A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Junko, Timi!
Csak a progihoz tudok hozzászólni, de annak nem 25-30 felett kell lennie a 22. nap körül? Legalábbis nekem ezt mondta a doki.
Nem azért mert Neked Junko a 69 nagyon szép, nekem gyogyival is csak 30-ra ment fel. Persze nem tudom, hogy ugyan az-e a mértékegység.

Timi!
KösziKép, meg fogom nézniKép.

dido

dido
dido

Megyek lányok haza a páromhoz! Holnap ujra jövök!

Sziasztok!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!
Mai LH teszt is pozitív. Kép tegnap volt, holnap lesz akció. Úgy döntöttünk másnaponta akciózunk. Vajon sikerül??
Dinadin! Sajnos erre készülj fel, a trerhesség alatt az immunrendszer gyengébben működik. Annak idején, amikor babás voltam a téli-tavaszi hónapokban 4-5 -ször volt felső légúti hurutom, amire alig szedhettem valamit. Egyébként meg kb 2 évente 1-szer kapok el valamit. sok C-vitamin ( mivel vízben oldódó kiürül a fölösleg a vizelettel), sok folyadék (mert különben a sok C-vit. vesekövet okozhat), méz, Sterimar orrspray(tengervízből van sós), Lándzsás utifű szirup (köhögésre)...stb Jobbulást!!Kép

Kép
Kép
sosi

Dido Kép Szívesen Kép Nem tudom, mikor nekem nézték a 21. napon, akkor 21 volt és az jónak számított...

KépKép

KépKép
timika

Sosi!
Akkor hajrá kétnaponta! De azért ne csak a babára gondoljatok közben! Kép

Évi77!
Mizú' az ótóval?? Megesz a kíváncsi fáncsi! Kép

Dina!
Remélem, már jobban vagy! Kép Ha kevés a munka, túl sok ideje van az embernek agyalni, ha meg sok, akkor pedig fáradt... Kép Semmi se jó nekünk, igaz? Kép

Junko!
A lányoktól régebben kaptam linkeket a hormoneredmények összevetésére:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm vagy
http://membres.lycos.fr/rgv/hormon.htm

És ha más mértékegységben van, itt találtam átváltási arányokat:
http://membres.lycos.fr/rgv/hormon.htm

Az az igazság, hogy én egy ideig nézegettem, aztán úgy döntöttem, hogy nincs idegem hozzá, így legalább egy dolog van, amin nem agyalok... Kép

Pancsi!
Jó, hogy itt vagy! Kép Ügyes legyél a vizsgákon!

Jó éjt:
réka
Vendég

Hát, sajnos nem lett autó...Kép Párocskám nem szerelmesedett bele egyikbe sem. Amiket kép alapján kinéztünk, az egyikről kiderült, hogy nagy dohányos volt az eredeti tulaj, tiszta sárga a füsttől a kárpit, és sok helyen ki is van égetve csikkel. Brrr, gusztustalan... Amit jobb oldalról fényképeznek, az a bal oldalán horpadt, a harmadiknak úgy csörög a motorja, hogy csak na. De nem adjuk föl, előbb-utóbb megtaláljuk az igazit.

Réka!

Akkor javítanál engem 29 évesre, Dóri várható születési idejét márc. 8-ra? Köszi!

Pancsi!

Jó, hogy megint benéztél, gyere gyakrabban!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu! Persze, persze nem csak arra gondolunk közben, de valljuk be őszintén, azért mindig átvillan az ember agyán közben, hogy hátha most sikerül. Neeem???Kép

Kép
Kép
sosi

Nem tudjátok Mátrával mi van??

Kép
Kép
sosi

Évi!
Persze, javítottalak. Újra...
Addig küldözgetem a táblicskut a m.helyem és itthon között, míg elvész a javításom.
Ne haragudj, mostmár tényleg benne van! Kép
Vendég

Szép estét!

Dido
Köszi a drukkot, most rám fér.
Nem reménykedem én nagyon, csak egy kicsit, egyinduri-pinduri, incurka-pincurkát...

Réka
Neked is köszi! Kép
Nektek mikor lesz a nagy nap?
Tali: Nekem a 18.-a már tuti nem jó Kép

Évi
Én drukkoltam, sajnálom, hogy nem sikerült megtaláni a Családi KicsiKocsit.
De előbb-utóbb rábukkantok! Remélem előbb!!!

Kivi
Nem semmi, ahogy összekeverték az UH eredményeket!

Junko
Remélem ez a pozitivizmus marad!!!!
Csak így lehet előre menni!

Katka
Sajnálom Kép

Dina
Jobbulást!!!
Vigyázz magatokra nagyon!

Pancsi
Mennek a drukkok a maradék 2 vizsgához!!! Kép

Szép álmokat mindenkinek, én még megyek rajzolgatok kicsit, aztán alszom egy nagyot.
Már nagyon álmos vagyok de ki kell még élnem a kreativitásom Kép Kép Kép

Szisz

szisszka

SZiszka irtam mail meg multkor.Megkaptad?nem valaszoltal.

Kép
monyoka

Jó Reggelt Mindenkinek!
A mai hőm 36,39 , a szokásos. Ugye kell 2-3 nap, hogy fölmenjen az ovulatio után?

Kép
Kép
sosi

Dido!

Népstadionnál a sarkon van egy ház most újították fel, annak aljában a patikában a metrókijárattal szemben ott is szokott lenni Qupido, az talán kicsit közelebb van nektek.

Juca

tjuca

Sziasztok! Jó reggelt!

Sosi
Hajrá, hajrá, drukkolok értetek, hogy most sikerüljön. Mi a párommal a kritikus időben a mindennapi szeretgetés mellett maradtunk. És lám nekünk bejött. Kép De van aki a másnapontára esküszik. Kép Majd nemsokára elválik, hogy nektek melyik a jobb. Kép Mátrával én sem tudom hogy mi van.

Lányok, most úgy érzem, mintha egy kicsit jobban lennék. Egyenlőre nem tüsszentettem, és az orrom se nagyon folyik. Lehet hogy megilyedt, mert felkészültem, hoztam rá krémet, hogy ha netán fájna a sok orrfújástól, be tudjam kenni. Hát tessék, de jobb is így!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Timika, Dido, Dudu, köszönöm a hozzászólást. Kicsit összekavarodtam, de akkor majd megnézem a linkeket, és lehet a végén csak megpróbálom felhívni a dokit.

Nem tudom egyébként miért lettek ezek az értékek megkérve, de a vérvétellel nálam volt nagy kavar, és a 3. napon még nem tudták ezeket az értékeket vizsgálni, 23. napra meg már igen...no komment.

Még mindig pozitív vagyok. Ma nagy munkabuzgalommal jöttem be, na kiváncsi vagyok. Miután pedig kiötöltem, hogy halasztok a suliban teljesen feldobódtam, este vasaltam, vacsit csináltam, jó kedvem volt. Na majd lássuk.

Dina!
Jobbulást, ne izgulj nem lesz a bébivel gond. Az ember lánya 9 hónapig nem élhet búra alatt, így benne van a pakliban is időnként elkap ezt-azt ilyenkor is. Ezt nem lehet kivédeni, de legyél azért óvatos, is pihenj sokat.

Sziszka!
...egy kicsit, egyinduri-pinduri, incurka-pincurkát, vagy inkább NAGYON szorítok.

ÉVI, WISH Kép

Utólag én is kívánok nagyon boldog születésnapot!

Sosi!

Sztem ez mindenkinél más egy kicsit. Én azt tapasztalom, hogy ov. után azért kicsit intenzívebben megy föl. Lássuk, mit fog mutatni holnap. Ne idegeskedj, amikor én elkezdtem mérni nagyon béna volt a görbém, mert minden reggel izgultam, agonizáltam, mikor is mérjek. Aztán hozzászoktam, rutin lett,rögtön ébredés után mértem mér félálomban és szépek lettek a görbéim is. Szóval sztem ez is számít.

Dudu!
Most akkor mikor lesz a tali?

sziasztok
j.
Vendég

Sziasztok!

Szeritnem is le kéne már fixálni a tali időpontját. Részemről is jobb lenne a 11-e, úgyhogy én arra szavazok, de a többség látom, hasonlóan áll a kérdéssel.

Tündi
Vendég

Szia Junko!
Én is reggel közvetlen ébredés után mérem. Most megcsináltam a mai LH tesztet, még pozitív, sőt az eddigiekhez képest sokkal erősebb a csík, mint a kontroll. Lehet, hogy még csak ezután jön az ovulatio?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Azt hiszem, hogy "Hisztéria" a fagyizó neve. Teeetszik?? A pontos időpontot még tisztázzuk, kinek mi a véleménye? Múltkor 10-11-től gyülekeztünk és mindenki akkor jött, amikor tudott..

Sosi!
Az LH-teszted szerintem csak ma volt pozitív, mert erősebbnek kell lennie a kontrollcsíknál, úgyhogy HAJRÁ!! Kép
Vendég

Duddu! Lehet,hogy igazad van. Eddig egyforma volt, most erősebb.Nem a reggeli vizeletből csináltam, mert tudom, hogy mivel az koncentráltabb, hamis poz. eredményt adhat, hanem a másodikból. Ma a 16. nap, végül is a 30-31 napos ciklusaim is azt sugallják, hogy nem a 14. napon van a pé.Csak az tévesztett meg, hogy 1 tized fokkal leesett a hőm akkor.

Kép
Kép
sosi

Én is úgy elmennék a topiktalila, de 300 km-re lakom, sajna.Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi
Én 250-re, és van vonat Kép Gondold meg! Hidd el, utólag megbánod, ha csak emiatt nem jössz el Kép

Réka
Köszi, helyszín, időpont oké, én továbbra is délelőtt gyülekeznék, mint a múltkori is bebizonyította, így is olyan keveset tudtunk egyesekkel dumcsizni Kép

Tündi
Vendég

SziasztokKép!

Dudu!
Megnéztem weboldlt, de a gyógyszertárakra nem lehetett rámenni, de nem baj, mert amit Juca írt gyogyitár, úgyis közel van hozzánk, de azért kösziKép.

Timi!
Úgy látszik minden doki mást mond, mondjuk nekem gyogyi nélkül csak 17 volt, úgyhogy azt akárhogy nézzük nem volt jó.
Megnéztem a házipatikát, tényleg van nekik Qupidójuk, de most nem lehet rendelni.

Juca!
KösziKép, azt hiszem ez a gyogyitár lesz a nyerő, ez tényleg közel van hozzánk, és tudom is, hogy melyikről van szó.
Egyébként hogy Vagytok, ritkán jársz errefelé, pedig kíváncsi vagyok ám Rád és a kis StöpszlireKép?

Évi77!
Ismerős a dolog, tavaly amikor vettük az autónkat, először mi is használtat szerettünk volna, mer' hogy olcsóbb és tanulni azon is lehet. Aztán az egyiknek a belseje..., ahogy írtad, a másik nem indult..., állítólag le volt merülve az aksi, aztán találtunk egyet amit már majdnem megvettünk, és fel is hívtuk a bankot, hogy akkor átvállaljuk a törlesztést, és ott szóltak, hogy tudunk-e az 1 milliós töréskárról, amit az autó elszenvedett. Hát ekkor döntöttünk úgy, hogy aki nem ért a kocsikhoz, mint mi inkább új autót vegyen.
Remélem azért Ti nagyobb szerencsével jártok, de nem könnyű a dolog. Mindenesetre én nagyon drukkolok, hogy mihamarabb megtaláljátok a tökéletes autútKép.

Dudu!
Nekem jó a 10-11 óraKép.

dido

dido
dido

Ja, akik nemrégen csatlakoztak a topikhoz, azoknak mondom, hogy a szeptemberi taliról találtok albumot a babaneten, Babaprojectes_tali néven. Hátha többen kedvet kaptok hozzá, és ha még nem késtem el az infóval Kép

Tündi
Vendég

módosítottam az album címét, és lett Babaprojectes_tali 1.: 2005.09.24
Csak hogy egyértelmű legyen majd a 2. album is Kép

Tündi
Vendég

Én már megint bajlódok ezzel a bnettel, írtam egy hosszú üzit és nem jelenik meg, csak reménykedem, hogy egyszer majdcsak, mint a múltkor háromszor, mert nincs kedvem újra írni,ha megjelenik az elveszett üzi akkor kiderül az is miért.
Üdv: Niki

kancellárka

Ja, és még valami! Az eddigi LH teszteknél, a kontroll hamarabb látszódott, most a tesztxsík egyből látszott, ahogy haladt felfelé a vizelet.

Kép
Kép
sosi

Tündi! Nagyon jók a képek! A fiúkat is szoktátok vinni? Én azt hittem ez olyan csajbuli.Hát nem is tudom? Csak nem tudom, hogy Lujzával mi legyen arra az időre? Biztos csak késő este érnék haza. Autóval meg nem merek a fővárosnak nekivágni. Nem tudom. Tündi, te hol laksz?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Évi77!
Miért lenne indiszkrét, hogy játszom-e a játék. hu-n?Nem én vagyok.Jaj, vagy annyira béna volt?Kép A TTC-n van egy Brill nevű teve, na az én vagyok ...Kép
A kaális orvos Szmatona Gábor.
Az autót nem szabad elkapkodni...A párod jól csinálja!Inkább, most több idő, mint, hogy aztán pénztemető legyen...Kívánom, hogy megtaláljátok a megfelelőt! Kép

Kivi!
Durva ez a leletcsere!Ezek után szerintem mindenki háromszor leellenörzi majd a nevet!Azért drukk továbbra is!Kép

Katka!
Sajnálom! KépKépKép

Szisz!
Drukk,drukk,drukk,drukk...!!!Kép

Sosi!
Akkor most is hajrá! Kép

Dudu!
Nekem is jó a 10-11-es időpont...
Tudtál érdeklődni?Foglalás, füstmentes-e...Nem hajtani akarlak...Kép

Dido!
Még nem tudok beszámolni, mert ma csak telefonáltunk a Kaáliba.Jövő héten kedden megyünk.Majd akkor mesélek! Kép

Puszó Mindenkinek!
Szép napot!
BrillKép

Kép
brill

Tündi
Megnéztem én is a képeket, nagyon jók! De sajna nem megy, nem tudok menni. Kép De talán legközelebb. Kb. félévente van ilyen összeröffenés?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Monyóka
Már válaszoltam!!! Kép

Sosi
Nyugiii!
Fel fog menni a hőd! Kép
Drukkolok nektek!
Nekem úgy volt, hogy ov. után, 36,3-ról felment36,5-re, majd 36,7-re.

Dina
Örülök, hogy jobban vagy!
Biztosan jót tett a forró tea is!
Vigyázz magatokra!

Junko
Örülök, hogy tart a pozitivitás! Kitartás!!! Kép
Tök jó, hogy felszabadultál. Nem is baj, ha halasztasz a suliban, lehet, hogy picit túl vállaltad magad, és ez nyomasztott... a legfontosabb, hogy jól érezd magad! Kép
Köszi a drukkot Kép

Brill
Remélem csupa jó dolgot mondanak majd nektek kedden! Kép Majd mesélj! Kép
Köszi, hogy így drukkolsz!

Szisz

szisszka

Csak nem akar megjelenni az eltűnt üzim, mindegy mert már úgyis jobb kedvem van, mert hihetetlen akciót sikerült kifognom, úgyhogy vásárolgattam magamnak pár dolgot ebédszünetben, még meló után visszanézek. Kép

kancellárka

Brill!

Hihi, tevém nekem is van, bár fiatalka még, egy éves sincsKép Dömpernek hívjákKép

Dudu!

Nekem jó a 10 órás időpont, és a helyszín is tökéletes. Már előre be vagyok sózva! Nagyon várom!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szisszka!
KösziKép
Képzeljétek a nyálam páfrányos egyértelműen.Kép Most szárad a hüvelyváladékom (bocsi)!Kép
Úgy izgulok!!! Ma este : most vagy soha!!!
Szegény Apa! Szerintem teljesítésí kényszert építek ki benne. Egyébként annyira nyugodt. Teljesen biztos benne, hogy előbb utóbb összejön.
Az ébredési hőmérséklet ugye mindig alacsonyabb, mint a napközbeni? Mert felkelés után már van izommunka, anyagcsere stb, neem. nekem mindig jóval magasabb napközben. Az ébredési, meg szinte állandó, Eddig!!!Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi
Örülök, hoyg tetszenek a képek Kép Férjeknek, pároknak szabadon választott, hoyg akarnak-e jönni. Az én párom pl. nem szivesen vesz részt ilyen baba-bulin, nem is kérem rá, de valaki párja igen. Én örülök ha a férjek is jönnek, mert szerintem ez nem kifejezetten csajos dolog. Én Pécsen lakom, onnét megyek fel majd. És nem muszály egész nap ott lenni, ha csak délelőtt van kis időd aztán már indulnod is kell, akkro nem későn érsz haza. Én meg ha már egyszer felmegyek, akkor ott töltöm a napomat Kép

Dina
Csak szervezés kérdése, hoyg mikor jön össze a tali, igény szerint. Hát most kb. fél év telt el, igen, lehet hoyg idén lesz még de az is lehet hogy nem.

Niki
Amikor megírtad a szöveget, kijelölöd az egészet, ctrl+C, és ha eltűnik, legközelebb csak beilleszted ide a szövegmezőbe, és így nem veszik el. Vagy megírod word-be a nyers szöveget, és ide csak a hangulatjeleket kell betenni, ha akarod. Én is így szoktam csinálni, mert tényleg nem lehet tudni, mikor száll el a bnet Kép

Tündi
Vendég

Tündi! Köszi a tippet, ezekhez néha lusta bírok lenni, pedig a Ctrl+C tényleg nem tart semeddig sem, és hát persze hogy akkor tűnik el minden, csak a másik fórumon megszoktam, hogy a visszagombbal varázslat történik és meglesz a szöveg, majd megszokom. Nem baj, úgysem volt lényeges, csak a szokásos téli depresszióm...
KösziKép

kancellárka

Sziasztok Lányok!
Sok minden történt az elmúlt két napban. Nem tudtam jönni, netem sem volt, meg készültem ezerrel a szigorlatra. Meg is lett az eredménye Kép 5
Visszaolvasok és aztán jövök.
A gratulációkat mindenkinek köszönöm.
mátra

sziasztok!
új vagyok itt,üdv!
azt hiszem karácsonykor teherbe estem,már 1teszten túl vagyok,az pozitiv lett!
szerintetek mikor menjek dokihoz vele?
még várjak 1hónapot,vagy menjek minél előbb?
ors

Szia Ors!

Isten hozott és gratula Kép
Szerintem menj minél előbb. Ez az én véleményem, az biztos, hogy én repülnék....
Mennyi ideje próbálkoztok?
mátra

Elszállt az ützui vááKép) No szóval Ors ha rám hallgatsz mint abszolut hozzá nem értőreKép) Akkor mnél velőbb menj dokihoz.
Csajok köszi a drukkot meglesz.
Tündi nem is tudtam hogy pécsi vagy. Szeretem Pécset de a nőik kosárlabdájukat isKép Befejeztem
pancsi20

Ezt még neked:

Kép
mátra

Mátra!
TAPS-TAPS-TAPS-TAPS-TAPS!!!!! Nagyon ügyes vagy!!!

Ors!
Először is gratulálok!!!
Ha szerinted kb. karácsonykor foganhatott, akkor még éppen hogy csak 4 hetes lehetsz, ilyenkor talán a petezsákot láthatja a doki, ha hüvelyi uh-t csinál. Szerintem kb. két hetet még várj vele, mert akkor meg már szívverést is lehet hallani/látni, és teljes biztonsággal kijelenthető, hogy babás vagy! Anno én is vártam két hetet a pozitív teszt után (igaz, hogy azt hittem, sosem telik el Kép), és megérte!!!Kép

Sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Mátra!

Gratulálok! Kép

Nárcó

Kép
narco

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Évi!
Nincs az autóvásárláshoz valami ismerősötök? Mi legutóbb kerítettünk valakit, aki pl. az alkudozást is megoldotta helyettünk Kép (mindent lesz.rozott és utána mondta az összeget.. Kép)
Húú, én is nagyon várom, hogy meglássam a pocidat! Már ősszel is akkora volt, hogy hűha... Kép

Sziszka!
A nagy nap még nem derült ki. Holnap megyek UH-ra, remélem, látok szép növögető tüszcskéket.
Ugye nincs mensi? ++++++++++++++++++++++++

Junko!
Nap végére is maradt a munkakedved?
Egyébként a sulival én ugyanígy jártam. A másoddiplomának olyat választottam, amire már évek óta készültem és teljesen kivoltam a sok elfoglaltságtól, meg a tehertől. Halasztottam és aztán nem is folytattam. De nem bánom. Ami nem megy, nem szabad erőltetni. Kép

Tündi!
Egy kis köszi még egyszer a sok képért. Most elhatároztam, hogy én is fotózni fogok! Kép

Sosi!
Tudom, hogy mindig én vagyok a mumus, de ez a "Ma este vagy soha!" nem biztos, hogy a legjobb gondolkodás. Szóval meg kell tenni mindent (hőmérés, LH-teszt..stb), de azért nem szabad mindent egy lapra, azaz hónapra feltenni... Kép Persze semmi sem utal arra, hogy neked is olyan sokat kelljen várnod a babára, mint nekem/nekünk, de ha mégsem jön azonnal, akkor nehogy nagyot csalódj! Kép Bár, akinek van már gyermeke, egész máshogy gondolkodhat.. Kép

Brill!
Nem, még nem érdeklődtem, talán hétvégén eljutok az Árkádba. Addig is, ha valaki arra jár, mindenképp kérdezősködjön!
Kicsit félek, hogy túl nyüzsis lesz, bár az IKEA is az volt... Kép
És ahogy Monyó mondaná: "Fogom a csipiszt nektek keddre!!" Kép

Kanci!
Ne depizz, naa!
De ha mégis, akkor legalább nyomd a Ctrl+C-t és ontsd ránk, mi kibírjuk Kép Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Most voltunk az Árkádban, előtte egy nappal kell odaszólni elkértem a telefonszámot, úgyhogy ez a része OK. Bevizsgáltuk az árut, ma forró csokit ittunk, fini volt. Mindenképpen nemdohányzó helyre fogunk ülni, és bár nyüzsi, remélem jó lesz, mert jobban lehet itt beszélgetni. Ha nem jönne be, ott a szomszédban az IKEAKép

Jó éjt csajok, lövöm a pizsit:

Juca

tjuca

Sziasztok!
Itt bőgök a gép előtt. Mikor este hazajöttem a tornáról itt várt a burkoló az árajánlatával. Elég sokáig dumált, már akkor láttam a páromon, hogy valami nem o.k., majd elalszik a széken. Aztán mikor elment, míg én fürdettem a gyereket a párom elaludt és most ott horkol a hálószobában. Nem csoda, elég solat dolgozik mostanában. Háziorvos és tegnap ügyeletes volt. Most mit csináljak. Ma van a nagy nap!!!Kép Kép
Ha felébresztem, nem gáz szerintetek. Reggel korán kell kelnem, akkor már nincs idő. Úgy elterveztem mindent.Kép Hiába volt minden!!

Kép
Kép
sosi

S.O.S.!!!
Mit csináljak????

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!!!

Na, befejeztünk egy nagy melót! Fáradtságos munka volt, de nagyon megérte Kép Ha minden igaz, holnap pihipihipihi Kép
De ha más nem akkor hétvégén. Holnap este jön anyósom itt lesz egész hétvégén.

Niki
Én úgy szoktam írni, hogy WordPadban megírom az üzit, oda be is tudom írni a smiley-kat is, és Ctrl+C, Ctrl+V-vel bemásolom a babanetbe.
Húúú, mi szépeket vettél?
Én is imádok vásárolni Kép

Sosi
Azért vigyázz, hogy a párod nehogy megijedjen a "teljesítési kényszertől"!
Én még a próbálkozás elején egyszer mondtam a páromnak, hogy ekkor meg akkor kellene együtt lenni, erre ő azt válaszolta, hogy ő nem gép, nem gombnyomásra működik. De nekem sem működik a dolog csak úgy.
Úgyhogy inkább akkor vagyunk együtt, amikor kedvünk tartja, és nem akkor amikor kell. Pedig mi is nagyon szeretnénk babócát, de én nem szeretném, ha bármelyikünk rosszul érezné magát a "kell" miatt. Főleg nem a párom, mert nem szeretném, ha elmenne a kedve az egésztől.

Mátra
Gratulálok a szigorlatodhoz! Ügyes vagy! Kép

Ors
Üdv itt nálunk!
Gratulálok a csöppséghez!Kép
Szerintem ahogy tudsz, látogasd meg az orvosod! Kép

Rékám
Nagyon nagyon drukkolok holnapra!!!!
Pontosan mikor is kell drukkolni???
De máris küldöm neked a tüszőnövesztő energie-ket!!!!! +++++++++++++++++ Kép
Köszi a drukkot, menzi még nincs, remélem holnap meg holnap után, meg azután se jön meg jó sokáig! Kép *álmodozik*

Most megyek aludni, mint aki jól végezte dolgát Kép Kép Kép Kép Kép

Szép álmokat mindenkinek!!!!!

Szisz

szisszka

Sziasztok!!!

Na, befejeztünk egy nagy melót! Fáradtságos munka volt, de nagyon megérte Kép Ha minden igaz, holnap pihipihipihi Kép
De ha más nem akkor hétvégén. Holnap este jön anyósom itt lesz egész hétvégén.

Niki
Én úgy szoktam írni, hogy WordPadban megírom az üzit, oda be is tudom írni a smiley-kat is, és Ctrl+C, Ctrl+V-vel bemásolom a babanetbe.
Húúú, mi szépeket vettél?
Én is imádok vásárolni Kép

Sosi
Azért vigyázz, hogy a párod nehogy megijedjen a "teljesítési kényszertől"!
Én még a próbálkozás elején egyszer mondtam a páromnak, hogy ekkor meg akkor kellene együtt lenni, erre ő azt válaszolta, hogy ő nem gép, nem gombnyomásra működik. De nekem sem működik a dolog csak úgy.
Úgyhogy inkább akkor vagyunk együtt, amikor kedvünk tartja, és nem akkor amikor kell. Pedig mi is nagyon szeretnénk babócát, de én nem szeretném, ha bármelyikünk rosszul érezné magát a "kell" miatt. Főleg nem a párom, mert nem szeretném, ha elmenne a kedve az egésztől.

Mátra
Gratulálok a szigorlatodhoz! Ügyes vagy! Kép

Ors
Üdv itt nálunk!
Gratulálok a csöppséghez!Kép
Szerintem ahogy tudsz, látogasd meg az orvosod! Kép

Rékám
Nagyon nagyon drukkolok holnapra!!!!
Pontosan mikor is kell drukkolni???
De máris küldöm neked a tüszőnövesztő energie-ket!!!!! +++++++++++++++++ Kép
Köszi a drukkot, menzi még nincs, remélem holnap meg holnap után, meg azután se jön meg jó sokáig! Kép *álmodozik*

Most megyek aludni, mint aki jól végezte dolgát Kép Kép Kép Kép Kép

Szép álmokat mindenkinek!!!!!

Szisz

szisszka

Bocsi, 2x ment el!

Szisz

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: