kerdest: Miert nem dajkaltal meg????? Nem tudtam,mire gondol. Pontositott: Amikor leestem a korhazban a lepcson,miert nem dajkaltal meg???? Ekkor mar zokogott,egy pillanat mulva en is. Iszonyu elmeny volt. Nem akarom,haogy valaha az eletben ugy erezze,hogy cserbenhagyom. Nagyon erzekeny,nem tudom,hogy fogja feldolgozni a korhazat. Bar most varja,milyen lesz a doktorneninel aludni.
Bar en alapbol meg vagyok lepodve,kiderult,hogy a velem egyforma diplomas,ugyanolyan kategorias baratnom JOVAL kevesebb gyedet kap,mint en.Nem ertem.
2006.01.22 21:43
2006.01.22 21:46
2006.01.22 21:47
2006.01.22 21:50
... 

2006.01.22 22:09
(0óra10kor császároztak)
én sem régóta írogatok
Képet tegyél fel magatokról

2006.01.22 22:23
Látszanak még a hegek közelebbről. Ami nagyon pici volt, az már eltűnt; 4 nagy csúnya is halványodott már azért. De a feje a haja alatt még mindig sebes Fanninak
Szerencsére már nem vakaródzik
2006.01.22 22:24
Nem lehetne egy topic bölcsit alapítani?
Zsiványságért gondolom nem kellett a szomszédba mennie
Fiaid még mindig naygon helyesek!!!

2006.01.22 22:29
2006.01.22 22:33
Pledit
de jó nektek(meg Macseknak is)épp ma gondolkodtam, hogy lehet, hogy kéne szeptembertől, hogy egy kis közösségbe menjen(lusta anyja nem viszi játszóházba), de nem tudom, hogy hogyan oldjuk meg az én és apja beosztása mellett. Szerintetek azt lehet egy bölcsiben, hogy mondjuk egy héten nem viszem minden nap, csak mondjuk háromszor, vagy négyszer? Vagy hogy van olyan hét, amikor csak kétszer?
(jön a dőzsölés
)
(legalábbis reméljük)
2006.01.22 22:41
Szerencsére férjem nem emlékszik rá
Az miatt érdekes egyébként a helyzet, mert kierőszakolni sikerült nála a bilizért. Viszont másfél évesen kórházba került, nem volt ott ez a "terror", és kapásból nem volt szobatiszta, pelus kellett neki. Annyira azért mégsem működött tökéletesen a dolog.
ÉS azóta eszébe nem jutott a pelus. Háááááát, egy kicsit disznó voltam vele én is, de megérte. 2006.01.22 22:55
2006.01.22 23:02
Na ezen jot derult dokineni,de azert amikor elmentunk, szolt,hogy maskor ne rugja meg.
Kicsit egett a fejem,de mit csinaljak,ennel jobban nem tudtam lefogni. 2006.01.22 23:37
Sokat szopizik, napközben kb. 5x (de változó, hogy hányszor rángatja le rólam a melltartót
), éjjel kb. 2x.
2006.01.22 23:47
A dobozán rajta vannak az összetevők, azokat olvasd el, hogy miket tartalmaz! 2006.01.23 00:12
Rizskukacok
)
(és ahhoz még vizet is iszik kb. két decit naponta)
sem. Azért figyelgesd, de maximum egy kis fosival meg fogjátok úszni, szerintem.
). Ügyesek legyetek!
A képen éppen elbújt ám, és várta, hogy megkeressem (de azért a fotózást hagyta
)
. Lili igazi csajszi.
2006.01.23 00:35

2006.01.23 01:19
2006.01.23 02:15

Pedig már rég tudom a neveket
2006.01.23 07:39

És mindenkinek!

Erre mondtam, hogy ilyenkor már más, ha az ember egy kicsit besegít. 
Ne másnak kezdjen el dolgokat, ne más lássa fejlődni, ügyesedni, okosodni.

2006.01.23 08:17
2006.01.23 08:47
,de meg reggeliztetek,fozok. 2006.01.23 10:36
2006.01.23 11:42
Milyen hülye dolog ez, rákészülsz, aztán meg haza kell menni, mert nem férsz be? Fúúú...
Megy a sok drukk továbbra is!!!

Mínusz 5 kiló
Remélem gyorsan vége lesz ennek az időszaknak, aztán lehet nagyokat örülni
Majd írj, hogy mi volt a dokinál! Remélem amilyen hirtelen jött, úgy el is tűnik.

Külön örülök, hogy az egyik fotón ő is szerepel
Nem fogja hagyni, hogy a bátyus begyűjtsön minden környékbeli csajszit
Mondjuk remélem is, mert Donát már elígérkezett Esztinek
Vagy azt csak mi, anyukák szeretnénk??
Szerintem egy-két falattól nem lehet baja, de azért majd írj
Igazi vidéki gyerkőc
Főleg elalváshoz kell még neki.

Milyen huncut nézése van

2006.01.23 12:04
"
próbáljátok ki.
Persze várunk
Szerintem a hét közepén már tuti fogadóképesek leszünk
Reméelm már nem sokat kell kibírnod, de be kell valljam a -5 kg nálam csak álom, és tökre jó lenne
Ilyen láz nálunk is volt szilveszterkor, lehet, hogy nálatok is nyom nélkül eltűnik
Hali
Mostanában mikor sétáltok? Esetleg összefuthatnánk
Bölcsinél nálunk azt mondták, hogy menjünk be személyesen és nézzünk körül. Délelőtt 9-11-ig. Amint meggyógyul a törpe teljesen( ma már teljesen jól van, nem is náthás) megyünk. legalább nem unatkozunk
Annyira édes Benedek a képeken
A füledre próbáld ki a svéd cseppet. Szerintem rontani nem ronthat, és hátha javít. Nekem egyébként a meleg só az adu ászom.
Kis kínai lett Hanna?Tuti keméynítő hiánya van. De legalább nem az orráb a dugta, mint annak idején én a dolgokat.Bölcsi ügyben teljesen egyetértek veled, de a GYes semmire nem elég, és sajna legtöbbünknek hitelek és lakásügyletek mellett minden piszkos anyagira szüksége van.
Ti merre laktok pontosan?
Macskakaja
állítólag hozzávalóit tekintve olyan, mint ahúskonzerv, csak a csomagolása 1 rétegű a több helyett. Ha nem állt régóta, szerintem sem lehet belőle gáz.
Csani igazi pasi. Akkora hülyeség, hogy a csajok érzékenyebbek.EGy fiút minden sokkal jobban megvisel. De legalább tudod, hogy te vagy a nagy szerelem mindig
Szoítok, hogy minden rendben menjen. MNÁlunka kórházas tapasztalat az, hogy max akkor mehettem ki a szobából, ha aludt, különben nagyon félt és üvöltött mint a sakál. Szerencsére én iks végig mellette lehettem. Igaz Csani már nagyobb, de akkor is tök fontos, hogy végig lásson. 2006.01.23 13:15
.
) lakáshitelünk.

2006.01.23 13:26
Ja,a mai napig buszke erre.
2006.01.23 15:10
2006.01.23 16:28
!!! 
.Mindennap fél hatkor kukorékol már(eddig7-8-ig aludt)és napok óta éjjel is borzasztó rosszul alszik,van hogy teljesen éber,néha álmában sír keservesen.Tudom,hogy eddig voltam elkényeztetve alvásügyileg(bár napközben max 1óra szunya van)most nagyon kifacsartnak érzem magam.Gondoltam rá,hogy ezek a szélsőséges frontok is bezavarhatnak,mindent nem kenhetek a fogára.Megajándékoztam magam életem első szemránckrémével....
.Éva látom bankban dolgoztál,nagyobb rálátásod van a dolgokra. Egy esetleges nagyobb összegű kölcsön esetén,van valami jó tipped bankügyben?Pár év és némi plusz tőke után szeretnénk majd családiházat építeni,bár most egy kicsit besokaltam...
.Akartam venni neki a DM-ben szél ellen hírdetett krémet,persze hiánycikk így a Níveás testápolomból kentem a pofijára.Sudocremet nem mertem,az én ránctalanítómat sem
,Ti mit kentek ilyenkor az arcukra???Esetleg valami gyógyszertári kence?

!
)kilóról viszont fogalmam sincs(kb10kg).
! 2006.01.23 16:49
2006.01.23 17:01

Reggel óta kb. 4x duráltam neki magam, de soha nem értem a hsz-ek végére. Most már kénytelen vagyok cetlire írni a hozzászólásaimat, mert egyszerűen nem bírok annyi mindent fejben tartani
Bízom benne, hogy semmiféle maradandó károsodás nem marad utána, a könyvek sajna csak a vegyszerekre (mosóporok, öblítők, tisztítószerek, stb.) térnek ki mérgezésügyileg
Macskakaját sehol nem említenek
Így hát szeptembertől elkezdődik Marcinak is a mókuskerék, persze nagyon sajnálom, de egy fizuból képtelenek vagyunk megélni. Szerencsések vagytok, hogy Ti meg tudjátok oldani
Remélem nincs harag
2006.01.23 17:08
Elso nap meg jo is volt. Aztan hanytam es utana mar megenni sem tudom, semmilyen formaban.
2006.01.23 17:13
2006.01.23 18:29

2006.01.23 19:51
)felek, hogy a szopival mergeket is eszik a gyerek. Amikor hanyt a mult heten elrohantam es vettem babatejet, de 3 napig kinaltam es nem hajlando meginni. Igy meg hogy nincs mivel helyettesitsem, nem tudom leszoktatni a szopirol. Pedig pont 1 eve, hogy mar csak a bal mellemet hasznalja es mostmar tenyleg szembeotlo a meretbeli kulonbseg. BEvallom nem a szopi szentsege, hanem a lustasagom miatt nem hagytam fel a szoptatassal. Nem tudom mit csinalnek ejjel 3-kor, amikor a cicin 2 perc alatt visszaalszik, kezben viszont felebred. Szoval ha nem lennek ilyen lusta a gyerek mar reg tehentejet vacsizna
2006.01.23 20:18
2006.01.23 20:56
Maradt a nem alvás. 2006.01.23 20:57
2006.01.23 21:09
27 féle étterem hozta el a kajákat....nyami

persze nem bírt megállni a jégen, én vonszoltam
valaki meg is jegyezte, hogy nem lesz nagy hokis
hát, tényleg teljesen átadta magát a nehézségi erőnek
ugye mekkorát nőtt hirtelen Boti
én mikor hazajöttem Kisgével, Nagygé hirtelen olyan óriásnak tűnt
hívtalak, de nem vetted fel, biztos szopiztattál
Várjuk Kiscsirkesz születéssztoriját

igaz, az első gyakorlatilag fájdalommentes volt, mivel annyi málnalevél teát vedeltem előtte. 2006.01.23 21:28
Neurológushoz végül is nem Pestre mentünk el egyenlőre, hanem itt ajánlottak egy állítólag tök jó dokit. Hát ég és föld volt a kettő... Nem ordított le minket, nem rémisztette meg Dórit, tök normális volt. Nagyjából mondjuk ugyanazokat a dolgokat csináltatta Dórival, mint a múltkori neurológus, de nem olyan stílusban, hogy mondja a gyereknek ordítva, hogy mit csináljon, és meg sem várja az eredményt
A lényeg: lehetett nagyon enyhe fokú hipotónia ( 100%-ra nem tudja már állítani így utólag 3 és fél év után, de valószínűsíti ), de ez mozgásban abszolút nem látszik meg, abban nincs semmilyen lemaradása. A beszéde az, ami elég szembtűnő még mindig. Azokat javasolta fejlesztésként, amik amúgy is megvannak a bölcsiben ( Ayres-terápia, logopédia, sok mozgás ), plusz úszás ( az egész testre kiterjedő izomkoordináció nagyon jó hatással van a beszéd- és mindennemű fejlődésre ). Hát most a minuszok kellős közepén ezt nem kezdjük el egyenlőre, de márciusban körülnézek, hogy van-e valami gyerek-úszásoktatás errefelé. Remélem találok valamit.
Mondjuk apróra volt aprítva a gomba, a nagyobbakat nem kapta meg belőle, de azért akkor is jutott a pocakjába a gombából rendesen. 2006.01.23 21:45
Nagyon kicsit verzett,viszont akkkkkora pupja lett!!! En meg ilyent nem lattam!!!!! Hatalmas,feher es fenyes. Borogatni nem hagyta magat. Total kesz voltam,persze kaptam a ferjemtol,hogy miert csinalom,ez csak egy pup. De mar lelki szemeimmel latom,milyen osszszabdalt homloka lesz felnottkoraban is.
Szerencsere 200 km van koztunk,de nyaron nagyon sokat vagyunk ott,persze felvaltva a szuleimnel is.
LEhet,hogy gyerekorvosnak keszul?
2006.01.23 22:02
)
Mit csinál, mit mond, hány foga van?Stb...Jól mutattok a képen, szép család vagytok
Nekünk még önerőnk sincs...igaz, van két ingatlan
Látom, nem csak én ajánlottam ezt, alvásügyben
Próbáld ki
Bár, ha kidől, nehéz húzni az időt. 2006.01.23 23:04
Rizs
Aranyos Mate a kepen
Bisztos olvastad, hogy en is mindig az alvasra panaszkodtam, borzalmas volt, mint nalatok volt amikor 10x is kelt. Mate szopizik meg? Azt gondolom, hogy nalunk az ejszakai szopi kihagyasa javitott a helyzeten, szerintem csak megszokasbol kelt, de most nincs miert kelni igy alszik. Van amikor igy is felebred de viszonylag gyorsan vissza is alszik, azelott viszont kizarolag szopizassal aludt vissza.
Na, jo nem veszunk ossze, vegul is Zsombi szava a donto
Cipod egyben maradt a balon?
Jo, hogy Dorinak talaltatok megfelelo neurologust.
2006.01.23 23:04
Hihetetlen miket képesek megenni ezek a gyerkőcök, Bernát is próbálkozik mindenfélével.
, kori
2006.01.23 23:25
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint