A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

KagylóKép
Az Elevitet már előtte lekezdtem szedni, a vas+folsavat is már nyár óta szedem, mert vashiányos voltam (Anyukám szokta felírni, mert receptre olcsóbb). Azért szedem felváltva, mert nem akarok mindennap Elevitet enni.
gtünde

GTünde
3 doki tudott a vérzésből a végbelemből. Ez, aki most megoperált, egy éve tudja...de akkor is azt mondta, hogy "a végbélben endo...hát lehet olyan...de nagyon kicsi a valószínűsége"...és majd akkor laparozunk, ha elkezdünk próbálkozni a párommal és fél év után nem jön össze. Ezért mentem el végbéltükrözésre is menzesz idején...de az nem támasztotta alá a gyanút. A pancserek. Kép
Amúgy nem távolították el az endót, csak szövetmintát vettek...szóval még mindig bennem van az a nyomorék. Hétfőn hívok vmi normális helyet, ahol ezzel foglalkoznak. Remélem meggyógyulok. Amúgy nem vagyok olyan nyugodt amilyennek tűnök...zavar az is, hogy szegény vőlegényemnek úgy "kell" elvennie, hogy tudja, hogy beteg vagyok. Most is folyik a szememből a könny, jól ki kellene bőgnöm magam...de most az is fáj. Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Mi május óta próbálkozunk, eddig eredménytelenül.
Nemrég voltam dokinál, megvolt a vizsgálat, vérvétel, semmi komoly nincs, azt mondta, hogy az egyik érték még határértéken belül van, de ő egy kicsit alacsonynak tartja. Most hőmérőznöm kell és februárban azzal együtt kell visszamennem.

Mi ilyenkor a menet?
katibaba

VkriszKép
Sajnálom.Kép
De ne aggódj, meg fogsz gyógyulni. A kolleganőmet is endóval műtötték. Mindent gyönyörüen "kipucoltak". Még a petefészkén is volt. Most szurikra jár minden hónapban Pestre. A doki azt mondta, hogy még szülhet is. (Bár már a férje nem nagyon akarja)
Kitartás. Örülj, hogy egy olyan társ van veled, aki tényleg jóban rosszban melletted áll. most a rosszban. De pár hónap múlva a jóban is, amikor a babátokat tarthatjátok a kezetekben.
Minden nappal közelebb kerültök hozzá.Kép
Vendég

Itt voltunk

Kép

Kép

Kép
Vendég

KatibabaKép
Nálam UH-s tüszőnézegetés volt a következő lépés.
Most itt tartunk.Kép
Vendég

VKriszKép
SajnálomKép Tényleg jól ki kellene bőgnöd magad. Szegénykém. De fel a fejjel! Biztos találsz egy hozzáértő dokit, és minden rendben lesz. De azért tényleg felháborító, hogy ennyi ideig vártak a műtéttel. Ha jól tudom, az előző pároddal is próbálkoztatok és nem jött össze. Akkor nem jutott ez a doki eszébe? Most próbálj pihenni, gyógyulni, erőre kapni. Az meg ne zavarjon, hogy a vőlegényed is tudja. Ha a bajban is kitart melletted, akkor tudhatod, hogy igazán szeret!!
gtünde

GyugyiKép
Húúú, nagyon klassz pálya. Jól néztek ki sírucibanKép
gtünde

Gyugyi!

Az mit is jelent? Valami gyógyszert is kell szedned?
katibaba

KatibabaKép
3szor voltam UH-n. 10., 14., 16. ciklusnapon. Azt nézték, hogy érik-e egyáltalán tüsző, meg hogy megreped-e. Sajnos pont karácsonykor volt az egész és t. dokibácsi azt mondta, hogy térjünk vissza a dologra jövőre. Vagyis az idén. Én meg azóta nem menten vissza, mert egy kicsit "megsértődtem", meg nagyon besokaltam.
Ennyi történt velem eddig. Gyógyszert nem szedek semmit. Próbálkozunk, amikor kedvünk van.
A többiek már sokkal előbbre vannak, többet tudnak mint én.
Vendég

KatibabaKép
Párodat vizsgálták már?
Vendég

Neki van egy gyereke az előző házasságából, de mondta a doki, hogy februárban ő is jön..
Nálam is azért nem volt vizsgálgatás, mert kb. karácsony volt. Azt mondta, hogy hőmérőzzek és akkor februárban azzal együtt menjek vissza, akkor megnézik a páromat is és elmondja a programot...
katibaba

Én már nem hőmérőzök. A hőmérő szerint a 12. cn volt pé. Az UH szerint a 15. napon.
Vendég

én is utálom. hétvégén mindig elalszom vele, ok mér, de arra kelek, hogy ott van alattam, de a doki azt mondta csináljam, így szót fogadok.

Ti mióta próbálkoztok?
katibaba

2005. március
Vendég

mi május

nekem valahogy ebben a hónapban lett már nagyon elegem és fogyott el a türelmem...
már várom, hogy mit fogok hallani februárban
katibaba

Nekem karácsonykor "borult el az agyam". Tudtam, hogy ha nem lépek tovább, komoly gondok lesznek. Sikerült kimászni a gödörből. Nem szabad elfelejteni élni. És nekem ott a két gyerekem, akiknek nem egy depis anyára van szükségük.
A kistesóról nem mondtunk le, csak nem minden gondolatom ekörül forog.

A hőddel minden rendben. kétfázisú a görbéd?
Vendég

Az mit jelent, hogy kétfázisú? Múlt hónapban belázasodtam, így az a görbe szerintem nem sokat ér, bár már a végén lettem lázas.

Nekem még nincs gyerekem, így én félek, hogy mi van ha valami baj van velem.
katibaba

Az mit jelent, hogy kétfázisú? Múlt hónapban belázasodtam, így az a görbe szerintem nem sokat ér, bár már a végén lettem lázas.

Nekem még nincs gyerekem, így én félek, hogy mi van ha valami baj van velem.
katibaba

A pé után megemelkedik a hő. Keressél rá a google-n, minden információt megtalálsz. Én is onnan vagyok "okos"

Mentem fürdeni, majd még benézek.
Vendég

KatibabaKép
Üdv itt! Semmi ok az elkeseredésre. Persze, néha az embernek elege van az egészből, de van itt olyan (pl. én isKép), aki már több éve próbálkozik. Nekem most sikerült SPONTÁN teherbe esnem (majdnem 3 év próbálkozás után), pedig 3 inszemem is volt (egyik sem sikerült). Már a lombikot terveztük. Szóval még nem feladni! Megkérdezhetem hány éves vagy?
gtünde

28 éves leszek februárban. tudom nem sok, van időm..... és sokan sokkal régebb óta próbálkoznak, de már nagyon szeretném...

Az előző hőgörbét nem igazán tudnám értékelni a láz miatt, így nem tudom hogy mi újság. A mostani egyenlőre stabil, ma van a 13. nap, úgyhogy lassan meglátom
katibaba

KatibabaKép
Akkor lelkesen hőmérőzz, aztán a dokibácsi kielemzi. Hol vezeted a görbéd?
gtünde

Sziasztok!
Kriszta!
ezt nézd meg, a KAálisoknál találtam, érdekes.

http://www.hirtv.hu/?tPath=/musorok/&article_id=55006
Vendég

ja, a 120.adást kell nézni.
Vendég

ZozoKép
Nagyon jó a műsor!
gtünde

VKrisz!
Feltétlenül nézd meg, mert nagyon érdekes és reményt ad!
gtünde

Na, jóéjt!
gtünde

Zozo, Tünde
Megnéztem. Szóval a 4. stádium a legrosszabb. Az enyém 3. Kép Lehet ha elmegyek Pestre vagy Debrecenbe...műtenek megint. Meglátjuk.
Pusz. Jó éjT!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok! Jó reggelt!
Haragszom a dokimra, mert elég egyértelmű volt a menzeszkor véres székletből, hogy endom van...miért nem küldött egyből olyan helyre ahol ki is tudják azt szedni lézerrel? Nem olyan kellemes ez a műtét, hogy feszt vállalkozni támadna rá kedvem. Kép
Még mindig fáj a hasam, éjszaka is fel kellett keltemen a párom, hogy pócoljuk alá a hátam ...hogy félig ülve tudjak aludni mert akkor nem fájt annyira a gerincem. Alulról még mindig vérezgetek. Olyan sűrű, nyálkahártyásat. Nem sokat, pár tisztasági betétnyit...de azért ez vér..nem barna nem rózsaszín. Sztem egyáltalán nem kellene véreznie...vagy legfeljebb 1-2 csöppet a műtét után.De azért lelkiismeretfurdalás nélkül ráírta a zárójelentésemre, hogy a has puha, hüvely felől vérzés nem tapasztalható...bár egyiket se nézte meg vagy kérdezett rá. Kép
A hálapénzt nem sikerült neki odaadnom pénteken...mert nem vagyok gyakorlott ebben. Bejött a szobába, ahol egyedül feküdtem, megállt a szoba közepén és onnan beszéltünk egy-két dolgot, de többnyire csak arra válaszolgatott amit én kérdeztem, magától semmit nem mondott volna.Kép Gondolhatjátok:egynapos műtéti sebbel nem tudtam kiugrani az ágyból, hogy odarohanjak hozá a hálapénzzel, na meg azt hittem még találkozunk...hisz nem mondta, hogy akkor vigyázzon magára...blabla..majd jövő héten találkozunk. Gondoltam lesz ennél még jobb alkalom. Nem volt. (Na nem mintha megérdemelné...a nagy prof)
Miért nem ült oda mellém az ágyra...mint egy jóságos dokibácsi? Hát így járt. Mondta, hogy majd gyógyszeresen kell kezelni vagy Pesten vagy Debrecenben...de erről se mondot többet. Sztem a zárőjelentés is elég szűkszavú:
..."Vizsgálat során a tubák átjárhatónak bizonyultak, az uterus mögött azonban a sigma-rectum átmenet táján a vastagbél tipikusan endometriosisra utaló adhaesiokat mutatot. A Douglas endometriósisos göbökkel volt kitöltve, melyből szövettani mintavétel történt."...Hát ha én ezt elviszem vhova...nem sokat tudnak meg belőle. Kép Miért nem lehetett mindent részletesen leíni ha már 3 vizsgálatot is elvégeztek a műtét alatt? Miért nem ír a méhemről? Volt hiszteroszkópia is. Oké, hogy átjárható a petevezeték...de vékony?vastag? kacskaringós? vagy milyen? Engem bosszant ez az egész.
Tegnap felhívtam a mobilján, hogy azt hittem még találkozunk és hogy ezért nem tudtam megköszönni a munkáját...meg, hogy lenne 1-2- kérdésem: Lehet-e zuhanyzni, vizes lehet-e a tapasz? Vettek-e ki vmit vagy csak mintavétel volt? Mikor menjek pontosan varratszedésre? (szerdán megyek)Ennyit erről a dokiról.
Holnap megyek a körzetihez, ő természetgyógyász is. Ki kell hogy írjon táppénzre, meg kérek tőle tanácsokat is. Felhívok 1-2 endometrisis központot is, hogy hova mehetnék tovább.
Tünde30, Emma
Ti hova jártok? Belőletek kiszedtek vmit? Véreztetek utána?
Na jó. Jobban nem fárasztok senkit a témával. Megyek végigolvsom az elejétől az endometriosis.hu fórumját. El fog tartani egy ideig. Kép

Kép
vizkriszisback

VKriszKép
Nagyon sajnálom, hogy így el vagy kenődve, de teljesen megértelek. Szerintem érdemes lenne keresned egy meddőségi központot, ahol tényleg komolyan foglalkoznak a problémáddal. A hálapénzt meg szerintem tartsd meg. Jól jön az Nektek majd az esküvőreKép Kívánok Neked sok erőt és kitartást, és hidd el, meg fog oldódni minden, csak bízz benne!!
Küldök Neked sok-sok gyógyító és jobb kedvre derítő energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Kriszta!

Nagyon sajnálom ami veled történt!
Kicsit lelkesebb lehetett volna az orvosod, hamár ezt a hivatást választotta. De ez érvényes bármely munka területre is!!
Hálapénz? Hányni tudnék. Tiszta ideg vagyok ettől a szótól!
Miről beszélünk?
Neked adnak a szülők hálapénzt, hogy tanítod a gyerekeit?

Minden esetre küldök gyógyító energiát!!
Remélem hamar rendeződik a problémád.

Kép
lara26

tündér11
Majd beszámolok... február 3-án fogok tesztelni csak megfogadtam. 1-2 körül kellene megjönni.
Drukkoljatok..
dandi

Vizikrisz.
Kép
Sajnos az 1. üzidet a műtét óta nem látom, csak a többiek reagálását, meg e fentebb írt hozzászólásodat.
A dokidat én sem értem, miért nem gondolt hamarabb az endora, mikor olyan egyértelmű volt.
A méhed milyen volt? Írtad, hogy nem írták a zárójelentésben, de elmondta? Sajnos a petevezetők funkcióját nem lehet megmondani, csak hogy átjárható-e...hogy milyen lefutású, az nem sokat számít abban, hogy működik-e megfelelően, az úgyis "gyakorlatban" dől el. Szerintem ha nem vagy megelégedve a felvilágosítás mértékével keresd fel, vagy hívd fel, megteheted! Kontrollra nem hozzá kell visszamenned?
Lehet, hogy azért állt a szoba közepén, mert nem akarta a pénzt elfogadni. (Én is ezt szoktam párszor.) Fizetned nem "kell".
Nagyon sok energiát és kitartást kívánok a jövőre nézve, és néhány egészséges babócát is!

Ági
potter_76

Sziasztok!
Szia VizKriszti!
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/3517.html#POST72244
Léci ha van időd,olvasd végig...Caldea kálváriáját!Barátnőm volt,itt ismertem meg Õt,találkoztunk stb. Spontán lett terhes az összes inszem után,lombik elött!
....és a Hír tv-s riport is,Neked szólt!
Hátha jobb lesz a kedved!Kép
Pusza és gyógyulást!
***Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szerintetek milyen hatással van a szappan a hímivarsejtekre?

Kép
lara26

Tundi Kép a doki mondta, hogy hogy csokkentsd a bromot?

Manda Kép koszi, OO< meg csak sokara fog kiderulni. meg 2 het,,
te hogy vagy??

Gyugyi Kép de jok a kepek..te vagy a kekben? es akkora nagy a lanyod? hany eves?

tibbieknek is puszi :
s.
saci

SaciKép
A kék a lányom, 12 éves. (vagy a képen?Kép)

Lányok
Holnaptól fogyózomKép 12, azaz tizenkettő kg-t híztam június óta. 160 cm vagyok. Képzelhetitek. Katasztrófa.Kép
Vendég

Potter76
Hát lehet, hogy nem akarta volna a hálapénzt....de én tudom, hogy el szokott fogadni. Szerdán megyek hozzá varratszedésre...majd még kifaggatom..meg bepróbálkozom a hálapénzzel ha tudok. Kép Ha nem fogadja el, nekem is jól fog jönni. Kép
Kandi
Utánanézek. Voltam az endos oldalakon is...ahol olvasgattam 5 öldalon 5 babás let. Tudom, hogy nincs veszve még semmi. Kép Megnéztem a hír tévés riportot is.

Kép
vizkriszisback

Szia Katibaba! Ma találtam rá erre a "beszélgetési formára", mi is babát szeretnénk kb.3 éve.Most januárban szántam el magam hogy végigjárom azt, amit az orvos javasol.Ha gondolod, elmondom a tapasztalataimat,most még nagyon az elején vagyunk, holnap megyek másodjára az orvoshoz.szia,majd jelentkezem
andisuti

VizKriszti!KépNa ugyika,hogy jobb kedved van,már?!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

SziasztokKép

KriszKép
Drága, annyira érezni, hogy el vagy keseredve. De ne aggódj, meglátod minden rendbe fog jönni és LESZ BABÁTOK.
Az endometrózis központban biztos jó kezekben leszel és talán érdemes lenne felhívni a Nyírősöket is emiatt a lézeres műtét miatt. Nekem az egyik ismerősöm (Kaális topik) februárban fog menni, bár ő nem endo miatt, hanem a petevezetékeit próbálják majd rendbetenni.
Nekem nem nyőgyógyászati laparom volt, hanem epehólyaggal műtöttek én két hétig még sétálni sem nagyon tudtam, úgyhogy nem hogy futkározni mint TizaKép. Gondolom fögg attól, hogy mennyire fáj, hogy mennyire cincálnak meg belül közben. Pihend ki magad, aztán hajrá előre. Én drukkolok, hogy hamar rendbehozzanak és gyorssan bebasáodj, végül is ez a legjobb ellenszer Kép

KatibabaKép
Apa vizsgálata akkor is fontos, ha van már gyereke. Van olyan ismerősöm, akinek szintén volt gyereke az első házasságában, viszont a másodikban a rossz spermakép miatt lombikozniuk kellett. Változhat is a spermakép, meg az is előfordulhat, hogy akkor szerencséjük volt, most meg nincs.
ha nála minden rendben, akkor szerintem max egy fél évet érdemes várnotok az átjárhatóságival, de ha a dokid hajlandó megcsinálni hamarabb, az csak jó. A hőmérőzés viszont nem egy nagyon tudományos módszer, inkább UH-al és vérvétellel kéne megnéznei a dokidnak, hogy van-e peteérésed.

SaciKép
Írok én ide is, ha van időm és mondanivalóm.

Én a talira nem valószínű, hogy tudok menni, mert a transzfer után lesz nem sokkal, de majd meglátjuk.
Most várom, hogy ideérjen a kis nyomi kosaras, mert akkor kezdhetnénk végre. Már két napja késik, de remélem holnap megjön, mert ma majd szétrobbant a fejem annyira fájt egész délután. de persze azt se bánom, ha úgy járok mint Tünde, bár azon nagyon meglepődnék.

wish

Kép
Kép

wish

SziasztokKép
Én is várom Pirikét, nem tette még be a lábátKép

BarbiKép
A holnapi taliból nem lesz azt hiszem semmi, mert megyek a Saldos tanfolyásra, és nem a BMC-be. Sorry!

KriszKép
Ne kenődj el! A hálapénzt én is meggondolnám, bár biztos elfogja fogadni szerdán, ha odaadod neki, melyik doki nem veszi el?!
Küldök neked sok-sok poz.energiát +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SaciKép
Jól vagyok, mint feljebb írtam várom Pirikét és mehessek már végre a BMC-be!

WishKép
Majd írd át légyszi a koromat, sajna már 32 év két hete!
Köszi!

Mindenkinek Puszi! Manda

manda

Jó reggelt Mindenkinek ! Kép

-13 fok van! Remek!!!!
mot

Sziasztok

Bocsi, hogy idáig nem jöttem, de nagyon beteg voltam.

Wish köszi, hogy nem vettél ki a táblából. Légyszi a cn-t javítsd át a 13 napra.

Hogy vagytok lányok? Mizújság?
Valaki lett két hét alatt babás?
Én "végeztem a kineznél" a 7 kezeléssel. Legközelebb majd február 16.án megyek majd hozzá.

Kép
elizabeth25

Sziasztok kivagyok akadva kébzeljétek most jövök a körzeti orvostol mert nagyon fáj a vállam alig birom megmozditani kaptam rá gyógyit de nem is ezt e lényeg hanem az hogy azt mondta hogy menjek el a nögyógyihoz mert hormonális próblémák miat fáj és nézesem meg magam mikor én tudom meg leis van irva hogy elvan meszesedve a porc benne szerintetek lehett ilyen én még nem hallotam ilyet soha a héten készülök nögyógyhoz ha megemlitem neki hülyének fog nézzniKépvalakinek volt már ilyen tapasztalata
Szép napot Ildikó
ildikoo5

Jó Reggelt!

TündiKép
Nekem nagyon jó volt a síelés. Jó kis kikapcsolódás volt. A lábam elég nehezen bírta. Még mindig nem gyógyult meg. Ott is végig borogattam, fásliztam. De nem baj, megérte. Ki tudott volna a szobában maradni? Kép

Én ma vagyok a 16. napon. A 14-en felment 37-re, aztán visszaesett 36,6-36,7-re. Én ezt már nem értem. Lehet, hogy megint nincs rendes peteérésem? Kezdem azt gondolni, hogy spontán soha nem lesz gyerekünk. Nagyon le vagyok már lombozódva.

Kép
mofly

Kriszta Kép
Nagyon sajnálom az endo-t. Kitartást és türelmet kívánok a gyógyuláshoz. Nekem is van egy rokonom, akit nem rég műtöttek, és már a babával próbálkozhatnak! Remélem ma már jobb kedved van!

Wish Kép
Javíts ki kérlek a táblázatban: Ma vagyok a 3. cn-on. Ez a rühes Piri szombaton meglátogatott végre!

Kép
Kép
szilva069

MotKép
A párom meg mondta, hogy Győrben -18 fok volt reggel. Brrrrr...

MoflyKép
Akkor legalább kicsit tudtál síelni. Most viszont pihentesd a lábad.

ElizaKép
Igen, én babás lettemKép Ld. január 14Kép

IldiKép
Sajna, én nem értek hozzá. De kérdezz rá a nőgyogyinál, mondd, hogy a körzeti orvos mondta. Akkor legalább nem téged néz hülyénekKép

SzilcsikeKép
Na végreeeeee!!! Hurrááááá!!! Akkor mikor kezdtek?!?
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: