Újak: Éljen, és üdv itt.
Zsan: Én is megnézném a nacit.
Oxi, a kidőlt
2006.01.20 21:29
(én akkor 30-ast szedtem), csak a 200-ast nem nagyon adják vény nélkül, ezért furcsállom picit, hogy ezt adták a férjednek, és épp a g.réti homeós patikában, ahol mindig baromira értenek hozzá
és ennek megfelelően elég fennsőbbségesek is
dícsérd meg!
(nálunk apa már nem akar homeós gyogyószertárba menni, vagy csak úgy, hogy élő telefonkapcsolatban vagyunk közben
)2006.01.20 21:30

És tökjók a képek!!!! És én is töksok felkiáltójelet írok
ja és ide nekem a dóciképet
Előadásokra pocakhiánnyal is nyugodtan elmehetsz, kicsit sok(k) lesz elsőre a pocaktenger, nekem legalábbis az volt
de jóóóóóó értelemben 
Ahogy Bogárka is mondta, kifejezetten jó nempocakosan dokit választani, egyrészt biztosan elvállal, össze is tudtok szokni, és több a mozgástered, ha esetleg mégsem jönne be
addig is mindenkit üdvözöl
Dóci mostanában táncol, zenére forog, és mindenféle kézkoreográfiát mutat be hozzá
ő ilyen igen lassan gyarapodó fajta volt, szerencsére a gyerekdokim azt mondta, hogy ha pisil-kakil eleget, nyugodt, egészséges, és hosszra nő, akkor nem kell tápszer. Kicsit korábban elkezdtük az almalé kóstolgatást, és kis almát már 5 hósan kapott, viszont 14 hós koráig szopott. Szóval ne csinálj belőle gondot, ha egyébként minden rendben!
Még egyszer gratulálok!!!
2006.01.20 21:39

2006.01.20 21:44
Csak mi nem szoktunk lemenni,de majd ha elköltözünk akkor biztosan sokkal vonzóbbb lesz! 2006.01.20 21:47
tisztára mint egy gyerek
viszont ma be nem állt a szája, lehet, hogy a beszédet vírus terjeszti? 
2006.01.20 21:48
és akkor képes és azt mondja, hogy nagyon sajnál, mert "örökké elégedetlen" vagyok magammal...
2006.01.20 22:07
A mai talisat én se látom
És mindenkinek köszönöm a ciciügyi tanácsokat
Nem aggódtam nagyon, hanem inkább megdöbbentem a rémtörténetektől, de most akkor felhagyok az aggodalommal.
cSak én meg mindig elfelejtem a dózist meg néha a neveket is, mert rövid az eszem
Pakora
)2006.01.20 22:18
(amiket én raktam fel, kivéve a pocakosat
)
...és Katicának aribb is volt

2006.01.20 22:51
Valami isteni dolgot fordíthatsz 
2006.01.21 00:04
(viszont a pocakosok közül rajtad kívül egy lányt ismerek)
2006.01.21 01:03
jatszohaz nagyon szuper volt!!! jo lenne maskor is menni! mondjuk, ha tobben megyunk, lehet, h erdemesebb kicsit kesobb, mert amikor eljottunk, kongott az uressegtol

. az en babam most 10 honapos, es bevallom, h kicsit elkurvultam pelenka teren: reszben az elobb emlitettek miatt, reszben, h most nem igazan tudom kint a finom napsutesben szaritani a pelusokat (sem), pedig az az igazi. azt tulzasnak erzem, h dragabb lenne: az igaz, h egyszerre nagyobb penzbefektetest igenyel, de eleg hamar behozza az arat, ugyhogy inkabb azt mondanam, biztos, h olcsobb (na persze csak ha tenyleg hasznalja az ember
). az meg, h maceras... na... ne ijedjunk mar meg egy kis mosastol
foleg, h a legtobb helyen gep csinalja
. egyebkent meg Zsannak igaza van: a Fold is megerdemelne ennyit... 

2006.01.21 07:47
) 

2006.01.21 07:53
de így ma ezt, holnap pedig az első névnapot ünnepeljük a nagyszülőkkel
a kicsi Katica nagyon helyes, tényleg jól áll neki!
2006.01.21 08:05