A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha!Kép
Köszi!Kép
Azért érdekelne, mert nekem este kellene kicsit jobban megtölteni Nati pociját, hogy ne csak 2 órákat aludjunk!

Na végre!
Szia Zsuzsa, Barbi, Benianyu!KépKépKép

Zsuzsa!
A taliig pihenj! Ha addig is fáj a hátad, majd eltámogatlak valahogy!Kép
Julcsika gyönyörű!Kép

Barbi!
Megmondom őszintén, én nem vagyok egy nagy konyhatündér, így még gondolkodom, mit válalljak be és persze, mit tudok elvinni b.kocsival. Mondjuk keksztekercs és valami sós apró?
Jön valaki autóval? Lehetne, hogy azok hozzanak innivalót, aki kocsival jön?
Ha én megtömöm a b.kocsit, nem fogom tudni felemelni a villamosra.
De nem akarok bekavarni!!!!KépKépKép

Andi&Nati 23+3

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbi Kép

Sütni én sem tudok most,mert Marci mellett ez képtelenség de tudok hozni a Daubner cukiból sajtos vagy töpis isteni finom pogikat és esetleg ásványvizeket ha Apa elvisz kocsival,ha nem akkor csak a pogik.
Így jó vagy vmi mást???
Biosütit?

Kép annamami

BenianyuuuuuuuuuuKépKépKépSZiasziaszia de jó hogy itt vagy!!!!KépKépKép
annamami

Lányok!

az agyhártyagyull.elleni oltást külön kell kérni a gyerekdokotól?
és felírja és ki kell váltani a patikában aztán beadja?
Vagy hogy?
És mennyi idős korban kell?
És hány szurit kap?
Ez nincs benne a "rendes"oltási sorozatban????
Bocsi ha butaságokat kérdezek,de nem vagyok képben!Kép

am
annamami

Andi, nagyon rendes vagy, de figyelmeztetlek, hogy a szülés után rajtam is maradt pár kiló, nem könnyű támogatniKép
Tali: én is vállalok valami sütit, valami édeset vagy sós-túrós rudacskákat.
Képzeljétek, mostanában Julcsi kedvenc játéka a kezem, nagyon érdekli, fogdossa, forgatja az ujjaimat. Van, hogy csak belógatom neki az egyiket és közben olvasokKép
Megann, te komolyan gondoltad ezt az eltűnést, úgy látom. Gyere vissza!
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Annamami, külön kell kérni, patikában megvenni, és két oltásból áll (nálunk két hónap telt el a kettő között).
Nem tudom, ki irta, de Julcsi is most kezdte, hogy olyan hangokat ad, mintha fulladozna, elég ijesztő, de valószinűleg gügyögés akar lenni, ami levegővételkor produkál. Még jó, hogy pont most olvastam, hogy másnál is van.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Majola Kép

Köszi a gyors választ!Kép
De mi tegnap kaptuk meg a két hóst.
Akkor adassam a három hóssal???
annamami

Zsuzsa!Kép
Ne aggódj, én sem vagyok nádszál!KépKép
Nati is játszik a kezünkkel.Kép

Annamami!
Doki felírja és ki kell váltanod! 2-3 ezer ft.
Mi 7 és 9 hónaposan kapjuk majd, tehát 2 szuri és ahogy látom, minden baba máskor kapja.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Zsuzsa!
Én írtam!
Szörnyű!

Andi&Nati

KépKép
duda

Kuha!

KÖSZI A HIÁNYOLÁST, JÓL ESIK NAGYONKép
A hangvétel miatt léptem leKép, mert már nagyon azon voltam hogy én is elmondom a véleményemet(természetesen nem sértően és nem személyeskedve), de inkább befogtam, mert csak olaj lett volna az amúgy is lobogó tűzre..Kép

EGYÉBKÉNT ITT VAGYOK, OLVASLAK TITEKET, ÉS MAJD ÍROK IS(talán)....(ÉS ÁJULDOZOK MINDEN BABÁTÓL, HOGY MILYEN GYÖNYÖRÛEKKépKépKép)
ISTEN BIZONY ÉN MÁR MOST SZÜLNÉM A KÖVETKEZÕT...

Puszi nektekKép

Benianyu!
Na tessék...hát akkor ti jól beupdateztetek...
No nembaj, akkor egyedül leszek csinosKép
2.hete megy az update és már van eredményKépKépKépKépKépKépKép

Léna jól van, 6200 gramm, ma volt 4 hós szuri, meg se szólalt rajta.
Ja és imádja az almátKép

M.

Kép

Kép
megann

Megann!KépKépKép
Megértelek.

Én is updatezek, de nálam csak min. eredmény van.Kép
Délelőtt mindent eszel??????

A.

Andi&Nati

KépKép
duda

Annamami!

Ha 1 éves kora után kapja a gyerkőc az agyhártyagyulladás elleni oltást, akkor nem kell ismétől oltás, tehát akkor csak egyet kap.
Asszem én megvárom, míg betölti az 1 évet...

MEgann, Duda!

Én meg 90 napos fogyókúrzátam, kemény 13 napig, le is ment 3 kg. Aztán mindig elcsábultam, most gyűjtöm az erőt, hogy újra kezdjem... Kép Kép

Kép
kuha

Kuha!

Nekem az azért nem jött be, mert nem vagyok egy nagy zöldségevő, így a zöldség napon is gyümit ettem. De így volt, hogy egy héten 2 gyümi nap volt. Az meg azért nekem durva.
Egyébként nekem is hatékony volt, csak most vigyázni szeretnék a tejcsire és félek, hogy ez a fogyókúra betenne neki.

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!
Nálam meg már tejcsi ügyben úgyis mindegy, mert ugye nincs. Max. 1 etetésre való van.
De igazatok van, tényleg nem annak való a fogyókúra, aki még szoptat. Ráér az utána is.

Kép
kuha

Duda!
Keksztekercs szerintem bőven elég!

Annamami!
Dehogy KELL sütni, ha nincs időd. Én is csak azért vállalom, mert Leon mellett lehet.
Szóval a pogi tökéletes, legalábbis nekem!
A többiek véleménye?

Zsuzsa!
Süti ok!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kedves Kuha,

Megdöbbenve szembesültem „sajtófigyelés” közben a fórumon, hogy „ lenyúlták” az „egyedi babyonboard matrica” ötletemet.
Mivel a szabadalmi hivataltól elhajtottak, hogy ez nem levédhető, számítottam rá hogy előbb-utóbb ez bekövetkezik. Hogy ki koppintott (de alaposan, és félreérthetetlenül) az elég egyértelmű, hiszen a www.babyonboard.hu már egy éve működik, a koppintó csak pár hónapja.
Nem is sírok tovább, a vadkapitalizmus nagy előnye, hogy versenyezni kell a megrendelők kegyeiért, tehát mindenképpen Önök a nyertesek.
bob

Sziasztok!

Mi megyünk a talira, nagyon remélem, bár most minden összeesküdött ellenünk.Kép
A köhögés, vírusos torokgyuszi addig csak elmúlik, de a kocsink(kacsánk) motorja kampec részben az én hülyeségem miatt.Kép Elromlott az olajnyomás visszajelző lámpácska, és én nem töltöttem olajat, mert magamtól nem jutott eszembe.Kép Az olaj elfogyott, a motor főtengelye meg konec.Kép Egy másik motor meg sokba kerül, de talán megoldjuk. Ha másképp nem, gyalog elmegyünk a talira.
Most tényleg megsütöm a fehércsokis sütit.

KilókKép Úgy nézek ki, mint egy Brünhilda.Kép 66 kiló vagyok.Kép Ez +10 kiló, de majd lemegy.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Miről ír Bob? Én nem értem a célozgatást.

Lányok!

Én is úgy szeretnék menni a talira. De sajnos autóvezetésből Majola vagyok. A BKV meg Nagykovácsiból messze van. De lélekben veletek leszek.

Majola!
Mi volt az a szupi könyv, ami annyira lekötött? (Én is imádok olvasni, igaz egyelőre a Nők Lapjából is több hetes lemaradásaim vannak).

Benianyu!
De jó nektek!

Ayse

ayse

Én le sem merem írni, hány kiló vagyok. Januártól tornázni akartam, de azóta egyfolytában náthás vagyok. Fogyózni meg a szopi miatt nem merek.

ayse

Ayse, a Funtineli boszorkány (Wass Albert). Nagyon mély tragédia, de gyönyörű, a női erőről. Csak háttérinfóként, viszonyitásként, hogy mik tetszettek ennyire, hogy vécére sem tudtam nélkülük menni: Iskola a határon, Száz év magány, A mester és Margarita.
Jó volt, hogy végre más is leköt a babán kivül. Persze forditok is, de azt túlzás lenne állitani, hogy az mostanában leköt. Tényleg szükség van arra, hogy néha más is legyen az ember fejében.

KépKép

KépKép
majola

Tzsuzsa!

Az iskola a határont én is nagyon szerettem, és most hoztam anyumtól 3 Wass Albert könyvet! Kép
Vendég

Duda!

Nem!Szigorú update van(TEJCSI MÁR NINCS), rendelem a kaját(levest főételt, desszeret egyaránt-valamelyik fini, valamelyik nem) és délre is update 1 et eszek.(horror árban jön ki egy hétre, de sem időm, sem kedvem pancsolni)
Sok ízesítés nélküli teát iszom.Plusz reggel egy kakaót, tejet, tejeskávét..
A mozgás még várat magáraKép, lusta dög vagyokKép, valami nem klappol a derekammal, holnap röntgenKép, 2 napig még menni sem tudtam, és elkezdtem tanulni, úgyhogy nincs is túl sok időm!

A könyvben benne van, hogy aki gyors eredményt akar, nagy túlsúlyból indulva, az eleinte "kizárhatja az update3-as kajákat."

Remélem sikerül neked is, nagyon kíváncsi vagyok, hogy nálam működik-e...

M.

Kép

Kép
megann

Bob!

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, mivel én is ma találkoztam a koppintott oldallal. Mint olvashattad is, én Tőletek, a www.babyonboard.hu oldalról rendeltem anno matricát. A honlapotokon még most is ott vagyunk, "Gergő a fedélezeten"-es szöveggel.
Azt is olvashattad, én készülök majd új matricát is csináltatni. Tudom, nem nyugtat meg, de Ti elsőbbséget élveztek, tehát mindenképpen hozzátok fogok fordulni.

(Elnézést a tegeződésért, de itt a fórumon ez a szokás.)

További jó munkát kívánok!

Üdv: kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Holnap írok majd még, de MAJOLA!!!!

A Funtineli boszorkányt én is olvastam még Mátéval a hasamban!!!

Alap, örökérvényű igazságokkal van teli, tényleg nagyon jó könyv!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok, jöttem egy pillanatra, látom nincs senki. Ilyen az én formám.
Visszaolvasni próbáltam, de hazudnék ha azt mondanám, hogy képben vagyok.
Azt láttam, hogy rengeteg új anyuka van, legalább is nekem, meg hogy volt vita.

De nem igazán tudom kivel mi van, és ez elszomorít, de egyszerűen semmire nincs időm. Én nem tudom mit, de biztos hogy nagyon rosszul csinálok valamit, mert nálunk minden egyre rosszabbnak tűnik. Mindegy, nem panaszkodni jöttem, csak azért írom, hogy tudjátok nem azért nem jövök, mert nincs kedvem, hanem mert a lányom nem hagy.

Láttam, hogy lesz tali, meg Jucc is mondta. Pont az előzőekben leírtak miatt nagyon szeretnék menni én is (illetve mi is a LilivelKép)
Persze csak ha lehet. Ha jól láttam Barbapapa szervezi, ha lehet, akkor kaphatok én is valami tájékoztatást? úgy hallottam a citromail-es cím nem jó, úgyhogy a zsharaszty@vnet.hu címre jöhet. Jó lenne találkozni veletek, ha már ide nem nagyon tudok jönni. Talán valaki megmondhatná majd azt is, hogy mit rontottam el már most az elején, hogy egy perc szabadidőm sincs.

Nálunk egy nap: reggel 5 körül ébred, akkor szopi, aztán 9-10-ig nem lehet visszaaltatni, megy a nyűglődés, mert letenni nem lehet, csak kézben van el, vagy pár percig tornázgatva, de csak ha ott ülök vele. Persze közben jó esetben 3 órát kibír a köv. szopival. Aztán alszik egy 40-50 percet!KépAztán egész nap megy a kézben cigölés, vagy a sírás. 3 óránként evés, aztán este 7-kor fürdés, kis masszázs, evés, és 8-tól alszik kb. 1-ig, utána meg 1-2 óránként ébred, kicsit eszik, de ugye 5-kor már teljesen fent van. Szóval egész napos szolgálatban vagyok. Ráadásul este nem tudok 8-kor lefeküdni vele, mert még ugye fürdés, meg kajálás, meg azért kicsit a párommal is szeretnék lenni, szóval általában 11-körül fekszem le, és akkor alszom 1-ig, utána már nem nagyon. Iszonyú fáradt vagyok, nyűgös és igazából nagyon nem élvezem az egészet még mindig. Azt hittem mostanra már tényleg jó lesz, de hát nem. Biztos én kényeztettem el szegény gyereket, de én azt hittem ilyen korán még nem lehet. Meg Lilit hiába hagyom sírni, ő nem hagyja abba, egyre jobban beleéli magát, már lilul, levegőért kapkod, tehát muszáj felvenni. Na mindegy, biztos jobb lesz majd. Egyedül a babakocsiban van csendben, ott rögtön elalszik, de hát ilyen időben 2 óránál többet nem nagyon tudok vele sétálgatni, főleg hogy már alig állok a lábamon.

A lényeg, hogy jó lenne menni a talira, úgyhogy ha lehet akkor beneveznénk rá.

Üdv mindenkinek és bocs, hogy nem reagálok senkinek, de tényleg nem nagyon tudok képbe kerülni.
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
hari

Kuha!

Zsuzsa is pont ugyanezt csinálja! Nyivákol, sivít, hisztizik nagy beleéléssel, aztán ahogy meglát hatalmasat vigyorog. És ha foglalkozom vele, akkor jókedve van. De nem szeret egyedül lenni, sőt, már az se jó neki, ha egyszerűen magamra kötöm a kengurujában, mert az is unalmas, hacsak nem sétálok vele. Szóval szerintem unatkozik. :-/ Nem tudom, hogy most rontom-e el de nagyon azzal hogy inkább mindig felveszem, énekelek neki, játszom vele mint hogy hagyjam sivalkodni. Pedig már van hogy nagyon elegem van belőle, mikor szemmel láthatóan semmi baja nincs, csak nem bír magával.

Harapdálni ő is szokta az ujjamat. Elkapja, és betömi a szájába. Én általában hagyom neki, ha tiszta a kezem. Legalább ezzel is elszórakozik.

Meg most már mindent pakolna... leülök vele az asztalhoz, húzza magára az alátétet, a computer előtt püfölné a billentyűzetet! Mi lesz majd ha saját magát el is tudja juttatni ezekhez a dolgokhoz?! Nálatok már bababiztos a lakás? Mert nálunk nagyon nem...

Ó, most olvasom a hiányolást, köszönöm. Kép Azért tűntem el, mert épp fordítanom kellett, ezután meg vizsgám lesz, és Zsuzsa napközben szinte gépközelbe se hagy jutni, csak akkor tudok érdemben valamit csinálni ha már elaludt. Úgyhogy eddig a fordítás ment ezerrel mikor végre elájult.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,
Na, ma hazahoztam a nővéremet és a kis Annát, 3150 grammal és 53 centivel született.Először, mikor megemeltem, azt hittem egy falevelet tartok a kezemben a 7 kilós-68 cm-es Tündike után. Kép Néztem a babát és elképedtem, hogy milyen nagyok már a mi babáink!
Itt egy kép róla
Kép

Tündikének vettünk hintát, olyat amelyben még félig fekhet...de rendszerint fel akar benne ülni...úgy meg voltam lepődve.
Kép

Duda, igen mi még fiatalabbak vagyunk, de itt a hasonló koros babák zöme már forgolódik...mindegy, majd rájön Õ is hogyan kell! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Bocsi, de telefonos fénykép, azért ilyen rossz minőségű...Kép

Olyan édes a többi baba is! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!

Van 3 db jegyem a Millenráisba a Gryllus Vilmos koncertre, Gergő betegsége miatt mi nem tudunk elmenni sajnos. Akit érdekel az szóljon, szívesen átadom. A múltheti Kaláka is nagyon jó volt. ha lehet akkor emailben, mert nem mindig van időm idejönni.

Dóri
Vendég

ja bocs, most szombat 21-e, 16 óra. Kép
Vendég

Rókica!

Nálunk dettó ugyanez a helyzet, és én is azon agyalok, hogy szerintem elrontom, ha mindig foglalkozok vele. Gergő is unatkozik, ha nincs mellette senki.
Nálunk a mai nap volt a csúcs, ennyire nyűgös, hisztis, dühös még soha nem volt, ma szinte őrjöngött, annyira fájhatott neki az ínye.
Úgyhogy most zsong a fejem rendesen.
Szerencsére már alszik és csend van... Kép

Számítógép már nálunk is megvan, két kézzel püföli a klaviatúrát Kép
Előre félek, hogy mi lesz, ha elkezd mászni, esetleg már menni is fog.
Rámolni fog mindent.
Hogy bababiztos-e a lakás? Hah, jó vicc. Sajnos még nem, de ahogy elnézem Gergőt, szükségünk lesz valamilyen "turpisságra".

Ja , a legújabb, hogy kiveszi a cumit a szájából, jól megnézi, majd rakná vissza, de persze nem tudja, csak fordítva, vagy keresztbe stb. És persze nem tetszik neki, jókat dühöng.
Azon meg külön ki van akadva, ha meglátja az én számban a cumiját. Van, hogy mondjuk teli van a kezem az ő apróságaival, + Gergő is a kezemben van, és beteszem a cumit a számba, amig nem lesz szabad a kezem, hogy odaadjam neki.
Na, ekkor lesz ám igazán dühös! Kép Először mindig érdeklődve nézi a cumit a számban, majd legyint egyet a kezével a szám (cumi) felé, és elkezd hisztizni. Végülis, elvégre az övé... Kép Kép Kép

Kép
kuha

Majola:

Zsuzsa 7,15 kg. :-/ Elég nehéz, én is érzem már a súlyát.

Tali:

Én még vacilálok, hogy autóval menjek-e vagy tömegközlekedéssel. Nem biztos, hogy Újpestről szerencsés átverekedni magam oda autóval, pláne ha parkolni se lehet. Viszont ha van valaki Újpest környékén, akkor lehet jobban megérné együtt menni.

Agyhártya gyulladás:

Nekem is egy ismerős gyerekdoki azt javasolta adassam be Zsuzsának, de az én gyerekdokim úgy magyarázta, majd 1 éves korában megkapja mint kötelezőt. Na most mi értelme van 6 hónappal előbb beadatni? Vagy félreértettem vlaamit?

Lehet én a közeljövőben se fogok tudni gyakrabban jönni, mert jön a vizsgám és arra kéne készülnöm. És mint mondtam, Zsuzsa eléggé időigényes napközben.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Ma meg volt a 4 hós oltás. Először vigyorgott a doki nénire meg dumált neki. Volt kis sírás, de nem vészes. Estére viszont nagyon nyűgös lett, fürdésnél is sírt, pedig imád lubickolni.

Kincsi is tud nygizni, amikor megunta a játékot, hol hosszabb, hol rövidebb ideig köti le a tornázó és más dolog. Õ is szereti az ujjamat a szájába tömni, rágcsálni és hatalmas erővel szívni.
Sokat beszél, hangosan visong. Imádnivaló kiscsaj.

Apa megint visszaesett az arcüreggyulladásába.

Ivi ma megsütötte élete első piskótáját minden segítség nélkül. Nagyon jó lett.

Hari édes LiliKép
Tzsuzsa, Julcsi is hatalmas baba. Férjem is imádja Wass Albertet. A VII. k-ben van egy kiállítás is az életútjáról.Blaha és Astória között található./Erzsébet híd felé ha megyünk jobb oldalt/

Számítógép: Kincső is szereti a bllentyűzetet ütögetni, meg az egérpadot tapperolni.
Apa megígérte neki, hogy majd ad neki egy billentyűzetet. Ezek a babák már beleszülettek a számítógépek világába, nem lesz nekk új.

Tali. Én az ígért Mackósajtos pogit csinálom.
Valószínű, hogy csak egy darabig megyek autóval, mert nehéz parkolni a környéken.

Havitünde, nekem a sógoromék laknak Győrtől nem messze Bágyoszováton.

Benianyu, örülök, hogy jól sikerült a pihenés.

Dóri, Gergőnek gyógyulást!

Prüntyi, gratulálok az unokahugicához.Kép

Kriszta és Kincső

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Prüntyi:

Zsuzsa is állandóan mintha felüléseket csinálna. Ahol csak félig döntve lehet, ott erőlködik hogy felüljön, pl az autósülésben meg az etetőszékében.

És szinte állandóan feszeleg. Homorítja a hátát, kalimpál, rúgkapál, küzd ezerrel valami láthatatlan dologgal. És visít mellé. Még szopi közben is szokott hadonászni a kezével. A lábaival annyit rúgdos hogy ha zokni van rajta, annak esélye nincs a lábán maradni, mert lemasszírozza egyikkel a másikról. Aztán meg néha csak ül és bambul mint egy krumpliszsák és néz ki a fejéből.

Megtanulta hogyan kell csak a hüvelykujját szopni, a cumi már rég nem érdekli, messze ívben köpi ki. Nem is bánom.

De a legjobb, hogy felismer!!! Ha valaki másnál van és meglát engem, hatalmasat vigyorog, rájuk meg csak bambul. És azt hiszem, a pocakfújással már MAJDNEM sikerült megnevettetni őt! Úgy hangzik, mintha élesen beszívná a levegőt, és közben vigyorog. Szerintem nevetni próbál. Kép Bár lehet csak reménykedem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,

Kuha,
eddig mindig popóba kaptuk a szurit.Kép Kép
Kevin is rágja az öklét egyfolytában, nyál folyik rendesen, de dokinő azt mondja fogzás még nem látható. Mondjuk lehet ő nem látja, de a bébi meg már érzi.

Benianyu,
nagyon irigyellek!!!!Kép Kép
Biztosan jól esett a testednek-lelkednek ez az üditő kikapcsolódás, főként hogy gyerkőc jól viselte. Egy kis töltetet kaptál, hogy kibird tavaszig.KépKép

Nekem is feltünt, hogy sokan leléptek Kép
Megann, örülök, hogy ismét irtál és hogy birod a fogyit Kép

Én ma két házikrémest ettem, nem birtam neki ellenállni, sokkal jobb mint a bolti!Kép

Majola,
Julcsi nagyon édiKép Én is szeretek olvasni, bár most könyvet nem szoktam, inkább ujságot. Azzal is el vagyok maradva. Éppen tegnap 2005.áprilisi nők lapját olvastam. Érdekes volt KépKép

Duda,
szerintem ha szoptatsz még, akkor ne fogyókurázz, egyél amit megkivánsz csak mértékkel!

Hari,
nagyon sajnálom, hogy továbbra sem javul a helyzet. Próbáltad már, hogy hagyod sirni? Tudom, hogy rossz és lilul és levegőt sem kap, de én is próbáltam és egyszercsak csend lett.Én is azt gondoltam, hogy "agyérgörcsöt" kap már, de aztán hirtelen elvágták és beájult.
Lili nagyon szép baba!Kép És te szuper anyuka vagy! Bele fogtok rázódni, csak kicsit később mint mások! KitartásKép

Zsu,Kevin
spanci

Hari! de jó, h jöttél! nyugi, eljön még a ti időtök is, csak győzd kivárni!Kép Eszti is kiszámíthatatlan. ma pl. egész nap tök édi volt, de 2 napja egész nap evett meg sírt, alig aludt.

nekem is pont ma tűnt fel, hogy egy páran bojkottálják az írástKép azt hittem lemaradtam valamiről... sztrájk, meg ilyesmi.
jó, hogy csak a lurkók miattKép és ez egyre rosszabb lesz, gondolom...

Dóri: mielőbbi gyógyulást Gergőnek!!

Bob! én nem tudtam, de akkor megnézem a babyonboardot is.

na ezt az üzenetet egy órája írom...

Barbi! én vinnék a talira egy karton szénsavmentes vizet (6x1,5l, szentkirályi)! tuti kocsival megyünk, remélem apa elvisz minket, és ahogy emlékszem más is mondta, hogy vizet iszik. nem norbi víz, de azoknak is jó lesz, akik norbiznakKép és még viszek rostosat is, ez így ok? sütni nekem sem lesz időm szerintem.

and

KépKép
KépKép
and

Dóri!
Néha nézz be a lakóhely szerinti topikodba is.
Várunk.

Kép
flocika

Róki? Kincső is csinálja ezt a felülés próbálgatást. Amikor a hasamon van félig fekvő helyzetben nyomja magát ülésbe vagy a hordozóban. Van még egy aranyos szokása, a reggeli szopinál olyan kis mohó, hogy hatalmasakat nyög és morog, mint ha félne, hogy nem marad nekiKép Imádja a tükröt vigyorog nagyokat és szemkontaktust teremt bárkivel aki ott van. A nővérét meg külön dumcsival tünteti ki. Igaz Ivi első útja is mindig hozzá vezet.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Rókica,
ha zoknit adok Kevinre, ugyanaz a helyzet mint nálatok, ledolgozza magáról. Egyszer éjszakára adtam pizsi+zokni, aztán amikor reggel 6-kor szopiztattam a sötétben simogattam, aztán megijedtem hogy ennek a gyereknek meg nincs zozója, olyan édes volt!!!Kép
Kevin már hangosan is rötyög talán 1 hónapja!Kép
Apja mindig megrágja hónaljba vagy a nyakát, aztán hangosan nevet. Annyira jó hallgatni. Meg akkor is szokott amikor magasba emeljük, és hirtelen az arcunkhoz közelitjük. Próbáljátok ki!Kép

Fogyi:
Én tornázom (aerobik norbival), mérlegre nem akarok állni. Egy nagy bajom van, hogy terhesség alatt az utolsó hónapban nagyon megnyúlt a bőröm, és tiszta csikos. Van vki hasonló cipőben?
Mit csinál vele, hogy elmúljon?Kép Bár sztem sose mulik elKép

Zsu
spanci

Kriszta,
Kevin is nagyon szereti a tükröt!Kép
Egyszer velünk is történt, hogy alvásból ébredve pisis volt mindene, és előbb átöltöztettem szopi előtt, de már nagyon éhes volt, sirt is. Aztán olyan mohon szopizott, érdekes hangokat hallatva, mint aki tényleg fél, hogy nem marad neki, vagy elveszi vki. Kép
spanci

Kuha Kép

ha lehet 1 éves korban is adatni,akkor kivárjuk!Kép
Minek szurizzák kétszer szegényt???

Göndörzsóf Kép

Én is még mindi pont plusz tíz kilónál tartok,pedig csokit egy falatot sem ehetek és mást sem nassolok,de szerintem ez marad is amíg szoptatok,mert nekem az a legfontosabb,hogy Marcinak meg tudjam tartani a tejecskét.
Aztánmajdjóllefogyok!KépKépKép

Hari Kép

Dejódejódejó!!!!!Gyertek ti is talizni!!!!Kép
Nagyon hiányoztál innen!!!!Kép
lili gyönyörű kislány...azok a szemek.....Kép

Ha nem baj,teszek fel néhány képet Marciról.
Asszem Rokica kérte még korábban csak akkor nem volt időm.
Íme:

Tegnap a lányok megkoronázták Marcit mert olyan ügyes volt az oltásnál és csak egy picit sírtKép

Marci Királyfi:
Kép
Séta után még egy picit alszom:
Kép
annamami

Apával Kép :
Kép

A nagyival :
Kép
annamami

LÁNYOK!

Ti gyerekkel a kézben számítógépeztek?! Gondolom csak ebben az esetben tudják püfölni a billentyűzetet.
Nem nagyon rossz ez a baba szemének?
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de én is ritkán jövök.
Nagyjából visszaolvastam.
Igazából nem nagyon emlékszem mindenre, mert a képeken (szokás szerint)elméláztam.

Köszönjük a jókívánságokat!Kép

De látom, hogy nagyjából ugyanazok a "problémák" vannak.
Erhard is imádja püfölni a klavit, egyik nap két mozdulattal úraindította a gépem.
Persze elszálltak az addigi nem mentett dolgaim.
Sokat bömböl és nincs el egyedül.
Illettve van, hogy elvan akár fél órát is a tornázóval, meg TV-t néz egy fél órát talán.
Nappal örülök ha alszik 2X-3X fél órát!
A dokinéni szerint ha összesen megvan a 12 óra, akkor nem kell félni.

Hari!
Szerintem nem rontottál el semmit!
Nálunk is így megy!
CSak nálunk szinte semmi rendszeresség nincs.
Reggel változó az ébredés.
1 a biztos a fürdés. 18h és 19h között.
Utána szopi és nemalvás.
Olyan éjfél fele, amikor már mi is fekszünk akkor kénytelen elaludni.
De magától összesen eddig a 4 hónap alatt esetleg 5X aludt el!

Bár mi is jól elkényeztettük.
De én vagyok az , aki elrontottaKép
A kiságyában még egy éjszakát sem aludt!
Sőt! Szerintem 2 óránál többet sem.

Szerintetek hogyan szoktassam bele a kiságyba éjszakára?
Napközben néha berakom játszani, tehát nem idegen neki.

Irígylem azokat, akiknek a babájuk elalszik a kiságyban.
Erhard is az a kategória, hogy nem nyugszik meg magától.
Szerintem egészen az infarktusig képes lenne magát hergelni.
Nem is hagyom sokáig sírni, csak amikor nyöszörög.
De ha rázendít, akkor nincs mese.

Szerintem a szomszédok már azt hiszik, hogy kínozom a gyereket. Pedig tök el van kényeztetve.
Van olyna, hogy nagyon kihoz a sodromból és akkor kiabálok, de persze feleslegesen.
Főleg akkkor dühít, ha ott állok vagy ülök mellette és nem hagyja abba.
Igaz felveszem és már puszilgatom isKép
Nem tudok rá haragudniKép IMÁDOOOOM!Kép Kép Kép

NA abbahagyom, mert ismét nyafi vanKép

JA!
Lehet, hogy tudunk menni a talira!
Az a jövő héten lesz.
Erhard annyira nem beteg és állítólag hamar rendbe jön.
Mindenesetre kedden lemegyünk a dokinénihez és kiderül, hogy mehetünk-e vagy nemKép

Millió Puszi!
Angelani&Erhard
19+1

Kép
angelani

Tünde,
én nem szám.gépezek bébivel, nem szeretem amikor apája ugy szám.gépezik. Szerintem nem jó a baba szemének, meg a tv sem.

Hari,
nem lehet,hogy a babád azért nyugtalan, mert te is az vagy?!
azért gondolom, mert ha én is vmi miatt kicsit idegesebb vagyok vagy aggódom, akkor máris sirósabb Kevin. Mivel tudom, hogy meg kell nyugodnom ( Kép ) simogatom és nézem őt, igy eláraszt a NYUGALOM.

Olvasgattam az előbb egy-két topicot. Ti irogattok máshová is, vagy olvasgattok?

Zsu
spanci

Sziasztok!

Pár napig én is csak olvastalak Benneteket, most sincs sok időm, kicsit el vagyok úszva a dolgaimmal Kép

Benianyu Kép Én nem is emlékeztem, hogy most utaztok el, már aggódtam, hogy merre vagy! Mi is tervezzük, hogy pár napra elmegyünk valahova, és Zalakaros is szóbakerült. Igazság szerint Balázs nyúz bennünket, hogy menjünk a Kolpingba / már kétszer voltunk vele, és imádta/, de eszement áraik vannakKép Most kaptuk meg az aktuális árlistájukat, négyünknek két éjszaka hatvanezer fölött lenne!!! Hát ennyire nem állunk jól. Gondolom, Beni is Veletek volt? Írnál nekem a helyről, hogy milyen lehetőségek vannak, ő mit tudott ott csinálni / fürdés, játszótér, ilyesmi/, hol szálltatok meg, és persze az ár is érdekelne. Nem muszáj ide! jkoltai@externet.hu
Köszi!

Hari Kép Jó, hogy jöttél! Ha együtt megyünk, akkor én úgyis tudom, hova kell menni, illetve elmondtam volna, ha kérdezed Kép

FOGYI: két napja Norbizok, szerintem ez nem megy a tejecske kárára. Balázzsal is fogyóztam annak idején, semmi gondot nem okozott. És nem érek rá, mert legalább 16 kilót kell leadnom, de ha szigorú vagyok, akkor huszat Kép Ha a szopi végén kezdeném, akkor lehet, hogy már a harmincat is elérném... És ki tudja, hol a vége? Kép Ma már a tornára is rávettem magam, hát nem volt könnyű. Egyrészt nulla kondim van, másrészt Balázs megállás nélkül kérdezett / miért bugyiban tornáznak, miért van súlyzó a kezében, miért van a Lánchíd a háttérben, és még ezer hasonló-Bíró Ica kazettára tornáztam/, én meg levegőt sem kaptam, nemhogy normálisan válaszoljak Kép Most nagyon lelkes vagyok, mert kifejezetten undorodom magamtól...

Göndörzsóf, sajnálom a kocsit. Ez most azt jelenti, hogy vége a pályafutásának? A mi kocsinknak sem jó az olajkijelzője, néha világít akkor is, ha bőven van olaj. És csak akkor csinál ilyet, ha én vezetek. És persze minden alkalommal frászt kapok, és nem engedek az ellenőrzésből. Jó lenne, ha tudnátok jönni a talira!

AyseKép Úgy sajnálom, hogy nem tudtok jönni, pedig bíztam benne, hogy Benneteket is láthatlak újra! Szerinted ne is reménykedjek már?

Na, mennem kell, hajnalban megyünk Balázzsal a Klinikára, már előre balhézott a lefekvésnél, hogy ő igenis fog enni reggelit! / éhgyomorra kell menni/És különben sem megy sehova...

Egy újabb kép a két kölökről:
Kép

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Jucc!Kép

Remélhetőleg nincs vége a kacsa pályafutásának, tudod a kacsások összetartó fajta.KépKépKépKépKép Azt hiszem, sikerül vennünk egy használt motort nem túl drágán, persze még így is jócskán spórolnunk kell.Kép

A talira azért mindenképpen szeretnénk menni.Kép Gergő már látni szeretné Zsuzsát:Kép

De a betegség miatt lehet, hogy el kell halasztani Gergő zsúrját.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

lányok,nagyon jó fejek vagytok,hogy így odavagytok Kisnyúlért és a róla készült fotókértKép,nagyon jól esik!
a csodagép:
FUJIFILM,FinePix,S602 Zoom
technika:
rengeteget kell kattogtatni,főleg napos időben,akkor csinálom a menő képeket is és a közelieknél gyakran benyomok egy gombot,amire megjelenik egy kisvirág a kijelzőn és az be szokott jönniKép,amúgy tényleg nem értek hozzá csak érzéssel!

nézegettem a képeket,én mindenknél olvadok,na jó most azért különösen odavagyunk a kisMajáért,de a hajasbabákon kacagok a legtöbbetKépannyira édes lehet,hogy már frizurákat lehet készíteni a pirinyóknak!KépKépKép

mi most jó betegek vagyunk!kezdődött ugye szimpla fogzási nyűggel,aztán taknyos is lett és akkor már semmit se aludtunk éjszaka,már kezdett jobban lenni,erre én lettem beteg,fáj a torkom és hulla vagyok,mert nem tudok rendesen pihenni,de holnaptól 3 napig velünk lesz apa és akkor majd összekapom magam!Kisnyúlnak megpróbáltam bekenni egy ilyen kencével az innyét,de nem örült neki,sőtKép,az orrporszívótól is kivan,bár csak addig üvölt,amíg kínzom,de azért nagyon nyűgös lett és persze el lett kényeztetve és álladóan szórakoztatni kell,lehetőleg kézbenKép,na ez van velünkKép
azért nagy baj nincs,mert se láz,se ordítás egész nap,csak azért most nagyon elfáradtam,de Kisnyúl este már rendesen alukált úgyhogy csak nekem kell meggyógyulnom!
puszi
Nyúlné és Kisnyúl16+1

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lányok,nagyon jó fejek vagytok,hogy így odavagytok Kisnyúlért és a róla készült fotókértKép,nagyon jól esik!
a csodagép:
FUJIFILM,FinePix,S602 Zoom
technika:
rengeteget kell kattogtatni,főleg napos időben,akkor csinálom a menő képeket is és a közelieknél gyakran benyomok egy gombot,amire megjelenik egy kisvirág a kijelzőn és az be szokott jönniKép,amúgy tényleg nem értek hozzá csak érzéssel!

nézegettem a képeket,én mindenknél olvadok,na jó most azért különösen odavagyunk a kisMajáért,de a hajasbabákon kacagok a legtöbbetKépannyira édes lehet,hogy már frizurákat lehet készíteni a pirinyóknak!KépKépKép

mi most jó betegek vagyunk!kezdődött ugye szimpla fogzási nyűggel,aztán taknyos is lett és akkor már semmit se aludtunk éjszaka,már kezdett jobban lenni,erre én lettem beteg,fáj a torkom és hulla vagyok,mert nem tudok rendesen pihenni,de holnaptól 3 napig velünk lesz apa és akkor majd összekapom magam!Kisnyúlnak megpróbáltam bekenni egy ilyen kencével az innyét,de nem örült neki,sőtKép,az orrporszívótól is kivan,bár csak addig üvölt,amíg kínzom,de azért nagyon nyűgös lett és persze el lett kényeztetve és álladóan szórakoztatni kell,lehetőleg kézbenKép,na ez van velünkKép
azért nagy baj nincs,mert se láz,se ordítás egész nap,csak azért most nagyon elfáradtam,de Kisnyúl este már rendesen alukált úgyhogy csak nekem kell meggyógyulnom!
puszi
Nyúlné és Kisnyúl16+1

Emese és MarciKépKép
nyúlné

upszKép

AyseKépKépKép

Annamami,
igen a Brendonba vettük,de már nincsenek kerekei,mert nem túl strappabíróak,ha az ember állandóan belekönyökölKép,az egyik kitörött,a többit is eltávolítottuk,de így sokkal jobb,legalább stabil és huzogatni azért így is lehet
a betét 15ezer volt(elmehetnek a .....),de anélkül nem az igazi!
és szétszedhető,ami jó,mert mi elvittük Bécsbe Karácsonyozni is,hogy Kisnyúlnak legyen egy biztos pontja idegen honbanKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!Kép

Megnéztem a képeket, nagyjából visszaolvastam, nagyon cukik a gyerekek!Kép

Rokica!Kép
Lívi már kacag ha a haskóját puszilgatom, olyan cuki.

HariKép
Fel a fejjel, csak jobb lesz hamarosan.

Fogyitéma: hát én nem vagyok nagy evő, úgy hogy már 53 kiló vagyok megint, már jók rám a régi nacik isKép

De ha szoptatnék tuti nem fogyóznék, hagy legyen mit ennie a bébinekKép

Nálunk egész jó még mindig a napirend, továbbra is 4 x eszik és 8-kor, 12-kor, 4-kor és este fürcsi 7-kor utána hami, és elalszik este magától kb. 8-körül.

Reggel mindig másképp kel, mostanában korábban, pl. most is 6 óta fent van de elvan egymagában a kiságyábanKép

Hát én felveszem napközben ha sír vagy nyűgi de ritkán fordul elő, mi elejétől kezdve nem dajkáltuk túl sokat, amikor hasifájós volt akkor igen, ment a hordozgatás de amúgy csak úgy nem.

De mondjuk úgy veszem észre Lívi nem igényli a sok dajkálást, nem is marad meg az ölünkben, menne elKép

Úgy hogy remélem ez marad így nálunk, nagyon jó baba szerencséreKép

2 hós kora óta átalussza az éjjeleket és eddig (lekopogom) egyszer sem kelt fel.Kép

Na megyek reggelizni, puszi Nektek és szép napotKép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: