A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zsuzso!
En meg csak a 6.heten vagyok, es nekem sem akar elmulni a mensi szeru fajdogalasaim. Erdekes, hogy fokozodik, ha kis vagy nagy wc-ni kell. Allandoan attol rettegek, hogy elvetelek emiatt.
Fura, de nekem szinte semmi mell tunetem nincs, volt 2 nap, mikor bar erzekeny volt, de egyaltalan nem a mellbimbo korul. Olyan atipusos vagyok Kép

kamilla
kamilla

Vanda!
Kiegeszitened a tablazatot mert nemcsak a Duphastont szedem, hanem a Bromocriptin-t is.
Koszi! Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok!

VANDA,
TE annyira ügyi vagy Kép ! Csúcs a táblázat! Látod, mirõl maradtunk volna le, ha itthagysz bennünket... De szerencsére itt vagy és mindennap megörvendeztetsz bennünket a jobbnál jobb ötleteiddel. Csak igy tovább!

MARCSI,
ez már jó hir, csak pihenj sokat! És ha valami biztosat tudsz, ird meg légyszi, hogy örülhessünk!

ANDY,
még mindig (már megint Kép ) sok a melóm, de azért majd irok, megigérem.

DORIS,
látom, nem válaszoltak még a bébi-aszpirines kérdésedre, pedig engem is érdekelne Kép Igy kell kérni a patikában, hogy bébi-aszpirin?

Ó, itt kell hagynom benneteket, munka van Kép Kép

Pussz,

KnéRita
knérita

Bnemethm!
OFF:Én igaz nem váltok most munkahelyet, de a fõnököm mondta hogy tanítsam be a kolleganõmet. Úgy vagyok vele mint te honnan is kezdjem hisz nem tudja a törvényeket.Ja meg azt mondta a bérszámfejtés az még elmegy de a TB az nem tetszik neki. Azért van rá szükség mert félnek most már hogy bármikor elmegyek szülni. De jó is lenne!Kép

A zebrafarmon láttam a képeteket, de nem tudtam felnagyítani.

Pussz

Andy
Andy

MarcsiiiiiiiiKépKépKépKép
Szedd a Duphastont szorgalmasan ám! Tutira babás vagy, a teszt +, a höd szuper, úgyhogy irgum-burgum lesz belöle, ha olyat mondasz, hogy minden megtörténhet. Csakis pozitív dolgokra kell gondolni. ÖRÜLJ VÉGRE!!!!!! KépKépKépKép LAZÍTS kérlek!

SienKép
Már tegnap is akartam mondani, szerintem menj el a dokihoz mihamarabb progi pótlásra. Én nem várnék péntekigKép egy + teszttel a kezemben.

Kamilla
Mi ez a Kép. Te is inkább örülj mintsem szomorkodj.

MI VAN MA LÁNYOK?????? Egy kicsit kevesebb elkeseredést kérek!! Nézzétek milyen szupi kis táblát röttyintett nekünk Vanda. Örök hálánk érte!

Bella,
Akciózzatok, hátha már ma megreped az a tüszö! 20-22 mm már elég nagy ahhoz, hogy BÁRMELYIK PILLANATBAN megrepedhessen. Nem hinném, hogy kibír még 1-2 napot! Úgyhogy hajrá!!! A méret pedig tökéletes!!!!!!! Ne aggódjKép

Ányez,
Kérlek tesztelj! És mikor indultok?

Bea,
Van olyan, hogy a teszt halványat mutat és másnapra lesz ugyanolyan erös, mint a tesztcsík. Amikor a tesztcsík erös, aznap akció és utána 2 napra rá akció!!!!
Bár vannak kivételek, nekem sohasem volt erösebb a tesztcsíknál, csak egyik nap halványka, másik nap erösebb (itt gondoltam itt van az ovi holnap után) és harmadnapra már semmi csík nem volt rajta. És jól is gondoltam, mert itt a 14 hetes babó a hasambanKép

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Andy! Kép

Off:
Akkor látom egy témát kell betanitanunk, illetve nekem csak a tb-t kellene, dehát ahhoz jóval több jogszabályt kell tudni mint a bérhez, meg jóval összetettebb. Tegnap is az idõsebb kolléganõm (54éves, kiboritó egy öreglány, részben miatta megyek el) nekiállt kötözködni ahelyett, hogy inkább arra figyelt volna hogy mit mondok, hogy ha az a tp-es állomány átnyúlik egyik hónapról a másik hónap közepéig vagy végéig, akkor miért nem adom meg a következõ hónapot. Lüke. Visszakérdeztem, hogy miért te megadod elõre a következõ havi béremet??? Na erre kussolt!

Azért nem tudod felnagyitani mert más a formátum Kép A Doris tette fel nekem, valahogy fel lehet nagyitani, õ tudja.

pusz,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok!

Ha tegnap reggelre csak maszat volt és csak DU-este jött meg igazándibol, akkor most hanydik napon vagyok?

Mamacs
mamacs

Doris

Megkérhetnélek, hogy ha valamelyik napon ráérsz, feltedd a képünket a zebrafarmra? Persze, csak ha van valamikor idõd, mert kétszer lefagyott a gépem, amikor próbáltam. Ugyanis vacak, most fogják növelni a memóriát, meg rendberakják. Csak hát nem tudom még, hogy mikor!Ha elvállalod, átküldeném a képet, jpg-s.De csak ha nem baj!

Móni

Köszi, nekem tegnap akkora volt, mint a tesztcsík, csak iszonyú halvány, azért kérdeztem.

Bea
Bea

Jó reggelt!Kép
Marcsi!Kép Hát ez igazán szuper hír!!!Kép Nagyon drukkolok neked!Kép
Jutka!Kép Sajnálom! De tudod, fel a fejjel, hisz indul egy újabb ciklus!!Kép
Vanda!Kép Nem térek magamhoz a táblától! Nagyon-nagyon szép lett!Kép Mellém még beírhatod a Closti-t is, mint gyogyit. Köszi!Kép
Szonja!Kép Boldog névnapot!!KépUgye tényleg nem tûnsz el? Én is szeretnék mindenképpen hírt hallani Rólad!KépKép
Doris, és még nem tudom ki kérdezte!KépAz aspirint én a gyógyszertárban gyerek-aspirinként kértem, és ha jól emlékszem kb.200 Ft körül volt.
Megmértem ma reggel a hõmet, 37.2 volt. Barna trutyi tegnap du óta nem volt, akkor viszont azt hittem, hogy tényleg megjön, mert a megszokott pötty helyett egy egész nagy foltom lett. El is kenõdtem rendesen, Brekinek jól kisírtam magam, de szerencsére azóta nem volt se folt, se pötty. Tesztelni holnap reggel akarok megint, mielõtt megyek dokihoz...
Bella!Kép Drukkolok, szerintem igenis jó, hogy ilyen szép nagy a tüszõd!!Kép

Pusz, Sien.
Sien

AndyKép
Ha rákattintasz a fotóra (csak egyszer) akkor utána a kép alatt leírtam, hogy hogyan tudjátok megnyitni (jobb egér...)Kép
MamacsKép
Szerintem ez a második napod...

Puszi: Doris
doris

Doris!

Megjött, de most épp mennem kell gyerekvigyázni. Amint ráérek, megnézem, és irok ide a topicba!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt Lányok!

Zsuzsu!
Én is kaphatnék címet és jelszót? jalex@mailbox.hu Már kértem korábban, de senki nem válaszolt. Ha nem vagyok rá jogosult, akkor nem kérlellek tovább Benneteket.Kép

MamacsKép
A második napon vagy, én legalábbis így számolnám.

Ma vagyok a 26. napon, melleim hatalmasak, és sikítok, ha megérintem. Már melltartót sem tudtam ma felvenni. Kíváncsiságból megmértem a hõm : 37,2. 28-30 naposak a ciklusaim, tehát van még néhány napom. (Vagy néhány hónapom?Kép) Na, nem élem bele magam túlságosan, hiszen a cicifeszülés múlt hónapban is volt, bár a hõm 37,1-nél nem ment feljebb. Ha most sem sikerül, megyünk orvoshoz a párommal. (Eddig nem voltunk, én csak gynevac kúrán vagyok).

Puszi, Alexandra
Alexandra

BeaKép
Persze, nagyon szívesenKép Küld át és ha idõm lesz felteszem. A címemet a nevemre kattintva látodKép
SienKép
Nagyon-nagyon pozitívan áll a szénátok...!!!KépKép Drukkolok a holnap reggeli teszthez és köszi, hogy mérted a hõdetKép A gyermek aszpirint mettõl meddig kell szedni?

doris

BesztiKép
Köszi, persze-persze, majd ha idõd engediKép
AndyKép
Rákattintasz a képre(csak egyszer), aztán elõjön, aztán újra rákattintasz (csak egyszer) aztán elõjön és akkor ha elolvasod amit aláírtam, hogy jobb egér...stb. akkor már feltölti nagyban is. Most próbáltamKép
TücsiKép
Helyesek vagytok a fotónKép
AlexandraKép
Drukkolok Nektek isKép

doris

Doris

Köszi még egyszer, mail ment

Bea
Bea

Kamilla,
Ha WC-re megyek en is erzem, de szerintem ez igz normalis. Tagul a meh, nyulnak a szovetek. Emiatt igazan ne aggodj, attol biztos nem lesz jobb. Kulonben is az elso hat het a legrizikosabb es az neked is mindjart letelik...
Bea,
en hasznaltam a Corax LH tesztjet meg egy masikat is, de en valoszinuleg nem vagyok mervado, mert egyetlen napra lett nagyon halvany csik (ami ugyebar negativ eredmeny)es utana semmi, ez ketszer is. Szoval, nekem valahogy nem mukodnek a tesztek, de masoktol azt hallottam, hogy az jo. Es eloszor halvany csik lesz, masnap meg eros.
Zsuzso
zsuzso

Sziasztok! (Nem szabadultok tõlem! Kép)

Csak szeretném megköszönni a törõdéseteket! KÖSZÖNÖM! Doris, Bella, Andy, Sien! Kép
Ha bármi érdemleges történik velem megírom (akkor már biztosan nem ebben a topicban lesztek!Kép)

Bella!
AKCIÓZNI! Móninak igaza van bármelyik percben megrepedhet a tüszõd!!!

Marcsi!
Nagyon drukkolok a folytatáshoz!+++++++++++++++++++++++++++

Sien!
Nagyon vigyázz magadra! Szorítok neked! A hõd nagyon szép magas!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi a névnapi jókívánságot, de ez csak a nicknevem, ugyanis amikor bejelentkeztem már volt 2 lány akit szintén úgy hívtak ahogy engem,és nem akartam kavarodást!

Most már tényleg eltûnök egy kis idõre!Kép
Mindenkit puszilok, Szonja
Szonja

én nemtok rámenni a képekre az oldalonKép irjátokle pliz, hogy hogyan kell???

Köszike!

Ms Béna Kata
mamacs

BeaKép
Nem kaptam még semmit....
MamacsKép
Meddig jutottál el? A jelszavakat kérte már a gép?
SzonjaKép
Miért kell most távol maradnod néhány hónapig? Bocsi, lehet, hogy elveszítettem a fonalat valahol...de arra emlékszem, hogy tegnap azt írtad, hogy most nem is fog ártani, ha nem foglalkozol folyton a babával...

doris

Sziasztok!

Vanda!
Szuper a táblázat! Kép

Én igazat adok Erazmusznak! Tényleg erõt adhat a többiek sikere. Na jó, nem az én 4 ciklusom Kép, de akkor is.

Ha kész a táblázat, azonnal küldöm én is az adataimat, és szerintem minden babás lány aki innen indult.
Annyi kérésem lenne, hogy mivel több Kata van itt, én maradjak Kata007.

Bea!
Az én tesztem is elég halvány volt anno (itt megnézheted: [url=http://www.doribaba.tk" TARGET="_top]http://www.doribaba.tk[/url] ), de azt mondták rá, hogy akkor is pozitív. Igaz volt! Kép

Kata007

KépKép

KépKép
kata007

Sien!
Neked is nagyon drukkolok!KépHolnap várjuk a teszt eredményét! A hõd is szépen fent van.Kép

Szonja!
Neked legyen igazad! Hát reméljük egyszer én is átkerülök a másik topicba, habár nagyon szeretek ebben is.Kép

Puszi

Andy
Andy

Szia Moni,
na jó, megyek, veszek egy tesztet és ha nincs még ma sem semmi, holnap reggel tesztelek. A férjem holnap lesz 30 éves, egy kétcsíkos tesztnél szebbet nem tudnék neki adni. Egyébként június 8-án repülünk.
Pussz
Ányez
Anyez

Kata007

Megnéztem, Nagyon-nagyon édes volt az ultrahangkép, nagyon-nagyon gratulálok, csak ültem és néztem, és álmodoztam...A helyzet sajnos az, hogy a teszt, amirõl írtam, nem terhességi, hanem LH teszt volt, ami csak az ovis ciklust mutatja ki. De nem adom fel, köszönöm a múltkori instrukciókat a görbével kapcsolatban. (alacsony hõ)Azóta voltam orvosnál, aki szintén megerõsítette, hogy a görbém jó. Ha egyszer babás leszek, el is fogom küldeni a lányoknak, hogy ilyen alacsony hõvel is lehet babás az ember (nekem ugyanis hüvelyben mérve, higanyossal a 36,6-ot sosem lépi túl, az íve viszont szerintem jó.)

Zsuzsó

"Sajnos" nálam ezek a tesztek eddig mindig mûködtek (a terhességire gondolok), és ahogy látom az LH szerencsére mûködik, csak tök halvány

Doris

Sajnos a szerverünk sem mûködik a legjobban, a párom rendszeresen órákkal késõbb kapja meg, várjunk még egy kicsit, ha még mindig nem ment át, elküldöm még egyszer

Bea
Bea

Hú, ez a "várjunk még egy kicsit", nagyon nõdokis mondat volt

Bea
Bea

Marcsi! én is nagyon drukkolok!

Vanda! Kiegészítenéd nálam a táblázatot a következökkel?

endometriosis, hátrahajló méh, kétszarvú méh, hyperprolaktinaemia, bal petevezeték elzárodás, a jobb alig átjárható

gyógyszer szedem még a Bromocriptin-t is.

Köszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!

Ne haragudj! Én balga nem olvastam el tüzetesen. Csak hát mivel a görbémrõl is kérdeztél, így megmaradt nagyon bennem a neved, és hát azt hittem...
Sebaj, én már megelõlegeztem neked a + terhességi tesztet! Igye nem baj???? Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Doris!

NemKép Írd le az elejétõl pliz! Az oldal nevét is meg minden! Már nagyon kíváncsi vagyok rátok!!!!!

Mamacs
mamacs

Igye=Ugye! Bocs!

KépKép

KépKép
kata007

BeaKép
Még nem jött semmi...de várok türelemmelKép
MamacsKép
Levél magánban megyKép
Kata007Kép
Hogy vagytok?

doris

Csajok!Kép

Elmaradt az ülés, úgyhogy itt vagyok!Kép

BnemethmKép
Nagyon klassz, hogy mellékállásban folytatod ezt a munkát is.
Reggel küldtem mélt, megkaptad?

BeaKép
A többiek már sok mindent leírtak az LH tesztrõl, de én még hozzáfûznék valamit. Nekem 1 napig halvány csík volt, majd két napig erõs, majd 4. nap nagyon halvány. Csodálkoztam is, hogy hogyan lehet 4 napig csík a teszten. Hát sajnos úgy, hogy az LH-FSH arány nálam az LH javára eltolódott. A teszt tehát pozitív volt, ovulációm azonban mégsem volt az orvos szerint.
A teszt az LH csúcsot mutatja ki, ami után 1-2 napon belül valószínûleg bekövetkezik az ovi, de nem 100%.
Akciózni úgy kell, ahogy Moni leírta.

SienKép
Drukkolok Neked!KépNagyon jó a hõd!Kép

AlexandraKép
Küldök mélt!Kép

ÁnyezKép
Remélem kétcsíkos lesz az a teszt!Kép Jó kis szülinapi ajándék lenne.Kép

VandaKép
A táblázathoz már nem is tudok mit mondani, annyira szuper!!!KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ÁnyezKép
Bocsi, hogy eddig szó nélkül hagytalak de természetesen én is nagyon-nagyon és még annál is jobban drukkolokKép
AlmaKép
Mi újság van Veled és a lelkeddel? A Párocskád megbékélt már?Kép

doris

Kata 007

Semmi baj, nagyon is szükségem van azokra a +++ energiákra. És engem mindig felvidít, ha képeket látok a picikrõl, Dorishoz hasonlóan én is kérdem, hogy vagytok?

Zsuzsu

Köszi az infókat, emlékszem, amikor nem is olyan régen azt latolgattuk nálad, mikor is lehetett az ovid a teszt, és a hõd különbsége alapján. Egyébként, amikor írtad, hogy a doki is kételkedik a PCO-ban,nem mondta, hogy mit tart inkább valószínûbbnek? /Lehet, hogy már tegnap megválaszoltad, csak a munka miatt nem tudtam egybõl elolvasni, utána meg az archívumból nem jött nekem elõ ez a néhány óra/

Bea

Bea
Bea

Lányok!

Akik nem tudják megnézni a képet: Egy képet sem tudtok megnézni, vagy csak a Bnemetm-ét?

Doris!
Köszi kérdésed, már jobban. Már nem 10 percesek a fájások, és sokkal elviselhetõbb mint tegnap volt. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata007Kép
Akkor az most mit jelent, hogy már nem 10 percesek...??? Akkor hány percesek...szülni készülsz így itt a "babanetezés" közben?KépKépKép Azért nyugtass meg valamivel mert most elkezdett ám alaposan verni a szivem...!

doris

Kata007!
Akkor ezek szerint hamarosan megszületik a kisbabád ugye?
Akkor most hány percesek a fájásaid?

KépNagyon sok erõt és egészséget kívánok nektekKép

Alice
Alice

Kata 007

Ilyet még nem is hallottam, hogy valaki fájások közben internetezik! Informatikus csajszi lesz ebbõl a gyerekbõl!KépKép

Doris

Mégegyszer elküldtem

Bea
Bea

MarcsiKép
KépKépKép Nagyon-nagyon örülök és szorítok!!!!
Vanda
Kérlek dobj le az aljára 16c1cn. 36,9-re leesett ma reggel és most a percekben meg is jött úgy rendesen.KépKép
Lujza
lujza

Bocsika!
Nem volt egyértelmû amit írtam. Nem 10 perces, hanem több. Ami (bár már nagyon szülnék), de jó jel, mert a babám farfekvéses. Amíg meg nem fordul, jó lenne ha nem indulna be a szülés, mert vagy meg tudom szülni farosan, vagy császár. Hiába vannak most fájásaim, nekem nem indíthatják be a fekvés miatt, ki kell várni amíg magától jön. Sajnos tegnap lefárasztott az egész napos 10 perces fájás.
Na de remélem most vagy abbamarad, vagy megfordul és akkor mehetünk. Kép

Bea!
Hát mivel itthon vagyok, egyedül nem tudok mást csinálni. Reggel megfõztem, hogy hátha késõbb már nem bírok, úgyhogy most netezek! Kép Az informatikus viszont lehet, hogy bejön mert a papája már érdeklõdött, hogy mennyi idõsen viheti magával szám.tech. boltba... Kép
Ahogy magam ismerem, akármilyen fájások lesznek, arra lesz energiám, hogy a babanetre beírjam, hogy indulok. KépKépKép Pedig nem is vagyok függõ! VAgy mégis?? Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

LujzaKép
Nagyon sajnálom...de kérlek ne szomorodj el nagyon, hidd el hamarosan sikerülni fogKép
BeaKép
Köszi, megkaptam és fel is tettelek TiteketKép Nagyon helyesek vagytok, gratulálok!Kép

doris

Sziasztok!

Vanda!
Nekem jó lesz, küldöm a hiányzó adatokat!

Kata007!
Remélem úgy lesz, ahogy szeretnét, és befordul a babuci! Már kíváncsian várjuk a kis aprótalput!

Üdv:
Gitta
gitta

Doris

Megnéztem, köszönöm szépen, gondoltam ez egy vidám topic, azért választottam a pezsgõs képet. (azóta persze módjával a pezsgõvel...)

LujzaKép

Nem feladni,küldök egy kis pozitív energiát++++++ A 16.szerencsésebb lesz!KitartásKép

Kata

ÁÁÁÁÁ, nem vagyunk függõk, én már most bejelentettem a férjecskémnek, hogy ha összejön a babaKép, normélis internet-kapcsolatot kérek szülinapra, névnapra, karácsonyra-ami belefér

Bea
Bea

Doris!

Próbáltam és nem tudom felnagyítani Bnemethm képét.Kép
De Beáékat is csak kicsiben látom.

Lujza!Kép
Ugye nem vagy nagyon szomi?

Andy
Andy

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni. 43. napon vagyok, még mindig nem jött meg, péntek óta görcsöl a hasam és fájnak a melleim. 37. napon csináltam egy tesztet (este) persze negatív lett. Tegnap este úgy látszott WC papíron, hogy halovány rózsaszín volt rajta.
(Bocsika, de biztosan tudjátok, hogy mirõl beszélek, ismerõs lehet nektek is a szitu, hogy mennyire nézegeti ciklus végén az ember lánya a Wc papírtKép )
Persze azóta se semmi (Wc papíron sem), hasam meg fájogat. Görcsöl, aztán abbahagyja. Kép
Tesztet azért csináltam múlt héten mert 37 fok volt 3 napig az ébredési hõm. (aztán a teszt óta nem mértem)

Elõre is köszönöm Kép
Pusz
Noémi
noémi

Bea, Andy, Doris
Köszönöm a bíztatást, rám fér. Nagyon szomi vagyok KépKépKép
Viszont nagyon-nagyon örülök, hogy Marcsinak és Siennek sikerült KépKépKép

SienKép
Megígérted, hogy húzol magaddal !!!

Noémi
Szerintem már rohannod is kellene egy tesztért!!! Reggel mérj hõt!Szorítok nagyon! Így vannak az ujjaim XXXXX !!KépKép

Lujza
lujza

Lujza!Kép Nagyon sajnálom, de ne szomorkodj sokáig!!Kép Tudod, most már fogom a kezed!!Kép
Andy,Doris, Zsuzsu és a többiek is!Kép Köszönöm mégegyszer a drukkokat, holnap remélem már okosabb leszek!Kép
Alexandra!Kép Drukkolok!Kép
Doris, Timici!KépCsak azt tudom szajkózni, ahogy én szedtem a gyerek aspirint.Kép Napi 1-et, a ciklus 11. napjától kb.a 21-22. napig.
Azt hiszem, hogy a palástfû-teának van még méhnyálkahártya vastagító hatása. Azért erre kérdezzetek rá máshol is!Kép
Szonja!Kép Neked is köszi mégegyszer, és akkor boldog nicknévnapot!!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Lányok, örülök hogy tetszik a tábla és köszönöm dícsérõ szavaitokat! KépKép

Javítottalak párotokat a táblában, de nehezen tudom
követni, mert dolgozok, és nincs idõm javítani rögtön, utána meg visszakeresni. Ezért kérek mindenkit, hogy az emilemre írja meg (profilomban van) lécci ! KépKép

Lujza Kép
Annyira sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. A következõre mikor van lehetõségetek?

Noémi! Kép
Kár, hogy nem méred a teszt óta a hõdet. Mérd meg reggel, és ha 37 fok feletti merjél bátran tesztelni mégegyszer!

Kata007! Kép
Így "maradsz" majd sok Katával nehogy eltévesszünk: 007-es ügynöknek KépKép
Babód hogy viselkedik? Mikor mész UH-ra? Hátha megfordul még a kisasszonka, szurkolok nektek! Nem lehet kellemes most neked, tulajdonképpen elmondhatod, hogy napok óta vajúdsz? Vagy ez még nem számít annak? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem. Kép

Hihetetlen, de a barátnõmnek már csak 4 hete és 2 napja van hátra szülésig (kiírás szerint)! KépKépKép Nemsoká "Bencézni" fogok, hm már nagyon várom!

Dolgozgatok..KépKépKép

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

NoémiKép
Holnap reggel mindenképp mérd meg a hõd és feltétlenül vegyél még ma egy tesztet, de csak és kizárólag reggel csináld meg. Akár pozitív akár negatív mindenképp orvoshoz kéne menned, mert ha nincs baba a dologban (reméljük vanKép ) akkor gyógyszeres segítséggel meg tudják hozni a menzidet.
AndyKép
Ne haragudj, de akkor fogalmam sincs, hogy miért nem tudod felnagyítani...? A szövegemet az alján láttad a kinyitás módozatáról? Lehet, hogy valami gond van a gépeddel. Én mikor leírtam ismét kinyitottam és sikerült. Közben még az is látszódott, hogy hogyan tölti fel a rendszer... Bocsika de nem tudok másként segíteni...
SienKép
Te azért szedted a gyerek aszpirint mert orvos javasolta, vagy a Lányok javaslatára kaptál kedvet a dologhoz?
LányokKép
A babanetes orvos válaszai közt ráakadtam egy fontos és szerintem hiteles infora. Õ azt írta egy kérdésre, hogy 7-8 mm-es nyálkahártyába már kényelmesen be tud ágyazódni a babuciKépKép

doris

BeaKép
Helyesek vagytok a képen, megnéztelek!Kép
A doki nem mondott semmi egyértelmût, csak azt, hogy nem valószínû a PCO, de ezt csak laparral lehet 100%-an megállapítani.
Azóta a hormoneredményemre vártunk, most meg a férjem eredményére és ha meglesz akkor jövõ héten pénteken visszamegyek a dokihoz.

Lujza
Nagyon sajnálom, de hidd el, a következõ sikerülni fog! Tudod, akkor már sokkal nagyobb az esély!

DorisKép
De jó, hogy megtaláltad ezt az infót, fel is írom magamnak és majd megkérdezem a dokit, hogy nekem hány mm-es.Kép

NoémiKép
Drukkolok. Ha véletlenül negatív, menj el a dokihoz.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Õszintén szólva én is nagyon megörültem, amikor ezt láttam leírvaKép Meg az orvosomnak hétfõn volt egy "elmorzsolt" fél mondatfoszlánya amikor a HSG-t egyeztettük, hogy "...így tudom, hogy meg fog jönni?" Én meg nagy hévvel csak annyit mondtam, hogy "...a hõgörbém alapján gondolom...". De az is lehet, hogy csak én hallottam ezt az elejtett mondatát, mert már annyira vágyódom a babácska után...Na mindegy. Lényeg, hogy Õ nem mondott sem negatív sem pozitív kritikát a méhnyálkahártyámra pusztán az endomat "szapultuk"Kép
Kata007Kép
Szívbõl kívánom, hogy a babácskád megforduljon és problémamentes szülésetek legyenKépKép Nagyon irigykedem persze csak pozitív értelemben ámKépKép

doris

Zsuzsu

Köszönöm, csak sajnos nem valami jó a szkennerünk itt benn, azért ilyen pocsék minõségû a kép. Kíváncsian várom, mi lesz a vizsgálatotok eredménye. Két hónapot kért tõled a doki, én ebbõl azt a következtetést vontam le, hogy biztatónak látja a helyzetet!

Noémi

Tessék mérni a hõdet, + tesztelni, ha nem baba (de miért ne lehetne?), akkor tessék elmenni az orvoshoz!A görcsölgetés, és a cicifájás is lehet mindkettõ elõjele. Egyébként ezek szokásos tünetek nálad?

Vanda

Bocs, én még nem mondtam, de tényleg tök jó a tábla, fõleg ha mindenki kiegészíti, tanulságos
lesz.
Bea
Bea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: