A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca,
Kép de sebaj, legközelebb minden jobb lesz!!!!KépKép

Juc,
Sanyikának akkor holnapra kivánjuk a boldogságot, ma csak egy jó bulizááááááááááááááááást kivánunk!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Sajnos ma mi keltünk lázasanKépMár tegnap éreztem,hogy kicsit meleg a feje,meg megint megy a hasa...Én a fogzásra gyanakszom,mert a szemfogak nagyon dolgoznak,szinte érezni az iny alatt,de nem tudja átszakítani még.Tegnap enni sem akart szinte semmit.Annyira sajnálom szegényt,hajnalban keltett,hogy "tejtej",ez nála a tea.Keservesen hajtogatta és amikor megcsináltam neki,akkor boldogan mondta,hogy "tejtej".Olyan édes voltKép

A névnaposoknak és a születésnaposokat az isten éltesse!Kép

Ezek a képek nagyon-nagyon jók!Nekem a pocakos csoport kép tetszik a legjobban.Úgy irigykedek,mert én nem tudok ilyenekre elmenni veletekKép

Zsan:
nagyon tetszik ez a laszti,pattog is?Nálunk ez a lényeg.

Votiv:
köszi kérdésed,leszámítva Dorkám állapotát elvagyunk.Azért a depi csodaszerre még várokKép!!!

petergabi

Recca!

ne haragudj,de tényleg feleslegesen izgatod itt az embertKép!Most felkérek minden kistesókészítőt,hogy legyen szíves és csak hivatalos orvosi papírokkal igazolt terhesség esetén borzolja a kedélyeinket!Ja és fénymásolatot kérjük majd bemutatni!Kép

Zsan!

Köszke,Sanyi azt mondta reggel,hogy:Sanyi név kakironda(bocs a Sanyi nevűektől)és anya!mikor adod oda a meglepit?

Jucus
20170114224602

Juc, szanombanomKépKép de igyekszem tanulni a hibaimbol, mint azt fentebb is probaltam erzekeltetniKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!

Késő bánat!Én már készültem kicsi Benkére!És most pofáraestemKép

Juc
20170114224602

Juc, lesz kicsi Benke, ne izguljKépKép csak egy kicsit fiatalabb lesz, mint amire most keszultelKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Boldog Áginapot és Szülinapokat!!! Nemtudom mikor jövök, ma csavargunk!
Elevencenter nagyon tuti a képeken, már térképeztünk apával, hogy miként tudok oda jutniKép Valahogy megoldom, de nagyon akarok menniKép

Pusz: Pocak

PS: Zsan: váromKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
SOS én csak az msn.com-os cimedet találtam, arra küldtem
az nem jó???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Golab!
e-mail címem: ktamasovicskukacfreemailponthu
várom a kérdéseket
porcsin

Kisün
De jó, de jó, hogy lánykád az enyémhez hasonlóan fejlődött. Akkor még biztos foglak zaklatni ha gondban leszek Kép

Golab
Azt hiszem az előző üzenetem eltűnt, ha mégsem, akkor meglesz kétszer az e-mail címem: ktamasovicskukacfreemailponthu
Jöhetnek a kérdések Kép
porcsin

Na tessék mégsem tűnt el
porcsin

Jo reggelt!

El sem hiszitek milyen ejszakank volt,ilyen meg nem volt...Akosom 5!! percenkent felsirt.Nem fazott,nem volt melege,nem volt ehes,szomjas sem,szerintem a foga sem fajt es megis...iszonyat.Biztassatok mar,mikor lesz ennek vege????
Azuram atkeresztelt,ezentul a monogramom ezt jelenti:Baromira Kialvatlan

VincsenzoKép
BOLDOG NEVNAPOT!
Kép

TimiKép
BOLDOG SZULINAPOT!
Kép

SomaKép
BOLDOG SZULINAPOT!
Kép

VinceKép
BOLDOG NEVNAPOT!
Kép

ManokaKép
BOLDOG NEVNAPOT!
Kép

Utolag bar,de Kamillahoz es Szabolcshoz
Kép

ReccaKép
Uuuuuugy sajnalom!!!!En is szeretnek Kis BenketKépKépKép

Babak nagyon nagyot nottek es nagyon szepek!
Talis kepek is szuperek,az ujak is es a regiek isKépKépKépTok jo nosztalgiazni.

Akos tegnap fel oran at uvoltott,mert a gonosz Anyja at akarta pelenkazni...nem lehetett hozzaerni,komolyan megijedtem.

Most pedig kemeny 20 perces alvas utan kipattantak a szemei.

VotivKép
Mi az a Most Wanted lista??Vagy balgasagot kerdezek?

Pusz
Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta, KépKép

Coolio
recca

Decathlon-labda rulez!!!! Dóci kedvenc fürdőjátéka jelenleg az ott szerzett 8 színes ping-pong-labda Kép
Egyébként Dóci ma annyira jól volt, hogy rögtön befogtuk havat lapátolni Kép

Kép

Kép

Bogárka,
képek szuperek, most még irigyebb vagyok a játszóház miatt!!!! Kép

Porcsin,
nyugodtan kérdezz!!! Totál rossz volt, hogy körülöttünk minden baba hízott, mint atom, Dóci meg nem, de a gyerekdokim meg a családom szerencsére tartotta bennem a lelket, és így tápszert soha nem kapott. Kicsit korábban kezdte kóstolgatni az almát (levet), de ahogy mondtam, nagyon sokáig szopott. Szóval a nagy fellélegzés nálam pont ekkor jött el, mert tudtam, hogy most már hamarosan kaphat mást is, és akkor már nem kell parázni Kép
Egyébként anyukám vezetett annak idején naplót, és én ugyanilyen lassan hízó voltam, természetesen elkezdtek tápszerezni, és anyukámnak nem is volt 4 hónapnál több teje Kép

Recca,
halvány csík szerint ott már készülődött valaki, de ezek szerint még nem jött el az ideje, hogy be is költözzön, majd legközelebb!!!!!! Kép Egyébként juccal ellentétben az én kedélyeim nem borzolódtak Kép

SOMA, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Kép

ÁGIKNAK boldog névnapot! Kép

vera (16+5)
kisün

Piroska:
gyönyörűséges a kisfiad!Nagyon kiváncsi vagyok a szüléstörténetre,ja és végül mi lett a nagyobb fiúval?Volt aki vigyázott rá?

A fürtök kedvelőinek sikerült Orsim 100éves fotóját lefotózni:Kép

petergabi

Bogárka:
már nekem is kész az egyik szülés sztorim,lassan kész a másik is!Nehogy feledésbe menjen ez a remek ötlet!Kép
Annyira felcsigáztál a fotókkal,hogy nem bírok magammal.Meg is mutatom Dorkám legújabb dilijét:egész nap sapkában mászkál itthonKépKép

petergabi

Sziasztok!

Minden Áginak boldog névnapot!
zanza

Hali!

Csak gyors bekukk,mert finit sütök a torta mellé még:
Kép

Kelenföldi turinak a honlapja:
http://gncl.addel.hu

Jucus
20170114224602

Agiknak boldog nevnapot, Vinceknek holnapra boldogsagos nevnapot, Somanak boldogsagos 4. szulinapot, Pirus Zsombijanak is boldog szulinapot elore!
Kép

Juc, ha mar igy ilyen arcatlan modon elenktoltad ezt a igen guszta kepet, akkor legyszi mellekelj melle receptet is!KépKép
Turkalo kinalata jooo, csak rendelni nem lehet online.Kép Kaar!Kép

Johi, irtam neked mailt! Varom a valaszod!Kép

Es nagyon jok a regi pocakos kepek, meg a talisok is!KépKép

Kisun, micsoda segitsegetek van!Kép

Gabi, lanyok tok egyformak!Kép Es gyonyoruek!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc, hát éppenséggel én falusi vagyok!!! Kép
ez a turi nagyon szimpi, a honlapja alapján is! most már tényleg el kéne mennem Kép

Gabi, imádom a fürtös gyerekeket! Kép

most zártam a lapot, de ne tudjátok meg, egy gombócban van az összes belső szervem... be kéne dobnom vmi kemény piát Kép hogy kicsit ellazuljak Kép egyetlen vígaszom, hogy apjuk hozza az ünnepi szusiszállítmányt KépKépKép

szépnevű Ágneseknek boldog névnapot!

Somát Istenke, Krishna, Buddha, Allah és a többiek éltessék nagyon sokáig, egészségben, boldogságban, és növesszék szép nagyra Kép pusszantom!!

votiv 8)
votiv

és az angol segítséget Indinek és Zsancinak nagyon köszönöm! épp nem fordítottam, csak nyelvészetileg dilemmáztam pár dolgon, mert kellett a kritikámba
megint úgy néz ki, mintha teleírtam volna a lapot. jó látni, de hogy fogom én ezt hosszútávon bírni idővel és idegekkel? hjaj

votiv 8)
votiv

Kisün, legközelebb jöttök Ti is játszóházba! Kép Dóci nagyon cuki hólapátoló, errefelé is elkélne ilyen segéderő Kép a mézeskalácsszaggató mellé, akit Jucus nem ad Kép

votiv 8)
votiv

Porcsin, az én gyerekem is lassanhízó. konkrét adatokat nem tudok mondani, mert nem izgatom magam azzal, hogy mérjem a súlyát Kép
míg szopizott, egész kis buci volt, 5 hósan már 7 kiló, aztán hirtelen megtorpant, és hozzátáplálással-szopival-vasággyal együtt most, 13 hósan, kb 9kg. (egyébként 10 hónapos koráig szopott, aztán magától leszokott).
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, amíg pisil-kakil, és jó kedve van, meg izeg-mozog, addig nem lehet nagyobb baj. Egyszerűen ilyen az alkata-étvágya.

Persze azért időnként én is a szívemhez kapok, de csak mert Isti tényleg borzasztó keveset eszik, és lelkifurdalásom van, hogy miért nem "tömöm jobban", de aztán egyszer látom, hogy magától jól eszik, és megint megnyugszom, hogy nem kell beleavatkoznom Kép

votiv 8)
votiv

Szia Lányok!

Juc!
Somának boldog szülinapot!Istenien néz ki az a valami a muffin sütőben, mi az pontosan? Tényleg hozzánk akkor most már soha nem jöttök?

Éljen az egyéves Timi!Kép
Minden Áginak nagyon boldog névnapot!

Zsan!
Én is kérem szépen a Lillás képet.KépÉljen a pozitiv Zsan!

Egyébként a képek alapján a játszóház is klasszul néz ki. Akkor lesz jövő pénteken is?

Indi!
Köszi az aúj receptet majd valamikor elbaktatok a Csarnok aljában lévő kinai boltba, mert ott biztos minden fűszer van. Tud esetleg valaki a 11.kerben egy jó boltot, ahol ilyen különlegességeket venni?

Vera!
Nagyon cuki a hómunkás Dóci kép!Kép
beetrix

Kriszta, a Most Wanted annyit tesz kb, hogy kőrözési lista Kép merthogy eltűntél, és hiányoltalak Kép és aggódtam, hogy mi lehet Ákossal, mert épp laborvizsgálatra kellett pisit vinnetek. van már vmi eredmény?
szegény Ákoska, borzasztó lehet, hogy nem tud pihenni Kép neked is Kép ha minden kötél szakad, esetleg egy kis Panadol vagy Nurofen csillapíthatja a fájdalmát. vagy egy kis ínybedörzsölés? remélem hamar kibújik az a fog, nálunk ahogy áttört, újra nyugi volt, de addig horror! együttérzek Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Apa kommentjeKép

Szabolcs baba nagyon cuki!
beetrix

Juc, tényleg mi ez a jólláthatóan fincsi sajtostetejű? Kép

Indi, mi lesz a mai recept? Kép lehetne valami sütiség? nyámnyám Kép

Beet, én sem tudok mást a csarnok aljában lévő Ázsia-bolton kívül, én odajárok sushi-alapanyagokért, amikor nem vagyok lusta magam elkészíteni Kép

votiv 8)
votiv

Beet, Kisün, ez az apa nem ilyen gonosz ám, de már gondoltam rá, hogy a Cool TV-n lehetne saját fikázós-műsora Kép
néha meg is ijedek azoktól, amiket mond, mert minden nap jár edzőterembe, és ott biztos csupa csonti csaj ugrabugrál a szteppadokon, brrrr (én is ilyen voltam, mikor megismerkedtünk!! Kép)
és azokat látja minden nap, aztán hazajön egy "asszonyosodó" falusi mamzerlhez... KépKép
aki ráadásul nem is a tréjningtől fáradt, hanem a házimunkától... Kép aztán meg a nyakába akasztja a bides kölkét is Kép

votiv 8)
votiv

Hóestét!

Beet
azt hiszem, a Körtéren van valami bolt (talán nap meg hold van a nevében), ahol ilyen fűszereket árulnak, de a csarnok ázsia-boltjában mindenképpen lehet mindent kapni, ami csak szem-szájnak ingere Kép Még friss korianderelvelet is Kép

Vera
Dunaharasztin csokoládés-kókuszos biosüti ellenében jóképű hómunkások kerestetnek Kép

Jucus
gyanúsan szalonnásnak néz ki az a muffin Kép Bódog ünnepelést!

Votiv
Szóval ráadásul önszorgalomból betonoztál Kép No majd jól elolvasom KépKépKép

Petergabi
Ha nekem nem jönne össze, akkor jövök hozzád receptért fürtös gyerekek ügyébenKép

Lindihez pedig a kék szemekért Kép

Ti hogy készültök fel a jövő heti sarkvidéki állapotokra gyerekekkel?

Õrület, a férfiak is össze-vissza esnek ahelyett, hogy korcsolyáznának Kép

indianyo

Vera,
ejnye! Ezért felkelteni szegény kicsi lányt, h utána kizavarjátok havat lapátolni, mikor olyan szépen sütött a Nap, h minden elolvadt!!!Kép

Votiv,
joruelcám! azaz szivesen!

Indi,
bio kókuszos-csokis naggggyon jól hangzik. hogy is van ez???????

Macs és Rylie és Pirus, és minden mostanában szült mami,
lesz egy eladó tuti buli overall gatyóm jövő télre. Mi most vettük decathlon, és egy évesnek való, de még ez is nagy rá, de jövőre már kicsi lesz. de annnnnnnnyira jó!! Kár, h csak gatyó, de olyan, h 2 oldalt teljesen szétzippzározható, tehát ráfekteted kicsit, és rácippized a gatyót!!! hogy én ezt hogyhogy nem láttam előbb???

na, mék.

sziasztok!

Beet,
képet este rakom!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, nem ér! Most tünsz el, mikor már mindenkinek folyik a nyála... a receptért?Kép

Zsebivel mi lehet? Úgy eltűnt.Kép

Ada, te említetted régen azt az ékpárnát babakocsiba? Kérhethet vmi infót róla, szomszédba vinném tovább a hírt.Kép
zanza

Sziasztok!

Timinek éas Somának boldog szülinapot!

Vincéknek boldog névnapot!

Én meg köszönöm a jókívánságokat!Kép

Megyek, szerintem legközelebb hétfőn jövök, ne írjatok sokat!
pusszantás

Kép
Kép
manoka11

Kokusz, merre vagy??? LEnne egy kepem neked, e-mailben atkuldenem!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv:
miért volt görcsbe a gyomrod a munka végén is?Rossz voltál?Kép

Indi:
a fürtök a férjem "érdeme".Azt mondta,hogy ha lánya lesz,legalább fürtös legyenKépDe Õt viszont nem adomKép

petergabi

Zanza,
ma láttam a LIDL-ben ékpárnát, azt hiszem, méretre talán túl nagy egy babakocsiba, de nem biztos.

Zsanci,
szóval a fiaidat gyermekmunkára fogod Kép askkor itt a korrumpáló recept: az illető sütike egy kefires/joghurtos süti továbbfejlesztése: 1 pohár joghurt, 1 pohár tk liszt(zablisztből.zabkorpából még finomabb), fél pohár olaj, elméletileg fél pohár cukor de ez nálunk ízesítéshez tetszés szerinti méz lett, 1 sütőpor és 1 tojás plusz egy fél csomag ( a kis csomagból) kókuszreszelék. Ezt jól összekavarni (folyós tészta) és kikent tepsiben megsütni tűpróbáig.(én most mikróban csináltam, mert türelmetlen voltam és a sütőben hurka-kolbászokl foglalták a helyet) úgy is fincsi) Ja, van még benne némi kakaópor és fahéj is. Midnen hozzávaló bűnös biomániámból kifolyólag jó drága Kép, de bolti változatban olcsó és gyors. Lehet kókusz és kakaó helyett bármilyen gyümölccsel is, barackkal a legjobb. És joghurt helyett tejföllel. Muffinsütőben is süthető. Kép

indianyo

Zsan:
most pattog az a labda v.nem pattog?!Kép

petergabi

Gabi,
úgy nem pattog, mint azok a gumilabdák, meg úgy sem, mint egy felfújhatós labda. Sajnos...picit viszont pattog. De garantáltan NEM hangos!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
köszi!! Igen, megpróbálom őket befogni, TITOKBAN!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Dóra: leveleim néha napokig keringenek, úgyhogy ma láttam csak levélkédet, megpróbálok még ma válaszolni, de legkésőbb holnap tuti... és köszi a levélkét.

Ágiknak boldog névnapot kívánunk mi is.

J és F

Kép
Kép
johanna1975

Kissün: Dóci nagyon cuki, jöhet hozzánk is lapátolni. :-)

Recca: legközelebb tuti összejön és ne uccsó percbe szóljál majd nekünk. Mi drukkolunk, hogy összejöjjön a készítési fázis is nagyon jó...:-)

Kép
Kép
johanna1975

Somának Boldog Szülinap-előestét (holnap nem tuti, h tudok jönni)

Régen volt olyan képeslapos oldal, amin be lehetett állítani, h mikor küldje el a lapot, de most nem találok ilyet, tud valaki segíteni?

Minden Áginak boldogot.

Kisün,
jó kis segíédmunkásod van! Kép Vagy csak volt? Nálunk minen hó elolvadt, most szakad az eső.

Ja, és ma tök hányingerem volt, és fájt a fejem és szédültem is, de nem borzollak. Kép
neet
neet

Húha,
Vincék is manapság ünnepelnek? Akkor nekik is boldogságos napot!
neet
neet

Votivom,
tudom, hogy nem rossz, de te meg nemcsak egy szép és okos nő, hanem egy jóóóóó ember is vagy, aki minimum azt érdemli, hogy ruhamérettől függetlenül imádják és körülrajongják, és nem azt, hogy ilyen megjegyzéseket kapjon. És ilyenkkor mindig rettentően mérges leszek!
És igen, szeretnénk legközelebb menni játszóházba, de most Dóci breteg volt, és nem lett volna jó, ha terjeszti a vírust Kép
Cement/concrete-hoz már minden elhangzott, ja, az ige viszont to cement, azt hiszem Kép

Neet,
hát igen, az eső... viszont Dócit annyira kifárasztotta a másfél óra kertbenrohangálás (volt neki egyébként kis lapátja meg kis söprűje is, de ő mer nagyot álmodni Kép), hogy délután 3 órára kidőlt Kép hólapátolás rulez!!!!! ja, és engem nem borzolsz ám Kép

Juc,
te viszont itt borzoltál engem azokkal a jó kis falatkákkal, legközelebb palacsinta-képekkel foglak bombázni Kép

Zsanci,
hüle vagyok, mert meg akartam köszönni a dócis képet, de elfelejtettem, szóval KÖSZÖNÖM!!!! Kép Ja, és sűrűn gondoltam rád az előbb, mert a mai Monty Python epizódban egyszercsak hirtelen - és teljesen váratlanul - megjelent a spanyol inkvizíció KépKép

v
kisün

Neet,
www.hallmark.com ???? vagy magyar nyelvű kell??? Soma még nem tud olvasni!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera,
KépKépKép
nem veszitek fel véletlenül dvd-re?? Mert, ha igen, az TÖK JÓ lenne...KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:
köszi a kimerítő válaszod.Megmutattam az illetékesnek és teljesen bepörgött,megakarta fogni.Nagy sírás lett a végeKépPontosan merre van ilyen bolt?

petergabi

Zsan,
nem, mert nincs DVD-felvevőnk Kép viszont tervbe van véve, hogy előbb-utóbb beszerezzük Kép és akkor majd kölcsönadom Kép
meg én gallátlanul szeretném megkapni, mert őtet nem igazán kedvelem, és most finom voltam és nőies Kép
kisün

Vera,
igazad van! Gallátlanra még tudok várni!!!KépKép megéri!
Gabi,
nos, pl. Budaörsön, az Ikea mellett is van. Ha jöttök mostanság Pestre, akkor ugorjatok be oda, de ha nem, esetleg kimegyek, veszek, és feladom...Na???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
na ugye Kép ha ugyanaz a nicked szkájpon, akkor bejelöltelek Kép
kisün

Hi!

Eza Tóth Vera annyira sztáros lett és még hamísan is énekel,az M1-n.

Szülinap:jó volt,sokan voltunk....

sajtos-szalonnásos-olivabogyós izémicsodának kenyér tésztája van csak beletuszkoltam muffinsütőbe és rá sajt és nyami!Ja és tuti bio!Kép

Votiv!

Én is úgy gondoltam,hogy felveszlek a vidéki ismerőseim sorába és hozzád is megyünk tavasszal!

Beet!

Dehogy nem,majd megyünk!

Kisün!

Gyerekmunka,ejnye-bejnye!Gyivi pozítiv Dóci is,mint Soma.Kép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: