A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nadin Kép
Szerintem is korai még kocsit venni, de ha úgy érzed, hogy megtaláltad álmaid babakocsiját ne habozz, vedd meg Kép

Csema Kép
Szerintem nagyon szép a pocid Kép Hű már milyen nagy Kép
Nekem sosem volt még ekkora hasam Kép

Nancsika Kép
Ügyesen vásároltatok Kép Akkor már csak kölözni és rendezkedni kell Kép
Gondolom már tűkön ülsz Kép

Annácska 28+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nadin! De én most nem is a pocakrepedésre gondoltam ám! Hanem a has közepén futó sötét függőleges csíkra! Kép

KépKép
nicika

Csema! Nem is sejtettem hogy már ilyen hatalmas a pocakod! És milyen szép gömbőlyű! Nagyon kislányos!

KépKép
nicika

Nici,
jah, értem! Kép No, de az sincs! Kép Még... Kép De ilyen mindenkinek lesz, nem? Vagy ez is aslkati kérdés? Azt hittem ez tuti kialakul, ahogy haladunk a végére...

Annácska,
és ha korai, akkor milyen okból? Babona? Te miért nem vennél?

Nancsika,
megnéztem az ágyat! Hááát... Tulajdonképpen jól néz ki, mert modern. De hosszútávon tényleg nem lehet valami jó az alvás. Vagy pont ellenkezőleg, jó lesz a deréknak hátnak, mert kemény... Van, aki erre esküszik. Na de csak 25 E pénz volt! Most az az előny! Kép

nadine81

Köszönöm, így szép csak most 3-4 napja nagyon striás lett! Köszi Viki, csak mikor alig bírok felkellni ahová leültem vagy feküdtem, ezt nem érzem Kép Kép
Megmutatom mit csinálltam az elmúlt félórában, miközben megfogadtam, Szófinak nem lesz hosszú hajaKépKép

KépKép
csema

Azt hiszem lelépek, mert már haragszom magamra! Régóta itt ülök... Végignyálaztam az interstore-os oldalt. Beletettem pár dolgot a kosárba, de jó helyen van az ott, körülnézek máshol is, hátha máshol jobb és/vagy olcsóbb. Aztán lehet, hogy egyáltalán nem is rendelek netről. Nemtom. Meglátjuk.
Meg Apának is át akarom adni a gépet, úgy az igazságos! Kép

Jó éjt Mindenkinek!

Nadine 26+3 Kép

nadine81

Ja ez Kitti feje, ha nem találtátok volna ki Kép Kép Kép

KépKép
csema

Nadin!
Szerintem akkor kell kocsit venni, amikor megtalálod azt, ami legjobban megfelel neked.
(Lehet érdemes vmi nehezet belepakolni, és úgy tologatni egy kicsit - szerintem a terhelt kocsi irányíthatósága az egyik legfontosabb szempont.)
Csema! Ez ám a poci! Kép Kép Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Csema: igazán tehetséges vagy. Kép Gyönyörű lett ez a frizura. Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Köszi Mariann! csak időigényes, de egy jó benne! Kb 3-4 napig nem jön szét, még alváskor sem!
VikiKép
A pólyahuzat amikor fennt volt a kép, szép volt madeirás volt a széle, de most én sem láttam.

KépKép
csema

puszi! elköszönök, mert Kriszi nem akar aludni, megyek próbálkozni!
Kép Kép Kép

KépKép
csema

Nadin Kép
Nem babona, bár én ezért nem vettem idáig semmit Kép Megfogadtam, hogy csak a 3. trimeszter átlépése után kezdek el vásárolgatni és ezt sikerült betartanom Kép
A babakocsi vásárlásban mint mindenben az a lényeg, hogy több tipust is megnézz és a végén úgy érezd ez a legmegfelelőbb az igényeidnek Kép

Csema Kép
Kitaláltam, hogy valamelyik lányod haja Kép Nagyon ügyi vagy, klassz lett a frizura Kép Bár remélem ezt nem minden este kérik tőled Kép

Annácska 28+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska és Borcsa

Jaj, én sem úgy gondoltam ám, hogy ahova holnap bemegyek és az első kocsi, amiben hasraesek, azt megveszem! Kép Kép
Csak szeretnék körülnézni abban a boltban is, hogy ott milyen modellek és árak vannak. Eddig neten láttam és egy soproni bababoltban. Most jön ez. És még Szombathelyre is megyünk.
De mindenképpen megfontoljuk ám! Kép
Köszönöm! Kép

Ja, addig lopództam ám vissza, amíg Apa fürdik. Utána alvás! Kép

Sziasztok!

nadine81

Babakocsi vásárlásban az szól a minél későbbi megvétel mellett, hogyha valami gond lenne, akkor a garancia ne úgy ketyegjen, hgoy közben áll a szoba sarkában.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Nadine, amíg még itt vagy, gyorsan válaszolok a kérdésedre: az ágy egyben van a pelenkázóval. Az ajtaja elhúzható. Nagyon praktikus, mert utána ifjúsági ággyá alakítható. Mi ezt egy ismerőstől vettük használtan, de nagyon jó állapotban van.

Csema!
Szép nagy a pocid! És nagyon ügyes vagy frizura készítésben is!

Nancsika!
Izgalmas dolog ez a lakás-berendezősdi!Kép Ügyesek vagytok, szépen kialakul majd minden!

Annácska!
Én sem akartam semmit sem venni túl hamar, de jött egy jó lehetőség, amit nem lehetett kihagyni. Így megvettük az ágyat és a babakocsit is már múlt hónapban. Ruhákat meg kaptunk mindenhonnan. Így van meg már egy csomó mindenünk. De igazából vásárolni csak most kezdtünk. Így nem egyszerre kell mindent, szép fokozatosan, a pénztárcánk is jobban érzi ettől magát.Kép

Levike most megint nagyon aktív, a könyökét a köldökömön keresztül akarja kitúrni.

Megyek is aludni, hátha megnyugszik.
Jó éjt mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Hú, most látom, hogy annyira le vagyok lassulva, hogy az iménti üzimet 20 percig írtam!Kép
Így van ez, ha közben a fiam folyton magára vonja a figyelmet! vagyis magamra!KépKép

Most már tényleg pá!

Kép

Kép
adriana

Eszter: te hánysz még?

cory
Budapest

Köszi CsemaKép Ezért a frizuráért valami díjat érdemelnél Kép

indianyo

<font color="aa00aa">MesiKép Én ugyan nem vagok naprakész babakocsi bolti árait illetően, de te majd eldöntöd:
babaholmiolcslon.hu

pusz.V.</font>

indianyo

indianyo

Jó reggelt! Kép

Cory!
Az elmúlt 2 hétben csak 1x, de mostanában készülődik még1, ha jól érzem. Szóval már nem rendszeres egyáltalán. Kép Nálad? Hogy vagytok? Leked?

Nadine!
Mi naaagyon korán (kb 20 hetesek lehettünk) megvettük a kocsit, mert megtaláltam a szerelmemet. Kép És máig tökre örülök neki, hogy megvettem, mert nagyon jó vétel volt (mi használtat vettünk) és gyönyörű. :D

Mariann, Csema! Pihizzetek nagyon sokat! Kitartás! Kép

Most nem jut szembe több dolog, pedig mindent elolvastam...

Kellemes hétfőt mindenkinek!

Eszter
27+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Eszter: hát tegnap sikerült megint, pedig már azt hittem, vége. Lelkem most okés Kép Mához 2 hónapra vagyok kiírva Kép

cory 31+4

cory
Budapest

Cory!

Ha már neked is csak ritkán vannak, akkor nem gáz. Kép A rendszereset untam. Kép
Wow! Már csak 2 hónap?? Azt már féllábon is kibírja a törpe a pocidban. :D
A fiúk hogy vannak? Várják már a hugit?

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: Balu nagyon várja, Zsoma meg mondogatja mindenkinek, hogy kislány lesz, de szerintem nem érti még Kép Pl az ő pocakjában is van baba Kép
Egyébként szerencsére minden okés velük Kép

cory
Budapest

Na, én most megyek is, legyetek jók ma, mi barátnőzünk Kép Mai hányást remélhetőleg letudtam Kép

cory
Budapest

Jó reggelt kismamik! Kép
Annácska Kép
Szerencsére nem kell minden este megcsinálni, kitart 3-4 napig, de nagyon macerás különben.Viszont "még" két lányom van így néha másfélóráig is elszenvedek vele.
Ami a poci méretét illeti, ne bánd hogy ekkora még nem volt, a baba mérete nem ettől függ ugyse, nekem a legnagyobb súlyú gyermekem sem volt több 2850gr-nál.
Viszont ekkora pocakkal már nagyon nehézkesen mozgok, és nagyon tud feszűlni, ezt most nem panaszként írom, inkább mint tényt.
köszönöm mindenkinek a poci dícséretet, megyek folytatom a vasalást.

KépKép
csema

Sziasztok!

A Tenna mennyivel jobb, mint a "sima" nagy nedvszívó betét? Én úgy voltam ele, ha már nem "sima betét", akkor gézbe csomagolt vatta legyen. Apropó: a vattának is sterilnek kell lennie? De még változtathatok az álláspontomon, van még 18 napom Kép
Szóval várom az infókat Kép

Babetta:
jól el vagytok látva pólyákkal Kép Használni is fogjátok?

Hú, én pénteken elmentem turizni, és alaposan bevásároltam: 4 kiló ruhát Kép Igaz 2 gyerkőcre, de ez akkor is túlzás, nem? Kép

titati 37+4
titati

Sziasztok!!!
Hú, megint annyit írtatok hétvégén, felét úgyis elfelejtem, mit akartam írniKép

Nadine, örülök, hogy itthon vagy, aztán vigyázz magadraKép
Gratula a kislányhozKépKép

Csema,Angi, Babetta,Anna(bár nektek élőben is láttam), szép nagy a pocakotokKép

Olivér éppen kinyomta a gépet a billyentyűzeten(hibernálta), de szerencsére nem szállt le semmi.

Babetta, nem a Bosnyákig gyalogoltam, "csak" a Paskál fürdőig.Nem volt az olyan messze, mire én odaértem, 2 perc múlva megjöttek apáék isKép
Olivér meg végigaludta az utat, nem ébredt fel még az ikeában sem, amikor felöltöztettem.
Megvettetek mindent????
Köszi a kis bodyt, meg zoknit.Aranyos vagyKép
De ugye nem gond, ha a másik kettőt nem fogadtam el?????

Cory, beszéltem a Nyulas Jolival, mégsem utazik el, de szabin lesz, de mégis elvállaltKép, hiszem nár novemberben megígérte.
Sajnálom, hogy neked nem volt szerencséd nála.
De ha mázlid van, akkor meg pont ő lesz, amikor szülszKép
Úgyhogy mégse maradtam árván, szülésznőm van, az orvosom meg még ki tudja itthon lesz-e.Kép

Annyi mindent akartam írni, de ahogy Olivér kinyomta a gépet, minden elszállt az agyambólKép

majd ha eszembe jut, jövök(kicsit ehhez még visszaolvasokKép )

ildi 29+3
vas

Titati! A Tena nedvszívó képessége jobb mint a sima betété, mivel ugye a Tenát inkontinenciára találták ki! Nekem van Tene is, sima is, meg vatta is. Aztán majd elválik hogy melyik lesz a legjobb! A vattának amúgy valóban sterilnek kell lennie, de ha belegondolsz abba hogy a betétet kézzel csinálod meg belőle, akkor máris nem steril. Ez a 28-as csapdája! Én letisztítottam egy ollót alkohollal, meg alaposan megmostam a kezem és úgy csináltam vattás betéteket. Szóval itt igazából már a higiénikus bánásmód a lényeg. Amúgy meg azt azért még elmondom hogy a sima egészségügyi betétek nem sterilek!

KépKép
nicika

Nicika
És mennyibe kerül a tena betét?
Még nem vettem csak sima vastag betétet.
Vendég

Alina! Én gyógyszertárban vettem 24 darabos, normál tipusút! Az volt 1024ft

KépKép
nicika

Nici, Nadine,
amiről beszéltek az a a linea nigra,
mindenkinél kialakul, kinél hamarabb, kinél később.
Először halvány, és csak a köldökig ér, aztán terjed felfelé és sötétedik.
Szülés után halványul, majd eltűnik.
Nekem 6 hónaposan jött elő.

Na, senki nem szül???
katicuska

Na mutatok nektek 35 hetes pocakot! Kép
Kép
Egy hét alatt fél kilót híztam és 1cm-t nőtt a pocakkerületem!
5.5 kg-nál tartok (68.5 kg)! És 105 cm a pocikerület! Kép

KépKép
nicika

Katicuska! Látod én már 35 hetes kismami vagyok és csík még sehol! Kép Lehet hogy én csíktalan maradok! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok Mamókák!
Egyelőre csak egy gyors bekukk, mert nagyon vissza kell olvasnom... és eléggé felületes leszek.
Megjöttünk a "síelésből" , csodás időt fogtunk ki, végig sütött a nap, a hegyi levegő, meg a sok pihi, séták és az isteni osztrák kaják megtették a hatásukat... kisimult a bőrünk rendesen... Kép

Lesz egy halom kérdésem, most megpróbálok visszaolvasni és később jövök!

Puszi:
Barti+Pötty
29+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Na itt van a nincsencsik poci nagyobban! Kép
Kép

KépKép
nicika

Most látom, van egy pici repedésem ott a kép jobb oldalán! Kép

KépKép
nicika

Bartika! Örülök hogy jó éreztétek magatokat! Kép

KépKép
nicika

Egy gyors kép...

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika, örülök, hogy megjöttetek, és jól éreztétek magatokat!Kép

Nicika, nagyon helyes a pocid(szokás szerint), és a kilóid..........
Irigylésre méltóakKép

Nekem se volt soha hosszú sötét csíkom(linea nigra-m), de repedésem viszont annál többKépKép
vas

Bartika, növöget neked is szépen Kép
csini vagyKép

ildi 29+3
vas

Bartika! Tényleg szépen nől a pocak! Kép

KépKép
nicika

Szia Nicika!
Szép a pocid, nagyon! Te fogsz előszőr szülni ebből a topicból? Olyan izgi!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla! Szia! Nem! Nem én fogok! Kép Van már 39. hétben lévő kismamánk is, meg 36 hetes ikrek kismamánk is! Na ők tuti előbb szülnek! Ja és már van egy megszületett ikerlány párunk is! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Megpróbálom megint feltölteni a tegnap ígért képeket, hátha sikerül.

Tök jó volt a szülőszobalátogatás. A szülésznőm kb. ötvenes, nagyon kedves volt, mindent elmondott. Az egész menetét, mikor lehet fényképezni, hol, stb...
Annyira jól felszerelt és modern minden, minden egyágyas szülőszoba más színű, nagyon szépek. Nagyon izgi volt bent.

Scullyx
33+0Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Tök jó volt a szülőszobalátogatás. A szülésznőm kb. ötvenes, nagyon kedves volt, mindent elmondott. Az egész menetét, mikor lehet fényképezni, hol, stb...
Annyira jól felszerelt és modern minden, minden egyágyas szülőszoba más színű, nagyon szépek. Nagyon izgi volt bent.

Scullyx
33+0KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Scullyx
33+0

KépKép
KépKép
scullyx

Most duplán ment át. Ezt nem hiszem el. NA mindegy, a lényeg, hogy sikerült!

Scullyx
33+0

KépKép
KépKép
scullyx

Nicika, szép a csíktalan pocid! Kép Kened valamivel a striák ellen?
Barti, üdv újra itthon! Majd mesélj! Kép
Nancsi, gratula a beszerzésekhez!! Ez már azért a jobbik része a lakásosdinak! Kép
Annácska, Babetta, a ti pocitokat is megnéztem ám! Csinik vagytok ti is!
Csema, a te pocód is nőtt a legutóbbi óta! Csak csodáltam a lányod haját, ahogy megcsináltad, le a kalappal. Én lehet, hogy csak simán felcopfolnám.....Kép
Titati, hogy s mint ma? Bárányhimlő hogy áll?

Istvános csajok, szerdán mi lesz az előadáson? Megyünk?? Kép

Anita? Vizsgára készülsz még mindig, vagy megint nyomiság van? Remélem nem! Kép

Angi, örülök, hogy jól sikerült a tegnap, kíváncsi lennék a bölcsőre, ha tudod, fényképezd le. Kép

Puszi nektek

Eszti
34+5
Vendég

Tényleg nincs csík!
Nekem is sokkal később jött ki mint ahogy a könyv írta....

Scullyx,
édesek a rucik és nagyon tetszik, hogy van fényvisszaverő a babakocsin!
Lehet, hogy én is teszek majd rá, jó ötlet.
Mi is vettünk egy nagyon menő kantáros farmernacit a Tescoban! apa abban fogja végigmutogatni a haverjainak a fiacskáját Kép

Ha van időd, írhatnál nekem mailben a szülőszobás látogatásról.

Képzeljétek el, maradt szilveszterről 4 sörünk, és apa nem meri meginni, hátha megindul a szülés és akkor hogy vinne be a kórházba. Már nagyon türelmetlenek vagyunk, pedig csak a 32. hetet kezdem és jócskán van még dolgom.
katicuska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: