2006.01.18 11:06
2006.01.18 12:09
2006.01.18 17:09
2006.01.18 20:32
Kincsesbödön
Nagyon aranyos lehet és szerintem kárára sem válik
Szerencsére
Már alakul, egész jól vagyok, csak egy picit talán fáradtabb.
Úgy sajnálom ezek a kis törpöket, amikor ennyit szenvednek
Puszi a gyógyuló popsira
Jól estek ám nagyon
2006.01.18 20:46
Elvileg mozgó gifek lennének.
Kinél voltál Nórinál?
Igérem tavasszal elmegyünk hozzátok a fiúkkal!Most nem válalkozunk rá mert a végén még ott ragadunk egy hétig a hó miatt.
Istinek boldog szülinapot kivánok!
Amúgy én soha nem forraltam még vizet neki,mert csak babavizet iszik.Talán ez azért is van,mert én se szivesen iszom meg a csapvizet.Ezek mellett Humana bébyfitt/banános/2 tápszert kap 2x,de ez az utolsó csomag elfogy és nem veszek többet.Kipróbálom én is /Zsófi után szabadon
/a bio tejet.De ma pl:uzsira nestle babatejes tejbegrízt evett,igaz többet hagyott a keresztanyának mint amit ő evett
Örülök,hogy rászóltál Domira,engedélyezve van máskor is rád legalább hallgat!
Domi fürcsi után 3perc mulva már aludt.
Ma még küldök újabb képeket,készülj!
Az én fiam miért nem tud 9-ig aludni?
Na jó,nem panaszkodom tovább.
Skarlát.
Remélem javult hétfő óta Raul!Jobbulást kivánok!
Puszi.
Jó lenne Anettal is talizni,ma is jöttek új arcok a bölcsibe.
Ma is voltunk a bölcsiben.Képzeljétek!Domi mindig azzal kezd,hogy odamegy a játék konyhához,"főz kávét"koccintunk,kávézunk stb...
Ma még egy kicsit takarított is egy terítővel.
Aztán szokott babázni is és ma mindenáron a csúzda elejéről szeretett volna felmenni.Persze a többi gyerek szeretett volna lecsúszni,ő pedig veszekedett,hogy ne jöjjenek lefelé mert ő felfelé igyekezik.Haláli volt.
Szerintetek ciki lenne ha vennék neki játék konyhát?Olyan jól eljátszik vele.Na és most jön a csattanó!Szerintetek a fiam mit csinált hazafelé?
ELALUDT A KOCSIBAN!!!!!
De úúúúgy,hogy itthon leráncigáltam róla az overált és még arra se ébredt fel.
Istenem megértem,hogy elaludt egyszer a kocsiban,ez hihetetlen!
Pedig pont tegnap szomorkodtam azon,hogy már megint előjött,hogy utálomababakocsitkiakarokszállni!!
Mindenkinek szép estét!Tudjátok,nemsokára született.....!
Puszi.Dia2006.01.18 22:22

2006.01.19 00:35

Viktorodat is!
2006.01.19 10:01
Ez olyan orom 3 nap nem-kajalas utan..
Najo, tegnap este (vedonoi engedely utan) eleg jot nasizott a testvere altal felkinalt tejcsokibol
A kakao ugyis hasfogo
Felig mar kint van, a kulso szele latszik szepen. Dokineni mondta is neki, hogy nem aprozza el a dolgokat, mindent egyszerre
2006.01.19 11:21
Ne halogassátok, 3-4 nap a kórházban, kis lábadozás és utána elfelejthetitek! Sok-sok erőt küldök Neked!
Itt már tényleg nem lehet nagy baj!
Attól függetlenül, hogy nem topikos baba, nagyon édes
Hát ha a legelejétől egy ilyen tündéri csajszi segített volna, teljesen más lett volna a felfogásom a védőnői szolgálatról. Nagyon kedves volt, Marci is imádta
Viszont úgy elszomorodtam, mert szerinte sürgősen abba kéne hagyni a szopit, de én azért annyira még nem akartam sürgetni a dolgot. Persze tudom, hogy lassan itt a vége, hisz reggelente pótlok, de olyan jó így összebújni.
El nem hiszitek, milyen cirkuszt levágott, amíg megnéztem a fogait. Két napja szerintem azért - szépen kifejezve - furcsa a fiacskám: mindig a lábam alatt van, nyüszizősebb, most is az ölemben ül, mert nem volt hajlandó félméternél messzebb menni tőlem. 2006.01.19 12:32
2006.01.19 12:59
2006.01.19 13:43
2006.01.19 19:20
Bogi annyira hasonlít magára
Mennyivel született Bogika, hogy
fejecskét rajzoltál az 1 hós súlya mellé? Lili milyen mázas volt! Marcin semmmi se volt. Tényleg jó visszanézegetni a fotókat, én is havonta előkapom az albumot és ámulok-bámulok mennyit nőtt a Vakarcsom.
miatt kellene abbahagyni szerinte, mert a tapadásban nem segít. Én nem akartam elkezdeni vitatkozni, hogy szerintem Ketteske már igencsak megkapaszkodott... 2006.01.19 21:01
2006.01.19 21:49
Olyan érdekes, hogy van aki még imádkozik evés elött. Szép
Addig meg fagyoskodunk még egy darabig
2006.01.19 22:10

2006.01.20 13:24
Szerintem egyáltalán nem lenne béna, ha vennél Dominak játék konyhát. Azért ettől nem lesz még sexuális identitás zavara.
Ha ez tetszik neki, akkor játszon főzőcskét.
Jobbulást neki.
2006.01.20 18:26
Este 1/2 8 körül már alszik, s reggel 6-kor már kukorékol. Na jó, azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy viszont 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.

2006.01.20 19:29
A héten már többször eszemben voltál, hogy mikor jössz vajon vissza, már sms-t készültem írni, de megelőztél
Várunk este!
Az a fránya tavasz is eljön majd hamar! Nekem is van egy bringám a garázsban, de Gáborral kb. 1-szer voltunk biciklizni. Sajna a szénanáthám miatt 2 méterenként meg kell/kéne állni orrot fújni és úgy nem túl élvezetes.
, de még egy picit engedélyezek magunknak, ha nem érzek semmi jelzést Ketteskétől.
Bizony most mi vezetünk, úgyhogy gyertek utánunk
Gergő nagyon édes, kis piroska a képen
Jót sivíthatott
Marcinak alig volt hangja, de ma aztán jól bepótolta
Én nem is értem, hogy hogyan lehet valaki ennyire ellenséges, ha épp gyerekekkel foglalkozik?! Nálunk épp a fordított helyzet van, mert a Marcis terhességem alatti vén banya (sajnos szebben nem tudom írni) nem sok vizet zavart, de Marci 3 hónapos korában kaptunk egy újat, akit viszont nem is láttam. A harmadik védőnőci nagyon aranyos
Együttérzek Veled!
Marcival is szoktunk néha, ha nem is ilyen sokáig: Õ unja meg, nem én
fejecske, hisz annyira édes, egészséges Bogi
Nem születhet minden baba 4 kilóval, mint az én kis bálnám. Legalább nem terhelted magad, bár sajna nem is lehetett... 2006.01.20 20:06
Úgy látszik ez valami védőnő-betegség.
2006.01.20 20:37
Egész délután sütött-főzött.
Jövőhéten remélem már talizunk.
Bár,ha nagyon minusz lesz akkor nem megyünk.Figyu!A piaccal szenben az Üllőin a plusz melletti gyógyszertárban vannak homeós dolgok.Esetleg megnézheted ott is Reninek a gyógyszert.Én is ott vettem anno a szüléshez bogyókat.
Gratula Lackó méreteihez.
Köszi a vigaszt.
Bár ma Domi fél 8-ig aludt és napközben is 2 órát lehúzott.De reggel tuti,hogy 6-kor kel,mert hát ugye szombat lesz.
Majd főznek a fiúk valami fincsit nekünk.
Van grill csirke is a sütőben.
Nincs gáz!
Köszi,hogy megkérdezted.
Dia2006.01.20 20:58

) 
. 
Ugye jól vagytok? 
Raulnak sok gyógypuszit küldök!
Hogy megy az altatás? MI újság a fiúkkal, te jól vagy?
HUrrrá, újra itt? Norbika micsoda nagy fiú! Hogy bírsz vele? Apával minden rendben?
! Bence nem akaratos nagyon?
Remélem már jól vagytok, meggyógyult a nagyfiad! Még mindig folyton mozgásban vagy?
. 2006.01.20 22:18
Írtam múltkor, hogy itt volt nálunk az új védőnéni. Olikám elkezdett dumálni (apa, gyertya stb...) És Õ meg volt lepődve, hogy már ennyit beszél. Állítólag a fiúk később kezdik a dumát!!! Szóval baromság, hogy sokat kéne beszélniük. Én is egész nap nyomom neki a sódert, mert hát amúgy kihez szólnék???? Úgyhogy senki ne parázzon ezen, hogy mennyit beszél a gyerek. Annyit amennyi jólesik neki!!!
Így a negyed órás utat legalább sikerült egy óra alatt megtennünk
2006.01.20 22:51
2006.01.20 23:01
2006.01.21 09:19
Ilyenkor hátsimivel visszaalszik, vagy rosszat álmodik és ringatás is kell? Szerencsére nálunk tényleg egy jó ideje nyugi van éjszaka, azért néha hallom, hogy félálomban nyikkant egyet-kettőt, forgolódik, de utána (hála az égnek) visszaalszik magától. Kívánom, hogy minél hamarabb nálatok is ilyen eszményiek legyenek az éjszakák!
Remélem mi is ilyen jól vészeljük majd át.
Az a cumi biztos belefagyott a szájába
Kevin nagyon szép, olyan okos feje van.
Aztán végiggondoltam, hogy kinek lehet most névnapja és persze hogy a Giginek
Te annyira lökött tudsz lenni
De így a jó!
Te se foglalkozz vele, nem ér annyit. A Srácaink olyanokat fognak dumálni pár hónap múlva, hogy ketté áll a védőnőcik füle
Nekem napközben 1-4 között az ideális általában, amikor alszik Marci, mert egyébként szétszedné a házat, ha látja, hogy nem tudok utánafutni
Puszi Nektek!
, hát nincs hozzá sok kedvem. Meg röhej, hogy amikor le akarunk menni hozzájuk, mindig esik a hó.
)! 2006.01.21 12:51
Amúgy biztos, hogy sokkal hamarabb el fog telni ez a terhességed, mint amikor Marcit vártátok!
. Hát úgy hirtelen ennyi, nem akarlak untatni Titeket nagyon! 2006.01.21 13:18
Írtam Neked anno pár levelet,de nem reagáltál rá.Hát gondoltam akkor nem zavarok.Köszi,Domi jól van.Már megy két lábon néha elég sebesen és persze rosszcsont mint mindig.
Ti,hogy vagytok?Rolcsi miket csinál újabban?
Erre rámnéz Domi és rázza a fejét,hogy NEM,de már csinálja is megint.
Hajrá bili!
Hány fogacskátok van?Sajnálom az éjszakát.
Mártit puszilom és üzenem azért néha nézzen be ő is mert hiányzik.
Amikor húztad a motorral,akkor felemelte a lábát????
Holnap találkozunk......
Puszi mindenkinek!Jó szombat délutánt.
Én megyek vasalni
a fiúk pedig szunyálnak.
Dia2006.01.21 13:29
Képzeld!Domi is pár napja takarít ugyan úgy mint Norbika.
Csak ő nem konyharuhával,hanem,terítővel,takaróval,zsepivel stb...
Olyan édes.Én még nem merek zsírkrétát vagy hasonlót adni neki.Tegnap a játszóban a gyurmából is befalatozott.
Én is szoktam nyanya lenni.
Minden érdekel ami veletek történik,szóval írj sokat,sokat!!
Tényleg szuperül nézel ki!Én csak álmodhatok ilyen alakról.
Na de most ismét belevágok a fogyiba én is.
Apával mizus?Tesódék jelentkeztek?Puszi.D2006.01.21 18:45
Én bilit nem veszek mert nincs nagy kedvem mindenféle állagú kakát takarítani belőle
Marad a szűkítő. Nyáron meg lógatjuk majd a tiki-takit.
A dokinéni mondta, hogy ha elfogadja a cucut akkor nyomjam a szájába mert így az orrán vesz levegőt és nem fázik meg a tüdeje. Szóval tudományos cumihasználók vagyunk
Csenge babáról én is olvastam. Nem semmi súlya van
2006.01.21 18:51
2006.01.21 20:51
Komolyan mondom ha 5 percet a sejhaján tud ülni, akkor sokat mondok. Lehet, ha színesen rajzolgat, akkor majd elfeledkezik a rohangálásról
Nálunk is formálódik valami anya féle, de amikor visszakérdezek, hogy 'anya?', akkor hallgat ezerrel és jön az 'apa'
, csak ez a francos lakáskérdés nagyon nehéz
.
De szép is ez az anyaság
Ahogy viszi Neked a kávét, olyan boldogság ül a szemében
), meg az újságban nézegetjük a babákat, néniket, bácsikat stb. Meg egész nap tépem a számat
De majd, ha egyszer kinyitja a száját... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint