Sziasztok
Jajj lányok, dögrováson vagyok már két napja

Fáj a torkom, köhögök, és hulla vagyok, mert nem tudom kialudni magam
Megnéztem a pocifotókat, olyan szépek vagytok, tök jó nézni hogy milyen szépek a babaházak

Csema
Nekem spec tetszik ez a szép bordür, pedig nálam nagyobb macirajongó kevés van ám

Annácska
Olvasom olvasom a topicot, de nem láttam hogy dicsekedtél volna az új babakocsitokkal

Most én szépen lebuktatlak ám

Nagyon szép babakocsija lesz pocaklakótoknak.
ÜDv az újaknak a fedélzeten , irjatok minnél többet hadd ismerjünk meg titeket

Tejtárolás
Anno én is sokat gondolkodtam hogy miben rakjam el a lefejt tejcsit, aztán jött a nagy szikra és megoldottam a helyzetet, mert az Avent és a madella tárolózacsijai két dolog miatt is nem voltak igazán praktikusak: egyrészt 150 millisek és ugye ha kevesebb kell csak akkor az bajos kivenni belőle, mert az egészet olvasztani kell, másrészt meg nem éppen olcsóak.
Megoldásként nekem a jégkocka készítő müanyag tasak jött be, kb 300 ml tej fér el benne, és mivel szép kis gömböcök lesznek belőle, annyit vehettem ki amennyire szükségem volt.
Az Alufixnek van olyan zacsija, ami ráadásul olyan rendszerben müködik hogy ha megtöltöttük és egy pillanatra ugymond fejreállítjuk akkor lezárja magát, szal még azon se kell gondolkodni hogy mivel kössük be
Itt a képe amit anno használtam:
https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=266903#POST266903 Sterilizálás
A mellszívót korháza vállogatja, de lehet ott is sterilizáltatni simán (II. nőin a tejkonyhán simán sterilizálják) igy tuti hogy az első használat előtt steril lesz, utána meg szerintem bőven elég hetente egyszer egy mikros sterilizálás, mert ugy is alaposan elmossuk használat után.
Babaruháknál én is ugy voltam hogy először mindent alaposan kimostam és kivasaltam, majd amit nem volt igazán szükséges vasalni, azt már nem (utálok vasalni) és semmi de semmi baja nem volt babónak.
Az nagyon durva amit irtatok a babó kezéről mert az anyukája folyton csutakolja

Nem szabad ennyire fertőtleníteni, mert pont ezzel éri el hogy szerencsétlen gyerköc minden vacakra allergiás legyen

Nicika
Ez szuper, végre jó dolgok történnek veled is

Köszönjük a hirt Nadinról, reméljük ma már otthon van és kimélő üzemmódra kapcsolt.
Vikó
Klasz dolog az új ágy, gondolom rendesen elfáradtál mire összeszerelted. MElóval hogy állsz?
Vok
Ne izgulj a kilók miatt, ha máskor nem amikor már slisszol a kölök akkor ugy is leadod ami rajtad marad, mert folyton a sarkában lehetsz majd

Cory
Nah mintha magamról olvastam volna folytonos felkelés miatt, egy éjszaka mostanában van hogy háromszor is vándorutra kell kellnem
Anita
Azért mennek a drukkok erre a vizsgára is neked, jobb rajta túl lenni és néha jól jön egy potya jó jegy is, melengeti az ember lelkét
Titati
Felvettelek a listára cici ügyben

Nah megyek és varázsolok valami enni valót, mert kezdek éhes lenni...
Ági
32+2