Szia Mindenki!
Szegény kis Domi

, jobbulást!!!
Stella

olyan jó Téged is látni a hétvégi nezetők között! Örülök, hogy Apácska is kedvet kapott!
Mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk az összes ünnepeltnek, érezzétek nagyon jól magatokat!!!
Inari
Édik vagytok, hogy felajánlottátok a fuvart, de köszi, inkább itthon punnyadnék és vigyáznék a 6 kis nyamvadt tüszőcskémre.

Kocsi van nekünk is, de pont a zötykölődés miatt nem akarunk felesleges kockáztatást. Pedig nagyon szívesen ott lennék ma Veletek!!!
Most jöttünk haza a dokitól. 8:30-ra rendelt oda, 9-kor még semmi jele nem volt, hogy ő is ott lesz, hát elegünk lett az ácsorgásból, fagyoskodásból, telefonja kikapcsolva, pont nem ez hiányzott most a lelkiállapotunknak, elmentünk reggelizni, aztán 10-re vissza, hátha előkerült. Előkerült, megnéztük a tüszőket, fejvakarás, felajánlotta az inszemet, mondtam, hoyg ez már nekem is eszembe jutott, de emlékeztettem, hogy nálam elég nehéz lenne, ja, persze, akkor ne is. Aztán én mondtam, hogy csináljuk tovább legalább punkcióig, mert most már nincs mit veszítenünk, ha nem lesz transzfer, legalább nem számolják újabb körnek...
Ha belegondolok, még lehetek pozitív, hiszen a doki szerint is lesz 5-6 petesejt, Dévai doki ennek pl. biztos nagyon örülne, mert szerinte ez az ideális, nem?
Judit
Szegény Laosz mégsem játszhat vele, mert én sajátítottam ki, imádom nézni, hogy változik a pulzusom mikor nézem pl. az Animal Planet állatmentős műsorát vagy mikor sóhajtok egyet, meg ilyesmik. Cseppet sem gárgyultam meg, mi?
Én már mindent tudtam Krisztiánról!

Drukk a mandula kivételhez!!