az anyagcsere PKU szűrés kötelező, mindig csinálják, akkor is, ha nem hívják fel rá külön a figyelmet. és tényleg csak akkor értesítenek, ha gond van.
O.
2006.01.20 23:01
csodaszép ez a kisfiú! Egyre szebb!
tényleg hozod a formád, nagyon büszke lehet rátok a kispapa
Már 29. hét? Nagyon szalad az idő, nemsokára együtt lehetsz a két bolygó hollandival
. Remélem szépen befordulnak majd. Neked nem automatikus császár lesz?
. Mindegy, biztosan azért, mert ami nem jó a babának, azt már nem engedi tovább a gyomrom, és - mint mindig - éjszaka mindig kijön. Remélem most már nem tart sokáig. Egyelőre -0,5 kg-nál tartok. Már felszedtem fél kilót a fogyás óta
. Tehát semmi
.
. Alig hiszem még mindig el, hogy van ott valaki. Hülyeség, mi?
2006.01.21 18:54
!
2006.01.21 23:21
2006.01.22 09:16
a 3 perces smink engem is erdekelne, bar sosem sminkeltem magam, de lassan abba a korba erek, hogy tan kene
Adam pedig gyonyoru
)
en biztos infarktust kaptam volna
2006.01.22 09:35
Azt a mindenit! És milyen ártatlan képet vágnak a dologhoz! Én biztos elbőgtem volna magam a látványtól.
Boldog névnapot!
Beus
Na, most csalódtam. Azt hittem, a kórház fejlődik. Úgy örültem pl., hogy a nyaki redő mérést már megcsinálták ott. Olyan jó volt, hogy úgy jöttünk ki anno a kórházból, hogy minden lelet megvolt, nem kellett visszamenni. Ha én szeretném tudni, hogy milyen a gyerekem vércsoportja, hol tudom akkor megnézetni?

2006.01.22 11:22

A mieinknek az alma nem jött be, de a sárgarépát zabálták. Az igazi favorit a sütőtök volt, és a mai napig imádják.
2006.01.22 13:15
2006.01.23 17:36
ismerős a látvány
eddig nem fotóztam de legközelebb fogok, szuper képek.
2006.01.23 22:56
nagyon ügyes vagy a fiúkkal, biztos nem kell kórházba menned, nagyon drukkolok, hogy ne kelljen. Épp elég volt neked az elején az a sok idő.
Különben hogy bírod? Engem Edi képei megnevettettek, rád is ez vár? 

írtó helyesek a képek, gondolom azt se tudtad sírj vagy nevess, mikor rájuk találtál. Emlékezni biztosan jó lesz rá
.
szedek vitamint, nem is keveset, de mindig is szedtem, biztosan ezért csak ennyit hánytam, mert én különben is hányós vagyok sajnos, migrénes hányós. Szerencsére fejfájásom nem volt mióta babát várunk.
.
klassz lehetett a síelés, rátok fért egy kis egyedüllét a pároddal, az mindig jót tesz
.
hogy vagy? Remélem minden ok. 

2006.01.25 08:42
Síelni már én is szívesen elmennék, ezért irigylem is azokat, akik elmehettek (Hurki
, Andi
)
2006.01.25 12:36

2006.01.25 13:23
Másfél éve költüztünk ugye, és ezért irtam Catnek, hogy Győrbe megyünk Tapolca helyett, mert ez most jóval közelebb van.
Egyébként örülök, hogy olvastam rólatok.
Képeket mikor láthatunk? Néha nekem is eszembe jut, hogyha esetleg lesz még egy gyerekem, akkor hányszor fogom visszasírni az "egy gyerekes anyuka" létet. Mert az biztos, hogy nem lesz még egy ilyen nyugodt babám, mint Péter.
2006.01.26 00:47
akkorra nagyon drukkolok
ha jól emlékszem te nyugtattál meg, hogy a 16. hétig émelyegtél. Én most megint elkezdtem hányni, és megint nagyon keveset eszem. Normális ez? Egész nap eszem annyit, mint más reggelire. És a főtt kaja abszolut kijön belőlem. Csak nyugtassatok meg, hogy minden ok így, mert már kezdtem örülni, hogy tudok enni, de mégsem tudok. Most is elég vészes a gyomrom. A pocakom viszont úgy megnőtt, csak kapkodom a fejem. Jövő héten szerdán megyünk UH-ra. 2006.01.26 08:01

2006.01.26 08:36
2006.01.26 14:10
.
.Én délig tudtam enni, da ha már 1/2 1-kor ebédeltem az tuti visszaköszönt. Még a tejbegríz is, pedig azt hittem az olyan kis könnyű kajácska, az biztos bennt marad, de nem.Kekszet és babapiskótát eszegettem, de csak egyesével, lassacskán.
2006.01.26 15:20

2006.01.26 15:51

(bár ide inkább egy sírós fejet kellene tenni). 2006.01.26 17:02

2006.01.26 20:43
De most lebuktattál, pedig gondoltam elsunnyogom ezt a Kismama dolgot.
De előtte jössz még egy látogatással!
Ez az első ilyen fajta, ami nem adta meg magát nálam nyomban... Babátok neme még nem derült ki?? 2006.01.26 20:49
hidd el, hogy arra lettel kitalalva hogy taplald a babat, es tudsz annyi tejet termelni ami eleg neki
leci-leci
2006.01.26 23:21
nagyon köszönöm a sok bátorító tapasztalatot a hányingerről, megnyugodtam ám! Köszönöm szépen. Biztos a végén majd úgyis össze-vissza eszem mindent, nem baj ha nem most kezdem el még az elején, illetve már a közepén 

holnap én is megleslek ám
hogy kerültél be az újságba?
ti tudjátok már a baba nemét? És érzel már mozgásokat? Én már úgy várom! Még biztos türelemmel kell lennem, de azért kíváncsi vagyok
.
nekem inszemek voltak, az inszem napján mindig szabin voltam, utána dolgoztam. Az utolsónál nálunk kicsit kacifántosabb volt a helyzet, én akkor már táppénzen voltam, a stimu alatt is és utána is végig, sőt, azóta is. Nekünk végül is ez jött be. Sok sikert! 2006.01.27 07:59
Noémi
Virág
Remélem, most is jól van. Nemét még nem tudjuk, de szerintem két hét múlva megyek a Praxisba, akkor már biztos meg tudják mondani.
Mozgást még nem érzek, de szerintem még korai is. Az elsőnél csak a 20. hét környékén kezdtem érezni. Azt mondják, most már korábban fogom talán. Én is várom.
De jó, hogy a kaktusz még virágzik! Remélem, az új lakásban nekem is jobban bírják majd a virágok. Itt semmi nem marad meg. Lehet, hogy néha locsolni kéne őket? 
Mindig eszembe jut Zsozso, annyira édes az a kislány!
De jó, hogy gyakrabban írsz! Mesélj egy kicsit Botiról.
Jól vagytok?

2006.01.27 08:11
ezek azok a fehérneműs fotók? Mert azokról tudok, hogy tutik.