A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

TonticaKép
Nem kerülte le a figyelmemet, már elkezdtem írni neked egy levelet. Mindjárt befejezem. 5-10 perc.

SaciKép
Nincs semmi különös, várom, hogy megjöjjön Kép
Plusz nem birok dolgozni, de nagyon kell, úgyhogy szenvedek Kép

wish

wish Kép ertelek..akkor kitartas !!! es hamarosan mehetsz gyes-re/gyed re..
saci

TonticaKép
Sortörés: Alt+Enter

wish

Wish:
Igen, koszi kozben rajottem, epp erre az egyszeru megoldasra nem gondoltam! Kép
A sortores nem megy alt + enterrel, spanyol excelem van es nem talalom, na mindegy majdcsak meglesz.
Nagyon szepen koszonom a segitsegedet! Kép Kép Kép
A tablat megnezheted a homeros topicban.

KépKép
KépKép
tontica

Köszönöm.....
dandi

Szilva

Számításaim szerint 25.-én pcio és 27 transzfer. Holnap megyek uh-ra. napi 2 menopurt szurok és holnaptol + cetrodide. Mond neked ez valamit? Neked mennyi volt a napi adagod?
Ne izgulj 1 honap mulva teljesen máskép fogod látni a világot. Nálam is úgy mukodik hogy egyszer fenn másszor lenn. De remélem hamarosan elfelejtjuk milyen a zuhanás és csak "repkedni"fogunk. Kép
mili

Elindultam Balatonalmádiba bulizniiiiiiiiiiiiiiii! Majd éneklek nektek valamit, hogy jobb kedvetek legyen vagy lehet hogy rosszabb lesz!Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Elindultam Balatonalmádiba bulizniiiiiiiiiiiiiiii! Majd éneklek nektek valamit, hogy jobb kedvetek legyen vagy lehet hogy rosszabb lesz!Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Azt elfelejtettem írni, hogy azon a szédüléses január 16-án megittam egy fél pohár tokaji bort, azután majdnem elestem úgy megszédültem...
Valamiért azt érzem hogy terhes vagyok. Csalódni sem fogok, ha nem, hiszen nem először ment élesben a dolog. Egész januárban esténként sós vizben lubickoltam. Szegény férjemet zaklattam minden másnap. Jól kiborult Kép)). Pedig nem jellemző rám ez a viselkedés. Vérnyomásom rendes...mitől szédülhetek? Remélem nem valami vírus csak... siettetném az időt. Állítólag a minden napi sós fürdő nagyon segíti a fogamzást lányok!!! És jól esik utána az akciózás is. Felüdít, megnyugtat, olyan lesz az ember méhe mint egy rugalmas labda. Minden este üldögélni kell tengeri sós vizben, vagy termál kristályosban...
dandi

MiliKép
Én is ezeket szúrtam.
A cetrotidnál ne lepődj meg, ha kipirosodik utána bőröd és viszket. Nekem legalábbis mindig ez volt, de egy 10 perc alatt elmúlik, csak az a 10 perc vacak, hogy kibírjam, hogy nem vakarom meg Kép

wish

Ez a sósfürdő számomra teljesen új infóKép

Megerősítést, vagy cáfolatot kérek szépen....

Andi Kép
Mióta próbálkoztok?
mot

Dandi Kép ezt nem ertem...terhesen abszolut nem ajanljak a meleg furdot, mert veteleshez vezet.
a so, csak azert jo, mert lazit, tisztit..stb.
de langyos vizben nem jo ulni, a finom melegben pedig nem szabad. (ilyenkor)
legalabbis en mindenhol ezt hallottam.
neked ki mondta, vagy hol hallottad/ olvastad ,,hogy lehet furdozni? koszi s.
saci

Én ezt találtam eddig:
A sós fürdő hatásai
Idült méh körüli gyulladásos betegségekre (perimetritis subacuta) és petefészek-gyulladásra (adnexitits subacuta et chronica), műtét utáni összenövések oldására (adhesiolysis) kiválóan alkalmas. Egy fürdőkádba ültetjük a beteget, 34 Celsius-fokos sós vízbe 20-25 percig naponta 1-3 hétig. A gyulladás utáni meddőség is kezelhető így.

wish

Több házaspártól hallottam, hogy másfél éves várakozás után a sós fürdő csodát tett. Kellemes meleg, nem forró. 20-30 perces a mensi után naponta esténként. Nagyon jót tesz a hátrahajló, vagy előrehajló méhnek, a savas hüvelyt is közömbösíti, ami kedvez a spermiumoknak. A gyulladásokat (idült) is megszüntetheti. Rugalmas lesz több napos fürdőzés után ott a belsőd. Az erdélyi sós tavak is ezért tesznek csodákat meddőnek hitt asszonyoknál.
Természetesen már terhes anyukáknak nem ajánlatos a forró fürdő. De a fogamzást segíti nagyon.
dandi

Én nem tudok arról, hogy gyulladásom lett volna, de jól esett a sós fürdő. Jót tett a bőrömnek is, ami nagyon érzékeny. Egyáltalán nem szárította ki, pedig le sem mostam. Sárvárit használtam és thetis-t. Keverve, mert a sárvári drága. Szerintem a sima tengeri só is nagyon megfelel. Lehet érezni, hogy mi esik jól. Mensi után jó forró, későbbi napokban kellemes meleg. Most mióta sejtem a fogamzás sikerét, azóta csak ritkán fürdőzöm, én is hallottam, hogy terhesnek már nem jó a fürdő.
A sikert nem tudom még...Kép
Csak reménykedem, hogy terhes vagyok már.
dandi

BarbiKép
Látom, már elmentél bulizni. Jó bulizást így utólag!! Énekelj, kapcsolódj ki!

Megjöttem az ultrahangról:
Uterusban egy szabályos petezsák, benne szikhólyag látható.
Átlagos átmérője: 5 mm.
Mért terhességi kor: 5 hét. (És tényleg ma vagyok a 35. naponKép)
Legközelebb febr. 9-én kell mennem a dokihoz vizsgálatra.
Mit mondjak, megnyugodtamKép
gtünde

Sziasztok! Ismét itthon tanulok, de vhogy én is úgy vagyok mint SzilvaKép Elég rossz passzban vagyok és ezért sem jelentkeztem eddig.... Már eléggé el vagyok keseredve, hogy mindenki babás körülöttem... Tudom, hogy már ezerszer láttátok ezt a mondatot....KépDE hát mit csináljak??? Ez van...
banyanya

TüncsibeKép

Nagyon örülök, hogy minden rendben. Ez olyan szuper! Nagyon boldog lehetsz most!
Kívánom neked,hogy ezután is minden ilyen szépen, simán alakuljon.
Te már tuti, hogy idén babakocsit fogsz tologatniKép Tök jó!!!!!!!!!
mary78

TüncsibeKép
Örülök, hogy megnyugodtál. Nem lesz semmi baj és nagyon jó kis terhességed lesz meglásd és nem sokára követünk Téged.
Igaz, lányok?

BanyaKép
Ne már, ne legyen Neked is rossz kedved. Én is utálom, hogy mindenki terhes, különösen a TV-ben, rádióan hallottaktól-látottaktól leszek mérges. (Pl Marsi-Palik negédes románc. És itt nem savanyú a szőlő, de az egész olyan hiteltelen volt. Persze csak úgy eszébe jutott az ultrahangról, lehetséges hogy terhes.)

Kérdőív: még 7 db hiányzik. Egyre nehezebben töltögetem, pedig mára már nem terveztem más feladatot.

Kép
Kép
tiza

TündiKép Gratulálok! Boldog babavárást kívánok Neked!

Tiza Köszi a vigasztaló szavakat, de egyszerűen torkig vagyok mindennel!Kép
banyanya

Sziasztok,

régen idevalósi voltam, érdeklődnék, hogy megvan-e még a zebrafarm? Ha igen, gondolom jelszavas. Lenne kedves valaki, és elküldené nekem a jelszót a macsek76@mailbox.hu cimre Kép

Van fent néhány dolog, ami az enyém volt, és szeretném letölteni.

Köszönettel, Lora
lora76

Mili Kép
A Menopurt ismerem csak, azt én is szúrtam. Napi felet kellett. A másik stimu a Puregon volt.
Sok sikert Mili Kép Nagyon fogok neked szurkolni!

Kép
Kép
szilva069

Dandi!
Ugyanebben a cipőben járok, nekem dec 29-én jött meg és múlt hét eleje óta elég sokat szédülök. mi is akciózunk elég rendszeresen. Barátnőmet kérdeztem erről, akinek már van egy kislánya és ő is szédült sokat ebben az időszakban, ráadásul azért is emlékszik erre ennyire, mert nem akartak még babát és orvoshoz is ment miatta. Aztán megjött neki, nem gyanított semmit, csak amikor mensi után pár napra rendszeresen jött a róka.
szóval én is reménykedek, majd jövő héten kiderül. Kép
svgirl

Tüncsike Kép
Gratulálok a kis 5 mm-eshez Kép

Kép
Kép
szilva069

TündeKép
Szuper! KépKép Most már teljesen biztos lehetsz.

Érdekes ez a fürdőzés. Idáig csak a tiltásról hallottunk. Lehet, hogy ki is próbálom, mert szeretek fürödni, és legalább ellazít.
Úgy is én is olyan változó, szomorkás passzban vagyok.

Tegnap nekem is megakadt a fülem "Magdi néni" beköpésén. Eléggé kiakadtam. Szívesen küldtem volna nekik egy emilt, de nincs semmilyen elérhetőség feltüntetve.

Kép
mofly

TündeKép
GratulálokKép
Vigyázz magadra!

Szilva Kép
Kitartás...
mot

TüncsibeKép
Most már minden tutti, tök jó! Sok-sok pihenés!!! Mit fogsz csinálni, dolgozol végig vagy majd mégy táppénzre?

manda

Sziasztok Tünde gratula nagyon örülökKép
Kérdezném hogy milyen sót kell rakni a vizbe irjátok már meg pontosan én kipróbálnámKépnekem úgy sem árthat.
megmég kérdezném hogy az inszemhez mindent fizetni kell már úgy értem hogy nemtámogatnak semmit és hogy menyibe kerül a gyógyi
Ildikó
ildikoo5

svgirl
most jöttem haza, látom a biztató szavaidat....úgy szeretném ha összejönne...de a csalódásra is fel vagyok készülve Kép
dandi

Mofly,
Szerintem a fürdőzés nagyon jó, de sós legyen és fogamzást és beágyazódást segíthet. Ha sejted, hogy már terhes vagy, nehogy ártson...én sem fürdöm csak kicsit. Használni próbáltam a pg53-at is méhnyak nyák vizsgálattal, de nem láttam semmit csak a férjem spermáit szerintem Kép), ciki....Kép nyálam nem volt alkalmas semmiféle vizsgálatra...
Bocsánat a gusztustalanságért...
dandi

Tengeri só, sárvári termál, thetis. DM-ekben van
dandi

Dandi köszönömKép és menyit kell bele rakni vagy ez rá van irva
ildikoo5

Köszi Lányok!

MandaKép
A 12. hétig mindenképp dolgozni fogok, hacsak nagyon szarul nem leszek. Aztán megyek táppénzre, és irány GyőrKép Dokihoz majd hazajárok.

MaryKép
Köszi szépenKép

TizaKép
OkésKép Benne vagyok egy problémamentes terhességben. Aztán tessék követni!!

Lányok, én megértem, hogy most sokan rossz passzban vagytok. Szerintem az is közrejátszott, hogy most ketten babásak lettünk. Tudom, hogy örültök neki, de azt is tudom, hogy azért fáj is, hogy nektek miért nem sikerül. Én is így éreztem, amíg nem jött össze. De ki fogtok lábalni a depiből. Ígérem. Én mindenkinek nagyon szorítok és már várom az új zebrásokat!!
gtünde

Lányok!

Tali ügyben nagy a csend! Amúgy a fiúk is jöhetnek? Habár lehet, hogy pont Apa nem akar majd jönniKép
gtünde

Helló lányokKép
NoiKép
Vártalak már nagyon!!Annyira örülök nektekKép

Tündi
Jaj de jó!!!Nagyon boldog pocakosodást kivánokKép

Mot
Hát én is láttam azt a bizonyos mondatot!Ez sztem bunkóság volt,mondjuk lepörög,nem a Magdika beszólásótól lesz nekem jobb v rosszabb,de azért néha megválogathatnák mit raknak bele.De én almára emlékszem,nem körtére.

Többieknek isKép
Vendég

SaciKép
Nagyon Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
Remélem jó kis utóajándékod lesz nem sokára!Kép
Puszi
ui.:Remélem igazából Saci vagy,nem csak itt!(mert Hanem beégek)
Vendég

Kép
Vendég

SaciKép
Csatlakozom, és ha ma ünnepeled (de nem csak akkorKép) NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánok és bízom benne, hogy ez az év már meghozza hőn áhított babádat!!!!!!!!!!!!!!!!! Persze kívánom is! (csak szóismétlés lett volnaKép)

TüncsibeKép
Elült a tali, de beszéltünk febr.10-11-ről.

Csajok áll még a találkozó időpontja? Ha úgy alakul én hoznám a Karcsit is!

BarbiKép
Remélem már jól szórakozol! Jó mulatást továbbra is!!!!

manda

MandaKép
Azért is kérdeztem rá, mert olyan nagy csend lett a tali körül. Én is megpróbálom Gábort rábeszélni. Csak jó lenne már tudni, hogy mikor is lesz, és hová tudnánk menni.

VKriszKép
Remélem, már jól vagy a műtét után és vacsit is kaptálKép Várjuk a híreket!!

AmicaKép
Most nézem, hogy már a 14. héten is túl vagy. Hogy röpül az idő!!Kép Gyerekek jól vannak? Hányingered elmúlt már? Képzeld, én csak reggel szoktam kicsit émelyegni. Most is jól bevacsiztamKép

TizaKép
Várom ám már a jövő heti randinkatKép Van valami ötleted, hova menjünk?
gtünde

SackóKép
Ha ma van a névnapod, én is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!
gtünde

TüncsibeKép
Én úgy emlékszem febr.10-11-én lesz. Mondjuk azt nem tudom, hogy mind a két nap vagy csak egyiken.
Szóba került a Mamut meg valami Árkádok, bár az utóbbit nem tom, hol van. A Mamutot ismerjük, mert nincs messze a BMC-től.

Úgy örülök a bébidnek, vigyázz nagyon magatokra, bár ahogy megismertelek nem vagy az a stresszes fajta és az nagyon jó!

manda

Sackó! Isten éltessen!

Tüncsi, épp tegnap estem kétségbe, hogy két napja jól vagyokKép. Na hát ennyit nem paráztam az elsőkkel...

Manda, Szilcsi, Kandi! Pusza

Kép
Kép
Kép
amica

Most olvastam a másik topicban, hogy ők is febr.11-ére szerveznek talit. Na és hová szerintetek? Hát az Örs vezér téri Árkádokba!Kép

manda

Ildikooo5,
Rá van írva az adagolás. a fürdősok többségén az is rajta van, hogy nőgyógyászati panaszokra....
terhesen már nem szabad. Fogamzásnak tesz jót úgy tudom.
Még nem tapasztaltam, nincs még bizonyítékom...
dandi

Szaisztok!

Bocsánat a tolakodásért, csak kérdezni szeretnék valamit.
Kaptunk időpontot a Kaáliba, de kérnek (többek között) hüvelyváladék tenyésztést. Volt már valakinek ilyen? Milyen vizsgálat ez pontosan?
Köszönöm a segítséget előre is!

Kép
Kép
beuka

Szia BeukaKép
Sajnos én nem tudom az melyik, lehet, hogy a sima nőgyógyászati vizsgálatnál csinálják, amikor kenetet vesznek a hüvelyből is.
De van a Szülészetek, kórházakban Kaális topic, én a helyedben megkérdezném ott is!!!

manda

BarbiKép
Ha gondolod priviben megírhatnánk egymásnak a telefonszámunkat, mert ha mégsem jön Pirike, akkor megyek Pestre, csak nem a BMC-be, hanem Saldos tanfolyásra és ha kedved van még délután találkozhatnánk.

manda

Manda, Köszi Kép

Kép
Kép
beuka

MandaKép
Ja, a babaprojectesek találkoznak az ÁrkádbanKép Azt tudom hol van, az Örs vezér téri Ikea közelében. Amúgy nem nagyon ismerem Bp-et.
Rosszul tudod, mert tök stresszelős vagyok. Ma UH előtt is tök ideg voltam. Aztán megnyugodtamKép

Na puszi, jó éjt mindenkinek!
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: