A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szia Betti! Mit szeretnél venni?
Majdnem eljutottam ma jógára. Letöltöttem az órarendet és akkor láttam hogy kb. 12 percem lett volna odaérni. Kép Megpróbálom a hétfő délutánit. Te mit szoktál vinni? Szivacs, pléd???

Melitta

Kép
nyf

Tünde,
53 v. 56 m2 es kéró, 1 + 2 félszoba Gyömrőn.

Gezsu,
nem baj az, hogy kicsi, mi mindhárman 2,5 körül voltunk tesómékkal és szépen megnőttünk (bár én alacsonyka vagyokKép)
A hitelintézés meg költözés- ne is mondd!
Már ingünk-gatyánk ráment....

Lyly,
hova való vagy?
Szoktatok túrázni?
Én imádom, de Peti sajnos allergiás úgyhogy nem sűrűn mászunk hegyet.

gratulálok minden nebulónak a vizsgákhoz!
Most lelkiismeret-furdalásom van, amiért májusra halasztottam a szigorlatot. Na mindegy. Jobb így.
katicuska

Sziasztok!

A 2006. jan. 19-i Concord elkelt.

Köszi a lehetőséget! Kép

Lara

KépKép
lara77

Nyf
Pont ezt az idézetet kaptuk legutóbb köszönetajándékként egy esküvőn. Ha Isten bezár egy ajtót kinyit egy ablakot... Kép már nagyon várjuk azt a nyitott ablakot... egy kicsit türelmetlen természetem van az a baj. De azért reménykedek ám! Kép Kép Kép

Viko Angi
Köszönöm Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Én is arra szoktam gondolni ha minde könnyen az ölünkbe hullana megsem becsülnénk igazán! Kép kellenek a nehéz időszakok... tanulom a türelmet és a bizakodást! Kép

Betti
Én a Renoválásban jó ingeket szoktam venni, de az Astorián van egy turi (az oké turi melletti) ahol sok Gap holmi van, de nem túl olcsók... ha gondolod nézd meg.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na, látod Mamacka, ennyien nem tévedhetünk. Kép Csak legyél optimista! Sok pozitív gondolat, meg ilyesmi. Tudom, hogy a Te helyzetedben üres közhelyeknek érzed ezeket, de hidd el nagyon sok múlhat a pozitív gondolkodáson.

Betti, én is arra gondoltam, amit Mamacka írt: azt hiszem Gizmo a bolt neve és van az Oktogonnál is.
Szorítsatok: holnap megint vizsga. Kép
Olyan a fejem, mint a szita, ráadásul mindig azon kapom magam, hogy elkalandozom. Most is mit csinálok... Kép
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Nektek szokott zsibbadni a pocitok? Vagy hülye vagyok? Kép Ahogy hozzáérek, olyan mintha el lenne zsibbadva.

Scullyx
33+4

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Olvastalak ám benneteket, most próbálok pár dologra gyorsan reagálni.

Anyós téma: Nekem anno nagyon elegem volt az anyósomból, állandóan szekált, hogy hogy nézek ki, meg ilyenek, a párommal közölte, hogy félresikerült, és hogy jobb lett volna ha meg sem születik (véletlen baba volt). Még azt is megkaptuk, hogy ha a párom leköltözik hozzám akkor biztos vmelyik börtönbe végzi....jah meg azt hogy ha a nevére veszi Bencét, akkor kitagadja. Rettenetes volt, alíg birtuk rávenni magunkat, hogy meglátogassuk....és láss csodát, mióta megesküdtünk, azóta ki lett cserélve!!! Kifizette a lagzi felét (300e Ft-ot) Bence karácsonyra 30e Ft-ot kapott tőle, mi meg 60-at, egy rossz szava sincs, várja az unokátKép Sőt mikor arról volt szó, hogy felmegyünk Pestre albérletbe, akkor közölte velünk hogy ő azt nem engedi. Megveszi Tamás lakásrészét (amit apukája után örökölt) ami pont elég lesz nekünk indulónak...így fogunk tudni lakást venni, no meg persze a szoc.pol segítségévelKép szóval egy szavam sincs rá, tényleg segít ahol tud.

Anyumék már más tészta, nekik abszolut nincs pénzük, apa munkanélküli, anyu Dunaföldváron tanít, és ebből tartja el hatukat, meg fizeti a két lakás rezsiét (ugye Födváron van egy, meg itt ahol mi lakunk, igaz utóbbinak a felét mi fizetjük) De a lagziba, Kata cuccaiba, semmibe nem adtak egy fillért sem. De legtöbbször másban lehet rájuk támaszkodni, vigyáznak Bencére, segítenek elintézni a dolgokat stb. Viszont mi is szerettük volna a hugom szobáját átalakítani gyerekszobának, hogy jobban elférjünk, de megkaptuk tőle, hogy hogy gondoljuk hogy el akarjuk venni a szobáját??? Pedig jó ha kéthetente egy hétvégét itthon van, igazán nem hallna bele ebbe a fél évbe, de mind1. Csak ez totál rosszul esettKép

Keményedéseim nekem is vannak régóta, de eddig olyan volt hogy ha bekeményedett a hasam, akkor úgy maradt fél-egy óráig, és nem fájt. Mostanában meg kezdődik az a tipikus jóslófájás, hogy mész az utcán, és érzed hogy kezd keményedni, és fáj. Ilyenkor nekem meg kell állni, begörnyedni, és kb fél perc múlva oldódik a görcsKép szvsz olyan mint egy fájás, csak gyengébbKép az a poén hogy én már szültem, de nem emlékszem pontosan milyenek voltak a fájások, csak arra, hogy iszonyatosan fájtKép (Oxitocinos voltam)

Babóka nálunk szvsz visszafordult, de bár ne lenne igazam. Totál úgy érzem, hogy itt van fent a feje megint. a csuklását is itt fent érzemKép De ennek ellenére remélem tévedekKép

Gyezsu, a mi babánk is kicsi, de én már nem is aggódok rajta... a 31 hetes uh szerint a mellkasmérete 28 hetesnek felel meg!!! de tegyem hozzá, hogy már 8 hetesen is 6 hetesnek felelt meg, és bár ez a különbség hol több hol kevesebb, de eddig végig megmaradt. Amúgy a combja, meg 31 hetes méret voltKép

Én is kezdek sokat gondolni a szülésre, bár leginkább a technikai része érdekel, hogy pl ha befagy a kocsi ajtaja (remélem márciusban nem fog) hogyan nyitjuk ki, anyuék haza tudnak-e jönni, hová tesszük Bencét ha nem, stb. A párom az aki fél, mert hiába van itt Bence, ugye nem az övé, őt már megjavítva kapta fél évesenKép
Kimaradt aterhesség a szülés, és az "idomítás" időszakából:o:o:o:o

Néha látom rajta hogy nagyon izgul hogy mi leszKép

Egynelőre ennyi, mert mennem kell anyuékért, jönnek haza földvárról.

Puszka

Zsu
32+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Mióta Nadin feltette annak a piros-sárga bodynak a képét azóta teljesen bele voltam szeretve, de csak most sikerült eljutni a Tescoba! Egyetlenegy darab volt egyetlenegy színben! Úgyhogy gyorsan megvettem! Ez is csak 299ft volt! Úgy örülök neki! De majd csak később lesz jó, mert 68-as méret! Meg is mutatom:
Kép

Na meg vettem még egy bélelt nadrágot, 62-es, 299ft
Kép

Illetve egy csodaszép overál-zsákot! Na ez hihetetlen jó vásár volt! Ezzel már hónapok óta szemeztem a Tescoban, de sokalltam érte a 4000ft-ot! És most alig hittem el de le volt árazva 999ft-ra! Mit szóltok? Úgy örülök neki! Kép
Kép

Nadin! Remélem nem bánod hogy hasonló bodynk lesz! Kép

KépKép
nicika

Mamacka!
Ha esetleg gondolkodtok bérlakásban is, a főváros évente egyszer ált. kora tavasszal hirdet pályázatot ún. nem szociális bérlakásokra. A pályázás fő feltétele, hogy be kell vállalni 5 évnyi lakbér kifizetését egyben. Viszont egy olyan 1,5 szobás, 48 nm-es lakás bére, amiben mi is lakunk kevesebb, mint 21 000 Ft. A lakásokat aztán sorsolják a pályázók között, de előnyt élveznek a babával költözők.
Sok-sok drukk és Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép repül hozzátok!
Borcsa
35+3

Borcsa
KépKépKép
borsts

Nicika
Hihetetlen jó árban van ez az overall. Milyen anyagból van?
Vendég

Lyly! Én is éreztem mikor Szinti befordult! Karácsony napján történt! Hihetetlen sokat mocorgott, csak úgy hullámzott a hasam! De fájni nem fájt! Aztán elnyugodott! Később pedig már éreztem is ahogy a gyomrommal focizik, meg kapar odalent a kis kezével! Kép

Mamacka! Fel a fejjel! Hidd el, idővel minden megoldódik! Sajnálom apukádat! Jobbulást neki, reméljük hamar meggyógyul!

Alina! Én most úgy gondolom hogy a legjobb lenne a 40. héten szülni! De abba is durva belegondolni hogy 10 nap mulva már 37 hetes leszek és onnantól már elméletileg bármikor megszülethet! De ha azt veszem a 4 hét is hihetetlen rövid idő! Jujj úgy izgulok! Kép

Nyf! Nagyon tetszett a hasonlatod amit Mamackának írtál!

Lányok! Kié lett az a szép kis Concord hordozó? Kép

Scullyx! Nekem nem szokott zsibbadni a pocim!

Zsuzsófi! Remélem tévedsz és kisbabó nem fordult farvégűbe! Szorítok! Nekem a napokban már kétszer megpróbált átfordulni, de nem engedtem! Baloldalt lent volt a feje, én meg fölé tettem a kezem hogy ne legyen helye forgolódni! Sikerült is visszaterelnem odalentre! Kép

KépKép
nicika

Alina! Minden része polieszter (gondolom a PES azt jelenti), külső alapanyag, bélés anyag, közbélés! Belül olyan fléc szerű, kívülről meg vízhatlannak tűnik! De nagyon kellemes anyaga van!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Dorina javul továbbra is, de azért még nyűgös.
Peti is javult,mert fúr-farag a konyhában.Kép

Anita: ezekkel a jósló fájásokkal tényleg el lehet lenni egy ideig. Nekem főleg éjszaka szokott előjönni, ilyenkor azért izgulok, nehogy igazi fájás legyen! Dorinával mondjuk 1 napig voltak 15 percenként, aztán sűrűsödtek csak. Utána 4 óra múlva megszületett.

Angi: aztán írj, hogy milyen szuper programot találtatok ki! Hadd irigykedjek!KépKép

Lyly: amikor a feje volt fent, akkor kis kerek dolog nyomódott ki a jobb bordám alatt és lent rugdosott, most fent rugdos és élesebb testrészek nyomódnak ki felül. Fordulás előtt sokat mocorognak és keményedhet is a has.

Nyúlanyó: hát tényleg szörnyű, ha egy ilyen pici beteg. Nálunk már volt ilyen hasmenéses, amikor Dorina 1 éves volt, akkor azért kerültük el a kórházat, mert egész nap csak szopizott. Bettinát is sokáig akarom szoptatniKép

Alina: elment ulti-partyra párod? akkor tud élniKépKép szerintem egy jó kis vásárlás is felér vele!

Nyf: drukk a vizsgához!!

vikó: akartam kérdezni, hogy a testvéredék nem tudnak segíteni, hogy találkozhass a férjeddel? (anyagilag) Mindig gondolok Rád, hogy milyen nehéz lehet a társad közelsége nélkülKép

Tünde 37+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Scullyx, nekem szokott zsibbadni: a jobb oldali lengőbordák magasságában, ahol a mell alatt elkezd gömbölyödni. A bőr zsibbad -legalábbis olyan érzés-, alatta pedig nagyon fáj vagy a szövet, vagy maga a borda, nem tudom. Általában délután kezdi és estére egyre erősebb. Persze attól is függ, hogy mennyit ülök. Neked is hasonló?
Nicika! Én is szeretem. Kedves. Ugye a báránykára gondolsz?
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Nicika: jó kis cuccokat vettél!Kép

Mamacka: semmiképpen nem tudtok valami kis lakást bérelni, vagy beszállni egy újba?
Mi Patríciával 1,5 éves koráig voltunk penészes 1 szobás albérletben, fürdő nem volt, a szobában fürdettük. Azt hittem sosem lesz vége, de adódott akkor egy lehetőség, amit továbbfejlesztve ma saját könnyűszerkezetes házban lakunk. A gyerekek előtt pedig putri albérletben laktunk, ahol a szőnyeg alatt a föld volt és bogarak mászkáltak.
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ne keseredj el teljesen, a többieknek igazuk van, biztos jönni fog egy jó lehetőség!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Kép
Anita Kép
Hű, de izgi Kép Ezek már lehettek a jósló fájások.
Azért pihizz még szülés előtt, mert utána úgy sem lesz rá időd Kép

Mamacka Kép
Nagyon sajnálom, hogy így állnak anyósék a lakáskérdéshez Kép
Bízom benne, hogy sikerül valami megoldást találnotok és sikerül kicsit nyugodtabbnak lenni Kép

Gyezsu Kép
Örülök, hogy bekukkantottál, gyere többször Kép

Csema Kép
Akkor félre értettem, de így is piszokság hogy 5 nap miatt nem kapsz 13 havit!
De még jó,hogy a gyeded megmarad Kép

Angi Kép
Hát most nem tudom mit kívánjak, hogy ez legyen-e az utolsó kettesben töltött hétvégétek-e vagy sem, mindenesetre nagyon kedves a párod Kép

Eszti Kép
Ügyi vagy, hogy már mindennel készen vagy Kép

Lyly Kép
Nekem már régen befordult menetirányba a pici fiam, de állitólag lehet érezni, ha később fordul meg Kép

Nicika Kép
Úgy látom neked nagyon érdemes vásárolni indulni Kép Hihetelen jó áron találtál mindent Kép
Ügyi vagy, hogy már mindennel készen vagy Kép

Annácska 29+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tünde Kép Tesómék már nagyon sokat segítettek, azt eszem és abból megyünk az Uh-ra meg van vitaminom, amit tőle kaptam, meg a számítógépem is az övé az internettel együtt. Szóval egy szavam nem lehet... és nincs is. Az én utazásom majd a babával pedig kb fél milkó lesz (papírok, jegyek, vízum...) úgyhogy ki kell húznunk a babával márciusnak legalább a közepéig szülés nélkül...És akkor én elő tudom teremteni a rávalót - Dominó hathatós közreműködésével Kép A páromnak sajnos nagyon súlyos problémái vannak (családi) így ő nem tud anyagilag segíteni, pillanatnyilag. De ez megváltozik hamarosan KépTényleg nagyon nehéz nekünk, bár neki még inkább, főleg az, hogy egyedül kell végigcsinálnom és ő kimarad az egész gyönyörűségből meg a szülésbőlKép De mi mindketten hiszünk abban, hogy mindennek megvan az oka, és tudjuk, hogy ez a kis élet a mi vigaszunk a sok bánatért, ami minket ért a közeli és távoli múltbanKép Szóval azért mégse olyan rettenetes ám Kép Hű, ez most nagyon komolyan hangzik, bocs, lányok Kép Én nagyon boldog vagyok ám Kép

indianyo

Nyf! Az ablakosra meg a báránykásra is gondoltam!

Anna! Szerintem is ügyi vagyok! Kép Mostanában olyan jó vásárokat csinálok, hogy magam is meglepődök a szerencsémen! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nyf,
nagyon szép az a gondolat az ajtó-ablakról és a bárány-legelőről! Kép
Én az eldobható pelusokat részesítem előnyben, így azt fogok használni.

Ági,
köszi neked is a részletes infot az érzéstelenítésekről! Kép

Gyezsu,
örülök, hogy minden rendben veletek! Kép

Cory,
jobbulást a fiúknak! Kép Azért a barátnő szólhatott volna... Megy egy kismama gyerekekkel... Kép De remélem nem keverednek bele a betegségbe jobban!

Maminti,
én nem kérdezem meg előre, hogy mennyi a tarifa, szerintem az is tök ciki, amikor odaadja az ember, nemhogy még megkérdezni is... Kép Jujj.. Kép

Mamacka,
nagyon sajnálom, hogy még mindig nem oldódott meg a lakás-ügy! Így pedig különösen rossz, hogy anyós-após hozzáállása még mindig változatlan, sőt elkeserítő! Kép De utána is írtál egy nagyon lényeges dolgot, azt, hogy itt lesz veletek nemsokára a gyönyörű pici fiatok, aki majd minden boldogságot megad nektek, csupán a puszta létével is! Kép

Babetta,
most lesz egy éve, hogy kötöttük, így kb. olyan 132.000 Ft Kép Már meg is bántam, hogy volt, ezért is mondtuk le gyorsan. Utálom, hogy feleslegesen húzzák ki az ember zsebéből a pénzt. Tudom, nem kényszerített senki, de akkor is elég volt. Mostantól annyi mindenre költhetjük azt a havi 11-et!

Angi,
hajrá az Édes kettes! Kép Szuper a program ötlete, bár én egy csendes, nyugodt estének is nagyon tudok örülni, amikor csak Apa karjában fekszem! Kép Jajj, de nagyon romantikusan hangzik! Kép

Lyly,
én határozottan éreztem, amikor befordult. Hétfői nap kerültem kórházba, szerdai UH-on még medencevégűnek mondták, csütörtök éjjel pedig teljesen más jellegű mozgást éreztem, mint addig korábban. Az első gondolatom az volt, hogy tuti befordult. És ezt a péntek délelőtti UH közölték is velem! Kép No és akkor tudtam meg hogy puncis! Kép

Nadine 27+1 Kép

nadine81

Nici Kép
Akkor holnap elmegyek veled vásárolni Kép

Annácska 29+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Nicika
Irigyellek. Én is a tescóban voltam ma délután, de nálunk olyan gyenge, hogy talán még a Profiban is több a választék mindenből mint itt.
Babaruhák volak 200-300 forintért, de nagyon gáz volt mindegyik.
Bár én már vettem overallt, de ha lett volna ilyen amit te vettél, még egyet vettem volna, az biztos.
Vendég

Azt vettem észre ebből az utóbbi pár oldalból, hogy naaaaagyon sokan szorgalmasan mosnak, vasalnak, hajtogatnak, pakolnak, gyűlnek a szekrényben a ruhakupacok, szóval nagy a nyüzsi és az izgalom! Kép Tök jó! Kép

nadine81

Bizony, nagy az izgalom! Kép
Titati vajon hogy van? Nagyon nagy a csend. Vagy tévedek?
Indianyó! Veled is nagyon együttérzek! Így duplán várhatod, hogy eljöjjön a Ti időtök! Kép
Na, megjött apa és elcipel az egészségügyi sétámra... Kép még jövök.

Melitta

Kép
nyf

Zsoma délutánra belázasodott, voltunk dokinál, krupposan köhög, úgyhogy kaptunk egy rakat gyógyszert, és reméljük, hogy nyugis éjszakánk lesz.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: Zsomának sok-sok gyógy KépKépKépKépKép
A fenébe az ilyen nemtörődöm perszónákkal KépKép
Nici! Tök jókat lőttél KépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok LÁnyok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem, nem is tudtam visszaolvani kedd óta... ugyanis nyomom az ágyat valami olyan vírussal, ami lázat okoz, izületi fájdalmakat, étvágytalanságot és kiszáradást (noha egész nap iszom, nem is értem). Ma voltunk a kórházban, ha nem javul be kell feküdnöm infúzióra. Nagyon meg vagyunk ijedve, mert féltem a babót és ilyen vírusról még nem hallottam. Kép
Semmi nátha, vagy torokfájás, csak lázam van és iszonyatos gyengének érzem magam. Na és hát ami miatt nagyon aggódom, hogy görcsölök rettenetesen. Csak azért írom, ha valakinek hasonló lenne, akkor tudja, hogy mi ez.
Remélem hamarosan jobban leszek, tegnap már csak este ment fel a lázam. Drukkoljatok, hogy ne legyen belőle kórház!
És vigyázzatok magatokra!

Puszi:

Barti+Pötty
30+4

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="119911"> Cory,
jobbulást Zsomának!!!
Annácska,
de kedves vagy! Még mi se tudjuk, hogy ez lesz e, vagy a következő vagy még utána az utolsó kettesben. De már csak ezt a 3 hétvégét kaptuk. Kép Veled mi újság van? Babuci?
Tünde,
oksa majd mesélek. Hogy van a férjed? Te is jósolgatsz? Én nem nagyon, csak keményedik a pocakom.
Nici,
szép ez a zsák! Jó vásárt csaptál, az tuti!
Scullyx,
ilyen zsibbadás nálam is volt, jobb oldalon. Kép

Voltam a vérvételem eredményéért. Persze még mindig vashiányos vagyok, de most csak kicsivel a minimum alatt. Dokim azt mondta, hogy majd szülés után is szednem kell ezt a Ferro-Folgammát.</font>
angi79

<font color="119911"> Bartika,
jobbulást Neked!!!! Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen bemenni a kórházba!!! Remélem hamarosan megerősödsz!!!</font>
angi79

<font color="aa00aa">Cory, ez elképesztő... szegény kis Zsomababa... Kép gyógymanók ezerrel mennek Dél-Buda felé sűrű csapatokban...

Nyúlanyó, nektek is küldök egy jó nagy adagot, van még KépKépKép</font>

indianyo

Cory
Én is jobbulást kívánok Zsomának!! Remélem tényleg nem lesz gáz az éjszakátok.

Bartika
Drukkolok hogy ne kelljen bemenned a kórházba, és hogy a lázad lemenjen. Szegénykém.
Vendég

Nadin Kép
Bizony kezdődik az izgulási korszak mindenkinek Kép
A fészekrakás is már ennek a jele Kép

Bartika Kép
Sajnálom, hogy beteg vagy Kép Remélem gyorsan jobban leszel és nem kell kórházba menned Kép
Vigyázz magadra és döntsd magadba a teát Kép

Cory Kép
Szegény Zsoma Kép
Sok-sok gyógyimanót neki Kép

Angi Kép
Nem ismerem ezt a Ferro-Folgammát, de a dokid biztos tudja mi a jó Kép
Múltkor mondta a védőnőm, hogy nekem meg túl sok a vasam Kép
Az tuti, hogy a baba megszületése után hónapokig nem lesz kiruccanás, így érdemes ezt most kihasználni Kép
Velünk nagyából minden rendben Kép Elkezdtem vásárolgatni, a hétvégén teszek fel képeket is KépManócska rengeteget mocorog, időnként nem értem, hogy a lábaival hogy képes ilyen gyorsan rudógkapálni Kép Mint ha boxzsáknak használná a pocakomat Kép

Annácska 29+4

annácska

Bartika,
jujj, ez nem hangzik valami bíztatóan... Kép Remélem én is, hogy nem lesz már lázad és nem kell befeküdnöd... Jobbulást kívánok! Kép

Cory,
basszus, akkor ez összejöt... Jobbulást Zsomának, remélem ő is rendbejön! Kép

Angi,
én is Ferro Folgammát szedek, mert kicsit szar lett a legutóbbi vérképem, de nekem eddig azt mondta, hogy terhesség végégig szedjem. Háromszor egyet kéne, de én önkényesen lecsökkentettem kétszer egyre... De tőlem ez is csúcs! Kép

nadine81

Bartika!
GyógyKépKépKép hegyek! Druukk, hogy megússzátok a kórházat!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Jó éjt Mindenkinek, lépek fürdeni!

Sziasztok!!

Nadine és Dorka 27+1 Kép

nadine81

Cory: Jobbulást kívnok én is Zsomának, sajnálom szegénykét! Nyugis éjszakát!

Bartika: Te is szegénykémKép Nyomd az ágyat ezerrel, mi meg küldjük a sok +++++++++ energiátKép Drukkolok, hogy mielőbb kilábaljatok belőle, és ne legyen kórház, meg semmi komoly belőle!

Annácska: Örülök, hogy te is vásárolgatsz, várjuk ám a képeket!Kép

Angi: Akkor tessék nyomatni a vasgyogyitKép Nekem Maltofer-Fol-t kell szednem, de csak elővigyázatosságból. Doki szerint nagyon kell a babának! Kíváncsian várom én is a beszámolót a hétvégéről! Hétfőtől meg most már tényleg jöhet Lidike, ugye, mert vasárnap jön haza a dokid?Kép

Tünde: család? Jobban vagytok?

Nicika: Te már megint nagyon ügyesen vásároltál, csak ismételni tudom magam és a többieketKép

Nyf: Én is gondoltam már rá, hogy Titati csendben van nagyon.... Vizsgához nagy kalappalKép

Nadine: Jó éjtKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory: jaj, nagyon sajnálom kicsi Zsomát!!! Jobbulást ezerrel!!! Úgy látszik, most sokféle vírus van, a fene egye megKép

Bartika: neked is jobbulást!! Drukkolok, hogy ne kelljen kórházba menned! a babáknak ilyenkor nem szokott bajuk lenni, de azért jobb az óvatosság.

Pont arra gondoltam, hogy tél végén szoktak lenni az influenza járványok, olyankor a kórházi látogatás is tilos, remélem senki nem kerül ilyen helyzetbe pont szüléskor!!

Angi. férjem jobban van, nekem vannak jóslók, de ált. csak éjjel. az előző kettő is éjjel indult útnak.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bartika
Ez vacakul hangzik! Kép gyógyulj meg!

Zsoma te is! Kép

Angi
Ez egyre izgalmasabb! Kép sokszor eszembe jutsz! Kép

Tünde
Jövő héten találkozunk egy pénz-hitel tanácsadóval... és akkor meglátjuk mit mond van-e esélyünk elmenni... jobb lenne ha maradhatnánk és gyűjthetnénk,... de ez így nem állapot... amíg a baba megszületik addig mindenképpen maradnunk kell és erre kell valami megoldást is találnunk...

Köszönöm a sok bíztató szót! Kép aranyosak vagytok! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mi eltesszük magunkat holnapra... reggel megyünk Nyíregyre...

Mindenkinek minden szépet és jót...

Marcsi és Áronbaba
29

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika: jobbulást!!!!!

Felhívtam a csajt, elmeséltem neki, hogy mindkét fiú beteg..., de nem tűnt fel neki az összefüggés Kép Na, feladtam.

cory
Budapest

Anita: neked még van vizsgád? biztos írtad már, csak kiesett a fejembőlKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Elvileg van egy sajnálatos uv-m... Most derült ki, pedig még dec. elején írtamKép 2-án lenne, meglátom megcsinálom-e... Kredit rendszer, nincs semmi gáz, ha köv.félévre hagyom, de nem akarok baba mellett +1 vizsgát!

Cory: gáz a csaj...

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="aa00aa">Cory: azért mostanában kijut neked a baráti hülyeségből Kép

Tünde, azért az ürömben öröm is van, ha apa veletek van otthon most, amikor már jóslók vannak...nekem legalábbis megnyugtatóan hangzik, hgoy bármikor tudtok indulni, ha kell...</font>

indianyo

Sziasztok!

Elég régen jöttem, de 2 napja a gépet sem kapcsoltam be. Olyan nagy munkában vagyok, hogy semmi másra nincs kedvem/időm. A falra festek a babaágy fölé egy édes meserészletet. Ha kész lesz, teszek fel róla képet. Én olyan vagyok, hogy addig nem nyugszom, amíg kész nincs, amibe belekezdtem.Kép

Tegnap volt itt a védőnő, kb. egy óráig volt itt. Kicsit soknak tűnt már nekem, és nagyon éhes is voltam. Másnál is ilyen sokáig volt a védőnője?

Nagyon fáj a hátamKép és emiatt sajnos a kedvem sem túl jó. Ja, és aludni sem tudok már jó pár napja. Lehet, hogy a hideg idő miatt vagyok ennyire nyűgös, de tényleg semmi sem jó.

A hétvégén nem leszek, úgyhogy jó hétvégét mindenkinek!

Adri+Levike
27+2

Kép

Kép
adriana

Juj, lányok, már csak ezért sem fogok gyakran jönni, mert én még nem akarok szülni, itt meg már mindenki nagyon készülődik Kép Kép Kép

Mamacka, a te lelkeddel át fogod vészelni ezt az időszakot Kép Szerintem a babák ilyenkor nem a feszültséget érzik, hanem a lelkiséget - nem tudom jól megfogalmazni, és amúgy is lehet, hogy baromság, de valahogy így érzem. Szóval hogy más az, ha egy várandós nő a munkája miatt stresszel, és más az, ha a családja miatt aggódik, és emiatt él érzelmi feszültségben.

Cory, Bartika, mennek a gyógyenergiák, a vizsgázóknak meg a drukkok!

Azt akartam még írni a mosható pelusokról, hogy ami egyben van, az nehezebben szárad - legalábbis én kaptam Kushies pelusokat, és az nagyon lassan száradt.

A fürdetődézsával meg egyrészt azért szemezek, amit írtatok, hogy a babák állítólag jobban érzik magukat benne, mint a kádban (ami végülis logikus, mert érzik benne a határaikat), másrészt azért, mert akkor egyszerre fürödhetne a család (egy része Kép), mert a dézsát be tudnám tenni a kádba, mellé meg tudnék engedni vizet.

Az orvosomat én megkérdeztem anno, hogy a szülés mennyibe kerül. Én szeretem a tiszta helyzeteket, magánrendelésre is azért járok. De azt mondta, hogy ilyen nincs, ez a magánrendelő, az meg a kórház.

Előre szólok, hogy tegnap és ma estére még kimenőt adtam magamnak (tegnap vizsgáztam ECDL-ből, ma pakolós-takarítós nap volt), de holnaptól újra a munka frontján leszek, szóval ha nem jövök, akkor nem azért, mert baj van. (Ha valami baj lenne, akkor ígérem, hogy jelentkezem Kép)

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!
Nem bírok aludni Kép Gondoltam, akkor nem fetrengek, inkább jövök kicsit olvasgatni titeket. Én naív azt hittem, ha itthon leszek, majd hú de aktív leszek a topikban, erre tessék. Nem bírok én a gép előtt ülni Kép
Nyf, Anita:
szóval ezért vagyok csak ritkábban. Egyébként mindne oké, keményedéseim csak elvétve vannak, és semmi egyéb jelem nincs még. Most a február 3-át szemeltük ki magunknak a férjemmel. Anyós jót röhögött is rajtunk, hogy persze, mert a baba majd pont úgy fog jönni, ahogy mi eltervezzük Kép De nagyon aranyos volt Kép
Állandóan jövök-megyek, tegnap is 11-kor elindultam itthonról, és este 7-re értem haza, szóval nem bírok megülni, de nem is bánom. AZ első pár hét úgy is szobafogság lesz a szülés után Kép
Tegnap megint beszabadultam a turiba és vettem 2 kiló babaruhát Kép Nem bírok magammal....már tele van a szekrény, de nem bírok megállni Kép

Betty:
a Thököli úton, ahogy a Keletitől mész tovább, jobb oldalon van egy Angliai turkáló, és ott vannak férfiruhák is. Mi páromnak ott vettünk ingeket, darabja 200-400 ft között jöttek ki, és ezekből lettek a kedvencei Kép Nagyon jó minőség, és ugye minden súlyra van (1200ft/kg).
Sajna lemaradtam a bemutatkozó előadás bezsámolójáról Kép Ha megtennéd elküldöd nekem mailben? picibogyo@vipmail.hu mert nem is találom...

Cory:
szép kis barátnő Kép Remélem rendben van az éjszakátok!

Anita:
Nagyon izgi, amit leírtál Kép De még egy pár hetet valóban várjál Kép

Mamacka:
Anyósod továbbra se értem Kép De gondolj arra, hogy én az első terhességemet végig depiztem és tele voltam problémákkal, igen keményekkel, féltem, milyen hatással lesznek a lányomra...és ha láttál még nagyon nyugis csecsemőt és kisgyereket, akkor ő az volt! Próbálj erre gondolni! Lehet, hogy nyugtalan vagy, de Áron felé éreztetheted, hogy 3-otok között minden rendben van és ez Áron babát is megynugtatja majd!

Ferro folgamma: én is azt szedem, igaz csak napi 1-et, de engem szerencsére ez is teljesen rendben tart. Attól féltem, majd megszorít, de pont az ellenkezőjét tapasztalom: ha nem vezsem be, akkor aznap kimaradok, szóval inkább lelkesen szedem Kép

Hopp: egy pocak feszülés Kép
Na megpróbálok lefeküdni, hátha elalszom...

Titati 38+2
titati

<font color="119911"> Jó reggelt!
Én sem tudok aludni már. Kép De azért kipihent vagyok.
Annácska,
várom a képeket!
Titati,
akkor megint jól bevásároltál. Kép
Tünde,
erre a látogatási tilalomra én is gondoltam már. És egyébként azért is gondoltam, hogy jobb lenne ha nem jönne senki a kórházba látogatni, mert ki tudja kiben mi lappang.
Anita,
igen, vasárnap jön haza a dokim. Majd mesélek, hogy hova sokerül eljutni. Lehet, hogy bepróbáljuk a mozit. Aztán Lidi majd szépen szétrúgja a hasamat, ha hangos lesz neki. Kép
Ágiboszi,
nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Kép

Tegnap este persze hívott anyukám + anyósom is, hogy hogy vagyok. Anyunak mondtam, hogy ettől a kérdéstől egy idő után ki fogok akadni. De anyósom nem veszi a lapot. Pedig mondtam neki is, hogy majd szólok, ha van valami. Persze értem én, hogy nem akarnak rosszat, de ....

Na, puszi Mindenkinek. Szép napot!
Angi</font>
angi79

Jó reggelt!

Én is ébren vagyok fél 5 óta... Rendíthetetlenül vasalokKép (Persze most már a mi ruháinkat, babái készen vannak!)

Titati, örülök, hogy jól vagytok! Olyan jó olvasni, hogy pörögszKép Jól bevásároltál! Pocifotót régen kaptunk tőled...

Angi, szegénykém... elhiszem, hogy egy idő után kiborít az állandó "hogy vagy" kérdés! Persze, hogy nem akarnak rosszat, de annyira nem érzik át sokszor, hogy a kérdezősködéssel csak frusztrálnak... Főleg nektek, akik már teljesen a célban vannak, és alig várják, hogy megfoghassák a babájukat.
Átérzem, mert nálunk már megkezdődött...Felváltva hívnak, hogy hogy vagyok, Boti hogy van...Tegnap már rokonok is telefonáltak...és még van 5 hétKép Már unalmas!
Jó szórakozást Nektek, majd mesélj!

Mamacka: Már biztos nem olvasod, de jó utat, vigyázzatok magatokra! Öltözzetek jó rétegesen, nagyon hideg van mifelénkKép

Ági: Nagyon boldog névnapot kívánok én is!
Kép

Szép hétvégét!

Anita (35+1)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Olyan gyönyörű nagy pelyhekben hull a hóKép Remélem apa hamarosan felébred, és megyünk egy nagyot sétálni!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok, bekapcsolhattam volna a gépet is, én 3 óta vagyok fent....Kép

Itt nem esik a hó, de nagyon hideg van, mi holnap megyünk valahova kirándulni (na nem túrázni, csak valahová sétálgatni), ugyanis mi is most jöttünk rá, hogy már csak pár hétvége kettesben. Nem mintha nem lenne majd jó hármasban.....sőt! Kép

Apa lement friss kifliért, már várom, éhes vagyok. Kép

Ági, boldog névnapot! Kép

Ezen az influenzán én is gondolkoztam, ráadásul az Istvánban átjáróház van, bárkihez, bármikor, bárki bejöhet....Kép Ezért örülnék az egyágyasnak, akkor azért lenne valami szűrő. A mi babáink pont a járvány idején fognak születni, és még a március is necces. Elhatároztam, hogy nagyon szigorúan fogom venni a látogatók kézmosását, és asszem a 4 hetet is kivárom itthon, mire a családon kívüli látogatókat fogadjuk. Nem szeretném, ha rögtön egy betegséggel indítanánk.

.....

Közben már meg is reggeliztünk, puszi nektek, mindenki vigyázzon magára, jobbulást a betegeknek!

Eszti
35+3
Vendég

Anita:
Pocifotót ma csináunk a párommal, szóval nemsokára kaptok frisset Kép

Eszti:
Igen ez a rossz az Istvánban, hogy bárki csőstül jöhet látogatni. És hiába tartod be otthon a látogatási limitet, ha előtte a kórházban már az idegenektől benyeltünk valamit Kép

Ja, himlő ügyben...ez az éjszakai hozzászólásmombókl kimaradt: eltelt 10 nap, mióta az a fiúcska megbetegedett a csoportban, és azóta eddig SENKI nem kapta el. Szóval van remény Kép

Na most el...megyünk vásárolni...utolsó gyerekmentes hétvégénk. Kalit elvitte a nagymama Kép

Titati 38+2
titati

Jó reggelt Kép

Én most keltem, Zsoma még alszik. Talán kialussza a betegséget. Egy darabig ugatott éjjel, de most az sincs egy ideje Kép

Eszti: influenzaszezonban úgyis látogatási tilalom szokott lenni. Én abban bízom, hoyg nem kap el minket, mert akkor az apás szülés is necces lehet.

cory 32+2

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: