Na itt vagyok, de úgy kavarognak a fejemben az olvasottak (egy hét termése, hát nem semmi).
Üdv az újaknak. Gyarapodunk, gyarapodunk... ami a súlyokat és pocakokat is illeti!
Csak úgy irigykedem sokatokra, akik már vásárolgatnak. Én most már kezdek pánikolni, hogy sehol nem tartunk. Kint meg akartunk venni egy csomó mindnent, de semmit nem találtunk, ami olcsóbb lenne...

Vagy nem fogtuk ki, vagy igaz a mondás, miszerint, ott sincs kolbászból a kerítés.
Nagyon nagyot pihentünk, jó volt kint, mert itthon nem annyira megy a henyélés, fekvés, mindig eszembe jut valami tennivaló...

Pedig továbbra is szurkál a hasam alja, ma megyek doki bácsihoz, remélem nincs baj a méhszájammal.
Valaki kérdezte, hogy ki lakik Zuglóban. Mi igen, Róna utca, Gyarmat utca sarok.
Gratula Boriéknak, gyönyörűek a lányok! És milyen szép súllyal születtek, ahhoz képest, hogy ikrek.
Vikó! A krumplidiéta azt jelenti, hogy csak krumplit lehet enni egész nap? Só nélkül, főve/sütve hájában? Csak mert velem is elszaladt egy kicsit a ló, az osztrákok csupa csülök káposztával és hasonló finomságokat tálaltak, és mivel fél panzió volt, menüvel nagyon nem lehetett válogatni...
Irigykedem, hogy ennyien jártok előadásra, itt az Uzsokiban nem sok mindent tartanak, néha azon gondolkodom, honnan tudom mit kell majd csinálnom? Szerintetek van értelme eljárni más kórház előadásaira? Én főleg a szüléssel kapcsolatban érzem magam tudatlannak, levegővétel, stb... Ti hogy vagytok ezzel?
Én pont kint éreztem, hogy befordult a babónk, és azóta nem is érzek olyan nagy forgolódást, csak ahogy kidugja a kis seggét és eldeformálja az egész hasam...

Imádjuk! Szerintetek lehet ilyen korán már?
Na egyelőre ennyit, próbálom összeszedni magam és a gondolataimat.
Mindenkinek szép napot!
Puszi:
Barti