A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó éjt Tündanyu!Kép Vagy Tüncsanya!Kép

manda

kosziii Kép mindenkinek a nevnapi koszontest.. +++++

idaig olvastam, nem tudtam aludni - talan most Kép

s.
saci

Jó reggelt!

TüncsibeKép
Ha jó neked, hétfőn talizhatnánk a Capriban 4-kor. Ott tök jó a franciakrémes és én imádom. Akár kedd is jó, de utána már nem, mert szerdán konferenciám lesz, csütörtökön pedig elutazok síelni. (Már nagyon várom.)

Remélem ma nem lesz mindenki off. Én sem vagyok babás, de most valahogy bizakodok és nem keseredek el mások sikerén.
Délután megyünk Rapülők koncertre. Ott lesz valaki közületek?
Tegnap du elmentem futni 6 nappal a lapar után lefutottam a szokásos távomat és képzeljétek életem második legjobb idejével, pedig az elején úgy éreztem, hogy nagyon cammogok.
Ma reggel is futottam, de most nem voltam olyan gyors.
Az inszemek költsége engem is érdekelne (különösen a gyógyszerek ára). Nekem még csak gyógyi lesz, nem inszem, de lehet, hogy hamarosan én is oda jutok.

Ja, és a tali nekem inkább szombaton lenne jó.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Pangás van megint ezerrel.Kép Lehet, hogy mindenki megfogadta a tegnapi javaslatomat, hogy néha szüneteltetni kell a babanetes függőséget?Kép
Nekem jó hétfő és kedd is, Capri is ok.
Nekem az inszem nem került semmibe. Elvileg ingyenes, csak a gyógyszert kellett fizetni (closti). A tüszőrepi szuri kb. egy ezres.
Honnan tudod, hogy nem vagy babás?!? Ezt nem lehet még ilyen korán tudni. Ne már most feladd!! Nem ilyennek ismerlek.
A síelés biztos szupi lesz, legalább eltereli a gondolataidat. Amikor visszajössz, akkor meg tesztelsz egy szép pozitívatKép
A koncert tuti jó leszKép Jó bulizást hozzá!! Kocsival mentek?
gtünde

IzaKép
Jó szórakozást a Rapülök koncertre! És tényleg ahogy Tüncsanyu írta, pihensz majd a sielés alatt és legalább nem foglalkozol a babatémával. Kicsit kell kikapcsolódni is!

TüncsanyuKép
Igen én is azt néztem, hogy ma sehol senki, leszámítva benneteket, kifogytunk a mondanivalóból!Kép

manda

Sziasztok!

Jól olvasom hogy dupla topiktali lesz febr 11-én az Örs vezért téri Árkádban?????? Kép Hát ez hulla jó Kép

Druszám, Iza
Ti jöttök? Én vonattal megyek fel, esetleg együtt....?!?!?!? Kép

Tündi
Vendég

Jó reggelt ! Kép

Nem működött a rendszer! Kép
Mikor és hol lesz a találka?
mot

Tüncsi, MandaKép
Szerintem nem volt jó a Babanet, mert én próbáltam írni és nem engedett.
Egyébként nem vagyok nega, simán most is terhes lehetek, de most nem akarok erre koncentrálni. Olyan sok programom lesz az elkövetkező két hétben.

TüncsibeKép
Akkor ha nem változik a programod találkozzunk hétfőn a Capriban 4-kor.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Ok, akkor hétfőn.

DruszámKép
Én valszeg Győrből fogok Bp-re menni, de Tizával beszéljetek összeKép Habár "nálunk" még nincs annyira előrehaladott állapotban a szervezésKép

MandaKép
Micsoda új nevet adtál nekemKép

Most lépek haza. Viszlát délután vagy este!
gtünde

Tündi30Kép
Ha összejön febr. 11-re a tali, akkor mehetünk együtt. Jó lenne. Tartjuk a kapcsolatot.

Kép
Kép
tiza

Sajna nekem nem jó a febr.11, pedig Tüncsi Győrtől veled tarthatnékKép
Jó hétvégét!

Kép
Kép
Kép
amica

Iza, Tündi
Oké, addig meg csak előrehalad itt is a szervezés Kép

Iza
Csak egy kis előzetes infó: én a reggel 6.10-es IC-vel mentem legutóbb, és a 17 órással jöttem haza Kép
Ja, nem működött reggel a társalgó, de most gyorsan megcsinálták, örültem neki Kép

Druszám
GYőrbőőől? Kép És mikor keveredsz oda? És Pécsre jössz majd vissza vagy oda? Kép

Tündi
Vendég

hanykor lesz a talalka?
es az Arkadon belul, hol ?

en a tuszorepei szurit 4500 ert vettem meg az asszosztenstol, ezek szerinte ratettek egy "kicsit"

ennyire hetevegezik mindenki????

Noi Kép te szedsz utrot, vagy duphastont a sikeres inszem ota? ha igen, napi hanyat?
koszi

puszi S.
saci

Vizkriszisback (Kriszta) HÍREK
Sziasztok
Tegnap nem tudtam jönni, már túl van rajta. Három luk van rajta, hasa fáj, hányingere volt, de nem hányt. Kiterjedt endometrozisa van a kismedencében. Petevezetők átjárhatók, azt írta nem reménytelen az ügy.Ez a tegnapi írása volt.
Ma reggeli: Elégé fáj a hasa és a válla, azt írja ez-az altatástól. 37.6 volt a láza kapodt lázcsillapított. Még nem tudja ma haza mehet-e, de reméli.
Reggel elakartam küldeni az üzenetét, de nem engedte el a forum.
12 után is kaptam üzenete a Krisztától: Ma nem engedik haza, csak holnap. Pestre vagy Debrecenbe kell majd mennie ott írnak majd fel gyógyszert vagy szúrit.
Azt kérdezi, hogy Tüni30 vagy Ella, hogy viselte a műtétet?De neki nagyon fáj, alig tudd mozogni.Nem tudja Hétfőn, hogy fog dolgozni.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szegény Kriszta, nagyon sajnálom. Reméljük, most már gyorsan felépülsz. De miért nem maradsz betegállományban egy kicsit?

Kép
mofly

sziasztok!
KrisztaKép
Sajnálom az eredményt,de legalább most már célirányosan kezelnek.Kitartást és gyógyulj meg minél hamarabb!!!!Sok-sok gyógyitó energia megy++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Kagyló vkivel kevertek nekem nem volt laparom,Tiza volt nem rég úgy tudom.Õk majd bizti segítenek!!!
Vendég

Sziasztok lenne egy kérdésem mint mindig nekem is volt laparom a köldökömnél van egy pici heg de mióta volt azóta van egy idöszak amikor olyan érdekes váladékozás van és egy kicsit furi a szaga dokinál nem voltam vele de lehett hogy elkéne már mennem de szerintetek mitöl lehetha valaki tud segitsen köszike és jó hétvégét mindenkiek IldikóKép
ildikoo5

DruszámKép
Igen, Győrből, mert a párom ott dolgozik év végéig. Pénteken megyek föl hozzá, aztán onnan utaznék Bp-re. Haza (Pécsre) meg vasárnap jönnék. Jobb, ha akkor én utazom fel hozzá, mintha ő hazajön, én meg itthagyom. De még az is lehet, hogy elcipelem magammal a taliraKép Akkor viszont kocsival megyünk fel.

KagylóKép
Köszi a tudósítást! Sajnálom VKrisz-t a fájdalom miatt. Nem tudott rá gyógyszert kérni? Remélem, mielőbb lemegy a láza és hazamehet. Ne rohanjon dolgozni, inkább pihenjen. Sajnálom, hogy találtak nála problémát, de az a jó, hogy van rá megoldás. Jobbulást és kitartást kívánok neki!!
gtünde

IldiKép
Szerintem feltétlenül mutasd meg dokinak, mert lehet, hogy be van gyulladva. Nehogy tovább fertőződjön.

EllaKép
Szerintem Krisz Emmával kever, mert asszem neki is endometriózist találtak.
gtünde

MoflyKép
Nem is kérdeztem, milyen volt a sielés? Lábad rendbejött? Volt a hüttében rumosteázás?Kép
gtünde

Tudom hogy elkéne mennem de félek hogy lettól mert a lapi nem mostanság voltKép
ildikoo5

IldiKép
Tudod, jobb félni, mint megijedniKép
gtünde

SZIASZTOK!!!!!KépKépKépKép

Csak ezt az oldalt tudtam gyorsan végigolvasni, de pótolni fogok mindent, ígérem.

Tüncsi!!!!KépKép
Nagggyon örülök Nektek! Izgi lesz visszaolvasni, hogyan derült ki napról-napra.

Mindenkinek most nem tudok írni, bocsika. Egy hét kimaradt, le vagyok maradva teljesen.Kép

Üdv az újaknak isKép
Vendég

Képez igaz
ildikoo5

Kagylo Kép Krisznek uzenete: en (sajnos ellentetben a tobbiekkel) nagyon rosszul viseltem a mutet utani dolgokat, en 3 napig voltam ott, nem hanytam ,nem volt lazam, de kateterezve voltam es meg sem tudtam moccannni. AZ elso labraallas volt tragikus, utan gyorsan epultem, de olyanok, hogy futas, mozgas,,semmi esely sem volt utana !! nekem lapar + hiszterom is volt, 1,5 orat tartott. ilyenkor sokat szamity, hogy ki mennyit alszik. a fel orat konnyu kiheveni, de 1 ora utan szarabb a helyzet. a vallam nagyon fajt nekem is , az a gaz (maszk) miatt van, elore mondtak nekem, hogy keszuljek fel.
jobbulast K. nek, es kitartas+++

Gyugy Kép milyen volt a sieles???? remelem kipihented magad !!! +
saci

Ildi Kép en ilyenrol meg nem hallottam, de biztos, hogy orvosnak megmutatnam. addig is ne piszakald, csak steril dolgokkal torold.

Tuncsi Kép hogy van az uj kismamank??? fold folott 2 meterrel??? Kép
saci

GyugyiKép
Üdv itthon! Milyen volt a síelés? Jó olvasástKép

SackóKép
Hát, még alig hiszem el. De gondolhatod, hogy nagyon boldog vagyokKép Az émelygés megvan. Általában csak reggel és délelőtt, kivéve, ha elkap az álomkór és délután lefekszem, mert akkor megint előjönKép De azért még elég jól tudok vacsizniKép
gtünde

GyugyiKép
Üdv itthon! Milyen volt a síelés? Jó olvasástKép

SackóKép
Hát, még alig hiszem el. De gondolhatod, hogy nagyon boldog vagyokKép Az émelygés megvan. Általában csak reggel és délelőtt, kivéve, ha elkap az álomkór és délután lefekszem, mert akkor megint előjönKép De azért még elég jól tudok vacsizniKép
gtünde

Na, sikerült ügyesen 2x elküldenemKép
gtünde

Vizkriszisback (Kriszta) HÍREK
Harmadik stádiómu endója van. A végbél meg a méh háta össze volt tapadva stb.(bocsi így írta. Kezelni kell. Ha minden igaz a lagziig nem menstruál.

kagyló

KagylóKép
Köszi a híreket!

Jóccakát mindenkinek!
gtünde

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni az archívot, csak az aktív oldalt. Talán vasárnap.

Gyorsan válaszolok is Kép

Saci Kép napi 3x1 utrot kaptam, amit önhatalmúlag és kényelmi szempontokból felemeltem 2x2-re, ami azóta is tart. Most kezdtem el csökkenteni az adagot, 2 hét alatt kell teljesen abbahagyni.
2 fontos dolog, ha utrot kapsz.
1. undorítóan összeáll a hüvelyben, nekem állandó kellemetlenség érzésem van tőle, de ez sajnos normális, a baba érdekét szolgálja.
2. tilos irrigálni - én sajnos ezt tettem - jól leba..ott az orvos miatta. Úgyhogy, ha lehet, kérj inkább duphastont, bár én azt nem ismerem.
3. Nagyon boldog névnapot! Mikor lesz eredmény?

Tündik Kép én is szívesen eljönnék az topiktalikra Kép, a feb. 11 nekem is jó. Felírtok?

GTündi Kép nagyon örülök az 5 mm-nek, ügyi vagy. Én most megint elkezdtem hányni, amit nem bír a baba, az éjszaka - mint mindig - kijön. Úgyhogy addig egyél, amig tudsz. Nekem azt hiszem a 6-7. héten kezdődött. Én most tartok kb. fél kiló fogyásnál, pedig már felszedtem a Karácsonyi éhezés óta. Csak a pocim nő, már kismami nadrágba tudok csak járni.

Amit írtál a rossz hangulattal kapcsolatban, sajnos én is sokszor ezt érzem, éppen ezért bátorítok mindenkit, hogy van ZEBRACSORDA, befogtuk ám nektek! Csak nem tudjuk ki lesz a következő! De mindenki kap egyet-kettőt Kép belőle.

ÜDv az újaknak is, sajnos már nem tudom követni, remélem nem maradtok sokáig.

Most lefekszem, mert nagyon mar a torkom, sajnos a mai adagom is megvolt már. Bárcsak már ti is találkoznátok Rókakomával.

Ja, és a legfontosabbat majdnem el is felejtettem, voltunk 12 hetes UH-on, a baba már 6 cm ülve, mindene szépen kifejlődött, még a szívverését is hallottuk. Én azt hittem most fog el a sírógörcs, de szerencsére nem sokáig hallatta a doktornő. Mindenkinek ezt kívánom. Arra gondoljatok, mindegy, hogy mennyit kell várni. Egyszer sikerülni fog, és akkor ti lesztek a leges legboldogabbak a földön. És nem fog számítani az a sok sírás, küszködés és energia. Mi több, mint 3 évet vártunk erre a szívhangra. De megérte. Minden egyes napja.
Remélem nektek max 3 hónap van még hátra Kép. Tudom, hogy nem vígasztal ez senkit, de remélem kis erőt ad a továbblépéshez.

Na, lépek, szófosásom lett úgy látszik.

Sok puszika
Noémi
12+1 KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Iszonyú hányigerem van most megint, de visszaolvastam 2 napot, nem bírtam ki. Hiába, tényleg hiányoztok. Lehet, hogy hamar abbahagyom, ha szólít a kötelesség KépKép.

Barbi Kép ahogy olvastam a soraid, az jutott eszembe, hogy egészen végig, amig meg nem született volna, én végig követtem mikor mennyi idős lenne a babánk. Ez sajnos így is van rendjén. A természet csodája végül az lett, hogy abban a hónapban fogant meg a babánk, amikorra a másikkal ki voltam írva. Nem tudom emlékszel-e még Alinára, ő nemsokára szül. Neki 3 hónap múlva sikerült a babája. Ezt kívánom neked és Szilvának is! A lombikkal jobbak lesznek az esélyeid, hiszen biztosan visszakapsz néhány embrikét, akikből valaki tutira ott fog maradni.
Addig meg szórakozz, én totál részegre ittam magam számtalanszor, mert az segített. Szánom-bánom, de imádom a töményet Kép! Később úgyse ihatsz vagy másfél évig Kép

Szilva Kép Kellesz nekünk! Már alig várom, hogy valamivel tudjam viszonozni a csodapuridat! Egy földre szállt angyal vagy!

Wish Kép nagyon drukkolok neked is! Sikerülnie kell!

Manda Kép és nektek is nagyon-nagyon!

Mary Kép és nektek is nagyon-nagyon!

Mindenkinek sikerülnie kell!

Most rohanok.

Puszi
Vendég

Lányok
Mi az amit enni kell, hogy segítse a méhnyálkahártyát?

kagyló

szia Kagyló! Kép

Ez a kérdés engem is foglalkoztat.

Kép
lara26

Lara26
Látom neked is most fog kiderülni, hogy kell-e menned laparra...Remélem össze jön ebbe a hónapba és nem kell menni.

kagyló

Kagyló, Lara Kép
Joghurtot kell sokat enni és napi minimum 2 liter ásványvíz. Nekem bejött vastagításnak!

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok csajok!
Pár órája értünk haza. Kép
Tudtok mindent, mert Kagyló tudósított. (köszi szépen)
A hasam puffadt egy kicsit és persze fáj alapjáratban is de főleg amikor leülök, felállok, köhögök stb.
A műtét jó telt: elaludtm gyorsan, nem találkoztam az intubáló csővel...szerencsére még alvás közben betették és kivették. Nem tudom meddig voltam bent. De volt lapar, histero meg még vmi hosszú...de sztem ez a petevezető átjárhatósági volt. A jó hír az , hogy a petevezetők átjárhatók, viszont (mint ahogy én azt már gyanítottam rég)endós vagyok. E miatt kezelni fognak vagy Pesten vagy Debrecenben, mert csak ott vannak erre alkalmas helyek. Lányok erről szívesen fogadnék infót(Tündi30, Emma vagy bárki).Kép Majd meglátogatom az endometriózis.hu-t..úgyis jártam már ott régebben is. Kép Nagyon utána fogok járni a dolognak természetgyógyászilag is, mivel lehet majd segíteni a hormonkúrát illetve csökkenteni annak mellékhatásait.
Nem hiszem, hogy dolgozni fogok a jövő héten, nem úsztam meg olyan "könnyen" mint Tiza. A köldökömben 2 vágás van, ebből csak 10 nap múlva lehet a varratot kiszedni, és van még kettő elég lent, amiből 5-6 nap múlva lehet kiszedni. Jövő héten tehát visszamegyek a dokihoz. Szövetten 10 nap múlva...de hát anélkül is tuti, hogy endó. A lyukak le vannak ragasztva vmi tapasszal...gondolom vízálló...eddig nem tusoltam, csak vizes törölközővel mosakodtam. A háziorvoshoz hétfőn elmegyek, gondolom kiír a hétre.
A vállam is fáj rendesen...de ezt én is tudom (csakúgy mint SackóKép), hogy a gáztól van. De hova és mikor fog eltűni belőlem a gáz???
Ja, és azért némi nemű vérzést okoz a műtét a hüvelyemben.

Tündi
Örülök, hogy megnyugtatott az UH. Gratula mégegyszer!!! Kép
Sackó
Ez az inszem tuti nyerő lesz! Csak mindent utasítás szerint! Kép
Tiza
Akkor ma hány napos terhes is vagy? KépKépKép
Kagyló
Én is azt javaslom:joghurt, ásványvíz. Vitamin, folsav..és bármi ami jólesik. Kép Sok sikert a lombikoz!!!

Kép
vizkriszisback

SziasztokKép
Rendserleállásunk volt...Kép
Krisz, gyógyulj, utána új erővel tudsz készülni az esküvőre és a babára is! Kép

MotKép
Lisztérzékenység miatt vetéltem. (Fel nem ismert és nem kezelt.)
A sósfürdő nekem is mindig bejön. Tengeri só és illatmentes - segíti a fogantatást-beágyazódást.
Most már csak arra kérnék tippeket, hogy a beágyazódottat hogyan lehetne meg is tartani...Kép Mert ahhoz nem értek... Kép Kép Kép

NoémiKép
Duphastont most kaptam, 18-án. Aznap gyakorlatilag 9-11. napja volt menses kimaradásom. Túl a 2. uh-n, ahol már szép gyűrűje is volt a hálózsáknak.
Azt azért elmondanám, ha valaki olyan keményen migrénes, mint én, szóljon előre a dokinak. Nekem senki nem szólt előtte...
Este bevettem egyet. Reggel már fájt a fejem (hajnalban kezdte). Bevettem a regelit. Délelőtt már szikrákat láttam. Bevettem a délit, ekkor már rendesen hányingerem volt a fejfájástól. HAza értem, megittam egy dupla kávét. Attól rendbe jötte, le is feküdtem. Este jött a következő. Aztán újabb dupla kávé.
Péntek reggel bevettem 8-kor. Aztán elmentem a könyvtárbaa és 4-kor eszembe jutott, hogy kimaradt a déli. Gyorsan bekaptam és számolgattam. Este 10-kor bevettem az estit.
És tegnap semmi bajom nem volt, ma sem. Le is kopogom.
LEhet, hogy a 8 órai reggeli és a 12-kor megevett ebéd túl rövid volt időtartamban. Úgyhogy a ma délit csak 14-kor szándékozom bevenni, este 10-kor meg az estit.
Végülis csak egy heti adagom van, igazán kibírok ennyit Gyöngyért.
Még mindig jobb, mint a kolonoskópia volt Kép

A babádhoz gratulálok Kép!
Mi is pont így voltunk, idén január 2-án kellett volna szülnöm. De akkorra már Gyöngy is itt volt, szerintem Angyalka küldte őt Kép

GtündeKép
Örülök, hogy jól vagy, de a hasmenést feltétlenül említsd meg a dokinak!
Most látomazt uh eredményedet és totál megijedtem megint!
Nekünk semmiféle szikhólyagot nem láttak, az a kb. 1-2mm-es csík se volt olyan látványos hogy rá merék volna mondani: az ott a baba.
Érdekelne a pzs méreted.

DandiKép
Én mind a 7 terhességemmel azonnal tudtam, hogy MEGTÖRTÉNT Kép CSodálkoztam is olyan sztorikon, hogy 12 hétig nem vette észre a csaj...
Sok sikert a zebrásodáshoz Kép!
PG53 Kép Kép Kép

SaciKép
Boldog névnapot kívánunkKép!
tündér11

KriszKép örülök, hogy otthon vagy és jobban vagy.
A gáz, amit beléd fújtak, a véredbe fog kiválasztódni és természetes úton kijutni.
Lassan, de biztosan. Kép
tündér11

Nem igazán értettem, amit a Nők lapjáról írtatok. Mi történt, hogy történt?

Ami meg Retekéket illeti: szemetek. No comment.
tündér11

Krisz Kép par nap es jol lesz a vallad, Tudom, hogy nagyon idegesito - mert olyan, mintha leszakadna. En javaslom hogy sokat pihenj, emelni tilos barmit is. Jobbulast es csak kenyeztesd magad !! Kép +++++

Noi Kép nagyon koszi, amiket irtal..Igen, ez ad erot nekunk, hogy vannak ilyen hozzad hasnlo tortenetek. MAr nagyon varom en is azt a kis szivhangot. Kép Remelem hanyinger sem lesz hamarosan. de az jo, hogy nem hiztal meg..Kép

Tuncsi Kép remelem te sem leszel hanyingeres hamarosan. Te akkor semmilyen gyogyszert sem szedsz..ugye??

Szilcsi Kép ugye nincs rossz kedved !!!! Ma sut a nap !!!!!! ++++

Wish Kép neha irjal nekunk is...

Babcsi Kép merre vagy??? reg nem hallottunk feloled !

Sackolany
saci

koszi tunder Kép
saci

SziasztokKép
KriszKép
Jobbulást, de legalább túl vagy az egészen!
Pihenj sokat! Ráér még a munkahely, az első az egészség!!!

NoémiKép
Olyan jó, hogy ilyen sokat írtál, nem győztem olvasni! Köszönjük a vigasztaló, bátorító soraidat! Ugye te már nem dolgozol?
Ugye jól emlékszem, hogy táppénzen vagy?!

SaciKép
Csak pihenés neked is szigorúan, mikor lesz eredményed? Babatapasztók mennek ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

TündérKép
Nyugi, biztos minden ok. ott bent és szépen növöget Gyöngyöd! Gyönyörű babás hónapokat kívánok neked!

Mindenkinek Puszi! Nemsokára megyünk Gánra, majd holnap este jelentkezem újból!

manda

BarbiKép
Nem jelentkeztél, de biztos jól telt a buli!Kép

Hétfőből nem tudom mi lesz Pirike még csak kopogtat, de még ott a holnap remélem, nem hagy majd békén, hogy tudjunk menni hétfőn. Karcsi is jön!

Na, Pá!

manda

TündérKép
A petezsákom átlagos átmérője 5 mm volt. Ne izgulj!Kép
Hasmenést nem említem, mert nekem szokott ilyen lenni, amikor olyat eszek, amit nem kellene. Minden valószínűség szerint IBS-em van, ami irritábilis bél szindrómát jelent. Itt olvashatsz róla: http://www.solvaypharma.hu/3-3-5.html
Szóval, csak oda kellene figyelnem arra, mit eszekKép
gtünde

GtüneKép
Átmentem az Uramhoz, elmeséltem neki, mit írtál.
Aztán végig vetette velem, hogy mikor mit mondtak...
Mi a 34. napon kaptunk eredményt 3.5x3.2 mm-es folyadékkal telt képletről és azt mondták, abból lesz később a petezsák.
Aztán most szerdán már 3x-a volt, és látványosan láthatóan petezsák volt - a prof dicsérte.
Aztán te most írtad, hogy Neked akkora volt a szikhólyag, hát azt hittem kinyúlok...
Ezek szerint nem a szikhólyagot látták, henem a petezsák kezdeményt Neked is.
Azért riadtam meg annyira, mert legjobb tudomásom szerint 5 hetesen még nem látszik a szikhólyag, mivel nincs is.

IBS Kép Engem IBD-vel riogatnak, meg Colitis-szel. Kép
Mindenestre a lehetőségét is kerüld, hogy hasmenésed legyen. Nem hiányzik semmiféle felszívódási zavar.
tündér11

TündérKép
Nekem 5 mm-es petezsákot, és benne szikhólyagot láttakKép Ne rémüldözz, nyugodj meg, minden OK!

VKriszKép
Örülök, hogy már otthon vagy és nem vagy túl letörve. Azért fura, hogy csak ennyi év után jutott a doki eszébe, hogy megnézzenek belülről. Főleg, hogy a végbélből jövő vér is endora utalt. Mindenesetre mielőbbi gyógyulást!

SackóKép
Csak a bromot, de azt fokozatosan csökkentem. Meg Elevitet és vas+folsavat felváltva.Kép

BarbiKép
Tényleg nem jelentkeztél a buli után. Ez azt jelenti, hogy jó volt?Kép
gtünde

Gtünde
Az elevitet ha jól emlékszem egy hónappal hamarabb kell elkezdeni. Milyen az a vas és folsav? Azt kapod? Vagy vettél valamit?

kagyló

Saci! Kép

Boldog névnapot!
Kép

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: