Ma elég ramatyul éreztem magam, megtámadott egy fránya kórság.
Valami gyomorvirus lehetett,mert egész nap a wc-re rohangáltam, és délutánra fel ment a lázam is 38.5-re. Bevettem valami paracetamol tartalmú lázcsillapitót és most már kezdem magam megint normálisan érezni.
Egyébként elég ilyesztő érzés volt, mikor du. annyi erőm sem volt, hogy Maját felemeljem. Átfutott a fejemen a gondolat, hogy mi lenne az én kicsimmel, ha mondjuk korházba kéne mennem... Ilyesztő!!! Remélem soha nem fog előfordulni. Szerencsére apa itt volt és életében először még pelenkázott is.
Bocs a negativságért, de tényleg nagyon sz@r napom volt. Na, akkor innentől csak pozitivan:
Anita /Bab!

Hát nagyon örülök Nektek és hogy újra találkozunk. Tofi egyszerűen tüneményes, nagyon édes kissrác.
Már újszülöttnek is nagyon jóképű volt. És még mindig szőke.
Még mindig olyan mintababa, mint amilyen a kórházban volt? Annyira jó kisfiú volt, csak aludt meg evett. Persze az én kis bolondgombám ,már ott is határozott vélemélnnyel volt a dolgok állásáról.
Tényleg nagyon klassz, hogy jöttél, ez egy nagyon szupi társaság. Jó lenne találkozni is. Látom mész a talira, tul. képpen én is szeretnék, csak még nem irtam Barbinak. De ami késik nem múlik.
Barbi!
Szeretném megkérdezni, hogy jöhetnénk-e mi is Majával bulizni. Tudom, irtad, hogy ne kérdezzünk, de mégiscsak igy helyes.
(ildiyossi kukac yahoo pont com). Nyúlné!
Köszi. Meghatódtam. Az rajongás kölcsönös.
Kuha, Csikken!
Nagyon vagányak pucér kispasik.
Roki, Tünde!
Nagyon jók a sorozatok. Ha gyorsan nézem, olyan mint egy kisfilm.
Roki!
Felfedezést tettem.
Te is ott voltál a korházban Babbal és velem. És én emlékszem is rád, meg Zsuzsa tengernyi hajára.
Én sokat voltam a csecsemősöknél, mert Maja ott lakott egy inkubátorban amig kékfényezték.
Ott láttalak többször Téged is.
Ildi!
Olika változatlanul a szivünk egyik csücske! Olyan jóképű.
Tünde!
Minibuddha.
Sis!
Máté egy igazi huncutgombóc.
Benianyu!
Daninak gyönyürűek a szemei.
Manka, Zsu! Üdv, itt.
Asszem kifújtam.
Jóéjt,
Cleo