A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Márti! Kép

De édi! Szereti a pancsit, látom! Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Igenis kell a sok kép! Ne hagyjuk magunkat Kép
Egyébként azon én is ámulok, hogy lehet ilyen jó képeket csinálni, mint amilyeneket Nyúlné csinál! Amivel én fotózok, állítólag az is nagyon jó gép, csak sajna a leírását nem láttam még, így a különböző trükköket nem ismerem. De Zoom-olni tudok vele, mégsem lesznek ilyen tuti közeliek Kép És a kicsinyítéstől is elég silányak lesznek...

Benianyu Kép Köszi, megkaptam! Majd írok még!

Megvolt a mai látogatásunk is a Gyermekklinikán. Nem volt egyszerű, mert hajnalban kellett menni, éhgyomorra, ezeket már eleve nehezményezte Balázs, így aztán nem volt könnyűrávenni az együttműködésre. A laktóz-érzékenységet vizsgálták, ez úgy történt, mint a terhességi vércukorvizsgálat, csak nem vért vettek, hanem kilégzéses tesztet csináltak. Bele kellett fújnia egy szerkezetbe, majd meginni egy tejcukros lötyit, és ezután kétszer negyedóra múlva, majd négyszer félóránként kellett fújni. Szóval jó sokat ott voltunk, mindezt éhesen, szomjasan szegény. Először nem volt hajlandó fújni, akkor egy maszkkal lefogtuk az orrát és száját, ennek "örömére" elkezdett sírni, és már meg is volt a kilégzés. Na, ezután már inkább a fújást választotta Kép A lényeg: nem laktóz-érzékeny. Ezután mentünk Veres doktorhoz, aki közölte velünk, hogy a vérkép viszont rossz Kép Van egy IgA érték, ez Balázsnál 0, ami azt jelenti, hogy immunhiányos. Ehhez jön még, hogy kevés a vasa, és a calciuma. Az immunhiányt kinövi a doki szerint, viszont emiatt az érték miatt nem lehetett megállapítani a lisztérzékenységet. De továbbra is erre gyanakszik, főleg azért, mert a vas- és calciumhiány egy felszívódási zavarra utalhat, ami megintcsak a lisztérzékenységtől is lehet. Továbbra is puffadt a gyerek hasa, de mi úgy látjuk, hogy jobban van, és az értékek nem nagyon vészesek, ezért nem látja sürgősnek a további vizsgálatokat. / ez lehetne mégegy vérvizsgálat, ami nem teljesen egyértelmű eredményt hozhat, és lehet biopszia altatásban Kép /. Hát ezeket jegyeztem meg abból, amit mondott a doki, sokkal nem lettünk okosabbak. Ráadásul felírt vasat, amitől megintcsak emésztési gondjai lehetnek szegénynek, így még csak biztosan nem is állapíthatjuk meg, hogy jobban van-e, vagy rosszabbul. Mindenesetre felhívta a figyelmünket a holnapi tévéműsorra / Tudásakadémia az M2-n/, ebben a lisztérzékenység lesz a téma.
Gergő persze megint velünk volt, szegénykém egész jól bírta, mindenki oda volt érte, fűnek-fának mosolygott Kép
Na, bocs a sok helyfoglalásért, lépek is!

Judit+ Gergő / ma 16 hetes/+Balázs/ 3,5 éves/

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Anikó!

Hát sajnos a plánét csak úgy tudod meg ha megveszed a könyvet és becsoportosítod a kajáidat a könyv szerint délig ehető update3, 3ig ehető update2 és egész nap ehető update 1 es kódú kajákra...

Alapvetően a szénhidrátok(fehérkenyér, sütike, rizs tészta az update 3-as, a sovány húsok, tejtermékek, zöldségek az update 1es kódúak.
De ez sokoldalon van a könyvben bekódozva...

Lányok, ez hihetetlen,már megint megtalált minket egy gyökérfajzat...Kép

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Van valakinek "csodatévő" Norbi vagy R.Réka dvd-je????????????????? plíííz!!

Dóri
Vendég

Szia Márti!Kép
Nem olyan nehéz bekapcsolódni, én is új vagyok legalábbis az irás terén, kül. én is régi olvasója voltam a topiknak. Bendegúz nagyon cuki kis vigyori.Kép

Réka!
Ágoston szemei teljesen megbabonáztak minket!Kép

A többi babát is imádom nézegetni, csodaszépek, és úgylátom , hogy Nyúlné áldásos tevékenysége hatására egyre profibb, művészibb képeket készit mindenki.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Elkezdtem norbizni, odaáig jutottam, hogy megvan a lista, az a sok oldal beszámozva mi hányas. Kép

És ESZERINT FOGOK TENNI!!! Kép Meg rendelek norbi kaját keddtől.

Tényleg Megann, ehető? Kép
Vendég

en is egyet akkorKép

KépKép
KépKép
aniko47

Megann,

Koszi, talaltam nehany oldalt az interneten is.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Lányok, ne haragudjatok meg rám, de én mindig csak panaszkodom. Na hát itt egy dolog amire nem lehet egy szavam sem:
Pont annyi kg vagyok, mint terhesség előtt és minden régi rucim jó rám!Kép
Csak hát ez az utolsó aminek most örülni tudok. De persze ha nem így lenne, akkor ez is egyel több ok lenne, hogy panaszkodjakKép
Viszont lassan nyithatnék egy boltot ahol cumikat és rágókákat lehetne kapni, minden féle formájút, színűt. Persze Lilinek egyik sem kell.
Nyúlné, ma kérdeztem a védőnőt, mit kéne tenni Lili kezével, hogy javuljon, de azt mondta fogalma sincsKép Kicsit félek, hogy tiszta seb lesz neki, de azért én is reménykedem, hogy nem lesz semmi komoly. Ezért is veszem a rágókákat, de még nem igazán akarja őket, inkább a saját kezét.

Majd csinálok egy képet a készleteinkről, de ne nevessetek ki miattaKép

Voltunk sétálni, meg vásárolni, olyan jó volt, mert volt egy kis csöndKép Nagyon szeret babakocsizni, de csak kint az utcán. Persze vettem neki megint egy rágókát, de ezzel sem voltam nyerőKép

És most megint megy az ordítás ezerrelKép

Kép
Kép
hari

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
hari

Hari!Kép

Jaj de édes LilikeKép
Nem is gondolnám, hogy így le tud fárasztaniKépKépKép
Fel a fejjel, lesz még szupi jó is!!!Kép

Mea
mea

Hari!
Tündéri ez a lány! Gyönyörű szemei vannak!Kép
Némely cumit és rágókát "ismerősnek" véltem!KépKép

Jucc!
Sajnálom, hogy ilyen macerákon kell átesnie Balázsnak!Kép Kis hős!

Márti!
Üdv. közöttünk!Kép

Norbi menü engem is érdekelne, de én egy picit drágállom. Kép
Megann! Tényleg, finom?
Dóri! Hajrá!KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Napsugár!

Kép

Olyan szépek a babák!

Hari!
Lilikéről nem is gondolnám, hogy ilyen fárasztó, kétemberes baba!
Vendég

Tünde!
Zita!KépKépKépKépKépKép
Nati nem dugdossa így a nyelvét.
Olvastam a másik topikban, hogy mi van veletek.
Sajnálom!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Holnap reggel elutazom Mosonmagyaróvárra, nem leszek internet-közelben, sajnos. De majd lesz mit visszaolvasom szerdán!
Barbi, talira jövök, hozok sütit. Duda, akkor menjünk együtt! Még ráérünk megbeszélni, mikor induljunk. Remélem, nem olyan idő lesz, hogy csak a jegesmedvék mernek kimenni az utcáraKép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Duda!

Köszi, de nem olyan tragikus ám a helyzet! Asszem...
Zitának egyfolytában kilóg a nyelve! Kép
Vendég

Nekünk is vannak jobbnál jobb rágókáink (igaz cumit nem használunk, miután az elején utálattal kiköpte Bendegúz. Aztán miután megtalálta a hüvelykujját rendszerint azzal alszik el), de még nem sikerült elsajátítani a rendeltetésszerű használatukat:-) Egy ideig próbálja a szájába venni, aztán eldobja.
Leginkább ő is csak a kezét tömködi a szájába, meg ha a kezemben van, akkor az én mancsomat rágicsálja. És minden tiszta nyál:-)

Lányok aki szoptat még, nálatok milyen gyakran van kaki? Mert nálunk majdnem minden szopi után van egy nagy rotty. Lehet hogy azért mert én még mindig iszom a Lactoherbet meg Fitolacot is a biztonság kedvéért. Nem mertem eddig abbahagyni, pedig lehet hogy enélkül is lenne ugyanennyi tejecske. Azt hiszem most már megpróbálom lecsökkenteni.

Egyébként Bendegúznak is gyakran meg kell mutatni a játékait, és aztán már elvan egyedül is. Meg például az is elszórakoztatja, ha engem néz miközben pl. vasalok. A lényeg hogy itt legyek látótávolságban.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Tünde!
Akkor jó!Kép

Zsuzsa!
Rendben! Érezzétek jól magatokat!Kép

Márti!
Nálunk napi 1 kaki van, de van, hogy egy nap kimarad. Én is ittam mindkét teát, de nem vettem észre, hogy befolyásolta volna a kakik számát. De lehet, hogy csak nem figyeltem.Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Márti!

Nálunk kb 2 hós korig minden nap volt kaki. rendes adag. Kép

Viki most múlt 3 hós, és általában 2 naponta produkálja. Akkor viszont komplett átöltözés, body-csere, ruci-csere. Kép Tegnap este volt ez, ma semmi. Majd holnapra várom. KépKép

Te: én sosem ittam semmilyet. Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Napsugár,
Egyet értek az előző beírásokkal. Most töltöm újra az elemeket a fényképezéshez. Kép
Gyönyörűek a babák, én nagyon élvezem nézegetni őket. Ma különösen, hogy Napsugárnak köszönhetően ilyen sok kép van fent.

Hari,
Tényleg nagyon édes kislány Lili! Kép
A rágókakészlet nem semmi.

Aniko,
Karfiolt és karalábét, illetve a gyümölcsök közül a körtét Magyarországon nem szokták ilyen hamar adni a babáknak. Furcsa, hogy országonként mennyire más a vélemeny hozzátáplálás ügyben.

Márti,
Üdv itt. Beírlak a táblázatba, ha szeretnéd, a következő frissítésnél már benne is lesztek, csak még néhány adatra lenne szükség. (korod, kórház neve, lakhelyetek, tesó adatai, ha van)

Jucc,
Megkaptam a választ. Kép
Szegény Balázs Kép, elég sok kellemetlenséget kellett kiállnia ma. Drukk, hogy javuljon az állapota! Neked sem lehetett egyszerű végigcsinálni ma a vizsgálatokat, rávenni Balázst az együttműködésre úgy, hogy Gergő is veletek volt.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Tea bocs', lemaradt az "a" betű Kép
Vendég

Márti!
Nálunk szintén majdnem minden szopi után, közben van kaki. Én nem iszom egyik teát sem.

KépKép
KépKép
oréka

Akkor ezek szerint ez anyatejes babáknál normális. (csak nekem kicsit soknak tűnt)

Köszi Benianyu:
33 éves vagyok, a Keszthelyi Városi Kórházban született Bendegúz, első baba, 2850 gramm, 51 centi, császárral sajna (farfekvéses volt). Ja, és Pesten lakunk.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ja, és a neve Péter Bendegúz, csak a Bendegúzt használjuk mégis.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Na, csináltam most pár képet az esti tornáról. Kép
Figyelj Napsi Kép
KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Napsugár, ejnye!

Márti, üdv itt!
Máténak is minden szopi után van kaksija, én sem iszom semmiféle teát.

Hari,
Lilike csudaszép, mondod, hogy az utcán babakocsiban elvan, hát vidd sűrűn, lehet, hogy a hideg levegő leszívja annyira, hogy éjjel is alszik majd Kép

Holnap teszek fel én is képet, csakazértis!!! KépKépKépKépKép

Pusztok!

Sisotris és Máté Bendegúz Kép

14+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, viszem én, csak hát inkább engem szív le a hideg, nem őtKép

De igazából azért kéne gyakrabban jönnöm, mert ilyenkor mindig úgy elszégyellem magam, hogy ennyit nyüglődök, pedig hát azért nem vagyok én olyan rossz helyzetben, csak nehezen viselem. Mondjuk az én szempontomból az eredmény ugyan az, de biztosra veszem, hogy találnék itt olyan anyukát, aki örülne, ha "csak" annyi gondja lenne a babával, mint nekem.
Igaz, hogy Lili nem alszik el magától szinte sosem, viszont ha ringatom, akkor ilyenkor este simán elalszik. Most pl. 7-kor volt fürdés, aztán ugye bekenegettem őt testápolóval, volt kis babusgatás, egy miniszopi csak az illúzió kedvéért, mert éhes nem volt, aztán ringatás és már alszik. Méghozzá ő ilyenkor mindig a saját kiságyában alszik el. Hason. És alszik többnyire 1-ig. Na hát utána már nem ilyen fényes a helyzet, de biztos van, akinek már az esti elaltatás is nehezebben megy, vagy csak a nagyágyban. Persze nem azokra gondolok, akik direkt ott altatják, hanem akik szeretnék átszoktatni és nem megy. Hozzátartozik, hogy reggel általában már mellettem ébred, vagy a hordozójában, mert nem mindig lehet őt visszatenni éjszaka a saját ágyába. De reménykedem, hogy ha majd egyszer végigalussza az éjszakát, akkor már végig a saját kiságyában lesz, hiszen ott alszik el. De most még végigalvásról szó sincsKép
Aztán végül is napközben is szokott aludni, de csak nagyon rövideket. Kivéve a babakocsit, mert abban órákig alszik, de csak ha tolom. Próbáltam a lakásban is, de nem vette be, meg az udvart sem. Csak ha az utcán tolom az a jó neki. Nekem is jó a séta, csak hát ugye nem nagyon tudok pihenni közbenKép Bár néha már úgy érzem, hogy menet közben is el tudnék aludni. Valamelyik nap elvittem este a Wekerle telepre sétálni, csak mentem a sötétben, bambultam magam elé. A végén úgy eltévedtem, hogy még az irányt sem tudtam, hogy merre lakunk. Teljesen megijedtem, már pánikba estem, mert sötét volt és tényleg fingom nem volt merre menjek. Ráadásul volt hogy többször is ugyanoda jutottam. Ezt talán az érti, aki ismeri a Wekerle telepet, ott nem igazán derékszögben mennek az utcák. A végén hazataláltam, de megfogadtam, hogy soha többet nem megyek arra sötétben és hidegben.

Na megpróbálok egy kis rendet rakni, mert a párom lassan hazaér és így sincs az a nagy harmónia itthonKép

Nyúlné, most bekentem körömvirág krémmel a Lili kezét és ráhúztam egy kesztyűt. Kiváncsi leszek jobb lesz-e holnapra. Majd beszámolok rólaKép

Hari, Lili 13+6

Kép
Kép
hari

Megann!

"Gyökérfajzat"... Kép Ezzel mindent elmondtál.

Egyébként, most, hogy a Te megnyilvánulásodat olvastam, gyanús lett egy picit a dolog.
Napsugár nem egyenlő Antimegannal?

Már csak azért , mert Napsugár is már egy jó ideje olvasgat minket, de most megunta, de nagyon. "Antimegann" is jó ideig, csendben lapítva olvasgatott minket, mire bilit borított. Nem igaz? Napsugárnak csípi a szemét a sok gyönyörű baba.

Na mindegy, szerencsére elindított egy lavinát, és mindenki újabb szebbnél szebb fotókat dobott fel. Tényleg nagyon szépek a babók, egytől egyig!

Én sem maradnék ki a sorból, úgyhogy most feldobok JÓ NÉHÁNYAT!!!!!
És nem kérek bocsánatot, hogy foglalom a helyet, jó lányok?? Kép Kép Kép

Na, figyeljetek! (Napsi, Te is!!!)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kuha és Gergő (19+5)

Kép
kuha

Kuha!
KépKépKépKépKép

Napsi elérte a célját, mindenki rakja fel ezerrel a képeket! Kép
Vendég

Lányok !
Én nem bántásból írtam,csak a többi topic nincs így tele képekkel. És nem antimegannal vagyok egyenértékű! Nem kell mindjárt leharapni a fejem!!!! Én szerintem itt nyugottan kimondhatja az ember amit gondol, nem? Tényleg aranyosak a kisbabák, meg minden, csak szerintme fölösleges telerakni a topicot és egymást dicsérgetni. De ti tudjátok! Nekem8Kép
Jó éjjt!
Vendég

Napsi!

A topic-ok nem egyformák!!! Ha azok lennének, akkor bőven elég lenne belőlük 1 is!
Mi ilyen topicosok vagyunk, NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK A CSEMETÉINKRE, és ezt így (is) fejezzük ki.
Egyébként, ha régóta olvasgatsz minket, akkor sejthetted volna, hogy ezért a megnyilvánulásodért úgyis "neked esünk". Szóval felesleges volt.
Részemről nincs harag, csak akkor olvasgasd azokat a topicokat, ahol nem kell ennyi képet nézegetned! Kép

Ja, és nem azt írtam, hogy egyenértékű vagy Antimegannal (számomra az egyenértékű azt jelenti, hogy UGYANOLYAN), hanem feltételeztem, hogy egyenlő vagy vele (vagyis UGYANAZ).
De ha nem, hát nem....

Kép
kuha

Bodza!Kép

Nekem is nagy kedvencem Szabó Magda: Az ajtó, Für Elise és a Katalin utca. Kép Szeretem nagyon A mester és Margaritát és a Száz év magányt is. a funtineli boszorkányt megvettem, de még nem olvastam el. Karácsonyra kaptam a Raj című sci-fit, és most azt olvasom. Nagyon izgalmas és érdekes, valamint elgondolkodtató.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Mondtam, hogy bocs! Majd finomabban fogalmazok!

Kuha
Ha te is figyelmesen olvastál volna, tudnád, hogy csak nemrégtől van internetünk, és ne gondold, hogy annyi dőm van, hogy mindent vissza tudjak olvasni
Vendég

Sziasztok! Kép

Márti:

Üdv közöttünk! Kép Én is csak szoptatok, és Zsuzsa is általában naponta háromszor de van hogy többször telerottyantja a pelenkáját. Mostanában még az átlagosnál is nagyobb durranások voltak, mert fel kellett gyorsan szaporítanom a tejem, mert van aki elviszi, és most felborult az elsőtej-hátsótej egyensúly és szerintem az kikezdte egy kicsit a hasát. Kép De most beálltam egy normálisabb fejési rendszerre, remélem Zsuzsa pocakja is rendbejön... Ha nem, akkor le kell mondanom a tejadást. De nem szeretném.

Göndörzsóf! Kép OLyan aranyos, hogy a fiad még emlékszik Zsuzsára! Nem semmi. Kiváncsi vagyok, hogy élőben is úgy el lesz-e ájulva tőle mint "álmaiban" :D

Fényképek:

Én ugyan bevallom nem értek a fotózáshoz, de szerintem Nyúlné képei azért is olyan szuper jók, mert ahogy látom, csak természetes fényben fotóz! És gondolom a kamera is elég jó minőségű. Nyúlné, olyan a géped ami azonnal exponál vagy mindig 1-2 másodperces csúszással? A legtöbb digitális kamera nem tudja ezt az azonnal-exponálás trükköt, ezt csak a jobbak tudják ha jól tudom. És ha azzal a kamerával fotózol amit a múltkori talin a kezedben láttam, az elég komoly gépnek tűnik!!

Hari:

Lili nagyon szép! Kép Kár hogy ilyen sok gondod van vele. Kép A rágókákkal Zsuzsa se nagyon tudott mit kezdeni az elején, aztán beletanult. Most már kifejezetten azért szereti az egyik játékát, mert a plüss elefánt mind a négy lába élénk narancssárga korong alakú rágókában végződik, most már kifejezetten azokat szemezgeti ki és dugja a szájába, nem a plüss részeket. Szerintem ahogy nő, fejlődik a kézügyessége és akkor majd hatékonyabban dugdossa a rágókákat a szájába.

Bodza!

Oké, menjünk együtt. Elküldenéd emailben a pontos címedet? Nem jegyeztem meg. Kép

Akkor most én is rakok fel képet Zsuzsáról! Kép

Ilyen volt mikor megszületett:
Kép

És ilyen lett:
Kép

Hari! Ezt neked rakom fel. Így rágja az öklét a rágóka helyett. Kép
Kép

Ez pedig egy természetes fényben készült kép. Sajnos a mi lakásunkba nagyon ritkán süt be a nap, és a gépem se olyan tuti, de azért talán érződik a minőségbeli különbség:
Kép

Ezt pedig spéci Napsugárnak küldjük:
Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Napsugár, kicsit gondolkoztam rajtad és arra jutottam, hogy biztos nem akartál rosszat. A véleményedet írtad le, ami itt tényleg megengedett. Ha nem ismerném a többieknek nagy részét személyesen, de akivel nem találkoztam még azokat is már olyan régóta ismerem innen, hogy ez tényleg nem arról szól csak, hogy mi milyen büszkék vagyunk a babáinkra, hanem arról is, hogy igényeljük egymás babáinak a képét. Ha jól értettem nem rég van internetetek, tehát te még nem lehetsz szerves része a csapatnak, így lehet hogy neked nem azt jelentik a képek mint nekünk. Két dolgot tehetsz, az egyik hogy átugrod a képeket és csak a szöveget olvasod, a másik hogy sokat jössz közénk és akkor neked is hiányozni fognak egy idő után a képek, mert érdekelni fog mennyit változtak a gyerkőcök napról-napra. Van a harmadik is, hogy nem jössz egyáltalán, de gondolom azért olvasgatsz minket, mert érdekel amiket írunk, úgyhogy szerintem maradj és 1 hónap múlva meglátod hogy már te is örülsz majd a képeknekKép

Kép
Kép
hari

Márti,
Felírtam. Kép A következő alkalommal már ti is fogtok szerepelni a táblában.

Hari,
Gyere sokat, ha tudsz! Kép Ma mi is megfagytunk séta közben, olyan hideg szél fújt. És jövő hétre még ennél is hidegebbet mondanak. Kép

Dóri,
Viki nagyon helyes. Kép

Kuha,
Gergő is Kép Nekem az első és az utolsó kép tetszik a legjobban.

Benianyu

benianyu

Napsugár, kicsit gondolkoztam rajtad és arra jutottam, hogy biztos nem akartál rosszat. A véleményedet írtad le, ami itt tényleg megengedett. Ha nem ismerném a többieknek nagy részét személyesen, de akivel nem találkoztam még azokat is már olyan régóta ismerem innen, hogy ez tényleg nem arról szól csak, hogy mi milyen büszkék vagyunk a babáinkra, hanem arról is, hogy igényeljük egymás babáinak a képét. Ha jól értettem nem rég van internetetek, tehát te még nem lehetsz szerves része a csapatnak, így lehet hogy neked nem azt jelentik a képek mint nekünk. Két dolgot tehetsz, az egyik hogy átugrod a képeket és csak a szöveget olvasod, a másik hogy sokat jössz közénk és akkor neked is hiányozni fognak egy idő után a képek, mert érdekelni fog mennyit változtak a gyerkőcök napról-napra. Van a harmadik is, hogy nem jössz egyáltalán, de gondolom azért olvasgatsz minket, mert érdekel amiket írunk, úgyhogy szerintem maradj és 1 hónap múlva meglátod hogy már te is örülsz majd a képeknekKép

Kép
Kép
hari

Kép
Kép
hari

Fú ezt annyira el akartam küldeni, hogy duplán is sikerültKép Bocsi

Kép
Kép
hari

Roki!
Zsuzsa baba ámulatbaejtően szép a természetes fényben készült képeken.Kép Egészen babaszerű (mármint játékbaba), és tisztára szőkének látszik.
Igen, teljesen igazad van, ég és föld a különbség a két féle fényviszony között. Sajna hozzánk se süt be túl sok nap, de majd tavasszal csinálok kinti fotókat.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Csajok ne nézzetek hülyének, de bébikompot mikortól lehet használni? Csak ha már magátol tud ülni a baba?

Kép
Kép
hari

Hari!

Nem duplán hanem háromszorosan.....KépKépKépKép
Gratulálok, olyan diplomatikus vagy, és örülök hogy ismét hallok rólad...Kép

Nagyon rossz passzban vagyok, úgyhogy én nem tudok ilyen diplomatikus lenni.
Én sem akarom leharapni Napocska fejét, de ez mégis dühítő, hogy "némán leselkedő" emberek csak azért szólalnak meg, hogy ilyeneket írjanak...
Miért nem írnak inkább Juccnak valami okosat, vagy bárkinek bármit ami használ, jótanács, tapasztalat, vagy miért nem linkel be ide valamit ami érdekelhet minket vagy bármi, de ne ezt mert ezt mert ez VÉRLÁZÍTÓ!!!!!!!!!

NAPOCSKA!!!!!!!!!!!!!! ÉS TÖBBIEK!!!!
Nem látta valaki véletlenül a Fókuszt ma este???
A cumisüvegekről volt szó, és arról hogy némelyik rákkeltő lehet és mégis forgalomban van. Az előzetesben azt ígérték közlik a veszélyes cumimárkákat..
Ha valaki látta, kérem tegye közzé mert én lemaradtam rólaKépKépKép

Na Napocska, inkább ebben segíts, ne a topikunk szerkezetét bíráld..Előre is köszi az értékes hozzászólásodat!!!!

Kuha!
Nekem is eszembe jutott az antiképmásomKépKépKép
Vajon leskelődik még mindig alattomosan???

M

Kép

Kép
megann

Napsugár!

Mint ahogy (figyelmesen) olvashattad, részemről nincs harag, csupán a véleményemet írtam le, ami nagyjából egyezik Hariéval.

Mellesleg bármilyen figyelmesen is olvastam, számomra az nem derült ki legelső "bejelentkezésedből" (2006 Január 11 szerda - 08h 09), hogy nemrég óta van internetetek, csak annyi, hogy olvasgatsz minket, mióta van internetetek.
Na mindegy, tényleg nem vitatkozni akarok, részemről a dolog lezárva.

Rokica!

Zsuzsa babának is fantasztikus a sérója Kép
Imádom, hogy ilyen nagy hajuk van!

Davailla!
Bizony, jaj nektek lányok, és bizony Te is vigyázhatsz majd a leányzódra!!! Kép

Benianyu!
Köszi Kép

Kép
kuha

Hari!

Nem tudom hogy mikortól lehet használni, de viszont elég rosszakat hallottam a bébikompról...
Sem fizikailag sem lelkileg nem tesz jót a babáknak...állítólag...
Persze lehet hogy ez is hablaty....

Még én sem tudom hogy vegyek e Lénának, de ha veszek is akkor is csak mértékkel fogom bevetni..

M.

Kép

Kép
megann

Hari,
Még nagyon korai lenne Lilinek a bébikomp, mivel ahhoz biztosan kell ülni. Azért gondoltál rá, mert azzal egyedül tudna mozogni?
Sok helyről hallottam, hogy a bébikomp nem előnyös abból a szempontból, hogy nem a járáshoz, álláshoz szükséges izmokat fejleszti.
Mi nem vettünk Beninek anno, nekem nem szimpatikus játékszer.
Gondolom, jár az agyad, hogy mi tudná Lilit kicsit lekötni, hogy felszabadulj néha. Igaz?

Rokica,
Zsuzsa tényleg nagyon szép a természetes fényben készült képen. Kép

benianyu

Hari,

Úgy tudom, a bébikomp nem javasolt, mert egyrészt veszélyes, főleg olyan lakásokban ahol lépcsők is vannak, másrészt hátráltatja a járásfejlődésüket. Kép Gondolom azért akarsz ilyet, hogy Lili elszórakozzon benne. Olyan hintára nem gondoltál amibe szintén bele kell ültetni, és fel van függesztve az ajtófélfára, a gyerek lába leér a földig, és így tudja rugóztatni magát? Ezzel nem tesznek kárt magukban, és állítólag imádják a babák, és a fejlődésüket se hátráltatja. Én vettem egyet használtan, de mint utólag kiderült, nálunk túl szélesek az ajtófélfák, és nem tudom felrakni. Valami mesterembert kéne idehívni, hogy két kampót fúrjon az ajtófélfánkba, aközé akasztanék egy fa téglát megfelelő méretben és arra akasztanám. Szerintetek milyen mesterember vállalna ilyen feladatot? Meg össze kéne rakni egy könyvespolcot és lecsalogatni fenntragadt rolókat. Ilyesmit ki vállal?!?

Íme egy kép Zsuzsáról, mikor látogatóban voltunk a nagynénéméknél, ahol akadt EGY (1) darab ajtófélfa, amire rá tudtuk rakni a hintát:
Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann, igen aztán én is láttam, hogy 3x ment elKép Én is örülök, hogy tudtam most jönni, vártam már, hogy Te mikor jösszKép Lehet (sőt biztos) hogy lemaradtam valamiről, de miért vagy rossz passzban??? Ugye nincs semmi baj? Teszel fel majd Lénáról képet? Nevet már végre az anyukájára? Remélem igen!!!

Mindenkinek igaza van, már jól kiismertetekKép Már mindenen gondolkozom, hogy mivel köthetném le LilitKép Most megint összeszereltem a járókát, de 10 percnél tovább nem nagyon szeret benne lenni. Vettünk neki pihenőszéket is, amit hintáztatni lehet, de az sem nyerőKép
Közben olvasgattam a bébikompról és már nem is akarok, mert én is csak rosszat olvastam róla. Majd kitalálok valami mást.

Rókica, a hinta nem rossz, de nekünk sincs alkalmas ajtófélfánk. Jó, hogy jössz te is a talira, majd szánj rám pár percet egy lelkifröccs erejéigKép

Na megyek, mert megjött a pasim. Holnap is igyekszem jönni, remélem Lili is így gondolja majdKép
Szép estét mindenkinek!!

Kép
Kép
hari

Megann!Kép

A Fokuszban nem mondtak konkrét márkákat, csak kinai üzletekben készült rejtett kamerás felvételeket mutattak. Ami lejött,az amit már eddig is lehetett tudni, ne vegyünk kinai boltban no name kinai termékeket olcsón, amin még magyar felirat vagy gyártó ill. forgalmazó neve sincs. A nagy bababoltokban nem találtak rossz minőségű cumit.
Üdv,

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Hari:

Itt van egy kép a Kicsik és Picikből, ahol kifejezetten ajánlják ezt a rugós hintát, mivel a gyereknek magának is dolgoznia kell vele, tehát nem olyan mint a mechanikus hinták, amit sok gyerek imád ugyan, de csak ülni kell benne. Ebben ugrálni is lehet, és az jóttesz a fejlődésüknek. Amúgy a Picik és kicsik (vagy fordítva, sose tudom megjegyezni, nekünk angolul van meg) még mindig a kedvenc babakönyvem, ajánlom mindenkinek! Nagyon sok hasznos információ van benne!

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,
a fotókat ne hagyjátok abba, szerintem ettől szines a topic, és jó látni, ahogy nőnek a bébik.

Nyúlné,
lehet, hogy unod, de tényleg meg kell jegyeznem most is, hogy nagyon jók a képek, az ágyon-fekvős is szuper, mert olyan egyedi, nem olyan beállitottnak tünik.Kép
Nyelvkidugós kép isKép

Dóri,
norbi dvd-m nincs, de egy-két gyakorlat avi formátumban van a gépem, ezekre szoktam csak tornázni, inkább hasizom,fenék és comb. Ha gondolod elküldöm mailbe.

Bodza,Viki,
Kevin is ma hajnal fél ötkor felébredt (amúgy nem szokott) szopizott de nagyon keveset, aztán visszaraktam ágyába de nem aludt el, bementem hozzá, megnéztem pelust hátha az a baj, csak pisi volt benne, megint visszatettem, hallom a szomszéd szobából, hogy még mindig dumál, egész fél 7-ig fent volt, aztán aludt 9-ig mert fel kellett kelnünk mentünk csavizni. Remélem nem fog ez megismétlődni mert hulla vagyok.

Ehhez még társul, hogy ma megvolt a 3. mellgyulladásom, nagyon utálom Kép Ez volt a legrosszabb, alig tudtam kimaszirozni, nagyon fájt, még mindig egy kicsit de már jobb.Kép

Hari,
ez a szép kislány ilyen "rossz"? Kép Kerülne a kezem közé, jól megrágcsálnám a pofikáját aztán megjavulna biztosan Kép (ha csak ezen mulna)
Én is azt hallottam, hogy a bébikomp nem jó a babáknak, a későbbi járástanulás végett.

Márti,
üdv ittKép én is iszom még a teát, én sem merem elhagyni, pedig biztosan lenne anélkül is. Még van egy dobozzal azt megiszom aztán többet nem. Inkább sörtKép
Kaki van mindig, tegnap pl. a fürdővizbe történt meg. Veletek volt már ilyen? Undi volt nagyon Kép

Napsugár,
ha nem bántásból irtad akkor miért?! Irigy vagy szerintem vmiért? Kép Ha a többi topicon nincs fotó az más téma, kit érdekel?! Miért ne dicsérgetnénk egymást, mindenkinek szüksége van a jó szóra!

Amúgy én is beteg vagyok!Kép Megfáztam, vagy elkaptam vkitől, nem tudom, de tiszta t...ny vagyok.Kép

Benianyu,
bekerülhetünk mi is a tábliba?
Kevin, Győrben született, 2005.09.14. (apukája is,csak 30 évvel korábban),testvér nincs.
KösziKép

Zsu,Kevin
spanci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: