A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris,
hát a hõm 37.1-37.4 között ingadozik, bár csak az utolsó 2 hétben mértem és tudom, hogy ez nulla.
Ányez
Anyez

Sziasztok!

Vanda!
Bármilyen, csak jöjjön már! Kép

Mamacs!
Hááááát... Amikor utoljára akcióztunk... Kép Utána már nem engedte a doki! Kép (Itt most elpirultom, oké? Kép ) Most meg még nem lehet! Kép De csak "az" a része nem volt! Kép

Vanda!
Gyere és írj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi értelme van a veszekedésnek? Arra ott a másik tropic! Szerintem senki sem akart senki megbántani! Csak kicsit érzékenyebben reagálunk mindenre, ennyi az egész!

Mára búcsúzom, vége a munkaidõmnek nemsokára! Kép Már nagyon mehetnékem van! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Vanda, Szonja,

Mit látok? Mi ez a haragszom rád? Rontom-bontom!!! Kép Kép KépTessék kibékülni és elfelejteni ezt a kis szócsatát! Szonja, Vanda biztos nem akart megbántani és ha elhallgatsz kiért fogunk izgulni, Te is hiányozni fogsz a névsorból akiért nyilvánosan is izgulhatunk, akinek szoríthatunk, s minden búját baját meghallgathatjuk és ki így ki úgy reagál is rá, de az biztos, hogy senki sem bántó szádékkal. Vanda, Szerintem Szonja azért nem reagált, mert már el is felejtette. Ugye? Te is nagyon hiányoznál nekünk, na és kit dícsérhetnénk a jobbnál jobb táblázatért.

Pusz
Alma
Ezt még le kellet írnom!
Alma

Vanda,
Most nagyon mérges vagyok. Értem a gondoloatmeneteded, de azért gyszerüen nem tudom ép ésszel felfogni ezt a dolgot. Ezt már tényleg nevezhetjük "butaságnak"! Valaki félreértett valamit, valamit amit te jóindulattal írtál. Ez mindenkivel elöfordulhat, és az, hogy nem válaszolt a bocsánatkérésedre még egyátalán nem jelenti azt, hogy nem reagált rá, vagy ne bánta volna meg. Bizonyára pozitív érzést kiváltott belöle az üzid és ezzel le is zárta a témát. Nem kívánt vele továbbiakban foglalkozni, mert már ígyis elég randa.

Olyan és most bocs, hogy ilyet írok, hülyeség az ilyenen megsértödni. Senki mást nem fogsz ezzel a "most akkor itthagylak titeket egyvalaki miatt, mert nem válaszolt" dedós és kisóvodás dologgal annyira MEGBÜNTETNI, csak saját magadat. Most ez jó lesz neked? Erre vágytál?

Emlékszem Besztivel az elején én is komolyan vitáztam, söt talán mással is, de ez a fórum nem azért van, hogy megsértödjünk, hanem azért, hogy leírjuk egymásnak véleményünket, még akkor is ha azt a másik fél félreértelmezheti. Ez benne van a pakliban. Emléxem amikor Breki akart minket itthagyni!

Úgy látszik nem ér semmit az ha dicsérünk (tábla) vagy, ha lelkesítünk, vagy ha veled szurkolunk, egy ilyen baromság miatt most itt akarsz minket hagyni. Nem gondolod, hogy igazságtalan vagy VELÜNK?

És elöre is bocs, ha kemény szavakat használtam, de ez kikívánkozott belölem, mert így látom a dolgokat.

Üdv,
Moni
mj

Vanda!

Ne menj el!!!!!!! Jó?
Te ide tartozol!Kép

Szonja!

Biztos vagyok benne hogy Vanda nem úgy gondolta. Béküljetek ki! Szeretném ha továbbra is benéznél a topicba.

Rita!

Sok még a melód?

Puszi

Andy
Andy

DorisKép

Az elõbb felhívtam a kórházat és megkérdeztem a tarifát (kicsit kínos volt, de sebaj), szóval 2000 Ft. Ez nem túl sok szerintem.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ZzuzsuKép
Nem kínos, jól tetted, hogy rákérdeztél. Ez tényleg kedvezõ ár de mi most már itt maradunk hisz az Orvosom jól ismeri ezt az andrologust és biztos nem véletlenül irányított HozzáKép Tudom, már szinte idegesítõ a ragaszkodásom a Nõgyógyászomhoz de Nála jobbat még eddig nem ismertem és már 10 éve kezel a bizalom pedig alpavetõ a "kapcsolatunkban"KépKép

Puszi: Doris
doris

Zsuzsu=Zzuzsu...bocsikaKép

doris

Lányok,
köszönöm mindenkinek kedves marasztalását, és szavait. Most hülyeség lenne ódákat írnom, hiszen mindenben igazatok van. Elég "ovisnak" tartom én is az ilyen harcot (Moni Kép), csak bántott, hogy számomra ilyen kis dolog miatt lettem nyilvánosan kioktatva, miközben olyan csodálatos dologért vívunk és harcolunk itt közösen, mint az élet értelme: GYERMEKET akarunk.

De mindig mutat valamit az élet hogy bölcsebb legyek én is.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

VANDA!
Móninak igaza van: "Ez mindenkivel elöfordulhat, és az, hogy nem válaszolt a bocsánatkérésedre még egyátalán nem jelenti azt, hogy nem reagált rá, vagy ne bánta volna meg. Bizonyára pozitív érzést kiváltott belöle az üzid és ezzel le is zárta a témát. Nem kívánt vele továbbiakban foglalkozni,
mert már ígyis elég randa." EGYETÉRTEK!
Nem kell itt hagynod a topicot, mert te tényleg ide tartozol!!! Ellenben velem, én csak olyan visszajáró lélek voltam! Hansúlyozom VOLTAM!
Sziasztok Szonja
Szonja

VandaKépKépKép
Kõszikla gurult le a lelkemrõl meg a szívmrõl...

doris

DorisKép

Nem rábeszélés miatt írtam le az összeget, csak az infó miatt. Teljesen megértelek, hogy a régi orvosod által ajánlott dokiban bízol a legjobban. Én is így tennék, de mivel mi nem ismerünk senkit közelebbrõl, ebben a kórházban pedig minden nap van vizsgálat, plusz kedvezõ áron, ezért odamegyünk.
Egyébként én annyira ragaszkodom a fogorvosomhoz, hogy képes vagyok miatta hazautazni Debrecenbe. Gondolhatod: vonatköltség + privát fogorvosi díj.Kép

MoniKép
Hogy vagy? És hogy van a kis pocaklakód?

zsuzsu

Felhívtam a Kaálit és szabin van keddig a dokim!
Azt tanácsolták, teszteljek.
Ányez
Anyez

Szonja, Vanda,
Akkor most egyezzünk meg abban, hogy itt vége az ügynek, lezárjuk, és kész! OK?
Szonja Te többször fogsz ide járniKép ÉLJENKép, VandaKép Te pedig maradsz virtuális LEVELEZÕSKép barátnénk (a taliról nem is beszélve) és mindketten levonjátok a konzekvenciákat! OK?

Puszi mindenkinek,
Édesek vagytok.
Moni
mj

SzonjaKép

Ez most jól megkaptuk. Gratulálok!
Most fussunk mindannyian még egy kört Miattad is?
Úgy látom, amit leírtunk süket fülekre talált. Kár.
Szerintem ne menj el, hanem maradj köztünk és próbáld magad túltenni egy ilyen kis semmiségen.Kép

Bocs az eréjesebb stílusért, de mit lehet ilyenkor mondani?

zsuzsu

ZsuzsuKép
OFF: A fogorvost ne is emlegessük... Gyermekkoromtól kezdve kb.25 éves koromig jártam egy tünemény fogorvosnõhöz, egy igazi AngyalKépKép Még most is praktizál ám Csillaghegyen és az Asszisztense is egy földre szállt Angyal... Hozzá úgy ültem be, hogy a Párom mellém állt foghatta a kezem, fémpilickával (avvak a hegyes kaparóval) a számba sem nyúlhatott...stb. Hihetetlen türelme volt. Mindig számolt, hogy még mennyi ideig kell fúrnia... Aztán sajnos messze költöztünk Tõle és úgy alakult, hogy a Páromnak szájsebészre lett szüksége és az Õ álltala orvoshoz fordultunk... Na ennek az orvosi rendelõnek a "jóvoltából" maradt el januárban a Thaiföldi nyaralásunk és olyan csúnya csonthártya gyulladásom lett, hogy 3 hónap és egy mûtét kellett ahhoz, hogy megmaradjon a fogam... Egy szónak is száz a vége! Maradj a jól megszokott fogorvosnál vagy ha mégis orvos kell, akkor az Övét szívesen megadomKép

doris

Zsuzsu,
Én úgy értelmeztem, hogy Szonja most már nem visszajáró lélek lesz, hanem igenis aktív tagja lesz a topiknakKépKépKép

Különben jól vagyunk. Leszámítva a tegnapi hasi görcsöket, amik szinte egész nap kínoztak idöröl idöre. De nem folyamatosan. Idöbe tellett mire rájöttem szélgörcsök voltak és nem menzis görcsök! Tökre hasonlítottak egymásra. Meg is ijedtem ám!!!! Pénteken megyek Fábiánkához 2.15-re UH-ra, viszem neki a leleteket, meg a szemész javaslatát a császárra, utána suliKép

Pusszancs,
Moni
mj

ZsuzsuKép
Kicsit kapkodtam, tehát az Õ álltala javasolt orvoshoz fordultunk akiben viszont nagyot csalódtunk...
LányokKép
Mindenki maradjon és továbbra is mondjuk el egymásnak a tapasztalatainkat meg a véleményünketKép
MóniKép
Adhatnál egy két jó ötletet arra vonatkozóan, hogy hogyan is kell bebabásodni HSG elött....Kép Neked már "rutinod" van ebbenKép

doris

Szonja!
Remélem maradsz továbbra is, és ez szóljon nekünk:
Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Aranyos ez a miki-makiKép

doris

MoniKép
Tényleg, így is lehet értelmezni, amit Szonja írt.
Szonja, ha így van, akkor minden rendben!Kép

MoniKép
Pénteken az uh-on már biztos sok mindent fogsz majd látni!
Biztos nagyon jó lesz!Kép
Én jövõ hét pénteken megyek Fábiánhoz, az én leletem már kész, remélem, addig a férjemé is elkészül és akkor már többet fogunk tudni.
Azért most is akciózunk majd rendesen, ártani, nem árt!KépKépKép

DorisKép
Inkább maradok a réginél, kivéve akkor, ha le akarok majd maradni egy thaiföldi útról.Kép Jelenleg nem akarok lemaradni, mégse jön össze az út! Vajon miért?KépKépKép

zsuzsu

Szonja, Vanda!

Örülök hogy itt maradtok!Kép
Andy

VANDA! Kép
Bocsáss meg, de úgy látszik teljesen félreértettük egymást! Szóval mégegyszer:
Azért nem akartam reagálni, mert tényleg azt gondoltam, hogy nem kellene ennyire felfújni az ügyet (én megjegyeztem, hogy rosszulesett, te bocsánatot kértél-kész ennyi!Kép)
Hogy õszinte legyek, az már jobban bántott, hogy a többiek kiakarnak békíteni! Miért??? Mondtam az elején, hogy nem haragszom, csak akkor rosszulesett...
És nem miattad hagyom itt topicot! Mint már mondtam egy ideje már úgysem tartoztam ide! Kép
Szóval ZSuzsu, engem nem kell kérlelni! Kép Szóval NEM HARAGSZOM SENKIRE, ÉS TI SE HARAGUDJATOK RÁM! Egyszerûen úgy érzem, nincs jogosultságom itt lenni+ nekem is jobb ha nem mindig a baba dologgal foglalkozom!
Sziasztok, Szonja
Szonja

Lányok!

Nem tudom, beleolvastatok e más topicba, de sajnos van egy-kettõ itt a babaneten, ahol az anyá...-ás (bocsi, de tényleg) mindennapos. Teljesen kiakadtam, amikor olvastam, képesek mamák a kórházban azon összeveszni, hogy az egyik éppen vajúdú kismama kinyittatta az ablakot a férjével, miközben a másik, éppen szült kismama fázott. Több napon keresztül veszekedtek, és szidták egymást, azt hittem, nem jól látok! És mindez itt, a babaneten!

Minket mindannyian egy, és ugyanazon cél vezérel! Az út így is elég göröngyös odáig, ugye lányok?!, ne pocsékoljuk az energiáinkat feleslegesen.

Bea
Bea

SzonjaKép
Ahogy gondolod, de bármikor várunk ám vissza szeretettel, ha mégis úgy döntesz, hogy közénk szeretnél tartozniKép
ZsuzsuKép
Az említett Csillaghegy-i fogorvosnõ nagyon jó és most is praktizál, a "sarlatánhoz" meg nem is küldenélek... A Thaiföldi utazást a Férjemtõl kaptam karácsonyi ajándékba, mert már hosszú ideje nem jutottunk el szabadságra és folyamatos negatív dolgok értek minket...de ennek ezennel végeKép

doris

DorisKép
Azt kívánom, hogy ezentúl csak jó dolgok történjenek Veled, Veletek, de azért továbbra is kapj ilyen szép ajándékokat.Kép

Lányok!
Én lassan hazamegyek és írom a diplomamunkám! De jó!KépKép
Mást úgyse tudnék csinálni, semmi ötletem nincs, hétvégén meg pláne semmi egyebet nem lehet csinálni, így aztán még jó, hogy van nekem ez a diplomamunka, különben csak unatkoznék egész héten.KépKépKép
(Szerencsére nemsokára elkészül!!!)

zsuzsu

Hello Lanyok,
Rengeteget irtatok es olyan jo titeket olvasni!
Kicsit felvidultam itt egy-ket erdekes hozzaszolason. Kép Igazabol nem is tudom miert vagyok igy leeresztve.
Ma voltam UH-n, van egy erett tuszom, ami hamarosan megreped, plane igy, hogy kaptam egy szurit is segitsegkeppen. Kép A dokim szerint gyanusan nagy, marmint a tuszo (20-22mm)!? Szerintetek ez mit jelent? A nyalkahartya viszont vekony (sajnos nem jegyeztem meg a pontos meretet). Szoval a lenyeg az, hogy 36 ora mulva "repedezek". Aztan kovetkezo ciklus elejen kezdodik a gyogyszerezes. A dokim tobb tuszot akar es vastagabb nyalkahartyat. Persze en is! De igazabol mar ugy unom ezt a varakozast! Olyan rossz volt ma is ott a sok kismama kozott! Nyafi eddig tartott! Bocs! Csak neha olyan nehez...
Emlitettem neki a Gynevacot is. Nem zarkozott el elole, csak kert egy-ket honapot es azt mondta, hogy utana massal is probalkozhatunk. Az ellenanyag-vizsgalatra lennek mar csak kivancsi, mert ha az is negativ, akkor tulajdonkeppen elmondhatom, hogy semmi problemank sincs, csak eppen teherbe nem tudok esni. Hat ez van Kép

Sien,
Nagyon drukkolok! Szerintem ez mar BABY!!! Kép

Zsuzsu,
En is az Ady-ba jartam! Te mikor vegeztel?

Doris,
Neked is szoritok!

Szonja,
Meg ne halljak olyasmit, hogy te itt akarod hagyni a topicot! Hogy juthat ez eszedbe? Te, mint "regi motoros" oszlopos tag vagy itt es en szemely szerint inkabb gyakrabban olvasnek rolad! Ugyhogy kerlek!!!

Puszi mindenkinek!
Bella
bella

DORIS, BELLA! Kép
Majd megírom ha két csíkos lettem! Kép
Sok puszi, Szonja
Szonja

Sziasztok!

Zsuzsu!
Köszi a mélt, megkaptam, de nem sikerül belépnem az oldalra. Bejön a zebrafarm, de nincs olyan rész, ahova az azonosítót és a jelszót be kéne írni. Kép Neked sikerül?

Panka

panka

Vanda!
Kérlek tegyél az aljára Kép 2cn !Sokadik c Kép
Zsuzsu!
Megirnád a korház nevét és tel számát ahol olyan jo az andrologia?
A diplomamunkádhoz pedig: sok sikert! Kép
Sien, Marcsi, Lujza Kép még mindig drukkolok!
khjutka

Zsuzsu!
A nevemnél a email cimem. Ha gondolod ide is jöhet a válsz bár nem tudom mennyire közhasznu a dolog.
Köszi elöre is Kép
khjutka

Sziasztok csaszik,

meg mindig remenykedem, mint mindig, hiszen ma vagyok a 26.napon es 14.napon volt Pe, igy kb 2-4nap mulva meg kene jonnie, de ennek egyenlore semmi jele.A hom tegnap 37,1 ma 37 volt, bar ma mar nincs mellfeszules, tegnap meg volt.

A gyerek aszpirin mennyibe kerul, meg tudna nekem valaki mondani es hogy kell szedni, marmint napi 1, vagy hogy?

Sok puszi Nektek, meg csak most fogok olvasni, mert annyit irtatok tegnap ota, hogy nem gyozom.
Timici
Timici

Szonja,
En nem szeretek senkire sem eroltetni semmit. A te dolgot, a te dontesed. De ha van kedved legalabb e-mailt irj neha, mert engem erdekel, hogy vagy, mi tortenik veled! OK? Amikor "visszajottem", ugy orultem, hogy van ismeros nev is a sok ismeretlen kozott. Kicsit onzo megkozelites, de nem pejorativ ertelemben, ezt ugyis tudod. Szoval en tovabbra is nyitott vagyok a te dolgaiddal kapcsolatban. Remelem, hamarosan hallok rolad!
Szia
Bella
Bella

Ányez,

teszteltél ez alatt az 50 egynéhány nap alatt egyáltalán. Arra emlékszem, hogy írtad, hogy még a menzi normális megjövetele elõtt igen és fájt a fejed is.
Nem akarlak hitegetni, mert nem tudom, azóta teszteltél-e, de tudod nekem két nappal a normális nap után negatív volt a teszt és folyton azt éreztem, hogy készülõdik. Most a 8. hetet taposom, és ma pl. egész nap megint olyan érzés volt, mintha készülõdne. Állítólag ez teljesen normális.
Figyi, ha most nem is, meglátod, hogy sikerülni fog. Lazíts, próbálj más dolgokkal foglalkozni, amik tényleg érdekelnek és amiket tényleg szeretsz, az mindenképp segít.
Zsuzsó
zsuzsó

SzonjaKép
En is nagyon sajnalnam ha nem jonnel kozenk tobbet...hianyoznal. Ha kedved van gyere es irogass, de ha ez Teged stresszel akkor jobb egy kicsit pihentetni a dolgot. Drukkolok, hogy mielobb pozitiv hirekkel jelentkezzKép
CipomamaKép
Ha ide tevedsz legyszi ird meg, hogy hanyadik ciklusod hanyadik napjan jarszKép
TimiciKép
Nagyon azonos cipoben jarunk, en ma vagyok a 25. napon...

Puszi> Doris
doris

Haliho Lanyok!

Pfuuuu, micsoda tuzes topic lett a mai naponKép Szonja: miert erzed egyebkent ugy, hogy nem tartozol ide? Vannak itt meg inszemesek rajtad kivul is, szal szerintem maradj nyugodtan, hiszen tenyleg "regi motoros" vagyKép

Velunk minden ok, valoszinu holnap elmegyunk uh-ra, es megnezzuk vegre, ki is lakozik a pocimbanKép

Gaboka mi ez a letargia???? Te mindig olyan vidam voltal es optimista-pista, tessek szepen ilyen lenni nmegintKép Es mar nagyon varom a talit, olyan regen talalkoztunkKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Vanda!
Itt-ott beleolvastam a topicba, és lenne egy kérdésem: ha már van egy ilyen táblázat, hogy "Hivatalos kismamáink"- akkor miért nincs benne mindenki? Amióta én írogatok Nektek, azóta is sokkal több kismama került ki ebbõl a topicból. Ancsi, aki az Erazmusz topicot indította, Krisztinka, akit elküldtem Fábián doktorhoz, és így sikerült neki a babaprojekt, Lella, aki Líbiából figyelte a tanácsaimat, és segítségével neki is sikerült a dolog, Pucúr, és még sokan mások, akiknek most hirtelen nem jut eszembe a neve, de közületek kerültek ki és még nem szültek meg. De még akkor is érdemes lenne õket számon tartani, amikor már megszületik a baba, hiszen a Ti baráti körötök, és erõt ad a további várakozáshoz a sikerük. Valamint érdemes lenne azt is táblázatba foglalni, hogy milyen kezelések vezettek a sikerhez.
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Most látom, hogy pl. Kata007 kimaradt, de még mások is csak most nem jut eszembe a navük.
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Jóreggelt mindenkinek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Alig merem leírni: a béta-hcg-m 314, ami azt jelenti, hogy van egy megtermékenyült pete, ami nagyon jó hír, nagyon örülök. Viszont nem szabad beleélnem magam mert ez még nagyon korai és minden lehetséges. Tudjuk hogy sokkal kevesebb terhesség marad meg mint amennyi baba megfogan, és most a ciklus 31. napján vagyok csak Ha nem megyek el vérvételre akkor lehet, hogy ki se derül soha, vagy lehet hogy csak késõbb derül ki ez a jó hír egy terhesség formájában.
Következõ lépés, hogy pénteken újra vérvételre megyek, hogy megnézzük megfelelõen emelkedik e a hcg hormonom, és ha igen akkor jövõ héten ultrahang, ha nem Kép.
Nem megyek mától dolgozik addig amíg el nem dõl a dolog, ui. hétvégén annyira meghajtottam magam bánatomban, hogy most mindenképp pihenni szeretnék, és én alig tudok a fenekem nyugton maradni. És egyébként pecsételésem van, amire azt mondta a dokim, hogy a hormonoktól lehet. A hõm ma duphastonnal 37,2. (tegnap duphastpn nélkül 37,03) Majd este benézek még.

Addig is szorítsatok nekem! Én is sokat gondolok rátok!

Marcsi
Marcsi

Jó reggeltKép
Marcsika!!!Kép Nagyon-nagyon drukkolok Nektek és teméljük a legjobbakat....Kép Pihenj sokat és nem lesz semmi bajKép Mindenképp jelentkezz kérlekKép Duphasont az orvosod írt fel?
ErazmuszKép
Igazad van, tényleg sokkal több a pozitív példa elöttünk és ez kéne, hogy a fejünkben motoszkáljon nem pedig a sikertelenségKép
VandaKép
Mit gondolsz, ki tudnánk egészíteni a táblázatot a már bebabásodott ill. megszült de innen elindult kismamákkal? A régiek segítsége biztosan szükségeltetik a dologhozKép

doris

Sziasztok Lányok!

BellaKép
Én 1992-ben végeztem, most 28 éves vagyok. Lehet, hogy ismerjük egymást?Kép

PankaKép
Amikor már bent vagy a zebrafarm honlapon, menj a képtárba, majd írd be a honlap címnél a per jel mögé, hogy zebrafarm és akkor már ott is vagy. Onnantól a jelszavakkal mehetsz tovább. Remélem, így sikerül.

JutkaKép
Az andrológiai szakrendelés a Schöpf-Mérei Kórházban van. Délelõtt minden nap egy doktornõ rendel (7:30-13 között), délután pedig szerda kivételével egy idõsebb doktorúr (14-17), akinél a vizsgálat 2000 Ft.
Én errõl a rendelésrõl itt a babaneten olvastam, de még nincsennek saját tapasztalataink, a férjem holnap megy. Majd megírom, mi volt.Kép
Ja a telefonszám: 476-4400. Ez a központ, az andrológiát kérd.Kép

MarcsiKépKépKép
Annyira szorítok Neked. Jó ötlet, hogy nem fogsz dolgozni most, pihenj sokat és mindenképpen írd meg, ha van új hír.Kép

BnemethmKép
Ma vagy utoljára. Remélem jól telik majd ez a napod és az új helyen csupa érdekes feladat vár.Kép
Azért remélem, néha majd be-bekukkantasz hozzánk, vagy írsz nekem mélt, hogy a többieket is tájékoztathassam arról, hogy mi van Veled, Veletek.
Remélem, nemsokára csupa jó hírt hallunk majd.KépKépKép
Sok sikert, érdekes feladatokat, jó kollégákat és természetesen legjobban egy kis pocaklakót kívánok Neked!Kép

Én ma sajnos ülésen leszek, csak kb. 3-kor jövök vissza. Remélem a férjem addig beszkennelteti a fényképet és még el tudom küldeni Neked.
És remélem, még tudunk majd délután 1-2 szót váltani.Kép

zsuzsu

Doris!

Van egy részben vezetett listám valamikor tavaly ösztöl, hogy ki lett babás (remélem helyes...Kép), hányadik ciklusra (ketten sajnálatos okok miatt biztos hiányoznak belöle, meg mióta itt is megy a tábla, azóta nem irtam tovább):
Norci 5c
Kata 4c
Pucur 4c
Beszti 13c (pozitiv teszt okt. 29.)
Viki 3c
Kriszti 17c
Ancsi 4c
Panna
Edina 11c
Lella
Gyöngyöske
Lora 16c
Szami 12c
Klári 9c
Melinda 7c
Móni/MJ 10c
A saját idöpontomat csak azért irtam bele, hogy legyen alap, hogy kb. mikortól van meg.
Egyébként, ha tényleg mindenki benne lenne az elejétöl fogva, akkor már elég hosszú lenne valószinü a tábla. Én "csak" tavaly augusztus olvasgatom...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Marcsi!
Gratulálok! Vigyázz magatokra! Kép Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

BesztiKép
Ez nagyon jó hírKép Remélem Vanda ki tudja egészíteni a táblicskut. Végül is így sokkal "eredményesebb" ez a topic...Kép
Beszti, elküldöm a görbémet meg a leletemet. Megnézed, hogy látsz-e valami egyértelmû problémát? Itt többen is azt mondták, hogy túl vékony a nyálkahártyám és kíváncsi vagyok a Te véleményedreKép Szerinted is progipótlásra szorulok?

doris

Zsuzsu!
Igen, végre eljött ez a nap is! Kép
Bár tegnap is sikerült felmérgesiteniük meg ma is, de szépen "lekezeltem" a dolgokat. A tegnapira ejtettem jó magasról a maira meg szintúgy.
Holnap egynapos trainingen kell részt vennem az új helyen, izgi lesz! (Utálom a trainingeket! Szükséges rossz, tüzvédelmi okitás meg ilyenek...Kép)
Ma már semmit nem fogok csinálni, legalábbis igy tervezem, remélem sikerül. A két utódomat természetesen nem sikerült betanitani, az egyik sz..t rá jó magasról a másikat érdekelte, de a szükös idõ miatt ez nem sikerült. A törvényeket nem tudják, igy hogyan tanitsam be õket? A házat sem a tetõtõl kezdik el épiteni, hanem az alapoktól. Meg különben is minél tovább tart nekik a betanulás, annál jobb nekem, mert vállalkozásban csinálom továbbKép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Jó reggelt mindenkinek

Marcsi
Nagyon szorítunkKépKépKép

Lányok! Használta már valaki a Corax LH tesztjét? Az lenne a kérdésem, hogy az ovuláció közeledtével erõsödik rajta a tesztcsík, vagy mindig halvány?

Bea
Bea

Sziasztok!

Erazmusz! Kép
Köszönjük az ötletet, ha összejönnek az információk (idén jan.óta vagyok "még" itt) akkor nagyon szívesen megcsinálom!

Lányok, már javítottam a mi táblánkon is!
Szerintetek milyen így? Ha tetszik kitölthetnénk még a hiányzó adataitokkal (de csak ha tetszik így Kép).
Igaz, hogy van kórtörténetünk, de már nem friss, ezt pedig így nap mint nap láthatnánk (alapinfók):

Kép

A kismamás táblát is elkészítem, ha lesz rá idõm.

Arra kérnélek titeket, hogyha jó így a táblánk, akkor az adataitokat írjátok meg nekem, de ne ide a topicba, hanem feltételenül az e-mail címemre! Köszi! Ha maradjon a régi fajta, azt is írjátok meg nyugodtan! Kép

Marcsi! Kép
Nagyon örülök, ez már nagyon jó hír!

Sien, Ányez és további tesztelõk! Kép
Mit hozott a mai reggel?

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Zsuzsó,
köszi a biztatást. Egyébként még egyszer sem teszteltem ebben a ciklusban. Valahogy nem tudom rávenni magam. Olyan rossz meglátni az egy csíkot, hogy inkább nem... Jó hülye vagyok
Te vigyázz magatokra nagyon. Egyébként olvastam, hogy terhesség alatt gyakori az, hogy amikor menzesz ideje lenne, akkor a tünetei megvannak, elõfordul még vérzés is, mint már hallottuk.
Egyébként a pihenés az mûködik, bátyámékhoz megyünk Chicagóba 1 hónapra. Már várom
Pussz
Ányez

Hajrá Marcsi!!!
Anyez

Marcsi!Kép
Ez nagyon jó hír. Pihenj sokat és vigyázz magadra!

Bella!
Nem értem miért lenne baj hogy 20-22 mm-es a tüszõd.Az én dokim mindig azt várta hogy ekkora legyen és csak akkor repesztette meg. Szerintem ezen ne aggódj. A nyálkahártya vékony az viszont tényleg nem jó. Szedjél gyerek aspirint, mert a lányok azt mondták használ.

Szonja!
Én is szeretnék hallani rólad, hogy mi történt veled. Majd jelentkezz légyszi!

Puszi

Andy
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: