A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc,
szépséges! és tényleg olyan, mint te piciben!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Ugye?Kép

Juc
20170114224602

Juc!
Panna de szép! aztán mi az ott a kezében? Kép
pont akkor írtam be, mikor betetted a képet, és nem láttam. Kép ha nem olvasom, hogy Zsanci írt róla, nem is tudom, hogy Pannikó itt volt.

ancsipancsi

Kép
Kisjucus
20170114224602

Ancsi!

Azt hiszem babapiskóta.

Juc
20170114224602

Ancsi,
Lányod éééédes. Na, Orsi is ezt csinálja, komolyan! Ezexerint mindig Lencsi-babát utánozzaKép

Juc,
Panna is nagyon-nagyon helyesKép

Vilma,
nekem nem volt fogadott szülésznőm. De egy nagyon rendes ügyeletes szülésznőnél szültem, akinek adtam egy ötöst meg egy kis ajándékcsomagotKép

Indi,
az oroszoknál a halvá, az egy napraforgóbol készült édes izémicsoda (van mogyorós is) Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jucus, mindketten szepsegesek vagytok!KépKép Hasonlit a csajod rad!Kép Vegre rolad is latok kepet!Kép Es mar onalloan kozlekedik?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc
KépKépKép mintha Pánnát látnám a fekete-fehér képen isKép Még hogy a lányok inkább az apjukra hasonlítanak! Ááááááááá. Mint két tojás, olyanok vagytokKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Hú csak olvasok csak olvasok de még mindig nem végeztem!

Oxi!
Ez a kép a fogmosásról nagyon édi!
Nem is kell nektek fényképész!Ez nagyon szupi lett!

ADA!
Végre végre dejó, hogy itt vagy végre LH-ról már minden szépet megírtak és én csak támogatni tudom!
ÉS holnap énis megyek tornára!

Fic!
Én meg azt hittem Vincének a foga jön:-(Gyógyulást nektek!
manó27

FICÁNKA!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Ancsi!
Lencsi hatalmasat nőt!

Piroséknak erőt egészséget!

Juc!
Ez a két kép szerintem Pannáról készült, csak itt jól eladod fekete-fehérbe is!
Mindegy jól csinálod mert néztem perceken keresztül és teljesen hasonló!
manó27

Hát ez nem lehet igaz, hogy se nem Macs se nem Pirus nem akar velem szülni Kép és mindenki leköröz Kép
Persze azért GRATULA Pirusnak és Szabi babának is. Kép
Pirus nem akarsz bent maradni egy kicsit a H-ban, megvárni engem és aztán majd istápolni??? Kép

Szombat este nagyon beijedtem, mert zsibongott mindenem, meg nyilalt jobbra-balra lent minden, de aztán azon túl, hogy felment a vérnoymásom, meg levert a víz más egyéb nem történt. Azóta megint nyugi van. Esténként Kamillka nagyon beindul, szétrúgja az oldalamat, hullámzik az egész pocakom, de ennyi. A lábam elég buci már és a kezeim fájnak. Elvileg péntekre vagyunk kiírva. Izgi! Ma már összepakolom a csomagom.

Szerdán megyünk megint a kórházba, utána jövök megint. Feltéve ha addig nem történik semmi.

Rylie
40
rylie

Rylie, drukk!Kép Minden rendben lesz, ne izgulj! A legjobb kezekben lesztek!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nem tudtam mindent elolvasni, mert nem erheto el minden archiv, aaaa Kép majd este meg probalkozom.

Pirusnak nagy-nagy gratula, erot, egeszseget stb. Kép

Minden fotomodell nagyon helyes Kép

Soosoo, nemcsak a szerencses mamak nem veszik eszre, ha fogzik a gyerek, hanem a benak sem! Ezt tapasztalatbol mondom Kép

Fulbevalos temakhoz inkabb hozza sem szolok...

Kisun, veled almodtam, de mar nem emlekszem mit is.
moose

Ancsi, igen, bár a pária manapság nemigen használatos kifejezés Indiában, ott érinthetetleneknek hívták őket eredetileg - bár ez politically non-correct Kép. Igen, férj vaisja. Én meg egyszerűen csak egy kőgazdag erkölcstelen és tudatlan külföldi nőszemély vagyok - legalábbis a nagy tömegek szemében Kép

Magdi, azaz, amire én is gondoltam, törökök és arabok is eszik - brrr... Kép
Illetve a görögöknek is van eg harmadikféle halkvája, az talán a baklavához hasonlító szintén émelyítően édes süti.

Rylie, drukk!!!

Juc, de édesek vagytok te és a minimagad Kép nálunk apai ágon van ez - apám, tesóm és én nézünk ki teljesen egyformán a gyerekkori képeken Kép

indianyo

I love windowsKépKép most hogy ujratelepitettuk a gepet, idonkent ugy dont, h ujrainditja magat! faszaKép (valami virus lehetKép)

probalok visszaolvasni, de igy kicsit nehezkesKép plane, ha pl. a fel vasarnap "el van tunve"Kép (na mire az elkuldeshez erek, mar mas se latszikKép)

Pirus, gratula a fiacskadhoz!!Kép a kep fantasztikusKép

Ildi, sajnalom, h nem lattam Timit elobenKép. a kepek alapjan tiszta apjaKép

Oxi, lanyod nagyon NAGY marKép fogmosos kep tunderiKép

Ancsi, lanyod nagyon ugyi, h mar igy forogKép

Indi, tok izgi, h te ott elsz (felig) kint!Kép furcsa lehet...Kép

Neet, ugye hogy meg lehet csinalni es nem (mindig) harap a bacsiKép ugyi vagyKép

Ada, sziaKép

Fic, Votiv, Kép babaknak gyogyulast!Kép. aztan tornazzatok am otthonKép

Fic, oh, boldog szulinapot!!Kép

Juc, edik vagytokKép

na megyek, felebredt B a ropke 3 oras alvasabolKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rylie, ne izgulj!! klassz lesz!Kép

Coolio
recca

Oxi,
december közepén voltam Kép

Soosoo,
most szerdán lesz az AFP, akkor leszek 16+2 Kép Nem akartam pont ma, mert elvileg ugye már betöltöttem, de jobb azért biztosra menni Kép

Lindi,
és miből érzed így? Vannak konkrét tünetek, vagy csak érzed? Grétinél is érezted? Kép És nagy "baj" lenne, ha igaz lenne?

Green,
Dóci sem volt még 9 kg, amikor elkezdtük használni a 9-18 kg ülést (kb. 8,5 lehetett). Nekünk römer van, és én mindig nagyon szorosra húzom, így alig mozog.

Fic,
boldog szülinapot! Kép

Ancsi,
fuvarajánlat bpesten belül mindenhová él Kép lencsi zabálnivaló

Juc,
Panna nagyon dögös farmerban Kép

Dóci ma délutánra belázasodott, ő is köhög-szörcsög, szóval nyavajakórság elkapta őt is. De jókedvű Kép
kisün

Moose,
borzasztó lehetett Kép
kisün

Green!
Képzeld az öcsém és a (leendő) sógornőm jó barátai a hugodnak Kép Milyen kicsi a világ!!! Kép

Na, visszaolvasás majd este, csak ezt meg akartam írni...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün,
akkor ha éhes vagy, gyere át, és fald be Lencsét, mert ma du. elég hisztikriszti volt. Kép

Indi!
miért vagy nekik erkölcstelen? mert elcsavartad egy hindu férfi fejét?

Recca!
van alapvetően beállítva a winfosokba, hogy hiba esetén automatice induljon újra. innen ki kell venni a pipát. megkeressem hol van?

Rylie!
mennyire ment fel a vérnyomásod? ugye megbeszélted a dokiddal? ugyanis mikor én benn feküdtem, akkor két csaj feküdt mellettem, akiket emiatt hívtak be pár nap csicsikára. Kép aztán meg is szültek szépen.

ancsipancsi

Ancsi, minden nyugati ember erkölcstelen, a nők különösképpen. Gyalázatosak vagyunk mi itten mindannyian-lenézendő fajta Kép

A legtöbb gusztustalanul nyomuló pasi viszont ott van - ezt meg én mondom, és tapasztalatból. Az ember kicsit nem figyel, már rá is tapadt egy "tisztességes férj és családapa" Kép

indianyo

Ancsi, ???

Coolio
recca

Helló mindenki!

Jön a 3.dik fogunkKép megviselősKép és ráadásul nem ott ahol kéne hanem a szemfog vagy amellett. ??? ki érti ezt?? Én nem!

Nem tok visszaolvasni, mert nálam megint nincs bbnetKép most is csak kedvencekbő jutottam be. Még jó hogy mútkó elmentettem.

Nyáron mikor voltunk Bogárkáéknál vkinél láttam ugyanilyen PEG PEREGO XXL es babakocsit és szeretném tudni kinél!!!FONTOS LENNE!!!!!
eszti25

Indi,
köszönet a receptekért, gyorsan el is mentettem őket. S nem mondod, hogy Indiában is az a sztereotípia él minden külföldiről, hogy biztosan tele van pénzzel, s ott is a fehét bőr a szépségideál?Kép Ez ismerős...

Vilma, én eddig két ügyeletes szülésznőnél szültem, s mindkettő nagyon kedves volt. S úgy hallottam, ez igaz a többiekre isKép

Kisün, ezentúl járjunk már együtt SZTK-ba, hót unalmas egyedül .KépKép

Rylie,
ismeretlenül is drukkolok neked, az elsőnél én se nagyon tudtam elképzelni, hogy fog ez a gyerek megszületni, de hidd el, hogy minden jó lesz!

FICnek boldog szülinapot!! (de rég voltam harminc...KépKép )
Kép

S jobbulást a beteg babáknak!!
soosoo

Ficnek soksok boldogsagos szulinapot! Kép

Minden betegnek mielobbi gyogyulast!

Rec, dehat miert ablakok? most komolyan! miert nem linux? es majd megirom am a zenekrol az infokat, csak mindig beajulok este, sokszor meg a gyerek elott...

Indi, akkor "erkolcs" szo alatt tulajdonkeppen mit is ertenek? es a "tisztasag"? es a "demokracia", azt vajon ismerik? mondjuk persze sokszor itt is problemak vannak ezekkel, csak mi kapasbol nem fujunk a kulfoldiekre, ugye? ha parod beszelne a nyelvunket, akkor szerinted szivesen elne itt? es angol nem eleg neki ehhez? munkahoz azt hinnem eleg az angol.
moose

Sziasztok!
Csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni.

Fic,
Sok boldogságot és még legalább 3X ennyit! Kép
Vincének pedig jobbulást! Én Vincém jól van, nálunk apja beteg, de már ő is jobbul.

Az utóbbi időben nem volt időm babanetre jönni, mert bújtam a használt autós oldalakat, mi is lecseréljük a régi autónkat (bár nagyon szeretem, de már sajnos 17 éves). Most már úgy néz ki, hogy megvan, hogy hol fogjuk venni az újabbat és mit (csak nekünk lesz új, mert kb 2 éveset akarunk venni), úgyhogy végre elszakadhatok a hasznaltauto.hu-tól és visszatérhetek a babanetre. Kép

Jucus,
Szerintem is nagyon hasonlít Rád a lánykád! Én is ezt szeretném, ha lesz lányom egyszer (fiúban nem tudom magam elképzelni)...

Blaye
blaye

Recca!
Sajátgép-jobb egér-tulajdonságok-SPECIÁLIS FÜL, azon belül Rendszerhiba (közepén), ott a harmadik kérdés: Automatikus újraindítás. ott ne legyen pipa.

ancsipancsi

Juc, épp akartam írni, hogy 1re jobban hasonlít rád Panna, erre megláttam a régi képedet Kép mikor költöztök? vagy lemaradtam?

Ildi, ez az egy hét marha soknak tűnik, elhiszem, hogy nem akarod ennyi időre otthagyni a családot. biztos nincs semmi más megoldás vagy kivételezés anyukákkal? Kép egyébként SztImrébe kéne feküdnöd?

Indi, nagyon-nagyon szépen köszönöm a fincsi recepteket! kicsit ijesztő a sok cukor, meg vaj, de egyszer biztos kipróbálom Kép

Manó, nekem is nagyon hiányoztál Kép és sztem mindenkinek Kép

votiv 8)
votiv

Juc, épp akartam írni, hogy 1re jobban hasonlít rád Panna, erre megláttam a régi képedet Kép mikor költöztök? vagy lemaradtam?

Ildi, ez az egy hét marha soknak tűnik, elhiszem, hogy nem akarod ennyi időre otthagyni a családot. biztos nincs semmi más megoldás vagy kivételezés anyukákkal? Kép egyébként SztImrébe kéne feküdnöd?

Indi, nagyon-nagyon szépen köszönöm a fincsi recepteket! kicsit ijesztő a sok cukor, meg vaj, de egyszer biztos kipróbálom Kép

Manó, nekem is nagyon hiányoztál Kép és sztem mindenkinek Kép

votiv 8)
votiv

sziasztok,
én sem tudok visszaolvasni csak ezt az oldalt de amire ebből következettem hogy:

fic,
boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és akkor a talit napoljuk el míg vince jobban lesz,rendben?és persze jobbulást neki de asszem ezt már írtam párszor csak nem értem miért nem hatKépKépKép

pirus,
nagyon gratulálok és sok boldogságot kívánok nektekKép

lindi,
wow,én azt szeretném ha utánajárnál ennek a megérzésnekKépmelyikre vágyszKép???????

manó,
jó hogy itt,én sem vagyok sokat de még nekem is hiányoztál olyan rég voltálKépKép

cupp
gigi
Vendég

sziasztok,
én sem tudok visszaolvasni csak ezt az oldalt de amire ebből következettem hogy:

fic,
boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és akkor a talit napoljuk el míg vince jobban lesz,rendben?és persze jobbulást neki de asszem ezt már írtam párszor csak nem értem miért nem hatKépKépKép

pirus,
nagyon gratulálok és sok boldogságot kívánok nektekKép

lindi,
wow,én azt szeretném ha utánajárnál ennek a megérzésnekKépmelyikre vágyszKép???????

manó,
jó hogy itt,én sem vagyok sokat de még nekem is hiányoztál olyan rég voltálKépKép

cupp
gigi
Vendég

szia Rylie! még a múltkor akartam neked írni, hogy gyerekorvost Te választasz, és szabad orvosválasztás van, szóval lehecc maximalista Kép az első adag krémet meg hintőport a H-ban is felírják, utána pedig 1-2 héten belül házhoz megy megnézni a babát a gyerekorvosotok és ő írja fel a továbbiakat. fürdetéstől/pelusozástól ne tarts - én a fiam születése előtt nem is láttam soha, hogy csinálják! aztán a H-ban nagyon figyeltem, és végül itthon belejöttem, Veled is így lesz!

de mindig kérj segítséget a H-ban, mert ezzel sok időt spórolsz magadnak Kép azt meg úgyis látni fogod, hogy ki az, akihez fordulhatsz, nekem Orsi nővér volt az egyik Kép de van még sok jófej nővérke is. szülésre fel! - Recca írta, hogy tök klassz lesz, hát ezt kiegészíteném azzal, hogy UTÁNA KépKépKép

votiv 8)
votiv

szia Rylie! még a múltkor akartam neked írni, hogy gyerekorvost Te választasz, és szabad orvosválasztás van, szóval lehecc maximalista Kép az első adag krémet meg hintőport a H-ban is felírják, utána pedig 1-2 héten belül házhoz megy megnézni a babát a gyerekorvosotok és ő írja fel a továbbiakat. fürdetéstől/pelusozástól ne tarts - én a fiam születése előtt nem is láttam soha, hogy csinálják! aztán a H-ban nagyon figyeltem, és végül itthon belejöttem, Veled is így lesz!

de mindig kérj segítséget a H-ban, mert ezzel sok időt spórolsz magadnak Kép azt meg úgyis látni fogod, hogy ki az, akihez fordulhatsz, nekem Orsi nővér volt az egyik Kép de van még sok jófej nővérke is. szülésre fel! - Recca írta, hogy tök klassz lesz, hát ezt kiegészíteném azzal, hogy UTÁNA KépKépKép

votiv 8)
votiv

mivan hogy megint eltűnt minden archív??? apa formázza a merevlemezt?

votiv 8)
votiv

mivan hogy megint eltűnt minden archív??? apa formázza a merevlemezt?

votiv 8)
votiv

jaj de jó, megjött Blaye is!! Kép pár napja buzgón köszöntgettünk ám a névnapod alkalmából Kép
nem tudnál felrakni képet Vincéről? (esetleg cicával?Kép) apának jobbulást! és most már nézz be gyakrabban Kép

votiv 8)
votiv

jaj de jó, megjött Blaye is!! Kép pár napja buzgón köszöntgettünk ám a névnapod alkalmából Kép
nem tudnál felrakni képet Vincéről? (esetleg cicával?Kép) apának jobbulást! és most már nézz be gyakrabban Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi, koszi. sajnos nem segitett rajtaKép

Moose, vartam kerdesedKép meg persze igazad is vanKép. de. apanak erre van szuksege a munkajahoz, igy ez mindenkepp kell. ettol persze meg lehetne linux is, de meg nincs. meg...

Votiv, utana ISKép

Coolio
recca

Ancsi, koszi. sajnos nem segitett rajtaKép

Moose, vartam kerdesedKép meg persze igazad is vanKép. de. apanak erre van szuksege a munkajahoz, igy ez mindenkepp kell. ettol persze meg lehetne linux is, de meg nincs. meg...

Votiv, utana ISKép

Coolio
recca

Votiv: Nagyon szívesen Képén se eszem ilyen cukros izéket ám... de a keleti édességek mind ilyenek Kép A répahalvá finom mézzel vagy édesítővel is egyébként, ott nem lényeg a karamellizálás.

Moose,
Az erkölcs szó jelentése valami homályos dolog előttem, asszem a következő: az erkölcs az, amit a világ előtt mutatunk magunkról. Tisztaság - asszem hasonló jelentés, már ha átvitt értelemben vesszük. Szabadság? Szabadság azt jelenti, hogy én szabadon megmondom neked, hogy te hogyan élj Kép És Indiában mindent lehet ám, csak ismerni kell a megfelelő embert hozzá Kép
Az a szomorú, hogy ugyanazok a dolgok, amik itthon olyan nagyon bántanak, kint is megvannak, csak sokkal nagyobb méretekben Kép

Soosoo: Igen, ez egy ilyen társadalom Kép A sötétbőrű lányoknak magasabb hozományt kell öszeszedniük, hogy valaki elvegye őket feleségül Kép

Kicsit sajnálom, hogy ilyen negatív képet festek az ottani életről, de nem akarok senkit áltatni: az élet turistaszemmel ott elnyűgöző, derűs, nyugodt. De keleten minden csak látszat. A valóság az bizony sokszor szomorú.
És itt jön a furaság: mégsem lehet nélküle élni... valami ellenállhatalan van benne...

Azt nem tudom, hgoy hogyan tudna férj itt élni, még sosem volt Európában. Majd dolgozunk rajta Kép Azt hiszem, hogy London vagy Amszterdam esélyes lenne, inkább, mint Bp.

indianyo

Votiv: Nagyon szívesen Képén se eszem ilyen cukros izéket ám... de a keleti édességek mind ilyenek Kép A répahalvá finom mézzel vagy édesítővel is egyébként, ott nem lényeg a karamellizálás.

Moose,
Az erkölcs szó jelentése valami homályos dolog előttem, asszem a következő: az erkölcs az, amit a világ előtt mutatunk magunkról. Tisztaság - asszem hasonló jelentés, már ha átvitt értelemben vesszük. Szabadság? Szabadság azt jelenti, hogy én szabadon megmondom neked, hogy te hogyan élj Kép És Indiában mindent lehet ám, csak ismerni kell a megfelelő embert hozzá Kép
Az a szomorú, hogy ugyanazok a dolgok, amik itthon olyan nagyon bántanak, kint is megvannak, csak sokkal nagyobb méretekben Kép

Soosoo: Igen, ez egy ilyen társadalom Kép A sötétbőrű lányoknak magasabb hozományt kell öszeszedniük, hogy valaki elvegye őket feleségül Kép

Kicsit sajnálom, hogy ilyen negatív képet festek az ottani életről, de nem akarok senkit áltatni: az élet turistaszemmel ott elnyűgöző, derűs, nyugodt. De keleten minden csak látszat. A valóság az bizony sokszor szomorú.
És itt jön a furaság: mégsem lehet nélküle élni... valami ellenállhatalan van benne...

Azt nem tudom, hgoy hogyan tudna férj itt élni, még sosem volt Európában. Majd dolgozunk rajta Kép Azt hiszem, hogy London vagy Amszterdam esélyes lenne, inkább, mint Bp.

indianyo

Meghalt Rebeka!!!!KépKép ez igaz?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Meghalt Rebeka!!!!KépKép ez igaz?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Igaz sajnos.

Juc
20170114224602

Zsan!

Igaz sajnos.

Juc
20170114224602

igazKép de nem az új májjal volt gond, azt hiszem influenzát kapott, és már nagyon le volt gyengülve szegényke Kép nagyon szomorú vagyok én is Kép

votiv 8)
votiv

igazKép de nem az új májjal volt gond, azt hiszem influenzát kapott, és már nagyon le volt gyengülve szegényke Kép nagyon szomorú vagyok én is Kép

votiv 8)
votiv

sokan nem találnak ide, Johi írt messengeren, hogy nem jön be az oldal

votiv 8)
votiv

sokan nem találnak ide, Johi írt messengeren, hogy nem jön be az oldal

votiv 8)
votiv

én is szomorú vagyok. jaj szegény kislány. valmi tüdőproblémája volt. :-(

Kép
Kép
johanna1975