A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Wish!

Isten éltessen!!!!

Kép
lkt

Timi,
Végre újra köztünk. Remélem párod jobban van.Kép Mi újság a januári kezdéssel, most akkor februárra csúsztatok? Melóhelyeddel mi van?

Hajni,
Hát azért még odébb van, hogy Vanta a régi legyen. Bár a macskákat már üzgéreli és mindenféle rosszaságot kiatalál Kép Jól elkényeztetem. Holnapra mennek a tüszőnövesztő drukkok.

Valószínűleg pénteken megyek Dévaihoz. Jön valaki aznap?

KépKép
inari

Timi Kép
Jó, hogy előkerültél, hiányoztál nekünk! Mi újság? Kép

Inari Kép
Vantáról majd kapunk újabb képet, olyan kíváncsi vagyok, mennyit változott. További jobbulást!!! Kép
Köszi a drukkot, kicsit elkezdtem parázni, mert kiszámoltam, ha ilyen mennyiségeket nyomok Puregonból, 2 nappal hamarabb fogy el, mint kéne...Remélem, doktorom holnap megnyugtat.
hajnesz

„Muzsikával az újszülöttekért!”

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni

Hajni,
mennyi Puregont kell nyomnod naponta?

KépKép
inari

Sziasztok!
Inari!
Én megyek pénteken 8 és 9 között UH-ra!! Kép Te mikor? Találkozunk?

Hajnesz!
Ne parázz, holnap úgyis megmondja a dokid a tuttit. És majd meglátod a szép tüszőcskéidet, rögtön jobban leszel Kép
Egyébként annyi mindentől tudok én is parázni, de most nem kezdek inkább bele.. Kép
Vendég

Inari, Réka,
200 NE-t kell egy alkalommal. Egy ampullában van 600 NE, az első már el is fogyott, a második szűk 3 alkalomra lesz elég, vagyis péntekig. A stimu meg vasárnap fejeződik be. Két megoldás lehet: 1. csökkenthetem az adagot, 2. vennem kell egy újabb dobozzal...Ha lehet, akkor az 1-est kérném!!
De tényleg nem kéne parázni, azzal nem oldom meg a problémámat, hülye vagyok. Már meg is nyugodtam. Kép

De jó Nektek, hogy tudtok találkozni! Kép
hajnesz

InariKép
Nekem ha megjönne a mensi egy nappal hamarabb pénteken (erre van esély azért), akkor mennék, de csak este mennék úgyis, remálem addig nem kell várnotok Kép

Örömhír: negatív lett a kenetem Kép

Lányok, mindenkinek OK a pörkölt (malac vagy marha még nem vettük meg a húst), vagy legyen valami sült husi is?

wish

Wish!

Nekünk jó a pöri. Bár én Gigi lasagne-jára pályázom főként, mert gyengém az olasz konyha. Már előre bocsánatot kérek, csak rövidke időre mehetünk, mert a változatosság kedvéért hétfőn vizsgázok. A másik nehéz vizsga lesz. Sebaj, a következő találkozón már teljes értékű leszek.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Villámlátogatás, mert dolgozatot kell írnom s.o.s.
Wish, gratula és egyben csöpp irígység :-) a negatív keneted miatt! Én is ilyenről álmodom.
Igen, nekünk jó a pöri! Ateszom nagyon fog neki örülni!
Mi mit vigyünk vasárnap? Miből nincs még dömping? Süti, sali, vagy micsoda?
Puszi mindenkinek,
Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Hogy én mekkora marha vagyok.!! Kép Itt nyavalygok én is a fehérje kérdésen, miközben tutti túrós receptjeim vannak. Ha érdekel Benneteket, itt megtaláljátok:
https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7484&post=600666#POST600666
Lkt, Judit és Wish már kóstolta. Bírom a kritikát, úgyhogy jöhet! Kép

Wish!
Negatív kenet: örül-örül! Kép
Mi sajna biztosan nem találkozunk Pityesznél.. Kép

A pöri nekem (vagy nekünk) is jó lesz, bár a lasagne nekem is a kedvenc kajáim közé tartozik... mondjuk akkor eszünk ezt is és azt is!
Puhítom Zuramat és még az is lehet, hogy ő is jön! Kép Kép ...csak lehet, hogy dolgoznia kell... Kép

Kata!
Tudom, hogy mindig csak villámlátogatsz, de mizú a fertőzéseddel, vannak bíztató eredmények?

Eszter!
Az a lényeg, hogy eljöttök egyáltalán. És ha továbbra is így folytatod, akkor a többi vizsgád is jeles lesz! Kép
Vendég

Sziasztok!Kép
Jelentem élünk még mi is,igaz senki nem hiányolt.Kép
Hetente 3x játszózni járunk ami mindkettőnre igen jótékony hatással van.KépDomi egyre sebesebben közlekedik.KépNagyon várjuk már a talit:Kép

Andi!Kép
Köszi az utinfót,már tanulmányozzuk a térképet.Ha eltévednénk majd csörgök.KépNekünk is jó a pöri,bár én a marháért nem vagyok oda.Ugye nem lesz csípős mert Domikám tuti,hogy lemeózza?!KépMilyen a hőfok nálatok?Elég lesz harisnyában az úrfi?KépJátékot vigyünk?KépGratula a kenethez.Kép

Megy a drukk mindenkinek!Puszi.Dia

Viktornak mára,Giginek holnapra!Boldog szülinapot!!Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!

Végre-végre hazaérkeztem, majdnem három hét után. Teljesen bele voltam már betegedve a távollétbe, alig bírom körbejárni a házat (na jó, azért nyaralás után nem így szoktam), és Fifi meg Hédike is bejöhetett, itt sündörögnek egyfolytában.
Nagyon szomorú vagyok mert nem sikerült találkoznom senkivel sem Dévainál, pedig minden másnap ott voltam, és látom Wish is volt többször is. Úgy sajnálom, pedig annyira figyeltem! Kép
Szóval: ma volt az inszem. Hétvégéig szinte egyáltalán nem nőtt pete, már majdnem lefújtuk a dolgot, mert már ma a 24.ciklusnapom van. De apa megérkezett hétvégén hozzám, és akkor beindult. Egy darab, amit 20mm-esre sikerült csak megnövesztenem, de ezt már Dévai jónak találta. Erre az egy szemre kellett dolgoznom ennyit, volt 8 UH, elment 3 doboz menopur, és nem használt. Na meg a closty. Egy kicsit csaltam is, mert sokáig csak egy fél menopurt kellett kapnom, én meg beadtam egy egészet magamnak.
De végülis összejött, amennyire tudott, remélem lesz is baba belőle.
Közben nagyon lebetegedtem, és még Paksra sem mentem, nehogy elkapják a gyerekek. Kép
Tényleg annyira fontosak a lelki dolgok, amíg nem volt velem Seca, egyáltalán nem történt semmi, amikor megjött, meg hirtelen egy pici eindult. Érdekes.
Annyi minden van a fejemben, nem is tudom mit írjak...

De először is, mint ígértem, innen Patakról is köldök Papp úrnak gyógypuszikat: pussz-pussz.

Wish! Látom már megjött a kedved, amúgy is, meg a lombikhoz is. Ez klassz, örülök neki, akárcsak a jó kenetnek. PEDIG VELED ANNYIRA SZERETTEM VOLNA TALÁLKOZNI!

Réka! Nem semmi, Honda Jazz. A kedvenc autóm, de én csak álmodozom róla.
Remélem a te inszemed sokkal-sokkal szerencsésebb lesz, mint az enyém, sok és szép tüsszencsekkel.

Inari! Szegény pici Vanta! Jobban van már? Biztos hamar el fogja felejteni ezt a megrázkódtatást, de nagyon együttérzek, sz.. érzés nagyon. Kép

Beeb! És ha olyan kajákat ennél mint: rakott zöldbab, káposzta, vagy palócleves és ilyenek? Amiben van hús, de mégsem érzed az ízét? Nekem már két hét után hányingerem volt, főleg reggelire.

Ne haragudjatok, hogy nem megyek a talira vissza, de engem innen most nem fognak tudni még kirugdosni sem. Pedig nagyon fincsi kaják lesznek. Kép

Még van sok minden írni valóm, még Dévai is üzent. Csak majd holnap, mert nagyon álmos vagyok.

Na most jól felcsigáztalak titeket. Kép
De tényleg üzent!!
vanda978

Réka, Wish,
Az az igazság, hogy tegnap meg kellett volna jönnie, de még ma sincs semmi, így az sem biztos, hogy megyek holnap. (Nálam elő szokott fordulni 1-2 nap csúszás). Réka, reggel biztos nem leszek ott, mert legkorábban akkor tudok időpontot kérni. Wish veled délután lehet, hogy összefutunk, de csak ha holnap reggel mind a kettőnknek megjönKép Jó egyszerre indulunk majdKép
Na, mindegy a biztos a vasárnap.

Vanda, pihenj sokat,, és vigyázz magadra.
Most rohannom kell, majd du. jövök.
Puszi, Diának külön is, ne érezze magát elhanyagoltnakKép

KépKép
inari

ViktorKép GigiKép
Boldog szülinapot Kép
Kép

wish

InariKép
Ha ennyire egyszerre indulunk, akkor sokat fogunk találkozni Kép

wish

VandaKép
Dévai mondott valamit, hogy miért nem nőttek a tüszők? Azért jó, hogy végül mégis beindult egy Kép
Sajnálom, hogy nem találkoztunk, remélem azért majd egy talira el tudtok jönni valamikor.
És most drukk, sikerüljön az inszem Kép

wish

VandaKép
Dévai mondott valamit, hogy miért nem nőttek a tüszők? Azért jó, hogy végül mégis beindult egy Kép
Sajnálom, hogy nem találkoztunk, remélem azért majd egy talira el tudtok jönni valamikor.

wish

VandaKép

wish

Ahhoz képest, hogy csak egyszer küldtem el...Kép

VandaKép Azt akartam még kérdezni, hogy végül melyik nap volt az inszem és mikor esedékes a teszt?

wish

Sziasztok Csajok!KépKépKépKépKép
Gondoltam -lukas órám van-, benézek Hozzátok... De sajna nincs időm visszaolvasni...
Majd megnézem a táblicskut, kivel, mi történt!

Van-é új babásunk???KépKépKép

Mi átmentünk a győri Kaáliba, a doki azonnal megcsinálta a hysterot, mert azt mondta, feltűnő, hogy mindig a megtapadással volt a gond. A leletek már megvannak, csak szóban nem akarták megmondani... holnap megyünk megtudni, meg megbeszélni a közelgő lombik teenőit.
Tehát: velünk a helyzet um. változatlan. Kínlódunk előre a vágyakozásban.

MIndenkinek drukk!!!KépKépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Csajok!KépKépKépKépKép
Gondoltam -lukas órám van-, benézek Hozzátok... De sajna nincs időm visszaolvasni...
Majd megnézem a táblicskut, kivel, mi történt!

Van-é új babásunk???KépKépKép

Mi átmentünk a győri Kaáliba, a doki azonnal megcsinálta a hysterot, mert azt mondta, feltűnő, hogy mindig a megtapadással volt a gond. A leletek már megvannak, csak szóban nem akarták megmondani... holnap megyünk megtudni, meg megbeszélni a közelgő lombik teenőit.
Tehát: velünk a helyzet um. változatlan. Kínlódunk előre a vágyakozásban.

MIndenkinek drukk!!!KépKépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
SziaKép De jó, hogy benéztél Kép
Akkor most ha megvan a hystero eredménye győrben nyomjátok a következőt? Tök jó Kép
És mi van az örökbefogadással, azt már elvetettétek vagy megy az is párhuzamosan.
Holnap majd nézz be, hogy mi lett a hystero eredménye.
Nagyon örülök, hogy folytatjátok a lombikot és hogy sikerült találni egy másik dokit, akiben megbíztok Kép

wish

Sziasztok, most kezdem el olvasgatni a hozzászólásokat, azt hiszem, aktuális - sajnos. Egy éve próbálok teherbe esni, de nem jön össze.
Az eddigi dokim nem foglalkozik ezzel, azt mondja, várjak még. Miért kellene? Most próbálok új dokit keresni, olyat, aki odafigyel az emberre. Szeretném kideríteni, hogy mi lehet az oka a sikertelenségünknek. A férjemet megvizsgálták, vele minden ok. Kérlek, írjátok le nekem, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy a Dévaiban fogadjanak, hogy megy a kivizsgálások, kezelések menete. Nagyon hálás lennék, ha ezt valaki össze tudná foglalni. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
alíz

Alíz,

Üdv köztünkKép Elsőként is nézd meg az intézet honlapját: www.devaiintezet.hu
Ha felhívod az intézetet egyből Dévai veszi fel a telefont. Érdemes 11 körül hívni, mert reggel nagyon pörgős még az élet. Általában 2-3 hét múlvára ad egy időpontot. A kivizsgálás attól függ milyen vizsgálataid és beavatkozásaid voltak, eddig. Átjárható-e a petevezeteked stb. A honlapon van egy lista arról is milyen leletek kellenek, ezeket el kezdheted beszerezni egy háziorvosi beutalóval:
AIDS, hepatitisz, szifilis (ez a párodtól is kell)
EKG
Tüdőszűrő
Teljes vérkép
Vizelet
és néhány hormon (ehhez majd ő ad beutalót)
A doki elspre kissé morozus néha, de igazából nagyon jó fej és kedves is tud lenniKép És nagyon odafigyel az emberreKép

Kérdez nyugodtan, ha van valami ami még érdekel

KépKép
inari

Wish,
ha már így lehet válsztani mi a marhapörire szavazunk.Kép Tényleg örülök, hogy így egyszerre kezdünk, szinte minden egyes UH-nál találkozunk. Múltkor Katáékkal is már teljesen klubhangulatot csináltunk az intézetbenKépKépKép

Viktor és Gigi,
Nagyon boldog szülinapot nektek!

Kép

KépKép
inari

Ma már írtam, de elment az egész, és úgy bemérgelődtem, hogy nem írtam újra.

De jó nektek, hogy sokan indultok egyszerre! Tudjátok egymást is támogatni, meg nem is beszélve arról, hogy jobban fog telni a várakozás.

Wish! Kép
A doki nem tudta megmondani, hogy miért nem reagáltam a szurikra sem, ő sem értette igazán.Kép
Az inszem tegnap volt, és nem tudom mikor kell tesztelnem. D. azt mondta, hogy hívjam fel 3 hét múlva, ha megjön, ha nem.

Az üzenetről: Az úúúúúgy volt, hogy... Amikor tegnap reggel váratlanul azt mondta, hogy akkor most, kérdeztem nem kell-e olyan tüszőrepesztő. Erre ő kérdezte, hogy az internetről vettem ezt a tüszőrepesztőt? De közben mosolygott. Utána elmagyarázta, hogy ilyen nincs, és kéri, hogy írjam ezt meg, mert mindenki ilyennel jön. Õ bővebben elmondta nekünk, de most nem írom le, ha valakit érdekel, akkor perzse szívesen. Szóval ennyi lenne az üzi. Még azt mondta, hogy azért nem szokott olvasgatni("bár úgy tudom, nem szoktak rosszakat írogatni rólam"), mert mindig olvas valami hülyeséget, és ideges lesz. Mondtam, hogy olyankor megírhatná az igazságot, és minden rendben lenne. Kép

Amúgy alig bírom magam utolérni, annyi dolgom van. Most pihenni kellene elvileg?

Aliz! Ha a dikid a te kérésed ellenére olyat mond, hogy várjál még, nincs is min gondolkodni, válts sürgősen. Inari jól leírt mindent, de ha kell, segítünk.

Üdv a tanulósoknak, a szülinaposaknak, a gyereknevelésben behavazottaknak, és a most kezdő ujdonsült mamiknak!!!
vanda978

Ja, és még azt akartam elmesélni, hogy:

Paksról mentem vissza Pestre busszal, és kifogtam egy idióta barom buszsofőrt, aki állandóan oldalt kémlelte a tájat. Pestre beérve olyanokat fékezett, hogy egyszer (a háta mögött ültem pont) beleestem a háta mögötti plexilapba. Az semmi, hogy a fejem feltapadt a lapra, a térdem úgy megütöttem, hogy azóta is fáj, de pont a hasamba belement az a vas cső. Majd beszartam, úgy fájt. Bocsi.
Utána gondolkodtam, hogy pont a jobb oldalam ütötte meg, szerintetek ez nem lehetett hatással a tüszőkre? Mert Dévai furcsálotta, hogy jobb oldalt vagyok érzékeny. Na mindegy.

Még mindig csak orrspray-vel tudok létezni, különben nincs levegőm. Segítség!
vanda978

Gigi család!

Kép
lkt

Sziasztok lányok!

Wish,Gigi család igy utolag is Isten éltessen sokáig titeket és kivánom hogy teljesüljön minden álmotok!

Kép
póci

Itt vagyok, itt vagyok!

Az elmúlt közel 1 hónap felettébb mozgalmas volt, úgy is mondhatnám, hogy fenekestül ferfordult az életem.

Paptibi rosszulléte és kórházban tartózkodása nagyon kikészített. 5 napig iszonyat rosszul volt, ebből 2 napot itthon voltunk, mert az ügyeletes és a háziorvos szartak ránk.
1 hét alatt 10 kg-t fogyott a drágám, ebből aszem el tudjátok képzelni, hogy milyen állapotban volt.
Mindenesetre rengetetget tanultam ebből a betegségből: egyrészt nem gondoltam volna, hogy ilyen erős leszek végig (még soha nem történt velem hasonló, és remélem, hogy jó ideig nem is fog), arra is megerősítést kaptam, hogy mennnnnyire fontos nekem ez a Fantomtibi. A barátaink, a kollegáim, a főnököm, a családról nem is beszélve iszonyatosan jó fejek voltak.
A családban azért is nagy riadalmat keltett a rosszullét, mert apósom is (már 10 éve) mandulagyulladásból átterjedt szívizom gyulladásban halt meg.
Szerencsére a bp-i kórházban iszonyat jó kezekbe került a pasim, kivizsgáltak rajta minden lehetséges szövődményt. Hihetetlen de ilyen is van a magyar egészségügyben.

A munkám körvonalazódik, hetente 3x a Bács-Kiskun megyei telepre járok.Azért ettől rendesen be vagyok izélve, mert nagyon bízik bennem a főnököm, és nagyon nagy felelőséget kaptam. Meglátjuk...
A régi munkám szagája még mindig tart: decemberi fizut nem kaptam, nemhogy a végkielégítésemet és társait. Tegnap készült el az ügyvédi felszólítás. Munkaügyi bíróságra már biztosan mennem kell, de ezek forralnak ellenem valamit (majd vasárnap dől el pontosan), úgyhogy asszem egyéb bírósági köreim is lesznek. Teszek rá, én mindent ügyvezetői utasításra tettem, meg főleg tehetnek egy szívességet a rohadt sok éjszakázás, hétvégi munka és állandó készenlét után. Még jó hogy nem hagyom a saját izzadságom árán megszerzett dolgokat az irodában...

Bevallom Nektek, az elmúlt 3 hétben a babatémán nem nagyon gondolkoztam, de jó is volt ez, mert már jó ideje túl sokat is foglalkoztam vele. A mensim érkezőben, úgyhogy holnap este asszem Pityesznél zárom a napomat.
Ja lehet, hogy el kell halasztanunk a babatémát, mert Paptibinek volt izotópos vesevizsgálata, és az állítólag (=a férjem kezelőorvosa szerint) hónapokra károsítja az ivarsejteket. Nem akartuk Pityeszünktől ezt telefonon megkérdezni, holnap jön velem azuram is, meglátjuk, mit mond. Gondolom, spermavizsgálat lesz a vége.

Vanda! Nekem leírnád emailben ezt a repesztő témát.

Wishike!

Nyomnál egy táblicskut, hogy lássam ki hol tart, mert csak sejtéseim vannak róla.
lkt

VandaKép
Szerintem tedd közkincsé a repesztő témát, bár sejtem mit mondott.

LktKép
Ha neked is holnap jön meg akkor esélyes, hogy Inarival és/vagy velem találkozol. Mindenesetre ha nem halasztódik az inszemetek, akkor együtt stimuzunk KépÉn remélem, hogy csak megtáltosodtak az izotópoktól a srácok.
És nem írtad, hogy tudtok-e jönni vasárnap. Nagyon örülne neki mindenki, készítünk külön Paptibi hízlaló étkeket Kép

Táblát mindjárt teszek, csak vártam, hogy Vanda válaszoljon mikor volt az inszem, aztán moziban voltunk (Üvegtigris2 Kép Jó volt!) és csak most kerültem a gép elé.

Wish

wish

Eszembe jutott még valami. Képzeljétek, nincs meg AIDS, hepatitis szűrésem eredménye Kép
Január másodikán elmentünk vérvételre, másnap hív a háziorvosom, hogy az ANTSZből felhívták, hogy tönkrement a vér (állítólag mindekettőnké!) nem tudják megvizsgálni adjunk újat. Bassz, de mindegy január 5-én újabb vérvétel. Mondják kb 10. nap múlva a háziorvosnál az eredmény. Biztos, ami biztos kivárok két hetet, hívom ma a dokimat. Mondja, hogy fura, mert Lacinak megjött mind a két eredménye (a 2. és 5. vérvételről is, azaz az állítólag tönkrement is), nekem viszont semmi.
Király, Laci duplán lepapírozva, engem meg Dévai majd jól leb@sz, hogy miért nincs még meg az eredmény. Mindenesetre holnap reggel telefonálok az ANTSZ-be, ha nem tudnak mit mondani, akkor odamegyek és leüvöltöm a fejüket. De azért elég furcsának találom ezt az egészet. Félek a második vért is elkavarták vagy valami és csináltathatom meg pénzért a vizsgálatokat, hogy időben meglegyen.

wish

Kép
Kép

wish

SziasztokKép

Köszönjük a köszöntéseket!
Most nem is igen tudok külön-külön írni mert már a felére sem emlékszem amiket írtatok.

Szotyihéjban:
VandaKép
Szorítunk! Én a Szabolcs utcában kaptam repesztőt az inszemhez. Nem tom! De Pityesz tuti profi, sosem kérdőjeleztem meg a tudását! (na ezt most azért írtam mert hátha benéz mégis ideKépKépKép)

FantomasnéKép
Látod milyen ügyes és erős kislány vagy Te!!Veregesd meg a vállad a nevemben. Jó lenne ha jönnétek vasárnap, viszünk minden jót Tibinek! Kitartás a bírósághoz. Mindig meglep, hogy milyen inkorrekt emberek vannak. Sajnos mi is naponta találkozunk velük a cégbenKép

WishKép
Nyugi! AZ idegeskedés árt a szépségednek! Nekünk jó a pöri, OLikám meg majd kap lasagnét! Csak már azt nem tom, hogy hány adagot csináljak???

AnnaKép
Jó, hogy írtál!! MÉgis mentek lombikra?? Sikerülni fog, én tudom!!!!! Kérlek gyere sűrűbben!

AKinek nem írtam annak külön puszi!!

Jó éjt!

KépKép
gigi28

AnnaKép
De jó hallani rólatok!!!
Jó, hogy belevágtok újra! Ezúttal sikerülnie kell!!!
Várjuk a további híreket is!!!

LktKép
Nem semmi időszakot tudhatsz a hátad mögött!!!
Le a kalappal elötted!
Uradnak pedig még több jobbulást Kép!

WishKép
Hajaj! Nem szívesen lennék most az ANTSZ-esek helyében!!!
Remélem meglesz az az eredmény és tudtok kezdeni!!!

EnigmaKépKép
Hogy vagytok? Rég jártál erre Kép

LányokKép
EZ AZ UTOLSÓ NAPOM!!!!
Jövő héttől láblógatás, vagy éppen felpolcolás (igény szerint) otthon!
Tök jóóó!
Ja, és már van otthon is netünk Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella,
Fú de jó. Rátok fér a pihi, de azért minket ne hanyagolj el. Mindent tudni akarunk a fiúkrólKép

Timi,
Hát tényleg nem semmi, jól kezdődik az évedKép Na majd a folytatás....Kép Remélem vasárnap találkozunk.

Réka,
na mi volt a reggeli UH-n?

Hajni,
és neked tegnap? Hogy állsz a puregonnal? Csökkentetted végül az adagot?

Wish,
Úgy látszik az ANTSZ-nél is jó a munkamorál. Remélem előkerül a leleted. Innivalót mit vigyünk?

Csajok,
Ma vagyok a 31. napon, menstrinek sehol semmi nyoma (30 naposnál hosszabb ciklusom még nem volt) Reggel teszteltem, a szokásos atom negatív. Kicsit be vagyok szarva, remélem nem valami ciszta babrált be. Ha hétfőig nem jön meg mindenképen hívom Dévait.
Már izgulok, olyan jó lesz végre személyesen is megismerni titeket.

KépKép
inari

Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást! Ma reggel be is jelentkeztem, jövő péntekre kaptam időpontot.
Elkezdem begyűjteni az általatok leírt infókat/leleteket. Majd visszajövök, hogy milyen volt az elős találka... Minden jót!
alíz

InariKép
Inni azt hozzatok, amit szeretnétek. Nálunk az állandó kínálat: víz (szénsavmentes) és tea, van némi bor és gyümilé, néhány rövidital, de pl. sör az nincs, mert az egyáltalán nem iszunk.
Nekem sem jött meg még, de mondjuk én holnapra várom. Lehet bevársz engem, pszihésen is lehet befolyásolni a mensit, nem kell ahoz ciszta Kép

StellaKép
HurráKép Remélem nem fognak sokszor hívogatni, hogy mi hogyan vanKép

AlízKép
Sok sikert! Azért arra készülj fel, hogy valószínűleg kell majd várnod valamennyit, hiába mész időpontra.

ANTSZ ideadta a leleteket, mint kiderült csak 16-án készült el az összes eredmény és valószínűleg még postán van. Azért elementem egy másolatért, nyugodtabb vagyok, hogy a kezemben van. Ami viszont furcsa, hogy az AIDS szűrés eredménye mellé januér 4-i dátum van írva, pedig azt mondták, hogy a másodikán vitt vér tönkrement, a következőt meg csak ötödikén vittük. De én már nem is merek kérdezni, a lényeg, hogy van leletem. Kép

wish

Szia Mindenki!

HajneszKép
Mit mondott tegnap a doki? Puregon?
És köszi a "kóbor" info-t, sejtettem, hogy ilyesmi van mögötte, de látnom kellett a kontextust.. Kép

GigiKép
Nagyon bejön a dumád! Kép

VandaKép
A 20 mm-es tüsző az még kicsi? Nekem ma Dévai azt mondta, hogy 18-20 mm-esnek kell lennie. Lehet, hogy minimumra gondolt?
Fáj még a hasad? Szörnyű, hogy pont most kellett beütnöd!

A tüszőrepis kérdés engem is izgatna, bár remélem, nem lesz rá szükség. Szóval, ha nem esik nehezedre, megírnád?

AnnaKép
Én még csak futólag ismerlek, de kívánom, hogy ezúttal szerencsésen végződjön a lombik. A lapar eredményeket megkaptad már? Kép

AlízKép
Szerintem még lesz sok kérdésed, úgyhogy "találkozunk".
Elsőre nekem nagyon antipatikus volt Dévai, csak azért tartottam ki, mert itt azt írták a lányok, hogy jófej. Ma már végigrötyögtük a vizsgálatot. Nagyon jókedvében volt. Kép

LktKép
Utálok elcsépelt dolgokat ismételni, de: Teher alatt nő a pálma! Most derült ki, hogy még többet is bírsz, mint képzelnéd! Büszke lehetsz magadra! Remélem, tudtok indulni. Mostmár jössz a hírekkel, ugyi? Kép

Wish, InariKép
Hát jól nem találkoztunk ma, de legalább ti összetartotok és még lehet, hogy Lkt is csatlakozik a bandához..

WishKép
Pedig nagyon élveztem volna a "fejleordítós" sztorit. Persze a lényeg, hogy megvan a papír. Kép

Stella!
Utolsó óra, utolsó nap, nem fog a tollad, nem fog az agy! Kép Búcsúztatnak, vagy valami? Furcsa lehet elképzelni, hogy egy pár évig most nem fogsz dolgozni, vagy legalábbis nem úgy... Kép
Már így is nagyon sokáig húztad az igát az ikrekkel.

Én reggel megjártam az UH-t:
bal oldalon 13, 8, 6, 6
jobb oldalon: 12, 6, 6.
Nem tudom, hogy mekkoráknak kellene lenni (ma van a 9. ciklusnapom), de Dévai szerint csak 3 fog beérni. Idézem: "Hármasikrek elég lesz?" Kép
Ezek szerint a 6-osakat már le is lehet írni?

Egyébként végig ökörködött. Pl. hogy papír nélkül nem vetkőztet le nőt! Én meg nem értettem, milyen papírt akar, persze a gyógyszereset kérte. Kép
Meg mikor rájöttem, hogy amit ő adott, az nem a Puregon, csak az eszköz, amivel be lehet adni, aszon'ta: "Maga okos kislány, jobb lesz, ha megjegyzem magamnak!" Kép Érdekes volt ilyen hangulatban is látni!

Szóval erősítésre lesz szükségem, így Puregon-t írt fel. Kicsit összesz.rtam magam a szuritól, de valahogy csak sikerül majd.
Jótanács, mellékhatás, fájdalom? Meséljetek, lécci-lécci!
És hétfőn reggel kell megint mennem, így még lehet, hogy randizok valakivel ott... Kép
Vendég

Lányok Kép
Tudom, nem szép, hogy hallgatok, olvaslak ám Titeket és nagyon örülök, hogy Anna is írt, de eléggé el vagyok keseredve, azért nem írok. Nem reagálnak jól a tüszőim a szurikra, azt sem tudom, pontosan mennyien vannak, de a lényeg az, hogy nem akarnak szépen nőni. A Puregont nemhogy csökkentettük, felemeltük 300-ra, de mivel el is fogy és van "jobb" is, kaptam Fostimont helyette, azt kapok vasárnapig 3 ampullával naponta. Nagyon szar érzés, hogy nem feszítenek egyáltalán, pedig ezelőtt ilyenkor már alig vánszorogtam tőlük...hát ez van, de a remény hal meg utoljára, meglátjuk...
hajnesz

Wish!

nem semmi kalamajka ezzel a lelettel.

Timi!

Innen már csak jobb lehet az éved.

Gigi család!

Így utólag boldog szülinapot mindkettőtöknek.

Alíz!

Üdv a körünkben, Dévai egy tündér, csak néha kicsit pesszimista.

Inari!

Bármi lehet a késés oka, ne idegeskedj, ha az ember várja, akkor mindig késik. Tapasztalat.

Nem is tudom, ki kérdezte, hogy mikor kezdünk. Ha pontos lenne a ciklusom, akkor február 13-án. De addig még van egy kenet nekem is, ami ugye bármi lehet. Várom már a vasárnapot.

Stella!

Jó pihenést, aztán tudósítani ám, mi van a fiúkkal.

Eszter
Kép
roxal

Hajni!

Nem feladni, kettőből is lehetnek ikrek, ld Enigma. Hidd el, hogy most van itt az idő, s ne hasonlítsd az előzőekkel, az úgysem sikerült! Ez most fog! fel a fejjel, csak előre.

Duddu!
Beszélgess a tüsszencsekkel, egyél sok húst, s a hatosok is utolérik a tönnieket. Dévai mindig a legrosszabbra készít fel. Hajrá, tessék sokat pihenni, víz, hús, víz, hús, s nem lesz gond!

Eszter
Kép
roxal

Hajnesz!
Ne add fel, látod Vandának is hogy beindultak a petikék! Kép Küldök egy kis erőt neked!

Eszter!
Köszi, Dévai is javasolta, hogy beszélgessek velük. Szerencsére a húskérdés nem került szóba. Nekem napi kettőnél több nem megy, hiába is próbálkozom. És iszonyú lelkiismeretfurdalásom van tőle. Viszont minden nap más túrós krémet készítek vacsira és csak úgy magában azt kanalazgatom.
Vizsgáiddal hogy állsz?
Vendég

Wish!
Hányra menjünk hozzátok?
Vendég

DudduKép
Déltől várunk sok szeretettel mindenkit. Nincs kapuzárás, úghogy ha valaki csak késöbb ér ide, azt is beengedjük Kép
Szerintem nem rosszak a tüszőméreteid, simán be fognak érni. A szurikat könnyű beadni, ha kiváltod meglátod milyen pici a tű. Valószínűleg meg sem fogod érezni.

HajniKép
Minden rendben lesz!

wish

Köszi Lányok Kép
Most egy kicsit bátrabb lettem a drukkoktól, én is mindig Enigmára gondolok,
hátha nálunk is hasonló csoda történik.
Ezek a nagytudású orvosok biztos a közös konferenciákon tanulják, hogy mi a
legjobb a tüszőknek, az én dokim szerint a Bújj-bújj zöldág...-at nagyon
szeretik, azt énekeljem nekik. Kép
Ma tartottunk Farkaskomával egy minitalit! Kép
hajnesz

Én olyan fáradtnak érzem magam, kicsit feszülök combhajlatban is. Amikor kellett akkor persze semmi nem volt! Akkor most én még nem is ovuláltam? Vagy egyáltalán így hívják a "repedést"?

Réka! Valamikor el sem tudtam képzelni, hogy szurit adjak magamnak, mégis csak sikerült. Én még akkor is majd össze csinálom magam, ha kapok. De komolyan mondom, hogy most egy sem fájt, ott izomba kértem őket. Otthon az elsőnél nagyon remegett a kezem, már majdnem feladtam, de csak összejött. És egyáltalán nem fáj, alig éreztem, de az is lehet, hogy a nagy zsírréteg miatt. Kép

A repesztőről mint már írtam, azt mondta, hogy olyan nincs. A lombiknál szokták adni azt az éjféli szurit, aminek nem tudom a nevét, és azért, hogy beérjen a pete a leszíváshoz. Azt mondta, hogy ha inszemnél "tüszőrepesztőt" adnának, ami nincs is, akkor soha nem termékenyülne meg senki, mert utána már nem lehetne összehozni az inszemet. A méret a lényeg, amire nekem 20-25mm-t mondott, és akkor termékenyít meg, ha ez megvan. Mert utána a spermucik még 5 napig simán eléldegélnek odabenn (ő mutatta hol, csak én nem tudom), és amikor szükséges elvégzik a dolgukat. De azért 8 óránként érdemes rádolgozni, sose tudni. Szóval nekem nagyjából ezt mondotta, ha valamit kihagytam, majd megírom, vagy szóljatok. Wish, te is erre gondoltál?

Alíz! Pontosan letudod tölteni, hogy milyen eredményeket kér az intézet honlapjáról, azon rajta van az a két papír, amit ő is fog adni.

Wish! Nem javítottál ki a táblában. Mi is készülünk az Üvegtigrisre, főleg, hogy írtad jó volt. Bár mondjuk sejtettem. Kép

Stella! Sehogyan sem tudok kimenni a képekből, másnak esetleg sikerült? Apa szerint az alsó képen ott van baloldalt egy arc, így van?

Timi! Cseppet sem irigyellek most titeket, remélem hamarosan egyenesbe jöttök egyészségileg és munkaügyileg is. A hozzáállás jó, azért se hagyd magad a s...fejeknek, és apát hízlald keményen. Bocsi ha már írtad, de én nem olvastam pontosan mi is volt a diagnózis?

Réka! Akkor a cél már megvan: hármasikrek. Biztos jók ezek a méretek, nekem nem voltak ekkorák sem. Sajnos később sem, tele voltam 6-os 8-as-okkal.

Hajnesz! Teljesen megértem az elkeseredésedet, hisz majdenm ez volt az én helyzetem is. Akkor gondoltam is, hogy most ez hagyján, hogy inszemre nem nőnek, de mi lenne ha lombik lenne. Azért én nagyon szurkolok, és neked küldök most sok-sok energiát. Puszi neked.

Mensire váróknak! Apát otthon behúzni az ágyba, és az biztos segít.

Valaki! Akkor most én mikor tesztelhetek? 2 hét múlva már igen?
vanda978

VandaKép
Info a képekhez. Olivér a kép jobb oldalán van, profilból; Botond a második kép jobb oldalán, szintén profilból.
Gyakorlat teszi az ember szemét! Most gyakorolj, mert pár hónap múlva, már a sajátodon kell megtalálnod az arcot Kép!!

HajneszKép
Nem kell egész sereg tüsző! Ez a pár lesz most a befutó és punktm!
Nagyon drukkolok és kitartás!!!

DudduKép
Nagyon jól haladtok Ti is! Előre az ikrekért Kép!

WishKép
Ügyesen elintézted a leletet!
Most már csak az a bizonyos "utolsó menzi" hiányzik és kezdheted számolgatni a heteket!
Legalábbis nagyon remélem, hogy így lesz!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép
Visszaolvasni nem tudtam (most is épp le akarja harapni a kutyagyerek a lábujjamatKép)
Na csak a lényeg:

HajniKép
Éjjel veled álmodtam és képzeld, terhes voltál!!!!! És eddig az összes álmom bejött! Igaz, hogy én meg menyasszonyi ruhát válogattam.....Kép De most biztos sikerülni fog!!!!!!!!
Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: