Mozgáshoz: Én megdöbbenve tapasztalom kislányom mozgásait a pocakomban.....rengeteget mozog, és mindig!!! jó vannak fél-egy órás szünetek, de éjjel-nappal mozog. Ráadásul roppant fájdalmas tud lenni amit odabent művel. Én teljesen el vagyok hűlve
Bence nem ilyen volt, neki megvolt az a napi 4-5 alkalom amikor kb fél órán keresztül mocorgott, és slussz. De sose fájt, mindig hagyott aludni. Bence idekint is ilyen nyugis.....ha azt mondom üljön le, és maradjon ott akor ott marad, legtöbbször szót fogad, nem kiabál, nem rohangászik, inkább "olvas" vagy csendben autózik. Kb Hetente 1-2 alkalommal hisztizik, de hát dackorszakban ennyi kell. Most attól félek nagyon, hogy nehogy Kata meg olyan kis hiperaktív legyen, mrt tuti megőrülünk
De bízom benne, hogy a nevelés is döntő
LÁnyok! A Tena-betétet, és a szülés utánra való hasleszorítót a doki is felírhatja, és akkor sokkal olcsóbb!!!! Mármint a nőgyógyászotok
Sőt a Tena bugyit is! Felírhatja. Egyébként a Tena-bugyit én nagyon ajánlom, a helyén tartja a betétet, állati jól szellőzik, arról nem beszélve hogy kimosás után 10 perc és száraz. Én nem is viszek más bugyit a klinikára majd.
Pusz
Zsu
32+1