A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsi, annyi jót kívántam neketek, elszállt...
Nagyon örülök, meg is hatódtam, annyit küzdöttetek már érte.
Azt kívánom, hogy rendben menjen minden és egészséges gyereketek szülessen!!!!!!!!
Sok-sok boldogságot!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsiKép

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Nagyon köszönömKép

VKriszKép
De most már a 31. napon vagyokKép És megnéztem a régi csíkomat, az sehol sem volt ehhez képest. Ráadásul, akkor kb. 3 nap múlva már nem volt másik csíkom. Most nagyon szorítok magamnak. Ha hétfőig semmi, akkor megyek HCG-t nézetni a véremből.
gtünde

Most mennem kell. Mindenkinek köszi a jókívánságokat!Kép
gtünde

SZiasztok! Szerencsésen túléltem a szigorlatot...
Tündi ez fantasztikus! Nagyon erős az a 2. csík! Gratulálok! Kép Remélem, hamarosan mindenki ilyen képeket fog felrakni...Kép
banyanya

Tüncsi, remélem este jössz!
Szóval ha már nem dolgozol és jössz Győrbe a párod után szeretettel látnálak nálunk egy nap (Sopron), persze kapsz finom kaját, kismamának kijáró bánásmódot és dumálhatnánk, nekem is sajna nagyon messze van a tali, de te így már közel leszelKép

Kép
Kép
Kép
amica

Banyanya, ügyes voltálKép

Kép
Kép
Kép
amica

BanyusKép
Köszi, és Neked is gratula!!

AmicaKép
Nagyon köszi, de azért még annyira ne rohanjunk előreKép Mindenesetre feljegyezve a meghívás!
gtünde

GRATULÁLOK!Látod-látod,a hormonok dolgoztak benned,ezért voltál ingerültebb!De azért Kép mert nem jöttél hozzám beszélgetni!

Amica! Te egy tündér vagy!pusza érte!Kép
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Amica!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Ja és ma ismét teszteltem egy negatívat!...mert a dokim kérdezte,hogy mikor teszteltem,tuti nem vagyok terhes?....most ,már tuti! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Banyanya!
Ügyi voltál,gratulálok!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi, mihelyt kiörvendeztem magam Tüncsin nekiláttam, hogy megkeresselek. Örülök, hogy sikerült, jó volt ilyen hírt vinni!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Köszi a közvetítést!Kép
gtünde

Kép[color=#ff0000]Annyira örülök!!!Nagyon szép 9 hónapot,és vagy 100 évet kívánok együtt a babáddal!!

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt megint!Kép
Rájöttem, hogy még csak ma vagyok a 31. naponKép
Csináltam még egy tesztet:
Kép
A tegnapi 10-es, ez meg 20-as érzékenységű volt.
gtünde

OKriszKép
Nagyon köszönömKép A képet isKép
Azért tele vagyok ám félelemmel, meg kétellyel. De nagyon reménykedem, hogy tényleg baba és jó helyen is vanKép
gtünde

KépKépKépKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi!!!

Ez csodálatos!!!

Látjátok lányok?
Nekünk is ilyen tesztet kell venni a patikában. Kép

Gratulálok!!

Kép
lara26

Na akkor most hasonlítsuk össze...KépKépKép
KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Tuncsi Kép hat akkor en is hadd gratulaljak. ez mar biztos,,ugye? holnap mesz vervetelre?? mit szol a parod? Kép hulye kerdes - gondolom kibujt a borebol...
ekkora mazlit, nem kell lombikoznod !!!ELJEN +++++KépKépKépKép+++++++
majd megyek holnap uh ra, remelem nem lesz keso...- majd irok..
sackolany.
saci

Sziasztok! Tündi ez már tutira egy hatalmas, akarom mondani 2 hatalmas POZITÍV teszt!Kép Biztos minden rendben lesz...Kép

AmicaKép KandiKép Köszönöm a túlélt vizsga miatti gratulációkat!Kép Bár vhogy már én is nagyon szeretnék másfajta gratulációkat is fogadni.Kép

KandiKép Ami késik, nem múlik.... Mikor mész dokihoz? Mi a dokid következő lépése?
banyanya

SziasztokKép
TündiKép
Nagyon-nagyon szupeeeeerKépHatalmas gratula és a legjobbakat kivánom!!!!!!KépKépKép
Látod meghozta az eredményét a sok pihenés ,és h nem foglalkoztál annyira erősen a baba kérdéssel!!!

PusszKépKép
AndiKépIrtam amoda!
Vendég

Gtündi
Ne izgulj,mert biztosan minden rendben megy majd!Nekem is ilyen tesz van eltéve a szekrénybe,mint a mai 2 csíkosod!Még most is pozitív!KépKépKép

Kandika
Sajnálom!KépMa csináltad?

KépKép

KépKép
okr

Tüncsi!!!!!!!
KépKépKépKépKép
Én is eltettem ám az összes pozitívat!
Ne izgulj, rendbe kell legyen!

Kép
Kép
Kép
amica

Tundi Kép irjaaaal, hogy hogy vagy ??? vagy mar elmentetek unnepelni?? KépKép
Kandi Kép sajnalom..Kép
saci

Tündi
Ma 2x annyi hcg-d van, mint tegnap volt...a teszt pedig feleannyira érzékeny. Ezért hát az eredmény ugyanaz. Kép
Gratula mégegyszer!!!

Kép
vizkriszisback

Olyan aranyosak vagytokKépKép

SackóKép
KösziKép Persze, hogy örül a párom, csak még ő is fél, hogy nehogy valami gond legyen. Mindig tűkön ül, ha WC-re megyek, hogy nehogy szomorú arccal jöjjek ki. Rámszól, hogy ne emelgessek (kis dolgok emelésénél is), ha megfogom a hasam (a gyomromnál, csak úgy), beparázik, hogy vmi baj van. Nehéz lesz veleKép
Valszeg holnap beugrom egy vérvételre. Aztán akkor kiderül, jók voltak-e a tesztekKép
Különben jól vagyok.Kép
Holnapi UH-ra mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mégegyszer köszi mindenkinek! Remélem, most már hozzátok is mennek a zebrák.
Most mennem kell pakolni.

Puszi
gtünde

Szilva069
E-mail ment!!!!KépKép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szilva!
A héten Piroska névnap lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naná, hogy már te jutsz róla eszembe!Kép

Tudom Kandi,
az anyósod, és jófej, Isten éltesse!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsibeKép
Hát ezt nem hiszem el. Annyira örülök. Ez már tuti baba. Vigyázz magadra!

Egyébként sziasztok. Tegnap óta itthon vagyok. Visszaolvastam, láttam Tüncsibe híradózott. Szóval tényleg nem volt olyan nagy dolog. A szerda nem elírás volt az evést illetően. Csütörtökön reggel még elmentem futni, aztán fürdés, hajmosás után be a kórházba. Eltartott egy ideig míg felvettek, aztán közölték, hogy most már csak egy szűrt levest kapok (0 kalória) és nem reggeliztem. Onnantól kezdve semmit nem kaptam enni egészen péntek estéig, így nem kellett hashajtó meg beöntés. Tényleg semmi szörnyű vagy fájdalmas nem volt. Csütörtökön megvizsgált még egy doki (kb fél perc), aztán már csak a műtét. A műtőbe szédelegve mentem be és állítóla 160 volt a vérnyomásom, de lehet, hogy azt már nem jól értettem, mert a szuritól bekábultam, aztán meg a maszkot rám rakták és néhány másodpercen belül aludtam. Kb. fél órát voltam a műtőben, és miután beraktak az ágyba már nem aludtam, de nagyon kábult voltam és úgy érztem magam, mintha nagyon berúgtam volna.
A dokim szuper rendes volt, egy csomószor bejött megnézni és azt mondta, hogy örüljek, hogy nincs semmi baj és majd rásegítünk egy kicsit a babásodásra.
Tegnap még egy kicsit fájt a pocim, ma már elég jól vagyok (már akcióztunk). Holnap megyek dolgozni.

Tüncsibe mégegyszer, úgy örülök!!!!!!

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
Szia Tiza! Kép
De jó, hogy minden ok. Kép
Akkor neked csak lapar volt, ugye? Nem is mentek be csak a kamerával? Semmi beavatkozás nem volt?
Én holnap hívom a dokit...hogy melyik nap lesz a műtét.
Jó munkát holnap!

Kép
vizkriszisback

Amica! Édes vagy!Kép
Banyanya! Csütörtökön megyek UH-ra!
Tiza! Annyira irigylem az energiádat!-és örülök,hogy minden ok,sokan mütét után azonnal terhesek lettek ám Kép
Saci-OKriszti!
Nem vártam mást,mert már lennének tüneteim,ha nem ezt mutatta volna!Kép
VizKriszti Dokid megoldja a gondodat,hamarosan Te mutatod a tesztedet!Kép
***na pusza Andi***
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Tüncsibe Kép Nagyon vigyázz magadra!! Nagyon szurkolok Nektek!
mot

TündiKép, gratulálok, micsoda hírekre jövök, ezt már szeretem.

TizaKép, tök jó hogy minden rendben, nem volt túl korai az az akciózásKép?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Valaki tudja Tünde "történetét"? Hiába keresem nem találom!

Barbi! Kép Örülök, hogy újra hallunk!!!

Kép
mot

SziasztokKép
TizaKép
Örülök, hogy jól vagy! Mikor olvastalak nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy szabad ilyenkor már együtt lenni?! Nem kellett volna még várnatok?!
BarbiKép
Hülye kérdés, de hogy vagy?
SzilvaKép
Pirike kerülget már?

manda

Gtünde Kép
Örömmel olvastam a jó hírt! Kép Gratulálok én is! Kép Sok boldogságot nektek! Kép

*
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Tüncsibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Kép Kép

Hát ez hihetetlen! Gyönyörű tesztjeid vannak! Ilyet? Bevallom nagyon váratlanul ért a hír, de szívből örülök. Hurra hurra hurra Kép Kép Kép
A férjednek igaza van, nagyon vigyázz magatokra!
Figyelj, ez jár neked:
Kép

Kép
Kép
szilva069

TüncsibeKép

Csak bekukkantottam egy pillanatra, de ekkora meglepire nem számítottam!!!!

NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK NEKEDKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nekem semmi kétségem nincs, ezek tök pozitív tesztekKép

Nagyon vigyázz magatokra!

Jujdejó, jujdejó, jujdejóKép
mary78

Tizomp Kép
Gondoltam, hogy meg se fog kottyanni neked ez a műtét. Örülök, hogy minden rendben van ott belül Kép Folytatáshoz sok sikert!

Kandi Kép
A te hírednek nem nagyon örülök Kép Nem hangzik jól a 72. cn. (Én is ott tartok valahol)

Manda Kép
Piri? Az úgy eltűnt, hogy már nem is emléxem milyen mensizni Kép
Szerdán veszem be az uccsó bogyókat. Sz. ügynök azt ígérte, hogy 3-4 nap múlva +jön a vérzés.
Te, hogy vagy?

Kép
Kép
szilva069

Lányok Kép

Tüncsibaba jó híre kiverte a fejemből amit akartam írni!
Képzeljétek, tegnap B.füreden a mólón sétáltunk, és szembejött egy 3 ikerbabakocsis anyuka+apuka. Olyan édesek voltak a babucik Kép

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Szia! Milyen volt a buli? Remélem fogyasztottad a vörösbort?! Tényleg hülyeség ezeket a rémtörténeteket olvasni, dehát művelődik az ember...

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Már dolgozom.

TüncsibeKép
Hogy érzed magad? Mikor mész orvoshoz? Még mindig nagyon örülök.

Barbi, MandaKép
Megkérdeztem a dokit, hogy mikortól próbálkozhatunk és azt mondta, hogy bármit csinálhatok, ami nem kellemetlen. Hát az egyáltalán nem volt kellemetlen. Mivel semmilyen beavatkozás nem történt, így csak a köldökömnél fáj egy picit, de vízszintes helyzetben nem.

KriszKép
Ne izgulj! Szorítok. Rám semmi nem volt igaz a rémtörténetekből. Még betét sem igazán kellett. Fel sem bontottam, nem is tudom mit csinálok vele, gyűlölöm. 1-2 csepp barna volt, arra pedig elég a tisztasági betét. És mindenki nagyon kedves volt a kórházban, de a nővérkék segítségére én egyáltalán nem voltam rászorulva.

Kép
Kép
tiza

Szia Szilva Kép

Ismét pár nappal közelebb Kép

Mesélj kérlek A Tündéről!!!
mot

Egy valami még is kellemetlen. Intubáltak és a torkom még mindig tökre fáj, kicsit felsértették.

Kép
Kép
tiza

Mot Kép
Tüncsibaba is már olyan vén csoroszlya, mint én (36) Azt nem tudom, hogy pontosan mióta próbálkoznak, de már régóta. Nekik semmi egészségügyi bajuk nincs. Tüncsi túl van 3 sikertelen inszemen, és már a lombikra készültek, csak még adott magának 1 hónapot a kivizsgálások előtt! A folytatást már te is tudod... + +

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
De azért ma még nem mentél futni, ugye?Kép
Tök jó, hogy nem találtak semmit, így biztosan hamar összejön a bébi (látom nem is tétlenkedtetekKép), mert megnyugodtál, hogy minden rendben. Drukkolok nagyon!

SzilvaKép
Hát jól beboroztam, az biztosKép Így elviselhető volt, de sajnos ezek a bulik nálunk már nagyon elcsépeltek. Szóval mindenképpen kell előtte is inniKép

Kezdem ám megérteni a sporthoz ragaszkodó embereket! Szombaton is voltam 2 órát, és olyan jó volt! Ha nem megyek, már hiányzikKép
mary78

SzilvaKép
Köszi a bíztatást. Most én is elég pozitív vagyok és úgy érzem néhány hónapon belül összejön. Talán Tüncsibe sikere is hozzájárult, ez mindannyiunknak erőt ad.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: